עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב שלי 1.3 ג"הצ עם 256 מ"ב אבל משום מה כשאני עובד על 98 (דואל 98 ואקס פי) המחשב עובד נורא לאט ונתקע מידי פעם הורדתי את כל הדרייברים מעודכנים ועדיין הבעייה ממשיכה אם למשהו יש רעיון בבקשה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by yuyudodo,

יש לי לוח אם אינטל עם ציפ 865G לפרימרי IDE מחוברים שני הארדיסקים ואין בעיות לסקנדרי IDE מחוברים שני כוננים אופטים (asus X52 וצורב דיוידי של NEC) הביוס אינו מזהה את שני הכוננים בסקנדרי שלי! הוינדוס לעומת זאת מזהה את הכוננים ומאפשר לעבוד איתם. למישהו יש פתרון לבעיה? ניסיתי להחליף כבל. שניהם מוגדרים על כייבל סלקט. בעיה נוספת היא במצב DMA של הצורב. בעיקרון כשגם הצורב וגם הסידי מחוברים המצב הוא PIO ואין איך לשנות את זה. אז בשימוש כללי אני מנתק את הסידי ואז הצורב עובר למצב MULTI WORD DMA MODE 2 מצב זה מהיר מPIO אך עדיין איינו מספק ביצועים של ULTRA DMA למישהו יש פתרון לעניין? (ניסיתי אין ספור פעמים את שיטת השיוני בדוויס מנג'ר והתקנה מחדש של הדרייבר) תודה...

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  3. בעת הדלקת המחשב המסך כותב GOING TO SLEEP ואז נכבה. הרכיבים שאני מניח שאינם תקינים: *זכרונות *HDD עשיתי בדיקה קצרה לזכרונות: הוצאתי את שניהם, וכל הפעלה הכנסתי זכרון אחד לבדוק אם הוא תקין יש לי 2 זכרונות של 256MB כל אחד. בשני הנסיונות המחשב לא הראה שום POST חוץ מ GOING TO SLEEP (לא קשור ל-POST). איך אני מבצע בדיקה ל-HDD והאם הבדיקה לזכרונות שלי הייתה מספיק טובה? ועוד משהו קטן שראיתי בדביק: . הפעלת המחשב במערך מינימלי בכדי לשלול בעיות חומרה מרכיבים לא הכרחיים (גם במקרים שהמערכת לא נדלקת וגם במקרים שהמערכת נדלקת אך לא פועלת כראוי): * חיבור אך ורק ספק כוח+לוח אם+מעבד+סטיק זיכרון בודד (אם יש לך יותר מאחד תחבר אחר כל פעם)+כ.מסך (במידה ואין מובנה בלוח) איך מחשב יעבוד בלי קשיח?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  4. לקחתי מדודה שלי את המחשב שלה ולקחתי גם את המחשב של אחותי , לשתיהם עשיתי ניקוי אבק , ניקיתי מאוררים ( גם של המעבדים ) , 2 המעבדים הם אינטל סלרון 2.66 , מחשב אחד עם גיגה זכרון ואחד אחר עם 512 . בכל מקרה , שתי המחשבים נדלקים ונכבים ישר אחרי 20-30 שניות , במחשב של אחותי הצלחתי לגרום לו לא להכבות דרך הביוס , עשיתי לו סוספנד , המעלות שלו על 75 מעלות +- ( לפני הניקוי היו 100 !!! ) והמחשב של דודה שלי פשוט נדלק מגיע לתפריט הראשוני ( אפשר גם להיכנס לביוס ) ופשוט נכבה אוטומטי אחרי 20-30 שניות ... = מה יכול היה לגרום לבעיות האלה ? אולי לא חיברתי משהו נכון ? למרות שלא נראה לי ... תודה על העזרה אנשים זה דחוף ...

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם..! אז ככה הורדתי את הסרט oblivion 2013 complete bluray. 48gb זאתי בעצם גרסת המקור של הדיוידי של הסרט. ההורדה בעצם באה לי כבר אחרי שהוציאו לי אותה מה- קובץ bin or mds. זאת אומרת שאני יכול לראות את הסרט רק ידני. הבעיה היא שאם הוא היה כבר בא כתמונה אז הוא היה טוען לי את התקייה של הסרט כאילו זה הדיסק הראשוני ואז מסודר גם היה עולה לי כל התירגומים וכו..וידני אני לא יודע איך לטעון התירגומים. ראה: השאלה שלי איך אני הופך תקייה שלמה לקובץ mds or bin..כדי שאחרי זה אני יוכל לטעון אותה ואז היא תעלה לי אותה כמו דיסק מקורי עם כל האופציות מסודר..תודה לעוזרים מקווה שהבנתם אותי חח(=

6. חבר שלי קיבל מחשב חדש והוא רוצה לבדוק אם כל החלקים שקיבל עובדים טוב שהם תקינים איזה תוכנות צריך לכל חלק? לעשות לה בדיקה?

