עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ניסיתי היום להוסיף כרטיס זיכרון למחשב שלי...ו HD נוסף בעת ובעונה אחת המחשב עומד כבוי בדרך כלל...מדליקים אותו אחת לשבוע כשהתחלתי את המחשב >> הכל נדלק כל המאווררים עובדים לרבות של כרטיס המסך. ולא היה אות במסך הכוונה של DATA כי המסך מזהה כמנתקים את הכבל!!! או מחזירים יש חיווי של נורה כיביתי(מתח ראשי בספק) - ניתקתי את כרטיס הזיכרון הנוסף ( יש כבר 2 של 2G וניסיתי עוד 1G - שניראה לי שזו בעיה בפני עצמה) הדלקתי = כל המאווררים עובדים - אין אות הוצאתי / הכנסתי זיכרונות + מגעי HD + כרטיס מסך + כל מה שתרצו לרבות ערוצים נוספים בספק.... אין אות DATA אבל המסך מזהה אם המחשב מחובר או לא - יש נורת חיווי ניסיתי גם להחליף כרטיס מסך וכבל מסך.....אין אות DATA בניסיון האחרון ( אני חוש…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Igal Nazar,

שלום לכולם, התקנתי לאחרונה תוכנה חינמית כלשהי שבלי ששמתי לב התקינה לי גם תוכנה זדונית על המחשב. התוכנה הזדונית שינתה לי את דף הבית בכל הדפדפנים במחשב ובנוסף גרמה לכך שלחיצה על כל קישור פותחת את האתר המבוקש בטאב חדש. לדוגמא: אם חיפשתי מילה כלשהי בגוגל אז כל תוצאת חיפוש שאני אבחר ללחוץ עליה תיפתח בטאב חדש. אני רוצה לחזור למצב הקודם. איך עושים זאת? מן הסתם הסרתי כל זכר לתוכנה הזדונית שהותקנה לי על המחשב. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חברים! הסיפור בקצרה: רכשתי מסך חדש מדגם: DELL U2713H, מסך 27" בעל רזולוציה של 2560X1440. התקנתי את כל הדרייברים הכי מעודכנים, וחיברתי את הDVI המצורף עם המסך, אם אני לא טועה DVI-D Dual Link (מצ"ב תמונה של החיבור). הבעיה: אני לא מצליח להעלות רזולוציה יותר מ1920X1080! בכל פעם שאני מנסה לשים על הרזולוציה המומלצת - 2560X1440, המסך נהיה שחור, ובמרכז מופיעה הודעה: Entering power safe mode. בקטן בפינה למעלה יש לי ציור של חיבור DVI-D Single Link ביחד עם הודעת השגיאה. מה עושים? המפרט שלי: Windows 7 ultimate 64bit Intel Core i7-3770 3.4GH Nvidia GeForce GTX670 זה הכל... אשמח מאוד לעזרתכם! תודה, חיים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום אני די בטוח שזה המקום המתאים להעלאת הנושא ואם לא סליחה למנהלים. אז ככה מפרט המחשב: gigabyte ga-p55-ud6-לוח אם. GTX 650TI-כרטיס מסך. 4GB DDR3 1600MHZ-זכרון. I5 750 2.67GZH-מעבד. מערכת חלונות 7 64ביט. תמונת המשחק קופאת לאחר כמה דקות משחק כולל קפיאה על צליל,אין אפשרות לעשות דבר חוץ מלחיצה על כפתור ריסטארט. האם מישהו פעם תקל בבעיות מהסוג הזה? חיפשתי בגוגל אבל מהמלצות הפתרונות שנכתבו שום דבר לא עבד. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. איך עושים שחזור מערכת למחשב ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by אסך,

שלום וברכה אני מנסה לגבות את הקבצים במחשב אל הכונן החיצוני (בעבר הצלחתי) מה שאני מקבל זה הודעה: "תמונת המשימה פגומה או שהיא טופלה שלא כדין " מה אפשר לעשות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכולם, אצלי בבית הראוטר נמצא בממ"ד. (ראוטר של בזק) אני מעוניין בקליטה טובה יותר בחדר שנמצא בקומה העליונה. ניתן לקנות משהו שיעשה את העבודה? בנוסף, בחדר יש לי מחשב HTPC שמותקן עליו OpenElec. רציתי לחבר אליו דונגל לWIFI, של TPLINK, איך אני מתקין את הדרייבר עליו? לפי מה שקראתי קצת ברשת, קיימים פתרונות כמו להעביר את האינטרנט דרך החשמל, עם כל מיני תוספות שאפשר לקנות. העניין הוא, שמדובר על מודם נוסף גם בחדר שינה. האם אצטרך את הדונגל? אם אכן צריך עוד ראוטר, איך זה מבחינת קרינה? בעייתי? מדובר בחדר שינה עם תינוק קטן.. תודה רבה על העזרה. ערב טוב.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by eliom,

שלום. המחשב שלי הוא נייח. והבעיה היא שאני לוחץ על כפתור ההדלקה של המפחשב.זכרון המחשב לא מצפף. והמסך לא נדלק.ויש לציין שהזיכרון של המחשב חדש.ולא נראה לי בעיית זכרון. מהי הבעיה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by CXC,

אם צריך פרטים תגידו, אני לא יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ראיתי שיש פורום יותר מתאים. אפשר למחוק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by baz06,

הי יש לי lenvo ThinkPad 301. אתמול אישרתי לו לבצע עדכון לתוכנת הניהול של LENOVO, ומאז המחשב לא מזהה את הסוללה החליפית בה אני משתמש ומדווח לי "אין לך סוללה". שחזור גרסה ליום קודם לא השפיע. הסוללה עובדת אלי כבר מספר חודשים ועדיין מספיקה לכשעה וחצי עבודה האם יש דרך להסיר את העדכון של לנובו? האם יש דרך לעקוף או להסיר את מערכת הניהול של לנבו? מעבד i5 8G RAM Windows 7Pro, 64 Bit כל עדכוני מיקרוסופט מותקנים תודה בועז

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by liav_n,

שלום לכולם, כבר מספר חודשים שאני חווה קריסות רנדומליות בזמן משחקים שונים, ללא דפוסי זמן קבועים. לרוב הקריסות מסתיימות בחזרה לwindows, נדירים הפעמים בהם המחשב קופא לחלוטין. פרמטתי והתקנתי שוב מספר פעמים, בווריאציות שונות ובכולם חזרו אותן התקלות ביצעתי בדיקות מאמץ למעבד ולזכרונות, יצא תקין. שלחתי את המחשב לבדיקת מעבדה, החליפו לי כרטיס מסך ועדין התקלות נמשכות.. מפרט: מעבד i7 1150 quad 4770k (לא מוגדר oc) קירור של noctua nh-d14 ספק 750wשל corsair לוח asus maximus vi gene זכרונות 2 של 4gb 1600mhz מדגם cl9v corsair דיסק ssd sandisk ultra plus 64gb עליו מותקנת מערכת ההפעלה דיסק WD 2T עליו מותקנים המשחקים כ.מסך gtx760 oc 4gb-5 של gigabyte חיפשתי והפכתי ועדין לא מצאתי את הגאלוה, א…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הי האם הבעיה היא בדרייורים ? הגדרות ? המחשב הוא LENOVO I3 WIN 7

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by maleona2,

1.קניתי כרטיס מסך R9 290 וברצוני לחבר למחשב 2 מסכים : מסך אחד של המחשב ועוד מסך טלוויזיה. היציאות של כרטיס המסך הם : DISPLAY PORT, HDMI, DVI רציתי לשאול מה הדרך הכי טובה לעשות את את הפיצול הזה ולקבל את התוצאה הכי איכותית? ובאיזה יציאות להשתמש? האם כדאי לפצל את אחת היציאות עם מפצל? (למשל לקנות מפצל HDMI וממנו להוציא שני כבלים של HDMI אחד למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה - בהנחה שזה לא יפגע באיכות העברת הנתונים). אשמח להכוונה! 2. עד היום היה לי מחשב אחד בבית. בעוד כמה ימים יהיו שניים. מה אני צריך לעשות על מנת לחבר את שניהם לאינטרנט? אחד מהם מבחינתי יכול להיות רק על WI-FI (כלומר, אם ניתן לוותר על כבל רשת מטעמים לוגיסטיים אז עדיף לי). אציין כי יש לי כיום ראוטר בחדר. השאלה היא מה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bhaim,

אחרי שפתחתי (לצורך בדיקה אם יש השפעה על טמפרטורת הכרטיס ללא דופן - לא נגעתי בכלום) את דופן המארז וסגרתי המחשב עבד כשעה ואז נתן מסך כחול. כיבוי והדלקה של המחשב - שוב מסך כחול אחרי כמה דקות בודדות. פתחתי שוב והוצאתי/הכנסתי את הזכרונות וכרטיס המסך - שום שינוי. הוצאתי את כרטיס המסך וניקיתי מגעים - שום שינוי. הפסים הצהובים זה מה שאני רואה כשהמחשב עולה (התמונה היא מהמסך של הבוט רק כדי להבליט אותם). כמה שניות אחרי שיש את הסרגל של WIN7 המסך מחשיך ולא קורה כלום. בזמן ההדלקה אין שום ציפצופים. מחשב וכרטיס מסך ישנים GeForce 9800GT וC2D E6700 תיכננתי לקנות חדש בקרוב ממילא אבל הטיימינג... אשמח בעזרה לפתרון שייתן מרווח נשימה עד לקניית מחשב חדש. חיים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, המחשב שלי כבר לא צעיר וכנראה אחד הרכיבים מזייף. יש לי מעבד Q9550 לוח GB X48-DS4 ספק TAGAN BZ 700W (אמור להיות איכותי..) ארבעה סטיקים של 2GB ראם 2 כרטיסי מסך HD5850 CF 4 הארד דיסקים מאווררים בכל חור... המחשב היה הרבה במצב שינה (כל לילה במקום לכבות אותו, הכנסתי אותו למצב שינה). לאחרונה המחשב לא חזר ממצבי שינה והיה צריך ללחוץ פיזית על כפתור הכיבוי וההדלקה (לכבות ולהדליק מחדש את המחשב), ואפילו מצבים שבהם הייתי צריך לנתק את הכבל של החשמל מהספק ולחבר אותו מחדש. עכשיו המחשב בכלל לא נדלק. שנייה אחרי שהלוח אם מפעיל את התאורה והמאווררים מתחילים להסתובב, כל העסק נכבה ולא רוצה להידלק שוב. נראה סוג של קצר (?) ניתקתי את כל הרכיבים (זיכרונות ראם, מאווררים, כרטיסי מסך, HDD), איפסתי …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by 34N1A1N79,

יש לי בעייה למחוק גופנים מלוח הבקרה, הוא מבקש הרשאת מנהל משום מה מסרב למחוק האם יש תקייה אחרת ממנה אפשר למחוק ? בלי להסתבך ולהפעיל מסייפ מוד?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by מההקטע123,

שמעו קניתי לפני כמה ימים מחשב ממש חזק i7 4790 GTX 750 Ti ושאר הדברים גם ממש חזקים ובוא נגיד ששילמתי עליו לא קצת ואני לא מבין למה כשאני משחק CS GO ה FPS נמוך ניסיתי הכל מבחינה של המשחק לשנות הגדרות זה מוריד לי FPS שאני מעלה גריפקה ואיכויות משהו שלא צריך לקרות במחשב כזה . מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ninjadude333,

היי חברים, יש לי לוח אינטל 58SO2 X58 LGA 1366 עם מעבד אינטל אקסטרים X990 לפני כמה ימים היה לי מסך כחול בווידוס, ומאז המחשב לא עולה. בהתחלה הוא היה נותן לי 3 צפצופים, ואז הוצאתי את הסוללה מהלוח לכמה שעות, וכשהחזרתי פסקו הצפצופים ועכשיו הוא עושה ריסטארט כל 3-4 שניות, בהודעת ביוס PORT80 הוא נתקע על 17, או על 1C או על BF. מה עליי לעשות , לא כל כך פשוט למצוא לוח כזה היום, וממש חבל לי על המעבד...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by -ToMeR-,

קניתי את המחשב לפני יומיים, זה הדגם המלא: Asus N550JK-CN065H. המפרט שלו: מעבד: [TABLE=class: cms_table, width: 98%] [TR] [TD=width: 100%, align: right]Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל כמו גלישה באינטרנט והעברת קבצים בין תיקיות המחשב נורא מתחמם באיזור שבין המקלדת למסך. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. איך אפשר למנוע ממנו להתחמם כל כך? יש איזה משהו בהגדרות של המחשב אולי שצריך לשנות שיכול לעזור לו?…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by IDOnoach,

רכשתי לאחרונה טאבלט dell venue 8 עם חריץ מיקרו sd. בביקורות ברשת כתוב שניתן להכניס כרטיס עד כ128gb אבל באתר היצרן כתוב שאפשר עד 32. אני מפספס משהו?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Lior Kreimer,

שלום לכולם , יש לי מחשב לאחר פירמוט שמריץ windows 7 עד דיסק אחד ובנוסך עוד 2 דיסקים שמחוברים ב- raid לצורך הורדות וקבצים שונים אשר ברגע זה הם ריקים . יש לי תופעה של מסך כחול ו - restart אך לא משהו עיקבי . יכול לקרות בגלישה באינטרנט או בהפעלה של תוכנה גראפית . אני לא מצליח למצוא את הבעיה כאשר אני מריץ את המספר של התקלה בחיפוש גוגל אלא רק דברים דומים או קרובים מבחינת מספר התקלה . שאלתי היא כיוון שהמחשב לאחר פירמוט לאיזה רכיב חומרה עליי לגשת לצורך פיתרון הבעייה ?? צירפתי קובץ עם צילום המסך הכחול ! תודה מראש לכל העוזרים !!

23. Started by mccartney,

שלום! מדובר במחשב ישן, בערך מסביבות שנת 2005, לוח אם של GIGABYTE ומעבד Pentium D 2.8 (יש לי את הפרטים המלאים אבל לא לפניי כרגע) המחשב היה מלא בכל מיני רוגלות ותכננתי לפרמט ולהתקין מ"ה חדשה. לפני כמה ימים,כשהבת הקטנה שלי השתמשה במחשב, עלה איזשהו חלון שלא ניתן היה לסגור והבת הקטנה שלי לחצה על איזשהו כפתור. כמה דקות אח"כ ההמחשב נכבה באופן פתאומי. מאז, הוא נתקע באתחול בטבלה שבה מפורטים התקנים שונים עם מספר IRQ וכו' - הוא נתקע כאשר הוא מגיע ל-ACPI חיברתי USB DVD עם דיסק התקנה של XP ואז הוא דווקא הצליח לאתחל ממנו. התקנתי XP. אבל גם עם מ"ה חדשה הוא לא הצליח לאתחל. ניסיתי כמה פעמים ואיכשהו פתאום הוא הצליח לאתחל את ה-HD עם ה-XP החדש כדי לסיים את ההתקנה. אבל מאז הוא שוב לא מצליח ל…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Avi Belchatovski,

קניתי לאחרונה נייד של אסוס n550jk וניסיתי לחבר אותו למסך מחשב אחר שיש לי שבו יש רק חיבור VGA או DVI אז קניתי כבל עם יציאה של DVI ל-HDMI, הבעיה היא שכשאני עושה את החיבור המסך מראה שאין סיגנל... אגב חיבור HDMI לHDMI אני כן מצליח, אז או שזה עניין של דרייברים או שיש בעיה בכבל, מה דעתכם?

25. Started by infrequent,

שלום ! אני מחזיק ברשותי כרטיס מסך HD5770 שמחוברים אליו שלושה מסכים בחיבורים להלן: DELL U2312HM - DVI DELL P2414H - DP HDTV 120Hz - HDMI כל המסכים עובדים על רזולוציה 1920x1080 @ 60Hz כשאני גולל את המסך למשל בדף אינטרנט או שהתמונה על המסך יש קריעה בקו מסויים במסך אחד מן המסכים. שמתי לב שאם אני בוחר בדרייבר שהמסך שיש את הקריעה "Make Preferred" אז הקריעה נעלמת מהמסך הזה ועוברת למסך האחר. אני בטוח שבגלל זה זה לא בעיה במסך עצמו כי הוא עובד תקין לגמרי מהרגע שאני עושה "Make Preferred", ככה שזה גם לא הכבלים עצמם. מחקתי והתקנתי באופן נקי דרייברים וניסיתי אפילו גרסאת בטא אבל הבעיה לא נפתרת. אני חושד שזה או הכרטיס מסך עצמו שכבר נמצא אצלי כמה שנים, או נקודה אחרת למחשבה היא שהקריעה התח…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.