תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום בגדול הבעיה היא שבכל פעם שאני פותח קובץ גדול או מעביר הרבה מידע מהUSB וכדומה אני מקבל מסך כחול. החלפתי 3 כרטיסי מסך, 2 כוננים קשיחים והתקנתי התקנות שונות של Windows 7 64bit והבעיה נותרה כפי שהייתה. לכן שיארתי שהבעיה היא בזיכרונותו ולכן עשיתי בדיקת memtest86 במשך 10 שעות. האם התוצאות שנראות מצביעות על בעיה וודאית בזיכרונות? ובנוסף הוספתי גם תמונה מאחת הקריסות דרך התוכנה BlueScreenVeiw. אם ישנם דברים נוספים שהינכם צריכים לדעת, רק תגידו. תודה רבה אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש שניים מהיום והם מקריסה באמצע משחקים אחרי שעדכנתי את הדריוורים החדשים של אנוידיה המחשב ללא אוברקלוק . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הערוץ קול מאחורי המחשב נידפק והוא לא מזהה כשאני מכניס חיבור של רמקולים וכו'. יכול להיות שנשרף או שיש אפשרות לסדר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי תופעה שלא ברורה לי כל כך ואני מאוד מקווה שהיא לא קשורה לכרטיס מסך שלי. כאשר אני משחק ב Splinter Cell Chaus Theory לפעמים כאשר אני דווקא לא משחק פיזית אלא המשחק פועל ברקע המסך נכנס למצב של StandBy ואין מנוס מלרסייט את המחשב. בדקתי וזה לא עניין של טמפ' ( לא מגיעה ל 60 מעלות ), החלפתי דרייבר לקאטליסט החדש במקום אומגה ( שגם שם התופעה התרחשה ),הורדתי תדרים של הכרטיס ל 540/600 ( ב 3DMARK התופעה לא קורת ). לא יודע אולי איזה באג במשחק ? אציין שתופעה זאת לא קרתה לי בשום משחק אחר ( לא ב FEAR לא ב COD2 ). אנא הצעתכם.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכם, מתרחש משהו מוזר מאוד במחשב אחר - המעבד מגיע לאחוזים גבוהים מאוד וזאת במצב מנוחה כשהדפדפן כרום פתוח בלבד, המעבד מגיע לכ-90%. מפרט: I5 3470 4GB RAM DDR3 GTX560. לפי HWMONITOR, טמפ' המעבד היא תמידית על 60 מעלות.. זה תמיד עבד בסדר גמור והיום פתאום זה החל.. מה אפשר לעשות? לאחר שאני סוגר את הדפדפן, האחוזים נתפסים על תהליך אחר, לדוגמה DAEMON TOOLS וכו'.. רק 2 תוכנות פתוחות. סרקתי וירוסים ומסתבר שאין.
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי קיבלתי את המצלמה המעפנה מנטויז'ן. איבדתי את הדיסק התקנה של הדרייברים\תוכנות שלה. עכשיו נכנסתי לאתר שלהם , ויש שם "דרייבר למצלמת אינטרנט של נטויזן" הורדתי , התקנתי.. המצלמה פועלת בתוכנה מסויימת. אבל שאני מנסה להתכתב עם אנשים ב messenger 6.1 זה כותב לי: לא ניתן להתחיל בשיחה מאחר שהמצלמה שלך נמצאת כעת בשימוש, או שאינה מחוברת. ודא שהמצלמה זמינה ונסה שוב.? ??בעיות טכניות מונעות את קיומה של שיחה באמצעות מצלמה כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. ביטלת את ההזמנה להפעיל צפייה במצלמה. ??הפסקת לצפות במצלמה עם X זה ממש מוזר , גם לאלה שאני מנסה לדבר איתם יש 6.1 והמצלמה לא פועלת באותו זמן בשום תוכנה אחרת.. זאת אומרת , היא לא בשימוש. ניסיתי לשנות יציאה של הusb , עברתי …
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
טענתי פה בעבר שהרכבתי מחשב והגלישה ברשת מזעזעת .. שמתי את הכרטיס רשת OB על DISABLE ובמקומו הכנסתי כרטיס רשת חדש PCI SLOT בקיצור הגלישה הרבה יותר זורמת .. יכול להיות שהכרטיס רשת שעל הלוח מוגבל ? או לא תקין ? ואם כן כדאי להחליף כבר לוח ?
