עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. למה ?! הוא מזוהה בביוס אבל לא מופיע בווינדוס, מה יכולה להיות הבעיה ? הדגם זה LG GDR-8163

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by hagay21,

בעייה קטנה.......קיבלתי hd של maxtor בקיבולת של 30 ג'יגה, שרצו בו לא מעט וירוסים וטפילים מחקתי הכל אך שניסיתי לפרמט אותו הכונן סירב לפרמט בתואנה כי Format cannot run because the volume is in use by another process. Format may run if this volume is dismounted first. ALL OPENED HANDLES TO THIS VOLUME WOULD THEN BE INVALID. Would you like to force a dismount on this volume? (Y/N) לחצתי על yes אבל הוא לא מגיב הוא רושם 0% ולא זז ניסיתי דרך ההתחלה של התקנת הוינדוס לפרמט אך גם שם יש את אותה הבעייה אני צריך פיתרון לפרמט את כל ההארד דיסק הרצתי עליו בדיקה של norton והוא במצב שמיש ורק על מקום מאוד מצומצם יש bad sectors מה עושים????? יש אחריות עד 2004 מהיכן ניתן ליישם את האחריות (…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by shlomy,

שלום לכולם, יש לי CDROM של LG X52 ו- WINXP בפעם הראשונה שאני מכניס דיסק הוא לא מזהה אותו. אני מוציא ומכניס את הדיסק - מזהה. העברתי את ה CDROM למחשב אחר (win98) עובד מעולה בפעם הראשונה כמו"כ יש לי צורב של LG והוא עובד מעולה - ללא הבעיה הנ"ל. VCDROM ממוקם על primary Slave האם משהו מכיר את התופעה או דרכים לפתרונה ? נ.ב הרצתי את Nero Cdspeed במחשב שלי - הראה מהירות ממוצעת של 18 במחשב אחר - מהירות ממוצעת של 40 (אותו CDROM) מוזר ... : תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  4. Started by iCe_bLaSt,

יש לי כרטיס מסך של וויז'נטק ג'יפה 4אמאקס 440 ועכשיו בחלק מהמשחקים הוא מראה לי תמונה מוזרה: ולפעמים זה גם נתקע ... בקיצור כמו שכרטיס עם חום מתנהג... אני חושב שאולי הבעיה נובעת מזה שהרמתי את ההיטסינק ופגעתי ברציפות של המשחה התרמית בכל מקרה החלפתי כ"מ TNT2 של אמא שלי , זה לא ממש מריץ משחקים על יותר מ10FPS אז אני קצת בבעיה... גם פעם עשיתי OC לכרטיס אבל מתי שהבעיה החלה הכרטיס היה על ההגדרות הרגילות שלו (270\405) בכל מקרה , אני תהיתי אם החלפה של המשחה התרמית תעזור בכלל , (כן אני יודע שאני צריך כרטיס חדש אבל כרגע אני מחפש דרך אחרת לפתרון לפני שאני אתייאש) או שאולי אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by Stealth,

שלום נתקלתי בבעיה מעצבנת בלוח p4p800 שכאשר בביוס הusb מכוון לHiSpeed , כלומר 480mbps הxp לא מרגיש אותו בכלל , כאילו הוא לא קיים, וכאשר בביוס אני משנה למצב Fullspeed שזה 12mbps אז הכל טוב רק שההתקן לא זז (במקרה הזה צורב חיצוני usb2 במהירות 48) אני מחזיר לhispeed בביוס ועוד פעם נעלם ההתקן עוד תופעה מוזרה במצב hispeed שעכברים והתקנים אחרים מזוהים רק כאשר אני מחבר את ההתקן לפני שווינדוס עולה, אם אני בווינדוס ומוציא את העכבר ואז מנסה להחזיר שוב פעם אין קליטה אני רוצה לציין שראיתי את הבעיה הזאת בכל הp4p800 , למישהו יש ניסיון עם זה? אולי התקנת sp1 של xp? אולי עדכון ביוס? *עריכה* : הווינדוס המותקן הוא xp home edition

