עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי את המחשב כמעט שנה ויש לי הרגשה שההארדיסק שלי עומד למות או שיש בו בעיה ואני צריך להחליף אותו (80 גיגה sata.) פעם שנייה ביומיים שאני מתקין ווינדוס ואחרי כמה הפעלות שלו הוא לא עולה ואומר שחסר קובץ בסיסטם 32 1- אני רוצה לדעת אם הבעיה שהצגתי קשורה באמת להארד דיסק 2- אם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם ההארדיסק תקין בבקשה אני צריך תשובה דיי דחוף תודה....

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  2. היום ניסיתי לפרמט את המחשב בעבודה של אמא שלי שמותקן בו וינדוס 2000 פרו בגרסתו העברית (מקורי). ברשותי היה דיסקט אתחול של וינדוס 98 שהכנסתי למחשב והמחשב איתחל ממנו. לאחר האתחול רשמתי את הפקודה הרגילה לפרמוט: :format c להפתעתי הוא רשם לי שפקודה כזאת לא קיימת (bad command name...) ההשערה שלי היא שהבעיות בפרמוט נובעות בגלל שמערכת הקבצים במחשב היא ככל הנראה NTFS. פעם ראשונה שאני נתקל בזה כך שאשמח לעזרה! בתודה מראש!

3. Started by z1l,

שלום לכולם. לפני כמה ימים המחשב היה דלוק רגיל היה דלוק רק איסיקיו וגלישה באינטרנט (אין מאמץ על המחשב) הלכתי ל 10 דקות ושחזרתי המחשב היה מחובה (לא היה לי אף אחד בבית ולא היה הפסקת חשמל) ניסיתי להדליק אותו והוא לא נדלק, המנורות צהובה ואדומה (צהובה מראה שמחשב דלוק, אדומה מראה שהוא חושב) נדלקו רצוף ולא היה את הצפצוף שיש תמיד שהמחשב עולה. אחרי זה ניסיתי לעשות איפוס ביוס המשחב עלה בידיוק לדקה ונכבה.. מישהו יכול להגיד לי מה יכול להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  4. המסך עובד עם לפ טופ אולם לא עובד עם מחשב חדש לגמריי ולא מראה שמקבל Signal , יש למישהו מושג ? הערה : המחשב החדש עבר בדיקות בחנות כך שלא נראה שיש בעיה בכרטיס מסך . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  5. אחרי הרבה מאוד ניסיונות...של ריסטרט או כיבוי והפעלה הווינדאוז כן עולה והכל רגיל... העליתי את הביוס ושמה הבוט נראה תקין ניסיתי גם לסמן להעלות את הדיסק ...של הווינדאוז וזה לא נותן לי את המסך של להקיש בשביל העלאת הדיסק... אלא שוב מגיע להבהוב של הסמן---- גם ניסיתי ללחוץ F8 ושום דבר... ניסיתי גם לחבר הארד דיסק אחר ואותו הדבר.... מישהו יכול לעזור לי .?? תודה רבה בכל מקרה[br]פורסם בתאריך: 25.08.2008 בשעה 11:35:08 טוב הצלחתי לסדר לבד...........תודה בכל זאת

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by blackorder,

שלום לאחרונה כשאני פותח את המחשב אז המסך מתחרפן ומראה לי כל מיני קשקושים במקום השורות הלבנות שמופיעות לפני שהווינדוס עולה וכשהוא עולה הלוגו של העליה משנה צבעים (windows xp) כלומר נכון שהווינדוס עולה יש לוגו של וינדוס אקספי בארבע צבעים ותולעת כזאת מתחת שזזה אז הכל באותו הצבע במקום צבעוני בדרך כלל צהוב או סגול ואחרי זה המסך נהיה שחור והוא אומר no signal אני צריך לעשות כמה ריסטרים כדי שיעלה לי בלי תקלות ולפעמים גם באמצע המסך נהיה שחור ואני לא רואה כלום המחשב שלי מיושן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפורס mx2 השאלה שלי האם זה כרטיס מסך או שזה יכול להיות משהו אחר ואם כן לאיזה כרטיס מסך כדי לי להחליף עם חיבור agp משהו פשוט

