עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by לינדזן,

נוצרים לי כתמים נשנים במסך למרות שאף אחד לא נוגע בו, יתכן שהמסך יוצר כתמים בעצמו? בתודה

• 12 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by danh74,

היו לי 256MB זיכרון שהלוח זיהה כ 400MHZ (כמו שצריך) הוספתי 512MB גם כן 400MHZ אבל עכשיו הלוח מזהה אותם כ 333MHZ איך מתקנים? תודה

3. Started by biodome,

אולי למישהו יהיה רעיון.. סרטוני פלאש, סרטי DIVX/XVID וסרטי DVD מנוגנים קטוע ברגע שאני מריץ אותם. WinXP SP2 התקנה חדשה + עידכונים דרייברים nforce ו-forceware מעודכנים מהאתר של nvidia. אני דיי בטוח שהתקנתי את כל הקודקים, וגם הורדתי את K-Lite Codec Pack כדי להיות בטוח. התקנתי DirectX 9.0c כשלרגע נזכרתי ששכחתי, אבל זה גם לא עזר.. האמת שעוד לא נתקלתי בסרטוני פלאש שרצים מקוטע, לכן אני לא בטוח שזה תוכנתי.. מעבד AMD 3000, לוח אלבטרון 6150, 512 מ"ב זיכרון בדואל, כאשר 64 מ"ב מקוצים לכרטיס מסך המובנה. מישהו נתקל במשהו בסגנון והאם ידוע איזה פתרון שלא חשבתי עליו?

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  4. שלום יש לי AMD 64 3200 -754 נשברו לי הפינים בעת הוצאה, ואני לא רואה עתיד למעבד הנ"ל. האם כדאי לקנות מעבד 754 או לשדרג כבר עם לוח אם ל939 ואם כן לאיזה? המחיר הוא יחסי דהיינו נמוך ככל האפשר אבל שהתמורה תיהיה טובה. גג 2000 שח

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by exXxTreAm,

ממה זה יכול להיות?! באף משחק זה לא קרה לי, ולפני זה dreamfall פעל אצלי מצויין, מה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by wooper,

שלום אני רוצה לבדוק א הדיסק הקשיח הישן במחשב שלי אבל כשאני לוחץ קליק ימני על שם הכונן המחשב נתקע ככה שאני לא יכול לפרמט האם זה אומר שהדיסק מקולקל?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  7. לא יוצא שום שמע מהמחשב. רמקולים תקינים נבדקו במקור אחר. קורה משהו מאוד מוזר בכרטיס קול של הלוח אם. בהתחלה חשבתי שזו בעייה תוכנתית (דרייברים וכאלה), אך לא כך הדבר, מחקתי והתקנתי מחדש 3 פעמים את הדרייברים של הכרטיס ללא שום הצלחה וגם פירמוט של הוינדוס לא עזר. אני חושד מאוד שקרה משו לכרטיס קול מבחינת חומרתית. מה שמחזק את זה אפשר לראות בתמונה הבאה. מה שמסומן באדום זה בעצם החיבורים של הבננות על גבי הכרטיס שנראים דהויים מאוד, ולפי מה שזכור לי במצב תקין הצבעים אמורים להיות יותר בולטים וחזקים. עוד משו שאני זוכר שהיה קורה שהכל היה עובד הוא שברגע שהייתי מנתק את אחת הבננות היה קופץ לי חלון שהודיע על ניתוק של החוט מהמחשב ועכשיו זה לא קורה. מה שמסומן בכחול אני זוכר שבכלל לא הופיע כך…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by avihy_1989,

שלום רק עכשיו קיבלתי אותו וחיברתי ללוח, משום מה אני תקוע במסך של הביוס ולא מתקדם, ניסיתי להוציא סוללה + לנתק כבלי מתח, הסרתי את הדרייבר הקודם של hd3450 דרך מנהל התקנים. עדיין לא עולה מפרט מלא מפרט I5 2500k Ga-z68x-ud3-b3 850w seasonic 2*8 g. Skill ripjaws 1600mhz Gigabyte gtx 780 oc מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות כרטיס תקול?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה עקב תקלה בלוח אם, החלפתי אותו, כולל מעבד וזיכרון. קודם היה לי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E8400 Gigabyte GA-X48-DS5 OCZ2T800C44GK Titanium Edition 2GB X 2 החלפתי למפרט כזה: Intel Core I5 4570 Gigabyte GA-B85M-HD3 Kingston HyperX Blue KHX1600C9D3 4GB יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4870 1GB שהשארתי אותו. לפני ההחלפה, המחשב הראה שיש לי 3.25GB זיכרון שאפשר להשתמש בו (מותקן לי 32BIT). אחרי ההחלפה, הוא הראה לי 2.2GB. הלכתי לביוס וכיביתי את הכרטיס המובנה של Intel Graphics, נהיה לי 2.9GB הכרטיס של אינטל נעלם ממנהל ההתקנים ורשום עכשיו במאפייני תצוגה shared video memory 0MB השאלה שלי היא למה יש הבדל בין מה שהיה קודם? לא התקנתי ווינדוס מחדש אפילו, רק התקנתי דרייברי…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by aviv11,

