עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. משהו מאוד מוזר קורה לי, אתמול ניסית להתקין דרייברים של המסך עצמו, ואז הדרייברים של ATI התחילו להשתגע, ניסיתי להוריד ולהתקין שוב, והם אומרים לי להתקין "WITH A STANDART VGA ADAPTER", הורדתי את הדרייברים של המסך, וגם של הכרטיס מסך, ניסיתי הכל, אפילו התקנתי את ה RIVA TNT2 שלי בשביל לעשות REMOVE ולהתקין מחדש - אבל כלום - ה R9100 שלי מתעקש להישאר עם 8BIT, המוזר הוא שגם שאני עושה INSTALL FROM FILE, בקובץ האחרון הוא אומר שיש שגיאה, ושאני עושה ADD HARDWARE הוא רושם לי "THERE WAS A PROBLEM INSTALLING THIS DEVICE", זה כאילו אין שום אופציה להחזיר את הכרטיס מסך לקדמותו! שאני עושה מאפייני תצוגה ב ADAPTER הוא רושם לי UNKNOWN על הכל, ובמסך הוא רושם לי USING HARDWARE SETTINGS.... איך א…

2. Started by just_me,

אוקי אז ככה - קניתי CREATIVE LIVE 24BIT התקנתי הכול סבבה. הסרתי דרייברים של הכרטיס קול המובנה שלי (AC97) והכול עבד טוב. בזמן האחרונה אני חזרתי לשחק BATTLEFIELD2 ומה אני מגלה - שהוא עושה לי ים בעיות. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה בכרטיס מסך - המשחק נתקע לי או שהיו לי מסכים שחורים (לא רואים תמונה) ועיטיות (צניחת FPS). היום חזרתי לכרטיס קול הישן שלי המובנה - הסרתי לגמרי את ה CREATIVE הוצאתי אותו מהמחשב ורוב הבעיות נעלמו. אבל אני רוצה להשתמש בכרטיס - מישהו יודע איך אני יכול לפתור בעיה זו? ניסיתי לשחק אם הדרייברים (הסרה והוספה) אפילו ביטלתי את ה AC97 מה DEVICE MANAGARE וזה עדיין עשה לי בעיות רק הסרת הכרטיס של CREATIVE פתר לי את הבעיה. הצילו

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by gromeck,

חבר'ה יש לי 2 שאלות. 1. האם ניתן לעשות לדיסקים מסוג SATA איחוי (Defrag)? 2. איזו צורה שימוש עדיפה ומהירה יותר: לקחת 2 דיסקים זהים למערך של Raid 0 או לקחת דיסק אחד גדול. כאשר מדובר על 16Buffer בשני המצבים.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by fffSSS,

עם הלוח נשרף הוא משהו אז אז יש אחריות על החלק ויש אחריות גם על ההרכבה?

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  5. היי הלוח שלי תומך בפונקציית: Supports AMD Cool'n'Quiet Technology יש לי, תופעה, שהפעלת הפונקציה בביוס, "תוקעת" את המחשב באיתחול. ביטול הפונקציה, משחרר את המחשב והאיתחול בסדר. יש למישהו רעיון ו/או מבין את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by dotans75,

יש לי במארז חדש יציאת 1394 פיירווייר קדמית אבל יוצאים ממנה 6 חוטים בלבד שארבעה מהם אין לי בעיה אתם אבל שני חוטים אחד מסומן VP והשני מסומן VG שאין לי מושג לאיזה פין לחבר. המארז הוא של CASEDGE אם למישהו כבר יש נסיון איתו. בתודה מראש דותן

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by FARKASH7,

ברשותי נטבוק של אייסר, המחשב פתאום שבק חיים לא נדלק אפילו גם כשהוא מחובר לחשמל וגם שלא. מה לדעתכם עשויה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  8. Started by ilanmoy,

שלום לכולם!!! כשאני מחבר תמסך באמצעות כבל DP המסך מהבהב לי כל כמה שניות למסך שחור, ואז כשאני בודק באמצעות כבל אחר דוגמא Mini DP הכל עובד תקין? מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

ניסית להתקין ויסטה ויש לי XP יש בעיה בהתקנה ואני נמצע במצב שאם אני לא לוחת מהר על החצים כדי לזוז אני לא יכול להכנס לוינדוס יש תפרית לפני ה BOOT.ini מישהו יודע איפה זה יושב מה להסיר

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  10. לקחתי מדודה שלי את המחשב שלה ולקחתי גם את המחשב של אחותי , לשתיהם עשיתי ניקוי אבק , ניקיתי מאוררים ( גם של המעבדים ) , 2 המעבדים הם אינטל סלרון 2.66 , מחשב אחד עם גיגה זכרון ואחד אחר עם 512 . בכל מקרה , שתי המחשבים נדלקים ונכבים ישר אחרי 20-30 שניות , במחשב של אחותי הצלחתי לגרום לו לא להכבות דרך הביוס , עשיתי לו סוספנד , המעלות שלו על 75 מעלות +- ( לפני הניקוי היו 100 !!! ) והמחשב של דודה שלי פשוט נדלק מגיע לתפריט הראשוני ( אפשר גם להיכנס לביוס ) ופשוט נכבה אוטומטי אחרי 20-30 שניות ... = מה יכול היה לגרום לבעיות האלה ? אולי לא חיברתי משהו נכון ? למרות שלא נראה לי ... תודה על העזרה אנשים זה דחוף ...

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by SHAY951,

שלום לכולם, וערב טוב. אז ככה - כבר בערך חודש שהמסך של המחשב ( CRT של Proview ) מתכבה מעצמו, ומשאיר רק את אפשרות הריסט, או כיבוי להדלקה מחדש (המסך מכבה את עצמו כביכול (כיבוי חלקי, הנורה מהבהבת) כדי לחסוך בחשמל אך הזזת עכבר, או לחיצה על כפתור במקלדת לא מדילקה אותו בחזרה. ישנה רק הודעה של NO SIGNEL. CHECK YOUR PC). לאחר הדלקה מחדש מקבלים את הודעת ה SEND\DONT SEND המוכרת , ושליחת דוח מובילה לדף זה: http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/11/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=d31f1464-1022-4e8a-add6-d858bd61a58e ניסיתי את שתי האפשרויות. אני כרגע עובד עם הדרייברים האחרונים של 7.10 (כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI) , גם הורדתי את האצת החומרה ל-0. המצב לא נפתר בשני המקרים. מה…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  12. שלום וערב טוב לכולם! ראשית אציג כאן את מפרט המחשב "העתק הדבק" מאוורסט, חוץ משם המחשב והאימייל, באם הנכם שמים לב לאיזו שהיא בעיה או עדכון שמומלץ לי לעדכן אודה לכם באם תאירו את עיני. Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.0.5730.11 (IE 7.0) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Date / Time 2008-08-21 / 14:06 Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Asus P5B Deluxe (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-667 D…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by dfx,

אני משתמש בכרטיס מסך Radeon 7000 64mb וכל פעם שאני מורריד את הדרייברים החדשים של ATI אז אני לא מצליח לראות סרטים במחשב...[כאילו מדיה פלייר] ואני לא יודע מה לעשות.. ,פירמטתי לפני איזה חודש ולפני זה היה לי את הDRIVER הכי עדכני והוידיאו במחשב עבד לי [ד'א - יש לי את כל הקודקים שצריך] ועכשיו הכרטיס שלי עובד עם הדרייברים הרגילים [אלה שבאים עם הדיסק] אז בבקשה עזרה ! תתחשבו בי זה גם כרטיס אפס וגם דרייברים ישנים... עזרה בבקשה !!!! :-\

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  14. המחשב נתקע אחרי 3-4 דקות בביוס, בוינדוס עובד טוב לא מזמן החלפתי גוף קירור לצ'יפסט האם קשור :s05: יש לי lanparty ultra תודה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by ben_amitai,

אם אני מחליף מעבד חובה גם להחליף זיכרון???

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  16. ידידה שלי עבדה לה על פוטושופ ובאה פתאום לשמור תמונה בפוטושופ ופתאום בום קפץ לה המסך הזה תמונה 1 לאחר מכן היא ניסתה לעלות את המחשב ולפתוח את התמונה והיא לא נפתחה ואז היא מחקה אותה ושוב נפל המחשב תמונה 2 והיא פוחדת כבר למחוק את התמונה עכשיו והיא לא יודעת מה לעשות ואת האמת לא ראיתי אף פעם כזאת בעיה. מישהו יודע מה הבעיה אצלה במחשב??? נשמע לי ממש מוזר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  17. שלום לפני כשנה קניתי מחשב אחרי שהתייעצתי פה בפורום וקניתי בסוף פנטיום d 930 כרטיס המסך שלי זה gainward geforce 7600gt עכשיו יש עליו מאוורר אבל הוא לא ממש עוזר ובהתחלה הוא היה במנוחה כשאני לא משתמש בוא על 55-60 מעלות ובמאמץ על 80-85 היום הוא כבר מגיע לשיאים חדשים שדי מפחידים אותי כאשר ללא מאמץ הוא על 80-85 מעלות ובמאמץ הוא עובר לפעמים גם את ה105 בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות אני די בבעיה תעזרו לי אני פשוט לא יכול לשחק במשחקים כי הוא מתחמם ושולח לי הודעה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by UtX,

היי, עשיתי Hard Reset לראוטר-מודם (D link 2650u), וכשבאתי להתחבר שוב לרשת הופיע לי שם הרשת בתור שם דיפולטיבי(BEZEK משהו), וללא סיסמא. נכנסתי לקונפיגורציה של הראוטר במטרה לשנות שם רשת ולשנות סיסמא, ומופיע לי שם רשת שונה(Hotbox משהו, לא קיים בחיפוש Wifi דרך טלפון\מחשב) וסיסמא אחרת שונה לחלוטין מהסיסמא שהיתה לוייפי(הסיסמא לוייפי היא מספר פלאפון של אחד השותפים, והסיסמא בתוך הקונפיגורציה בראוטר היא פלאפון של שותף אחר) בכנות, אין לי מושג מה פאקינג הולך. אשמח לדעת אם נתקלתם במשהו דומה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה, כי כרגע אני לא יכול לשנות שם רשת ולתת לו סיסמא

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  19. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  20. Started by Pooop,

יש לי מחשב נייד של HP הבעיה מתי שהמחשב מתאמץ המאוורר שלו מתחיל לעבוד קשה ועושה רעש ואז המחשב נכבה אולי מהתחממות. תמונה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  21. Started by MR. G134,

היי, יש לי בעיה מוזרה עם יציאת המדפסת: בפורט 378 הכל פועל מצויין בפורט 379 יש שתי סיביות "1" שמצטרפות לכל מידע שמתקבל משום מה... ובפורט 37A יש גם דבר מוזר והוא מוציא כמעט כל הזמן רק "1". למישהו יש מושג מה הבעיה?!? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by Ran B,

שלום לכולם. איני בטוח לאיזה פורום זה יותר מתאים, אז אם זה יותר מתאים לאוברקלוק תעבירו בבקשה. כרגע אני על אובר קלוק של FSB 155 (מעבד במקור פנטיום 4 B 2.66Ghz). לוח האם שלי הוא Asus P4P800SE ציפסט 865. כרגע באובר המחשב יציב ואני באובר הזה מספר רב מאוד של חודשים..מעל חצי שנה..אפילו שנה..לא זוכר כמה זמן. המחשב יציב מאוד, אינו נופל אף פעם (אולי קרו פעמים אחדות מאוד בעבר הרחוק). ברגע שאני מנסה לעלות ל160Mhz FSB המחשב נטען עולה ונשאר יציב לכמה דקות עד שמופיע מסך כחול והוא עושה ריסט. או שהוא נשאר יציב עד שאני מריץ סופר פאי והוא נופל בזמן אחד הלופים. עכשיו פתחתי דיון באובר קלוקינג וקירור ושם ניסו לעזור לי מה כבר יכול להגביל אותי. הזכרונות שלי הן זכרונות פשוטים שקניתי פעם …

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by אברהם חסון,

חברים, יש לי לנובו Lenovo IdeaPad Flex 5 והטאצ' הפסיק לעבוד לי. יודעים מה אפשר לעשות בנידון?

24. Started by eladbu,

שלום לכולם הרכבתי לפני יומיים מחשב רציני ומאוד מכובד מאז החיבור לחשמל כל הזמן יש לי זרם במתכות הלוח הורכב כראוי עם ספייסרים ובמרווח מהדלת שום חוט לא חשוף למארז וכל הכבלים על סטירפים מה יכולה להיות הבעיה????

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  25. קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו Windows XP Pro 64Bit שאני מנסה להריץ תוכנות מסויימות אני מקבל כל מני שגיאות, לפי מה שהבנתי זה קשור ל64 ביט אמרו לי להגדיר במחשב בתאימות לservice pack 2 (משהו כזה) מזה אומר תאימות ל-service pack 2 ואם זה ייפתור את הבעיה איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים