תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אהלן! לחבר שלי יש בעיה כזאת: יש לו שתי הארדיסקים על סאטא הוא עובבד במחשב..סתם בוינדוס...פתאום מתכבה לו אחד מהם...ההארד דיסק המשני..ללא הוינדוס.. זה התחיל לו רק בתקופה האחרונה.. יש סיבה לזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי הארד דיסק חיצוני maxtor 500gb st3500820as הבעיה היא כזו: בזמן שההארד דיסק עבד הוא נפל, נפילה כביכול לא רצינית, אך ככל הנראה מספיקה בשביל לפגום בו קשות. לקחתי אותו לדיאגנוזה בטיק טק טכנולוגיות. לפי האבחנה שלהם נגרם נזק למנוע (כאשר הוא מנסה לעבוד הוא נתקע ולא מסתובב). לפי מה שאני הבנתי מהטכנאי (אני ממש בור בענייני מחשבים בכלל) יש להעביר את הפלטות להארד דיסק עם מנוע חדש (אמור להיות עסק מורכב למדי). כל הסיפור אמור לעלות לי שם הון תועפות, ולכן בהתחשב בסוג המידע בחרתי שלא לבצע את השחזור. כבר השלמתי עם העובדה שכנראה המידע אבוד ולכן אני שוקל ברצינות לנסות לפתור את הבעיה בעצמי או כמובן ע"י "חובבן" שיוכל לתת לי כיוון כלשהו, להפנות אותי, או כמובן לעזור לי בעצמו במחיר …
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
-
לפני איזה יומיים הארדיסק התחיל להשמיע מעין "טיקים" כאלה ובאמצע משחק קיבלתי את המסך הבא: :s05: :s05:
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
למחשב שלי יש בעיה- בזמן האחרון הוא מרבה להתקע. אני לא מעמיסה עליו תוכנות ברצף. המחשב כבן שנתיים, יחסית חזק. שמתי לב שכאשר אני מקודדת בעזרת אביריקומפ הוא נתקע כמעט בכל פעם, הורדתי גרסה חדשה לריקומפ וזה פתר את הבעיה. אך לאחר 3-4 קידודים זה שוב חזר. הפעלתי תוכנה ש"מקודדת" לMP4 שמשך הקידוד הוא 2-4 דקות קידוד וגם זה תוקע את המחשב אך לא תמיד. זה קורה גם שרק תוכנת הקידוד פעילה ושם דבר אחר לא דלוק. עכשיו, שאני עושה קונטרול אלט דליט לבדוק את PF USAGE המחשב בכלל לא מתאמץ גם הסיפיו עומד על מספר לגיטימי של 800-900 יחד עם האימיול ודפדפן האינטרנט. במחשב הישן יכולתי לשמוע איך המחשב מתאמץ, וכאשר הקידוד היה מסתיים, אז המחשב נהיה שקט יותר, במחשב הישן הפעלתי הכל רגיל ולא נתקע כלום.…
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, יש לי שגיאה מוזרה של "מניעת ביצוע נתונים"(מצורפת תמונה). מה זאת הבעיה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התקנתי דרייברים וDIRECTX מחדש. מערכת הפעלה XP לא קורה בסרטים ושאר הישומים
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי, אתמול קניתי עכבר עם כבל מאריך לUSB ושהוא מחובר למאריך הוא מקרטע וקשה להשתמש בו.. מה יכולה להיות הסיבה שזה מקטע? פשוט חבל לי לקנות שוב. תודה! אם זה לא הפורום המתאים ובקשה להעביר.
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמה שבועות. הבעיה היא, שלא שומעים שירים\משחקים\כל דבר שדורש קול(אפילו רשמקול), כשהמקרופון עובד, הרמקולים עובדים (ניסיתי יותר מאחד) ואפילו בבדיקת שמיעה שומעים את הפססססססס של הבדיקה, אבל עדיין אין קול בדברים האחרים. לא להגיד לי שהכרטיס קול לא טוב או הרמקולים, כי הבדיקה מוכיחה שהם עובדים נהדר, אך אני לא יודע מה לעשות!
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לאחרונה ה-buffer level ממש ממש נמוך (9-40) +-. הצריבה ממש ממש איטית כשאני צורב דיסק מלא של דיוידי במהירות של 8X במקום לסיים את הצריבה בערך 10 דקות אז זה מגיע לחצי שעה אפילו יותר מה יכול לגרות לתופעה הזאת? מבקש את עזרתכם תודה רבה ושבת שלום ומבורכת.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק לי באיזה משחק במחשב המחשב התחיל לצפצף ולא הבנתי למה, שמתי את היד שלי עליו והוא היה חם והמאוורר בכלל לא פעל. מה אני יכול לעשות ? המחשב מתחמם מכל דבר...בבקשה עזרה דחוף!
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כמה שעות מדפסת hp 5743. עברתי לפי כל ההוראות ועשיתי כל מה שנדרש. בחלק של חיבור המדפסת ל usb למחשב, המחשב לא זיהה את המדפסת (בדקתי שה usb תקין והמדפסת עובדת והוציאה כבר את הדפס הבדיקה הראשוני שלפני ההתקנה). דיברתי עם המקום שממנו קניתי והם אמרו שלא צריכה להיות ביעה ונתנו לי את המספר של hp לתמיכה, הבחור שדיברתי איתו אמר לי לבדוק ב "device manager" > "universal serial bus contreollers" , ואמר לי לאגיד לו מה רשום שמה אחרי שנכנסתי לזה, מבין כל מה שרשום היה רשום לי גם כן ..... PCI to USB Host Cntroller. הוא אמר לי שיש לי עוד כרטיס של usb חוץ מזה שעל הלוח אם, ושהוא מותקן על "סטאנדארט". והוא אמר לי שצריך לעשות לו עוד התקן (או התקן אחר או משהו כזה). הוא אמר לי ש…
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום , לפני כמה שבועות המחשב התחיל לצייץ ולהשמיע רעשים מוזרים אבל התעלמתי ממנו ולאחר כמה ימים הספק כוח פשוט התפוצץ והשאיר אחריו הפסקת חשמל וריח מסריח (ספק ASUS 300W). קניתי ספק כוח חדש (400W) וחיברתי אותו למחשב. המחשב עבד כמה שעות כמו שצריך וכשקמתי למחרת בבוקר המחשב היה מכובה משום מה , ולא הסכים לפעול יותר (אני אוסיף שכל הזמן שהמחשב עבד היה ריח מסריח מכיוון הספק כוח החדש , אני חשבתי שזה בגלל שהוא חדש). כשכבל החשמל מחובר לספק ישנה נורה מסוימת שדולקת על הלוח אם כלומר שיש מתח אבל כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הנורה מהבהבת לרגע וזהו. האם למישהו יש מושג או רעיון מה קרה שם ? תודה , עידן
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני כותב מהר כי המחשב עלול שוב להתקע. יש לנו רשת ביתית,המחשב שלי נתקע כל כמה זמן וחייבים לעשות ריסט, המחשב של אחותי לא עולה בכלל,מפעילים אותו מקבלים מסך שחור עם כיתוב לבן וזהו ,ניסיתי ריסט,להוציא מהחשמל,ולא עוזר זה לא משהו פשוט כנראה. אין לי מושג מה זה,אצלי במחשב עשיתי סריקות עם התוכנות הבאות : spy bot kaspersky ad-awere xoftspy והכל נמצא תקין. מה עושים?בדחיפת בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אי אפשר לעשות בא כלום חוץ מלהכנס להגדרות ולראות מין קוביה מדליקה כזאת בתלת מימד.. תמונה: 1. מה זה הקוביה המעפנה הזאת מה זה מראה שם בכתוב?! 2. איך אפשר להזיז דברים... 3. מה מי מו ?
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איך ניתן לעשות בדיקה שהמעבד תקין? נגיד כמו MEMTEST לזכרונות אבל משהו דומה למעבד?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קבלת מחשב שלא מרחו על המעבד משחה טרמית .המחשב נדלק ל 10 שניות ואז נכבה ,אם הבעיה יכולה להיות בכך שלא מרחו משחה טרמית על המעבד? המחשב הוא פנטיום 4 800 מגה"צ באס לוח אם של אסרוק . פשוט חלק מאנשים אומרים לי שלא חובה למרוח משחה טרמית ,אז החלטתי לפנות למקצעונים ולשאול פה. עוד פרט שאולי חסר המחשב מספיק לעשות את בדקית הזכרון ואת זיהו הכוננים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי מעבד E6400 עם מאוורר מקורי, הצרה היא שבשבוע האחרון המאוורר התחיל לזייף ולפעמים מפסיק לעבוד לכמה שניות וחוזר לעצמו וחוזר חלילה, זה אמנם לא משפיע על חום המעבד (שעובד בקושי על 28 מעלות במנוחה) אבל פעם אחת בלבד הוא הפסיק לעבוד לגמרי ופתאום המעבד קפץ ל 70 מעלות והייתי צריך לעשות Reset בשביל לגרום למאוורר לעבוד שוב. דיברתי עם החנות שרכשתי ממנה את המעבד - כן זו החנות המפורסמת עם שלושת האותיות, והם אמרו שלא נראה להם שזו בעיה-כצפוי... וגם אמרו שאין אחריות על המאוורר אלה רק על המעבד, שוב כצפוי... חשוב לומר שהביוס מעודכן לגרסה האחרונה. 1. מה דעתכם על תופעת המאוורר ? מה ניתן לעשות ? והאם כדאי להחליף? 2. הקטע של האחריות נראה לכם הגיוני? אשמח לתגובות.
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טענתי פה בעבר שהרכבתי מחשב והגלישה ברשת מזעזעת .. שמתי את הכרטיס רשת OB על DISABLE ובמקומו הכנסתי כרטיס רשת חדש PCI SLOT בקיצור הגלישה הרבה יותר זורמת .. יכול להיות שהכרטיס רשת שעל הלוח מוגבל ? או לא תקין ? ואם כן כדאי להחליף כבר לוח ?
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, שלושה דיסקים שלי אחד חיצוני ואחד פנימי שבקו לי חיים יום אחד. שלחתי אותם לטיק-טק ולפיהם לשלושת הדיסקים בעיה באלקטרוניקה ובראשי קריאה. בשביל תיקון הדיסקים הם מבקשים 4800 לדיסק, ו1000 שקל לדיסק במקרה של כישלון לשחזור המידע. אני כעת שוקל אם לשחזר את הדיסקים בגלל המחיר הגבוה, כרגע אני נוטה לשחזר דיסק אחד בלבד שיותר חשוב לי. מה אתם אומרים? האם זו הצעת מחיר סבירה?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. לפני כשבוע התחילה בעיה רק במחשב אחד מתוך 3 שמחוברים לראוטר. לפעמים לא ניתן לגלוש (להכנס לאתרים) אבל האינטרנט כן עובד ז"א פקודת פינג עובדת יפה ומראה זמנים יפים, UTORRENT ממשיך לעבוד כרגיל. נא עזרו לי לפתור את הבעיה. מערכת הפעלה XP SP3 המחשבים שמחוברים לראוטר לא מחוברים ברשת אלא כל אחד לעצמו. בזמן התקלה במחשב הבעייתי שאר המחשבים עובדים כרגיל וללא בעיה כנ"ל גם אייפון. מצ"ב תמונה של NETSTAT -AN במצב של התקלה. ותמונה של מצב תקין (אמנם ללא UTORRENT אבל שללתי את זה כגורם). ניסיתי לבצע ריסטרט, סריקה אחר וירוסים, סריקה בעזרת Spybot - Search & Destroy, סריקה בעזרת Malwarebytes' Anti-Malware. לא עלה דבר. כל התוכנות מעודכנות. אנטי וירוס NOD32 4. כיביתי תהליכים חשודים במנהל …
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
מה נשמע ?? יש לי כרטיס קול CS4281 התקנתי וינדוס 7 אבל אני לא מוצא דרייבר מתאים , אפשר עזרה עם זה ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7 64 ביט (מפרט מצורף ) לאחרונה המחשב מרבה לקפוא, כך שאין אפשרות להזיז את העכבר, או לבצע פעולה כלשהי. התופעה נמשכת זמן קצר, בערך כחצי דקה, וזה בעיקר מתרחש כאשר UTORRNET פועל ברקע. למיטב ידיעתי תוכנה כזו עלולה לגרום לגלישה איטית יותר, או להשפיע על יישומים אחרים התופסים רוחב פס, אבל לא לתקוע לגמרי את המחשב. האם יתכן שסטיק הזיכרון נפגם? או שאולי תקלת חומרה אחרת? האם הוספת זיכרון יכולה לעזור? אשמח לכל עזרה בנושא, תודה רבה להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 קירור למעבד: Arctic Cooling The Freezer 7 Pro Rev.2 Intel and AMD all Socket לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 S…
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן , סתם עלה על דעתי לעשות לו עידכון ביוס... בואו נגיד שדי לא הלך לי בכלל הורדתי תעידכון מאתר של giga byte והתקנתי דרך התוכנה שלהם @bios קיצור המחשב נפעל מחשב ומאז הוא רושם באנגלית שהוא מחפש משהו תביוס מהארד דיסק... מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
האמת היא שהבעיה אצל חבר, ויש לי כבר תיאוריה, אבל רציתי להתעייץ עם מבינים ממני, וכמבון שחשבתי על hwzone אז ככה, בקצרה - זה הפירוט של הבעיות מפיו: "איטיות ועלגות. עוזר כשאני מכבה את האימיול אבל לא מפסיק את הבעיה לגמרי. המחשב איטי אפילו כשהמד בטאסק מנג'ר מראה שהסיפיו בכלל לא מתאמץ. בא לידי ביטוי לפעמים כשאני רואה סרטים ובעיקר בהפעלה מסיבית של המחשב (קידודים או צריבה - ורוב הפעמים, הצריבה לא מסתיימת ואני מקבל הודעה על unknown error או power calibaretion error)" הוא חושב שאולי הזיכרון שלו דפוק, ויש מצב. למרות שאני חושב שהבעיה היא הספק. לפניי חצי שנה בערך החליפו לו כרטיס מסך לRadeaon HD 4850 512mb, ומאז שהמחשב נקנה גם נוסף לו עוד הארד דיסק, ועכשיו מחוברים אליו 2 הארד דיסקי…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-