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקי אז ככה - קניתי CREATIVE LIVE 24BIT התקנתי הכול סבבה. הסרתי דרייברים של הכרטיס קול המובנה שלי (AC97) והכול עבד טוב. בזמן האחרונה אני חזרתי לשחק BATTLEFIELD2 ומה אני מגלה - שהוא עושה לי ים בעיות. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה בכרטיס מסך - המשחק נתקע לי או שהיו לי מסכים שחורים (לא רואים תמונה) ועיטיות (צניחת FPS). היום חזרתי לכרטיס קול הישן שלי המובנה - הסרתי לגמרי את ה CREATIVE הוצאתי אותו מהמחשב ורוב הבעיות נעלמו. אבל אני רוצה להשתמש בכרטיס - מישהו יודע איך אני יכול לפתור בעיה זו? ניסיתי לשחק אם הדרייברים (הסרה והוספה) אפילו ביטלתי את ה AC97 מה DEVICE MANAGARE וזה עדיין עשה לי בעיות רק הסרת הכרטיס של CREATIVE פתר לי את הבעיה. הצילו
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אז ככה , המחשב שלי עבר פרמוט לאחר שעבד לאט ולא יכל להתקין משחקים דרך ה DAEMON TOOLS או בכללי. לאחר הפרמוט הבעיה מתרחשת עוד פעם , ואני אתאר אותה : אני לדוגמה מנסה להתקין דרך הדימון טולס משחק מסוים וכל בערך 5-10 דקות קובץ ה ISO כביכול "בורח" לי מהכונן הוירטואלי, אני צריך להוציא ולהחזיר וככה בערך 50 פעם עד שההתקנה תסתיים. בנוסף אפילו להתקין מדיסקים אני לא יכול! אני מנסה להתקין עכשיו את המשחק WOW (הרחבת הליץ' קינג) וכל פעם כשהוא מגיע ל 3% בערך מופיע לי הערה : http://www.fastup.co.il/v.php?file=33898425.jpg *חשוב לציין שבנוסף להודעה הזאת כשאני מנסה להוריד מהאתר עצמו את המשחק ,אני יכול להוריד אבל לא להתקין ומופיעה לי כל פעם בעיה אחרת.\ לדעתי כמו שחבר אמר לי הבעיה בכונן , ובגלל …
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
משהו מוכן לומר לי מה זה הקובץ ks.sys מי זה ולאיזו חומרה הוא שייך? זה הופיע כשגיאה ובגלל הקובץ הזה המערכת קרסה (אצל חבר שלי) לאיזו חומרה זה שייך?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שאני שומע באוזניות אני שומע רק באוזניה השמאלית, אני יודע שזה לא בעיה באוזניות כי זה קרה לי בעוד אוזניות. מישהו יודע איך הבעיה ואיך לתקן? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
נשמע לכם הגיוני שלא תהיה תאימות בין לוח אם [ Gigabyte GA-B75M-D3H] לזכרון 8Gb KINGSTON KIT(4Gx2) Hyper-X XMP? שמעתם פעם על בעיות כאלו?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! כשאני מחבר תמסך באמצעות כבל DP המסך מהבהב לי כל כמה שניות למסך שחור, ואז כשאני בודק באמצעות כבל אחר דוגמא Mini DP הכל עובד תקין? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב, יש לחבר שלי בעיה במקדלת, לפעמים המקלדת מפסיקה לעבוד,וחוזרת שוב,וכך כמה וכמה פעמים. הוא החליף מקלדות כי חשב שיש בעיה במקלדת וזה לא נפתר. מה עליי לעשות? היכן הבעיה בלוח אם? או בהגדרות בווינדוס? בבקשה תעזרו לי למצוא לו פתרון, המחשב הוא חדש פנטיום 4 2.8 ג'יגה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H NVIDIA Quadro 2000 מה אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, המחשב נתקע באמצע שהיה דלוק ועובד (לא היתי לידו שזה קרה) - עכבר לא זז ומקלדת לא מגיבה, מאז המחשב לא עולה. המחשב נדלק, המאווררים עובדים, נורית הלוח והDVD דלוקים אבל אני לא מגיע אפילו למסך הBIOS , ממש כלום - מסך שחור. המחשב חדש (5 חודשים) ועד עכשיו עבד ללא שום בעיות. ניסיתי לג'מפר את הביוס ולהוציא סוללה - לא עזר. המסך תקין (נבדק במחשב אחר) ונראה לי שזו בעיה בלוח האם (GIGABYTE 945P-S3) - אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך מכיוון שהנוריות במקלדת ובעכבר אפילו לא נדלקות. למישהו היתה בעיה דומה? מה לדעתכם נדפק? רעיונות נוספים ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהליין, הוספתי זיכרון DDR2 1GB למחשב פנטיום 4 עם 512MB והזיכרון לא מזוהה ע"י המערכת. הוא כן מזוהה ב-EVEREST ואני רואה את הסטיק אבל זיכרון המערכת נשאר כפי שהיה.. למה?? ניסיתי להחליף בין הסלוטים וזה לא עזר. הלוח המדובר הוא MSI PM8M (MS-7222). האם כל שנשאר הוא להחזיר את הזיכרון ולקוות להחזר כספי?
