תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב LENOVO 3000 j series מאיפה אני מוריד לו דריברים לקרטיס קול לדוגמה אין מאיפה תנו לי לינק
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב ומפייר מאסטר עזר לי בפעם שעברה אבל התקלה חזרה אני לא יודע אם זה חומרה או תוכנה אני יודע בוודאות שאין וירוסים או רוגלות כי סרקתי עם כל תוכנה אפשרית\ לגבי חומרה אני יודע שדיסק 160 הוחלף כבר ודיסק משני 500 חדש זכרונות נבדקו בGOLD MEM וגם בממטסט 21 סייקלים תקין לוח הוחלף וכרטיס מסך תקין על פניו המיני דאמפ טוען שהקובץ CSRSS.EXE הוא הבעיה נכנסתי למלא פורומים והתקנתי 2 טלאי אבטחה של מייקרוסופט ועדיין אותה שגיאה 0X000000F4 אנא אם מישהוא יודע משהו בנושא אשמח לכל עזרה כל שהיא
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, יש לי לוח גיגהבייט GA-945GCMX-S2 כרטיס מסך של GAINWARDS עם HDMI יוצא מהכרטיס מסך כבל של 2 חיבורים שצריך לחבר אותו במקום מסויים על הלוח כדי לקבל איכות שמיעה בHD אני מנסה להכנס לאתר ולראות איפה יש קובץ PDF שמראה לאן לחבר כל גבר בלוח ואני לא מוצא אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, התקנתי לאחרונה במחשב צורב sata (המפרט השני שמופיע בפרופיל). עד לפני כן, היו במחשב שני כוננים אופטיים ide. הצורב מזוהה בביוס כמו שצריך, אבל כשהמחשב נדלק הוא קופא במסך פתיחה של הווינדוס (xp), עם הפס טעינה. חיפשתי באינטרנט ומצאתי שיכול להיות שהדימון טולס גורם לזה. החלטתי להתקין ווינדוס מחדש והמחשב עלה, אבל אחרי התקנה של כמה דרייברים וריסט, הוא עוד פעם נתקע במסך פתיחה. חשוב לציין שכשאני מנתק את הצורב, הווינדוס עולה. לעזרתכם אודה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי עכבר Quantum Optical GreatEye wheelmouse זה לפחות מה שכתוב עליו, אבל אני פשוט לא מצליח למצוא לו שום דרייברים באינטרנט. באתר quantum.com יש דברים שלא קשורים בכלל מה שגורם לי לחשוב שאין קשר בין האתר לעכבר ובכלל אני לא יודע מה בדיוק ואיפה לחפש... תוכלו לעזור לי בעניין הזה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק עם חיבור כזה ומכיוון שהג'ויסטיק ישן אז אין לי חיבור כזה בלוח אם מה לעשות? יש אולי איזה ממיר מהחיבור הזה לUSB? יש לכם אולי הצעות אחרות? תודה
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית עם הכרטיס מסך שלי MSI X600XT. ב ATI TOOL שאני בודק בדיקת ארכיפקטים אז הכול צהוב.. וככל שאני מוריד יותר בזכרונות נהיה פחות צהוב.. הנה סירטון של ה ATI TOOL(הקובץ הוא מגה וחצי אז תורידו בבקשה) עריכה: הנה הבאתי את זה יותר קצר.. http://www.file2host.com/631452121 בבקשה תורידו וסתכלו.. ככל שיש לי יותר צהוב המחשב ניתקע יותר מהר במשחקים.. הכרטיס נדפק אתם אומרים? מתי שאני מוריד לזכרונות ב 30-40 ככה לא רואים כבר צהוב והמשחקים לא נתקעים.. אבל זה מוריד בביצועים בהרבה לא? חשוב לציין אין לי חיישן טמפרטורה אז אל תשאלו אותי מה הטמפ של הכרטיס.. תודה ענקית לעוזרים ומי שמנסה לעזור ומוריד את הסרט...!
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כל 10 דקות בסביבת האינטרנט הוא נתקע כל החלקם תקינים
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
AMD 64 bit 3000+ S-930 לוח אם giga-byte K8NF-9 (NF4,S939,PCI-E קניתי לוח ומעבד חדשים לפני שבוע הבעיה היא שמשום מה בלי אובר קלוק ובלי כלום המעבד מגיע לי ל100% ואז מייד יורד ל 10-7 אחוז בדקתי וירוסים טמפ ואפילו פירמטתי והורדתי דריברים עדכנים אבל כלום לא עוזר וכשאני אומר מגיע ל 100% אני מתכוון שזה קורה אפילו במעבר ביין דפי אינטרנט נעזוב את זה שברינדור הוא בכלל לא חושב לרדת מ100% יכול להיות שזה בגלל שהזכרונות שלי לא של אותה חברה או שפשוט המעבד או הלוח דפוקים
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי למצוא אנטיוירוס טוב אחרי שAVAST עשה לי בעיות,מחקתי אותו והורדתי את AVG וניסיתי להתקין ההתקנה לא הצליחה פעם ראשונה וגם לא פעם שניה בכל זאת הלכתי ראש בקיר וניסיתי להתקין שוב, ההתקנה ביקשה לעשות ריסט ואחרי שעישתי המחשב לא הצליח להפעיל את הווינדוס וכל פעם שמגיעים לנקודה שמוצג בו התמונה של ווינדוס וטעינה מופיע לשניה מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו, אני רוצה לעשות פורמט למחשב אבל יש לי המון דברים חשובים כמו תמונות סרטונים ועוד על השולחן עבודה התקנתי וונדוס נוסף במקביל אבל אני לא מצליח לגשת לשולחן עבודה של המשתמש שהיה לי כנראה בגלל ששמתי בו סיסמאת למישהו יש פתרון? תודה על העזרה והיעוץ *ניסיתי לעשות repair דרך דיסק של וינדוס אבל הוא לא נותן לי את האפשרות ה…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מה הפקודה שעושה איחוי? משהו chakdsk /r אבל זה לא עובד לי מה הפקודה עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי!
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש שבשבוע הראשון שלו עבד בצורה תקינה לאחר שהמחשב חובר לרשת וכן הותקנה תוכנת האימיול החלו בעיות של RESTART ללא הודעה מוקדמת הRESTART מתרחש רק לאחר השאימיול עובד למשך כחצי שעה מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לכול נותני העזרה
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ניסית להתקין ויסטה ויש לי XP יש בעיה בהתקנה ואני נמצע במצב שאם אני לא לוחת מהר על החצים כדי לזוז אני לא יכול להכנס לוינדוס יש תפרית לפני ה BOOT.ini מישהו יודע איפה זה יושב מה להסיר
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של התנתקות מהאינטרנט ,כאשר אני מתחבר הוא מתחבר לי מצויין בלי בעיות וזה אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק . יש לי Kasperskey internet security 2006 שב FIREWALL שלו הוא רושם לי intrusion.win.mssql.worm.helkern!attacker IP 213.8.15.205 ואחרי כמה שניות הוא מתנתק מהאינטרנט .........איתרתי את ה IP הזה מקורו ב פתח תקווה וכנראה זה הספק של האינטרנט זהב .שלחתי מכתב וזה אז קיבלתי תשובה שזה הודעה אוטומטית ושאין לענות אליה רשמו סתם זיוני שכל איך אני מונע את זה ???? תודה מראש לכולם .
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ממה זה יכול להיות?! באף משחק זה לא קרה לי, ולפני זה dreamfall פעל אצלי מצויין, מה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, בוינדוס 7, באופן אקראי, אני מקבל בלו סקריין עם הודעה על תקלה 0000124. אני מבין שמדובר בתקלה בחומרה, אך אינני יודע לאיזו חומרה יש בעיה. משום מה אני לא יכול לצרף לפוסט הזה את קובץ ה-DUMP שנוצר בעקבות התקלה ואני לא יודע לפתוח אותו. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי כיצד לפתוח את קובץ ה-DUMP ולזהות את התקלה בחומרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אהלן, מסך: LG Flatron 775FT כרטיס מסך: Msi 6800 AGP הבעיה היא כזו: בכל פעם שאני מכבה, או שהמסך עובר לסטנד ביי, כל המאפיינים של גודל התמונה והצורה שלה מתאפסים. כמו כן בכל פעם שאני מכבה את המחשב, המסך עובר לסטנד ביי ואז שוב התמונה מתאפסת. זה קורה גם בכל פעם שאני נכנס לחלון של ה-nvidia control panel. נכון מסכי CRT עושים טאק כזה כשהם משנים רזולוציה או קצב ריענון? אז בכל פעם שאני נכנס ל-nvidia control panel הוא עושה אחד, ואז המאפיינים של התמונה מתאפסים לי. אני לא יכול לתאר כמה שזה מעצבן אותי, ושחיפשתי על זה מידע בגוגל וגם בפורום פה, ללא הועיל. ניסיתי את התוכנה rivatuner, ומשהו כמו 15 גרסאות שונות של הדרייברים של nvidia. הגעתי אחורה עד 61 משהו, וכל פעם מחקתי קודם עם driver clea…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
לפני כשנה המחשב הופעל ללא שום בעיות עם מעבד 65w 4600x2 עד שמכרתי אותו וקניתי מעבד85w 5600x2 ששרד כ4 חודשים ואחרי זה הושבט ללא סיבה נכון שאני משאיר לפעמים את המחשב דלוק כמה ימים אבל אני לא חושב שדבר כזה אמור לשרוף מעבד. התקלה היית שלפתע המחשב נכבה לגמרי לאחר זמן זה החמיר ופעמים היה נכבה מיד בעת ההדלקה.במעבדה בדקו וגילו שזה המעבד .והמעבד החלף בהסכמתי ל 6000x2 125w עם מאוורר סתוק היום לאחר כ5 חודש להפתעתי המעבד הזה הודבק באותה בעיה {כמובן שהיום אני מתחרט שקניתי amd } שלא תגידו הלוח ,כי גם הוא החלף לפני כחודשיים
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המיקרופון שלי לא עובד אני מנסה להקליט משהו מהרשמקול של ווינדוס ובמקום זה זה מקליט לי את מה שהמחשב משמיע למשל אם אני שומע משהו בMP זה מקליט את זה ולא את הדיבורים שלי המיקורפון מחובר טוב ליציאה האדומה והרמקולים מחוברים ליציאה הירוקה וגם ניראה שהם מוגדרים טוב בדרייבר של הכרטיס קול: מה לעשות כדי לפתור את זה? הכרטיס קול הוא הכרטיס המובנה שמגיע עם DFI LANPARTY NF4 ULTRA D
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום היום בבוקר הדלקתי אתה המחשב והוא לא העלה את נWIN וההודעה שהוא מציג היא main processor(שם המעבד) cpuid: 0FF0 patch id: 0041 כמו כן נשאתי לעלות את ה BIOS אבל ללא הצלחה. הדבר המוזא הוא שאחרי הרבה זמן סביבות 5 דקות של המתנה עם ההודעה הנל הוא ממשיך את הבוט ומעלה את הWIN ואם אני עושה ריסט ההודעה הזאת שוב חוזרת משהו יכול להגיד למה ניגרם תודה מראש עריכה: בדקתי את כול הזיכרונות שלי בניפרד(יש לי 4) נשאתי לבדוק אותם גם בחריצים אחרים עדין מראה את ההודעה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, אתמול קניתי עכבר עם כבל מאריך לUSB ושהוא מחובר למאריך הוא מקרטע וקשה להשתמש בו.. מה יכולה להיות הסיבה שזה מקטע? פשוט חבל לי לקנות שוב. תודה! אם זה לא הפורום המתאים ובקשה להעביר.
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
טוב כפי שחלק ממכם ראה בהודעה הזאת: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69520.0 אמרתי שיש לי בעיה בהארד דיסק והציאו לי לעשות כמה דברים עשיתי אותם לא עזר אבל כשהבאתי את הארד דיסק שלי לביית של חבר שלי הכל עבד מצויין אז כשבאתי הבייתה חיברתי את הארד דיסק של ה 120 ב PRIMAY MASTER וזהו בלי שום רכיבים אחרים, הדלקתי את המחשב ובכל עבד כמו שצריך חוץ מהאינטרנט אבל זה בגלל נזק(בזק) . לאחר מכן חיברתי את הארד דיסק של ה 120 ביחד עם הצורב כ PRIMAY SLACE וסי די רום כ SECOND MASTER וכהדלקתי את המחשב עוד פעם חזרה בעיית האיטיות של הארד דיסק. האם זה הלוח או אולי הספק בבקשה תעזרו לי??
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
חבר שלי מודאג מבעיה שקרתה לו,הלוח אם במחשב שלו מגיע לטמפרטורה של 45 מעלות. הוא לא יודע מה הטמפרטורה שזה מתחיל להיות מסוכן,אבל בתוכנת הProbe זה מראה על סכנה... (את הדגם של הלוח אם אתן לכם מאוחר יותר,תגידו לי בנתיים על בעיות כלליות ופתרונות) תודה
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מכל מיני דברים...בזמן האחרון גם היו לי רסטרטים והכול אבל עכשיו הם הפסיקו תודה לאל אחרי שיצאו הדרייברים החדשים של ati אבל לפעמים יש פריזים כאלה של איזה שנייה כאילו המחשב הולך להתקע כמו פעם...קיצר פתחתי אותו והסתכלתי על המאורר של הכרטיס מסך...כשאני מדליק את המחשב המאורר כזה מתחיל להסתובב לאט לאט כאילו לא בבת אחת מהר כמו כל שאר המאווררים במחשב כזה לאט ואז כשהוא כבר מסתובב נורמאלי זה נראה כאילו הוא מסתובב לאט יותר משאר המאוררים...אני לא יודע אולי אני מדמיין שזה לאט יותר...אבל בקשר למאורר של הכרטיס זה תקין שהוא מתחיל להסתובב לאט כזה? הכרטיס הוא ati radeon 9500 pro 128mb
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה בנגן שלא הייתה מקודם כשאני רץ אז הנגן מתחיל לנגן את השיר חלש לפעמים כל כך חלש שאני לא שומע ומתחיל להתקע ורק אם אני מסובב אותו או מרים הוא מתחיל לנגן נורמאלי ואז שוב אותה בעיה הסוללה חדשה ומלאה והאוזניות מחוברות טוב מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-