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by hero,

היי. השתדרגתי היום ל-radeon 9600 pro אני משתמש ב-catalyst 3.7 ומשום מה, אני לא מצליח לשנות את קצב הריענון של המסך. xp טוען שהוא משנה, אבל הוא לא. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? הריצוד הזה של 60HZ ממש ממש מעצבן

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by BigBoss9,

קניתי היום מיקרופון חדש וגם ביקשתי אחד מחבר שלי (בשביל לבדוק איזה יותר איכותי) ונתקלתי בבעיה מפגרת למדי - אני לא יכול לחבר את המיקרופון, כלומר אני יכול- אבל אני לא יכול להקליט שום דבר ופשוט כלום! תעזרו לי בבקשה! תגידו לי למה לחבר ואיך ומה צריך להגדיר....

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by Kenny,

כל פעם שאני מפעיל את התוכנה זה כותב לי Undisabled refresh rate detected. stongly recommendated to restore previsious registry date. restore now? ונותן לי אפשרות של : כן \ לא מה שאני לא עושה , מה שאני לא מנסה לשנות שם , אני מפעיל את המחשב מחדש , וזה כותב לי שוב. אני משחק עם vsync on וכל המשחקים נעולים לי על 60fps עד לפני כמה ימים (לפני שהתקנתי מחדש את הדרייבר לכרטיס מסך) זה פעל בסדר גמור , והמשחקים היו פועלים לי על 85fps. ואל תגידו לי לבטל את ה vsync ' , כי יש לי מסך מעפאן , שב fps גבוה , רואים חתכים במסך , ורק vsync עוזר לי ... windows xp \ R9700pro \ amd2800 \ 1024mb crosair תודה.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  9. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט שרק קניתי. האודיו פעל בצורה מעולה עד לפניי 4 ימים , היום , פתאום אין שום זכר. הווינדוס מזהה את "הכרטיס" (AC97 אוןבורד) ,מתקין אותו , אך טוען כי אין AUDIO DEVICE בשביל להשמיע.. ניסיתי לעשות DISABLE במדר בורד , להתקין מחדש , דרייברים שונים , הצעות??? בוכה , :'( :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by zzz727,

נכנס לי למחשב וירוס שפתאום אחרי כמה זמן מופיע לי הודעה שהמחשב עוד 60 שניות מתכבה ואני לא מצליח למחוק אותו ניסיתי להוריד עידכונים וגם עשיתי סריקה אם ad-aware וגם אם ה doctor spawere ושום דבר לא מצליח למחוק את זה ואני לא מצליח לעדכן את האנטי וירוס שלי וגם אני לא מצליח להתקין את ה kaspersky ואת ה nod 32 אני לא מצליח להפעיל אותו שיפעל או שיעשה חיפוש מישהו יכול לעזור לי?

11. Started by gabiss,

לאחר הרכבה של מחשב חדש חיברתי את ה HD והוא לא מזוהה בביוס אני מבין שזו בעיה ידועה וצריך דרייבר אשמח להסבר או קישור אגב הדגם של הלוח אם הוא ?P5L-MX וה HD הוא ?80GB 8MB, SATA II?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by the red dragon,

לפעמים אני משחק במחשב ופתהוום המחשב עושה בעצמו ריסטרט! מה עושים?

