עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by y-angelus,

מה ההבדל בין הגרסאות הללו ?

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  2. יש לי את הצורב הנ"ל ובזמן האחרון הוא הפסיק לצרוב ולקרוא תקליטורי DVD (למשל משחקים מקוריים, דיסקים ריקים וכו'). מה שמוזר שדווקא תקליטורי CDR וכו' הוא קורא טוב. יש לכם מושג מה הבעיה? תודה... עריכה: ניסיתי כבר להסיר ולתת לווינדוס לזהות את ההתקן מחדש. ניסיתי כל מיני כלים לשינוי אזורים. ניסיתים הרבה דברים. כמובן שכל דבר שתציעו אני אנסה שוב.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by sagib10,

אנשים שלום , יש לי SP2 מותקן אבל יש לי בעיה של הורדות איטיותתתתת אפילו מאתרים שאני יודע שאנשים מורידים נגיד על 150 אפילו 180 לי מוריד על 20 גג ... ופעם לא היה לי ככה ...מישהו יודע ?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  4. שלום, המפרט שלי רשום למטה, תתעלמו מהא"ק - הכל חזר לסטוק. היה לי twinmos speed premium 512, חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה לפני שאני מתקין ויסטה. הזמנתי סטיק של twinmos twister משום שה speed premium כבר לא נמכרים. מהרגע שהתקנתי את הזכרון - סיוט. בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוסים, מכיוון שאני בצבא וחוזר לפעמים רק אחרי שבועיים, ואחותי כל הזמן מצליחה להתקין כל תוכנה שמסתובבת באינטרנט. אז ניקיתי וירוסים, וספייוור, אבל זה לא ממש עזר. ריסטים בלי סוף, גם ב SafeMode. יש לציין שהזכרונות עבדו ב Dual. החלטתי להתקין ויסטה למרות הכל, פירמטתי והתחלתי את ההתקנה, רק עם הסטיק המקורי. אחרי שההתקנה הסתיימה החזרתי את הסטיק, והופה - הויסטה הכלל לא עולה, אלא מתבצע ריסט בשלבי העליה המוקדמים. יש לציין ש…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. שלום, המחשב שלי התחיל פתאום באמצע העבודה להראות מסך כחול של WINDOWS אבל לא זה שאומר שיש בעייה בקובץ אלא מודיע על MEMORY MANAGMENT, IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL או דברים שונים כאלה לאחר מכן או אומר שאם זה פעם ראשונה שזה קורה אז לעשות RESTART למחשב ועם לא אז זו כנראה בעיית חומרה ובסוף ההודעה הוא רושם כתובת של הזיכרון (כל פעם משתנה) ואז כותב "Begining dump of physical memory... נראה לי שזו בעיית חומרה, (כי זה חוזר על עצמו עכשיו כבר לעיתים קרובות) או שישר נכנס ל-STANDBY. שלחתי אותו לתיקון והם בדקו ולא מצאו את הבעייה כמו כן גם לא ראו את המסך הכחול. מישהו יכול להגיד לי באיזה כיוון הבעייה. כי הרצתי תוכנה לבדיקת הזיכרון כמו MEMTEST86+ והיא לא גילתה כלום. תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by mtfl,

התקנתי בלותות' במחשב והכל בסדר... יש לי כרטיס רשת אלחוטי שקולט מראוטר של מחשב אחר בבית. הבעיה היא שהבלותות' מזהה את הפלאפון אבל הוא לא יכול להעביר אליו כלום... אם אני אנתק את האינטרנט אז הבלותות' יעבוד, והפוך! איך אני גורם לשניהם לעבוד יחד במקביל ללא הפרעה? ההודעת שגיאה היא: service discovery failed

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. לפי התמונה זה נכון?בתוכנה eve... בסטוק אחד כתוב גיגה 1 ובסטוק שני כתוב עוד 512 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by hatzhaik,

שלום לכולם רציתי להוסיף הארדיסק למחשב השני שלי שהוא P3 733 133Mh ולוח כזה http://www.jetway.com.tw/oldweb/evisn/product/slot1_370/bx133/bx133.htm והיה חסר לי ג'מפר אחד בשביל ההגדרות של ההרדיסק השני וחשבתי שאין בעייה לקחת מהלוח כי מזכרוני ידוע לי שיש כמה שמחוברים על פין אחד והם לא בשימוש אז הוצתי את הג'מפר הלבן שבתמונה הראשונה וראיתי שהוא מחבר בין שני העליונים והחזרתי אותו אח"כ ראיתי ארבע ג'מפרים כחולים וצמודים בשורה (תמונה 2)שהשניים הפנמיים מחוברים לפין אחד למעטה ובאתי להוציא אחד מהם ובטעות גם הוצאתי את הימיני.החזרתי אותו למקומו ולקחתי את הג'מפר השלישי משמאל להרדיסק חיברתי ובאתי להדליק את המחשב והוא נדלק אך לא מופיע מסך הפתיחה. ניסיתי להוציא את ההרדיסק החדש ולהחזיר את הג'…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by erezmoris,

האם יש חוברת הדרכה בעברית לנייד DELL D820

10. Started by xena,

יש למישהו מושג על מה מצביעה התקלה בתמונה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by d_v,

שלום רב יש לי צורב DVD NEC שבכל פעם שאני מכניס דיסק ריק הוא נותן לי הודעה- "הגישה נדחתה" כשאני מכניס דיסק עם תוכן מסוים אז אין בעיה. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חייב לצרוב דברים...

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  12. יש לי מחשב דיי חדש (חודשיים בערך). הכרטיס הוא x1950xt 256 של ספיר. בהתחלה הוא היה במנוחה עומד על 50-53 מעלות, ובזמן האחרון הוא עומד במנוחה על 60-64. האמת שאני חושב שזה ככה מאז שהתקנתי את 6.12 יכול להיות שזה באמת בגלל הדרייבר החדש? חשוב לציין שהכרטיס והמחשב בכלל עובדים מעולה מריצים את כל המשחקים חלק מדיבל 2 טוטאל וואר רץ חלק לגמרי כשכל ההדגרות על הכי גבוה ופילטרים על max ככה שאין מצב שהוא דפוק או משהו... סתם מציק לי השינוי הדרסטי הזה של יותר מעשר מעלות ... תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Oranili,

שלום , לאחי יש מחשב 900MHZ 512 RAM וברצוני להתקין לו WIN98 יש לו XP כרגע . עכשיו ( אל תגידו לי לא צריך ) אני רוצה . ויש לו מחיצה אחת C שהיא NTFS . ו D שכל הדברים שם היא FAT32 למזלי. עכשיו רציתי לשאול אם אני מפרמט את C ומתקין שם WIN98 אחריזה כל ההתקנות + תמונות יעבדו לי אחריזה ? תודה הנה הדרייברים של הלוח אם שלי : אם מישהו ימצא לי את זה אני מאוד ישמח אני מחפש שעות על גבי שעות לא מוצא מיואש Motherboard: CPU Type Intel Celeron, 900 MHz (9 x 100) Motherboard Name Asus Pegasus Motherboard Chipset VIA VT82C694X/T Apollo Pro133A/T System Memory 512 MB (SDRAM) BIOS Type Award Medallion (03/30/01) <http://www.phoenix.com/en/products/default.htm> ìéãåø (0:00 AM) : …

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  14. המחשב כל הזמן עושה לי ריסטים , משהו כמו 6 פעמים ביום. סרקתי וירוסים עם קספרסקי , אד אוור , ספייבוט , ואין כלום. וגם עם HijackThis , והכל תקין. האנטי וירוס לא מוצא וירוסים , הספיי וורים אצלי נבדקים מידי יום. הקבצי טמפ מוסרים כל יום , ואין לי מושג מה גורם למחשב לאתחל את עצמו , תוך כדי עבודה , בזמן משחקים או סתם גלישה ברשת. חשבתי שזה החום של המעבד ובדקתי עם תוכנה בשם speed fan ואני לא מבין את הנתונים שלה : temp1 : 39c temp 2: 34c temp3 : 56 c עם נורית אדומה לידו. hd0 : 33c hd1: 36c מה הבדיקה שלה אומרת ? תוצאות תקינות ? מה גורם למחשב שלי לעשות ריסטים ? אם אין לי וירוסים ? או טרויינים ? גם הסרתי את האפשרות של ריסרט אוטומטי מהלוח בקרה , במקרה של בעיה. אם אני אתקין את הווינד…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכם! יש לי מחשב עם מערכת הפעלה xp. יש לי בעייה דיי מוזרה, שהיא מסכים כחולים. יש לי ארד דיסק של 40gb מחקתי את כל הנתונים שהיה בוא כולל מחיצות , ויצרתי שתי מחיצות אחת c ואחת d. ואחרי זה התקנתי את xp מחדש , ואת כל הדריבריים מחדש. כעבור כמה זמן המסך הכחול חזר שוב , אני לא יודע מה לעשות כבר . תעזרו לי. בתודה בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  16. אהלן... נתקעים לי משחקים באמצע ויש לי ריסטרטים פתאומיים רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע זיכרונות??ספק??מעבד??לוח??הרדיסק?? האם בדיקת זיכרונות ומעבד יכולים לעזור לי ??? יש דרך לבדוק ספק כוח ???? תודה...

