עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ipublic,

שלום הרכבתי מחשב ובהדלקה יש 3 צפצופים הפסקה 3 צפצופים וככה ממשיך... הרכיבים: intel DG43RK core 2 duo e8400 kingston kvr1333d3n9/2g מה יכולה להיות הבעיה? בהתחלה חשבתי שזה זכרון אבל בדקתי במחשב השני והוא פועל מעולה,הלוח אם חדש,והמעבד הוזמן מ EBAY. אשמח לעזרה,תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Psychedelic,

שלום ,קניתי מחשב באוגוסט,המפרט בצד. הכול היה בסדר לחודש ,לאחר זמן מה התחילו לי מסכים כחולים. שמתי את המחשב בחנות לתיקון,אמרו לי הכול תקין,קיבלתי חזרה. המחשב עבד תקין שבוע,לאחר כיבוי של המחשב התחילו לי מסכים כחולים שוב. הלכתי לחנות שוב,אמרו בעיה בזכרונות,ניקו את הסלוט את הזיכרון והכניסו חזרה הכול פעל תקין כולל בדיקת memtest. לפני שעתיים כיביתי את המחשב כדי להתקין לחבר ווינדוס,ניתקתי מהחשמל,חיברתי לאחר שעתיים שסיימתי לעבוד על המחשב והופ מסכים כחולים. פרקתי את המחשב והכנסתי והוצאתי את הזכרונות,נכון לשעה זו המחשב רץ בסדר בלי מסכים כחולים,יתכן שהזכרונות רגישים מידי ? מה עלי לעשות במצב כזה? לשלוח לחנות שוב שיחליפו? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by emma,

שלום.אחרי תיקון מחשב אצל טכנאי אני רואה הודעה שווינדוס שלי לא מקורי,למרות שיש לי מפתח מוצר(מדבקה במחשב) ועשיתי אקטיבציה מול נציגה של מיקרוסופט.אימות באתר עדיין לא מצליח.מה לעשות...מחשב עובד בצורה תקינה,אבל אני נורא מוטרדת בגלל זה.אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. Started by OvOnoob,

שלום חברים. הבוקר הופתעתי לגלות שהמחשב לא נותן אות למסך על אף שהוא נדלק. האינסטינקט הראשוני שלי היה שהכרטיס המזדקן שלי שבק חיים. אך מתברר שלא כך הדבר. הדבר הראשון שניסיתי זה להעביר את התצוגה לכרטיס מסך המובנה במעבד. התצוגה עבדה. לאחר מכן נזכרתי, שיש ללוח הזה עוד סלוט של pci-e, ניסיתי אותו על אף שבקושי הצלחתי בגלל הצפיפות (לוח מיני וכרטיס עצום ממדים), והפלא ופלא ישנה תצוגה. לאחר שהבנתי שהבעיה אכן בסלוט עצמו ניסיתי מספר דברים. 1. לנקות היטב את הסלוט. 2. איפוס ההגדרות בביוס. 2. איפוס מלא cmos + הוצאת סוללה. 3. ניסיתי להפעיל את המחשב כשאני לוחץ על הכרטיס בזוויות…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Marokai,

