עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SHAY951,

שלום לכולם, וערב טוב. אז ככה - כבר בערך חודש שהמסך של המחשב ( CRT של Proview ) מתכבה מעצמו, ומשאיר רק את אפשרות הריסט, או כיבוי להדלקה מחדש (המסך מכבה את עצמו כביכול (כיבוי חלקי, הנורה מהבהבת) כדי לחסוך בחשמל אך הזזת עכבר, או לחיצה על כפתור במקלדת לא מדילקה אותו בחזרה. ישנה רק הודעה של NO SIGNEL. CHECK YOUR PC). לאחר הדלקה מחדש מקבלים את הודעת ה SEND\DONT SEND המוכרת , ושליחת דוח מובילה לדף זה: http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/11/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=d31f1464-1022-4e8a-add6-d858bd61a58e ניסיתי את שתי האפשרויות. אני כרגע עובד עם הדרייברים האחרונים של 7.10 (כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI) , גם הורדתי את האצת החומרה ל-0. המצב לא נפתר בשני המקרים. מה…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  2. שלום וערב טוב לכולם! ראשית אציג כאן את מפרט המחשב "העתק הדבק" מאוורסט, חוץ משם המחשב והאימייל, באם הנכם שמים לב לאיזו שהיא בעיה או עדכון שמומלץ לי לעדכן אודה לכם באם תאירו את עיני. Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.0.5730.11 (IE 7.0) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Date / Time 2008-08-21 / 14:06 Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Asus P5B Deluxe (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-667 D…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by k22,

המחשב נהיה איטי מיום ליום האם זה נורמלי שזה עומד על 886 רק בהדלקת מחשב?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by yakirsh4,

שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 ultimate יש לי מקלדת בעברית (הוואינדואס באנגלית) אבל לפעמים אני רואה עברית כגיבריש שתי דוגמאות ששמתי לב אליהם 1.לפני הפירמוט גיביתי קובץ TXT שהיה כתוב בו בעברית ועכשיו אני רואה את העברית כגיבריש 2.אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כנגן סרטים ומוזיקה ואחד הפיצרים שיש בתוכנה הזאת היא שיש לה בסיס נתונים שאתה יכול להוריד ממנו תרגומים (התוכנה נותנת לך ישר רשימה של תרגומים מתאאימים לפי שם הקובץ) הבעיה היא שכל תרגום שאני מוריד דרך התוכנה (לא בדבקתי איך זה לא דרך התוכנה) מופיע בגיבריש מה לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by dfx,

אני משתמש בכרטיס מסך Radeon 7000 64mb וכל פעם שאני מורריד את הדרייברים החדשים של ATI אז אני לא מצליח לראות סרטים במחשב...[כאילו מדיה פלייר] ואני לא יודע מה לעשות.. ,פירמטתי לפני איזה חודש ולפני זה היה לי את הDRIVER הכי עדכני והוידיאו במחשב עבד לי [ד'א - יש לי את כל הקודקים שצריך] ועכשיו הכרטיס שלי עובד עם הדרייברים הרגילים [אלה שבאים עם הדיסק] אז בבקשה עזרה ! תתחשבו בי זה גם כרטיס אפס וגם דרייברים ישנים... עזרה בבקשה !!!! :-\

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  6. המחשב נתקע אחרי 3-4 דקות בביוס, בוינדוס עובד טוב לא מזמן החלפתי גוף קירור לצ'יפסט האם קשור :s05: יש לי lanparty ultra תודה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by ben_amitai,

אם אני מחליף מעבד חובה גם להחליף זיכרון???

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  8. יש לי עכבר MX Revolusion של לוגי'טיק ונשבר לו הבלוטוס של הUSB כלומר הצו'ק צ'יק הקטן שמתחבר למחשב מה אפשר לעשות יש מצב להשיג דבר כזה או לתקן או משהו בכלל? תודה לכל העונים מראש

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  9. ידידה שלי עבדה לה על פוטושופ ובאה פתאום לשמור תמונה בפוטושופ ופתאום בום קפץ לה המסך הזה תמונה 1 לאחר מכן היא ניסתה לעלות את המחשב ולפתוח את התמונה והיא לא נפתחה ואז היא מחקה אותה ושוב נפל המחשב תמונה 2 והיא פוחדת כבר למחוק את התמונה עכשיו והיא לא יודעת מה לעשות ואת האמת לא ראיתי אף פעם כזאת בעיה. מישהו יודע מה הבעיה אצלה במחשב??? נשמע לי ממש מוזר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  10. שלום לפני כשנה קניתי מחשב אחרי שהתייעצתי פה בפורום וקניתי בסוף פנטיום d 930 כרטיס המסך שלי זה gainward geforce 7600gt עכשיו יש עליו מאוורר אבל הוא לא ממש עוזר ובהתחלה הוא היה במנוחה כשאני לא משתמש בוא על 55-60 מעלות ובמאמץ על 80-85 היום הוא כבר מגיע לשיאים חדשים שדי מפחידים אותי כאשר ללא מאמץ הוא על 80-85 מעלות ובמאמץ הוא עובר לפעמים גם את ה105 בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות אני די בבעיה תעזרו לי אני פשוט לא יכול לשחק במשחקים כי הוא מתחמם ושולח לי הודעה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by UtX,