13. Started by erez_levy,

שלום לכולם. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, microsoft digital media pro keyboard 1) כשאני מנסה לעשות סימן שאלה (shift ימני + סימן שאלה) אני לא מצליח. אבל כשאני עושה shift שמאלי + סימן שאלה, אני מצליח בקלות. לפעמים אני מצליח גם עם שיפט ימני אבל זה יוצא בפוקס. זה לא בעיה עם הלחצנים כי בדקתי אותם והכל בסדר. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? 2) התקנתי את הדיסק התקנה של המקלדת, intelltype pro 5.2, ונכנסתי אליו לאחר ההתקנה, אבל אני לא מצליח לשנות שם את ההגדרות של הקיצורים. למשל להכנס לדף הבית דרך המקלדת, למסמכים שלי, להגביה ולהנמיך שירים, התמונות שלי, מסנג'ר וכו'.. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את ההגדרות שהם יעבדו? תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  14. ידידה שלי עבדה לה על פוטושופ ובאה פתאום לשמור תמונה בפוטושופ ופתאום בום קפץ לה המסך הזה תמונה 1 לאחר מכן היא ניסתה לעלות את המחשב ולפתוח את התמונה והיא לא נפתחה ואז היא מחקה אותה ושוב נפל המחשב תמונה 2 והיא פוחדת כבר למחוק את התמונה עכשיו והיא לא יודעת מה לעשות ואת האמת לא ראיתי אף פעם כזאת בעיה. מישהו יודע מה הבעיה אצלה במחשב??? נשמע לי ממש מוזר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  15. יש לי בעיה כזאת מפגרת אבל אני לא יודע מה לעשות איתה....לפעמים כשאני מפעיל כל מיני תוכנות לא משנה איזה אז העכבר שלי נעלם.... אבל זה כאילו הוא בלתי נראה....אני פשוט לא יכול לראות איפה הוא אבל אפשר לעבוד איתו איך אני פותר את ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by at,

לפני כמה חודשים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות, לאחר שהיה נתקע לעיתים קרובות חשדתי בוירוס או מחלה אחרת.. שם דבר לא עזר, התקנה מחדש של מ"ה אקס פרו פתרה חלקית/זמנית את הבעיה והיו הרבה פחות בעיות כלומר נתקע רק פעם ב... בסוף הסרתי את הכרטיס PCI ממחשב ומאז הכל היה חלק. עכשיו אני מעוניין להחזיר את כולם או חלקם (לפי מה שאפשר בלי ליצור בעיות)! החזרתי 2 מתוך 3 שהיו והמחשב נתקע שוב מתישהו תוך כדי עבודה, אז ישר הסרתי את אחד מהם עכשיו הוא לא נתקע אבל נדמה לי שהוא יותר איטי במעט (לא בטוח). בקיצור אני צריך רעיונות מקוריים ולא מקוריים לבדיקה של הנושא האם הלוח לא בסדר בכלל אולי רק החיבורים PCI או חלקם , ואולי אלו בכלל הכרטיסים עצמם שהתקלקלו או אחד מהם. (אגב אני חושד בגלל שבגל חורף האחרון שה…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by אבימור,

יש לי בעיה כאשר אני מתקין את הדריבר של הכרטיס מסך הכל הולך סבבה עד שאני מכבה את המחשב אני מדליק אותו שוב והוא מראה לי שגיעה כאילו הדריבר לא תואם לא עולה לי הוינדוס רק אם אני נכנס למצב בטוח אז אני עושה ינסטול לדריבר ועושה ריסט ואז מטקין שוב את הכרטיס מסך עכשיו ניסתי אולי מ5 מקורות וכמה סוגים שונים של דריברים כולל מדיסק מקורי שהגיע אם הכרטיס מסך אני ישמח מאוד אם תפתרו לי את הבעיה...!!!!

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by xena,

בזמן סריקת CHKDSK שגרתית של XP, מופיע מסך כחול ומיד לאחר מכן המחשב מבצע אתחול. אני לא חושב שמדובר בבעיית דיסקשיח שכן יש ברשותי שני דיסקים קשיחים, והבעיה חוזרת עם כל אחד מהדיסקים. כמו כן, הרכבתי את שני הדיסקים במחשב אחר והתקלה לא חזרה שם. הבדיקה של CHKDSK פעלה יפה עד הסוף. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by yuyudodo,

יש לי לוח אם אינטל עם ציפ 865G לפרימרי IDE מחוברים שני הארדיסקים ואין בעיות לסקנדרי IDE מחוברים שני כוננים אופטים (asus X52 וצורב דיוידי של NEC) הביוס אינו מזהה את שני הכוננים בסקנדרי שלי! הוינדוס לעומת זאת מזהה את הכוננים ומאפשר לעבוד איתם. למישהו יש פתרון לבעיה? ניסיתי להחליף כבל. שניהם מוגדרים על כייבל סלקט. בעיה נוספת היא במצב DMA של הצורב. בעיקרון כשגם הצורב וגם הסידי מחוברים המצב הוא PIO ואין איך לשנות את זה. אז בשימוש כללי אני מנתק את הסידי ואז הצורב עובר למצב MULTI WORD DMA MODE 2 מצב זה מהיר מPIO אך עדיין איינו מספק ביצועים של ULTRA DMA למישהו יש פתרון לעניין? (ניסיתי אין ספור פעמים את שיטת השיוני בדוויס מנג'ר והתקנה מחדש של הדרייבר) תודה...

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by אונליין מחשבים,

מארז פוקסקון 2 דגמים : TSAA861 TLA 570A תודה .

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by haimvrt,

יש לי כרטיס מסך לידטק 6600gt אני פותח תמארז בשביל שהמארז יתאוור ושלא יווצר חום וכו' רציתי לשחק משחק התחלתי לשחק והוא נתקע אז הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך וכתוב: רמת טמפרטורה: 83 טמפרטורת ליבה של gpu : 83 טמפרטורה מקיפה: 55 והטמפרטורה שהיא 83 היא לא יורדת אפילו כיוונתי אל הכרטיס מאוורר חזק והטמפרטורה יורדת 2-3 מעלות המאוור של הכרטיס עובד ועכשיו אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בכזאת טמפרטורה 83 ואינה יורדת מה לעשות :'(? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  22. היי מדובר במחשב נייד HP PAVILION DV5000 עשיתי לו BOOT FROM CD, וכשאני מפעיל אותו הוא מראה לי מסך שחור עם שגיאת BIOS שאומרת: Error 0701: USB Over Current On HC/Port - Bus:00H Dev :1DH Fun:01H / Port:00H Error 0701: USB Over Current On HC/Port - Bus:00H Dev :1DH Fun:02H / Port:00H Press F1 For resume, Press F10 For Boot Device Selection Menu כשאני לוחץ על F1 הוא קורא את הדיסק ואז מופיע לי מסך כחול שאומר: Setup did not find any HDD installed in your computer... press f3 to Quit setup כשאני לוחץ על F10 הוא עובר לBIOS ושם הכל נראה בסדר. אציין שאיפוס הגדרות הBIOS לא עוזר, שום דבר לא מחובר למחשב - לא USB ולא כלום. וההארדיסק תקין - בדקתי אותו במחשב אחר/ תודה,

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by Kreedy,

שלום לכולם אני יפרט לכם על הבעיה שקיימת אצלי במחשב אך לא אוכל להוסיף תמונות שיעזרו להבנת הבעיה כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לעלות כרגיל אך מופיעים מספר שיבושים על המסך מעין פסים כאלה בנוסף לפעמים המחשב מודיע לי שקיימתי בעיה ולכן בווינדוס לא יכול לעלות וצריך להפעיל את המחשב מחדש במקרה אחר קורה שאני יכול לבחור האם להפעיל את המחשב במצב בטוח או במצב רגיל וכאשר אני מפעיל במצב בטוח אכן עולה הווינדווס אך עדיין מופיעים השיבושים במסך. לגבי פתרון רציתי לדעת הם פירמוט המחשב יעזור ? המסך הוא תקין ולכן אין הבעיה במסך האם יכול להיות שהחיבור שמשדר מן המחשב למסך הוא זה שגורם לבעיה ? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by ROI5001,

המחשב לפעמיים עובד לאט. שאני מיתקין דברים,מעביר קבצים למחשב המחשב עובד לאט מאוד!!. ולפעמים הוא עובד בסדר. חבר שלי התקין משחק ב רבע שעה אני התקנתי את אותו משחק בכמה שעות. מה הבעיה?? (המחשב אחרי פירמוט אין ווירוסים...) בעבר המחשב היה יותר מהיר יכול להיות שיש בעית חומרה במחשב?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  25. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.