תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
Hello, I am using the Albatron KX18D II motherboard and I have a serious BIOS problem. The normal BIOS is unoperational. When I turn the power on the computer doesnt start. there are no green lightes on the led what so ever and the VoiceGene says from the pc speaker YOUR AGP MY HAVE A PROBLEM. this is not the case, it makes the same warrning even when the AGP and/or the memories are not connected. I tried to clear the COMS severl times with no affect. I tired changing the jumper setting to every option with no affect. Right now I am using the MIRROR BIOS that comes with this motherboard. It seems that the main BIOS has been infected with a virus or something and its comp…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים המחשב היה דלוק רגיל היה דלוק רק איסיקיו וגלישה באינטרנט (אין מאמץ על המחשב) הלכתי ל 10 דקות ושחזרתי המחשב היה מחובה (לא היה לי אף אחד בבית ולא היה הפסקת חשמל) ניסיתי להדליק אותו והוא לא נדלק, המנורות צהובה ואדומה (צהובה מראה שמחשב דלוק, אדומה מראה שהוא חושב) נדלקו רצוף ולא היה את הצפצוף שיש תמיד שהמחשב עולה. אחרי זה ניסיתי לעשות איפוס ביוס המשחב עלה בידיוק לדקה ונכבה.. מישהו יכול להגיד לי מה יכול להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
טוב אז אח שלי הדפוק הזה החליט לנקות או לבדוק משהו במחשב... ובסוף שהוא הבריג חזרה אז הוא עיקם את החלק הזה במחשב: תמונה : http://up376.siz.co.il/up2/jge2qqm2ozwd.jpg עד כמה זה נורא? אפשר להסתדר עם זה או שלא? אני פשוט ממש לא מבין בזה אני חייב שתעזרו לי בדחיפות תודה חברה...
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לפני חודשיים קניתי מחשב חדש. הכל היה בסדר עד שלפני כמה שבועות המחשב קרס כתוצאה מהרד דיסק דפוק. ההארד דיסק היה של Maxtor עם חיבור SATA. החזרתי אותו ליצרן ובינתיים קיבלתי הארד דיסק חלופי של WD בחיבור רגיל. אותו הארד דיסק נדפק גם הוא לפני כמה ימים. כאן הבנתי שמשהו לא בסדר. שלשום קיבלתי הארד דיסק חדש, אותו סוג כמו שהיה בהתחלה. אתמול כשאני משתמש במחשב קופץ לי מסך כחול עם הודעה DRIVER_NOT_LESS_OR_Equal. אחרי שחיפשתי מידע על הבעיה גיליתי שהוא יכולה לקרות כתוצאה מספק כח לא תקין או חלש מידי. לדעתי מה שגרם לבעיות עם ההארדדיסק היה הספק כח. אצלי במחשב יש Radeon 9800XT של הרקולס (שמחובר לספק) וכל נקודות החשמל שלי תפוסות. רציתי לדעת מה כדאי לי לעשות? איך לבדוק את הבעיה? הרדיסקים נדפק…
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מדובר במפרט השני שלי(<----ראה מפרט משני) המחשב עבד בסדר גמור במשך חודשיים, ובזמן האחרון הוא מאתחל את עצמו באופן רנדומאלי(יכול להיות 5 דקות אחרי ההפעלה ויכול להיות גם יומיים :-\) ואחרי כמה איתחולים משהו נדפק אצלי בביוס ואז אני צריך לשחזר אותו עם דיסקט. עוד תופעה מוזרה זה כשאני מפעיל את המחשב, המסך לא עולה בכלל, ואחרי מספר הפעלות מחדש, הוא עולה רגיל, ו שעולה המסך שמבקש דיסקט ביוס... המאוורר של המעבד עובד בסדר, הכרטיס המסך והזיכרונות תקינים(נבדקו על המחשב הישן שלי) שללתי את כרטיס הקול והרשת, כי הבעיה חוזרת על עצמה בלעדיהם אני חושד בלוח או ספק. מה לדעתכם הבעיה? ואם משהו נתקל פעם בדבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז אני עוזר עם המחשב לדודים שלי המסכנים שלא מבינים מה נפל עליהם. לפני כמה זמן, המחשב הפסיק להידלק, עבדו רק המאווררים. המחשב נלקח לטכנאי, נאמר שזה הלוח אם, הוחלף הלוח הישן באותו דגם חדש. המחשב עבד מעולה אצל הטכנאי, נלקח הביתה ובמשך יום אחד עבד מעולה. כעת כאשר הוא נדלק הוא עובר את של ה Loading של הווינדוס בו הוא מציג את הסמל שלו והכל, מגיע למצב שבו אמור להידלק המסך login, יש מסך שחור, רואים את העכבר, ותוך כחצי שניה המסך קופא, ולא זז יותר. ניסיתי להיכנס לוינדוס בSafe mode, אני מקבל את ההודעות על טעינת הדברים והכל, שניה וחצי של עכבר זז, ואז בדיוק אותו מצב. WTF. כל עזרה תיהיה מוערכת מאוד
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום...יש לי לוח אם asus p4t533-c זה פנטיום 4 2.26 והמחשב עושה לי בעיות והוא נדלק אבל לא רואים כלום במסך.... העניין הוא שיש מצב שהוצאתי איזה כבל בטעות כבל שנמצא על הלוח אם והוא זכר עם שינים כמו של כבל חשמל ררגיל שמתחבר לארדיסק...ליד החיבור הזה כתוב השם של החיבור ez plug ורציתי לדעת אם יש מצב שיש קשר ובגלל זה המחשבשלי לא עובד... הנה הקישור לתמונה של הלוח אם שלי... http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4t533-c/p4t533-c_l.jpg החיבור שאני מדבר עליו נמצא ליד החיבור הראשי של הספק ללוח אם ולייד הזכרונות..... וזה הקישור למידע על לוח האם... http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4T533 תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב לנובו idea pad 330 משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס RAM, במקור היה בו 4RAM, והחלפתי לכרטיס של 16. לאחר מכן המחשב עלה לפעמים עם 16 ולפעמים עם 4, לא ידוע למה זה לא היה באופן גורף 16 RAM. עשיתי פרמוט למחשב, ומאז זה מזהה רק 4GB ולא 16, למרות שבפועל יש רק סלוט אחד ויש בו את הכרטיס של ה16. עוד דבר מוזר, ניסיתי להוציא את כרטיס הRAM לגמרי, ולמרות זאת המחשב עלה עם הוינדוס. קראתי שיש בדגם שלי כרטיס RAM מולחם בלוח האם של 4GB, ולכן בעצם הוא העלה את מערכת ההפעלה עם הRAM המולחם. לכן לפי מה שאני מבינה המחשב בעצם מזהה לי רק את הזיכרון המולחם, ולא את הכרטיס בסלוט. ניסיתי להריץ את כל העדכונים הקיימים, עדכ…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
היי כרגע מחובר אצלי המתאם של האינטרנט האלחוטי בחיבור USB מאחורה,הבעיה מתחילה שאני מנסה לחבר התקן USB אחר במקביל להתקן של האינטרנט. הוא מתחיל לרשום לי הודעה ברגע שאני מחבר התקן נוסף שהתקן יכול לעבוד יותר מהר ואז הוא לא עובד בכלל וגם הוא דופק לי את ההתקן הראשון ופתאום הוא לא מזוהה. מה הבעיה ??
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב של אבא שלי עשה בעיות בחודשיים האחרונים, כאשר לאחר עבודה ממושכת עליו הוא מתחיל לעשות כל מיני בעיות מוזרות. כמובן שפירמטתי אינסוף פעמים ואותה בעייה חזרה. לקחתי את המחשב לבדיקת מעבדה שתוצאותיה היו שהמעבד הוא זה שעושה את הבעיות. מדובר במעבד AMD Athlon 1800 אני חושב, או משהו מאוד דומה באותה סדרה (אני לא יכול לבדוק כרגע כי המחשב מנותק). מה לדעתכם עליי לעשות? חשבתי להזמין מעבד דומה ב-Ebay כי באמת חבל לי להוציא כסף על מחשב חדש. ואז חשבתי, למעבדים האלה אין אחריות לכל החיים? אני לא יכול להחליף אותו בפנייה ליבואן או משהו? אשמח אם משהו יודע פרטים או אם יש לו רעיון טוב. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון: Counter Strike Source\Half Life 2 \Rising Eagle אחרי מי 10 עד 30 של מישחק, המסך נסגר וכתוב:.Power Saving Mode אבל המחשב נשאר פתוח והכל נראה בסדר במחשב... אשמח לדעת איך להוריד את ה-Mode הזה, הוא ממש מעצבן אותי!. מישהוא בפורום אמר לי להוריד איזה טיימר בהגדרות של המסך, אבל לא ראיתי שום טיימר או משהוא בסגנון. אשמח אם מישהוא יוכל לפרט קצת יותר איך אני מוריד את ה-Mode הזה. בתודה מראש yosda boy.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ברשותי מחשב UMPC מדגם ASUS R2H מזה כשנתיים. לאחרונה החלו להשמע תקתוקים בזמן גישה לדיסק ובזמן BOOT - ככל הנראה מהכונן הקשיח. בנוסף, קרסה לי מערכת ההפעלה פעם אחת ללא סיבה נראית לעין אם כי מאז השחזור ממחיצת היצרן זה לא קרה שוב. תופעה חדשה יחסית מתרחשת כשמנסים לעשות UNZIP לארכיבים גדולים או להעתיק קבצים גדולים - ברוב המקרים (9 מתוך 10) המחשב מבצע RESTART באמצע הפעולה ללא כל התרעה מוקדמת. גם תופעות כמו קריסה של EXPLORER או תקיעות של יישומים מופיעות לעיתים קרובות יותר בזמן האחרון. למען הגילוי הנאות, המחשב באמת משמש ליעודו המקורי ונמצא הרבה בתנועה כך שלא מן הנמנע שהוא ספג לא מעט טלטולים ותנאים לא אופטימליים מבחינת טמפרטורה במהלך השנתיים שלו ב"שירות". הניחוש שלי הוא שמדוב…
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני הסרתי את הדרייבר הישן והתקנתי תחדש אבל הוא לא סיים כי הוא אמר לי שאני צריך "standarf VGA driver" ניסיתי להתקין את הדרייבר הקודם ולא הצלחתי להתקין. יש לי כרטיס ATI Saphire 9600XT 256Mb בקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אחרי שלפני פחות משנה (אם אתם זוכרים) פירקתי את המחשב כמעט לגורמים , שמתי משחת קירור חדשה על המעבד וקצת שדרוגים הוא שוב עושה בעיות. לפני כמה זמן באמצע עבודה על המחשב הוא פתאום קופא. בלי שום הכנה מראש פתאום הכל נעצר, פשוט קופא. אי אפשר להפעיל את ה task manager כדי לבצע כיבוי, הפעלה מחדש או לסגור את התוכנות ברקע. כל פעם שהוא קופא ככה אני נאלץ ללחוץ על הריסטרט ולהדליק מחדש באופן לא מסודר כי שום דבר אחר לא מגיב\עוזר. כשהוא עולה מחדש יש שתי אופציות או שעולה לי מסך כחול שאומר שיש איזו בעיה בכונן ( (need to check drive for consistancy ומתחיל בדיקה אם אני לא לוחץ על כלום. אופציה שניההיא שהוא בכלל לא עולה ומשמיע ביפים לפני שהווינדוס עולה. עשיתי בדיקת דיסק ודיפרגמנט, הו…
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אנשים החלפתי לוח אם לABIT NF7-S2 והרכבתי את כל החלקים שלי עליו. משום מה אני לא מצליח לראות תמונה. בדקתי כבר את כל החלקים מסביב אצל חברים (כרטיס מסך,זיכרונות,הארד דיסק) והכול תקין. למישהו יש מושג מה קורה? בתודה מראש על כל עזרה שתתקבל המיואש
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כי יש לי מסך LCD 17' וזה קטן בשביל לראות סרטים איזה כבל אני צריך? ומה המחיר? (אני צריך משהו 3 מטר ומעלה לא פחות) ושיהיה רק לראייה כי אודיו אני כבר ישמע מהמערכת של המחשב היא יותר איכותית אחי קנה לי איזה כבל ובסוף הסתבר שהוא לא מתאים אבל אני מדבר על כבל פשוט עם שני צדדים שאני פשוט יחבר צד אחד למארז וצד שני לחור הצהוב בטלווזיה ואני ישנה בהגדרות תצוגה לטלווזיה וזהו שאני לא יצטרך לחבר כבל לכבל ועוד כבל ורצוי שיהיה כבל איכותי שלא יהיו רעידות וכל זה שיעבור חלק זה משנה שיש לי כ. מסך 7600GT ולוח אם MSI965 והטלווזיה היא 21 אינץ' של איצ'בנד?) בבקשה תענו אני צריך את זה עד יום שני (בשביל נמלטים ) ועם אפשר שם של חנות שמוכרת את זה (מישהו מכיר חנות בב"ש?)
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לאחר מספר תקיעות לא מוסברות / ריסטרטים / מסכים כחולים החלטתי להריץ את memtest לכמה שעות, ואכן התגלו מס' שגיאות. החומרה שלי היא: asus m2n-e (הבנתי שיש בעיות תאימות עם הזכרונות בלוח הזה) 2x1 giga (OCZ26671024V הזכרונות עובדים ב DC על 1T המערכת לא ב OC השאלה מה ניתן לעשות?איך אפשר לדעת אם הבעיה היא בלוח אן בזכרונות עצמם? כמו שניתן לראות הבעיה צצות ב "test 5" - זה אומר לכם משהו? http://img404.imageshack.us/my.php?image=img0019lu0.jpg http://img135.imageshack.us/my.php?image=img0015uj4.jpg תודה!!
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. שרפתי משהו. היה ריח של שניצל. אין לי צפצוף ותצוגה כאשר אני מחבר לוח+מעבד לספק. (ה-Speaker מחובר) החלפתי לוח ללוח חדש וגם שם לא קיבלתי צפצוף. האם מזה ניתן להניח שהבעיה היא במעבד? האם יש דרך לבצע בדיקת תקינות על לוח ללא מעבד ע"מ לוודא שהלוח אכן תקין? המעבד - P4 2.8GHz ענתיקה. הלוח - Asus P4S800 ענתיקה. תודה רבה, עמר.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי בעייה ממש רצינית של ריסטים... המחשב מרסט את עצמו בערך תוך חמש דקות מהרגע שהוא עולה לווינדוז... הרצתי memtest.... פעם אחת ריסט את עצמו, פעם שנייה עשה צבעים וסימנים מוזרים, ופעם שלישית הוא רשם לי הודעה כזאת: unexpected interupt - halting... מה הבעייה במחשב שלי?!?!?!.... :'(
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שמדובר בבעיית חומרה יותר בכיוונים של ג'ימפור או חיבורים לא טובים יותר מאשר חומרה לא תקינה. אשמח אם תוכלו להפנות אותו למסמך שמסביר כל צפצוף או להגיד לי מה אומר צפצוף יחיד בפרק זמן קבוע של 1.5 שניות או 2 שניות +/-. תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חיברתי את זה לחיבור הגיימפורט והיה סימן של חומרה חדשה ,אבל כשאני מוסיף את הגויסטיק בהגדרות רשום שהוא לא מחובר. ואני לא מצליח להפעיל אותו.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום כולם היום החלטתי לנקות את המקדלת אז לקחתי סכין והוצטאתי בעזרתו את המקש " רווח " וקרבתי שואב אבק ושאבתי את הלכלוך אחרי זה באתי להחזיר את המקש ואני רואה כי יש לו מעין חתיכת ברזל כזותי בצורה הבאה | | |-----------------------| קיצר הכנסתי את זה בצורה הכי הגיונית שיש לי אבל עכשיו המקש לא נלחץ בקלות צריך די להפעיל כוח כדאי שהוא ילחץ האם מישהו יכול להסביר \ להביא תמונה איך אמורים לשים את זה ? תברזל הזה ?
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב של אחי הקטן והתקנתי לו win7,כאשר הWIN XP היה מותקן הוא התחבר רגיל(יש לו מכשיר קטן כזה שמחובר בUSB למחשב וקולט את הרשתות הזמינות),אבל משום מה,לאחר שפירמטתי אין לי בכלל אפשרות להתחבר לWIFI,אין אפשרות להתחבר לרשתות וזה מזוהה כ"לא מחובר". תודה מראש לעוזרים e;הצלחתי לתקן את הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי אנשים, לפני שבוע רכשתי שני כרטיסי 9600GT וחיברתי אותם בSLI ללוח שלי M2N SLI DELUXE יש לי ספק כוח ANTEC NEO HE 550W שמחזיק אותם לפי מה שנראה לי בלי בעיה בכלל.. מאז שהתקנתי אותם מופעים לי ההודעה הבאה: *Warning: System BOOT Fail* Your system last boot fail or POST interrupted Please enter setup to load default and reboot again . F1 to continue DEL to enter Setup אני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל משחקים רצים פצצה והכל טוב ויפה, אבל זה ממש מציק לי... דבר ראשון שעשיתי עידכנתי שוב את הBIOS, לא עזר, הוצאתי את הסוללה..מחקתי את הCMOS...לא עזר...לפעמים ההודעה לא עולה והכל רץ רגיל, אין לי מושג ממה זה אבל זה ממש מעצבן ומסקרן אותי... אני מצרף תמונה שתוכלו לראות אם למישהו…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-