עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yairggg,

אהלן, זה לא כ"כ תמיכה אבך בכל זאת מאמין שאנשים פה יוכלו לעזור לי יש לי לפטופ עם ווינדוס 10 אותו אני מחבר לטלוויזיה דרך המגבר ו-HDMI. השאלה שלי היא כזו - האם יש דרך לגרום לווינדוס להפוך לידידותי יותר כשאני עובר לטלוויזיה? הרזולוציה לא מתאימה בדיוק בין המסכים, השוליים נחתכים טיפה (שולי אמנם אבל קצת מציק) וקשה להתמצא עם עכבר ומקלדת מרחוק כי הפונט של הווינדוס קטן ובכלל לא נוח לתפעל את הווינדוס מרחוק. יש איזו דרך להפוך את הווינדוס לסוג של KODI שיהיה נוח יותר לתפעל את המחשב בזמן שהמחשב מחובר לטלוויזיה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי אולי מישהו יכול לעזור לי.. כל וידיאו שאני מריץ באינטרנט הוא מתחיל עם סוג של פיקסלים כאלה שחורים הנה תמונה: http://joxi.ru/12MjwlJhB4j0AJ http://joxi.ru/Rmzk7NdTPWy52O

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן חברים, קצת מביך אבל שידרגתי את מערכת ההפעלה ל WIN 10 היום ובהתחלה התצוגה הייתה דומה לזו שב WIN 7 אבל כנראה לחצתי על משהו ועכשיו אני רואה את שולחן העבודה רק בתצוגת אריחים מעצבנת (מזכיר את WIN 8) ואני לא מצליח להבין איך לחזור לתצוגה שהייתה בהתחלה... למישהו יש פיתרון עבורי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by PurpleEvya,

שלום, לפני שבוע בערך הורדתי את windows 10 והוא לא היה לי נוח כל כך בגלל כל מני שינוים, אז חזרתי לwindows 7 אבל עכשיו windows 7 בקושי עובד לדוגמא: אחת הסיבות שעברתי ל-10 הייתה בגלל שב-7 סייר windows קרס פעם בכמה זמן, אבל עכשיו הוא קורס יותר. המחשב שלי ממש איטי ועד עכשיו לא הצלחתי לגרום לא להריץ שתי תוכונות בו-זמנית. בגלל בעיות אלה החלטתי לחזור (שוב פעם) ל-windows 10 אבל עכשיו הוא לא מצליח להוריד את-10.... ניסיתי כבר בסביבות ה-5 פעמים והוא כל הזמן נותן לי את אותה תקלה: תקלה מס' 80200013 windows update נתקל בשגיאה לא מוכרת.

5. Started by מאור ורבקה יכנוב,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב...המחשב שלי נתקע ברגע שאני מפעיל משחק קצת כבד לא משנה איזה משחק למשל: LOL Dying Light Middle Earth Shadow Of Mordor וכו' ואף פעם לא הייתה לי את התקלה הזאת אמרו לי להוריד תוכנה שנקראת Heaven Benchmark הורדתי אותה הפעלתי על Extreme וכעבור דקה המחשב שוב פעם נתקע אני לא יודע כבר מה לעשות אני מייואש כל המחשב עובד תקין הכל כולל הכל חוץ ממתי שאני נכנס למשחקים והמחשב שלי לא חלש למשחקים האלה כי שיחקתי בהם לפני 3 חודשים(כן הבעיה כבר קיימת אצלי משהו כמו 3 חודשים) לא היה לי זמן לבדוק את זה לעומק לא עשיתי כלום לכרטיס מסך ועברתי על וירוסים וניקיתי אבק ושום דבר לא עזר אז אני מבקש את עזרתכם תודה רבה ושיהיה שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tomegozi12,

עשיתי התקנה נקיה של win8.1. בהתחלה לא עבדה מקלדת .כרטיס רשת פנימי. אחרי חיפוש הצלחתי להתקין.כרגע לא עובד בלוטוס. וקול .ההודעה שמופיעה זה לא מותקן התקן פלט שמע. ואייקון עם רמקול ואיקס אדום. איך אפשר לסדר בנוסף גם לא מזוהה כרטיס מיקרו sd

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Rockstatement10,

היום לפתע קמתי מהמחשב, חזרתי אחרי חצי שנה ופתאום הרזולוציה של המסך נמוכה מאוד (640X480) וזה היה על FHD תמיד. ניסיתי לשנות זאת דרך הגדרות תצוגה וזה לא ניתן לשינוי, בצבע אפור. ניסיתי לעשות ריסטרט וגם לא עזר, גם התקנה מחדש של הדרייבר לא עזרה. דרך ממשק הדרייבר של AMD לא ניתן גם לשנות רזולוציה. בדקתי גם ב-MSCONFIG ו-SAFE BOOT לא מסומן.. אני פשוט לא מבין מה קרה כאן. אין לי אפשרות לנסות לחבר את המסך לכרטיס מסך מובנה כי המסך שלי תומך רק ב-HDMI ו-DP. יכול להיות שכרטיס המסך נדפק?

8. Started by OzZzZz,

שלום, יש לי מחשב שמשמש פיירוול בבית. הספק כוח שלו עם צריכה של 350w. רציתי לשאול מה הצריכה של מחשב כזה? בהשוואה למכשירים אחרים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by odedyac,

נתקע ככה בביוס. בלחיצה על del או f8 לא עושה כלום http://postimg.org/image/paju581hv/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by orenoren1911,

כתוב לי לחפש את זה iros_not_less_or_equal

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום יש לי מחשב נייד מסוג Asus Zenbook . כרטיס מסך מסוג GEFORCE 940M . אבל משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך הזה אלא רק את המובנה של אינטל. בבדיקה במנהל ההתקנים כן מותקן לי הכרטיס של Nvidia ואף ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר. הורדתי את התוכנה everest וגם שם זה מזהה רק את הכרטיס המובנה ואין זכר ל940M. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש וזה לא עזר. אני חושב שזה קרה מאז ששדרגתי את המחשב לWIN10. ויכול להיות שזה אולי משהו חומרתי שהתנתק בפנים? (כי גם לא מזמן החלפתי לכונן SSD - ויכול להיות שלא שמתי לב לזה עד עכשיו) אז לפני שאני פותח את המחשב יש עצות נוספות לפתור את הבעיה הזאת? תודה. יש לי Windows 10 Home 64Bit Asus Zenbook UX303LB

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. לאחר פירמוט והתקנה דרייבים USB לא מזהה אף אתקן חיצוני או עכבר אלחוטי מה ניתן לעשות אם זה תודה רבה

13. Started by 00Amir,

במחשב שלי מותקן חלונות8.1 ואני מריץ מכינה וירטואלית שמריצה Mac OS X 10.10 . כאשר אני עובד על OSX היא לא עובדת חלק כלכך ורציתי לשאול אם יש דרך לסדר את זה.. המעבד I7 עם 12GB זיכרון שמתוכם מוקצב 7GB למכונה, 2 כונני SSD ברייד0 . לא מבין למה האיטיות אשמח לעזרה עובד עם תוכנה Vmware palyer

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חלונות 7 64BIT כרטיס מסך GTX570 - NVIDIA פתאום היה רעש מוזר מהרמקולים - רעש צורם. המחשב אתחל את עצמו. המחשב עלה על רזולוציה נמוכה ופסים אופקיים לבנים. ב DEVICE MANAGER הופיע משולש אזהרה צהוב ליד כרטיס המסך CODE43 Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) נסיתי להסיר ולהתקין. להוריד את כל הדייברים מהמחשב ולהתקין מחדש נקי. גם לחזור ל restore point לפני שזה קרה לא עזר.... שום דבר לא עזר. ההמחשב מחובר לכרטיס ורואים במסך אחד מתוך שניים שהיו מחוברים ורק ב VGA - למרות שאפשר לשנות רזולוציה אבל בתוכנות התלת מימד רואים שהוא משמתמש בחומרה. האם יש דרך לתקן? או רק להחליף כרטיס מסך. ( בן כ שנתיים אם אני לא טועה...) תודה!

15. Started by אבנר ניר,

הדלקתי את המחשב (חשמלית הוא נדלק), אבל לא הוצג כלום על המסך. ניתקתי דיסקים וכרטיס מסך אחד. המחשב הגיע בשלב מסוים, לא זוכר אחרי מה עשיתי איפוס ביוס וכולי, חזרה למסך ראשוני וכניסה לביוס כמה פעמים אבל אחרי הגדרת מצב הדיסקים לרייד הוא כתב לי שהוא מחפש דיסקים ולא מצא. אחרי עוד כמה נסיונות הוא כבר לא חוזר אפילו לביוס. כיבוי מתאפשר רק אחרי לחיצה של 5 שניות על מתג ההפעלה. פרקתי מתחים, הסרתי סוללת גיבוי וכמובן שניתקתי את המחשב לחלוטין מחשמל למשך כמה דקות. מה לדעתכם הבעיה? לוח אם? עדכון: הלוח אם מצביע על תקלה 00 אם הבנתי נכון במסך לדים קטן שנמצא פיזית עליו. לפי המדריך של הלוח זה קוד לא בשימוש, לפי האתר של ASROCK זה קוד לבדיקת ההתקנה של המעבד. לא יודע מה הנכון. שאלה נ…

16. Started by yakir8,

שלום, אני אתחיל מההתחלה. בעבר היו לי קריסות של המחשב עם מסכים כחולים לאחר בדיקה ראיתי שזאת בעיית תוכנית עם הDRIVER של הכרטיס מסך אז כשביצעתי שדרוג ל-windows 10 ביצעתי התקנה נקיה לכול המחשב. עכשיו קימות לי קריסות במהלך משחקים, אבל אני לא מקבל שם מסך כחול או הודעה אחרת פשוט המחשב מאתחל את עצמו ככה סתם. בדקתי טמפרטורות בזמן המשחק מעבד על 55 בערך וכרטיס מסך על 77(מפרט בהמשך). מה שמעצבן עוד יותר אני יכול לשחק שעה והמחשב מבצע ריסט או לשחק חמש דקות או שזה לא יהיה בכלל, זה לא משהו קבוע. המפרט שלי מעבד AMD Phenom II X4 955 כרטיס מסך ATI AMD Radeon HD 7870 לוח אם GA-MA78LMT-US2H זיכרון 8G ספק כוח SeaSonic 500W DRIVER ים מעודכנים. משהו יכול להצביע על הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. חג שמח, המחשב Lenovo G580 עם ווינדוס 7 SP1 X64, בוצע שחזור למערכת הפעלה ממחיצת השחזור של היצרן. המחשב מגיע עם IE9. לאחר התקנה של IE11, מערכת ההפעלה עולה וזורקת הרבה הודעות שגיאה, כשבכולן הודעה זהה: אין אפשרות להפעיל את התוכנית מאחר ש-api-ms-win-downlevel-advapi32-l1-1-0.dll חסר במחשב שלך. נסה להתקין מחדש את התוכנית כדי לפתור בעיה זו. ההודעה הזאת מופיעה גם על תוכנות שאינן קשורות לIE11, כמו התוכנה של הטאץ' פאד של העכבר. איך מתפטרים ממנה, חוץ ממחיקה של הIE11? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום רב יש לי מחשב גיימינג חדש יחסית (כחצי שנה). זמן רב שהמחשב עושה בעיות בתצוגה של משחקים ואף בוידיאו לעיתים. הבעיות מתבטאות באופן של לאגים קצרים של חצי שנייה או פחות אך מתמשכים. רמת ה"לאגים" הללו משתנה ממשחק למשחק. אך ניכרת בכולם. דוגמא: במשחק heros of the storm כל תזוזת הדמויות והאפקטים נתקעות לשנייה או פחות. עליי להגיד שיש מחשב נוסף בבית על אותו רשת אינטרנט, שבו המשחקים והמדיה השונה פועלים כראוי. המחשב נשלח לתיקון פעמים, הוא עבר הרצה של כל הרכיבים במחשב, אך לטענתם לא נמצאה כל תקלה במחשב. האם מישהו עבר משהו דומה בעבר? או מישהו יודע איזה חלק במערכת עליי לבדוק או למה יכולה להיות קשורה הבעיה בתוך המערכת הכוללת? וכמובן האם ניתן לפתור אותה? תודה מראש וערב טוב CPU: Intel® Co…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by yoni8866,

קניתי מחשב נייד, שמותקן עליו ווינדוס 8.1. אני הולך לעשות לו עדכון לווינדוס 10, אבל אני לא יודע איזה אופיס עובד עליו. יש לי אופיס 2013, האם זה יעבוד עם ווינדוס 10 או שאני צריך אופיס חדש יותר? תודה.

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. היי קניתי לפטופ חדש עם אובונטו עליו. פירמטתי הכל, התקנתי וינדוס 10 וסידרתי את המחיצות מחדש ואיחדתי אותן לכונן אחד. כמובן שעשיתי איחוי לדיסק בסוף. כשאני מפעיל סרטים בכל נגן שהוא - WMP, VLC, WMPclassic, מוריד קודקים - הוידאו נעצר לכמה חלקי שניה ואז ממשיך, וזה קורה פעם בשניה. מאוד מעצבן את העין. דברים שניסיתי ולא עזרו: -ניקוי של המחשב עם CCLEANER -כיבוי אנטיוירוס ותוכנות כבדות -משחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך שלי -איחוי נוסף של הדיסקים הקטע שהמחשב חדש לגמרי ואין לו בעיית CPU כשאני מפעיל סרטים: 15% כשמופעל סט באיכות 720p. וידאו להדגמה: https://onedrive.live.com/redir?resid=243F2B4A30334AAD!631&authkey=!AECw3PItNFR6eXU&ithint=video%2cmp4 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mickeydi,

לפני מספר דקות המחשב הנייח הפסיק לעבוד. כיביתי את הספק והפעלתי מחדש. הדלקתי את המחשב, המאוורר התחיל לעבוד אבל מיד הפסיק והמחשב כבה. העכבר והסלולרי שמחוברים לUSB עדיין מקבלים זרם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by excalibur64,

המחשב נקנה סך הכל לפני חצי שנה בנייה אישית,עכשיו בשני המסכים האחרונים שהיו לי הופיעו שניה הבעיות הבאות: pool_corruption_in_file_area memory_management הזכרונות שיש לי הם מהמחשב הקודם מלפי כמה שנים טובות ובהרצה של הmemtest לא התגלו בעיות. הזכרונות הם של G.SKILL מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by excalibur64,

הכרטיס מסך שלי GTX 970 4GB לא מזוהה במנהל התקנים לאחר הסרת הדרייבר האחרון לWIN 10 ניסיתי לנתק את הכרטיס ולהחזיר אותו וזה לא עזר. ניסיתי לנקות את הסלוט גם לא עזר. מה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  24. הי קיבלתי מחשב לא רע אבל די ישן במתנה אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין ווינדווס חדש רציתי להתקין ווינדווס 7 אבל אני לא בטוח איזו גרסה תרוץ לי הכי סבבה זה המפרט הבסיסי של המחשב: Intel Pentium E5300 2060GHz 4GB Ram DDR2 Gigabyte G31M-52C (Socket 775) (לוח אם) Intel G33/G31 Express Chipest Family (כרטיס מסך) איזה ווינדווס כדאי להתקין? אני יכול להיות שקט ולהתקין windows 7 ultimate x64? או שכדאי home edition או 32 סיביות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  25. גיליתי באג קטן ומרגיז בחלונות 10 החדשה של מיקרוסופט, כשאני מחבר אוזניות ליציאה הקדמית של האוזניות הוא כלל לא מזהה אותן, אלא רק את המיקרופון. הוא מצליח לזהות את האוזניות אך ורק אם אני מנתק לחלוטין את הרמקולים שמחוברים בכניסה האחורית הירוקה. ברגע שאני מחבר שוב את הרמקולים מאחורה בזמן שהאוזניות מחוברות מקדימה, הכניסה הקדמית של האוזניות כבר לא פועלת יותר, חיפשתי בהגדרות מערכת וגם בהגדרות דרייבר REALTEK ולא מצאתי הגדרה ששולטת בזה. הסרתי והתקנתי דרייבר מהאתר של HP וזה לא עזר. יש לכם מושג?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.