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  7. לפני כשנה המחשב הופעל ללא שום בעיות עם מעבד 65w 4600x2 עד שמכרתי אותו וקניתי מעבד85w 5600x2 ששרד כ4 חודשים ואחרי זה הושבט ללא סיבה נכון שאני משאיר לפעמים את המחשב דלוק כמה ימים אבל אני לא חושב שדבר כזה אמור לשרוף מעבד. התקלה היית שלפתע המחשב נכבה לגמרי לאחר זמן זה החמיר ופעמים היה נכבה מיד בעת ההדלקה.במעבדה בדקו וגילו שזה המעבד .והמעבד החלף בהסכמתי ל 6000x2 125w עם מאוורר סתוק היום לאחר כ5 חודש להפתעתי המעבד הזה הודבק באותה בעיה {כמובן שהיום אני מתחרט שקניתי amd } שלא תגידו הלוח ,כי גם הוא החלף לפני כחודשיים

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by shaks,

המיקרופון שלי לא עובד אני מנסה להקליט משהו מהרשמקול של ווינדוס ובמקום זה זה מקליט לי את מה שהמחשב משמיע למשל אם אני שומע משהו בMP זה מקליט את זה ולא את הדיבורים שלי המיקורפון מחובר טוב ליציאה האדומה והרמקולים מחוברים ליציאה הירוקה וגם ניראה שהם מוגדרים טוב בדרייבר של הכרטיס קול: מה לעשות כדי לפתור את זה? הכרטיס קול הוא הכרטיס המובנה שמגיע עם DFI LANPARTY NF4 ULTRA D

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  9. היי, אתמול קניתי עכבר עם כבל מאריך לUSB ושהוא מחובר למאריך הוא מקרטע וקשה להשתמש בו.. מה יכולה להיות הסיבה שזה מקטע? פשוט חבל לי לקנות שוב. תודה! אם זה לא הפורום המתאים ובקשה להעביר.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  10. שלום, יש לי WINDOWS 7 וזה כ 3 -4 ימים שדפי הדפדוף במסך המחשב מרוחים ומטושטשים. רק אתמול הסתדר מעצמו, והיום שוב... היום עשיתי SCAN מלא באנטיוירוס, כיביתי והדלקתי את המחשב ולא עזר. מישהו יודע מה הסיבה לטשטוש הזה? תודה

11. Started by Pooop,

יש לי מחשב נייד של HP הבעיה מתי שהמחשב מתאמץ המאוורר שלו מתחיל לעבוד קשה ועושה רעש ואז המחשב נכבה אולי מהתחממות. תמונה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. מכל מיני דברים...בזמן האחרון גם היו לי רסטרטים והכול אבל עכשיו הם הפסיקו תודה לאל אחרי שיצאו הדרייברים החדשים של ati אבל לפעמים יש פריזים כאלה של איזה שנייה כאילו המחשב הולך להתקע כמו פעם...קיצר פתחתי אותו והסתכלתי על המאורר של הכרטיס מסך...כשאני מדליק את המחשב המאורר כזה מתחיל להסתובב לאט לאט כאילו לא בבת אחת מהר כמו כל שאר המאווררים במחשב כזה לאט ואז כשהוא כבר מסתובב נורמאלי זה נראה כאילו הוא מסתובב לאט יותר משאר המאוררים...אני לא יודע אולי אני מדמיין שזה לאט יותר...אבל בקשר למאורר של הכרטיס זה תקין שהוא מתחיל להסתובב לאט כזה? הכרטיס הוא ati radeon 9500 pro 128mb

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  13. שלום, אני מפרמט את המחשב (HDD IDE) מדי מספר פעמים (WIN XP). היום גם שידרגתי את ההארד דיסק (IDE 320GB של WD). כבר מיד לאחר התקנת ה XP (ללא שום רכיב אחר), הוא לא מוצא את הדרייבר של כרטיס הרשת (כרטיס PCI). למה? מה הקשר בין דרייבר חסר בפירמוט רגיל, או בפירמוט לאחר החלפת HDD? מאיפה אני מוריד את הדרייבר הזה? מעולם, לאחר פירמוטלא היתה בעיה של זיהוי כרטיס רשת... תמיד המחשב גלש באופן מיידי ללא התקנת דרייבר. דרושה עזרה דחופה...

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by b11y,

זה קורה בלי שום התראה ואין לזה תדירות קבועה זה יכול להיות כל 10 דקות או פעם בשבוע והמחשב נתקע והמסך נשאר איפה שהיה מקודם עם אותה תמונה ואי אפשר להזיז את העכבר או המקלדת ואפשר לעשות רק ריסט! זה בטוח לא הכרטיס מסך מפני שהחלפתי אותו וזה ממשיך! בבקשה תעזרו לי!!

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  15. לא יוצא שום שמע מהמחשב. רמקולים תקינים נבדקו במקור אחר. קורה משהו מאוד מוזר בכרטיס קול של הלוח אם. בהתחלה חשבתי שזו בעייה תוכנתית (דרייברים וכאלה), אך לא כך הדבר, מחקתי והתקנתי מחדש 3 פעמים את הדרייברים של הכרטיס ללא שום הצלחה וגם פירמוט של הוינדוס לא עזר. אני חושד מאוד שקרה משו לכרטיס קול מבחינת חומרתית. מה שמחזק את זה אפשר לראות בתמונה הבאה. מה שמסומן באדום זה בעצם החיבורים של הבננות על גבי הכרטיס שנראים דהויים מאוד, ולפי מה שזכור לי במצב תקין הצבעים אמורים להיות יותר בולטים וחזקים. עוד משו שאני זוכר שהיה קורה שהכל היה עובד הוא שברגע שהייתי מנתק את אחת הבננות היה קופץ לי חלון שהודיע על ניתוק של החוט מהמחשב ועכשיו זה לא קורה. מה שמסומן בכחול אני זוכר שבכלל לא הופיע כך…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by pure perfection,

מה נשמע ?? יש לי כרטיס קול CS4281 התקנתי וינדוס 7 אבל אני לא מוצא דרייבר מתאים , אפשר עזרה עם זה ?? תודה

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by yoni s,

לחבר שלי יש מחשב די ישן וכרטיס מסך riva tnt 2 לאחרונה הוא פירמט את המחשב שלו. מאז המחשב לא מזהה את כרטיס המסך שלו למרות שכשהמחשב עולה כתוב בהתחלה את השם של הכרטיס שם, יש לו WIN XP ופנטיום 3 600 לפני שהוא פירמט המחשב זיהה את כרטיס המסך והפעיל משחקים. עכשיו הוא לא מזהה את כרטיס המסך ואם מנסים להפעיל משחק שדורד תלת מימד זה פשוט לא פועל ואומר שאין direct 3d. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות כדי לתן את הבעיה כבר יש דירקט איקס מותקן וגם הדרייברים הכי חדשים של nvidia תודה מראש

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  18. מהירות שאני מגיע היא 3 מגה לשנייה במחשב די חדש יחסית USB 2 יש לי מחשב ממש ישן בבית שם הוא מעביר אפילו יותר מהר 7 מגה לשנייה מה יכול להיות הגורם לזה ?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  19. המחשב נתקע קופא לא זז חדש מIVORY עבר רק חודש מאז שקניתי אותו זה בעיה במחשב ? או שיכול להיות וירוס או משהו בווינדוס שהתקנתי ?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by nir_,

שלוםםםםםםםם יש לי תקלה שמאוד מאוד מציקה לי יש לי את המפרט הבא מעבד I5 2500K (על מצב סטוק 3.3 GHZ) לוח אם P67A-UD4-B3 זכרונות קינגסטון 1600MHz שני סטיקים של 2 גיגה כל אחד זוג כרטיסי מסך HD6950 הזכרונות מותאמים בביוס על XMP כברירת מחדל (שזה אומר בעצם מתח של 1.65 ותדר של 1600MHZ לפי מה שהבנתי..) ברגע שאני פותח איזשהו משחק ולפעמים אפילו במצב מנוחה אני סובל מקריסות קשות (לא סתם מסכים כחולים.. זה מלווה גם בשיבוש מלא של המסך חוסר סנכרון במערך CROSSFIRE ומה שמביא לקריסה של דריבר ATI ולמסך כחול..) אם אני מכוון באופן ידני את המתח לזכרונות ומוריד אותם לתדר של 1333MHZ אין לי אפילו הפרעה אחת קטנה.... הזכורונות עוברים MEMTEST בלי שגיאה אחת!!!! אין לי הסבר הגיוני לקריסות המטרידות האלו …

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  21. אחרי הרבה מאוד ניסיונות...של ריסטרט או כיבוי והפעלה הווינדאוז כן עולה והכל רגיל... העליתי את הביוס ושמה הבוט נראה תקין ניסיתי גם לסמן להעלות את הדיסק ...של הווינדאוז וזה לא נותן לי את המסך של להקיש בשביל העלאת הדיסק... אלא שוב מגיע להבהוב של הסמן---- גם ניסיתי ללחוץ F8 ושום דבר... ניסיתי גם לחבר הארד דיסק אחר ואותו הדבר.... מישהו יכול לעזור לי .?? תודה רבה בכל מקרה[br]פורסם בתאריך: 25.08.2008 בשעה 11:35:08 טוב הצלחתי לסדר לבד...........תודה בכל זאת

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by Falcon007,

?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by Bose,

בימים האחרונים המחשב זז לאט, לעיתים קופא, לעיתים האינטרנט מתנתק. במשך השעה האחרונה כל הזמן המחשב טוען שאין מקום בכונן C. באמת הייתה בעיה של מקום, אך הוא מחק וסידר והשאיר בערך 450 מגה פנויים. הוא עשה עכשיו סקאן של אדאוור החדש ושל הנורטון - לא מצאו שום דבר חריג, אבל הבעיה לא נפתרה - המחשב טוען שאין מקום ב-C ויש כמעט 530Mb פנויים, מה עושים???

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  24. יש WIN XP. מה אפשר לעשות כדי לבדוק? (לא פירמוט) לא קורא בפעולה מסויימת.

25. Started by אונליין מחשבים,

מארז פוקסקון 2 דגמים : TSAA861 TLA 570A תודה .

• 10 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים