תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני חייב עזרה אי אפשר להשתמש כך במחשב זה נורא מרגיז אותי יש לי מסך כחול כל כמה שעות בבקשה 13 קבצי minidump בראר תודה רבה עם תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיות http://www.filefactory.com/get/g.php?f=586d4ab456a9b1bfefcb859c&c=141d8cb8bd52273c&b=8
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
המחשב שלי (לא זה בצד ימין, אחד אחר ישן יותר) עושה לעצמו ריסטים :-\.. אני אסביר: אני עובד כרגיל, פתאום הוא עושה לעצמו ריסט.. התקנתי אנטי וירוס ואנטי ספייוור.. את הסריקה אני לא יכול להשלים כי המחשב עושה לעצמו ריסט לפני שהיא מסתיימת.. פתחתי וניקיתי את המחשב, והבעיה המשיכה, ובהתחלה הוא לא נדלק וצפצף, שוב ניקיתי אותו ובדקתי שהכל מחובר.. הוא עובד, ואחרי כמה דקות עושה ריסט. אין לי מושג מה לעשות.. יש לכם עצות? (פתחתי את ההודעה פה כי אין לי מושג אם זה קשור לחומרה או לתוכנה)
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
למה האוורסט לא מציג לי טמפ' מעבד? יש רק טמפרטורות של לוח אם,כרטיס מסך, דיסק קשיח וAUX (מה זה?)
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 7600 gt עד עכשיו המחשב היה בסיידר גמור ופתאום הוא נתקע כשאני מפעיל משחק כלשהו. אני יסביר, כשאני מפעיל משחק כלשהו המשחק עולה ולאחר כחצי דקה כל המסף מתחרבש מעין פסים מוזרים כאלה עם כל מיני צבעים, כאילו חיברו בין מסך ללא קליטה בטלוויזה לבין המסך של המחשב- פשוט חירבושים!! לאחר כמה שניות המסך כבה (no signal) ואז חוזר שוב להודעת שגיאה כחולה (שאי אפשר לראות אותה כי המסך מתחרבש שוב) ואז המחשב עושה ריסטרט. כשלא מפעילים משחק המחשב עובד כמו שצריך, רואים ברור במסך אפשר לראות סרטים, לגלוש באינטרנט וכו'. כל הטמפרטורות שבמחשב(מעבד וכו) בסביבות ה-35 מעלות חוץ מהכרטיס שהוא תמיד(גם במשחקים) בסביבות ה- 50. איך אני מסדר את הבעיה הזאת??? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שומעים ניתקתי את הכונן דיסקטים מן המחשב לחלוטין וכשהמחשב עולה הוא אומר שהכונן אינו עולה כי אינו מחובר איך מבטלים את ההודעה הזאת? : :-\ תודה מראש זה חשוב !
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
קבלת מחשב שלא מרחו על המעבד משחה טרמית .המחשב נדלק ל 10 שניות ואז נכבה ,אם הבעיה יכולה להיות בכך שלא מרחו משחה טרמית על המעבד? המחשב הוא פנטיום 4 800 מגה"צ באס לוח אם של אסרוק . פשוט חלק מאנשים אומרים לי שלא חובה למרוח משחה טרמית ,אז החלטתי לפנות למקצעונים ולשאול פה. עוד פרט שאולי חסר המחשב מספיק לעשות את בדקית הזכרון ואת זיהו הכוננים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://www.cya.co.il/up02/05/08/03/f3c6gsa0.JPG מה אני אמור לעשות עם זה??? זה כל פעם יוצא לי מהמשחקים....
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מתקין חלונות xp sp2 אזי לא מתקין לי את הסי די רום אבל בחומרה מתקדם רואים אותו שהוא לא פעיל וזה קורה לי רק ב sp2 משהו אולי את התשובה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי ל agp/ החלפתי לו משחה טרמית-אך לצערי שמתי משחה על משחה קיימת וכנראה נגרם נזק..יש מלא ריבועים ונקודות על המסך- ולעיתים אפילו הווינדוס לא עולה. מה עושים.?האם יש אפשרות לתקן.??איך אני יודע שהכרטיס נשרף?או שאפשר עדיין לתקן את זה?ןוהאפ מישהו מכיר מקום שיכול לבדוק ולתת לי חוות דעת מקתועית?תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, התקנתי לאחרונה במחשב צורב sata (המפרט השני שמופיע בפרופיל). עד לפני כן, היו במחשב שני כוננים אופטיים ide. הצורב מזוהה בביוס כמו שצריך, אבל כשהמחשב נדלק הוא קופא במסך פתיחה של הווינדוס (xp), עם הפס טעינה. חיפשתי באינטרנט ומצאתי שיכול להיות שהדימון טולס גורם לזה. החלטתי להתקין ווינדוס מחדש והמחשב עלה, אבל אחרי התקנה של כמה דרייברים וריסט, הוא עוד פעם נתקע במסך פתיחה. חשוב לציין שכשאני מנתק את הצורב, הווינדוס עולה. לעזרתכם אודה.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי האם ניתן לחבר שני דונגלים למחשב אחד? הראשון הוא דונגל של עכבר של לוג'יטק השני הוא דונגל של עכבר + מקלדת של לוג'יטק אין לי כרגע מקלדת נפרדת שלא מגיעה כחלק מסט. האם זה יכול לגרום בעיות אם מחברים את שניהם?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה : יש לי שני יוזרים, אחד מוגבל, והשני אדמין עם סיסמא שכחתי את הסיסמא ליוזר המוגן בסיסמא ושנכנסתי לSafe Mode ניסיתי להכנס גם לAdminstrator היה מוגן בסיסמא.. מה אפשר לעשות ? איך אני יכול להכנס לאחד מהיוזרים האלה ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכם אז כמו הנושא.. זה בדיוק התופעה שאני נתקל בה במחשב החדש שלי בן יומיים כולה...הרכבתי בעצמי... המארז עצמו הגיע ללא רמקום או זמזם אז פרקתי זמזם ממחשב ישן וחברתי אותו בלוח איפה שרשום...עכשיו מרגע שהמחשב עולה הזמזם לא מפסיק להשמיע זימזום אחד ארוך ואין סופיייי בתדר שונה מהתדר של הציפצופים של חוסר בזיכרון או תקלה אחרת...ואני תוהה האם הזמזם דפוק (חיברתי במחשב אחר והוא לא זימזם) קשה לי להבין אם יש בעיה או שאני סתם מפחד שיש איזה תקלה. הלוח הוא לוח חדיש יחסית gigabyte ga-ep45-ud3p ... בדקתי טמפרטורות(מעבד קריר 41 מעלות במצב מנוחה), בדקתי חיבורים הכל נראה יושב פיקס...הוא מזהה את הזיכרונות...הWINDOWS רץ חלק ולא עושה שום בעיות למינהן...ועדיין כשאני מחבר את הזמזם הוא לא מפסיק לז…
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כשהווינדס עולה,המסך נתקע על שולחן העבודה 2 שניות והמחשב עושה ריסט מעצמו וחוזר חלילה(המחשב לא קורס פשוט כל הזמן אותו דבר) מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח ליבה רביעית למחשב: TripleCore AMDAthlon II X3 425, 2700 MHz (13.5 x 200) Motherboard Gigabyte GA-MA785GM-US2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 785G, AMDK10 אבל כל פעם שניסיתי המחשב אח"כ לא עלה והייתי צריך לאפס את הביוס (הוצאת סוללה וכו') הסיבה היא שבעצם אי אפשר אצלי לפתוח את הליבה ? יש רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אוקי אז ככה - קניתי CREATIVE LIVE 24BIT התקנתי הכול סבבה. הסרתי דרייברים של הכרטיס קול המובנה שלי (AC97) והכול עבד טוב. בזמן האחרונה אני חזרתי לשחק BATTLEFIELD2 ומה אני מגלה - שהוא עושה לי ים בעיות. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה בכרטיס מסך - המשחק נתקע לי או שהיו לי מסכים שחורים (לא רואים תמונה) ועיטיות (צניחת FPS). היום חזרתי לכרטיס קול הישן שלי המובנה - הסרתי לגמרי את ה CREATIVE הוצאתי אותו מהמחשב ורוב הבעיות נעלמו. אבל אני רוצה להשתמש בכרטיס - מישהו יודע איך אני יכול לפתור בעיה זו? ניסיתי לשחק אם הדרייברים (הסרה והוספה) אפילו ביטלתי את ה AC97 מה DEVICE MANAGARE וזה עדיין עשה לי בעיות רק הסרת הכרטיס של CREATIVE פתר לי את הבעיה. הצילו
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום , לפני כמה שבועות המחשב התחיל לצייץ ולהשמיע רעשים מוזרים אבל התעלמתי ממנו ולאחר כמה ימים הספק כוח פשוט התפוצץ והשאיר אחריו הפסקת חשמל וריח מסריח (ספק ASUS 300W). קניתי ספק כוח חדש (400W) וחיברתי אותו למחשב. המחשב עבד כמה שעות כמו שצריך וכשקמתי למחרת בבוקר המחשב היה מכובה משום מה , ולא הסכים לפעול יותר (אני אוסיף שכל הזמן שהמחשב עבד היה ריח מסריח מכיוון הספק כוח החדש , אני חשבתי שזה בגלל שהוא חדש). כשכבל החשמל מחובר לספק ישנה נורה מסוימת שדולקת על הלוח אם כלומר שיש מתח אבל כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הנורה מהבהבת לרגע וזהו. האם למישהו יש מושג או רעיון מה קרה שם ? תודה , עידן
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בעיה מוזרה, שפתאום המחשב נכבה ללא שום סיבה.. מישהו מכיר את הבעיה? פתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום בכל פעם שאני צורב דיסק או מעביר קבצים מ-CD להארד דיסק המחשב מואט משמעותית. מוזיקה מתנגנת בסלואו מושן, לתיקיות לוקח זמן להפתח, הכל מתעכב. מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני יודע שבמחשבים ישנים וחלשים יותר משלי התופעה לא מופיעה. שאלה נוספת - לוקח נצח לצרוב DVD, קרוב לשעה. אני יודע שזה אמור להסתיים בכמה דקות. האם יש צורך בשינוי הגדרות? מה צריך לבדוק? תודה מראש, אורי.
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה הפקודה שעושה איחוי? משהו chakdsk /r אבל זה לא עובד לי מה הפקודה עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי!
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרון של 28 GB (זה הזיכרון של הפלאפון שלי) שאני מנסה לפרמט לNTFS ומשום מה לא מצליח. זה לא שאני מקבל הודעת שגיאה או משהו. פירמטתי כבר 3-4 פעמים (ניסיתי גם פורמט מהיר, דחיסה וכו') וכל פעם בסוף הפירמוט אני רואה שהכונן עדיין נשאר על FAT32. מיותר, אבל אציין בכל זאת - שכמובן שבשיל לפרמט לNTFS הלכתי כבר למנהל ההתקנים לשנות בהגדרות של הכונן את האופציה ל- optimized for performence . מה הבעיה ? בגדול אני רוצה להעביר משחק שהורדתי מהמחשב הזה למחשב אחר, המשחק שוקל 10 GB והזיכרון הכי גדול שלי זה הפלאפון, חוץ ממנו יש לי 2 דיסק און קיז של 8 GB כל אחד, אז גם אם יש איזה דרך להעתיק 2 קבצי ISO (אחד של 8 ואחד של 2 GB, וה8 גדול ממש בקצת מהקיבולת של הUSB ) לUSB אני גם אשמח לש…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני כשבועיים קניתי מחשב אצל אייבורי והמחשב היה מקבל מסך כחול כעבור כ30 דקות של משחק לאחק שהם "סידרו אותו" הם אמרו שהכל תקין. הרצתי בדיקות OCCT ואני לא יודע מה הבעיה (אני לא יודע לקרוא את הגרפים) המשחק שאני משחק זה משחק שפעל לי במחשב הקודם. (battlefield bad company 2) זה המפרט: Intel i5 3550 @3.30Ghz GIGABYTE GA - Z77X - UD3H GEIL Black Dragon 4GBx2 1600Mhz DDR3 MSI Twin Frozr III Radeon 7850 2GDDR5 OC Corsair PSU-750TXV2EU TX750 V2 - 750W Thermaltake ELEMENT T Seagate Barracuda 7200rpm 64MB Buffer 1TB ASAKA Cold Bit X4 Samsung DVDx22 OEM Windows 7 תודה לעוזרים (: :)
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H NVIDIA Quadro 2000 מה אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני שנתיים שלוש קניתי הגה למחשב הישן שלי והיה לו מן חיבור טורי שהתחבר רק לכרטיס קול שהיה במחשב, קניתי מחשב חדש ולא היה בו את החיבור המוזר אז העברתי את הכרטיס קול למחשב החדש ואיכשהו זה פעל לי ליומיומיים ועכשיו זה לא פועל לי. בגלל שאני לא יכול להתקין את הכרטיס קול הישן במחשב החדש (לא יצא אז וינדווס XP) וחיפשתי התקנה של הכרטיס לXP אבל לא מצאתי. יש סיכוי להשיג דרייבר כזה? או אולי יש אפשרות כלשהיא להחליף את החיבור הזה בחיבור USB? אני ישמח מאוד לקבל תשובה רן מאיר רן מאיר
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-