תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! לאחרונה בכל הפעלה של המחשב (נייד WIN 10 אם שאלם) הוא נותן הודעה כזו to skip disk checking, press any key within סופר 8 שניות וכותב scanning and repairing drive c אולי משהו יודע מה המחשה רוצה מחיי??? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קופצת לי הודעה של MICROSOFT.NET FRAMWORK "אירוע חריג שאינו מטופל בישום" מה צריך לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש לגיבוי בכונן קשיח מסוג western digital 1tb green שנקנה בשנת 2009 פעם הדיסק הקשיח היה הדיסק המרכזי במחשב אבל לפני חצי שנה הוצאתי אותו והפכתי אותו לכונן גיבוי, אני מחבר אותו פעם בחודש דרך USB ומבצע גיבוי. לאחרונה שמתי לב שיש הרבה תמונות עם בעיות ניסיתי לעשות תיקון סקטורים פגומים אבל זה לא פתר את הבעיה דוגמאות נוספות* http://up408.siz.co.il/up1/3d2gz5nazteg.jpg תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום. ביומיים האחרונים חוויתי אינספור ניתוקים של הדונגל WIFI שלי מדגם Edimax EW-7612UAn V2. ניסיתי 6 חיבורי USB ובכולם אני צריך לשחק עם הדונגל עד שהוא מצליח לעבוד לכמה דקות ואז שוב מתנתק. במחשב אחר הוא עובד חלק בלי בעיות. ניסיתי לעשות עדכון לדרייבר בעזרת driver booster וגם בעזרת TweakBit Driver Updater. בשתי התוכנות זה הראה שהדרייבר מותקן והכל בסדר ועל הדרך עדכן כל מיני דרייברים אחרים. לאחר שהמחשב עשה restart פתאום הכרטיס קול הפסיק לעבוד וכמו שאתם יכולים לראות בצד ימין למטה עכשיו יש עליו X בצבע אדום. בהתחלה שזה קרה ניתקתי וחיברתי את ה USB וזה עבד אך עכשיו זה כבר לא עוזר. ניסיתי (כמה פעמים) לכבות את המחשב ולהוציא מהחשמל, ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי והדלקה על מנ…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה הדגם של המחשב הוא tl10ie2 הילד קיבל אותו מבית הספר לפני כמה שנים. המסך הוא מסך מגע עם עט מגע והמקלדת ניתנת לפירוק המחשב הגיע עם ווידוס 8.1 education של אינטל. אחרי שידרוג הווינדוס לווינדוס 10 הטא'צ הפסיק לעבוד וכך גם המצלמה והמקלדת של המחשב. לדעתי הבעייה בדריברים כי כשאני פותח מנהל התקנים אני את הבעיות שם. בווידוס אפפדייט אין חידוש לדריברים הוא טוען שהם מעודכנים. לא מוצא את הדריברים בשום מקום. יש למישהו רעיון או מושג איך לעזור לי ? המחשב מיועד ללמידה מרחוק חייב עזרה 3 ילדים ואשה שעובדת מהבית ככה שאני חייב למצוא דרך לסדר אותו. בברכה ארז
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד חדש של לנובו והיה לו גלילה של העכבר עם 2 האצבעות, טריק נוח שכזה. הבעיה, חברה שלי ישבה על המחשב (לא עלינו) ואיכשהו הגלילה עם 2 האצבעות נעלמה. אשמח לעזרתכם איך להגדיר זאת מחדש. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כפי שכתבתי חצי מהקשיח שלי (שמחולק וירטואלית לכונן אחר) לא נפתח ומצויין 'מבנה הדיסק פגום' השאלה אם יש מה לעשות כדי להציל את החומר. מדובר בhhd ותיק של סמסונג בנפח 1tb