היי, עשיתי Hard Reset לראוטר-מודם (D link 2650u), וכשבאתי להתחבר שוב לרשת הופיע לי שם הרשת בתור שם דיפולטיבי(BEZEK משהו), וללא סיסמא. נכנסתי לקונפיגורציה של הראוטר במטרה לשנות שם רשת ולשנות סיסמא, ומופיע לי שם רשת שונה(Hotbox משהו, לא קיים בחיפוש Wifi דרך טלפון\מחשב) וסיסמא אחרת שונה לחלוטין מהסיסמא שהיתה לוייפי(הסיסמא לוייפי היא מספר פלאפון של אחד השותפים, והסיסמא בתוך הקונפיגורציה בראוטר היא פלאפון של שותף אחר) בכנות, אין לי מושג מה פאקינג הולך. אשמח לדעת אם נתקלתם במשהו דומה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה, כי כרגע אני לא יכול לשנות שם רשת ולתת לו סיסמא

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  12. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  13. Started by MR. G134,

היי, יש לי בעיה מוזרה עם יציאת המדפסת: בפורט 378 הכל פועל מצויין בפורט 379 יש שתי סיביות "1" שמצטרפות לכל מידע שמתקבל משום מה... ובפורט 37A יש גם דבר מוזר והוא מוציא כמעט כל הזמן רק "1". למישהו יש מושג מה הבעיה?!? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by Ran B,

שלום לכולם. איני בטוח לאיזה פורום זה יותר מתאים, אז אם זה יותר מתאים לאוברקלוק תעבירו בבקשה. כרגע אני על אובר קלוק של FSB 155 (מעבד במקור פנטיום 4 B 2.66Ghz). לוח האם שלי הוא Asus P4P800SE ציפסט 865. כרגע באובר המחשב יציב ואני באובר הזה מספר רב מאוד של חודשים..מעל חצי שנה..אפילו שנה..לא זוכר כמה זמן. המחשב יציב מאוד, אינו נופל אף פעם (אולי קרו פעמים אחדות מאוד בעבר הרחוק). ברגע שאני מנסה לעלות ל160Mhz FSB המחשב נטען עולה ונשאר יציב לכמה דקות עד שמופיע מסך כחול והוא עושה ריסט. או שהוא נשאר יציב עד שאני מריץ סופר פאי והוא נופל בזמן אחד הלופים. עכשיו פתחתי דיון באובר קלוקינג וקירור ושם ניסו לעזור לי מה כבר יכול להגביל אותי. הזכרונות שלי הן זכרונות פשוטים שקניתי פעם …

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by אברהם חסון,

חברים, יש לי לנובו Lenovo IdeaPad Flex 5 והטאצ' הפסיק לעבוד לי. יודעים מה אפשר לעשות בנידון?

16. Started by eladbu,

שלום לכולם הרכבתי לפני יומיים מחשב רציני ומאוד מכובד מאז החיבור לחשמל כל הזמן יש לי זרם במתכות הלוח הורכב כראוי עם ספייסרים ובמרווח מהדלת שום חוט לא חשוף למארז וכל הכבלים על סטירפים מה יכולה להיות הבעיה????

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  17. קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו Windows XP Pro 64Bit שאני מנסה להריץ תוכנות מסויימות אני מקבל כל מני שגיאות, לפי מה שהבנתי זה קשור ל64 ביט אמרו לי להגדיר במחשב בתאימות לservice pack 2 (משהו כזה) מזה אומר תאימות ל-service pack 2 ואם זה ייפתור את הבעיה איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by arik100,

אהלן יש לי אלבום תמונות בעל שיתוף ציבורי בPICASAWEB ואני רוצה להוריד את כל התמונות בבת אחת - ולא תמונה תמונה מישהו יודע אם זה אפשרי ואיך? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  19. נתחיל מזה שהביאו לי מחשב E2140 זיכרון 512 של 667MHZ ,כרטיס מסך מובנה על המחשב שאני לא יודע מהו בכלל 80 גי'גה מקום ואני מאמין שכולכם כאן מכירים את המעבדים של הE2140 . בקיצור השקעתי במחשב טיפה וקניתי כרטיס מסך של 8600GT של גי'גה בייט וגי'גה זיכרון של קינגסטון עלה לי קצת פחות מ1000 שקל . עכשיו השאלות שלי הם כאלו : 1. האם אני צריך לקנות ספק כוח בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי ? ואם כן אז איזה ? 2. האם בגלל שזה מעבד של E2140 אז היכולות של הכרטיס מסך ירדו ? ואם כן עדיף לשדרג אותו או משהו כזה ? 3. מה דעתכם על הכרטיס מסך שקניתי וקחו אותי בתור אחד שמשחק המון פיפא [מנהל ליגה כבר כמה שנים טובות במשחק] ומידיי פעם גם משחק משחקי אסטרטגיה נחמדים כמו Heroes וכאלו , האם הוא יספיק או שעשיתי …

