עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nsg nsg,

היי שלום לכולם, אני חדש כאן. יש ברשותי מחשב נייח במארז מיני עם לוח אם של גיגהבייט H610M, ועליו מותקן מעבד i7 12700k וכרטיס מסך rtx2080ti ולמחשב מאוד חם, המעבד מגיע מידי פעם ל 100 מעלות, והכרטיס מסך מגיע ל 86 מעלות. על המעבד יש קירור אויר די פשוט עם מאוורר אחד 80ממ, לכרטיס מסך יש מאוורר אחד ובמארז יש מאוורר אחד 80ממ מאחורה שמוציא אויר חם החוצה. חשבתי דבר ראשון להחליף את הקירור של המעבד לקירור אויר עם 2 מאווררים 120ממ פלוס משחה טרמית איכותית יותר, וכאן השאלה איך אני בודק שהוא נכנס במארז? וגם חשבתי, להוסיף שתי מאווררים 80ממ אחד על השני שיכניסו אויר מקדימה, וגם שתי מאווררים 80ממ אחד על השני שיוציאו אויר מאחורה, וגם להו…

2. שלום לכל חברי הפורום, לא הייתי הרבה זמן בפורום. התגעגעתי יש לי בעיה קטנה במחשב הנייד שלי (G550) יש לי באמצע המסך "פס" כזה מעצבן מאוד, שמפריע לי בכל מה שאני עושה. רציתי לדעת אם החלפת מסך (לכזה: http://www.ebay.com/itm/NEW-15-6-LED-WXGA-LCD-Screen-Lenovo-Y550-G550-/130507662819?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e62dce5e3 ) תעזור בזה. הבעיה השנייה במחשב היא שהסוללה לא נטענת, ואי אפשר להשתמש בה. בשורת המשימות, בלשונית של הסוללה כתוב "7% זמינה (מחוברת, לא נטענת)". גם בזה, רציתי לדעת אם החלפת סוללה לסוללה מקורית (כזו: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Origina-Battery-Lenovo-3000-G450M-G450G-G450I-G550-G550A-B550L-G530G-/320774706324?pt=Laptop_Batteries&hash=item4aafa99…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. כבר המון זמן שלפעמים שאני מוריד קובץ RAR הוא פגום, ולפעמים קובץ ISO (למשל אני פותח דרך דיימון טולס מתחיל את ההתקנה ואז שגיאה באמצע שיש משהו פגום ואז אני יכול ללחוץ על נסה שנית, התעלם או בטל) זה לא משנה אם אני מוריד בהורדה ישירה, או ב טורנט (ואני מוריד ממקומות אמינים כמו טורנטליץ') עכשיו אני רוצה לציין שיש לי WIFI, ולמחשב מחובר ADAPTER כזה ב USB שקולט את האינטרנט. יש לי תחושה שהוא גורם הבעיה. יש לי אינטרנט 15 מגה וההתקן הזה לא מספק לי לפעמים את מלוא המהירות האם הבעיה ב ADAPTER?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by bolie,

לפני כמה זמן פירמטתי את מערכת ההפעלה (ווידוס 98) במחשב הנייד שלי. אני מנסה להתקין את הווידוס אבל אי אפשר כתוב לי: invalid system disk replace the disk, and then pess any key מה עליי לעשות........עזרו לי...פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. קודם כל תודה רבה לעוזרים בהתקנת מערכת הפעלה מדיסק און קי. התקנתי וינדוס 7 במחשב נייד : Lenvo idea pad s 310 מופיע איקס על חיבור לאינטרנט אלחוטי . כותב לא נמצאו שרתים. כשנכנסתי לבדוק היכן שמופיע רשימת הבקרים , יש משולשים צהובים. התקנתי את תוכנת driver bostter ,אבל לא יכול להפעיל ללא אינטרנט. גם הכבל של האינטרנט לא מתאים לחיבור למחשב הנייד. מה לעשות ? האם יש כפתור שצריך להדליק במחשב לצורך כך ? האם להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או שיש דרייבר שניתן להוריד ולהתקין לדגם זה ? שאלה נוספת , safe mode לא עולה בריסטרט עם f8 ,האם יש כפתור אחר ? - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.lenovo-driver.com/lenovo-drivers/lenovo-ideapad-u310-drivers-download

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. המפרט שלי INTEL PENTIUM 4 2.93MHZ לוח אם ASUS P5VDC-MX לא ארחיב כי אני חושב שאין צורך לבנתיים. רציתי לדעת אם בלוחות אם שהחברה שייצרה אותם (לדוגמא ASUS )בדקה עבורם תאימות זכרונות וכרטיסי מסך שהלוח תומך רק בהם ולא בזכרונות או כרטיסי מסך אחרים? קניתי ללוח שלי 2 זכרונות מחברת TWINMOS DDR2 533MHZ שלא פועלים במחשב שלי. כשבדקתי בחוברת של הלוח אם שלי בחלק של תאימות זכרונות החברה של הזכרונות בכלל לא נתמכת בלח אם שלי ולכן הם לא פעלו. רציתי לדעת אם זה קיים גם בכרטיסי מסך. בתודה עמית...

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אז ככה, אתמול נפרץ לאחי הקטן המחשב.גילינו על כך רק כשההאקר ניסה לגנוב לו דברים ממשתמש הSteam וקפצו לו התראות בטלפון.הרקע של המחשב פתאום השתנה לאפור ונשארו רק שני חלונות שאליהם הייתה לנו גישה.אחד מהם היה החלון של Steam והחלון השני היה חלון אפור שבו רשום שהאדמין של המחשב חסם לי את הגישה אליו ואני צריך להזין סיסמה שהאדמין הגדיר כדי לקבל גישה אל המחשב.כיביתי את המחשב כי חשבתי שזה סתם איזה באג ואכן המחשב עלה והצלחתי להכנס ופתאום קפצה לי הודעה מהאנטי וירוס שנמצאה תוכנה והועברה להסגר.לאחר דקה שאני מנסה למחוק את הוירוס שוב המחשב הועבר לחלון האפור הזה שמבקש סיסמה, לאחר 3 שניות קפץ עוד חלון של צ'אט שבו ההאקר התכתב איתי.זו השיחה:- Hello- What are you doing on my pc- You have 2 optio…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. קניתי מחשב חדש מTMS וכל משחק שאני מפעיל הוא קורס פתאום בלי שום הודעה מישהו יודע אולי מה הבעיה בדקתי גם בI can Run it והוא מראה שהוא כן יריץ את המשחק המשחק לא פרוץ

9. שלום רב. קניתי הארד דיסק של טושיבה 1 טרה לפני כחודש. מערכת ההפעלה לא מותקנת עליו. אחת לשבוע בערך הוא פתאום קורס ונעלם מהמסך (לא מזוהה במחשב שלי) אתמול קרה לי באמצע העברה של קבצים. אחרי ריסטארט הווינדווס עולה ומזהה אותו בלי בעיה עד לפעם הבאה. כמו כן, המחשב פתח לי עליו תיקייה שנקראת IDE ובתוכה כל מני קבצים של visual studio ניסיתי למחוק את זה איזה יום והכונן גם לא זוהה אחר כך. עשיתי ריסטראט המחשב יצר את התיקייה שוב וזיהה את הכונן. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by r.b.y24,

שלום קניתי חלקים למחשב ואני לא יודע כיצד לחבר אותם מישהו יכול לעזור?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by zadalbala,

שלום חברי פורום נכבדים, לפני יומיים במהלך משחק מחשב (גרפיקה לא כבדה במיוחד) קרס המחשב והראה מסך כחול למספר שניות ואחר כך ביצע ריסט אוטומטי. לאחר מכן הציג מסך שאומר שארעה שגיאה בהעלאת הווינדוס ונתן לי 2 אפשרויות: 1) repair 2) start windows normally לאחר שנתקע במסך Starting windows במשך למעלה מ-20 דקות, ביצעתי ריסט ובחרתי באפשרות הראשונה ריפר. המחשב הציג מסך שחור עם סמן העכבר בלבד למשך יותר מחצי שעה. החלטתי לנסות ולהעלותו במצב בטוח Safe mode אך כאשר הוא הציג את הלוגים של כניסה לסייף מוד הוא נתקע על הקובץ c:/widowns/system32/drivers/CLASSPNP.SYS ולאחר כ-10 דקות מופיע מסך כחול לעשירית שניה (כך שאני לא מצליח לקרוא מה רשום שם) ומבוצע ריסט אוטומטי. - סיסטם ריפר לא מוצ…

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Arie Medinsky,

שלום , כאשר אני מדליק את הלפטופ שלי של אסוס לפעמים קורה שהמסך הוא כחול שקוף ואז חוזר לצבע הרגיל שלו . כאילו איזה מספר שניות . יש לציין שהמחשב חדש יחסית חצי שנה וזה לא היה קורה לפני כן .או שאולי לא שמתי לב . יש לציין גם שזה לא קורה יותר כאשר הצבע חזר לנורמלי . המסך לא מרצד ולא מחליף צבעים . האם יכולה להיות בעיה בכרטיס המסך ? למרות שהכל בסדר .

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  13. Started by pc34,

שלום חברים, בזמן האחרון מופיע אצלי בעיה מעצבנת נורא שכשמדי פעם שמתנתק הראוטר לאחר שאני מתחבר שוב לא ניתן להיכנס ליוטיוב למשוך זמן מה דרך דפדפן כרום ומופיע לי ההודעה הבאה: "לא ניתן לגשת לאתר הזה ‏לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-DNS של השרת של www.youtube.com." משהו יודע איך ניתן לטפל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Gil80,

אהלן. קניתי מחשב חדש וחוץ מהעבודה שווינדוס באמת עולה הרבה יותר מהר, שאר הפעולות מרגישות לי כאילו אני עובד על HDD. למשל, פריסה של קובץ דחוס שנמצא על הדסקטופ והתקנה של אפליקציה כמו פוטושופ מתוך ה-SSD ל- program files ב-SSD. הפעולה הזאת אמורה להיות מאד מהירה והיא לקחה 4 דקות. אני יודע בוודאות שהפעולה הזאת לוקחת פחות מדקה עד דקה בכונן SSD. יש קשר לזה שה-HDD מהמחשב הישן שלי מחובר ככונן D למחשב? העברתי אליו את התיקיות my documents, my pictures, saved games אולי למישהו יש ניסיון טוב עם SSD ויכול לתת עצות ולנסות לפתור את הבעיה. המערכת: Intel Core i7 3770K ASUS P8Z77-V-DELUXE 16GB RAM - 4X4GB - CORSAIR VENGEANCE Intel 520 series SSD 240GB ATI HD6950 2GB כונן HDD 500GB…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. ** זה קצת ארוך, אבל מ-מ-ש חשוב ! בבקשה להתייחס ! בעצם.. יכול להיות שהוא לא עושה בעיות.. אלא להיפך.. אבל רק צריתי לוודא : קניתי כרטיס רשת REALTEACH 10/100, דחפתי אותו לסלוט המתאים, הפעלתי WINXP, הוא זיהה אותו (אני חושב)... ועכשיו הוא מתחיל לבלבל לי את המוח עם הקמת רשת ביתית/משרדית ושיתוף חיבור לאינטרנט דרך המחשב שלי. אני מניח שהוא עושה זאת מכיוון שהוא משער שהתקנתי כרטיס רשת כדי ליצור רשת ו/או לשתף אחרים בחיבור שלי לאינטרנט, אבל כל אשר אני רוצה הוא להשתמש בכרטיס לחיבור ה ADSL (שעוד מעט יהיה לי). בדקתי ברשימת החומרה,וראיתי שם שאכן הכרטיס נמצא תחת Network Adapters. RealTek RTL8139 Family PCI fast Ethernet NIC בנוסף, מה שהפליא אותי זה שהוא לא ביקש את הדרייברים שקיבל…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. שלום חברים, המחשב הנייד שלי משמש אותי כרגע כמעצור דלת. אשמח לעצות מה הבעיה ומה אפשר לעשות. הבעיה התחילה כך: באמצע עבודה על המחשב הנייד המסך פתאום כיבה את עצמו. לאחר כיבוי וניקוי כל האבק והלכלוך באיזור המאוורר הדלקתי אותו והוא עבד כעשר דקות ואז המסך נתקע כמו שהוא (לא נכבה). לאחר הפעלה חדשה המסך האיר בצבע לבן ואז כתמים של סגול מתחילים להתפשט על המסך עד שהוא הופך לשחור. המתנתי הרבה זמן להתקררות המחשב וזה לא עזר בכלל, אחרי כל הפעלה מחדש המסך לבן ואז כתמים סגולים עד למסך שחור. המחשב הנייד מתוצרת גיגהבייט w468n המפרט פה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2503#sp מה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. מחשב AMD חדש, מפעילה סימס 3 ועוד משחקים, הכל עובד חלק, אבל אחרי כמה זמן של משחק, המחשב מפעיל את עצמו מחדש... המחשב נקנה לפני כשבוע וחצי וזה התחיל שלשום, אני מיואשת, יש לכם רעיון למה הבעיה? ממש מבואסת.. :s05:

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. שלום לכולם משום מה כול אתר שאני נכנס אליו שיש לו מערכת אוטומטית שיודעת לזהות מיקום , נותנת לי אוטומטית את האתר הצרפתי.. לדוגמה חנויות בגדים נעליים או שוב, כול אתר שיש לו יכולת של זיהוי מיקום.. וזה קורה רק ברשת הביתית שלי על כול המכשירים.. המחשב שלי והפלאפון שלי וזה די מעצבן.. הבעיה היא שאין לי מושג איך זה קרה ואיך מתקנים זאת. תודה

19. Started by tmpusr,

מנסה להחליף את ה-HDD הגוסס ב-ASUS X200L באיזה SSD ישן שיש לי (CRUCIAL M4 128G) משתמש ב-EASEUS partition master כדי לשכפל את הדיסק אבל המחשב לא עולה ונותן הודעת שגיאה: Recovery Your PC needs to be repaired A required device isn't connected or can't be accessed.Error code: 0xc0000225 Press Enter to try again Press F8 for Start-up Settings Press Esc for UEFI Firmware Settings ... The application or operating system couldn't be loaded because a required file is missing or contains errors. File: \Windows\system32\winload.efiError code: 0xc0000225

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. קודם כל רציתי להודות על העזרה שאתם נותנים כאן, שמח שמצאתי את האתר המגניב הזה יש לי בעיה שהמחשב פתאום נתקע ונעצר לכמה שניות, נעצר בכל מה שהוא עושה גם העכבר, ההקלדה והמדיה פלאייר, הכל נעצר לכמה שניות.. זה קורה לפעמים כל כמה דקות, לפעמים כל חצי שעה. לפעמים יש לי חלון קטן שנפתח ואומר שאירעה שגיאת באגים או משהו כזה ואני פשוט מתעלם מזה. אולי זו הסיבה?.. בכל אופן, אשמח לקבל הצעות.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Mattan6,

אהלן, יש לי מחשב נייד חדש של לנובו והיה לו גלילה של העכבר עם 2 האצבעות, טריק נוח שכזה. הבעיה, חברה שלי ישבה על המחשב (לא עלינו) ואיכשהו הגלילה עם 2 האצבעות נעלמה. אשמח לעזרתכם איך להגדיר זאת מחדש. תודה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by GeForce93,

שלום לכולם, ערב טוב, המחשב מפיץ ריח של חומרה שרופה, ובעת עומס (משחק) נכבה. פתחתי את המחשב, הדלקתי, כל המאווררים עובדים טוב. הספק כוח חם מאוד, ולא פולט רוח מאחור. רציתי לשאול האם הבעיה היא הספק? ואיך אני יכול לוודא את זה. במידה וכן, מה דעתכם על הספק Corsair 550W VS550 והאם הוא יספק צריכת חשמל איכותית עבור מחשב סביב כרטיס מסך 450GTS 1GB [h=1]תודה מראש.[/h]

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אני שואל את זה, כי נדמה לי שנתלשו לי שלושה, וה-Floppy לא עובד...

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by itai666,

שלום חברים וחג שמח! אז ככה יש לי jbl charge ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ שלי (samsung r540) משהו שכבר עשיתי בעבר לא ממזמן עשיתי שינמוך לwindows 7 (היה לי windows 10) ואני חושב שאחרי המכשיר כבר לא מתחבר חזרתי חזרה לwindows 10 ועדיין עושה את אותה הבעיה רק במראה טיפה שונה המחשב מזהה את המכשיר ואחרי התקנת דרייבר כלשהו הוא רושם jbl charge paird אבל הרמקול עדיין מהבהב כאילו כלום לא קרה ניסיתי הכל שינוי לאוטומט בservice,התקנה מחדש של דרייברים של הbluetooth -כל מה שיש לגוגל להציע ואני עדיין לא מבין את הבעיה האם יש למישהו פתרון\רעיון? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. שלום כשאני מנסה להוריד קבצים דרך ה utorrent אני מקבל שגיאה cyclic redundancy check error/ ניסיתי לעשות checkdisk ותיקון של השגיאות שהוא מוצא. אבל זה לא עזר. קראתי שזה יכול להיות בעיה של מתח, אם החליף כבל sata' האם זה יכול לעזור. בנוסף לעיתים מעלם לי הכונן מהמחשב שלי ושאני עושה הפעלה מחדש הכונן חוזר

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.