שלום רב, המחשב שלי היה לא יציב במשך זמן רב, תקיעות, מסכים כחולים, כיבוי מסך (מחשב לא מגיב כלל לאחריו וחובה ריסט לשחרר). לפני כמה ימים המחשב פשוט הפסיק להדלק, אז שלחתי אותו למעבדה ושם אמרו לי ש: א. המחשב נדלק להם ישר. ב. לפי בדיקות נכון לשעה זו (הם סיימו את כל הבדיקות למעשה), המחשב יציב! אף חלק לא עושה להם בעיות. לגבי זה שהמחשב לא נדלק אצלי, אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, כבל החשמל שדרכו הדלקתי את המחשב תקין (עובד עליו כרגע מחשב אחר), אולי הם השתמשו בכבל חשמל נקבה, ומה שעשה את הבעיות הוא חיבור הזכר? (אני משתמש כרגע בזכר) לגבי היציבות - ההבדל היחיד הוא שאת הבדיקות הם ביצעו על מערכת הפעלה משלהם. אני פרמטתי את מערכת ההפעלה שלי פעמיים ופעמיים היא עשתה בעיות כמו אלה שתיארתי,…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי לפטופ; אבל אין לי קליטת WIFI בחדר. הדבר מעיק, כי כל פעם שאני רוצה לעבוד עם הלפטופ באינטרנט, אני צריך ללכת לחלק בבית שבו כן יש WIFI. רציתי לשאול האם יש דרך להתקין ראוטר שיתחבר למחשב בחדר דרך USB (לא ישירות למודם), ויפיץ את הWIFI לחדר? ז"א, פשוט ישמש כאנטנת WIFI, בלי להתערב ישירות בחיבור של המחשב למודם (כי ראוטרים עושים בעיות עם הפורטים ומסבכים כל בעייה באינטרנט פי 2- אז אני מעדיף להמנע מהם, אם אפשר). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב: כאשר הסרתי את ערכת השפה הרוסית של Microsoft .NET Framework 4.6.1 ע"י Revo Uninstaller במחשב של אימי, באמצע ההסרה הופיע המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 040517-34304-01.dmp Crash Time : 05/04/2017 07:27:55 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xffffffff Parameter 2 : 0x00000001 Parameter 3 : 0x83889b56 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : fltmgr.sys Caused By Address : fltmgr.sys+1de69 File Description : מנהל מסנני מערכת קבצים של Microsoft Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by arkanss,

אז ככה חברים , יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך nVidia Geforce 9500GT VGA+DVI-I+HDMI ניסיתי עם חיבורי הVGA וה DVI-I ועבד כמו שצריך אבל עם ה HDMI לא עובד. מה אני יכול לעשות בזה ? תודה מראש לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 02:28:37 ..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. כיביתי אותו והדלקתי, קיבלתי מסך שחור. כיביתי, ניתקתי את כל הכבלים, לחצתי קצת על הכפתור של ההדלקה ואז חיברתי שוב הכל והדלקתי, הפעם הכל עבד טוב. הבעיה היא שהדלקתי אותו הבוקר והוא שוב עושה לי את זה, רק שעכשיו לא עזר מה שעשיתי. מה אני עושה??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by FisT,

המחשב רושם לי BOOT FAILURE כשאני מפעיל אותו משום מה הדיסק הקשיח שלי אינו מופיע באף הגדרה ב BIOS, מה אני צריך לעשות? נ.ב. אני בספק גדול שהדיסק הקשיח אינו מחובר, למה לא נגעו ולא פתחו את המארז אף פעם, המחשב חדש יחסית.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by asaf7,

שלום יש אצלי בעיה בדירה שמקשה על חיבור של אינטרנט רגיל. אני מתעניין ברכישת נטסטיק ויש לי כמה שאלות: מהיר מספיק לגלישה רגילה של משתמש ממוצע? (יוטיוב, פייסבוק, וכו') בריא? בכל זאת רשת סלולרית.. קרינה... שקול לקרינה מפלאפון? אמין? אינטרנט רציף בלי קריסות וכדומה? עוד דברים שאני אמור לדעת? יתרונות חסרונות כנגד חיבור סטנדרטי (ספק תשתית)? תודה אסף

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by rander1,

קניתי את הכרטיס הזה http://www.asus.com/Motherboards/U3S6/#overview לא כ'כ הבנתי למה יש לו 2 חיבורים של http://www.asus.com/Motherboards/U3S6/#specifications sata צריך להשתמש בהם? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by assafz,