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  7. Started by ibm123,

שלום קניתי לאחרונה את המפרט הזה Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm אני סובל מרעשים במחזורים של 20-30 שניות של חשיבת הכונן הקשיח מה עלי לעשות ? זה מציק לי אני לא יודע אם הסיבה היא המחשב הכונן או המארז תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by dannygnh,

לוח אסוס p4 8000 לאחר התקנת הדריברים sata עדיין הדיסק קשיח לא מזוהה בביוס ובעלית המחשב הוא כותב device not found אבל המחשב נידלק והוינדוס עולה.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  9. לפי המפרט שלי אתם יכולים לראות שאין שום סיבה שהמערכת שלי לא תוכל להציג תכני 1080 עם בעיות אבל משום מה שאני מפעיל סרטי 1080 (MKV) התוצאה היא שהסרט "רועד" (jerky playback). לסרטים כאלו אני משתמש ב- COREAVC האחרון, ולעיתים ב FFDSHOW. ב- ZOOMPLAYER (שהוא הנגן המועדף עלי) התמונה ממש לא זזה חלק, ב-VLC עוד איכשהו אפשר לסבול אבל עדיין זה לא מצדיק את זה, אני אמור לראות סרט שזז חלק לגמרי אז מה הבעיה פה בדיוק? btw, אם אני מנסה לראות סרט שתומך ב-DXVA ואני מכוון את הנגן שלי שיציג סרטים שכאלה אז בכלל התמונה לא זזה חלק ואיטית. עזרה :'(

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  10. זה דחוף!!!!!!!!! האם התוכנה הזו יעילה או שזה סתם "חרטה"?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by SilvertrancE,

ישלי מסך כחול בפתאומיות שאני במשחק [CS] לא יודע למה זה ככה זה חוזר על עצמו פעם בכמה ימים

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by מהיר^ועצבני,

יש לי כרטיס קול של קריטיב מובנה בתוך הלוח אם ( ישן מאוד) ועכשיו הבאתי כרטיס קול קרייטיב לייב אני רוצה לחבר אותו ואני לא מצליח המחשב לא מזהה כאילו לא הכנסתי.. אולי בגלל שהמחשב לא יכול להפעיל שניים בו זמנית .. איך אני מבטל את המובנה ושם את החדש? בבקשה עזרה..

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by rony1880r,

היי היום בערב שוב פעם שמתי לב לתופעה המוזרה הזו שלא יכולתי להפעיל את המסך לאחר שהיה על שומר מסך שחור , הזזתי את העכבר וגם ניסיתי עם המקלדת ושום דבר לא הפעיל את המסך, אבל שמתי לב שאין אור אדום מהעכבר וגם אין אור ירוק מהמקלדת , ניסיתי לחבר זיכרון USB לאחד היצאות של של הUSB וראיתי שאין כל תגובה , פשוט אין מתח של 5 וולט נראה לי מיצאות של הUSB, זה כמו שלא חיברתי שום עכבר או מקלדת למחשב שכך אני יוכל לגרום לתגובה שהמסך ידלק, אני לא מוצא שום הגדרה לזה בביוס של לוח האם , יכול להיות שפתאום הלוח אם מחליט לנתק את המתח 5 וולט מכל היצאות של הUSB.?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by Tommy,

