תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש [ 5 חודשים] בחנות ניסיתי לצרוב דיסק ולא הצלחתי אז לא הבנתי חשבתי אני לא עושה משהו טוב... אני באתי הביתה ניסיתי שוב, ולא הצלחתי אמרתי טוב מחר זה יסתדר לא מזמן לקחתי את המחשב לחנות אמרו לי נחלףילך את הצורב ותפרמט את המחשב, הוא עמוס וזה בגלל זה. פירמטתי את המחשב,החליפו לי צורב אני משתמש בנירו 6 - 7 ולא מצליח לצרוב. מה לדעתכם אמורה להיות הבעיה? סוג המחשב: E6400 צורב מדגם neck 2 GB זיכרון 250 HD נ.ב יש דבר כזה עידכון בקר לוח אמ? תודה סער
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איך ניתן לעשות בדיקה שהמעבד תקין? נגיד כמו MEMTEST לזכרונות אבל משהו דומה למעבד?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בדקתי את העוצמה..היא בסדר ואת ההתקנה היא גם בסדר.. אבל בכל זאת אין קול(יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח-realtek ac97 audio
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אם הטופס לא נכון וכתוב לא טוב בבקשה לא למחוק ... תגידו לי ואני אתקן את זה תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 1000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.- לא ממש יש לי זמן לשחק אני לא מכיר שמות של משחקים אבל כל החדשים שיוצאים מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש64bit windows 8.1 pro מפרט נוכחי(בתוך התמונה): https://www.dropbox.com/s/vrrz20osjeknp82/2013-10-30%2023.57.03-2.jpg זיכרונות: הוספתי עוד 4 גיגה ככה שיש לי עכשיו 8 גיגה של ראם חומרה אופציונלית: לשדרג כרטיס מסך או להוסיף לקיים באמצעות crossfire ... אבל כד…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע כיצד ליצור מערך רייד על הלוח הזה ? הוא עושה שימוש בבקר JMicron. יש כניסה של SATA קרוב לכרטיס הקול שלשם כונן אחד חייב להיות מחובר. חיברתי את הכונן השני ל SATA0 ושיניתי בביוס את ההגדרה של ה JMicron ל RAID אבל בביוס של ה RAID הוא מזהה רק כונן אחד במערך ולא נותן לי לעשות כלום. תודה. ---- עריכה ---- ככל הנראה הלוח הזה יודע לעשות RAID ע"י יציאת ה eSATA שלו
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
זה בגלל שיש שתי כניסות לאודיו בכרטיס אבל למכשיר הוידאו, ממנו אני רוצה ללכוד, יש יציאה אחת לאודיו ואחת לוידאו. את הוידאו הוא כן מעביר. חיברתי צד אחד של האודיו אבל לא שומעים כלום. האם צריכים לשמוע לפחות רק בצד אחד או שבמידה ולא מחברים את שני הצדדים לא אמורים לשמוע כלום, כמו שקורה לי עכשיו? אז איך אפשר לעלות על הבעיה ומה צריך לעשות? *אם טעיתי בפורום אני מתנצל כי לא ידעתי לאן לשייך את ההודעה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ברשותי נייד Lenovo Z570 עם Win10 בילד ישן. גם המחשב לא כ"כ חדש (2012), אך כוחו במותניו (i7 + SSD) ואני ממאוד מרוצה ממנו. אני רוצה לבצע התקנה נקייה של Win10 בילד האחרון. הכנתי USB וגם דיסק DVD DL לצורך זה ע"פ ההנחיות של מיקררוסוט. הבעייה שהמחשב לא מזהה את ה USB או את הדיסק בעליה. הוא לא מזהה דיסקים ישנים של Win מקוריים של מיקרוסופט. לא ניתן לסדר מחדש את סדר קריאת הכוננים משום שלא ניתן להגיע BIOS בעזרת F2 / F12 או להגיע אל UEFI באמצעות Setting-Recovery-Restart וכו' nשום שהלחצן UEFI לא קיים תחת Advanced. מידע מערכת מראה שהמחשב עובד תחת מוד UEFI וכן, מחיצת השחזור מראה שהיא מסוג UFI, בהיינו, בעליה, המחשב עוקף את ה BIOS. נראה לי שאני צריך להגיע איך שהוא ל BIOS ולהעביר או…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי עבודה על הארד דיסק ללא גיבוי, העבודה היא דוקטורט ואני צריך להגיש אותה עוד שבוע. לפתע ההארד דיסק ניתקע כלומר המחשב, ושעשית ריסט אני מקבל הודעה : file is missing please press R to repair זה נותן פירוט של קובץ כזה. נתתי לחנות מחשבים, ריפייר לא עוזר כי הארד דיסק לא נותן, חיבור USB בתור SLAVE מראה תהארד דיסק אבל שלוחצים עליו מקבלים: The hard disk isnt formated והוא שואל אם לעשות פורמט או לא. הפיתרון שהוצע לי הוא חברה בשם תיק תק, אבל זה נשמע יותר מדי 100-600 $ למרות ש100 $ אין לי בעיה לשלם. אמרו שלא כדאי לנסות תוכנות כי זה יכול למחוק את הקבצים לגמרי. רציתי לדעת ולשמוע חוות דעת נוספת, יש פיתרון כלשהו? משהו ? בבקשה תעזרו לי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד אסוס בן 3 וקצת שנים (כן נגמרה האחריות). המחשב התחיל ליות איטי במשחקים ואחרי כמה bsod ניצלתי את ההזדמנות להוספת זכרון והחלפת דיסק קשיח. ביצעתי התקנה נקיה של win התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia אבל יש לי אחרי שימוש רגיל תקלת bsod כשהמחשב מציף כי מקור הבעיה בnvlddmkm.sys. ביטול כרטיס המסך באמצעות מנהל ההתקנים מונע קריסה של המחשב אבל מצד שני אי אפשר לשחק. מה הפתרונות?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
האם ניתן לראות את המהירות בחלונות? (אולי לא כל כך מתאים לפורום זה)
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
המחשב לא עולה..פנטיום 4 מעבד 3.0 GHZ פעל מעולה עד אתמוןל..אחי הגדול כיבה אותו והיום כשרציתי להדליק הוא לא נידלק...כלומר נידלק אבל לא עולה...המסך נישאר ככבוי והמיקלדת והעכבר לא נידלקים...אבל המנורה של המעבד והכול עובד רגיל אבל כלום לא עולה..... יש מצב שאחי הגדול היתעסק עם הביוס יש אפשרות שזה בגלל זה?! כלומר אבל גם אם כן אז הביוס צריך לעלות כדי שנוכל לסדר את זה אבל כלום לא עולה בכלל...מה עושים?!?!
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בערך מאתמול בבוקר המחשב מבצע כל הזמן ריסטרטים. לרוב מס' שניות לאחר שהמחשב מתחיל לעלות ובפעמים בודדות הוא מגיע לטעינה של הווינדוס ואף לווינדוס. ביצעתי החלפת מעבדים וזיכרונות עם מחשב אחר והבעיה נמשכה כרגיל. כמו כן ניתקתי את הכרטיסים אשר היו מחוברים ללוח, ואציין גם שכרטיס המסך הוא ON BOARD. אודה לעזרה באיתור התקלה.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי כרטיס מצלמות אבטחה המחשב לא מתכבה, אמרו לי שצריך לשנות משהו בהגדרות , איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני ופירמטי אותו כמה פעמים במשך יומיים (הסיבה לא חשובה), תתכן פגיעה כלשהי כאשר אתה מפרמט דיסק קשיח חיצוני? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש שניים מהיום והם מקריסה באמצע משחקים אחרי שעדכנתי את הדריוורים החדשים של אנוידיה המחשב ללא אוברקלוק . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכם, מתרחש משהו מוזר מאוד במחשב אחר - המעבד מגיע לאחוזים גבוהים מאוד וזאת במצב מנוחה כשהדפדפן כרום פתוח בלבד, המעבד מגיע לכ-90%. מפרט: I5 3470 4GB RAM DDR3 GTX560. לפי HWMONITOR, טמפ' המעבד היא תמידית על 60 מעלות.. זה תמיד עבד בסדר גמור והיום פתאום זה החל.. מה אפשר לעשות? לאחר שאני סוגר את הדפדפן, האחוזים נתפסים על תהליך אחר, לדוגמה DAEMON TOOLS וכו'.. רק 2 תוכנות פתוחות. סרקתי וירוסים ומסתבר שאין.