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי גיסי קנה מחשב חדש, כרטיס מסך 660GTX טלויזיה HD READY LED 32 של חברה TCL מחוברים עם HDMI לHDMI לאחר התקנה של המחשב הכל היה טוב ויפה, אבל לאחר התקנת דרייבר של NV הכל התחיל להשתבש. המסך נראה מטושטש ומגורען, כתב לא ברור ברזולוציה טבעית, בעיה שבד"כ הייתה לי מוכרת עם מסכים אחרים ושהפתרון היה לשנות ריצוד מסך והכל חוזר להיות נורמלי. אך הפעם לא, בין אם אני שם על ריצוד 58, 59, או 60 זה ממשיך להציג איכות גרועה. מישהו יודע מה ניתן לעשות? אם יש איזה תיקון לבעיה הזאת? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי למצוא דרייבר תואם עבור מצלמת האינטרנט הזאת http://roma.ua//images/catalogues/chicony/dc-5132.jpg למערכת הפעלה חלונות 7 - 64 ביט. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אף דרייבר תואם. בדיסק שברשותי יש דרייבר לXP בלבד. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תאור הבעיה - כל פעם מחדש נעלם וחוזר, החלונות נפתחים בשורת משימות למטה אבל לא על המסך. עד עכשיו זה היה עם תוכנות כגון טורנט, סטים, כרום. הפעם זה נהיה יותר רציני ולא נפתחות לי תיקיות\מחשב שלי כל דבר שקשור לזה כולל סטים, טורנט וטימספיק. ממתי התחילה הבעיה - מזמן, עם התיקיות ומחשב שלי בשלוש שעות האחרונות האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: פתאום מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64):WINDOWS 8.1 PRO 64BIT הערות נוספות - זה תקלה שלא הייתה עם הווינדוס 7, לדעתי גרוע ביותר הווינדוס 8 מאז ששמתי אותו רק תקלות מהסוג הזה. אשמח לפתרון, זה בעיה שמקשה עם תפעול המחשב. אני לא יודע עם זה קשור, אבל יש משחקים מסויימים שלפני שזה נכנס למשחק הרזולוציה משתנה. וברוב הפעמים שזה קרה זה אחרי…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
וווינדוס לא עולה. אני גולש כרגע במסך מכווץ (כפול 6) דרך "מצב בטוח". אני מניח שכדאי לציין שלפני שבוע או שניים היו לי שני מסכים כחולים בהפרש של יום. אני לא זוכר מה היה כתוב שם, רק שבפעם השניה זה היה כחול לשבריר שניה ואז זה התרסטר, כך שגם לא הייתה אפשרות לקרוא. אני מקווה שאפשר לקרוא לזה "תקלת חומרה". שאלתי: האם למישהו יש רעיון במה התרחשה התקלה ו/או מה אני יכול לעשות? תודה! אנא סלחו לי אם טעויותיי מרובות או שכחתי משהו. זה די סיוט להקליד ככה.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מתסכלת עם המחשב שאני לא מצליח להבין מה הגורם לה, המחשב פשוט קופא בתדירות לא קבועה, הוא לא מרסט את עצמו ואין BSOD אלא פשוט קופא ואי אפשר לתפעל אותו לא מהעכבר ולא מהמקלדת ורק ריסט מהכונן עצמו פותר את זה זמנית. הנה המפרט של המחשב: מארז: themaltake m9d window מעבד: intel ivy bridge core i5 3470 socket 1155 6mb 3.2ghz tray מאורר: enermax דגם uctb12p pwm 900-1500 120mm לוח אם: gigabyte ga-b75m-d3h socket 1155 זיכרון: 2 סטיקים של 4 ג'יגה ddr3 1333 כרטיס מסך: sparkle gtx 650 1gb gddr5 ספק כוח: enermax 550watt מה שהספקתי לבדוק זה ככה: ניתקתי כל פעם כרטיס זיכרון אחד - לא עזר פירמוט המחשב - לא עזר - התקנתי גם את הווינדוס על אחד ההארדיסקים האחרים ולא עזר …
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה windows 7 home כשאני מבקש להדפיס מסמך עולה דף מקדים ובו אני מתבקש תחילה לשמור את המסמך . אין אופציה להדפסה ישירה ללא שמירה . ואני מעוניין להדפיס מבלי לשמור. אופציה זו היתה קיימת עד לפני זמן מה כשזה השתנה ללא שום סיבה נראית לעין . ניגשתי להגדרות הדפסה אבל לא מצאתי שום דרך לבטל את השמירה תחילה. עזרתכם ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
היי. קיבלתי אתמול מחשב חדש והרכבתי אותו. עכשיו באתי להפעיל אותו וסתם לראות שהכל עובד (לא הפעלה לצורך התקנת וינדוס, אלא סתם הפעלה לראות שהכל בסדר...) והמאווררים עובדים, המסך עולה אבל כשלחצתי לביוס זה נתקע... חוץ מזה, הדבר שהכי מדאיג אותי, הוא שיש לי לדים על לוח האם P45-DS3 שמראים עד כמה המעבד מאומץ. הם על ההכי גבוהה, ומה כבר עשיתי? הפעלתי את המחשב כדי שיציג לי ביוס?! זה ממש מדאיג אותי כי שפכתי על המחשב הרבה כסף אישי שנחסך בתקופה האחרונה. אני אודה לכל פיסת מידע מועילה! Q9550 P45-DS3 OCZ VENDETTA2 OCZ 4GB RAM אם צריך עוד מידע דברו...
-
- 39 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי. לפני כמה ימים עבדתי על המחשב ופתאום הוא נכבה, ניסיתי להדליק אותו, הוא התחיל לעלות וקצת אחרי שהווינדוס מתחיל לעלות (אחרי שיש את הסמל של הווינדוס) מופיע לרגע מסך כחול עם הודעה בלבן ואז הוא עשה לעצמו הפעלה מחדש וככה כל פעם מחדש. נכנסתי לביוס וראיתי שהמעבד הגיע ל 93 מעלות(!) פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק וגם את הגוף קירור של המעבד וניסיתי להדליק אותו שוב אבל אותה בעייה חוזרת על עצמה שוב. חשבתי שאולי נדפק משהו במערכת הפעלה אז החלפתי הארד דיסק ושוב הייתה אותה בעייה. למישהו יש רעיון מה יכול לפתור את הבעייה?! לא נראה לי שנדפק המעבד כי הוא כן מזהה אותו ונותן פרטים שלו בהתחלה, וחוץ מזה הווינדוס כן מתחיל לעלות. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב משהו נורא קורה למחשב שלי ולצערי איני יודע מה עליי לעשות ואיך לפתור את הבעיה המחשב בן כמה חודשים והכל עבד פיקס עד לפני כמה ימים . ממש בהתחלה כשאני לוחץ על כפתור הפעלה והביוס נטען הכל נעצר במסך שחור ואני מקבל את ההודעה הזו Pri master hard disk .m.a.r.t status bad , backup and replace Press f1 to resume ואני חייב ללחוץ על F1 בכדי שהמחשב יטען ויעבוד ,אני בטוח שלא עשיתי שום שיניו במחשב ולכן איני יודע מדוע זה קורה . המחשב הוא נטו לעבודה אני סטודנט יותר אינטרנט ואופיס ,בלי שום משחקים . מערכת ההפעלה היא WIN XP SP3 כמו כן במחשב מותקנות התוכנות הבאות ESET NOD32 Antivirus IObit Security 360 SUPERAntiSpyware Alternate Start TuneUp Utilities CCleaner אני תמי…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב. קניתי הארד דיסק של טושיבה 1 טרה לפני כחודש. מערכת ההפעלה לא מותקנת עליו. אחת לשבוע בערך הוא פתאום קורס ונעלם מהמסך (לא מזוהה במחשב שלי) אתמול קרה לי באמצע העברה של קבצים. אחרי ריסטארט הווינדווס עולה ומזהה אותו בלי בעיה עד לפעם הבאה. כמו כן, המחשב פתח לי עליו תיקייה שנקראת IDE ובתוכה כל מני קבצים של visual studio ניסיתי למחוק את זה איזה יום והכונן גם לא זוהה אחר כך. עשיתי ריסטראט המחשב יצר את התיקייה שוב וזיהה את הכונן. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המפרט שלי INTEL PENTIUM 4 2.93MHZ לוח אם ASUS P5VDC-MX לא ארחיב כי אני חושב שאין צורך לבנתיים. רציתי לדעת אם בלוחות אם שהחברה שייצרה אותם (לדוגמא ASUS )בדקה עבורם תאימות זכרונות וכרטיסי מסך שהלוח תומך רק בהם ולא בזכרונות או כרטיסי מסך אחרים? קניתי ללוח שלי 2 זכרונות מחברת TWINMOS DDR2 533MHZ שלא פועלים במחשב שלי. כשבדקתי בחוברת של הלוח אם שלי בחלק של תאימות זכרונות החברה של הזכרונות בכלל לא נתמכת בלח אם שלי ולכן הם לא פעלו. רציתי לדעת אם זה קיים גם בכרטיסי מסך. בתודה עמית...
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך להכנס ל-BIOS כדי לשנות הגדרה מסויימת . במסך הבחירה (Intel Logo) רשום , בחר F2 כדי להכנס להגדרות BIOS , אני לוחץ אך שום דבר לא קורא . מה הפיתרון ? דחוף!
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה מזכירה את הבעיה שקורה כשאין קודאקים בנגני ווידאו והווידאו נתקע כזה. אני לא מצליח לפתור את זה. הורדתי jave הכי חדש וגם above flash ושום דבר לא עוזר. ניסיתי גם דפדפנים שונים מכרום ולא עובד גם.בנגן הווידאו (MPC), אני רואה סרטים וסדרות בHd והכל עובד פיקס... יש לציין שכשאני מוריד את האיכות למשל מ1080 ל480 הווידאו לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?אשמח לעזרה כי זה לעסקתודה
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
HOLY SHIT אתם לא מאמינים הייתה עכשיו אצלנו הפסקת חשמל (כל הקריה), והמחשב שלי היה דלוק! קיצר עכשיו אני מדליק את המחשב, הוא נדלק, אבל הווינדוס לא עולה!! יכול להיות שאיזה חלק נשרף או קרה משהו? :s05: כי זה מחשב חדש! עלה 8אלף! אני מתאבד אם קרה משהו... וחוץ מזה הספק שלי זה FSP400W (המפרט בחתימה), הוא אמור לעמוד בזה לא?? כי מה שכן המחשב הישן שלי (שממנו אני כותב עכשיו) עם הספק הג'נרי שלו שרד המון קצרים וכאלה... אז מה זה יכול להיות ומה אני אמור לעשות?? בקשה תעזרו, תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום :nutty: אני כרגע על מחשב עם מעבד AMD 955 PHENOM II, וכרטיס מסך GTX560TI מאז ששינו את רקע הפורום, כשאני גולל דפים למטה\למעלה אז יש תקיעות מעצבנות כאלה. זה גם קורה באשכולות שבהם מפרסמים תמונה או סרטון מיוטיוב. כאילו יש איזו בעיה במעבד\כ"מ (רינדור או משהו) שגורמים לתקיעות. הווינדוס שלי מותקן על SSD, ניסיתי להסיר אותו לא מזמן ולהתקין הכל על הHDD אבל זה עדיין קורה התקיעות קורות גם בכל דפדפן, FIREFOX/CHROME ואפילו CHROMIUM שאמורה להיות גרסה יותר דלה מCHROME זה לא קורה רק בפורום הזה אלא בכל פורום, תמונות שסיימו להטען גם גורמות לדפדפן להתקע ואנימציות אפילו יותר, אבל סרטונים ביוטיוב ממש תוקעים אותו. זה מרגיש כמו במשחק כשאני לא גולל למטה\למעלה אז 60FPS (סתם דוגמא) וכשאני …
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-