תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
התקנה של מחשב חדש. יש דיסק 500GB SSD עליו התקנתי חלונות 10. יש דיסק 4TB שבהתקנה חילקתי ל2 PARTITION ובהתקנה נוצר בו גם מחיצת סיסטם של 500GB אחרי ההתקנה יש חלק בדיסק שלא מצליח לעשות לו פרמוט וכל התפריט שלו אפור. ניסיתי DISKPART אבל זה מעדכן שיהיה שינוי לסיסטם שידפוק את החלונות באתחול הבא. שמתי תוכנת PARTITION אבל לא הצלחתי אי אפשר לשנות אותו לפעיל או לפרמט את החלק הזה. עיצה מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
חג שמח לכולם, בזמן האחרון שמתי לב להבדל ביצועים גראפיים בין מחשב שאמור להיות כביכול חלש יותר משלי: i5 דור שני + GTX 560 + 8 GB DDR 3 1600 לעומת המחשב שלי: i7 2600 + GTX 970 + 16 GB DDR 3 1333 הבדלי הביצועים מסתכמים בריצת המשחק בצורה לא "חלקה" אף כי כמות ה FPS המצויינת אצלי במשחק גבוהה יותר מאשר המחשב השני, שנינו עובדים עם SSD עבור מ"ה ו 7200k עבור המשחקים, עשיתי Benchmarking לכרטיס המסך והוא נראה תקין, נראה לי שחשוב לציין בנוסף שב Benchmark, לקח לכרטיס המסך חצי דקה בה עבד בצורה נוראית ולאחר מכן משהו השתנה פתאום והוא התאים לתוצאות המצופות ממנו. שכחתי לציין, מערכות ההפעלה זהות, Win 10 64bit אשמח מאוד לעזרתכ…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
דיסק און קי של סאנדיסק ששירת אותי זמן מה חדל להיות מזוהה בשני מחשביי הנייחים. נכנסתי לכאן: https://stips.co.il/tip/35579/מחשב-לא-מזהה-דיסק-און-קי-איך-לפתור-בעיית-דיסק-און-קי-שהמחשב-לא-מזהה בהתחלה ניסיתי את האופציה הראשונה שבלעדית לDOK של סאן דיסק ולא עזר (אמנם לא ניסיתי לאתחל את המחשב אלא רק את הדיסק מנג'מנט). אחר כך יש שלב "3. אתרו שם איזה כונן לא מזוהה ומחקו אותו (בכפתור ימני).". האם הכוונה לUNINSTALL? האם זה לא ימחוק את כל מה שעל הDOK? (כי אז מה עשיתי כאן).
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק ונכבה בתדירות גוברת(לפני חודש חשבתי שזה סתם משהו חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה כמעט כל יום תלוי מה אני עושה) ולפעמים אף נתקע אבל בעיקר נכבה ונדלק. ניסיתי לנקות את המחשב ואת המאווררים עם שואב אבק כמו שהרבה פעמים אומרים לעשות במצבים כאלה אבל לא רק שזה לא עזר הוא אפילו נתקע לי כמה כמה פעמים ברצף אחרי שסיימתי לנקות וממש חשבתי שהמחשב הלך כפות אבל בסוף זה "עבר" לו פחות או יותר. וזה לא סתם רק מידי פעם עושה רסטרט המחשב כבר ממש לא נותן לי לעשות דברים "כבדים" כמו לעבוד עם תוכנות כמו lightworks(עריכת וידאו), הוא תמיד נכבה ונדלק הורדתי cpuid hwmonitor אבל אני לא כל כך מבין אם יש פה בעיה או לא. אתם יכולים לומר לי אם יש בעיה עם הטמפרטורה? כבר פתחתי חלק אחד מהמארז ש…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי. קניתי מחשב קיבלתי אותו לפני יומיים. השארתי אותו לילה אחד פתוח כדי להוריד משחקים בלילה והמחשב פשוט רותח ממש. המחשב הקודם שלי לא התחמם בכלל אפילו לא טיפה אני לא מבין חמה המחשב כלכך חם הוא גם מפיץ חום בחדר ומלא מתחת לשולחן שלי אני לא יודע איך לסדר את זה. כשהתקשרתי למעבדה בחנות שקניתי ממנה אמרו לי שזה בגלל שהחלקים שלי הם כבדים או משהו ויש לי כרטיס מסך 2070 דואל ומעבד ryzen 3700x ובמחשב הקודם היה לי אינטל קור איי שבע וכרטיס מסך גרוע. אבל לחבר שלי יש חלקים טובים יחסית והוא אומר שלא מתחמם לו אפילו קצת. יש דרך לקרר את המחשב? אני באמת לא יודע מה לעשות
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כאשר נכנסתי לאתר can you run it הסתכלתי בהגדרות המומלצות של המשחק, וראיתי שהיה מסומן ב-v ירוק את ההגדרות המומלצות של המשחק GTA V אז מה זה אומר? איך המשחק ירוץ אצלי במחשב? איזה הגדרות?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש וחוץ מהעבודה שווינדוס באמת עולה הרבה יותר מהר, שאר הפעולות מרגישות לי כאילו אני עובד על HDD. למשל, פריסה של קובץ דחוס שנמצא על הדסקטופ והתקנה של אפליקציה כמו פוטושופ מתוך ה-SSD ל- program files ב-SSD. הפעולה הזאת אמורה להיות מאד מהירה והיא לקחה 4 דקות. אני יודע בוודאות שהפעולה הזאת לוקחת פחות מדקה עד דקה בכונן SSD. יש קשר לזה שה-HDD מהמחשב הישן שלי מחובר ככונן D למחשב? העברתי אליו את התיקיות my documents, my pictures, saved games אולי למישהו יש ניסיון טוב עם SSD ויכול לתת עצות ולנסות לפתור את הבעיה. המערכת: Intel Core i7 3770K ASUS P8Z77-V-DELUXE 16GB RAM - 4X4GB - CORSAIR VENGEANCE Intel 520 series SSD 240GB ATI HD6950 2GB כונן HDD 500GB…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון בערך בשבוע האחרון התחילו להיות לי הרבה בעיות במחשב ומסכים כחולים אין לי מושג למה זה קורה הדברים היחידים שקרו לאחרונה הם שהתקנתי TS3 ושקניתי עכבר ומקלדת חדשים והתקנתי להם דריברים זהו זה הדברים היחידים שעשיתי במחשב בזמן האחרון הינה הדאמפ פילס: http://www.f2h.co.il/u4rp35cm98h אני פשוט לא יודע איך לקרוא אותם ולהבין מהם מה הייתה הבעיה הרוב זה קורה לי כשאני יוצא נגיד מהתוכנה TS3 אבל אני יוצא ממנה כי כשאני משחק בזמן האחרון בBFBC2 הוא מתחיל להיתקע לי וכבר שנה אני משחק בו ורק בשבוע שבועיים האחרונים הוא מתחיל להיתקע לי ואז הוא עושה ריסט למחשב או מסך כחול ודברים כאלו זה פשוט מעצבן אותי אני לא יכול לדבר עם חברים שלי בטים ספיק בגלל כל המסכים הכחולים האלו ובנושא אחר כשאני …
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התחילו לי להיות בעיות שקשורות להארד דיסק אז אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה להארד דיסק חדש . ראיתי שאולי אפשר לעשות זאת דרך הביוס או משהו כזה בכל מקרה אני יודע שאפשר לעשות זאת השאלה היא איך לבצע זאת?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לבני משחק מורטל קומבט באופן חוקי לגמרי. התקנתי. עדכנתי. הכל לכאורה נראה בסדר. כשלוחצים על האייקון לפתיחת המשחק נפתח פריים פתיחה לשנייה ומיד נסגר. ביוטיוב יש מדרכים כיצד לפתור בעיות דומות. נאמר - להיכנס ל %appdata% משם לתיקיית MKKE ולעשות שינויים בשני קבצי טקסט dxdiag ו options. לא קיים אצלי קובץ dxdiag בכלל . אין לי מושג איך הסתבכתי בכל זה. הייתי בטוח שלקנות משחק זה הדרך הקלה ביותר להימנע מבעיות כאלה. אשמח לכל עזרה בעניין תודה
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! לאחרונה בכל הפעלה של המחשב (נייד WIN 10 אם שאלם) הוא נותן הודעה כזו to skip disk checking, press any key within סופר 8 שניות וכותב scanning and repairing drive c אולי משהו יודע מה המחשה רוצה מחיי??? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי למצוא דרייבר תואם עבור מצלמת האינטרנט הזאת http://roma.ua//images/catalogues/chicony/dc-5132.jpg למערכת הפעלה חלונות 7 - 64 ביט. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אף דרייבר תואם. בדיסק שברשותי יש דרייבר לXP בלבד. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה..המחשב לא מצליח להעלות את הוינדוס עד הסוף.. הוא נותן לי בחירה באיזה מצב להיכנס לוינדוס safe mode ,normal) כשאני שם על נורמל המחשב עולה מגיע למסך טעינה של הwindows (המסך השחור שכתוב windows xp professional ושיש כזה מד טעינה שהולך וחוזר כזה) כשהוא יוצא מזה ומנסה להעלות את הוינדוס יש מסך כחול לשנייה שאני לא רואה מה כתוב בו והמחשב עושה ריסט... כשאני עושה safe mode הוא טוען כמה קבצים ואז גם עושה ריסט.. אמרתי אולי יש איזה בעיית חום ולכן הוא עושה ריסט אז ניקיתי את המחשב טוב אפילו החלפתי משחה טרמית... אבל אל זה לא עוזר.. אמרתי אז אני יפרמט כי אין לי ברירה אז כשאני מנסה לפרמט אני מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה ניסיתי כבר איזה פעמיים ואני מקבל אותה הודעה..
