עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לאחרונה רכשתי את המשחק VANGUARD SOH זה משחק MMORPG מהכבדים שקימיים היוםץ כאשר אני מפעיל את המשחק הוא עובד אצלי בצורה די טובה עם FPS די בסדר של 35FPS אך כעבור זמן מה כ5 דקות בערך הביציעים יורדים ולכן אנני יכול לשחק. גיליתי כי כאשר המעבד מתחמם הוא מוריד את דתר המעבד ל מ2GHZ ל 400MHZ כדי להוריד את הטמפרטורה. זה לא קרה לי באף משחק אפילו לא בOBLIVION. חשבתי אולי תוכלו לעזור לי ולעייץ לי מה לעשות - אני לא יכול לקנות מחשב חדש כי אין לי מספיק מזומנים בינתיים והמחשב בככלליות די עומד בדרישות של המשחקים כיום. המחשב הוא HP PAVILION DV4293 עם המפרט הבא: 2GHZ CENTRINO 1GIGA RAM CORSAIR וX700 של ATI אנא תנו לי עצות והצעות. תודה מראש. קובי

3. Started by ROYAL125,

שאני מדליק תמחשב המחשב עובד והמסך לא נדלק המנורה של המסך דולקת אבל הוא לא נדלק כדאי שזה ידלק אני צריך להוציא תכבל שמתחבר לכרטיס מסך לגעת עם הברזל שלו (של הכבל) על הכניסה של הכרטיס מסך אז יש רעש שהוא נדלק כזה ואז אני מכבה תמחשב ומדליק והוא עולה (לא תמיד)ועוד דרך מוזרה שהוא יפעל אני פותח תמחשב מקריב תיד ליד הכרטיס מסך ואז המסך נדלק ועובד אני יודע שזה נשמע מוזר מה אפשר לעשות ?? :s05:

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך של ATI X1800gto של היצרנית powercolor והמאוורר של הקירור (סטוק) עושה רעשים מוזרים מאוד שלא היה עושה בהתחלה ולא שבמאמץ פשוט סתם ככה אפילו שאינ כותב עכשיו הוא עושה רעש כל כמה שניות .. זה לא היה ככה שקניתי את המחשב האם המאוורר של הקירור פגום? אין לי את המחשב שנה ויש עדיין אחריות העם ללכת לk.s.p ולבקש שיבדקו את התקלה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SciFi7,

שלום, באמצע הפעילות שלי במשחב העכבר החליט להפסיק לפעול , בצורה פתאומית העכבר שלי זה microsoft wirellss שמתחבר דרך USB העכבר לא כולכך ישן משהו כמו חצי שנה... ניתקתי את ה-USB חיברתי מחדש, חיברתי במקום אחר את ה-USB איכשהו התקנתי את הדרייברים מחדש (של הווינדוס, אין לי דיסק) כיבתי את המחשב... ניסתי כל דבר שאני יודע, מה דעתכם ואיך אפשר לעזור...

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by beni125,

יש לי כונן dvd של טושיבה בערך שנה וחצי הכוננן הוא sdm1912 וכאשר אני מכניס דיסק הוא עושה כאילו לוגו של קוא ואז הוא מראה שהוא לא קרא ואין כלום בדיסק והוא אומר אנא הכנס דיסק לכונן d: איך אפשר לפתור בעיה זאתי ואני כבר עשיתי עידכון קושחה!!1

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רציתי לדעת כיצד אני יוכל במדיוק לדעת מה החלקים שיש לי במחשב לוח אם מעבד וכו'.. יש אוזשהיא תוכנה מיוחדת?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  8. Started by eBola,

אהלן מנסה להתקין ווינדווס אבל הלוח לא מזהה כוננים. הבנתי שצריך דיסקט שמכיל דרייבר RAID להארדיסק SATA שברשותי. איפה ניתן להוריד את אותו הדרייבר?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  9. שלום . אני מספר לכם סיפור קטן .... היו לי במחשב שני זיכרונות שסה"כ חצי גיגה אבל היתה לי איזה בעיה לא בטוח מהם והחלפתי לשנים חדשים של החברה kingston עכשיו אני רוצה להוסיף אותם כדי שהיה לי אחד גיגה ככה הויסטה גם יעבוד יותר טוב ... האם יש אפשרות להוסיף עוד שנים ? האם צריך לעשות משהוא בביוס ? או רק לשים וזה אמור לעבוד ? תודה רבה לכם ...

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  10. שלום ברוב המשחקים שאני משחק יש לי תקיעות והמחשב קופא ומצריך איתחול הגעתי למסקנה שזה או הכרטיס מסך שלי 6600GT או הספק הגנרי המחשב לא נתקע בכל משחק אלא בעיקר בכבדים רמזים: המחשב עבר בדיקת מאמץ למעבד ולזיכרונות בלי בעייה המחשב נתקע ב 3D MARK ולא מצליח לסיים את הבדיקה

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by Rocket_Pool,

שלום לכולם מאז שעברתי למסך ה LG LCD יש לי דיליי אדיר במשחק אמריקס ארמי. הדיליי הוא:כשאני מזיז את העכבר התנועה שלו על גבי המסך מתחילה כ-שניה יותר מאוחר. אין לי מושג מה זה,אני שבוז מזה.. עדכנתי את הדרייבר של המוניטור עצמו+דרייבר של העכבר+כרטיס מסך(FX5600) וכלום לא עוזר. או שאולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך? אולי קרה את זה לעוד מישהו כשהוא עבר מCRT ל LCD? חשוב לציין שבCRT לא הייתה לי אף בעיה בנושא... אגב,החיבור הוא DVI(אולי גם קשור לדילי?!?) תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Raz20,

כשאני מפעיל את המחשב אז יש סריקה אוטומטית כזאת עכשיו הוא מוצא דברים שפעם לא היו , כיראה הוא מצא איזה פגם או משהו . מה אפשר לעשות? גם המחשב שלי התחיל לעבוד לאט לאחרונה , יכול להיות שיש קשר. תראו בתמונות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by Gimel,

לפני חודש התקשר אלי חבר ואמר שהמחשב שלו לא נדלק (מאווררים מסתובבים אבל אין POST). היה לו ASUS P4P800... היום גם המחשב שלי הפסיק לעבוד! האם אורך חיי הלוח הזה הוא 4 שנים בדיוק? איזה לוח כדאי לקנות במקומו?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by y-angelus,

מה ההבדל בין הגרסאות הללו ?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  15. יש לי את הצורב הנ"ל ובזמן האחרון הוא הפסיק לצרוב ולקרוא תקליטורי DVD (למשל משחקים מקוריים, דיסקים ריקים וכו'). מה שמוזר שדווקא תקליטורי CDR וכו' הוא קורא טוב. יש לכם מושג מה הבעיה? תודה... עריכה: ניסיתי כבר להסיר ולתת לווינדוס לזהות את ההתקן מחדש. ניסיתי כל מיני כלים לשינוי אזורים. ניסיתים הרבה דברים. כמובן שכל דבר שתציעו אני אנסה שוב.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by sagib10,

אנשים שלום , יש לי SP2 מותקן אבל יש לי בעיה של הורדות איטיותתתתת אפילו מאתרים שאני יודע שאנשים מורידים נגיד על 150 אפילו 180 לי מוריד על 20 גג ... ופעם לא היה לי ככה ...מישהו יודע ?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  17. שלום, המפרט שלי רשום למטה, תתעלמו מהא"ק - הכל חזר לסטוק. היה לי twinmos speed premium 512, חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה לפני שאני מתקין ויסטה. הזמנתי סטיק של twinmos twister משום שה speed premium כבר לא נמכרים. מהרגע שהתקנתי את הזכרון - סיוט. בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוסים, מכיוון שאני בצבא וחוזר לפעמים רק אחרי שבועיים, ואחותי כל הזמן מצליחה להתקין כל תוכנה שמסתובבת באינטרנט. אז ניקיתי וירוסים, וספייוור, אבל זה לא ממש עזר. ריסטים בלי סוף, גם ב SafeMode. יש לציין שהזכרונות עבדו ב Dual. החלטתי להתקין ויסטה למרות הכל, פירמטתי והתחלתי את ההתקנה, רק עם הסטיק המקורי. אחרי שההתקנה הסתיימה החזרתי את הסטיק, והופה - הויסטה הכלל לא עולה, אלא מתבצע ריסט בשלבי העליה המוקדמים. יש לציין ש…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. שלום, המחשב שלי התחיל פתאום באמצע העבודה להראות מסך כחול של WINDOWS אבל לא זה שאומר שיש בעייה בקובץ אלא מודיע על MEMORY MANAGMENT, IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL או דברים שונים כאלה לאחר מכן או אומר שאם זה פעם ראשונה שזה קורה אז לעשות RESTART למחשב ועם לא אז זו כנראה בעיית חומרה ובסוף ההודעה הוא רושם כתובת של הזיכרון (כל פעם משתנה) ואז כותב "Begining dump of physical memory... נראה לי שזו בעיית חומרה, (כי זה חוזר על עצמו עכשיו כבר לעיתים קרובות) או שישר נכנס ל-STANDBY. שלחתי אותו לתיקון והם בדקו ולא מצאו את הבעייה כמו כן גם לא ראו את המסך הכחול. מישהו יכול להגיד לי באיזה כיוון הבעייה. כי הרצתי תוכנה לבדיקת הזיכרון כמו MEMTEST86+ והיא לא גילתה כלום. תודה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by mtfl,

התקנתי בלותות' במחשב והכל בסדר... יש לי כרטיס רשת אלחוטי שקולט מראוטר של מחשב אחר בבית. הבעיה היא שהבלותות' מזהה את הפלאפון אבל הוא לא יכול להעביר אליו כלום... אם אני אנתק את האינטרנט אז הבלותות' יעבוד, והפוך! איך אני גורם לשניהם לעבוד יחד במקביל ללא הפרעה? ההודעת שגיאה היא: service discovery failed

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. לפי התמונה זה נכון?בתוכנה eve... בסטוק אחד כתוב גיגה 1 ובסטוק שני כתוב עוד 512 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by hatzhaik,

שלום לכולם רציתי להוסיף הארדיסק למחשב השני שלי שהוא P3 733 133Mh ולוח כזה http://www.jetway.com.tw/oldweb/evisn/product/slot1_370/bx133/bx133.htm והיה חסר לי ג'מפר אחד בשביל ההגדרות של ההרדיסק השני וחשבתי שאין בעייה לקחת מהלוח כי מזכרוני ידוע לי שיש כמה שמחוברים על פין אחד והם לא בשימוש אז הוצתי את הג'מפר הלבן שבתמונה הראשונה וראיתי שהוא מחבר בין שני העליונים והחזרתי אותו אח"כ ראיתי ארבע ג'מפרים כחולים וצמודים בשורה (תמונה 2)שהשניים הפנמיים מחוברים לפין אחד למעטה ובאתי להוציא אחד מהם ובטעות גם הוצאתי את הימיני.החזרתי אותו למקומו ולקחתי את הג'מפר השלישי משמאל להרדיסק חיברתי ובאתי להדליק את המחשב והוא נדלק אך לא מופיע מסך הפתיחה. ניסיתי להוציא את ההרדיסק החדש ולהחזיר את הג'…

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by erezmoris,

האם יש חוברת הדרכה בעברית לנייד DELL D820

23. Started by xena,

יש למישהו מושג על מה מצביעה התקלה בתמונה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by d_v,

שלום רב יש לי צורב DVD NEC שבכל פעם שאני מכניס דיסק ריק הוא נותן לי הודעה- "הגישה נדחתה" כשאני מכניס דיסק עם תוכן מסוים אז אין בעיה. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חייב לצרוב דברים...

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  25. יש לי מחשב דיי חדש (חודשיים בערך). הכרטיס הוא x1950xt 256 של ספיר. בהתחלה הוא היה במנוחה עומד על 50-53 מעלות, ובזמן האחרון הוא עומד במנוחה על 60-64. האמת שאני חושב שזה ככה מאז שהתקנתי את 6.12 יכול להיות שזה באמת בגלל הדרייבר החדש? חשוב לציין שהכרטיס והמחשב בכלל עובדים מעולה מריצים את כל המשחקים חלק מדיבל 2 טוטאל וואר רץ חלק לגמרי כשכל ההדגרות על הכי גבוה ופילטרים על max ככה שאין מצב שהוא דפוק או משהו... סתם מציק לי השינוי הדרסטי הזה של יותר מעשר מעלות ... תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.