תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רק עכשיו קיבלתי אותו וחיברתי ללוח, משום מה אני תקוע במסך של הביוס ולא מתקדם, ניסיתי להוציא סוללה + לנתק כבלי מתח, הסרתי את הדרייבר הקודם של hd3450 דרך מנהל התקנים. עדיין לא עולה מפרט מלא מפרט I5 2500k Ga-z68x-ud3-b3 850w seasonic 2*8 g. Skill ripjaws 1600mhz Gigabyte gtx 780 oc מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות כרטיס תקול?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה ואני חושב שזה בעיה בחיבור של ההארד דיסק ללוח אם הכבל ide שמחובר אליו ההארד דיסק מחובר אליו גם כן צורב וגם הצורב לא פועל מה יכולה להיות הבעיה?? מי שנתקל בזה שיגיד לי תודה רבה... http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=167284.0;attach=63908;image [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה זה אמור להיות? מסך שחור, Verifying DMI משהו (המחשב רק עולה) ואז כתוב לי Media Test Failure יש קשר לעובדה שהדיסק הקשיח ממש דפוק? (אלא אם כן הוא אמור לעשות קולות של מסור חשמלי, ואני בספק) תודה מראש איל אגב, יש מצב שהדיסק הקשיח בסדר? כל העובדות מצביעות שלא, אבל אבא שלי אומר שמישהי שמבינה במחשבים אמרה לו שבטח יש בעייה בחיבורים, וניתקתי וחיברתי מחדש את הדיסק, אבל לא, אני חייב לדבר איתה ולהיות בטוח... ולא מספיק לו שאני אומר שבפורום מקצועי אמרו לי שהדיסק לא אמור לעשות קולות של מסור חשמלי והוא פשוט דפוק (וגם יש את העניין של מסך המוות הכחול אחרי שהמחשב מתחיל להעתיק מידע)
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://img17.imageshack.us/i/39367735.jpg/
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום יש לי enermax liberty 400 גם speedfan וגם pcwizard מראים 11.35 על ה-12 וולט 1. האם זה תקין? 2. האם זה יכול להסביר תקיעות של הכרטיס מסך ATI 2600 pro: ati2dvag stuck in infinite loop
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב דל שלא מזהה מקרן מסויים של 'אפסון', אותו מקרן עובד עם מחשבים אחרים ומקרנים אחרים כן עובדים עם המחשב הזה... מה יכולה להיות הבעיה?? ניסתי להתקין דרייברים שמצאתי באתר שלהם אבל לא עזר. תודה מראש למסייעים!
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
היי, אתמול קניתי עכבר עם כבל מאריך לUSB ושהוא מחובר למאריך הוא מקרטע וקשה להשתמש בו.. מה יכולה להיות הסיבה שזה מקטע? פשוט חבל לי לקנות שוב. תודה! אם זה לא הפורום המתאים ובקשה להעביר.
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ידידה שלי עבדה לה על פוטושופ ובאה פתאום לשמור תמונה בפוטושופ ופתאום בום קפץ לה המסך הזה תמונה 1 לאחר מכן היא ניסתה לעלות את המחשב ולפתוח את התמונה והיא לא נפתחה ואז היא מחקה אותה ושוב נפל המחשב תמונה 2 והיא פוחדת כבר למחוק את התמונה עכשיו והיא לא יודעת מה לעשות ואת האמת לא ראיתי אף פעם כזאת בעיה. מישהו יודע מה הבעיה אצלה במחשב??? נשמע לי ממש מוזר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב כפי שחלק ממכם ראה בהודעה הזאת: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69520.0 אמרתי שיש לי בעיה בהארד דיסק והציאו לי לעשות כמה דברים עשיתי אותם לא עזר אבל כשהבאתי את הארד דיסק שלי לביית של חבר שלי הכל עבד מצויין אז כשבאתי הבייתה חיברתי את הארד דיסק של ה 120 ב PRIMAY MASTER וזהו בלי שום רכיבים אחרים, הדלקתי את המחשב ובכל עבד כמו שצריך חוץ מהאינטרנט אבל זה בגלל נזק(בזק) . לאחר מכן חיברתי את הארד דיסק של ה 120 ביחד עם הצורב כ PRIMAY SLACE וסי די רום כ SECOND MASTER וכהדלקתי את המחשב עוד פעם חזרה בעיית האיטיות של הארד דיסק. האם זה הלוח או אולי הספק בבקשה תעזרו לי??
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש לוח אם של ג'יגבייט P55 מעבד i5 750 כרטיס מסך רדיאון 5670 ספק אנמרקס 400 וואט קשיח 500 מארז קולרמאסטר 690 II הכל עובד רק אין תמונה במסך סיימתי רק לחבר הכל והמסך מחובר דרך יציאת DVI שיוצאת מהכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי HD של WD שפירקתי מכונן חיצוני של מה שנקרא HOME EDITION זה WD CAVIAR GREEN 1 TB בכל אופן אני בונה מחשב חדש וקניתי לוח אם של ASROCK Z68 pro 3 לאן אני מחבר את הכונן ? איזה כבלים אני צריך לרכוש בשבילו ? יש איזה שהם הגבלות או משהו ?הגדרות מסויימות לאחר התקנה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה בנגן שלא הייתה מקודם כשאני רץ אז הנגן מתחיל לנגן את השיר חלש לפעמים כל כך חלש שאני לא שומע ומתחיל להתקע ורק אם אני מסובב אותו או מרים הוא מתחיל לנגן נורמאלי ואז שוב אותה בעיה הסוללה חדשה ומלאה והאוזניות מחוברות טוב מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו Windows XP Pro 64Bit שאני מנסה להריץ תוכנות מסויימות אני מקבל כל מני שגיאות, לפי מה שהבנתי זה קשור ל64 ביט אמרו לי להגדיר במחשב בתאימות לservice pack 2 (משהו כזה) מזה אומר תאימות ל-service pack 2 ואם זה ייפתור את הבעיה איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
זה קורה בלי שום התראה ואין לזה תדירות קבועה זה יכול להיות כל 10 דקות או פעם בשבוע והמחשב נתקע והמסך נשאר איפה שהיה מקודם עם אותה תמונה ואי אפשר להזיז את העכבר או המקלדת ואפשר לעשות רק ריסט! זה בטוח לא הכרטיס מסך מפני שהחלפתי אותו וזה ממשיך! בבקשה תעזרו לי!!
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הקירור הוא Evercool Buffalo, לוח האם Biostar TP67B. המחשב עדיין חסר הארד דיסק ולכן לא התקנתי מערכת הפעלה (ולא בא לי לצרוב live-CD של לינוקס), אז בינתיים רק ביוס - אבל בכל ההגדרות שניסיתי הקירור, בחיבור 3 פינים, עובד ב2000 סל"ד קבוע ונשמע כמו טרקטור. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. בלוח של GIGABYTE GA-EP42-DS3L אין סאונד בפאנל הקדמי למרות שהכבל מחובר נכון בלוח. כשאני מחבר פלג כלשהו מקדימה אין בכלל תגובה מהתוכנה של הכרטיס קול ולכן חשבתי שזו בעית חומרה. כשאני מחבר לכרטיס מאחור עולה התוכנה ומודיעה על "התרחש חיבור" ואכן יש סאונד מאחור. תודה אם תוכלו לתת לי עצה. ערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בימים האחרונים מהירות ההורדה שלי בשעות הערב נהפכה להיות איטית (100 במקום 187) והפינגים לארץ עלו (100ms במקום 20-30) התקשרתי לתמיכה של אינטרנט זהב ואחרי 100 בדיקות הגיעו למסקנה שיש לי קבצים מרגלים וטרויאנים בגלל שב netstat -n יש לי גם פורטים 443,1076,1077 ובגלל זה ההורדה שלי איטית ניסיתי את כל התוכנות שאני מכיר ועדיין זה נשאר (Spybot,adaware6,HiJackThis,CWShredder) ועדיין הופיעו לי הפורטים לבסוף פירמטתי וכשאני בודק שוב netstat -n הפורטים שוב מגיעים אם למישהו יש רעיון אני אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=20ACIPFMAS0PW1TQVTG6EC0I4S מחשב שלו קורס מדי פעם ... אולי יש פה מישהוא שיגיד מה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שבתלום 1בעת עליית המחשב מדי פעם הוא נתקע על המסך הזה ואחר כך מערכת ההפעללה עולה . http://img156.imageshack.us/my.php?image=28092008184217tr3.jpg בעיית מסכעם כלולים . http://www.upfree.net/4994754 מסך שני קוד שגיאה 0x00000050 fastfat.sys הדיקת זיכרונות תקין ללא שגיאות . בדיקת דיסק קשיח על-ידי מערכת ההפעלה -לא נמצאו סקטורים פגומים. קובץ minidump-http://www.upfree.net/1042189 win xppro sp3 ,usv nrta
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי המפרט: Amd 4200 Gigabyte GA-M55S-S3 A-DATA 1Gb X2 western digital 640GB Palit gforce 8600GT ספק FXP 400W היה לי קפיצה בחשמל שבגללה הדיסק קשיח התקקלקל והוחלף באחריות, אחרי שקיבלתי את הדיסק קשיח החדש ניסיתי להתקין את ה-WIN 7 והוא נתקע באמצע ההתקנה כל פעם שניסיתי, בנוסף ניסיתי לחבר דיסק קשיח אחר שכבר מותקן עליו WIN וברכע שהוא מגיע למסך של ה-WIN (הראשון כשהמחשב עולה, לא שהוא ממש נכנס ל-WIN), ניסיתי להחליף ספק,זכרונות וכרטיס מסך וזה לא שינה כלום. מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המחשב נתקע קופא לא זז חדש מIVORY עבר רק חודש מאז שקניתי אותו זה בעיה במחשב ? או שיכול להיות וירוס או משהו בווינדוס שהתקנתי ?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלוםםםםםםםם יש לי תקלה שמאוד מאוד מציקה לי יש לי את המפרט הבא מעבד I5 2500K (על מצב סטוק 3.3 GHZ) לוח אם P67A-UD4-B3 זכרונות קינגסטון 1600MHz שני סטיקים של 2 גיגה כל אחד זוג כרטיסי מסך HD6950 הזכרונות מותאמים בביוס על XMP כברירת מחדל (שזה אומר בעצם מתח של 1.65 ותדר של 1600MHZ לפי מה שהבנתי..) ברגע שאני פותח איזשהו משחק ולפעמים אפילו במצב מנוחה אני סובל מקריסות קשות (לא סתם מסכים כחולים.. זה מלווה גם בשיבוש מלא של המסך חוסר סנכרון במערך CROSSFIRE ומה שמביא לקריסה של דריבר ATI ולמסך כחול..) אם אני מכוון באופן ידני את המתח לזכרונות ומוריד אותם לתדר של 1333MHZ אין לי אפילו הפרעה אחת קטנה.... הזכורונות עוברים MEMTEST בלי שגיאה אחת!!!! אין לי הסבר הגיוני לקריסות המטרידות האלו …
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בימים האחרונים המחשב זז לאט, לעיתים קופא, לעיתים האינטרנט מתנתק. במשך השעה האחרונה כל הזמן המחשב טוען שאין מקום בכונן C. באמת הייתה בעיה של מקום, אך הוא מחק וסידר והשאיר בערך 450 מגה פנויים. הוא עשה עכשיו סקאן של אדאוור החדש ושל הנורטון - לא מצאו שום דבר חריג, אבל הבעיה לא נפתרה - המחשב טוען שאין מקום ב-C ויש כמעט 530Mb פנויים, מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-