טוב אז ככה : אתמול שיחקתי בהיטמן blood money ופתאום הרגשתי שהFPS ירד משמעותית אז מיזערתי את המשחק פתאום אני רואה הודעה על הטמפרטורה 117 מעלות !!!!!!!!!!!!! ישר כיביתי את המחשב וניתקתי את הכרטיס נגיעה בו אפשר לקבל כוויה בקיצור חיכיתי שיתקרר החזרתי אותו...חזר לטמפרטורה של 52... מאתמול שחיברתי אותו אני משחק והכרטיס מגיע ל79 מעלות !!!! וגם קרה כבר 4 פעמים שהמחשב נתקע באמצע היטמן ככל הנראה בגלל הכרטיס מסך, דבר שהצריך ריסטרטים. אני רוצה להתקשר ל NOACOMP מחר ולראות מה אפשר לעשות, יש לי עדיין אחריות... בכל זאת מה הבעיה? 79 זה טמפרטורה מאוד גבוהה במאמץ וקירור של LEADTEK אמור להיות טוב... יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  15. שלום לכולם, דבר ראשון, נעים מאוד אני עמית גלאם אני בן 22, הצטרפתי היום, עברתי על הרבה מאוד נושאים בפורום וראיתי שיש פה תותחים רציניים, אז נעים להכיר. דבר שני, אני זקוק לעזרתכם בבעיה שנוצרה אחרי ניקיון של אבק במחשב, אז ככה, בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להשמיע רעשים של מטוס סילון בעל 6 מנועי סילון, אז לקחתי יוזמה (פסח לא?) פתחתי אותו והתחלתי לשאוב שם אבק בזהירות יתרה, פתאום שמתי לב שעל המאורר של המעבד יש טונה של אבק ובלתי אפשרי לנקות בלי להוציא את המאורר, לכן פירקתי את המאורר, ניתקתי את הפינים וניקתי את המאורר ביסודיות, בהחזרה נתקלתי בקשיים והפעלתי מעט כוח עד שזה נתפס כמו שצריך (פה אני חושש שלא ביצעתי את ההליך כראוי, כמו כן חשוב לציין לא מרחתי משחה טרמית אולי זה השורש לבע…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  16. שלום לכולם במחשב השני יש לי כרטיס מסך riva tnt 64 כנראה עלך לעולמו .לא מצאתי כרטיס אחר/דומה ,מלבד כרטיס יותר ישן של 3D RAGE שהוא pci השאלה שלי: האם ניתן להרכיב אותו בנתיים ב slots ואם כן הxp יזהא אותו ,והאם צריך למחוק דריבר של הקודם . בתודה max עריכה: אני מצרף תמונה של בכרטיס ה 3d rage pci [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by michaelr,

שלום יש לי מסך סמסונג T220 כל הזמן שאני משחק או סתם גולש באינטרנט או אפילו שהמחשב עולה הוא מתחיל להשתגע !!! הופך למסך שחור ומחפש חיבור או אנלוגי או דיגיטלי כל לאיזה 5 שניות ואז נכבה !!!! מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! :pissed: !!!!!!!!! אני לא יכול לעשות כלום כל שניה נכבה כאילו הוא לא מזהה את החיבור !!!! ניסיתי כל מה שאפשר חיפשתי בגוגל לאלפי אנשים יש תבעיה הזאת ללא פתרון !!!!!!!!!!!! אולי המוח היהודי אתם יודעים לפתור את הבעיה הזאת תודה!!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  18. אוקיי חבר'ה, אז ככה.. יש לי בעיה מאוד מטרידה במחשב.. במחשב שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה במקביל:Windows 7, וWindows Xp Windows7 עולה כרגיל, ללא שום בעיות, אבל לעומת זאת Windows Xp, "נטען"[מופיע מסך הטעינה עם הלוגו של מיקרוסופט], ואז פשוט מופיע מסך שחור, והמסך מגיב בצורה מוזרה, כאשר בצד שמאל למעלה הוא כותב:"Analog ואז Digital".. אין לי שמץ של מושג למה לכל הרוחות הוינדוס לא עולה לי, ואני כבר שעה שובר את הראש בניסיון למצוא פתרון לבעיה המטרידה הזאת :s05:..מקווה שתוכלו להאיר קצת אור על הבעיה ההזויה הזאת

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7 64 ביט (מפרט מצורף ) לאחרונה המחשב מרבה לקפוא, כך שאין אפשרות להזיז את העכבר, או לבצע פעולה כלשהי. התופעה נמשכת זמן קצר, בערך כחצי דקה, וזה בעיקר מתרחש כאשר UTORRNET פועל ברקע. למיטב ידיעתי תוכנה כזו עלולה לגרום לגלישה איטית יותר, או להשפיע על יישומים אחרים התופסים רוחב פס, אבל לא לתקוע לגמרי את המחשב. האם יתכן שסטיק הזיכרון נפגם? או שאולי תקלת חומרה אחרת? האם הוספת זיכרון יכולה לעזור? אשמח לכל עזרה בנושא, תודה רבה להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 קירור למעבד: Arctic Cooling The Freezer 7 Pro Rev.2 Intel and AMD all Socket לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 S…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  20. שלום, לאחרונה גיליתי שלא מותקן לי בלוח עם USB2 והלוח שלי הוא MSI K8N NEO4 PLATINUM שאמור לתמוך בזה. ראיתי את זה לאחר שקניתי נגן חדש שהוא עובד במהירות מונמכת ואני גם מקבל הודעה שהחיבור הוא לא מהיר. עכשיו ראיתי מישהוא עם אותה בעיה כמו שלי ואותו לוח כמו שלי רק שלו כבר היה USB2 במחשב אבל לא מותקן כראוי אבל אצלי לא כתוב כלום.אני גם פירמטתי את המחשב לאחרונה וכאשר התקנתי את הדריברים קיבלתי הודעה שהUSB2 לא יעבוד טוב עד שאתקין את חבילת שרות 1 לווינדוס.המשכתי והתקנתי את כול העידכונים אבל עדיין לא מופיע לי אפילו שהתקן מותקן אצלי. ניסתי להתקין מחדש ולא עזר, אפילו ניסיתי לחפש באתר בית של MSI דריבר או פאץ כלשהוא ולא מצאתי... בבקשה עזרה עם מישהוא יודע בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by אוריפ,

שלום! יש ברשותי נגן MP3 מבוסס זכרון פלאש, דגם MP-M700 של חברת MPMAN. זה מכשיר די ישן (יש לו רק 64 מגה בייט), אבל עד עכשיו הוא עבד מעולה! אחרי שפרמטתי את המחשב, והתקנתי את התוכנות והדרייבירם מחדש, כל פעם שאני מנסה להעביר שיר מהמחשב לנגן הוא נותן את ההודעה המצורפת. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה, לא עבד. התקנתי מחדש את הדרייברים, לא עבד. עדכנתי את התוכנה (שנקראת RIOPORT AUDIO MANAGER) לגרסא הכי חדשה, לא עבד. יש מצב שזה בגלל שהווינדוז מעודכן לSP2? עם SP1 זה עבד מעולה! מישהו יודע מה הבעיה? אם כן, איך פותרים אותה? רציתי גם לבקש המלצה לתוכנה אחרת שיכולה להעביר מוזיקה מהמחשב לנגן, כי אולי זה סתם בעיה ספציפית בתוכנה, ותוכנה אחרת תעשה את העבודה טוב יותר. תודה! [attachment deleted by…

22. אז ככה מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש , 4760 של ASUS , הכרטיס מסך המובנה שיש לי לא מזוהה מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by wrecker,

לא יודע אם זה מתאים לפה אבל לא ידעתי איפה לשאול אני רוצה לדעת אם יש ספק כח בלי מאוורר ככה שהמחשב יהיה שקט ביותר כי אני מתכנן בעתיד על מחשב שקט ואני רוצה שיהיו כמה שפחות מאווררים ובכלל רציתי לדעת כמה זמן מחזיק קירור מים?! יש מצב שאחרי שנתיים או משהו המים התקעו פתאום או לא יודע משהו כזה עד כמה זה בטוח?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  24. Started by yuvalhuck,

שלום, המחשב שלי בקושי זז וממנהל המשימות עולה כי svhost נע בין 150,000 ל 200,000 K. הנה Mini debug שלו: http://f2h.nana10.co.il/xcwc7x0rhlek תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  25. פרטי המערכת: ג'יפורס 4 MX400 מריץ XP ומסך של IIYAMA. הבעיה: כשאני מעלה את וינדוז רגיל אני מקבל את המסך של הלוגו של מיקרוספט ואז המסך נכנס למצב של סטנדבי. אני יכול להיכנס לחלונות דרך VGA MODE אך כל פעם שאני מעלה את הרזולוציה (או רק נוגע בהגדרות של הכרטיס) המסך שוב פעם נכנס לסטנדביי. עוד אינפורמציה: כבר לפני חצי שנה בערך הבחנתי שהמאוור שעל הכרטיס לא עובד. אך עד כה לא היתי לי בעיה בכזה סדר גודל (לפעמים המסך לא נדלק. - היתי מכבה ומדליק את המסך וזה היה מסתדר). מה יכולה להיות הבעיה ? מסך ? (19" איכותי של IIYAMA כאמור..) כרטיס מסך (של צינאטק, לא איכותי במיוחד אבל עושה את העבודה..) או ה XP ? אין לי עוד מחשב בסביבה על מנת לשלול את זה עם חומרה אחרת. הממ... לכל מי שיש רעיונות אני אש…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים