עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by supercars,

אז ככה, אני מצטער מראש אם זו בעיית תוכנה פשוט לדעתי זו בעיית חומרה. המחשב בשלב כלשהו נתקע (אחרי כמה שעות שהוא פתוח). נניח אני מנסה הכנס לאינטרנט והוא לא מגיב. אני מחכה כמה דקות, לא קורה כלום אז אין לי ברירה ולכפות כיבוי (לחיצה ממושכת על כפתור ההדלקה/כיבוי). לאחר מכן אני פותח את המחשב מחדש והוא לא עולה, מסך שחור, והמחשב משמיע רעש מאמץ. לאחר מכן שוב כופה כיבוי (כי מסך שחור מה יש לי לעשות?), ולאחר מכן פותח שוב ועולה חלק. מהי הבעיה? מפרט משמאל. וינדוס 7 64ביט. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by puGs,

אחרי שהתקנתי את ATI TRY TOOLS והפעלתי אותו המחשב פשוט עשה ריסט פתאום. ועכשיו כל פעם שהוא נפתח הוא הרי פותח את התוכנה אוטומת לבד,וכמובן המחשב נכבה ואי אפשר להשתמש בו. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by zoyaniv,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה של leadtek winfast t.v 2000 xp deluxeשאני מתקין את הכרטיס ווינדוס מתקין דריברים אוטומטית ואני לא יכול להפעיל את הכרטיס כנראה זה דריברים לא נכונים או ישנים שאני מנסה לעשות עידכון דריברים הוא אומר לי שהגרסה שאני מנסה להתקין זהה למרות שזה הדריברים החדשים מהאתר שאני מנסה להסיר את הדריברים ולנסות להתקין ישר את החדשים הוא לא שואל אותי וישר מתקין את הדריברים של ווינדוס כרגע אני לא יכול בכלל להפעיל את הכרטיס תודה מראש

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by ozzo,

שמי עוז ואשמח לקבל עזרה ממך. לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי כמה הצעות ליעול המחשב והראשונה היא: Suggestion: SSE is not supported. Upgrade your CPU to speed up applications optimized for SSE. מה זה SSE? איך אני מצליח במערכת ההפעלה של חלונות 2000 (פרופשונל) להתעסק עם ה SSE? איך אני יכול לעדכן אותו? ואיך בעצם אני פותר את הבעיה? בנוסף לכך קבלתי עוד הודעה מהתוכנה: AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by -LosNir-,

שלום, רשום לי שהלוח תומך ב USB 2.0, עכשיו יש לי שאלה, התקן "HIGH SPEED" זה USB 2.0? אם כן אז יש לי בעיה, כמו שאמרתי, על הלוח שלי רשום שהוא תומך ב USB 2.0, אבל הבעיה היא שכשאני מחבר התקן USB 2.0 קופץ לי בלון כזה ורשום שם "התקן HIGH SPEED מחובר ל HUB שאינו מסוג HIGH SPEED". ניסיתי את כל החיבורים שיש לי בלוח, אבל בכולם זה לא עובד, ואני בטוח ב 100% שזה תומך ב USB 2.0, אותה הבעיה גם קורה אצל המחשב של אח שלי, והלוח שלו גם כן תומך ב USB 2.0. הלוח שלי: ASUS P5ND2-SLI כשניסיתי להתקין את הדריברים, הוא אמר שיש לי כבר WIN XP ושהוא כבר בא עם תמיכה מובנת ב USB 2.0, אז הוא לא נותן לי להתקין את הדריברים שקיבלתי עם הלוח. איך אפשר לפתור זאת?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by kfirbep,

אני מנסה למחוק את התוכנה jdownloader ואני לא מצליח מופיעה לי ההודעה הזאת:make sure the disk is not full or write -protected and that file is not currently in use. מה לעשות? אני משתגע!!! תודה לכל העוזרים כפיר

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  7. http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=20ACIPFMAS0PW1TQVTG6EC0I4S מחשב שלו קורס מדי פעם ... אולי יש פה מישהוא שיגיד מה הבעיה.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by nissim_y,

אני כותב בהצלחה קובץ על דיסקט חדש אך כשאני מנסה לקרוא אותו - מתקבלת הודעה שהדיסקט אינו מאותחל. כמו כן,דיסקט שנכתב במחשב אחר - מתקבלת אותה הודעה

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by fofo66,

מקווה שזה המקום הנכון לבקש דרייב פשוט פירמטי את המחשב ואני לא מצליח לשמועה מוזיקה { כרטיס קול מובנה } חיפשתי ברשת דרייב כולל באתר היצרן וללא תוצאות בבקשה אנשים תעזרו לי זה מאוד דחוף הדגם הוא : ASUS P45533MX REV1 במנהל החומרה ב - XP מסומן לי כרטיס הקול בצהוב לא הצלחתי לחזור לקודם ושוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. היי, קיבלתי מחשב חדש בשעה טובה ויש לי בעיה מוזרה - אחרי כיבוי המחשב (מתוך WINDOWS XP), אני לא מצליח להדליק אותו ע"י לחיצה פשוטה על הכפתור במארז, אלא באחת משתי הדרכים הללו: 1. ניתוק הספק מהחשמל, חיבור חזרה והדלקה רגילה. 2. לחיצה במשך 10 שניות בערך על כפתור ההדלקה במארז ועל כפתור ה-RESET בו זמנית, עזיבה וליחצה על כפתור ההדלקה. המפרט: AMD 2500 ABIT NF7 2X GEIL 256MB PC3200 RADEON 8500 מארז TASK 3001 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  11. שלום חברים, השבוע רכשתי מחשב חדש (פירוט אפשר לראות בחתימה) והתקנתי והכל לכאורה תקין ועובד מעולה. למחשב יש בעיית חומרה שאין לי מושג מאיפה לאתר אותה. כאשר אני מכניס את המחשב למצב של SLEEP הוא נכנס והכל תקין, כאשר אני מנסה לעורר אותו חזרה נדלקים רק המאוורררים של המארז ושום דבר לא קורה. המסך במצב בטוח והמחשב לא מסיים את העליה. רק REBOOT עוזר. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  12. לפני מספר ימים החלפתי כרטיס מסך במחשבי, חיברתי את כל הכבלים הדרושים וכאשר הדלקתי את המסך הכל נראה כרגיל אך כאשר זה הגיע למצב שבו הוינדוס עולה המסך נעשה שחור לכן הייתי צריך ללחוץ על הכפתור SOURCE הנמצא על המסך על מנת להחליף את הערוץ לאנלוגי ובעקבות זאת פעל כרגיל. מה אני צריך לעשות שהערוץ יהיה דיגיטלי גם לאחר הפעלת הוינדוס או לפחות שלא אצטרך להחליף ערוץ כל פעם שאני מדליק את המחשב. תושה מראש.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by ptyahoo,

לא מזמן קניתי את נגן iriver h-10 שתומך ב-usb2. עד לקנייה לא ממש הייתי צריך את ה-usb2 ולא השתמשתי בו ולכן לא היה אכפת לי שיהיה usb1. הלוח שלי- chaintech sk8t800, תומך בחיבור המהיר ובה עם דרייברים לחיבור. בהתחלה נאמר לי במקום אחר שאני חייב sp1 לפחות. אז התקנתי sp2 ולא היה בעיות. החיבור עדיין מזוהה כ-usb1 וכשאני מחבר את הנגן כתוב לי שאין לי חיבורים של usb2 במחשב. ניסיתי בלי הדרייברים בהתחלה כי היה כתוב בחוברת של chaintech כי למי שיש xp+sp1, לא צריך דרייברים. לא הלך וגם ניסיתי עם דרייברים. תעזרו לי! שמעתי שיש הבדלים גדולים בין החיבורים והעברת השירים הרבה יותר מהירה. תודה לעוזרים! הבעיה נפתרה! למעוניינים פשוט הסרתי את הדרייברים של הלוח אם וזה עבד בלעדיהםת כנראה ה-sp2 מובנה בדר…

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  14. Started by Crash5,

שלום, לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה מאוד במחשב שלי. המחשב מאתחל את עצמו באופן פתאומי ולא רצוי. זה קורה בעבודה שוטפת במחשב ולא נמצא מכנה משותף שיכול לגרום לי לחשוד שהאיתחול התבצע כתוצאה משימוש באפליקציה מסויימת. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP SP2 מעבד: Intel Pentium 4 Northwood 1.6A GHZ @ 2.2GHZ Cache לוח אם: Epox EP-4BDA - Intel I845D Chipset זיכרון: CORSAIR 256MB - DDR 333/400Mhz - CMX256A - 3200 CL2.5 Samsung 512MB DDR 333/400MHZ עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  15. לוח INTEL P965L. לא מצליח לשנות RPM של שום מאוורר. 3 מאווררים מזוהים ע"י הלוח. בתוכנה של אינטל רואים את הRPM אבל לא ניתן לשנות. SPEED FAN בכלל לא רואה את הRPM שלהם. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  16. נתחיל מזה שהיום התקנתי כרטיס מסך 8600GT שאין עליו עדיין שום קירור , ואני עדיין מחכה למשהו מומלץ . עכשיו המחשב התחיל להתחמם ואלו התוצאות שנבדקו בהפרש של חצי דקה אחת מהשניה תיראו איזה שונות . התוצאה בEverest התוצאה בSpeedFan אם אפשר גם טיפה תסבירו לי מה כל אחד מהדברים אומר יענו מזה הטמפ' של הכרטיס מסך למשל ? וכמובן איזו תוכנה צודקת .. תודה ..

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  17. קניתי כרטיס רשת, כי אני מתחבר עוד כמה ימים ל-WOW חיברתי את הכרטיס, העלתי חלונות אקס פי וזה זיהה לי את הכרטיס. לאחר מכן רציתי להיכנס לאינטרנט, אבל כשלחצתי על ההתחברות המחשב פשוט נתקע לי! מה לעשות? למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  18. Started by borissurets,

ערב טוב לכולם, היום קניתי צורב DVD נוסף למחשב. כאשר חיברתי אותו למחשב (חיבור SATA) ולכבלי החשמל הפנימיים המחשב החל להתנהג בצורה מוזרה מאוד. כאשר המחשב עלה, אם בכלל, הוא פשוט נתקע בהפעלה ולא יכולתי לבצע שום פעולה במחשב עד שהיה נשמע איזשהו רעש (לפי עניות דעתי מהלוח אם) שלא נפסק רק אם כיבוי המחשב. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב, קפץ חלון כחול שבו היה רשום: XXX not equal or less. איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אם צריך להגדיר משהו ב- BIOS רק תאמרו לי מה, ואני אעשה את זה. אשמח לתגובה מהירה ככל הניתן! בתודה מראש, borissurets

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  19. שלום, במחשב של אמא שלי יש בעיה ועכשיו שמדליקים את המחשב הוא מגיעה לווינדוס מעלה אחרי איזה 5 שניות הוא קורס ומאתח את עצמו תודה רבה לעוזרים ולמניסים.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  20. בערך מאתמול בבוקר המחשב מבצע כל הזמן ריסטרטים. לרוב מס' שניות לאחר שהמחשב מתחיל לעלות ובפעמים בודדות הוא מגיע לטעינה של הווינדוס ואף לווינדוס. ביצעתי החלפת מעבדים וזיכרונות עם מחשב אחר והבעיה נמשכה כרגיל. כמו כן ניתקתי את הכרטיסים אשר היו מחוברים ללוח, ואציין גם שכרטיס המסך הוא ON BOARD. אודה לעזרה באיתור התקלה.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by hAgAi M,

תשמעו נכנס לי ווירוס למחשב שממש הקריס לי את המחשב והוא חסם לי מלא אפשרויות של הווינדוס כמו העתק-הדבק, אני לא יכול להיכנס ליישומים ולתוכנות ולמשחקים, לאינטרנט וכו' קיצר ממש הרס את המחשב שלי הכל הכיוונים (והוא חסם את מנהל המשימות), ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה חסום גם, ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של ווינדוס אבל הו גם חסם את האפשרות של להתקין ווינדוס. קיצר אני חייב לפרמט את המחשב שלי, דרך הדיסק של ווינדוס אי אפשר, לחיצה ימנית על כונן C ואז על FORMAT זה חסום לי גם ואין לי כונן דיסקטים ככה שאי אפשר לפרמט דרך דיסקט איתחול. השאלה הראשונה של היא אם יש דרך אחרת לפרמט כמו דרך התחל > הפעלה > ומשהו.. או כל דרך אפשרית אחרת. השאלה השניה שלי היא אם אני אזמין טכנאי אז יהיה לו מכשיר ש…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by haii,

שלום רציתי לשאול כי קרה לי כמה פעמים שרציתי לכבות את המחשב הוא כאילו כבה ומודיע על שמירת הגדרות ואז נהייה מסך כחול עם כיתוב ואח"כ שמפעילים את המחשב הוא נתקע על המסך של הלוח של ביוסתר ואחרי רבע שעה כותב שלא מוצא מערכת למחרת עולה רגיל נראה שזה מחימום אבל פתחתי ונקתי מאבק וכן סמתי משחה טרמית על המעבד וכן קרה שפתאום באמצע עבודה כבה והשמיע צפצופים ורק למחרת נדלק המערכת היא XP פנטיום 4 3GHZ זיכרון 1G בתודה מראש :

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by WizMaster,

טוב אז התקלה הזו באמת השאירה אותי ללא תשובה.... מדובר במחשב שכאשר מכבים אותו הוא נדלק באופן ספונטני לאחר זמן מה, משתנה בד"כ. בדקתי אופציות של APM ו-AWAKE בביוס, הכל מנוטרל, בנוסף בדקתי גם ב-APM של מערכת ההפעלה עצמה - שומדבר. המחשב עבר פרמוט לפני יומיים בלי שום קשר לעניין הזה ככה שניתן לשלול תקלת תוכנה מראש.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  24. שלום , המחשב נכבה לי כבר המון זמן , והוא נכבה לבד בסבות 45 דקות , ככה כל פעם זה משתנה מזמן לזמן , ובמקרה הופיע איזה מסך כחול היום שהוא : ולפני איזה שבוע עלו לי שני מסכים כאלה : ממה הבעיה לפי מה שרשום במסך הכחול ? http://up203.*צונזר*/up1/ewzlyjdk3nwz.jpg http://up203.*צונזר*/up1/nln5imymi3tj.jpg אני מעלה את התמונות וזה מצנזר לי למה ? לאן אפשר לעלות? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by yair71,

יש לי תופעה זמן רב . לאחר כמה ימי עבודה (רנדומלי) המחשב מחליט לסגור את עצמו . אם הייתי משאיר אותו סגור לחצי שעה הוא היה עובד טוב אבל אם הייתי מנסה להפעילו ללא התקררות הוא היה עושה בוטים כל הזמן גם תוך כדי התנעה ראשונית (עוד לפני שהחלונות עולים) יכול לעשות בוטים לפני שהחלונות עולים או שהחלונות היו עובדים קצת. החלפתי זיכרונות והחלפתי לוח, הוצאתי כרטיס מודם והתופעות קרו שוב המאוורים של הכרטיס מסך, ספק, מעבד תקינים הרצתי תוכנות לבדיקת כונן קשיח, חלונוץ, זכרונות כרטיס מסך , זיכרונות והכל תקין התופעה מאניינת כי אם יש בעיה עם התחממות אז למה יש ימים שעובד רצוף וךפתע זה קורה. ההתחממות מספיקה כבר אחרי שעתיים זה לר קורה בהפעלות תוכנה קשות. זה יכול להיות בגלישה באינטרנט אם יש בעיה בח…

• 13 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים