עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DORAZABI,

מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר מדבקה מאט למסך מחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  2. Started by havlin,

שלום יש לימדבקה על המעבד החדש שכתוב עליה אינטל מקורי האם צריך להסיר אותה כיון שהיא תיפגע בקירור המעבד או שאפשר להשאיר אותה כך ואם צריך להוריד אותה איך מורידים כי היא דבוקה חזק ובלי ליגרום נזק אני יודה לכם מאד על תשובתכם.

3. Started by giladz,

קניתי אתמול מעבד INTEL CORE 2 DOU, ובחנות (KSP) הדביקו לי מדבקה קטנה ולבנה במרכז המעבד (על הצ'יפים- לא על "הנקודות" הזהובות), בצד שצמוד ללוח האם- אמרו לי שהסרה שלה מבטלת את האחריות. האם זה הגיוני שתהיה מדבקה כך??

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by frogman,

היי ושלום לכולם התקנתי מחשב חדש עם לוח ASUS COMMANDO E6600 ולאחר ההתקנה בדקתי את המעבד עם CPUZ נדהמתי לגלות שמכפלה 6 במקום 9 וזה יוצר לי מצב של BUS 1600 כמובן לא כמו שצריך 2400 בדקתי עם עוד כמה תוכנות נוספות אותה הבעיה רק שלפעמים אני רואה באוורסט 2400 ומיד חוזר ל1600 נסיתי לעדכן ביוס ולא עזר אשמח לדעת תשובות בעניין בתודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  5. קיבלתי צורב חדש עם כבל שנקרא ID flat cable pin 1 ויש לי סידי רום שאינני רוצה להסיר. ניסיתי להתקין כמו שמראים בהוראות אבל כל פעם משהו לא עובד בשלב מסוים המחשב שלי לא זיהה את הסידי רום ואת הצורב בשום מקרה הוא לא זיהה. לדעתי חסר לי כבל שמתחבר ל- DC INPUT connector אם כן מאיפה משיגים אחת כזה ואם לא אז איך מחברים את הצורב??? שיחקתי עם המצבים של master , slave לא נראה לי שהבעיה בהם... :-[

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי נייד של קומפאק (פרסריו) .המסך כולו בצבע אחיד מט חיוור ומבלי יכולת לראות את שולחן העבודה בכלל . כאשר מחברים את המחשב למסך של מחשב שולחני , אז כן רואים את שולחן העבודה. האם המסך נדפק ? משהו בחומרה נדפק ? למי שיש ניסיון בבעייה כזו , אשמח לקבל סיוע מה עושים ? תודה מראש :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. היי שמתי לב שברגע שאני מתקין משחק אז מהירות הליבה עוברת את ה3.9ghz , שימו לב לצילום מסך , מדוע זה?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  8. איך יכול להיות שאני רואה את תקיות המוזיקה שלי בתור תמונות האלבום למרות שאין שום תמונה של האלבום בתוך התקייה ?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  9. עשיתי בדיקת memtest86 ל2 זכרונות של GEIL 1333 7-7-7-24 מסתבר שצצות כל מני שגיאות, אך כאשר אני עושה בדיקה זו לכל זיכרון בניפרד (בכל הסלוטים הקיימים) הבדיקה עוברת בהצלחה, גם כמה שעות ברציפות. ממה הדבר יכול לנבוע? בעיית סינכרון בין הזיכרונות? בעיה בלוח אם? בעיה במעבד? הוספתי תמונות של הבדיקות שערכתי בmemtest [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. שלום ווינדוס 7 אולטימט דפדפן ie 11 המעודכן ביותר. יש לי תופעה מעצבנת עך סף המטורפת, אני נזקק לעדכן את הפלאש פלייר מידי יום כמעט. הייתי שמח להתעלם מכך ,אבל הוא מנטרל כל תצוגה של פלאש בדפדפן. כל מה שמובסס על פלאש הופך לסימן אפור עם סימן קריאה. אז הברירה היחידה שנותרת לי זה להכנס לאתר adobe לעדכן, ואז הכל מסתדר. במחשבים אחרים שאני משתמש בהם זה בכלל לא קורה. איך אני מונע את התלות הזו? בלי להחליף דפדפן. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Real_Me,

צג מוניטור ישן שכרגיל ממלא את תפקידו על הצד הטוב וללא תלונות, לפתע אחרי מעבר לחדר אחר ביחד עם המחשב אותו הוא משרת, החליט שגוון ירוק הוא הגוון החביב עליו. בדוס ובחלונות הכל נראה כאלו הונחה עליו פריזמה ירוקה. כל החיבורים נבדקו ונראים תקינים, כל ההגדרות של התצוגה או הגדרות תוכנה כלשהן, לא שונו וגם משחק בכפתורי תצוגת הצג לא הועיל. מדוע ההתנהגות המוזרה הזו ומדוע דווקא אחר המעבר מחדר לחדר? מקווה להארה לפני שאוריק מתסכול. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  12. יש לי מחשב נייד והתקנתי עליו קובץ של 900 מגה .ברשותי מערכת הפעלה WIN2000 . לאחר תקופה מה , מחקתי את הקובץ ומשום מה הכונן לא פינה את השטח ומראה כי עדיין הקיבולת מלאה. כיצד אני דואג שהכונן אכן יראה כי התפנה לי מקום ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  13. אהלן חברים, קניתי מחשב חדש למטרת הקמת סטודיו ליצירת מוזיקה . מחשב עם בסיס חזק . כרגע הוא לא מחובר בכלל לאינטרנט .יש לו windows 10. מעבר להארדיסקים החדשים שיש בו, חיברתי אותו גם להארדיסקים הישנים- ארבעה במספר - והתחלתי לנקות לסדר להעביר כי יש ימבה בלאגן ועודף חומר שלא כול כך צריך. פתאום הwindows מודיע לי שהוא מאויים מפני וירוסים. ושהוא ניקה חלק וכו...כלומר האנטיוירוס מזהה תקיפה ופועל. האם יכול להיות הדבר בהינתן זה שאני לא מחוברת לאינטרנט? האם יכול להיות הארדיסק ישן שמעביר למחשב וירוסים? וכיצד אתם מיעצים לי לפעול?

14. אהלן חברים, קניתי מחשב חדש למטרת הקמת סטודיו ליצירת מוזיקה . מחשב עם בסיס חזק . כרגע הוא לא מחובר בכלל לאינטרנט .יש לו windows 10. מעבר להארדיסקים החדשים שיש בו, חיברתי אותו גם להארדיסקים הישנים- ארבעה במספר - והתחלתי לנקות לסדר להעביר כי יש ימבה בלאגן ועודף חומר שלא כול כך צריך. פתאום הwindows מודיע לי שהוא מאויים מפני וירוסים. ושהוא ניקה חלק וכו...כלומר האנטיוירוס מזהה תקיפה ופועל. האם יכול להיות הדבר בהינתן זה שאני לא מחוברת לאינטרנט? האם יכול להיות הארדיסק ישן שמעביר למחשב וירוסים? וכיצד אתם מיעצים לי לפעול?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לוח: GA-P31-S3L מעבד: E6550 + KATANA3 ספק: ANTEC NEO HE 430W מארז: REAIDMAX APEX רק שבוע שעבר סידרתי אותו + פירמוט וסידור חומרה + הוספת קירור. עבד מצויין, יציב ושקט. אתמול באתי להדליק אותו - אין כל תגובה ללחיצה על כפתור ההפעלה. המחשב פשוט מת לחלוטין - אין לדים דולקים, שום מאוורר לא מסתובב, אין צפצופים - כלום הספק תקין וגם החלפתו לא משנה דבר. אז מה העניין? * לוח אם שבק? נראה לפחות תקין ממבט שטחי (קבלים וכדומה). * אולי חיבורי הכפתור עצמם נדפקו איכשהו? איך בודקים ת זה? בטח אפשר לקצר ידנית משהו על הלוח, לא? עוד רעיונות? תודה, גונן.

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by talulush,

אהלן, כבר מספר ימים מנסה להעתיק חומרים שנמצאים על מספר תקליטורי dvd לwindows 10 אך ללא הצלחה. troubleshoter מוצא שתי בעיות : 1)hevc codec not installed 2)cant play 4k videos הורדתי אפליקציה שנקראת hevc extensions אך עדיין המחשב לא מזהה או מגיב לדיסקים שאני מכניסה . מישהו יכול או יודע לאמר לי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בבקשה?

17. היי יש לי מקרים לפעמים שאני רואה שהמסך לא נדלק לאחר שהמחשב בשומר מסך, הכוונה שהמחשב דלוק מהבוקר ואני עובד איתו רגיל ,אבל כשאני עוזב את המחשב לפעמים לזמן מה ושומר המסך נכנס לפעולה לאחר 2 דקות כמו שכיוונתי והגדרתי שלא יראו כלום על המסך (בלי שום אנימציה , פשוט מסך שחור) אני מנסה להפעיל אותו דרך העכבר או המקלדת ופשוט אין תגובה ביכלל ואני רואה שהמחשב דלוק ושומע אותו עובד , גם הגדרתי את המחשב שלא יכנס למצב שינה ביכלל ,אלה רק כיבויי הרדיסיקים לאחר 10 דקות, מה עושים במקרה כזה מוזר? להפעיל את המחשב אני יכול רק אם אני לוחץ על כפתור ריסטט . רוני

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. שלום. אני מצרץ תצלומים של חיבור ה USB שנמצא בגג המארז, ושל החיבור ללוח האם גם כן. משום מה, סלוטים אלה לא עובדים (יכול להיות שהם בכלל לא מחוברים כראוי ) תודה!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אח שלי הביא לי 2 זכרונות, לא יודע כמה מגה, לא יודע איזה סוג, אך נראים ישנים אז כנראה אלו SDR... יש לי בלוח (ASUS A7A266) 3 סלוטים של SDR, באחד יש 256MB ו-2 סלוטים פנויים אליהם הכנסתי את הזכרונות שאחי הביא לי... בעת הפעלת המחשב מזוהה כמו תמיד 256MB של זיכרון, וזה מה שהיה לי גם לפני שהתקנתי את ה-2 החדשים, חיפשתי בביוס אבל לא מצאתי משהו שעשוי לעזור. מישהו יכול לעזור? חשבתי שזיכרון מזוהה אוטומטית כשאני מכניס אותו... :-/

• 27 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by onetwo,

שלום, יש לי מחשב נייד דל אינספירון 1720 שאמנם ישן, אך עושה את העבודה. לפני כמה ימים הוא התחיל לעבוד מאד לאט. חשבתי שאולי קיבלתי וירוס. הרצתי malewarebytes ו-avg שלא מצאו בעיה. עשיתי פרמוט למחשב ואחרי הפירמוט עדיין עבד לאט מאד (בקושי זז). מה עוד אני יכול לנסות? תודה!

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by weamir,

תודה למשיבים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. ברשותי מחשב amd 2500+@3200 abit nf7-sl 768MB 3X256pc3200 ddr 400 8-3-3-3 Gforce 6600GT כבר כמה שנים שאני על OC ל3200 ואני משתמש בקירור SK7 וSF2 הטמפרטורה נורא נמוכה והכרטיס מסך לא היה על OC וזה עדיין היה עושה לי... הקטע שכל פעם שאני מפעיל משחק זה גורם לי לריסט מדובר על CC3 ועל 3DMARK2006 עם 3DMARK 03 ו 05 זה לא עשה לי אף פעם ריסט ובדקתי כמה פעמים איתם הנה המתח שננתי למחשב... והרצתי גם בדיקה של superpi עשה ב52 שניות.. סביר אני מניח ל3200 הקטע הוא ששאם אני מוריד את הOC למעבד אז זה לא עושה לי את זה והטמפ' של המעבד נשארת במקסימום על 38/9 רק אתמול ניקתי הכל מאבק.. אגב זה התחיל לי כבר מלפני שבועיים בערך ועד אז כל הזמן הייתי עם OC אני ממש לא מבין מה יכול להיות הבעיה.. והנה הוספ…

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  23. שלום ההארד דיסק שלי (MAXTOR 40 GB 7200RPM ) בזמן האחרון (חודשיים בערך) הוא התחיל לעשות רעשים כאלה של רעידות.. אין שום שינוי בזמני טעינה של דברים, רק הוא עושה רעש מעצבן... לפעמים אני מרים קצת תמארז ודופק אותו קצת בעץ של השולחן בדרך כלל זה עוזר לכמה שניות ואז הוא ממשיך ולפעמים זה עוזר עד לפעם הבאה שזה בערך כמה שעות או לפעמים יותר... מה הבעיה?? לדעתכם.?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום, בכמה ימים האחרונים יש לי פעם בכמה שעות צפצוף כזה מציק שמסמל בעיה במחשב.(תקנו אותי אם אני טועה.) מה אני אמור לעשות כדי להבין מה הבעיה בדיוק. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by omrit,

שלום, מישהו יודע איך אפשר למדוד את המתח המקסימלי שהמחשב שלי צורך? תודה!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים