עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, קניתי רמקולים 5.1 של קרייאטיב מדגם: INSPIRE T6100 חיברתי רק את הרמקולים הימני,השמאלי,סנטר ואת הסאב. הסאב,סנטר והשמאלי עובדים מצויין... עכשיו, הימני פועל ( אור כחול, גלגלת ווליום\כיבוי-הדלקה ) אבל לא משמיע סאונד, המוכר בדק את הרמקולים בחנות והם היו תקינים לחלוטין כך שאני בטוח שאין זו בעיה ברמקול. אני בטוח ב-100% שהבעיה נמצאת במחשב אולי קשור לגבי תוכנה כלשהי... אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי, תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by alex28,

שלום לכם יש לי בעיה שהיא שכל פעם שאני מפעל מחדש את מחשב במסך השחור רושם לי את זה http://img413.imageshack.us/my.php?image=dsc00751qd6.jpg pri slave hard disk: s.m.a.r.t. status bad' backup and replace press F1 to resume מה זה אומר ואך אני פותר את בעיה??? תודה תודה תודה מאלכס!!!

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מחשב חזק יחסית הינה מיפרט e8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ zotac 9800gtx+ 500GB WD NZXT TEMPEST CORSIAR 550WTT ואתמול אחותי הייתה באינטרנט סתם ניכנסה ליוטיוב ראתה סירטון פיתאום כל המחשב ניהיה עם מלבנים ירוקים וסגולים יכלתי להזיז את העכבר אבל לא היה אפשר לילחוץ התחל אז חיכיתי לא עשיתי ריסט כי רציתי ליראות מה יקרה אז חיכיתי ואז המסך של המחשב ניהיה כחול היה כתוב משהוא ומהר זה עשה ריסט וזה קרה לי 3 פעמים פעם אחת שהיא הייתה באינטרנט פעם אחת שניכנסתי ל dmc4 אז ישר שלחצתי עליו זה קרה ופעם אחת ב far cry 2 וגם המחשב ניתקע ליפעמים במשחקים כמו קרייסיס far cry 2 fallot 3 והטמפרטורות שלי נמוכות המעבד שתי הליבות 42 כרטיס מסך במאמץ 56 במנוחה 38 הארד דיסק 30 לוח אם 28 ובד…

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by ברק2000,

בעיה שכבר חוזרת על עצמה יותר מדי. מדי פעם שאני על המחשב... זה קורה ספונטני לא כשאני עושה איזה משהו מיוחד. אז המחשב שלי עושה BlueScreen ואחרי זה ריסט. ואחרי הריסט זה אומר לי שזה קשור משהו למיני דאמפ. יש לי ווינדוס ויסטה אם זה משנה. איך מסדרים את זה? ה-Windows אומר לי שהבעיה קשורה ל-Minidump.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  5. יש למישהו מושג מה זה אומר? בדקתי את הזיכרון במחשב אחר והוא עובד בסדר גמור. תודה.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by J.allmighty,

שלומות, בעיה שאני לא מצליח לפתור, אם שימוש או בלי שימוש במחשב, לאחר 15 דקות +- הוא קופא לגמרי ורק ריסטרט מחזיר אותו לחיים. המערכת לא מייצרת dump סרקתי וירוסים, רוגלות, נקיון רג'סטרי , hijack this ...וכו אני עובד עצות.

7. Started by oz12,

יש לי דיסק קשיח על המחשב ... עכשיו הוספתי עוד אחד בחיבור של IDE כי זה דיסק קשיח ישן ! עכשיו הגדרתי בביוס והכול ... אבל שאני מפעיל את המחשב הוא אומר כיאלו לבחור בין השניים אני לא הבנתי את זה ? יכול להיות שהדסיק קשיח החדש הוא מפורמט כיאלו אין בו כלום וצריך להתקין עליו גם ויינודס? כי בביוס הגדרתי drive cinfiguration------> ATA\IDE configuration ----> LEGACY במקום הלגסי היה רשום לי ENHANACED וזה לא זיהה מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

שלום, האם מישהו יודע כיצד ליצור מערך רייד על הלוח הזה ? הוא עושה שימוש בבקר JMicron. יש כניסה של SATA קרוב לכרטיס הקול שלשם כונן אחד חייב להיות מחובר. חיברתי את הכונן השני ל SATA0 ושיניתי בביוס את ההגדרה של ה JMicron ל RAID אבל בביוס של ה RAID הוא מזהה רק כונן אחד במערך ולא נותן לי לעשות כלום. תודה. ---- עריכה ---- ככל הנראה הלוח הזה יודע לעשות RAID ע"י יציאת ה eSATA שלו

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  9. שלום יש לי במחשב 6 חיבורי USB מאחורה וכשאני מכניס לשם דיסק קשיח נייד זה מעביר לי נתונים מאוד מאוד בעיטיות ובמחשב אחר אפילו פחוט טוב הוא מעביר פחוט מחצי מהזמן זהות אומרת למשל לוקח לעביר לי משחק חצי שעה אז במחשב השני יעיבר את אותו משחק 3 דקות אמרו לי שאני צריך לעדכן את ה USB לUSB יש לי לוח אמ P5GD1 של חברת ASUS מישהו יכול לעזור לי בבקשה איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by mastercod,

המחשב עובד מצויין עד שבסופו של דבר הוא קופא העכבר המקלדת פשוא קופא וזה קורה רבה פעמים בדקתי את הטמפרטורה והיא תקינה תצעיו לי עוד דברים לבדוק! *אני פירמטתי את המחשב טוה לא עזר.... תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  11. אז ככה יש לי בעיה איזה חצי שנה+- ועדיין לא עשיתי איתה כלום אז ככה זה התחיל פעם באמצע ששיחקתי קאונטר סטרייק פתאום המחשב התחיל לצפצף כמו סירנה : הקלטה מאז כל פעם שנכנסתי לקאונטר סטרייק אחרי איזה כמה זמן ששיחקתי זה התחיל שוב (כמובן זה מפסיק כשאני יוצא מהמשחק) במשך הזמן זה התדרדר ועכשיו זה כבר בכל משחק (טוב נו אולי חוץ ממשחקי פלאש ) וגם לפני כמה זמן זה התחיל להיות גם כשאני עושה למשל סריקת וירוסים או adware/spyware... חשבתי שזה אולי הטמפרטורה או משהו אז ניקיתי לפני איזה יומיים המון אבק ולכלוך שהצטבר בתוך המחשב..... אבל זה עדיין ממשיך בבקשה עזרה!! נ.ב. אם אתם חושבים שזה בכל זאת קשור לטמפ' אז איך אני יודע מהי ??? עוד נ.ב. תוספת קטנה כשמתחילה הסירנה המשחק לא מאט או משהו …

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by lidorosh,

חברה יש לי מסך lcd וכל פעם שיש רקע שחור הוא רועד..!!! בבקשה תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  13. תמצתי את השאלה בכותרת... המחשב בן שנה (לא שלי XP 2500+ 512MB) עם כרטיס מסך 6600 AGP שנקנה לפני שבועיים. שבוע שלם הכל עבד חלק. פתאום התחילו פריזים (מסך קופא) באקראיות, כולל בדסקטופ או סתם בלי עומס. לקחתי את הכרטיס למחשב שלי (אחר) לבדיקה והוא עבד אצלי כמה ימים בלי בעיה. במחשב הבעייתי הותקן GF2 MX400 למשך אותם ימים ולא היו תקיעות. הייתי בטוח שזה הספק הג'נרי שהיה שם... אז קניתי היום FSP 350W חדש! אחרי שהתקנתי את הספק החדש והחזרתי הכל למקום - לא עברו 30 שניות מההדלקה של המחשב - ושוב קפאון!! והתקיעות/קפיאות נמשכות רנדומלית אחרי כמה דקות עבודה בממוצע. מה זה יכול להיות? אולי בעיית תוכנה? (נראה לי לא קשור פריזים לתוכנה).

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by R9547655G,

As You See I Have The "GA-8i945P-G-RH" Motherboard, This is Great Mobo But Only One Thing That Make me Hate This Shupid Mobo Is The GigaRaid Function, On The Mobo Itself i Have 3 IDE Jacks Right?.. So One Of Them Is Primary "Red" And The Others Are Green... So Today I Have Birthday Bla bla bla... And i Went To Buy A DVDRW Bla bla bla...Works Great, Before i had the CD-RW, As i know one ide channel work with Two IDE Drives... I Am kind of people that Copy CD's And i want to have 2 CD/DVD Drives..., So If I Want to Connect Three Drives I Need 2 Channels: Current Configuration - Boot OK 0Ide Channel: DVDRW-MASTER, HDD-SLAVE Wanted Configuration: 0Ide Channel: HDD-MASTER …

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. טוב אז שהייתי אצל חבר שלי הוא רצה לחבר מאוור של ספק כוח לחיבור שמתחבר ללוח אם ישירות והוא חיבר כבר אליו עוד שני מאוורים כך שהוא רצה לעשות 3 מאוורים שמתחברים לחיבור אחד בלוח אם. ברגע שהוא חיבר את המוואר נהיה ריח של שרוף ישאר כיבנו את המחשב והמאוור נשרף אבל כאנחנו מנסים להדליק את המחשב הוא נדלק חלקי כיאלו מפעיל את המאוורר של המעבד מדליק אורות הכול אבל המסך לא נדלק והנורה של המסך מהבהבת , נסינו לבדוק אם זה ספק כוח זה לא זה. מה אפשר לעשות בשביל למצוא את מקור התקלה?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by Yossi18,

היי, יש לי סיבים אופטיים במהירות 1000M והייתי מקבל בחיבור קווי בין 700-950 שזה מצויין כבר תקופה ארוכה שכל הבדיקות מהירות נתקעות לי על 500-550 ולא מצליחות לעבור, מאיזה סיבה זה יכול להיות ?

17. 1.איך קוראים לברגים שמגביהים את הלוח אם ? 2.איך קוראים למברג הזה שפותח את הברגים שמגביהים את הלוח אם והם נמצאים גם בכרטיסי מסך תופסים את ה DVI VGA וכו'

18. Started by danisrael,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. מנסה להתקין מהusb וינדווס על מחשב חדש עם לינוקס ובביוס המחשב לא מזהה את הusb. לא מאפשר בboot options לבחור את הusb. מה עושים? ציטוט ערוך

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. Started by eido300,

לאחר כ10 הפסקות חשמל בבערך חצי שעה המחשב הנייד (שברוב ההפסקות היה מחובר לחשמל, אך מכובה) התחיל לסרב להעלות את המערכת הפעלה ובמקום זה מציג את השגיאות הנ"ל לאחר מכן מופיע מסך שמודיע חגיגית שלא מצאו התקן עם בוט (bootDevice) ובקשה להתקין מערכת הפעלה על הדיסק קשיח בתוספת ההערה - (Hard Disk - (3f0, בשביל לסדר את זה ניסיתי את הדברים הבאים: המחשב לא הצליח לבדוק את הדיסק קשיח עם הsystem diagnostics (טוען שחסרות הבדיקות או משהו כזה), אבל את הזכרון הוא כן הצליח לבדוק. ביצעתי איפוס CMOS - הועיל בפעם הראשונה, אחרי שפעם אחת נדלק ונתקע כשחיברתי לו מקלדת ועכבר, שוב לא עלה, איפוס חוזר לא עזר, לא ניסיתי שוב, פחדתי שיזיק. שיניתי את הbios מlegacy לuefi, עזר פעם אחת וזהו, שינוי…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  20. Started by kobi kobi,

שלום חייב עזרה לגבי אחסון במחשב יש לי מחשב dell בן חצי שנה עם 256 ssd אני רוצה להגדיל ל500 האם צריך להחליף את הקיים או שאפשר לחבר אחד חדש בנוסף?

21. Started by smoke_man,

יש לי בעייה שכל פעם קורה לי בזמן שמיעת מוזיקה הצליל מתעוות ורק אחרי אתחול מחדש הסאונד מסתדר ברשותי windows 7 מקורי וכרטיס קול creative x-fi titanium 7.1 pci-e הדרייברים מעודכנים מה יכולה להיות הבעייה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by HilaX3,

שלום, לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לוכשהדלקתי אולתו, ראיתי שהמסך לא עולה. המחשב עולה כאילו הכל בסדר, המאוורים בהתחלה מתאמצים, ואחר כך מגיעים למצב של רוגע, אבל המסך נשאר לא דולק. הנורה שלו בצבע כתום. ניסיתי להחליף מסך - לא עובד. ניסיתי להוציא זיכרונות ולהחזיר - לא עובד. עשיתי ריסטטארט לביאוס - לא עובד. המחשב מדגם פנטיום 4 מיושן. רציתי להחליף משחה טרמית, אבל.. אני לא יודעת להוציא את הקירור של המעבד. המחשב הזה מאוד חשוב לי, ואשמח לעזרה, בתודה, הילה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by zuck,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד E7500 כרטיס מסך 8600GT 4G זכרון בזמן האחרון כשאני עובד על המחשב לפתע הוא נתקע ומופיעה מסך כחול זה יכול לקרות שאני פותח FIREFOX או אם אני פותח POWERPOINT אין משהו ספציפי בכל מקרה פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר של ה- CPU תקוע , ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד אבל עדיין התופעה של המסך הכחול חוזרת על עצמה . אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by kalda01,

מחשב בן שנה וחצי עם לוח G31M-ES2L הפסיק היום בבוקר לזהות את הדיסק הקשיח. גם בBIOS הוא לא מזוהה. יש זימזום מוזר כשמדליקים והנורה של הHDD דולקת רצוף עד שיוצאת ההודעה שאין סיסטם דיסק. האם הלך הדיסק ? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לאבחן אם הבעייה בדיסק או בלוח ?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by gal555,

אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק ואף אחד לא נוגע בו הוא ניכבה ואחרי 5 דקות הוא נידלק לבד וגם במשחקים הוא לפעמים ניכבה בבקשה עזרה

• 8 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.