עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני מנסה להתקין וינדוס 7 על מחשב חדש. לוח אם asus Prime H310M-A כשאני נכנס ל-BIOS המקלדת והעכבר מזוהים. הם מחוברים ל-USB 2.0 (בצבע שחור בחלק האחורי של המחשב) כשמתחיל ה-BOOT מה-DVD, אני מגיע למסך הראשון של ההתקנה - בחירת שפה, אין לי מקלדת או עכבר ואני לא יכול ללחוץ על כפתור "הבא" להתחלת ההתקנה. מה עושים? אף פעם לא נתקלתי בתקלה כזו. אודה על כל עזרה. תודה ניר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ערב טוב לכולם. יש לי כרטיס קול של focusrite 2i4. כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב הכל תקין ועובד ושומעים. כשזה מגיע לשמיעה של תוכן בוואטסאפ (הודעות קוליות) דרך המחשב לא שומעים כלום. מישהו יודע מה הפתרון לתופעה המוזרה הזאת? תודה.

3. המחשב שלי (מ-2016) סובל מאיטויות טוטאלית ועד כה החשוד המידי היה הכונן הקשיח. 2 תופעות מוזרות גורמות לי לחשוב אחרת: 1. המחשב מתחיל לפעול מעצמו במצב שינה באמצע הלילה כשעולים במדרגות שממולו (מרחק 4 מטר!). למחשב אין מצלמה או מיקרפון חיצוניים כך שכל העניין מוזר לחלוטין. מסיבה זאת בלילה אני פשוט מכבה אותו ומנתק את המתג חשמל. 2. אתמול כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali (מערכת הפעלה של לינוקס) שלעולם לא הותקנה במחשב. היה אמנם נעוץ בו דיסק נשלף, אבל לא מצאתי בנשלף מתקין של Kali. הוצאתי את הדיסק וריסטרט החזיר את חלונות. בינתיים לא קרה שוב. א. המחשבה המתבקשת היא שמשהו יושב לי חיצונית על המחשב, כורה מטבעות וירטואלים או משהו כזה.…

4. Started by xDa,

אהלן חברים, יש לי תקלה מוזרה לאחרונה שלא מבין מאיפה צצה פתאום, אני מקבל מסך כחול של : your pc ran into a problem and needs to restart בדקתי בלוגס של המחשב הוא אומר משהו עם קרנל אבל אני לא מבין בזה. מישהו בערך יודע למה זה קורה לי פתאום ?

5. זה מחשב חדש,לקחתי אותו לתיקון מהחנות שקניתי אותו ממנה והם אמרו שהם לא מצאו כלום מעבד:amd rayzen 5 2400g 16 ג'יגה ראם לוח אם gigabyte b450m כרטיס מסך rx 580 8 ג'יגה

6. Started by דניאל ימין,

השתמשתי במחשב כרגיל ופתאום חצי מהמסך נהיה שחור כאילו נסדק אבל אין שום שברים או סדקים והוא לא קיבל מכה או שום דבר הוא פתאום נהיה שחור. המחשב עצמו כן עובד אבל אני לא רואה חצי מהמסך.. מישהו יודע איך אפשר לסדר? זה מחשב חדש

7. Started by morans,

היי לכולם, המסך של המחשב הנייד שלי התחיל פתאום לרצד בלי שום התראה מראש DELL XPS 15Z המסך מרצד לכמה שניות ומפסיק לבד. אין שום תבנית מסוימת או משהו ספציפי שאני עושה שגורם לזה. מרגיש רנדומלי לגמרי.... מצורפת תמונה של התקלה תודה לעוזרים מורן (אני בת, כדי שהתגובות יהיו בלשון נקבה )

8. Started by aeonf,

שלום לעוזרים יש לי כרטיס מסך EVGA NVIDIA 2080 ויש לי חשד שהוא תקול. המשחקים FAR CRY 5 וMETRO EXODUS קורסים לי ממש אחרי דקה או 2 של משחק. כמובן שכל הדריוורים המעודכנים ביותר מותקנים, מחוץ למשחקים יש 0 תקלות. מה הדרך המומלצת לוודא שזה אכן כרטיס מסך תקול? יש איזה BENCHMARK או STRESS TEST מומלץ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by shlomoreuven,

שלום חברים, הפכתי את העולם לנסות לגלות מה הסיבה לכך שלפתע ללא קשר כלשהוא יש תקיעה לכמה שניות שמלווה בצליל קבוע של 2 שניות וריסט פתאומי אני מציג לכם את המציג אירועים של הוינדוס אולי יעזור, האחרון היה ב13:08 אודה לכל עזרה

10. Started by Shoalim,

יש לי מחשב חדש יחסית עם ווינדו 10. אני לא מצליח להיכנס לאתרי ממשלה. חלק מהאתרים מסתיימים ב: …@gov.il, וחלקם ללא סיומת מיוחדת. איך אני פותר את הבעיה? איך המחשב מזהה שאלו אתרי ממשלה?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by avi chezi,

יש את האתר הזה של 150.co.il למי שרוצה שישתלטו עליו אבל מהיכן אני מוצא את האתר אם אני רוצה להשתלט תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר הסבר קצר האם זה מסובך לבצע את זה או לא.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה, קניתי לא מזמן מחשב נייד לראשונה אחרי רצף נייחים. 1.יש בעיה כלשהיא שהנייד יהיה מחובר באופן קבוע לחשמל? (נייד גיימינג שבדר"כ לא זז יותר מדי). 2.בנוסף לזה, כשהוא לא מחובר הסוללה נגמרת תוך שעתיים/שלוש במסך דלוק (רק כרום ו2/3 כרטיסיות ברקע) זה סביר? 3.יש דרך לראות בצורה יותר מפורטת מה אוכל את הסוללה חוץ מהכלי המובנה של הווינדוס? 4. קיים במחשב מצב טורבו שמדליק את המאווררים בהרבה יותר עוצמה, יש בעיה שהם יפעלו בזמן משחק באופן קבוע או שברגע שהטמפרטורה יותר לכבות ולהדליק שוב כשצריך? אשמח לעצות נוספות לשמירה על חיי סוללה. תודה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Natasha Grudsky,

יש לי לנובו יוגה 2 פרו, ששירת אותי נאמנה במשך כמעט חמש שנים. לפני מספר ימים היה פתאום ריח שרוף, והמסך הפסיק לעבוד. חיברתי את המחשב למסך חיצוני והוא עבד, אבל אז נהיה מסך בצבע סגול. לקחתי אותו למעבדה אחת, הטכנאי פתח את המחשב, וראה שיש המון קורוזיה ישנה על לוח האם, ושזו כנראה הסיבה לכך שהמסך הפסיק לעבוד. המחשב נטען ונדלק, הטכנאי אמר לי שאין מה לעשות, ואני תוהה אם יש מקום לקבל עוד חוות דעת, או שהמחשב הלך?

14. Started by berner,

שלום היה לי תקלה בWIN10 ולאחר מכן נדרשתי לעדכן כל הדרייברים והאפליקציות מחדש ובצעתי עדכונים במערכת הבקרה לזמני שינה של המחשב והמסך לצערי המסך נשאר דלוק ולא נכנס לשינה למרות תכנות בלוח הבקרה בכניסה בהתחל בגישה לכבה או צא יש פרמטר לשינה וזה כן עובד אך לא באופן אוטומטי איך אני מאלץ המסך לכנס לשינה האופן אוטומטי אשמח לפיתרון תודה

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by LitalDib10,

לפני כחצי שעה מחקתי בלי כוונה קובץ שנמצא בכונן רשת שיתופי, מה שאומר שאני לא יכולה לשחזר את הקובץ כי סל מחזור לא רלוונטי. מה אני יכולה לעשות?? יש דרך לשחזר את הקובץ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. היי, יש לי בטלפון כרטיס זיכרון sd של סאנדיסק 128 SanDisk Ultra 128GB microSDXC. אני מנסה למחוק ממנו מידע (תמונות) גם דרך הטלפון וגם בחיבור הזיכרון למחשב דרך מתאם ולא מצליח. בחיבור למחשב- וניסיון למחוק מידע- הוא חוזר לאחר שעושים רענון לקובץ (כלומר לא באמת נמחק). **האופציה של הגנת מידע לא מופעלת, הכרטיס מוכנס ישירות ללא המתאם שלו. **גם לא ניתן לשמור עליו מידע חדש- לא דרך הטלפון ולא להעביר אליו מידע חדש במחשב (למרות שיש בו עוד מקום) מה הבעיה? איך ניתן למחוק ממנו מידע? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by שירי ב.,

הודעה שקיבלתי- חוששת לוירוס! This concerns the issue of your safety זו הכותרת, פתחתי... ורשום ככה: לום! אני חבר בקבוצת האקרים בינלאומית. כפי שאתה יכול כנראה לנחש, החשבון שלך נפרץ, כי שלחתי לך הודעה מהחשבון שלך. עכשיו יש לי גישה לכל החשבונות שלך! לדוגמה, הסיסמה שלך עבור < email@walla.co.il: 2y10plrhd9kveoosfqbdc3d9lonmlnwviwrwsqar6fikvznujoqj3oww בתוך תקופה של 31 ביולי 2018 ועד 3 באוקטובר 2018, היית נגוע בווירוס שיצרנו, דרך אתר מבוגר שבו ביקרת. עד כה, יש לנו גישה להודעות שלך, לחשבונות מדיה חברתית ולשליחים. יתר על כן, קיבלנו damps מלא של נתונים אלה. אנחנו מודעים לסודות הקטנים והגדולים שלך…

18. Started by ח ר,

למחשב ישן ווינדוס 7 שימוש בסיסי, האם יש תועלת בSSD (למערכת בלבד)? האם יספיק 120 GB? של איזה חברה אמין??? תודה רבה

19. Started by שלום סנדלר,

שלום לכולם!!! יש לי שרת ישן שאני מרוצה ממנו עם WINDOWS SERVER 2003 אך האיש טכני מאוד לא בסדר איתי בכל אופן אני רוצה להחליף מאוורר וכשה אני רוצה לכבות את השרת הוא נותן לי לסמן למטע מתחת ל SHUTDOWN עוד אופציות אולי מישהו מכיר איש טכני אמין פשוט אני לא רוצה לכבוד אותו כיבוי פיתאומי שלא לעשות נזק תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shimronfio,

אהלן חברים, לחבר שלי יש את המחשב הבא: Lenovo Ideapad Y700 Gaming Laptop, Intel Core i7, 16GB RAM, 1TB HDD + 256GB SSD, 15.6" Ultra HD (4K), Black המחשב עובד בצורה מאוד מאוד איטית, עד לרמה שישנו דיליי בהקלדת אותיות בדפדפן הגלישה. מבדיקה כללית זה נראה כי לרוב התדר של המעבד מכוון לתדר הנמוך ביותר בסביבות ה-800 מגה הרץ, למרות שמהחשב מחובר לחשמל והכל. לא הצלחתי למצוא אצלו שום תוכנה של ניהול משאבים שמותקנת בלנובו, ולכן אין לי מושג אם אכן המחשב עובד במצב חיסכון אך למרות זאת המחשב מגיב מאוד מאוד לאט. האם יש דרך לבדוק ולנסות לתקן את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. לפני שאני פותח משחק המחשב שלי מהיר וטוב הכול נפתח במהירות וכו...אבל כשאני פותח משחק ולאחר מכן אחרי זמן מה של משחק המחשב נהיה איטי וזה נורא מעצבן. עזרא בבקשה אלו המהירויות של הדיסק שלי הזיכרון שלי:kingston 8gb ddr 4 2133mhz תודה לעוזרים

22. אני מזמין עכשיו את https://www.yahavpc.co.il/product/3202/%D7%A4%D7%A1-%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-cougar-%D7%93%D7%92%D7%9D-cougar-led-strip-rgb-%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99-rgb-5v-1.5w-15-led-lights זה יכול להתחבר לשלט של כורסיר כזה https://www.bestbuy.com/site/corsair-commander-pro-hardware-controller/6229603.p?skuId=6229603&intl=nosplash

23. שלום רב, איך מקלידים יפנית, קוריאנית, גרוזינית וארמנית ב־Times New Romans ב־Microsoft Word 2016? כרגע, הוא מאפשר לי להקליד את שפות אלה בגופנים אחרים בלבד (למשל: Sylfaen, MS Mincho, Batang) ופשוט לא מאפשר לי להקלידן ב־Times New Romans והדבר מוביל לתפיסת יותר מדי מקום. אשמח גם אם תפנו אותי לפורומים אחרים במידה והשאלה אינה מתאימה כאן. תודה.

24. שלום המחשב חדש נקנה לפני חודש, ברגע שחיברתי את האוזניות ליציאה האחורית(3.5) הופיעו רעשים סטטים/רעשים של חשמל בזמן שהמעבד עובד ברקע או בתזוזה של העכבר. הרעשים מופיעים רק לאחד שהמחשב נכנס לוינדוס עצמו, ניסיתי יציאה אחרת של חשמל בבית, מפצל חשמל, כבל חשמל של הספק, עכבר,דרייברים,אוזניות אחרות וגם לפרמט. ביציאה הקדמית הבעיה לא מופיעה, המחשב נשלח חזרה לחנות לבדיקה אבל לאחר בדיקה שלהם לא נשמעה הבעיה שציינתי. לאחר שהמחשב חזר אליי הצליל התחיל להשמע גם מתוך המחשב עצמו, חשבתי אולי הכרטיס מסך אבל גם זה נשלל. מפרט: i7 9700k Gigabyte z370 hd3 Corsair Vengeance 16giga 2x8 3000mhz cl15 EVGA GeForce GTX 1070 Corsair rm650I

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים