עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, לפני כחודש התקנתי מחדש את XP אחרי פירמוט, ואז את כל התוספות (AVG8.5, ZoneAlarm, SP3, Office2003 וכן התקנה של דונגל BlueTouth דרייבר של bluesoleil. אחרי כמה ימים של עבודה תקינה המחשב החל להתקע, תחילה עוד אפשר להזיז את העכבר ואח"כ כלום רק boot עבודה של 2 דקות ושוב תקיעה. יש לציין שבמצב בטוח המחשב עובד בסדר גמור. כדי להמנע מדיבוג ארוך, התקנתי שוב אחרי פירמוט הכל מחדש הפעם בשלבים, תחילה את הmust (AVG8.5, ZoneAlarm, SP3) עבר שבוע עבודה תקין ואז את הכל השאר, לאחר כמה ימים של עבודה תקינה חזרה הבעיה. ניסיתי לנטרל את הדרייברים במנהל החומרה ונשארתי עם מינימום, זה עבד והחשד נפל על הדונגל של BT אבל שוב לאחר התקנה של דרייבר עדכני שלו חזרה התופעה, והמחשב פשוט נתקע 2 דקות אחר…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by r2412,

ברשותי מחשב ותיק P-4 + 1GB זיכרון אשר לפתע התנתק לו קישור הרשת ( PORT ETHERNET ) . רכשתי כרטיס רשת נוסף אולם עדיין לא מצליח לחברו לרשת הביתית. בדקתי את הכבילה והיא תקינה( מחשב אחר כן מתחבר לרשת מאותו כבל). כיום מותקן על המחשב WIN 7 אולם הבעיה היתה גם כשהיה מותקן עליו XP PRO . ה- MOTHER BOARD של ASUS כשהיה מותקן XP עדכנתי את הדריבר . האם כאשר מתקינים את כרטיס הרשת האלטרנטיבי נדרש לג'מפר משהו? מחפש פתרון כאמור להפעיל את כרטיס הרשת לפני שאני מעיף את המחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. Started by Oranl,

אהליין, הוספתי זיכרון DDR2 1GB למחשב פנטיום 4 עם 512MB והזיכרון לא מזוהה ע"י המערכת. הוא כן מזוהה ב-EVEREST ואני רואה את הסטיק אבל זיכרון המערכת נשאר כפי שהיה.. למה?? ניסיתי להחליף בין הסלוטים וזה לא עזר. הלוח המדובר הוא MSI PM8M (MS-7222). האם כל שנשאר הוא להחזיר את הזיכרון ולקוות להחזר כספי?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by sbhtkK7,

יש הבדל בפעולות בהתקנת מערכת הפעלה בנייד ובין שולחני? הנושא דחוף לי,תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by MachoMan,

בהמשך לזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400530.msg3437675 אני עדיין לא מצליח לשחק במשחקים בצורה טובה כי המחשב ממשיך לעשות לי כל מיני דברים מוזרים כמו מה שכתוב שם וגם שינוי בצבעים של המשחק והרטיס מסך חדש ככה שזה לא כרטיס מסך בדיקת טמפ': במנוחה: http://img252.imageshack.us/img252/3325/miny.jpg מאמץ: http://img412.imageshack.us/img412/7259/max.jpg בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  6. היי, התקנתי לאחרונה במחשב צורב sata (המפרט השני שמופיע בפרופיל). עד לפני כן, היו במחשב שני כוננים אופטיים ide. הצורב מזוהה בביוס כמו שצריך, אבל כשהמחשב נדלק הוא קופא במסך פתיחה של הווינדוס (xp), עם הפס טעינה. חיפשתי באינטרנט ומצאתי שיכול להיות שהדימון טולס גורם לזה. החלטתי להתקין ווינדוס מחדש והמחשב עלה, אבל אחרי התקנה של כמה דרייברים וריסט, הוא עוד פעם נתקע במסך פתיחה. חשוב לציין שכשאני מנתק את הצורב, הווינדוס עולה. לעזרתכם אודה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by ben_amitai,

אם אני מחליף מעבד חובה גם להחליף זיכרון???

