תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום המערכת: i5 4590 Gigabyte H81M Seasonic S12 - 620W Monitor: Acer Ed323 (1440p@144hz) עד אתמול הייתה עם Vapor X R9 280X אתמול החלפתי ל XFX RX 580 Black edition שנקנה מ newegg בדסקטופ הכל תקין, במהלך משחק (DOTA2) אני מקבל מסך שחור בתדירות גבוהה (ה input פשוט מפסיק לחלוטין לכמה שניות) דברים שכבר ניסיתי: - הסרה של כל הדרייברים באמצעות ה Clean utility של AMD והתקנה מחדש - הכרטיס דורש כבל אחד של 8 פינים, בהתחלה חיברתי כבל אחד שיוצא מהספק שהיה מחובר עם מתאם מ6 ל8. הכרטיס עצמו הגיע עם מתאם מ2 יציאות של 6 לאחת של 8 אז חיברתי באמצעות הכבל שלהם (חיברתי 2 יציאות של 6 פינים מהספק לכבל מה שמוציא יציאה אחת ש…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היה לי לוח של שפיר - ספיר משהו בסגנון עם צי'פסט של ATI RAEDON IGP 340 - לוח דגם AXION A4 ומעבד סלרון 2000 עם באס 400 הישן ורציתי שדרוג לא יקר קניתי לוח של עלית עם שבב 865 PE ומעבד סלרון D 2800 וזכרון A-DATA 512 מ"ב והמחשב איטי לא זז משהו. אכזבה חשבתי שעם הלוח הזכרון והמעבד מבוסס פרסקוט יהיו שיפורים בבצועים דרך אגב הלוח האחרון היה עם באס 400.
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תאור הבעיה - כל פעם מחדש נעלם וחוזר, החלונות נפתחים בשורת משימות למטה אבל לא על המסך. עד עכשיו זה היה עם תוכנות כגון טורנט, סטים, כרום. הפעם זה נהיה יותר רציני ולא נפתחות לי תיקיות\מחשב שלי כל דבר שקשור לזה כולל סטים, טורנט וטימספיק. ממתי התחילה הבעיה - מזמן, עם התיקיות ומחשב שלי בשלוש שעות האחרונות האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: פתאום מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64):WINDOWS 8.1 PRO 64BIT הערות נוספות - זה תקלה שלא הייתה עם הווינדוס 7, לדעתי גרוע ביותר הווינדוס 8 מאז ששמתי אותו רק תקלות מהסוג הזה. אשמח לפתרון, זה בעיה שמקשה עם תפעול המחשב. אני לא יודע עם זה קשור, אבל יש משחקים מסויימים שלפני שזה נכנס למשחק הרזולוציה משתנה. וברוב הפעמים שזה קרה זה אחרי…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מדפסת BROTHER J470 והיא עובדת מצויין חוץ מהעובדה שהיא לא מדפיסה PDFים ישירות מהאינטרנט (יוצאים דפים ריקים). כשאני מנסה להדפיס דפים סתם המדפסת כן מזהה את המלל. כשאני מוריד את המסמכים למחשב אז המדפסת פתאום מזהה את המלל והכל בסדר. הדרייברים מעודכנים ואני משתמש בגרסה האחרונה של פיירפוקס. למישהו יש כיוון?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה בכל הפעלה של המחשב (נייד WIN 10 אם שאלם) הוא נותן הודעה כזו to skip disk checking, press any key within סופר 8 שניות וכותב scanning and repairing drive c אולי משהו יודע מה המחשה רוצה מחיי??? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. ביומיים האחרונים חוויתי אינספור ניתוקים של הדונגל WIFI שלי מדגם Edimax EW-7612UAn V2. ניסיתי 6 חיבורי USB ובכולם אני צריך לשחק עם הדונגל עד שהוא מצליח לעבוד לכמה דקות ואז שוב מתנתק. במחשב אחר הוא עובד חלק בלי בעיות. ניסיתי לעשות עדכון לדרייבר בעזרת driver booster וגם בעזרת TweakBit Driver Updater. בשתי התוכנות זה הראה שהדרייבר מותקן והכל בסדר ועל הדרך עדכן כל מיני דרייברים אחרים. לאחר שהמחשב עשה restart פתאום הכרטיס קול הפסיק לעבוד וכמו שאתם יכולים לראות בצד ימין למטה עכשיו יש עליו X בצבע אדום. בהתחלה שזה קרה ניתקתי וחיברתי את ה USB וזה עבד אך עכשיו זה כבר לא עוזר. ניסיתי (כמה פעמים) לכבות את המחשב ולהוציא מהחשמל, ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי והדלקה על מנ…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
