עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שיניתי את הגדרת ה SATA ב BIOS מ RAID (ועוד משהו) ל AHCI. לאחר עליית מעה"פ כונני ה SATA נראים ועובדים. לאחר פרק זמן מסויים, נשמעים 2 צלילי ניתוק של כונן ואז ברשימת הכוננים 2 כונני ה SATA אינם. שאר הכוונים כגון SSD וכונני USB חיצונים בסדר. שיניתי את ההגדרה ב BIOS חזרה ל RAID. אך המצב לא חזר לקדמותו. אודה לכל עזרה אפשרית...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Yosifz8,

שלום לכולם כנראה שפגעתי בהארדדיסק ורציתי להתייעץ איתכם מה אפשר לעשות. השתמשתי בתוכנה אשר "מאפשרת" לחבר בין שני כוננים במחשב (שנמצאים על אותו הארדדיסק), לאחר השימוש בה כמובן הווינדוס לא מעוניין לעלות ונותן לי את השגיאה: BOOT Failure Press any key to continue הבנתי שהלך הווינדוס ( לא שזה מפריע לי כי גם ככה תכננתי לעשות את זה), אבל הבעיה היא שכאשר אני מנסה להכניס דיסק של ווינדוס ולהפעיל אותו מה boot הוא טוען את הדיסק טיפה ואז מראה לי שוב את הבעיה. יש מצב שפגעתי בהארדדיסק עם הפעולה שעשיתי? או שסתם הווינדוס שהורדתי דפוק.... (למרות שניסיתי 2 גירסאות) תודה רבה, יוסי.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  3. יש לי בעיה במסך החדש שקניתי לפני כמה חודשים,יש לו חיבור DVI HDMI ביחד,בתור כבל כזה עם כניסות שנראות כמו USB. אבא שלי שלח את המסך לתיקון,אבל היום חיברתי את המסך הישן שלי דרך כניסת VGA ולא היה מסגרת ולא מסך מוקטן ,אבל שוב שאני מחבר למסך הישן את החיבור הלבן של הDVI שוב יש בעיה במסך ושוב הוא מוקטן עם מסגרת שחורה. יש לכם המלצות מה לעשות? המסך החדש שלי הוא Samsung TA27950 והמסך שאני כרגע משתמש בו הוא LG 23" אין לי מושג מה השם שלו. אני אשמח אם תוכלו לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Kirma,

היי, בתקופה האחרונה פעם בכמה ימים המערכת קורסת לב דווקא בשימוש אלא שהמחשב דלוק אבל ללא שימוש ושאני חוזר אני מקבל הודעה המערכת קרסה וקובץ minudump יש למישהו מושג איך לאתר את הבעיה ? רשימה מסודרת: http://jailbreak.co.il/CrashList.html

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by FinalArrow,

הדלקתי את המחשב היום בבוקר וגיליתי להפתעתי שהווינדוס שולח אותי ל-Startup Repair, ואז אומר לי שלא ניתן לתקן את הבעיה, שולח אותי לעשות ריסטרט וחוזר חלילה. יצרתי דיסק Windows Repair ממחשב אחר וניסיתי לעשות שיחזור מערכת או תיקון נוסף וכלום לא מצליח. מה שכן שמתי לב אליו, הוא שהמחשב מנסה להעלות את הווינדוס מכונן D כאשר הוא מותקן בפועל בכונן C. האם זאת בעיה מוכרת? יש לזה פתרון? תודה!

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by BaR151,

שבת שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתקנתי הרגע וינדוס 8 ואין לי סאונד במחשב בכלל, לא שירים ולא בשום דבר. אני לא שומע ברמקולים ולא באוזניות. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

אני פרמטתי לא מזמן והמחשב נקי, הכל רץ חלק ויפה. היום, כבר 3 פעמים, המחשב פשוט קפא, ורק ריסטרט סידר את זה. מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז ככה, המחשב הקודם שלי עשה את הבעייה הזו, החלפתי לו ספק כח.. זה לא עזר. אחרי 3 חודשים מקניית הספק קניתי מחשב חדש והדברים היחידים שהשארתי מהמחשב הקודם הם: - ספק הכח החדש. - מארז המחשב + מאוורר קטן שבא איתו. - צורב DVD. המחשב החדש גם הוא עושה את הבעייה הזו.. (אך בתדירות יותר נמוכה) במחשב הקודם זה היה קורה באופן ראנדומלי אבל אם זה היה קורה פעם אחת רוב הסיכויים שהוא יעשה את את זה שוב תוק כמה שניות (הייתי מכבה אותו לכמה ימים\מנתק אותו\מפרק ומרכיב רכיבים ולפעמים זה היה עוזר) עכשיו הבעייה חוזרת על עצמה... קראתי את מה שכתוב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561 אבל אין לי מסך כחול, ואין לי קובץ דאמפ (למרות שבדקתי בהגדרות של הווינדווס ו…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by davidkeren,

כיצד ממרים אר דיסק EXFAT לFAT32 בצעתי אתחול ובטבלה שמופיע לי נותן לי רק 2 אפשריות NTFS או EXFAT חשוב לי שהפורמט יהיה בFAT32 בכדי שאני יוכל לחבר את האר דיסק חיצוני ל XBOX360

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אהלן אנשים, ברשותי Dell Vostro 3550, עם windows 8 [מקורי, לצורך העניין] למחשב שני כרטיסי מסך - אחד מובנה [ intel HD3000] ואחד חיצוני [AMD Radeon HD7650M]. הפעלתי את המחשב הנייד כהרגלי, וחיברתי את המחשב למקור חשמל. כאשר אני עושה זאת, המחשב מחליף אוטומטית בין הכרטיס המסך המובנה לחיצוני, ומאפשר שימוש בכרטיס מסך החזק. התהליך עצמו הוא לרוב "לא חלק" [המסך מרצד לכמה שניות], אלא שהפעם קרה משהו מוזר - החלפתי בין הכרטיסים, כשלפתע המסך קפא והופיע שלג עליו. המחשב לא הגיב ומאחר ופחדתי שיש בעיה [אולי המחשב נרטב וכו' ופחדתי מקצר] אז כיביתי את המחשב פיזית וניתקתי את הבטריה. אחרי שווידאתי כי אכן המחשב יבש ואין בעיה [אין סיכוי שהוא נרטב] הדלקתי אותו מחדש. לא היו בעיות עם שני כרטיסי המסך וה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by orengore2,

שלום יש לי 2 נתבים DIR-615 של D-Link אני רוצה לעשות אחד מהם מרחיב טווח על ידי שימוש ב-WI-FI בלבד אחד מהשני כיצב ניתן לעשות זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by 123hilik,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבקשה. קניתי כונן קשיח toshiba mk8026gax משומש באמאזון. המוכרים כנראה רימו אותי כי כשקיבלתי את הדיסק הוא הגיע נעול ובחשבונית הם ציינו כי עדכנו אותי שהדיסק נעול....מה שלא נכון....בכל אופן, הבנתי כי יש אפשרות לפרמט את הדיסק למרות שהוא נעול.... מישהו יכול לעזור לי ולהסביר כיצד אני מפרמט אותו? ניסיתי להעלות את המחשב דרך כונן הדיוידי (עם סידי של מערכת הפעלה) אך עדיין נדרשת סיסמה לדיסק הנעול. ניסיתי להכנס לביוס ולשנות את הססמה אבל הביוס דורש ממני את הססמה הישנה... נא עזרתכם ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by alex542,

לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב מכרטיס מסך gt610 לgtx550 ti ונתקלתי בכמה דברים שנראים לי מוזרים כמו באמצע משחק crysis אז אחרי זמן מה המשחק נתקע לשנייה או שתיים לרוב בשמירה של המשחק ומדי פעם בפעולת המשחק עצמו התחלתי לחשוב כנראה שהחום זאת אולי הבעיה. הורדתי את התוכנה MSI Afterburner כי רציתי לעשות oc ולפי שביצעתי המרה כולשהיא בדקתי איך הוא עכשיו מבחינת טמפרטורה במאמץ תוך 5 דקות הוא הגיע לטמפרטורה של 77 מעלות בערך שלפי דעתי זה גבוה מדי בכל מקרה כרטיס המסך הזה אמור להגיע מהר לטמפרטורות כאלה? אם לא תוכלו להגיד לי איך לגרום להקטנת הטמפרטורה במאמץ של הכרטיס

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  14. היי האם יש לקנות מאריך 12 וולט של הכבל שיוצא מהספק כח ללוח אם להזנת המתח של המעבד?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by Shelommy,

שלום לכולם, אני חדש פה. יש לי מחשב שולחני HP DC 7800. שמגיע במקור עם מעבד E2200 של INTEL. החלפתי אותו למתקדם יותר - E6550 של INTEL. יש לי זכרונות DDRII במהירות 667MHz כרגע מחוברים. באתר של חברת HP כתוב שהמחשב מהדגם הנ''ל, תומך בזכרונות שמהירותם המקסימלית היא 800 MHz. וגם המעבד המקורי(E2200 של INTEL) תומך ב 800 MHz. אבל מכיוון שהחלפתי את המעבד למעבד שתומך במהירות מקסימלית של 1333 MHz, רציתי לדעת : אם עכשיו אני אתקין DDR3 במהירות של 1333MHz, האם צריכה להיות בעיה ? יכול להיות שלוח האם לא יתמוך את הזכרונות החדשים או כל רכיב חומרה אחר אמור לשבש את ההליך למרות שהמעבד הנוכחי תומך במהירות הנ''ל ? אודה מאוד לעוזרים, אשמח לקבל תשובות חדות.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב נייח שלא עובד ואני מעוניין לחבר את הדיסק הקשיח שלו למחשב נייח אחר (שיש לו דיסק קשיח משלו עם Win7) כדי לעבור עליו. הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב שלא עובד, איך מחברים אותו לנייח השני (פיזית + הגדרה בתוכנה) שכאמור כבר יש לו דיסק קשיח משלו מבלי שיהיה צורך לפרמט או לפגוע באיזושהי צורה באחד משני הדיסקים הקשיחים? הדיסק הקשיח הוא Samsung 1TB F3 Sata2 שהיה מחובר ללוח מצ'יפסט P67 במחשב שלא עובד, המחשב הנייח שעובד מכיל לוח אם מצ'יפסט Z67 ודיסק קשיח Samsung 500GB F3 Sata2. בשני המחשבים מערכת ההפעלה היא Win7 64bit.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by braveman,

בתקופה האחרונה יש לי כל מיני בעיות במחשב, עושה רושם שזה בעיות חומרה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי לגלות באיזה רכיב מדובר הסימפטומים: * לפעמים המחשב קופא באמצע העבודה. זה יכול להיות גם בזמן שאני בכלל לא נוגע במחשב. התצוגה קופאת וכלום לא מגיב, אני חייב לעשות ריסטרט עם הכפתור. * לפעמים יש לי בלו סקרין, ממה שאני זוכר רוב הפעמים זה bad_pool_header אבל לא תמיד. * בנוסף, כמעט תמיד אחרי שהמחשב נתקע, כשאני עושה ריסטרט הנורות נדלקות ואני שומע את המחשב עולה, אבל אין שום תצוגה והוא גם לא עושה את הביפ כשהוא עושה במצב רגיל בתחילת העלייה. בדר"כ מה שעוזר זה אם אני מנתק את כבל החשמל לרבע שעה. הרצתי MEMTEST (על בייסיק) והוא לא מצא אף שגיאה. איך אני יכול לדעת מה גורם לבעיה? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ffooxx,

בכרטיס הקול יש שלושה יציאות אחת רמקול השנייה לרמקולים למה השלישית משמשת והאם אפשר בבקשה את השם המקצועי של כל יציאה ויציאה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by amni,

קיבלתי היום מסין DOK USB3 בנפח 64GB. הדיסק היה לא מפורמט. מערכת WIN-XP שאיתה אני עובד סירבה לפרמט את ה- DOK. העלתי מתקליטור את מערכת WIDOWS-PE . כידוע WINDOWS-PE היא מערכת LIFE , כלומר מותקנת כולה בזכרון RAM של המחשב. מערכת PE זו איפשרה לי להתקין ב- DOK פורמט NTFS ונראה לכאורה שה- DOK פועל היטב כך. למרות שה- DOK אמור לפעול במהירות מירבית דרך חיבורי USB3 --- כל הפעולות נעשו תחת יציאות USB2 מכיוון שבמחשב שלי יש רק יציאות USB2. (אגב ה- DOK הזה מהיר מאוד אפילו תחת USB2.) העניין הוא שהייתי מעדיף שהפירמוט יהיה FAT32 (כדי שה- DOK יוכל להיות שמיש תחת מערכות הפעלה רבות ככל האפשר). אבל, כאמור, לא הייתה לי אופציה כזו. השאלות שלי הן: 1) האם אני מנוע בכלל לפרמט את ה- DOK בפורמט …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי לוח ga-h77-d3h, ספק 750 של seasonic וכרטיס מסך 7770 אחד היה לי והכל עבד בסדר שמתי אחד נוסף (אותו כרטיס בדיוק), חיברתי לחשמל, שמתי את הכבל של הxfire (לא הייתי בטוח איזה צד הוא הנכון אז אחרי שזה קרה החלפתי את הצדדים ועדיין אותה בעיה) והבעיה היא כשהווינדואוס מתחיל לעלות אז הוא נתקע (בדיוק כשהוא מתחיל להראות את הציור של החלונות הצבעוני שמתחת רשום loading windows) לפני ששמתי את הכבל xfire המחשב הצליח לעלות, (כן שכחתי בפעם הראשונה לחבר אותו ) תודה לעוזרים. עריכה: נראה שזו בעיה של ההארדיסק

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by Gal763,

שלום, לפני כמה ימים המחשב פשוט לא נדלק (שום נוריות שום כלום) הנחתי שזה ספק כוח ולכן הלכתי וקניתי חדש (משהו איכותי). זה לא עזר...לכן אחרי בדיקה קצרה הבנתי שזה הלוח אם ששבק חיים. עכשיו הבעיה היא שהמחשב שלי די ישן...5 שנים בערך...והזכורונות DDR2, אני לא יודע איזה סוקט המעבד שלי בכלל... מה כדאי לעשות? אם תוכלו לעזור לי לגלות איזה לוח אם יתאים זה יעזור מאוד..ואם לא...מה יש לשדרג (לא יותר מידי השקעה) כדי להגיע לתוצאה המבוקשת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, פירסמתי בפורום מפרטי מחשב פוסט על המחשב שאני רוצה להרכיב לעצמי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552976.0 אבל יש לי כמה שאלות שיעזרו לי לבחור רכיבים, והאמת היא שלפחות כרגע אין המון עזרה בפוסט שלי. לכן רציתי להעלות פה כמה שאלות שיש לי לגבי החומרה שאני רוצה לבחור: 1. אני רוצה לקנות מעבד 3770K, ולהמהיר אותו לבערך 4.5GHZ. חשבתי לקנות קירור מים במערכת מוכנה כמו corsair H80i, או משהו בסגנון. יאיר מנהל הפורום ייעץ לי לקנות קירור אויר. אני מניח שקירור המים יהיה יותר קר ואיכותי, אבל מה משתי האופציות יהיה שקט יותר? האם זה משמעותי? האם מארז טוב יפתור את בעית הרעש (אם היא קיימת)? 2. בנוגע לזכרון- אני רוצה 2X8, לפחות 1600MHZ, האם חשוב XMP? לא חשוב לשמור על לטא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RonCohen,

כשאני מדליק את המחשב הוא נתקע ואז אני צריך לעשות ריסטרט ואז הוא עולה ממש לעט כל פעם אבל אחרי שהוא עולה משהו כמו 10 דקות הוא עובד רגיל וטוב כשהוא נתקע או שאני רוצה רק את העכבר וכל המסך שחור ואני יכול להזיז את העכבר אבל מחשב ישאר ככה גם שנה בלי להמשיך את ההדלקה או שהוא נידלק מראה את התמונת מסך עכשיו ושורת ההתחל אבל תקוע לגמרי. מה מקור הבעיה משהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by avivl22,

אני עם ווינדוס 7 באתי למחשב וראיתי שיש סימן אדום מהאנטי וירוס (microsoft essentials security), לא קראתי מה כתוב אבל לחצתי על הכפתור שהיה (כנראה clear) והמחשב נתקע לי. עשיתי ריסטארט (דרך הכפתור הפיזי של המחשב) ומאז שאני מנסה להיכנס למחשב אני מגיע לאזור שכותבים סיסמא ואז זה טוען ונהיה מסך שחור. אני מצליח להיכנס דרך safe mode (אבל לוקח לזה הרבה זמן) מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by guzua,

אני לא מצליח לראות סרטונים בכרום.. הדפדפן כתב לי להוריד תוסיף מפה: http://www.interoperabilitybridges.com/wmp-extension-for-chrome אבל אחרי שהורדתי,הדפדפן רושם לי שלא ניתן להוריד תוספים והרחבות מאתר זה.. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.