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  17. Started by ilay22,

עדכנתי את הביוס דרך @BIOS ועכשיו כל פעם שוינדוס עולה, הוא מתנהג כאילו זאת הפעם הראשונה שהוא עולה, כל ההגדרות נעלמות, כל תוכנה עולה כאילו שרק התקנתי אותה.. מיהשו יודע איך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by ilay22,

למחוק

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. יש לי בעיה שלא קרתה לי לפני שפירמטתי את המחשב. הבעיה היא שבכל פעם שאני מסיים להתקין תוכנה מסויימת (שהיא קלה במיוחד) המחשב מאתחל את עצמו! עשיתי לפי המדריך וזו השגיאה שהייתה רשומה לי: BAD_POOL_HEADER מה זה אומר? ומה אני עושה? תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by rani255,

יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by gurululu,

שלום אנשים, יש לי לפטופ עם כניסת PCMCIA2 ואני מעוניין לרכוש מודם סלולרי שמתחבר בכניסת PCMCIA. האם יתאים לי? תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. שלום לכולם! יש לי בעיה בהוספת דיסק קשיח שקניתי היום.. :-[ הוא בנפח 250GB 16MB BUFFER תוצרת WD. על גבי הלוח אם שלי יש 4 סלוטים לחיבור SATA (שניים לבנים,שניים כחולים).בכל קומבינציה שלא חיברתי וניסתי הכל הכונן החדש לא ממש מזוהה בהצלחה בווינדוס.ז"א בביוס הוא מופיע לי,כשווינדוס עולה אני מקבל הודעה שהחומרה החדשה הותקנה בהצלחה אך כאשר אני נכנס למחשב שלי אני רואה שם רק את הכונן הקשיח הישן שלי(שמחולק לC,D,E) בנפח 120GB.אני לא ממש קולט מה לא בסדר פה ומה הבעיה למרות שאני די מתמצא במחשבים. אשמח והודה לכל הבאים לעזרה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by BlackOrbit,

שאני מתקין את הויינדוס הוא לא מזהה לי את הכונן SATA שלי גם אחרי שניסיתי להגדיר אותו בצורת SCSI (כמו שצריך). למרות שהורדתי כבר דרייברים מהאנטרנט שאמורים להכנס לדיסקט בשביל ההתקנה המחשב לא נותן לי להעביר אותם ואני לא מצליח בשום צורה להכנס אותם לדיסטקט. יש לי לוח אם של ASUS דגם P5VD1-X סדרה 775. יש לי התקנה של וינדוס XP SP2 שהוא אמור לזהות את זה בצורה אוטומטית אבל עדיין לא מזהה. דרך אגב: הכונן כן פועל וה BIOS מזהה אותו גם שאני מחבר אותו עם עוד כונן IDE שיש עליו מערכת הפעלה. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  24. Started by xena,

שלום, רכשתי והרכבתי אתמול את המפרט הבא, שהומלץ בפורום מפרטים: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 x 1 1050 MEMORY DDR II 667 1024MB Twinmos 580 x 2 1160 GIGABYTE ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE 7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E 520 x 1 750 HARD DISKS Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II אני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח (INF) והוא נתקע באמצע, תוקע את המחשב ואחרי כמה דקות רושם תקלת "delayed write failure" שלא מאפשרת העתקת הקבצים. לא רק זה, ה XP משתתק ולא עולה אחרי ריסט, ואני נאלץ להתקין אותו מהתחלה. ניסיתי להתקין XP בדיסקשיח הישן שלי (SATA רגיל) ולא היה בעיה להתקין את הדרייבר INF. כלומר, התקלה נעלמה. נראה לי שזה מצמצם את האפשרויות לדיסקשיח. ה…

25. המחשב של אחותי ישן מאוד (משנת 2000 ככה) הוא השיהירה תמחשב דלוק ובצהריים עכשיו שאני באתי להדליק אותו הוא לא יכל להדלק הוצתי תכבל של הספק מהחשמל וחיברתי הוא נידלק ומתכבה מתי שיש תתעינה של הXP (שיש תלוגו וזה טוען) אחרי שהוא ניכבה אי אפשר להדליק אותו חייב לנתק את הכבל של החמל ולחבר ואז זה עובד משהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לנקות אבק (כי היה הרבה) לא עזר

• 4 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים