תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. יש לי בעיה מוזרה במחשב. מחשב מריץ VISTA כונן ראשי עובד תקין . בנוסף מותקן במחשב כונן משני (שמוחלק ל2 כוננים). מדי פעם פשוט הוא נעלם ואז אני לא רואה 2 הכוננים האלה במחשב שלי.בנוסף אני לא רואה אותם במנהל הדיסקים.זאת אומרת פשוט נעלמים.ריסוט למחשב מחזיר בחזרה את 2 הכוננים. עשיתי עדכון לINTEL CHIPSET .עברתי על תיקונים שעדכון ביוס פותר (ABIT 775) לא מצאתי משהו שמתייחס לבעיה ולכן לא עשיתי. למישהו יש כיון אולי? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים ובשתיהם יש ווינדוס 7 נפרדים מהתקנה זהה. באחד מהם (זה שאני משתמש בו לרוב), הזכרון מתמלא לגמרי תוך כמה דקות, המחשב מפסיק להגיב ואז חייבים הפעלה מחדש. בווינדוס השני הכל עובד טוב. אני חושש שזה איזה ווירוס וניסיתי להריץ אנטי ווירוס מהווינדוס התקין וגם מsafe mode של הווינדוס שנתקע אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מתקין וינדוס 7 על מחשב חדש יחסית I3 וגם על מחשב ישן יחסית CORE 2 DUO , וכל פעם זה נתקע לי בשלב אחר, ההתקנה מראה שהיא חושבת, אבל זה פשוט לא זז , הדיסק תקין כי התקנתי אותו על המחשב האישי שלי , מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הגדרתי דרך הBIOS שה- BOOT יהיה דרך CDROM אבל בזמן העליה של המחשב אני מקבל הודעה שה- BOOT דרך ה CDROM אינו יכול להתבצע עם שגיאה "CODE 5 " וזה ישר עובר למערכת הפעלה הנוכחית ,מה הבעיה? (-הסידירום תקין ) **עריכה** מוזר לי מאוד ניסיתי לעשות BOOT עם מערכת הפעלה קודמת-VISTA וזה כן עובד ה- BOOT ועם מערכת הפעלה החדשה W7 לא עובד במחשב שלי ,למרות שכן זה עבד במחשב אחר של חבר. צריך עזרה בדחיפות, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שקיימת בעית חומרה מציקה במחשב שלי, ואני מנסה לגלות מה גורם לה - בלי הצלחה ... אולי מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא: בגדול המחשב עובד מצויין ומהיר - אבל אחרי תקופת זמן מסויימת שהוא דלוק וזה יכול לקרות אחרי דקות או אחרי ימים ... משהו קורה והמחשב מתחיל לקרטע לשנייה כל פעם, כלומר לאגים כאלו, גם העכבר עוצר לרגע וגם אודיו, ווידאו וכל אנימציה רציפה מקרטעת עם קפיצות באודיו. אחרי כמה דקות נוספות, התצוגה פשוט קופאת! גם הסימן עכבר והכל - המחשב פשוט נעצר. יותר מזאת, שאני מנסה להפעיל את המחשב מחדש הוא משמיע "יללה" ארוכה או פשוט מהבהב את הנורה ולא מציג כלום על המסך. כמה הפעלות מחודשות או המתנה של רבע שעה פותרת את הבעיה (שלפעמים קופא שוב כ5 דקות אחרי שהמערכת עולה) אין בעיות …
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תקלה עם הכרטיס מסך ואני לא ממש מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כרטיס מסך NIVIDA Geforce 9800 GT שמותקן ופועל על המחשב, אבל אחת לכמה זמן בערך רבע שעה שאני רואה סרטונים ביוטיוב או מתעסק יותר מידי במחשב הוא "מרענן" את המסך ומעלה הודעת שגיאה למטה מצד שמאל "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור" צירפתי גם תמונה של ההודעה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=69703032.jpg אני מבקש את עזרתם התקלה הזאת משגעת אותי.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, אז ככה מהשבוע האחרון במחשב ספיציפי אחד (שהוא גם הכי חזק מבין כל שאר המחשבים בבית) התחילה לי בעייה באינטרנט, מהירות ההעלאה בסדר, אבל מהירות ההורדה לא מגדרת את ה1 MB כאשר המהירות שלנו היא 10 MB ובשאר המחשבים הכל תקין. עשיתי את כל אלו, והבעיה קיימת. - סרקתי וירוסים עם 3 תוכנות - ניקיתי את המחשב עם מספר תוכנות - איפסתי את הראוטר - ניסיתי בדפדפנים שונים - מחקתי דברים לא נחוצים ועדיין האינטרנט ממש ממש איטי... מה שכן שמתי לב שבפקודה netstat -e בcmd כמות הERRORS והDISCARDS מאוד גדולה, אבל לא מצאתי על מה זה מעיד והאם זה יכול להיות גורם הבעיה, במידה וכן, מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לאישתי יש לאפטופ: HP Pavilion DV6 כרטיס מסך: Nvidia GeForce G105M חיברתי את הנייד לטלוויזית LED שלנו, 23 אינץ' של "Haier", (חיבור DVI) ולמרות שיש זיהוי של שני המסכים (של הנייד וה-LED) התמונה בטלוויזיה יוצאת מחוץ מחוץ לגבולות. ב - DELL שלי זה עובד מעולה. הצעות?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב הוא לא קורא כל סוג של דיסק און קי או כרטיס זיכרון בקיצור כל התקן זיכרון שמחברים לו ליציאת היו אס בי. ניסתי לבדוק אם חסר דרייברים ולא חסר אבל כל התקן שמחברים שהוא לא זיכרון(כגון עכבר) הוא עובד אבל הוא עושה בעיות ברגע שמחברים התקן זיכרון. ניסתי לחבר עוד יציאות יו אס בי ללוח אם וגם זה לא הצליח זה עשה את אותה הבעיה. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
פתאום היום אחרי הצהריים התחילו להופיע כל מיני קווים כחולים באמצע שימוש במחשב(מצורפות תמונות). הסרתי דרייברים, התקנתי חדשים, הסרתי שוב, התקנתי את אלו הבאים עם הדיסק של הכרטיס אך עדיין לא עובד. קיבלתי גם מסף כחול שהיה כתוב משהו על nv4dis. מה עושים? האם בעיית דריברים, כרטיס מסך או משהו אחר? הכרטיס בין שנתיים וחצי 8800gts 320 http://img246.imageshack.us/i/img00931.jpg/ http://img171.imageshack.us/i/img00922x.jpg/ תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי קיבלתי את המצלמה המעפנה מנטויז'ן. איבדתי את הדיסק התקנה של הדרייברים\תוכנות שלה. עכשיו נכנסתי לאתר שלהם , ויש שם "דרייבר למצלמת אינטרנט של נטויזן" הורדתי , התקנתי.. המצלמה פועלת בתוכנה מסויימת. אבל שאני מנסה להתכתב עם אנשים ב messenger 6.1 זה כותב לי: לא ניתן להתחיל בשיחה מאחר שהמצלמה שלך נמצאת כעת בשימוש, או שאינה מחוברת. ודא שהמצלמה זמינה ונסה שוב.? ??בעיות טכניות מונעות את קיומה של שיחה באמצעות מצלמה כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. ביטלת את ההזמנה להפעיל צפייה במצלמה. ??הפסקת לצפות במצלמה עם X זה ממש מוזר , גם לאלה שאני מנסה לדבר איתם יש 6.1 והמצלמה לא פועלת באותו זמן בשום תוכנה אחרת.. זאת אומרת , היא לא בשימוש. ניסיתי לשנות יציאה של הusb , עברתי …
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי serial to Norton Internet Security נשאר לי רק כמה ימים להכניס או שזה יפסיק לפעול או משהו אחר שימשיך להפעיל אותו גם בלי Activation תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שומעים ניתקתי את הכונן דיסקטים מן המחשב לחלוטין וכשהמחשב עולה הוא אומר שהכונן אינו עולה כי אינו מחובר איך מבטלים את ההודעה הזאת? : :-\ תודה מראש זה חשוב !
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני כותב בהצלחה קובץ על דיסקט חדש אך כשאני מנסה לקרוא אותו - מתקבלת הודעה שהדיסקט אינו מאותחל. כמו כן,דיסקט שנכתב במחשב אחר - מתקבלת אותה הודעה
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כל 10 דקות בסביבת האינטרנט הוא נתקע כל החלקם תקינים
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קלה, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדווס עולה אבל לא מצליח להפעיל שום תוכנה בדקה וחצי הראשונות אפילו שכל המחשב עלה. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של האנטיוירוס אבל ביטלתי אותו וזה עדיין המשיך. אם למישהו יש מושג מה הבעיה אני מבקש עזרה כי זה מעצבן מאוד. בתודה מראש פני.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בדרך כלל הוא על 6.01- אבל לפעמים כשהמחשב טוען משהו אז זה עולה ל6.70- לפעמים וגם לעיתים רחוקות זה יורד פתאום ל5.70- זה תקין או שמשו דפוק בספק שלי??
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תהנו אנשים זה מנועי חיפוש קטלניים 1. מנוע חיפוש לMP3 סרטים תמונות FTP וכל דבר : http://ftpsearch.tomsk.net 2. מנוע חיפוש פולני וחזק מאוד: http://pliki.onet.pl 3. זה מנוע חיפוש FTP כמו גוגל (חזק וטוב) : http://ftp.veoda.com 4. מנוע רוסי מפורסם : http://ftpsearch.rambler.ru/db/ftpsearch/search.html 5. מנוע אוקראיני : http://www.ftpsearch.kiev.ua כשאני ימצא עוד אני יוסיף
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא לא סתם בעיה יש לי בעיה אני חושב עם התוכנה נורטון אינטרנט סיקיוריטי הבעיה היא כזו אני מעלה את המחשב ולוקח לו מלא זמן לבדוק את החומרה או את התוכנה נגיד כשעולה המחשב אני מנסה לפתוח את המחשב שלי והוא מראה לי את הפנס שמחפש ולוקח לו שנה לעלות חוץ מזה המחשב אחרי פירמוט והכל רץ מצויין זו הבעיה היחידה אומנם היא קטנה אבל מרגיזה נורא ניסיתי הכל לבדוק תוכנה לבדוק חומרה וכלום לא עוזר אפילו הפעלתי אנטי וירוס אחר וכלום אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה... ואני לא יודע עם זה חומרה או תוכנה
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שאני שומע באוזניות אני שומע רק באוזניה השמאלית, אני יודע שזה לא בעיה באוזניות כי זה קרה לי בעוד אוזניות. מישהו יודע איך הבעיה ואיך לתקן? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני בדרך כלל מפרמט את המחשב מידי חודש , אני פשוט טיפוס מסודר שאוהב לנקות מידי פעם (ואין כמו ההרגשה אחרי פרמוט זה כמו לקבל מחשב חדש) בקיצר רציתי לדעת אם שמפרמטים הרבה זה יכול לעשות איזה שהוא נזק למחשב?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב כמו שכבר הבנתם מהכותרת יש לי בעיה די מוזרה.... המחשב נכבה לבד ישר אחרי שאני מכניס דיסק לסידירום או לצורב זה לא משנה התוצאה היא אותה תוצאה והמחשב נכבה פתאומית בלי להודיע... :s05: הבעיה מאוד מעצבנת ומוזרה בבת אחת... אני כבר ניסיתי את הכל... אחת העצות הייתה לקנות ספק חדש כלומר שבעיה היא בספק ולא במשהו אחר... אז אני בא לשאול את המומחים שבפורום הזה האם מישהו מכם או שאתם מכירים מישהו שנתקל בבעיה הזאת בעבר?!?!? והאם זה הגיוני שספק יכול לעשות בעיות בזמן מחשב נדלק בלי שום בעיה... מווווזר בקיצר.... תודה רבה מראש... מחכה לתגובתכם...
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איך יודעים אם המקור לתקלה במחשב זה לוח האם או המעבד?? ואי אפשר לעשות אלימינציה כי אף אחד לא יתן לי לוח אם\מעבד כדי לנסות...
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-