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  8. מזה ? יציאה או כניסה ?ולמה זה משמש?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  9. Started by hatzhaik,

שלום לכולם רציתי להוסיף הארדיסק למחשב השני שלי שהוא P3 733 133Mh ולוח כזה http://www.jetway.com.tw/oldweb/evisn/product/slot1_370/bx133/bx133.htm והיה חסר לי ג'מפר אחד בשביל ההגדרות של ההרדיסק השני וחשבתי שאין בעייה לקחת מהלוח כי מזכרוני ידוע לי שיש כמה שמחוברים על פין אחד והם לא בשימוש אז הוצתי את הג'מפר הלבן שבתמונה הראשונה וראיתי שהוא מחבר בין שני העליונים והחזרתי אותו אח"כ ראיתי ארבע ג'מפרים כחולים וצמודים בשורה (תמונה 2)שהשניים הפנמיים מחוברים לפין אחד למעטה ובאתי להוציא אחד מהם ובטעות גם הוצאתי את הימיני.החזרתי אותו למקומו ולקחתי את הג'מפר השלישי משמאל להרדיסק חיברתי ובאתי להדליק את המחשב והוא נדלק אך לא מופיע מסך הפתיחה. ניסיתי להוציא את ההרדיסק החדש ולהחזיר את הג'…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by megaPipe,

המחשב לא מזהה לי את הcdrom ואני משתגע מיזה למה אני רוצה לפרמט תמחשבבבב שיחקתי בביוס פה ושם לא הצלחתיי לוח אם - k8ns הממ תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by amos700,

יש לי מחשב ולוקח הרבה זמן לעלות וזה רק בזמן האחרון עשיתי הכל בדיקת וירוסים איחוי כונן ולא עוזר

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by SpLAsH,

אני מנסה לצרוב משחק שתופס 8 ג'יגה והנרו כל הזמן מתלונן על שגיאה קצת אחרי המעבר לצריבה על השכבה השניה והורס את הדיסק ניסיתי לצרוב מאימאג', ניסיתי לעשות העתקה מדיסק לדיסק, ניסיתי לעשות העתקה מדיסק לדיסק דרך ההארדיסק יש משהו שאני עושה לא נכון? מישהו נתקל בתופעה הזאת? יש תוכנה אחרת שיודעת לצרוב יותר טוב? חשבתי לעשות עוד נסיון אחד אחרון לפני שאני זונח את זה כי כבר חבל על הדיסקים. הנה חלק מה-log file האחרון: 15:32:09 #19 CDR -1205 File DVDPlusDualLayer.cpp, Line 641 Burning Layer 1 15:32:09 #20 Text 0 File DVDPlusDualLayer.cpp, Line 651 Start writing layer 1 at address 0 (0h) Recording mode: unknown Recording Mode 15:32:09 #21 Text 0 File Cdrdrv.cpp, Line 8862 ---- DVD S…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by CashMAn,

יש לי בעיה עם חיבורי ה USB מקודם הכל היה כרגיל עכשיו לא יודע מה קרה הבעיה שהUSנ לא מזהה חומרות כל פעם אומר שיש בעיה אפילו דברים כמו FLASH DISK תעזרו לי בקשה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by FreeStyle,

אי אפשר לעשות בא כלום חוץ מלהכנס להגדרות ולראות מין קוביה מדליקה כזאת בתלת מימד.. תמונה: 1. מה זה הקוביה המעפנה הזאת מה זה מראה שם בכתוב?! 2. איך אפשר להזיז דברים... 3. מה מי מו ?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by crazyunser7,

איך ניתן לעשות בדיקה שהמעבד תקין? נגיד כמו MEMTEST לזכרונות אבל משהו דומה למעבד?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  16. קבלת מחשב שלא מרחו על המעבד משחה טרמית .המחשב נדלק ל 10 שניות ואז נכבה ,אם הבעיה יכולה להיות בכך שלא מרחו משחה טרמית על המעבד? המחשב הוא פנטיום 4 800 מגה"צ באס לוח אם של אסרוק . פשוט חלק מאנשים אומרים לי שלא חובה למרוח משחה טרמית ,אז החלטתי לפנות למקצעונים ולשאול פה. עוד פרט שאולי חסר המחשב מספיק לעשות את בדקית הזכרון ואת זיהו הכוננים תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by chubakon,

שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי מעבד E6400 עם מאוורר מקורי, הצרה היא שבשבוע האחרון המאוורר התחיל לזייף ולפעמים מפסיק לעבוד לכמה שניות וחוזר לעצמו וחוזר חלילה, זה אמנם לא משפיע על חום המעבד (שעובד בקושי על 28 מעלות במנוחה) אבל פעם אחת בלבד הוא הפסיק לעבוד לגמרי ופתאום המעבד קפץ ל 70 מעלות והייתי צריך לעשות Reset בשביל לגרום למאוורר לעבוד שוב. דיברתי עם החנות שרכשתי ממנה את המעבד - כן זו החנות המפורסמת עם שלושת האותיות, והם אמרו שלא נראה להם שזו בעיה-כצפוי... וגם אמרו שאין אחריות על המאוורר אלה רק על המעבד, שוב כצפוי... חשוב לומר שהביוס מעודכן לגרסה האחרונה. 1. מה דעתכם על תופעת המאוורר ? מה ניתן לעשות ? והאם כדאי להחליף? 2. הקטע של האחריות נראה לכם הגיוני? אשמח לתגובות.

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by AgeBlade,

שלום , לפני כמה שבועות המחשב התחיל לצייץ ולהשמיע רעשים מוזרים אבל התעלמתי ממנו ולאחר כמה ימים הספק כוח פשוט התפוצץ והשאיר אחריו הפסקת חשמל וריח מסריח (ספק ASUS 300W). קניתי ספק כוח חדש (400W) וחיברתי אותו למחשב. המחשב עבד כמה שעות כמו שצריך וכשקמתי למחרת בבוקר המחשב היה מכובה משום מה , ולא הסכים לפעול יותר (אני אוסיף שכל הזמן שהמחשב עבד היה ריח מסריח מכיוון הספק כוח החדש , אני חשבתי שזה בגלל שהוא חדש). כשכבל החשמל מחובר לספק ישנה נורה מסוימת שדולקת על הלוח אם כלומר שיש מתח אבל כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הנורה מהבהבת לרגע וזהו. האם למישהו יש מושג או רעיון מה קרה שם ? תודה , עידן

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  19. שלום לכולם,אני כותב מהר כי המחשב עלול שוב להתקע. יש לנו רשת ביתית,המחשב שלי נתקע כל כמה זמן וחייבים לעשות ריסט, המחשב של אחותי לא עולה בכלל,מפעילים אותו מקבלים מסך שחור עם כיתוב לבן וזהו ,ניסיתי ריסט,להוציא מהחשמל,ולא עוזר זה לא משהו פשוט כנראה. אין לי מושג מה זה,אצלי במחשב עשיתי סריקות עם התוכנות הבאות : spy bot kaspersky ad-awere xoftspy והכל נמצא תקין. מה עושים?בדחיפת בבקשה.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by bugabuga,

שלום, אני צריך עזרה ממש דחופה. המחשב החדש הגיעה אלי היום ואני ואבא שלי מתקינים עליו עכשיו את הווינדוס (הפרוץ, אם אפשר לומר). נתקלנו בבעיה, המחשב אומר ללחוץ אנטר ע"מ להתחיל את ההתקנה, ואז הוא טוען כל מיני דברים בשורה למטה, לאחר מכן הוא כתב לנו שההתקנה אינה מזהה כונן קשיח על המחשב, ויש לבדוק אם בכלל מותקן על המחשב אחד כזה. עכשיו, כמובן שהוא נמצא שם, אני רואה אותו דרך החלון של המארז. מה אני עושה? ניסינו לעשות ריסטרט ולהתחיל מחדש, לא עזר, ניסינו לקחת דיסק מקורי (אך עם סיריאל משומש כבר), לא עבד. הכונן הקשיח הוא MAXTOR 160GB SATA2 8MB. ניסיתי לחפש באתרים באנגלית ומצאתי אנשים עם אותה בעיה שפתרו אותה בעזרת איזושהי הגדרה בביוס. אם תוכלו לומר לי מהר מה לעשות אני אודה לכם עד מאוד. ה…

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  21. כי יש לי מסך LCD 17' וזה קטן בשביל לראות סרטים איזה כבל אני צריך? ומה המחיר? (אני צריך משהו 3 מטר ומעלה לא פחות) ושיהיה רק לראייה כי אודיו אני כבר ישמע מהמערכת של המחשב היא יותר איכותית אחי קנה לי איזה כבל ובסוף הסתבר שהוא לא מתאים אבל אני מדבר על כבל פשוט עם שני צדדים שאני פשוט יחבר צד אחד למארז וצד שני לחור הצהוב בטלווזיה ואני ישנה בהגדרות תצוגה לטלווזיה וזהו שאני לא יצטרך לחבר כבל לכבל ועוד כבל ורצוי שיהיה כבל איכותי שלא יהיו רעידות וכל זה שיעבור חלק זה משנה שיש לי כ. מסך 7600GT ולוח אם MSI965 והטלווזיה היא 21 אינץ' של איצ'בנד?) בבקשה תענו אני צריך את זה עד יום שני (בשביל נמלטים ) ועם אפשר שם של חנות שמוכרת את זה (מישהו מכיר חנות בב"ש?)

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by PRD,

בזמן שאני משחק לי באיזה משחק במחשב המחשב התחיל לצפצף ולא הבנתי למה, שמתי את היד שלי עליו והוא היה חם והמאוורר בכלל לא פעל. מה אני יכול לעשות ? המחשב מתחמם מכל דבר...בבקשה עזרה דחוף!

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by scratch,

שלום. קניתי לפני כמה שעות מדפסת hp 5743. עברתי לפי כל ההוראות ועשיתי כל מה שנדרש. בחלק של חיבור המדפסת ל usb למחשב, המחשב לא זיהה את המדפסת (בדקתי שה usb תקין והמדפסת עובדת והוציאה כבר את הדפס הבדיקה הראשוני שלפני ההתקנה). דיברתי עם המקום שממנו קניתי והם אמרו שלא צריכה להיות ביעה ונתנו לי את המספר של hp לתמיכה, הבחור שדיברתי איתו אמר לי לבדוק ב "device manager" > "universal serial bus contreollers" , ואמר לי לאגיד לו מה רשום שמה אחרי שנכנסתי לזה, מבין כל מה שרשום היה רשום לי גם כן ..... PCI to USB Host Cntroller. הוא אמר לי שיש לי עוד כרטיס של usb חוץ מזה שעל הלוח אם, ושהוא מותקן על "סטאנדארט". והוא אמר לי שצריך לעשות לו עוד התקן (או התקן אחר או משהו כזה). הוא אמר לי ש…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by moti30,

שלום. אני מחפש אמולטור פשוט לאנדרואיד גירסה 5 ומעלה, שלא לוקח מידי הרבה משאבי מחשב. (כמו bluestacks ) לא למשחקים! רק לאפליקציות פשוטות. יש למישהו המלצה?

25. שחקתי במשחק ואז נהיה מסך כחול והמחשב עשה ריסט מה לדעתכם הבעיה הנה הקובץ DUMP ותודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.