תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום חלק 1 בניתי מערכת שליטה במאווררים(5 מאווררים),פירקתי את כל המחשב וחיברתי את מערכת השליטה + 5 מאווררים לחיבור 12 V של ספק הכוח(כל המאווררים+ההרד דיסק על אותו שקע מולקס). הרכבתי את כל המחשב בחזרה חיברתי הכל ובהפעלה הראשונה הכל עבד ואז הדלקתי את המאווררים עם מערכת השליטה והכל עבד (התלהבתי מהמערכת שבניתי שהיא עובדת ואני מציין זאת כי היא עד היום עובדת עם אותו ספק הכח הקשר יובן בהמשך). אחרי כמה שניות עשיתי ריסטרט ואז התחילו הבעיות: אחרי הרצת בדיקה של הביוס(השורות שרצות בתחילת כל הפעלת מחשב שאגב לא הראו שום תקלה בשום רכיב) המחשב במקום לטעון את מערכת ההפעלה פשוט עושה ריסטרט(נראה לי שמופיע מסך כחול אבל כל כך מהר הוא נעלם ויש ריסטרט שפשוט אין אפשרות לקרוא אותו). בחלק מהפעמים ה…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
איך ניתן לעשות בדיקה שהמעבד תקין? נגיד כמו MEMTEST לזכרונות אבל משהו דומה למעבד?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכם! ברשותי מערכת הפעלה windows 7 ורציתי לשאול האם המתח תקין דבר נוסף שצריך לדעת : ספק כוח: FSP 400W הספק מקורי! כרטיס מסך : HD4650 1GB תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בדקתי את העוצמה..היא בסדר ואת ההתקנה היא גם בסדר.. אבל בכל זאת אין קול(יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח-realtek ac97 audio
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע כיצד ליצור מערך רייד על הלוח הזה ? הוא עושה שימוש בבקר JMicron. יש כניסה של SATA קרוב לכרטיס הקול שלשם כונן אחד חייב להיות מחובר. חיברתי את הכונן השני ל SATA0 ושיניתי בביוס את ההגדרה של ה JMicron ל RAID אבל בביוס של ה RAID הוא מזהה רק כונן אחד במערך ולא נותן לי לעשות כלום. תודה. ---- עריכה ---- ככל הנראה הלוח הזה יודע לעשות RAID ע"י יציאת ה eSATA שלו
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 7600 gt עד עכשיו המחשב היה בסיידר גמור ופתאום הוא נתקע כשאני מפעיל משחק כלשהו. אני יסביר, כשאני מפעיל משחק כלשהו המשחק עולה ולאחר כחצי דקה כל המסף מתחרבש מעין פסים מוזרים כאלה עם כל מיני צבעים, כאילו חיברו בין מסך ללא קליטה בטלוויזה לבין המסך של המחשב- פשוט חירבושים!! לאחר כמה שניות המסך כבה (no signal) ואז חוזר שוב להודעת שגיאה כחולה (שאי אפשר לראות אותה כי המסך מתחרבש שוב) ואז המחשב עושה ריסטרט. כשלא מפעילים משחק המחשב עובד כמו שצריך, רואים ברור במסך אפשר לראות סרטים, לגלוש באינטרנט וכו'. כל הטמפרטורות שבמחשב(מעבד וכו) בסביבות ה-35 מעלות חוץ מהכרטיס שהוא תמיד(גם במשחקים) בסביבות ה- 50. איך אני מסדר את הבעיה הזאת??? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.cya.co.il/up02/05/08/03/f3c6gsa0.JPG מה אני אמור לעשות עם זה??? זה כל פעם יוצא לי מהמשחקים....
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי עבודה על הארד דיסק ללא גיבוי, העבודה היא דוקטורט ואני צריך להגיש אותה עוד שבוע. לפתע ההארד דיסק ניתקע כלומר המחשב, ושעשית ריסט אני מקבל הודעה : file is missing please press R to repair זה נותן פירוט של קובץ כזה. נתתי לחנות מחשבים, ריפייר לא עוזר כי הארד דיסק לא נותן, חיבור USB בתור SLAVE מראה תהארד דיסק אבל שלוחצים עליו מקבלים: The hard disk isnt formated והוא שואל אם לעשות פורמט או לא. הפיתרון שהוצע לי הוא חברה בשם תיק תק, אבל זה נשמע יותר מדי 100-600 $ למרות ש100 $ אין לי בעיה לשלם. אמרו שלא כדאי לנסות תוכנות כי זה יכול למחוק את הקבצים לגמרי. רציתי לדעת ולשמוע חוות דעת נוספת, יש פיתרון כלשהו? משהו ? בבקשה תעזרו לי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם ניתן לראות את המהירות בחלונות? (אולי לא כל כך מתאים לפורום זה)
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי כרטיס מצלמות אבטחה המחשב לא מתכבה, אמרו לי שצריך לשנות משהו בהגדרות , איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לא מוצא את ה DRIVER להתקן של CREATIVE Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) Driver - Creative ... ניסיתי ב Google אבל שם זה דיי מסובך. לא מפנים אותך ישירות לקובץ.
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, (קודם כל, קראתי את המאמר הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg2633737#msg2633737 ולפיו הבעיה היא בספק כוח אבל אני מעוניין לברר דבר נוסף). אז ככה, לאחרונה צצו מספר בעיות במחשב שלי. הייתה לו תקלה (המסך לא נדלק אך המחשב כן) ושלחתי אותו לתיקון במעבדה (יש אחריות), ונאמר לי שהבעיה היא שהיה וירוס במחשב. עד לפני כחצי שעה המחשב עבד בסדר גמור, אך לאחר שביצעתי לו הפעלה מחדש חזרה אותה הבעיה אך כשהפעם נשמע צפצוץ קצר (באורך של שנייה) ללא הפסקה. האם ישנו סיכוי שנמכר לי מחשב עם חלקים לא טובים? (המחשב חדש ונקנה לאחרונה, קשה לי להאמין שהבעיה היא וירוס). תודה והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי,אשמח לדעת איך לשחרר חשבון נעול של מייקרוסופט,אין לי סיסמה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי שני יוזרים, אחד מוגבל, והשני אדמין עם סיסמא שכחתי את הסיסמא ליוזר המוגן בסיסמא ושנכנסתי לSafe Mode ניסיתי להכנס גם לAdminstrator היה מוגן בסיסמא.. מה אפשר לעשות ? איך אני יכול להכנס לאחד מהיוזרים האלה ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכם אז כמו הנושא.. זה בדיוק התופעה שאני נתקל בה במחשב החדש שלי בן יומיים כולה...הרכבתי בעצמי... המארז עצמו הגיע ללא רמקום או זמזם אז פרקתי זמזם ממחשב ישן וחברתי אותו בלוח איפה שרשום...עכשיו מרגע שהמחשב עולה הזמזם לא מפסיק להשמיע זימזום אחד ארוך ואין סופיייי בתדר שונה מהתדר של הציפצופים של חוסר בזיכרון או תקלה אחרת...ואני תוהה האם הזמזם דפוק (חיברתי במחשב אחר והוא לא זימזם) קשה לי להבין אם יש בעיה או שאני סתם מפחד שיש איזה תקלה. הלוח הוא לוח חדיש יחסית gigabyte ga-ep45-ud3p ... בדקתי טמפרטורות(מעבד קריר 41 מעלות במצב מנוחה), בדקתי חיבורים הכל נראה יושב פיקס...הוא מזהה את הזיכרונות...הWINDOWS רץ חלק ולא עושה שום בעיות למינהן...ועדיין כשאני מחבר את הזמזם הוא לא מפסיק לז…
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אם אני ישאיר את המארז פתוח,תמיד,אבל כמובן ידאג גם לנקות אבק שמצטבר. זה יכול לגרום לנזק למחשב?? פשוט בלי הצד הימני של המארז (פתוח) שמתי לב שהטמפרטורות שלי יורדות באיזה 5-6 מעלות!!!!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי הארד דיסק חיצוני maxtor 500gb st3500820as הבעיה היא כזו: בזמן שההארד דיסק עבד הוא נפל, נפילה כביכול לא רצינית, אך ככל הנראה מספיקה בשביל לפגום בו קשות. לקחתי אותו לדיאגנוזה בטיק טק טכנולוגיות. לפי האבחנה שלהם נגרם נזק למנוע (כאשר הוא מנסה לעבוד הוא נתקע ולא מסתובב). לפי מה שאני הבנתי מהטכנאי (אני ממש בור בענייני מחשבים בכלל) יש להעביר את הפלטות להארד דיסק עם מנוע חדש (אמור להיות עסק מורכב למדי). כל הסיפור אמור לעלות לי שם הון תועפות, ולכן בהתחשב בסוג המידע בחרתי שלא לבצע את השחזור. כבר השלמתי עם העובדה שכנראה המידע אבוד ולכן אני שוקל ברצינות לנסות לפתור את הבעיה בעצמי או כמובן ע"י "חובבן" שיוכל לתת לי כיוון כלשהו, להפנות אותי, או כמובן לעזור לי בעצמו במחיר …
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, בחודשיים האחרונים הנייד שלי כל הזמן נכנס למצב של OVERHEAT (נראה לי שזה זה), כשאני מסתכל סרטונים של 1080P או משחק משהו, פתאום הכל נתקע ונותן לי מסך כחול ועושה רסטארט, המחשב אצלי בערך שנה וחצי, והכל היה בסדר בו, עשיתי פורמט לפני בערך 4 חודשים, כדי שלא הצטבר זבל. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני מעוניין שלא יופיע כשהכרום פתוח לשונית מלאה ורואים על מה פתוח (כמו בתמונה המצורפת), אלא רק הסמל ולמשל בולט, כי הוא פתוח, כמו שיש בWIN 7. אפשרי?[ATTACH=CONFIG]4122[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תמונת המסך קופאת ואי אפשר לעשות כלום אי אפשר להזיז את העכבר (המחשב נטקע לגמרי) אחרי שעשית הפעלה מחדש זה חוזר על עצמו.... אני לא יודע מה הבעיה אבל כאשר אני שומע שירים המחשב נטקע מה הבעיה?? תודה....
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורה לי, אתמול ניסית להתקין דרייברים של המסך עצמו, ואז הדרייברים של ATI התחילו להשתגע, ניסיתי להוריד ולהתקין שוב, והם אומרים לי להתקין "WITH A STANDART VGA ADAPTER", הורדתי את הדרייברים של המסך, וגם של הכרטיס מסך, ניסיתי הכל, אפילו התקנתי את ה RIVA TNT2 שלי בשביל לעשות REMOVE ולהתקין מחדש - אבל כלום - ה R9100 שלי מתעקש להישאר עם 8BIT, המוזר הוא שגם שאני עושה INSTALL FROM FILE, בקובץ האחרון הוא אומר שיש שגיאה, ושאני עושה ADD HARDWARE הוא רושם לי "THERE WAS A PROBLEM INSTALLING THIS DEVICE", זה כאילו אין שום אופציה להחזיר את הכרטיס מסך לקדמותו! שאני עושה מאפייני תצוגה ב ADAPTER הוא רושם לי UNKNOWN על הכל, ובמסך הוא רושם לי USING HARDWARE SETTINGS.... איך א…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום , לפני כמה שבועות המחשב התחיל לצייץ ולהשמיע רעשים מוזרים אבל התעלמתי ממנו ולאחר כמה ימים הספק כוח פשוט התפוצץ והשאיר אחריו הפסקת חשמל וריח מסריח (ספק ASUS 300W). קניתי ספק כוח חדש (400W) וחיברתי אותו למחשב. המחשב עבד כמה שעות כמו שצריך וכשקמתי למחרת בבוקר המחשב היה מכובה משום מה , ולא הסכים לפעול יותר (אני אוסיף שכל הזמן שהמחשב עבד היה ריח מסריח מכיוון הספק כוח החדש , אני חשבתי שזה בגלל שהוא חדש). כשכבל החשמל מחובר לספק ישנה נורה מסוימת שדולקת על הלוח אם כלומר שיש מתח אבל כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הנורה מהבהבת לרגע וזהו. האם למישהו יש מושג או רעיון מה קרה שם ? תודה , עידן
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
בעיה מוזרה, שפתאום המחשב נכבה ללא שום סיבה.. מישהו מכיר את הבעיה? פתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, השבוע קניתי מדפסת דגם HP Officejet 4500 . יש לי שתי מחשבים בבית. חיברתי למחשב אחד עם מערכת הפעלה XP. המדפסת עובדת במחשב מעולה. אני מעוניין לשתף במחשב השני את המדפסת - עם מערכת הפעלה 7. אני מוצא אותה ברשת תחת השם של המחשב הראשון. מנסה להתקין, אבל ללא הצלחה. הוא רושם שהוא צריך מנהל מדפסת . אוקי, הלכתי חיפשתי בכל חור אפשרי באינטרנט, השתמשתי בדיסק שקיבלתי עם המדפסת , ושום דבר לא מתקבל . הוא מבקש קובץ INF בשם "לא ידוע" ככה שהוא לא יודע אפילו מה לחפש. אני מנסה ללחוץ על כל מיני inf's למינהם בדיסק שקיבלתי עם המדפסת ושום דבר לא ממשיך את ההתקנה. חשוב לציין שבדקתי במחשב הראשון , במאפיינים של המדפסת , המנהלי התקנים נוספים בלשונית שיתוף. אין שם WINDOWS 7 לבחירה. מישהו…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-