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מכבה את המחשב (ווינדוס XP pro) כיבוי מסודר עושה shut down המחשב נכבה ואחרי משהו כמו 3,4 שניות שהוא כבוי נדלק מעצמו שוב התקנתי את המערכת הפעלה מחדש והתקלה לא נעלמה מישהו יודע מה אני יכול לעשות או מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא לא סתם בעיה יש לי בעיה אני חושב עם התוכנה נורטון אינטרנט סיקיוריטי הבעיה היא כזו אני מעלה את המחשב ולוקח לו מלא זמן לבדוק את החומרה או את התוכנה נגיד כשעולה המחשב אני מנסה לפתוח את המחשב שלי והוא מראה לי את הפנס שמחפש ולוקח לו שנה לעלות חוץ מזה המחשב אחרי פירמוט והכל רץ מצויין זו הבעיה היחידה אומנם היא קטנה אבל מרגיזה נורא ניסיתי הכל לבדוק תוכנה לבדוק חומרה וכלום לא עוזר אפילו הפעלתי אנטי וירוס אחר וכלום אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה... ואני לא יודע עם זה חומרה או תוכנה
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כתבתי אתמול אשכול על איך לפתוח מארז, לאן הוא נעלם?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב! כאשר אני משחק ב - Prince Of Persia:Warrior Within (אני לא בדקתי עוד משחקים, כי זה המשחק הראשון שהתקנתי, כנראה זה ייקרה בכולם->), הטמפ' של הכרטיס מסך (Leadtek 66gt) עולה עד ל - 75 מעלות וזה במגמת עלייה ואני רואה ריצודים סגולים על המסך וריבועים ירוקים על אפקט מים למשל. ...כאשר אני יוצא מהמשחק, הטמפ' צונחת ל50-51 מעלות. המחשב חדש לגמרי (3 ימים), אין בו אבק ואני חושב שיש זרימת אוויר לא רעה בכלל (החוטים מסודרים). אני ממש רוצה לפתור את הבעייה הזאת, זה לא אופייני כל כך למחשב צעיר כל כך... תודה רבה רבה רבה רבה רבה!!!!!
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה דוד שלי הביא לי את המחשב שלו והוא די ישן. P4 2.4 עם 256 מגה זכרון מסוג SDRAM והארדיסק 40GB מכ.מסך שהוא GEFORCE 5200 וכרטיס רשת חיצוני... אני מתקין WIN XP כמו שצריך ולאחר ההתקנה בDOS כאשר הWIN עולה ומתקין כאשר יש בצד את כל ההסברים עליו וכל היתרונות וכו' הוא לאחר 3-5 דקות התקנה עושה מסך כחול וכותב IRQL NOT EQULE ...משהו כזה..ולמטה עושה DUMP לזכרון ואומר להפעיל מחדש את הכרטיס.. והוא אומר לי שאם זו לא הפעם ה1 לשנות כמה דברים בביוס ושיכול להיות שזה דרייברים של החומרה..עכשיו מה זה יכול להיות לפי ההודעה.. וגם למטה הוא רושם קובץ של סידירום.SYS אז החלפתי לצורב DVD שלי החדש ושמתי לו זכרון והחלפתי בין הזכרונות ושום דבר לא עוזר..אם אפשר תנסו לעזור לי.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אז ככה המחשב נפל לי וכנראה שהארד דיסק ניזוק. אבל הוא נתן לי שגיאה של חיבור אז החלפתי חיבור IDE ופירמטתי. ושפירמטתי לא יכולתי להשתמש בדרך הרגילה כי כל הזמן זה נתקע ב22 אחוז אז עשיתי בדרך המהירה של הפירמוט. והכל יסתדר והתקנתי Windows. עכשיו להיות במחשב זה בלתי נסבל שום דבר לא זז הכל איטי העתקה של תיקיה לוקחת כ6 דקות. התקנה של משחק לוקחת שעה ו25 דקות. הייתי רוצה לפרמט שוב אבל הדרך הרגילה לא עובדת לי ורק הQuike עובד. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-