HOLY SHIT אתם לא מאמינים הייתה עכשיו אצלנו הפסקת חשמל (כל הקריה), והמחשב שלי היה דלוק! קיצר עכשיו אני מדליק את המחשב, הוא נדלק, אבל הווינדוס לא עולה!! יכול להיות שאיזה חלק נשרף או קרה משהו? :s05: כי זה מחשב חדש! עלה 8אלף! אני מתאבד אם קרה משהו... וחוץ מזה הספק שלי זה FSP400W (המפרט בחתימה), הוא אמור לעמוד בזה לא?? כי מה שכן המחשב הישן שלי (שממנו אני כותב עכשיו) עם הספק הג'נרי שלו שרד המון קצרים וכאלה... אז מה זה יכול להיות ומה אני אמור לעשות?? בקשה תעזרו, תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המפרט שלי INTEL PENTIUM 4 2.93MHZ לוח אם ASUS P5VDC-MX לא ארחיב כי אני חושב שאין צורך לבנתיים. רציתי לדעת אם בלוחות אם שהחברה שייצרה אותם (לדוגמא ASUS )בדקה עבורם תאימות זכרונות וכרטיסי מסך שהלוח תומך רק בהם ולא בזכרונות או כרטיסי מסך אחרים? קניתי ללוח שלי 2 זכרונות מחברת TWINMOS DDR2 533MHZ שלא פועלים במחשב שלי. כשבדקתי בחוברת של הלוח אם שלי בחלק של תאימות זכרונות החברה של הזכרונות בכלל לא נתמכת בלח אם שלי ולכן הם לא פעלו. רציתי לדעת אם זה קיים גם בכרטיסי מסך. בתודה עמית...
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק חיצוני מדגם wd ultra לפני כמה ימים הוא התחיל לתקתק לי ברגע שאני מחבר אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו בכלל ככונן שיש בו נפח אחסון. ניסיתי לבצע שחזור בכמה תוכנות שונות אבל אף אחת מהם לא הצליחה לשחזר אפילו מעט מהקבצים, אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין בגלל שיש לי בתוכו הרבה מאוד חומר חשוב. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
במחשב שלי לוח אם "GA-H110M-S2H DDR3", כרטיס הרשת OB תקול. מכיוון שללוח חריץ הרחבה PCI-E אחד שתפוס ע"י כרטיס מסך, אני מחפש תחליף ללוח אם שיהיה עם מינימום "בלאגן" בהחלפה. אם אפשר עם 2 חריצי , PCI-E כדי שאוכל להתקין כרטיס רשת בנוסף לכרטיס המסך.. מה האופציות העומדות לפני? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הלפטופ שלי נפל באיזור ההארד-דיסק,לאחר כן נדללק ועושה צפצופים איך שאני מדליק אותו, ומראה את השגיעהה הנ"ל:http://img152.imageshack.us/img152/3473/img0034wu.jpg עשיתתי בהגדדרות הBOOOT שיקרא מהכונן והכנסתי דיסק של ווויינדדוס ,וההששגגייעה ממשיכה לחחזור על עצמה
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פירמטתי את מערכת ההפעלה (ווידוס 98) במחשב הנייד שלי. אני מנסה להתקין את הווידוס אבל אי אפשר כתוב לי: invalid system disk replace the disk, and then pess any key מה עליי לעשות........עזרו לי...פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי יש לי i7 4770 16 גיגה ראם לוח אם H87 D3H ספק סיסוניק 660W 80 GOLD כרטיס מסך gigabait GTX780 nvidia ועדכנתי דרייבר הכי חדש.. לא בטא.. והמחשב עושה לי רסטארט.. כל כמה דקות.. אחר כך הסרתי את הדרייבר הזה ועדכנתי פחות חדש.. וגם עשה ריסטאט.. בקיצור בסוף ניסיתי גם את הדרייבר שהגיע אפילו מההתקנה של הדיסק של הכרטיס של גיגבייט ועדיין כל פעם עושה ריסטאטר.. היום זה היום הראשון שאני משתמש במחשב.. המחשב חדש.. מבקש עזרא דחופה !!! יש לי ווינדוס 7 של 64 ביט סרוויס פייס 1 כאשר ניסיתי אחר כך גם לעדכן אפילו את כל עידכוני הווינדוס.. עדיין אותה תקלה המחשב כל כמה דקות עושה ריסטארט !! יש לי מסך 1080p של סמסונג 27 אינץ .
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך להכנס ל-BIOS כדי לשנות הגדרה מסויימת . במסך הבחירה (Intel Logo) רשום , בחר F2 כדי להכנס להגדרות BIOS , אני לוחץ אך שום דבר לא קורא . מה הפיתרון ? דחוף!
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, בעיה שאני נתקלת בה בשתי תוכנות - האחת - פאאור פוינט והשניה מקס. אני עובדת על הקבצים ואז כשאני רוצה לשמור או לשמור כ save as, הוא כותב שיש בעיה בכתיבת הקובץ לתיקיה ולא ניתן לשמור. התיקיה נמצאת על ההארד דיסק שאינו של מערכת ההפעלה. כשאני שומרת במקום זה על הדסקטופ - נשמר ללא בעיה. נראה שבתיקיות שאני מנסה לשמור, הוא יוצר או קובץ זמני (ppt) או קובץ גיבוי (מקס) בתיקיה עצמה. זו לא משהו שקורה כששומרת על הדסקטופ. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך לפתור אותה? זה משגע אותי!! תודה
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מק חדש, ואיתו דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח 2 טרה. קראתי מדריכים לגבי איך לאתחל את הדיסק הקשיח כדי שיעבוד גם על PC וגם על מק. אתחלתי אותו והעברתי לשיטת exFat. הבעיה היחידה שבגלל שהוא היה חדש לחלוטין, לא חשבתי שאצטרך לגבות ממנו כלום לפני התהליך, ועכשיו הוא ריק לחלוטין (גם קבצי מערכת שמגיעים עם הדיסק נמחקו). ניסיתי כל מיני תוכנות שחזור למיניהן אבל אני לא מצליח לשחזר את זה. השאלות שלי הן: 1. כמה זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד כרגיל גם בלי הקבצים שמגיעים עליו, או שכדאי ללכת להחליף אותו כל עוד אני עוד יכול? 2. אם יש משהו שאני יכול לעשות עצמי כדי לסדר את העניין, אשמח להסבר. תודה מראש עריכה: יש לי עוד דיסק של WD חדש לחלוטין של טרה אחד. האם העברת הקבצים שעל…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, המחשב הנייד שלי לא מעלה את מערכת ההפעלה כרגיל, ובמקום זה, אומר שיש שגיאה באחד מהרכיבים במערכת. מתו לי כבר 3 קשיחים בנייד הזה, ולכן אני נוטה לחשוב שזה קרה שוב. מצד שני, הוא כן מזוהה ב-BIOS, אז אני לא בטוח. יכול להיות ששימוש לא נכון בנייד הוא מה שגורם לקשיחים למות? אמרו לי שאולי זה בגלל שאני הרבה עובד איתו כשהוא על הברכיים שלי, ואז אני חוסם את פתחי האוורור של הנייד. יש משהו בזה?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ככה, קניתי מחשב חדש של דל ווסטרו. המחשב הגיע עם מערכת לינוקס אובונטו עליו. התחלתי להתקין עליו את הווינדווס 7. אבל בחלון של בחירת המחיצות הוא לא נתן לי לבחור בשום מחיצה ורשם לי: אין אפשרות להתקין את Windows בדיסק X מחיצה מספר Xושעושים הצג פרטים אז רשום : אין אפשרות להתקין את Windows בשטח דיסק קשיח זה. יש להתקין את windiws במחיצה שאותחלה כ - NTFS. מתחת לזה רשום :אין אפשרות להתקין את windows בשטח דיסק קשיח זה. המחיצה היא מסוג לא מזוהה. חיפשתי קצת ומצאתי את הדיון של הבחור פה שהייתה לו בעיה זה דומהhttp://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7668263 בעקבות הדברים שם הורדתי GParted, צרבתי אותו והרצתי אותו בהפעלת המחשב אבל גם שם נתקלתי בבעיה בחלון שנפתח http://image…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל ישר נתקע...הוא "חושב",אין תצוגה על המסך,אי אפשר להפעיל את הכוננים ,צורבים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה , יש סיכוי שזה קשור לRam או שזה כנראה הלוח?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ניסיתי עם שני כרטיסי מסך שונים, כל פעם בסלוט PCIE אחר, עם שני מסכים שונים בחיבור אנאלוגי ודיגיטלי (המסכים תקינים בוודאות). אני לא יודע אם מה שתקול זה כרטיסי המסך (7100 פאסיביים של גיגבייט - מה כבר יכול להתקלקל ובשניהם?) או שפשוט לוח האם דפוק. איך מאבחנים?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כאשר נכנסתי לאתר can you run it הסתכלתי בהגדרות המומלצות של המשחק, וראיתי שהיה מסומן ב-v ירוק את ההגדרות המומלצות של המשחק GTA V אז מה זה אומר? איך המשחק ירוץ אצלי במחשב? איזה הגדרות?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כהודעה ראשונה ברצוני לבקש עזרה בדבר שאני תקוע בו. אז ככה, יש לי במחשב HD של 30GB, ובנוסך לכך הוצאתי HD נוסף מהמחשב הישן לי שהוא 20GB, ובו יש מידע שברצוני להעביר למחשב האחר. אני רוצה שיהיה לי כויכול 50GB (20+30) על המחשב. ניסיתי לחבר אותו בכבל שבו ההרד דיסק מחובר אך הוא לא הצליח לזהותו ולהעלות את המחשב כרגיל. פעם שניה ניסיתי לחבר אותו במקום ה-CD-ROM, הוא הצליח לזהות אותו בביוס, הציג לי את המאפיינים שלו וכו'... המחשב עלה כרגיל, אני רואה את ה-HD במנהל ההתקנים (עובד כשורה), אך אני לא רואה את האיקון של הכונן ב"מחשב שלי". המחשב שלי הוא: P4 1.4 Intel Garibaldi 850 128RAM 30GB ואני מקווה להוסיף עוד 20GB. 30GB Quantom 20GB WD בבקשה מכם, אם אתם יכולים להוסיף תמונות, לי…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon HD4870. כבר תקופה ארוכה שהמאוורר שעליו רועש מאוד. קראתי קצת בגוגל וראיתי שהטמפרטורה שהכרטיס אמור להיות הוא באזור ה-70 מעלות אבל אצלי הוא כל הזמן רץ על 100. פתחתי את המחשב, ניקיתי עם לחץ אוויר (מה שאני עושה כל הזמן), ראיתי שזה לא עוזר אז הוצאתי ממש את הכרטיס, ניקיתי את המאוורר עצמו עם מברשת ושימנתי קצת. לפי דעתי הבעיה היא עם הדרייבר או עם ההגדרות למרות שלא שיניתי כלום מעולם. אני כמעט ולא משחק במחשב אז פחות חשוב לי ביצועים, העיקר שיהיה שקט. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מפרט . מעבד : Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz לוח אם : Gigabyte EP45C-DS3 זיכרון : 4096 MB DDR2-SDRAM כרטיס מסך : 896 MB NVIDIA GeForce GTX 260
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי טוב שקניתי לפני שנתיים וכרטיס מסך של Sapphire X1900GT , עכשיו יש כמה משחקים שאני משחק והכרטיס מפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים עד שנתקע המחשב ולפעמים עושה ריסט. המשחקים העיקריים הם : Pro Evolution Soccer 2009 ו -Need For Speed Undercover 2 אולי חסר משהו בכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-