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. ביומיים האחרונים חוויתי אינספור ניתוקים של הדונגל WIFI שלי מדגם Edimax EW-7612UAn V2. ניסיתי 6 חיבורי USB ובכולם אני צריך לשחק עם הדונגל עד שהוא מצליח לעבוד לכמה דקות ואז שוב מתנתק. במחשב אחר הוא עובד חלק בלי בעיות. ניסיתי לעשות עדכון לדרייבר בעזרת driver booster וגם בעזרת TweakBit Driver Updater. בשתי התוכנות זה הראה שהדרייבר מותקן והכל בסדר ועל הדרך עדכן כל מיני דרייברים אחרים. לאחר שהמחשב עשה restart פתאום הכרטיס קול הפסיק לעבוד וכמו שאתם יכולים לראות בצד ימין למטה עכשיו יש עליו X בצבע אדום. בהתחלה שזה קרה ניתקתי וחיברתי את ה USB וזה עבד אך עכשיו זה כבר לא עוזר. ניסיתי (כמה פעמים) לכבות את המחשב ולהוציא מהחשמל, ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי והדלקה על מנ…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, אתמול נפרץ לאחי הקטן המחשב.גילינו על כך רק כשההאקר ניסה לגנוב לו דברים ממשתמש הSteam וקפצו לו התראות בטלפון.הרקע של המחשב פתאום השתנה לאפור ונשארו רק שני חלונות שאליהם הייתה לנו גישה.אחד מהם היה החלון של Steam והחלון השני היה חלון אפור שבו רשום שהאדמין של המחשב חסם לי את הגישה אליו ואני צריך להזין סיסמה שהאדמין הגדיר כדי לקבל גישה אל המחשב.כיביתי את המחשב כי חשבתי שזה סתם איזה באג ואכן המחשב עלה והצלחתי להכנס ופתאום קפצה לי הודעה מהאנטי וירוס שנמצאה תוכנה והועברה להסגר.לאחר דקה שאני מנסה למחוק את הוירוס שוב המחשב הועבר לחלון האפור הזה שמבקש סיסמה, לאחר 3 שניות קפץ עוד חלון של צ'אט שבו ההאקר התכתב איתי.זו השיחה:- Hello- What are you doing on my pc- You have 2 optio…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! עד לפני משהו כמו חודש המחשב עבד מצויין, יש לי אותו כבר כמה שנים (שדרגתי כמה חלקים בזמן הזה), ורק בחודש האחרון הוא התחיל לעשות ריסטרט באמצע. בדרך כלל אני משחק dota 2, ובעקרון הדרישות שלו לא יותר מדי גבוהות. ניסיתי מלא דברים ואפילו פירמטתי את המחשב אבל עדיין זה קורה.. אני לא חושב שזאת בעיה של התחממות (כרטיס מסך לא עובר את ה60, מעבד לא עובר את ה55). חשבתי אולי זאת בעיה בראם, כי מרגע שאני מדליק את המחשב השימוש בו הוא לפחות 50%.. (יש לי 2 ג'יגה, זאת אומרת שמרגע שאני מדליק המחשב משתמש בלפחות 1, אני משתמש בוינדוס7, הגיוני?) מעבד E6750 dual core 2.66 כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTS 250 אני אשמח להצעות ורעיונות למה זה קורה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה windows 7 home כשאני מבקש להדפיס מסמך עולה דף מקדים ובו אני מתבקש תחילה לשמור את המסמך . אין אופציה להדפסה ישירה ללא שמירה . ואני מעוניין להדפיס מבלי לשמור. אופציה זו היתה קיימת עד לפני זמן מה כשזה השתנה ללא שום סיבה נראית לעין . ניגשתי להגדרות הדפסה אבל לא מצאתי שום דרך לבטל את השמירה תחילה. עזרתכם ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש לגיבוי בכונן קשיח מסוג western digital 1tb green שנקנה בשנת 2009 פעם הדיסק הקשיח היה הדיסק המרכזי במחשב אבל לפני חצי שנה הוצאתי אותו והפכתי אותו לכונן גיבוי, אני מחבר אותו פעם בחודש דרך USB ומבצע גיבוי. לאחרונה שמתי לב שיש הרבה תמונות עם בעיות ניסיתי לעשות תיקון סקטורים פגומים אבל זה לא פתר את הבעיה דוגמאות נוספות* http://up408.siz.co.il/up1/3d2gz5nazteg.jpg תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי. קיבלתי אתמול מחשב חדש והרכבתי אותו. עכשיו באתי להפעיל אותו וסתם לראות שהכל עובד (לא הפעלה לצורך התקנת וינדוס, אלא סתם הפעלה לראות שהכל בסדר...) והמאווררים עובדים, המסך עולה אבל כשלחצתי לביוס זה נתקע... חוץ מזה, הדבר שהכי מדאיג אותי, הוא שיש לי לדים על לוח האם P45-DS3 שמראים עד כמה המעבד מאומץ. הם על ההכי גבוהה, ומה כבר עשיתי? הפעלתי את המחשב כדי שיציג לי ביוס?! זה ממש מדאיג אותי כי שפכתי על המחשב הרבה כסף אישי שנחסך בתקופה האחרונה. אני אודה לכל פיסת מידע מועילה! Q9550 P45-DS3 OCZ VENDETTA2 OCZ 4GB RAM אם צריך עוד מידע דברו...
-
- 39 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום הלפטופ שלי נפל באיזור ההארד-דיסק,לאחר כן נדללק ועושה צפצופים איך שאני מדליק אותו, ומראה את השגיעהה הנ"ל:http://img152.imageshack.us/img152/3473/img0034wu.jpg עשיתתי בהגדדרות הBOOOT שיקרא מהכונן והכנסתי דיסק של ווויינדדוס ,וההששגגייעה ממשיכה לחחזור על עצמה
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק חיצוני מדגם wd ultra לפני כמה ימים הוא התחיל לתקתק לי ברגע שאני מחבר אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו בכלל ככונן שיש בו נפח אחסון. ניסיתי לבצע שחזור בכמה תוכנות שונות אבל אף אחת מהם לא הצליחה לשחזר אפילו מעט מהקבצים, אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין בגלל שיש לי בתוכו הרבה מאוד חומר חשוב. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום המערכת: i5 4590 Gigabyte H81M Seasonic S12 - 620W Monitor: Acer Ed323 (1440p@144hz) עד אתמול הייתה עם Vapor X R9 280X אתמול החלפתי ל XFX RX 580 Black edition שנקנה מ newegg בדסקטופ הכל תקין, במהלך משחק (DOTA2) אני מקבל מסך שחור בתדירות גבוהה (ה input פשוט מפסיק לחלוטין לכמה שניות) דברים שכבר ניסיתי: - הסרה של כל הדרייברים באמצעות ה Clean utility של AMD והתקנה מחדש - הכרטיס דורש כבל אחד של 8 פינים, בהתחלה חיברתי כבל אחד שיוצא מהספק שהיה מחובר עם מתאם מ6 ל8. הכרטיס עצמו הגיע עם מתאם מ2 יציאות של 6 לאחת של 8 אז חיברתי באמצעות הכבל שלהם (חיברתי 2 יציאות של 6 פינים מהספק לכבל מה שמוציא יציאה אחת ש…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
וווינדוס לא עולה. אני גולש כרגע במסך מכווץ (כפול 6) דרך "מצב בטוח". אני מניח שכדאי לציין שלפני שבוע או שניים היו לי שני מסכים כחולים בהפרש של יום. אני לא זוכר מה היה כתוב שם, רק שבפעם השניה זה היה כחול לשבריר שניה ואז זה התרסטר, כך שגם לא הייתה אפשרות לקרוא. אני מקווה שאפשר לקרוא לזה "תקלת חומרה". שאלתי: האם למישהו יש רעיון במה התרחשה התקלה ו/או מה אני יכול לעשות? תודה! אנא סלחו לי אם טעויותיי מרובות או שכחתי משהו. זה די סיוט להקליד ככה.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-