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
התקנתי בבוקר קירור חדש לכרטיס מסך thermalright V2 לRADEON X1950 PRO ועכשיו הכרטיס מסך מוציא איזה ERROR מוזר שכתוב בו שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך ושזה לא תואם ואז אחרי כמה זמן זה מוציא אותו למסך כחול כזה ואומר לי שהWINDOWS נכבה כדי לא לפגוע ברכבי המחשב והבעיה נוצרה מ: ומביא לי את הקובץ של הDRIVER של הכרטיס מסך מה אני יכול לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היום בבוקר הכל היה בסדר, חזרתי מהבית ספר אני רואה מסך שחור עשיתי ריסטרט... הוא ביקש שאני אכניס את הדיסק של הוינדוס ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לא הלך...ניסיתי לפרמט הוא אפילו לא מזהה כוננים יש מצב הלך הדיסק קשיח ? :'(
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
חבר'ה יש לי 2 שאלות. 1. האם ניתן לעשות לדיסקים מסוג SATA איחוי (Defrag)? 2. איזו צורה שימוש עדיפה ומהירה יותר: לקחת 2 דיסקים זהים למערך של Raid 0 או לקחת דיסק אחד גדול. כאשר מדובר על 16Buffer בשני המצבים.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
AMD 64 bit 3000+ S-930 לוח אם giga-byte K8NF-9 (NF4,S939,PCI-E קניתי לוח ומעבד חדשים לפני שבוע הבעיה היא שמשום מה בלי אובר קלוק ובלי כלום המעבד מגיע לי ל100% ואז מייד יורד ל 10-7 אחוז בדקתי וירוסים טמפ ואפילו פירמטתי והורדתי דריברים עדכנים אבל כלום לא עוזר וכשאני אומר מגיע ל 100% אני מתכוון שזה קורה אפילו במעבר ביין דפי אינטרנט נעזוב את זה שברינדור הוא בכלל לא חושב לרדת מ100% יכול להיות שזה בגלל שהזכרונות שלי לא של אותה חברה או שפשוט המעבד או הלוח דפוקים
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי לכולם צריך את עזרתכם בקשר למסך כחול. אז ככה: לחברי בעל אולפן הקלטות,יש בעיה במחשב מזה שבועיים. כל בוקר שהוא מדליק את המחשב מופיע מסך כחול לשנייה ואז המחשב עושה ריסטרטים,ורק אחרי כמה פעמים הוא מצליח להדליק את המחשב.אמרתי לו שיצלם בפלאפון שלו את המסך הכחול ואכן הוא הצליח לעשות זאת היום. אז הנה אני שולח לכם את הצילום של המסך הכחול ,ועוד צילום שגיאות שמופיע לו כאשר הוא נכנס לוינודס XP .אני מקווה שתוכלו לומר לי מה לעשות,כלומר לפענח ממה נובעת הבעיה,תוכנה,חומרה. יש לציין שהספק כוח איכותי<HEC 400>.גם הלוח אם והזכרונות איכותיים,ככה שסיכוי נמוך שמדובר בבעיית חומרה.גם יש לו 2 הארד דיסקים חדשים של WD ככה שלא נראה לי שמשם באה הבעיה. בתודה מראש שי [attachment deleted by adm…
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, השבוע קניתי מדפסת דגם HP Officejet 4500 . יש לי שתי מחשבים בבית. חיברתי למחשב אחד עם מערכת הפעלה XP. המדפסת עובדת במחשב מעולה. אני מעוניין לשתף במחשב השני את המדפסת - עם מערכת הפעלה 7. אני מוצא אותה ברשת תחת השם של המחשב הראשון. מנסה להתקין, אבל ללא הצלחה. הוא רושם שהוא צריך מנהל מדפסת . אוקי, הלכתי חיפשתי בכל חור אפשרי באינטרנט, השתמשתי בדיסק שקיבלתי עם המדפסת , ושום דבר לא מתקבל . הוא מבקש קובץ INF בשם "לא ידוע" ככה שהוא לא יודע אפילו מה לחפש. אני מנסה ללחוץ על כל מיני inf's למינהם בדיסק שקיבלתי עם המדפסת ושום דבר לא ממשיך את ההתקנה. חשוב לציין שבדקתי במחשב הראשון , במאפיינים של המדפסת , המנהלי התקנים נוספים בלשונית שיתוף. אין שם WINDOWS 7 לבחירה. מישהו…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי יש לי מסך סמסונג 971P ומערכת הפעלה VISTA וכשאני מדליק את המחשב המסך מנסה להסתנכרן על ANALOG או DIGITAL ומתכבה עד שה WINDOWS עולה ואז הוא נדלק. פניתי לחיון ואמרו לי לבדוק על מחשב אחר אבל לי נראה שזו בעיה אחרת. מישהו נתקל בתופעה הזאת במסכי LCD בכלל ובסמסונג בפרט? מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי היתה לי איזה מצלמת אינטרנט ישנה שלא ידעתי של מי..ועכשיו כשהתקנתי ויסטה חשבתי שאולי פה זה יעבוד. אני מחבר, הויסטה מנסה למצואא..אחרי 2 דקות מוצא ומתקין! ופתאום מגלים שהיא של A4 TECH 8) קיצר, הוא התקין ואומר שהכל טוב..עכשיו אני רוצה סתם לצלם איתה תמונות..איך אני עושה? ולמשל במסנג'ר, אני מנסה לבדוק אותה שם..אני יכול לבחור בA4 TECH אבל זה לא מציג שום תמונה =[ אין שום דגם ספציפי..לא רשום עליה כלום..כזה שוק >_< במנהל התקנים רשום A4 Tech PC Camera V חיפשתי באתר שלהם..בגוגל. ולא הצלחתי למצוא.. אולי מישהו יוכל לעזור לי להפעיל אותה?? תודה רבה רבהה!
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-