היי שלום אני חדש פה קראתי כבר המון מדריכים להדפסה אוטמטית של מיילים הצלחתי ליצור "כלל" באוטלוק שכל מייל שנכנס מכתובת מסוימת יודפס זה באמת עובד רק זה שזה מדפיס רק את הכותרת ולא את התוכן של המייל יש למישהו פתרון? תודה רבה אביב

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. Started by chong,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם MSI G31M4-F שהיה לו עד היום 2 gb זיכרון, שני כרטיסים של 1 gb קניתי לו שני כרטיסי זיכרון של 2 gb כל אחד ממה שקראתי הבנתי שהלוח אם יכול עד 4 gb סך הכל יש לי מערכת הפעלה windows 7 ultimate service pack 1 32 סיביות המחשב מראה בפתיחה שהוא סופר 4 gb זיכרון, אבל הווינדוז לא עולה וקורס מיד בפתיחה (מופיע מסך כחול עם כיתוב לבן) רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעייה והאם אני אכן יכול לשים עליו 4 gb תודה מראש לכולכם

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by shmuel084,

שלום יש לי בעיה במחשב היום הוא לא נדלק ושהוא נדלק הוא היה נופל אחרי כמה שניות כך זה היה כול היום באחד הפעמים שנסתי להדליק את המחשב קיבלתי מסך שחור שכתוב שם משהוא אני מצרף לכם את התמונה של שגיאה תודה רבה [ATTACH=CONFIG]4112[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by mordydd91,

אם הטופס לא נכון וכתוב לא טוב בבקשה לא למחוק ... תגידו לי ואני אתקן את זה תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 1000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.- לא ממש יש לי זמן לשחק אני לא מכיר שמות של משחקים אבל כל החדשים שיוצאים מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש64bit windows 8.1 pro מפרט נוכחי(בתוך התמונה): https://www.dropbox.com/s/vrrz20osjeknp82/2013-10-30%2023.57.03-2.jpg זיכרונות: הוספתי עוד 4 גיגה ככה שיש לי עכשיו 8 גיגה של ראם חומרה אופציונלית: לשדרג כרטיס מסך או להוסיף לקיים באמצעות crossfire ... אבל כד…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by AdiD,

יש לי בעיה עם המקלדת, השורה העליונה של המקשיםם מ[ עד / לא עובדים ועוד כמהה מקשים , וגם ההמחשב אתמול נכבה לי מעצמו מספר פעמים, יכול להיות זה קשור אחד לשני. לפי דעתי יש וירוס או שבעיה עם הטמפרטוורה של רכיב כלשהו, רציתי לבדוק אברסט אבל לא מצאתי שם.. אשמח לדעתכם והצעה לתיקון. תודה.

15. Started by colordew,

יש לי מסך חדש, זה הדגם והוא מאתחל את עצמו בערך פעמיים ביום כלומר נכבה ונדלק. למה ככה ? ???

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by crak100,

שלום לכולם שאלת אתגר : מה יכול להיות הבעיה שהמחשב נדלק אני שומע את הCD , הHD והמאווררים עובדים אבל המסך לא נדלק. החלפתי כרטיס מסך ועדין אין תגובה מהמחשב כרגע אני מתלבט מה לעשות יש רעיון על בעיה מוכרת עם תסמינים דומים , לציין שאין צפצופים מוזרים בעליית המחשב תודה רבה וערב מצוין

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  17. Started by noamko1,

הורדתי את חלונות 10. בכל הפעלה של המחשב אני מקבל את ההודעה שאי אפשר לפתוח את frustingBespangle.dll האם משהו יודע מה זה?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by avi2014,

הכנסתי דיסק לצורב ברגע שאני רוצה להוציא את הדיסק הצורב לא ניפתח מה אני יכול לעשות????(הצורב תקוע...)

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by 1,

אני יודע שהיו מלא ת'ארדים אבל פשוט הסתבכתי לגמריי, הייתי רוצה שתדריכו אותי מה לעשות כדי להפסיק את זה, מדובר בריסטארטים אוטומטים שמתרחשים פעם בשבוע בערך, ובלי קשר לפעולה, יכול להיות באמצע משחק, גלישה, פתיחת תוכנה וכדומה. אז אמרתם שאפשר לשלוח קובץ DUMP או משהו כזה ודרכו אפשר לדעת מה גורם לבעיה, רק שאין לי מושג איפה הקובץ, כמה כאלה יש ומה עוד לעשות, והאם זה חייב להיות ממש ישר אחרי הריסטארט או שאפשר גם חודש אחרי לשלוח את הקובץ?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  20. פשוט אין לי מושג למה ואין לי קצה של חוט מה הפתרון שלה. הבעיה היא כזאת אני משחק במשחקים כבדים לאללה כגוג' באטלפילד 2 שתוך כדי משחק שואב משהו כמו 700 מגה זכרון, משחק בגיטיטאי והמחשב לא מרסט לי או שלפעמים מרסט אחרי איזה 4 שעות משחק או משהו כזה. ולפעמים אחרי שעה. אבל אחרי נגיד שאני נמצא הרבה על המחשב והוא מרסט לי הוא פתאום מתחיל באטרף של ריסטים טוען את הוינדוס מרסט טוען את הוינדוס מרסט מגיע לוינדוס אני גולש מעט מרסט אני נכנס למשחק משחק טיפה מרסט ככה בערך משהבו כמו 40 דק' אם לא יותר הוא עושה לי ואז מפסיק. יום אחרי אני חוזר משחק שוב לפעמים זה קורה לי לפני שאני משחק לפעמים אחרי. בהתחלה חשבתי שזו בעיה של חום למה זה הכי נראה לי - פתחתי את המארז שמתי מאורר גדול מולו והטמפ' של המעבד…

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by Tom3bar,

בשעה טובה קיבלתי את חלקיי (ראה מפרט) ועכשיו לבנות! מכיוון שזאת פעם ראשונה שלי בבניית מחשב אשמח אם תעזרו לי.. לוח אם... איך אני מחבר אותו בכלל למארז ?! ואיך אני שם את הפאנל מהאלומיניום על המארז.. ! יענו איפה שהיציאה של הסאונד וכל הדברים מהלוח-אם..הוצאתי את הישן ואיך אני שם את החדש (הגיע עם הלוח אם). לגבי ג'ימפור לוח-אם... אני צריך לג'מפר משו בלוח אם הזה ?! תודה רבה רבה לכם, ובטח יהיו עוד שאלות : תודה, תום.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by dfx,

אני משתמש בכרטיס מסך Radeon 7000 64mb וכל פעם שאני מורריד את הדרייברים החדשים של ATI אז אני לא מצליח לראות סרטים במחשב...[כאילו מדיה פלייר] ואני לא יודע מה לעשות.. ,פירמטתי לפני איזה חודש ולפני זה היה לי את הDRIVER הכי עדכני והוידיאו במחשב עבד לי [ד'א - יש לי את כל הקודקים שצריך] ועכשיו הכרטיס שלי עובד עם הדרייברים הרגילים [אלה שבאים עם הדיסק] אז בבקשה עזרה ! תתחשבו בי זה גם כרטיס אפס וגם דרייברים ישנים... עזרה בבקשה !!!! :-\

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by harara,

אהלן. שמעו: המחשב שלי מדי פעם עושה ריסטרטים בזמן שהוא מתאמץ, למשל בעת טעינה של פאר קריי, או בעת התקנת משחק... זה לא קורה כל פעם, רק לפעמים. לפני כמה זמן בא טכנאי והתקין לי כרטיס מסך וספק כוח, לדעתכם זה קשור אליו? או שזו בעיה של תוכנה? בדקתי, אין לי ווירוסים. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by Astralk,

אני מכבה את המחשב... הוא סוגר את הווינדוס, את המסך, אבל המנורה האדומה עדיין עובדת,ושומעים עדיין משהו עובד, אבל לא חזק כמו מתי שהוא פתוח.... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by miki26,

שלום חלק 1 בניתי מערכת שליטה במאווררים(5 מאווררים),פירקתי את כל המחשב וחיברתי את מערכת השליטה + 5 מאווררים לחיבור 12 V של ספק הכוח(כל המאווררים+ההרד דיסק על אותו שקע מולקס). הרכבתי את כל המחשב בחזרה חיברתי הכל ובהפעלה הראשונה הכל עבד ואז הדלקתי את המאווררים עם מערכת השליטה והכל עבד (התלהבתי מהמערכת שבניתי שהיא עובדת ואני מציין זאת כי היא עד היום עובדת עם אותו ספק הכח הקשר יובן בהמשך). אחרי כמה שניות עשיתי ריסטרט ואז התחילו הבעיות: אחרי הרצת בדיקה של הביוס(השורות שרצות בתחילת כל הפעלת מחשב שאגב לא הראו שום תקלה בשום רכיב) המחשב במקום לטעון את מערכת ההפעלה פשוט עושה ריסטרט(נראה לי שמופיע מסך כחול אבל כל כך מהר הוא נעלם ויש ריסטרט שפשוט אין אפשרות לקרוא אותו). בחלק מהפעמים ה…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.