שלום לכולם, יש לי מסך LCD שעובד כבר זמן רב בלי תקלות. השבוע התקנתי משחק (Ceasar IV) ומאז התחילו התקלות: ראשית - המשחק עולה ומתחיל לפעול אך אני רואה רק מסך לבן. כשאני מזיז את העכבר מופיע הסמן, אך הוא אינו זז. אני לא חושב שזאת בעיית DirectX מכיוון שבדקתי והגירסה תקינה והtests שהרצתי היו תקינים. חשבתי שאולי כרטיס המסך לא מתאים לדרישות המשחק, אך הדרישות לא גבוהות, כך שאני קצת סקפטי בנושא זה. שנית - לאחר ההפעלה (פרקי זמן לא קבועים) פתאום מופיע לי מסך שחור ורשום לי שאין סיגנל על המסך, או שמופיע מסך עם קווים לאורך כל המסך. לא מדובר בתמונה שיש עליה "רעשים" בצורת קווים, אלא קווים בלבד והמחשב תקוע. אני חושב שהבעיה היא כרטיס מסך או דרייברים, אבל אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את התופעה ו…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  14. אהלן, יש לי מחשב עם 4 GB ראם, אבל בתנתונים של המחשב במאפיינים הוא מראה לי (GB4 (usable 3.5 , אחרי בדיקה קטנה קפצה האפשרות שזה זכרון שהולך לכרטיס מסך - 512 ראם (הכרטיס מסך הוא homeboard( . האם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות שזה באמת זה.. תודה גדולה לעוזרים נ.ב , גם כשהמחשב עולה הוא מראה לי 388 ... משהו + 512 shared memmory

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Hochdorf,

דיסק און קי של סאנדיסק ששירת אותי זמן מה חדל להיות מזוהה בשני מחשביי הנייחים. נכנסתי לכאן: https://stips.co.il/tip/35579/מחשב-לא-מזהה-דיסק-און-קי-איך-לפתור-בעיית-דיסק-און-קי-שהמחשב-לא-מזהה בהתחלה ניסיתי את האופציה הראשונה שבלעדית לDOK של סאן דיסק ולא עזר (אמנם לא ניסיתי לאתחל את המחשב אלא רק את הדיסק מנג'מנט). אחר כך יש שלב "3. אתרו שם איזה כונן לא מזוהה ומחקו אותו (בכפתור ימני).". האם הכוונה לUNINSTALL? האם זה לא ימחוק את כל מה שעל הDOK? (כי אז מה עשיתי כאן).

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by crak100,

שלום רב יש לי כרטיס רשת של לינקסיס wusb54gc ver.3 המערכת היא win 7 64bit התקנתי את הדרייברים ואת התוכנה שבאה איתו ומה שקורה זה שיש חיבור לראוטר אבל אין חיבור לאינטרנט ניסיתי דרייברים חדשים וכלום .מחקתי את האנטיוירוס/firewall/התוכנה שבאה איתו וכלום ..יש חיבור מצויין לראוטר אבל אין גישה לאינטרנט ...האם למישהו כאן יש איזשהו רעיון יצירתי מה אני עושה במצב שכזה ... נ"ב בדקתי את המחשב עם כרטיס רשת מובנה והוא עובד מעולה ..הבעיה היא רק עם הנ"ל תודה לכולם כל טיפ יעזור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by bar21,

שלום לכולם! הייתי מעוניין לברר האם ישנו הבדל מהותי בין החלפת כונן קשיח במחשב נייד למחשב נייח?? אני צריך להחליף כונן קשיח למחשב נייד מסוג קומפאק פרסריו . כמו כן האם ישנם הבדלים פרט לגודל(2.5 לנייד ו3.5 לנייח) בהתקנה וכו'? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  18. כיצד משחזרים מיילים שנמחקו מגמייל כולל מסל אשפה

19. שלום לכולם, יש לי מסך של חברת PHILIPS דגם 107 T, מסך רגיל 17" (לא LCD) ולאחרונה הוא מדי פעם הצדדים של התמונה מתכווצים לכוון מרכז המסך. ממה זה נובע? האם זהו סופו של עידן ויש להתכונן לקניית מסך חדש? תודה ושבת שלום לכולם, ובפרט לכם העונים שכל כך עוזרים.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by ranrubin1,

שלום כשאני משחק פורטנייט ומשחקים יחסית "כבדים" , המחשב שלי קורס .. מפרט : I5 4570 B85N-D3H 8 GB RAM SAPPHIRE R9 280X ספק FSP RAIDER 550W מצורף הסרטון שתראו מה קורה https://vimeo.com/264822838 ועוד עזרה על הדרך.. אחרי שהמחשב נכנס למצב "שינה" , כשאני חוזר למחשב ומעורר אותו , המחשב עובד אבל המסכים לא נדלקים וזה מצריך אותי להפעיל אותו מחשב דרך הכונן (לא בריא למחשב) . יש דרך להפסיק את זה ?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by SaXtoR,

לפני שלושה שבועות קניתי מחדש חדש(מפרט בצד), ועוד על ההתחלה המחשב התחיל לקפוא מדי פעם , אבל לא בתדירות גבוהה יחסית הכוונה לקפיאה : אם שומעים מוזיקה, השיר נתקע, העכבר קופא ולא זז, ואין מה לעשות חוץ מלעשות ריסט. (חשוב מאוד: העכבר לא דולק בכלל, כאילו הוא לא מחובר, אין לו את הלייזר האדום. כנ''ל לגבי המקלדת, היא לא מגיבה לכפתורים כמו CAPS LOCK והשאר. הNUM LOCK נשאר דלוק, אבל שאני מנסה לכבות אותה היא לא מגיבה) אני בד''כ נשאר כמה ימים עם המחשב דלוק, לא עושה אפילו ריסט אחד, והכל עובד חלק.. היום אחרי שבוע של ימים בלי ריסט(ובלי קפיאות) המחשב החליט לקפוא, בעבודה *בסיסית וקלה* של דפדפן(40 לשוניות, בסביבות 600-700 מגה ראם עם ניצול סי פיו זניח) ודברים קלים כמו מסנג'ר, בבילון, וJDOWNLOAD…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן. לאחר כמה דקות של שימוש במחשב , המחשב פתאום מחליט שנמאס לו ומראה את המסך הכחול הבא : מה הבעיה? מה עושים? תודה מראש לעוזרים , שחר.

23. Started by DORAZABI,

יש לי 4 GB RAM וכשאני גולש בכרום אני מגיע באופן קבוע לניצול 70-80%...אין לי מושג למה הוא הוא זולל ככה, אבל בכל מקרה לעשות משו בנידון? יש לי SYSTEM CARE שמנקה אוטומטית ראם אבל היא לא תמיד עושה את זה. ראם שמנוצל באופן גבוה ישפיע על המחשב?

24. אז ככה, יש לי: Athlon Xp 1600+ (עם המאוורר הרגיל שאיתו הוא מגיע Spire) Radeon 9600 Pro 128 MB ו-Catalyst 4.7 מותקן. CTX PR705F Gigabyte 7vtxe Windows Xp קצב הריענון שלי כרגע הוא H: 48.5KHZ ו-V:60.3HZ ברזולוציה של 1024X768. כשאני מנסה לשנות את קצב הריענון לקצב המקסימלי של המסך שלי דרך ה-Windows הוא מראה לי שהמסך עובד כרגע על 200HZ. הקצב המקסימלי שלי ברזולוציה הזאת הוא 100HZ. לא משנה לכמה אני אשנה אותו ב-Windows הוא תמיד יעבוד על אותו קצב נמוך (60.3). ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עזר... בעיה נוספת שלי היא שהטמפרטורות לפי ה-BIOS הן CPU: 59 System: 50. לאחר שפתחתי את המארז משני הצדדים הטמפרטורות ירדו ב-4 מעלות כל אחת CPU: 55 System: 46. בעיה נוספת שיש לי, שולי…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  25. Started by mDs,

הורדתי את הדריבר החדש של nvidia ולא כתוב שם מתאים גם ל6800.. זה נכון? אם כן.. איזה דריבר אני צריך להתקין ומאיפה?!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.