תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים ?.. הביאו לי מחשב שחסרים בו כמה חלקים וגם את החלקים החסרים אבל ממחשב אחר שמתאים למחשב הזה . הרכבתי את הכל, הגדרתי הכל ב - BIOS וכשבאתי להתקין את ה - Windows הוא נתקע במסך השחור (loading משהו) אחרי שלוחצים על איזשהו כפתור כשזה אומר לך press any notton to boot from cd . החלפתי כרטיסי ראם וזה הסתדר . ניסיתי להתקין שוב, הכל הלך חלק עד לקטע האחרון שלפני הפעלת ה - Windows, כזה מראה שנשארו עוד 8 דקות וכתוב שם Saving Settings, שם זה נתקע, כל פעם כשניסיתי להתקין מחדש זה נתקע באותו מקום . החלפתי בין 3 דיסקים קשיחים ושלושתם נתקעו במקומות אחרים, ניסיתי להתקין משלושה דיסקים אחרים ואותו דבר, החלפתי כוננים ושוב נתקע . מה יכולה להיות הבעיה ?.. תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של 60 ג'יגה היו לי כמה בעיות וניסיתי לפרמט את מחיצה C כנראה שהיתה תקלה באמצע ופורמט רק חלק נכון לעכשיו הBIOS מזהה את הדיסק אך מתי שאני מעלה את המחשב עם דיסק הפעלה המחשב כותב שהדיסק בסטטוס BED ולא מזהה את הדיסק (אין C וכוו')ואומר ששום הארד דיסק לא מחובר למחשב ניסיתי לעשות FDISK אבל זה לא עזר אם למשהו יש רעיון אשמח לשמוע בתודה עופר
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
זה מחשב חדש שקיבלתי לא מזמן והוא אמור לרוץ...אני לא יודע למה אבל יש לו לפעמים קטעים שהוא ממש איטי והוא לא אומור להיות כזה תיאור: P4 2.66G 1MB + ABIT SG-80 INTEL P4 2.66Ghz S-775 BUS-533 1MB EM64T 506 Memory DDR400 512MB V-DATA CL2.5 ABIT SG-80 (661FX) S-775+AGP+VGA+SATA HDS722580VLAT20 - HITACHI 80GB (2MB) 7200RPM GEFORCE 440MX 64 MB שאני הוספתי ממה שהיה שלי כי לא רציתי את הכרטיס מסך המשולב שקיבלתי עם הלוח אם של SIS משהו מעפן... אבל בכללי המחשב אמור לזוז סבבה בלי תקיעות כאלה מדי פעם ואני לא יודע מה הבעיה ואני יודע לשמור על מחשב נקי מוירוסים וכל הזבל וכדו' אז מה אני יכול לעשות שהמחשב ירוץ לי? תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם במידה והמחשב מרסט ולא מייצר קובץ MINI DUMP, האם הדבר אומר שהמעבד מתחמם בוודאות? מדובר על פרסקוט שמגיע ל73 מעלות במאמץ. עבר ריענון משחה טרמית + ניקיון אבק יסודי. תודה מראש, סופ"ש נעים.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי לוח 965P-S3 של GIGABYTE ובמחשב כוננים כך: SATA: SEAGATE 320GB SATA2 2X WD 500GB SATA2 למטרת RAID 1 IDE: WD 80GB SAMSUNG 182 DVDRW על כניסת הIDE הבודדת יושבים קשיח והצורב - הכונן האופטי היחידי במחשב. כאשר אני נכנס לRAID BIOS הוא לא רואה את שני כונני ה500GB. הכונן היחידי שהוא רואה הוא ה80GB בIDE. למה זה ואיך לסדר את זה? לא חשוב. הסתדרתי. תודה לכל מי שניסה.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לראוטר מסוג: SmartCom 4 ports firewall broadband router ברצוני להפוך אותו ל hub הבעיה שאני לא מצליח להתחבר אליו. חיברתי כבל אינטרנט מהמחשב שלי לראוטר, ראיתי שקיבלתי כתובת ip ובדפדפן רשמתי את הכתובת אך לא הצלחתי להתחבר (page was not found)
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הייתי רוצה יותר פרטים בבקשה ..על הגירסה הזאת של איזה תוכנה שיש בכוונתי להוריד (אין פה שום תוכן WAREZ...אז לא להינתפל)
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן ביוס ללוח-אם בעזרת התוכנה AsusUpdate אבל זה לא מצליח תראו בתמונה: למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לא ברורה.. יש לי מסך דק HP. במהלך עבודה על המחשב הצג כבה, ולא ניתן היה לעשות דבר. לא RESTART ולא כיבוי המחשב. הלחצנים לא עבדו. הדבר היחיד שעבד היה הוצאת השקע החשמלי. לאחר מכן ניסיתי שוב להפעיל את המחשב אך המסך לא עבד. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. הבאתי מסך רגיל, לא דק, והוא כן עובד. שיחקתי מעט עם הגדרות צריכת החשמל, ובאחד מהנסיונות לחבר את המסך הדק, הוא עבד. אבל, לאחר כמה ימים אותה תופעה חזרה. כרגע לא רואים כלום במסך הדק. מה יכולה להיות הסיבה?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אם הטופס לא נכון וכתוב לא טוב בבקשה לא למחוק ... תגידו לי ואני אתקן את זה תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 1000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.- לא ממש יש לי זמן לשחק אני לא מכיר שמות של משחקים אבל כל החדשים שיוצאים מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש64bit windows 8.1 pro מפרט נוכחי(בתוך התמונה): https://www.dropbox.com/s/vrrz20osjeknp82/2013-10-30%2023.57.03-2.jpg זיכרונות: הוספתי עוד 4 גיגה ככה שיש לי עכשיו 8 גיגה של ראם חומרה אופציונלית: לשדרג כרטיס מסך או להוסיף לקיים באמצעות crossfire ... אבל כד…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
Freeze at "Boot from CD/DVD" Win7 לא שיניתי כלום.. אתמול הכל עבד חלק. אין לי מושג אם זו בעית חומרה או תוכנה... הוא פשוט עוצר בחלק הזה של הסטרטאפ :\ עריכה : עשיתי DISABLE לכונן דיסקים והוא עצר אחרי Verfying DMI Pool Data עריכה2 : יש לי RAID0 ונכנסתי לבקר ווידאתי ששני ההארדיסקים עובדים כמו שצריך.. אני עוד רגע אעשה Repair לווינדווס ונראה.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.cya.co.il/up02/05/08/03/f3c6gsa0.JPG מה אני אמור לעשות עם זה??? זה כל פעם יוצא לי מהמשחקים....
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מתקין חלונות xp sp2 אזי לא מתקין לי את הסי די רום אבל בחומרה מתקדם רואים אותו שהוא לא פעיל וזה קורה לי רק ב sp2 משהו אולי את התשובה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך סמסונג T220 כל הזמן שאני משחק או סתם גולש באינטרנט או אפילו שהמחשב עולה הוא מתחיל להשתגע !!! הופך למסך שחור ומחפש חיבור או אנלוגי או דיגיטלי כל לאיזה 5 שניות ואז נכבה !!!! מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! :pissed: !!!!!!!!! אני לא יכול לעשות כלום כל שניה נכבה כאילו הוא לא מזהה את החיבור !!!! ניסיתי כל מה שאפשר חיפשתי בגוגל לאלפי אנשים יש תבעיה הזאת ללא פתרון !!!!!!!!!!!! אולי המוח היהודי אתם יודעים לפתור את הבעיה הזאת תודה!!
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לאחרונה רדאון 9600PRO לאחר שהג'יפה 2 הישן שלו הפסיק לעבוד (אין סיגנל למסך) הוא החליף לוודו הישן שלו לבינתיים עד שהכרטיס החדש בא כשהוא קיבל את החדש שוב אותו תופעה של חוסר בסיגנל יש לו asus p4s133 עם P4 1.8
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי (נייד- HP pavilion tx1100) עושה בעיות בהפעלה כבר לא מעט זמן, אבל בזמן האחרון זה כבר בלתי-אפשרי! כשאני מדליק אותו אני רואה את הארד-דיסק עובד והכל נדלק אבל שום דבר לא מופיע על המסך, ישר נראה כאילו נכנס למצב SLEEP, ניסיתי כמה דברים- להפעיל בלי סוללה, לבדוק את החיבורים של ה-RAM (נראה תקין), פירמטתי ואפילו התקנתי הארד-דיסק חדש. המחשב נדלק מדי פעם אבל רק אחרי סט של כמה הארד-ריסטים (העניין לא קבוע אבל בהדרגתיות עולה כמות הארד-ריסטים). האם למישהו יש רעיון מה עוד אוכל לעשות? ??? אני מתחיל לאבד תקווה
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לא מוצא את ה DRIVER להתקן של CREATIVE Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) Driver - Creative ... ניסיתי ב Google אבל שם זה דיי מסובך. לא מפנים אותך ישירות לקובץ.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין windows xp על המחשב שלי שיש עליו vista. לאחר שמחשב סורק את הקבצים בדיסק ומנסה לעלות את ההתקנה הוא נופל ומפיע לי הblue screen of death שבו רשום לי מה יכול ליגרום לנפילה ואת קוד השגיאה 0x0000007b . ניסיתי מספר פעמים לפרמט את ההרדיסק ואף החלפתי הרדיסק חדש שלא היה עליו שם דבר אך עדיין יצא לי אותו השגיאה. נ.ב ניסתי להתקין כבר עם כל שלושת הגירסאות של ה(xp (sp.1-3 . תעזרו לי בבקשה תודה ושלום.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי עכבר Quantum Optical GreatEye wheelmouse זה לפחות מה שכתוב עליו, אבל אני פשוט לא מצליח למצוא לו שום דרייברים באינטרנט. באתר quantum.com יש דברים שלא קשורים בכלל מה שגורם לי לחשוב שאין קשר בין האתר לעכבר ובכלל אני לא יודע מה בדיוק ואיפה לחפש... תוכלו לעזור לי בעניין הזה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב, אז אני אפרט אותה בקצרה: כשאני מדליק את המחשב- המאווררים עובדים, הנורה של המחשב (זאתי שדולקת כשמדליקים את המחשב) עובדת. מה שלא עובד: - המסך לא מזהה שום דבר - העכבר לא עובד - המקלדת לא עובדת חיזקתי הכנסתי והוצאתי את כל הכרטיסים והחוטים כך שהבעיה היא לא בחוטים, הבעיה גם לא בכרטיס מסך, כי ניסיתי להדליק עם שני כרטיסי מסך שונים. מי שיכל להגיד (או לשער) מה הבעיה אני אודה לו מאוד! [אני חשבתי שאולי הבעיה היא בספק כוח- מה דעתכם?] תודה מראש לכל מי שידו בעניין.
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש , 4760 של ASUS , הכרטיס מסך המובנה שיש לי לא מזוהה מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הנה הבעיה: ****בעיה אצל חבר שלי **** טוב אז ככה היה לי win 2000 pro . שמח וטוב לב רציתי לפרמט את המחשב אחרי הפירמוט התקנתי את הדריוורים של הכרטיס סמך שלי msi gf4 ti 4200 128 ddr . טוב התקנתי אותם עשיתי ריסטרט אבל אבוי!! הווינדוס לא עלה לי! נכנסתי ללחץ הכרטיס עלה לי המון למה לעזזל זה לא עובד לי! טוב התקנתי על 2000 xp (לא היתה לי אפשרות כניסה ל 2000 פשוט זה מיאן להכנס המחשב ניתקע). אחרי סיימתי את התתקנה הורדתי מהאתר של אנווידה את הדריברים הכי חדשים. התקנתי ועשיתי ריסרט ושוב אותה בעיה אחרי שזה מסיים לטעון הווינדוס לא עולה המסך ניהיה שחור והמחשב ניתקע! למזלי ב xp יש אפשרות שחזור דרך הדוס. אני עכשיו ב xp אבל בלי דריוורים לכרטיס! לא נראה לי שזו בעיה בכרטיס כי עובדה שהכל …
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תמיד היה לי בשורת משימות של ווינדוס 7 את האנטי וירוס ואת הכרטיס מסך היום זה נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר זה עשיתי התאמה אישית ועשיתי הצג סמל והודעות ואז יוצא לי סמל הודעה זה אינו פעיל הוא יוצג בפעם הבאה שיהפוך לפעיל אני צריך תדברים האלה שיהיו לי בשורת משימות ואני חייב שתעזרו לי להחזיר אותם איך אני עושה את זה ניסתי כבר הכל תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לא יודע אם זה מתאים לפה אבל לא ידעתי איפה לשאול אני רוצה לדעת אם יש ספק כח בלי מאוורר ככה שהמחשב יהיה שקט ביותר כי אני מתכנן בעתיד על מחשב שקט ואני רוצה שיהיו כמה שפחות מאווררים ובכלל רציתי לדעת כמה זמן מחזיק קירור מים?! יש מצב שאחרי שנתיים או משהו המים התקעו פתאום או לא יודע משהו כזה עד כמה זה בטוח?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק עם חיבור כזה ומכיוון שהג'ויסטיק ישן אז אין לי חיבור כזה בלוח אם מה לעשות? יש אולי איזה ממיר מהחיבור הזה לUSB? יש לכם אולי הצעות אחרות? תודה
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-