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by DJ Clue,

שלום יש לי כונן maxtor 40gb 7200rpm הכונן נראה לי הרוס כאשר אני מנסה להתקין עליו windows xp pro ההתקנה מודיע לי שאי אפשר לפרמט אותו אבל כאשר אני מגדיר אותו דרך maxblast3 (התוגנה של maxtor) ההתקנה מצליחה אבל יש בעיה המחשב איטי ולא זז ואחרי כמה פעמים של ריסטרט ה windows נתקע למישהו יש משהו להציעה?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by IDAN AMRAM,

טוב אז עזרתם לי עם הספיי וור שלי וגם לחבר שלי יש בעיה דומה ואולי בא לכם לעזור גם לו...... הספיי וור שמופיעים אצלו הם search bar,yupsearch,search miracle,search assistant אמרתי לו גם להריץ סריקה שאני זוכר שאמרתם לי להריץ ולצרף את הקובץ אז הוא מצורף להודעה..... תודה מראש לעוזרים...... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  22. חברים אני צריך את עזרתכם. לאבא שלי יש מחשב אשר מותקן אצלו כונן סידי של LG אשר קורא DVD וצורב סידי רגילים. לפני שבוע החלפתי לו דיסק חדש התקנתי לו מערכת הפעלה XP PRO והכל נראה לכאורה תקין. השבוע נתקלנו בבעיה מאד מאד מוזרה. מאז השינוי הנ"ל, הסידי/צורב שלו הפסיק לקרוא מדיות אורגינליות(תוכנות מקוריות, סרטים מקוריים וכוי) , הוא פשוט לא מראה את התוכן. מדיות צרובות הוא מראה והכל בסדר. מוזר לא ? ברגע שמכניסים מדיה מקורית ומנסים לראות את תוכן הדיסק הוא מראה כאילו הוא ריק. האם מישהו יכול לעזור ? תודה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by MachoMan,

בהמשך לזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400530.msg3437675 אני עדיין לא מצליח לשחק במשחקים בצורה טובה כי המחשב ממשיך לעשות לי כל מיני דברים מוזרים כמו מה שכתוב שם וגם שינוי בצבעים של המשחק והרטיס מסך חדש ככה שזה לא כרטיס מסך בדיקת טמפ': במנוחה: http://img252.imageshack.us/img252/3325/miny.jpg מאמץ: http://img412.imageshack.us/img412/7259/max.jpg בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by shloosh,

טוב תראו הכל התחיל מתקיעות מוזורות במשחקים וכל מיני בעיות כאלה של פריזים מוזרים(לא לגמרי נתקע) אחרי שאיכשהו תיקנתי את זה עם דרייברים והחלפת הארד דיסק מ-IDE ל-SATA חדש ,ובדיקה אצל חברים שאכן התקיעות ברוב המשחקים(חוץ מ-2) הם בדיוק אותם תקיעות הגעתי למסקנה שעכשיו המחשב שלי סוף סוף תקין. הבעיה התחילה אתמול כאשר מאוורר הצ'יפסט התחיל לעשות רעש חד וחזק כאשר הוא פועל מעל המהירות האמצעית שלו. כיביתי את המחשב שיחקתי כמה שניות עם המאוורר והדלקתי שוב... המחשב עלה ולאחר זמן קצר נתקע ועכשיו גם העכבר לגמרי. עשיתי ריסט והמחשב נתקע בבוט ולא זיהה את ההארד דיסק שלי. התקיעה בבוט גם קרתה עם ההארד הישן שלי IDE(חשבתי שנדפק) ובעקבותיו החלפתי ל-SATA חדש-שניהם W.D אחרי משחק עם החוטים והחיבורים …

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  25. אבל המוזר הוא שעכבר usb או קורא כרטיסים של מחשב נייד אין בעיה בזיהוי. כאשר אני מכניס את הכונן לסלוט הוא מזהה תחילה את הכונן כ-unknown device ומיד לאחריו מופיעה לי ההודעה usb device is not recognise יש לציין כי ניסיתי 5!!! כוננים שונים מסוגים שונים. כמו כן בביוס הכל תקין, ואני משתמש באקס פי sp1 ( מפאת טעימות כלשהי אינני יכול לשדרג לsp 2 ) האם למישהו קרה מקרה דומה, אשמח לפתרון תודה.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים