תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
זה קורה לעתים, שהוא מגיע לאחוזים כאלה וגורם להאטה.. יש לי 4 ג'יגה זכרון.. אי אפשר לגרום למשאבים ללכת לזכרון יותר ? לא יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, איך מנקים פנים (פנים במובן inside; לא במובן face) של מחשב, בלי לפגוע בתפקוד הרכיבים?
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כשמפעילים על קובץ את "פתח באמצעות"... ובוחרים בתוכנה כלשהיא המותקנת במחשב, המערכת "זוכרת" בחירה זו, ובפעמים הבאות היא מציגה תוכנה זו בתפריט התוכנות האפשריות ל"פתוח" באמצעותן את הקובץ. איך אפשר "להשכיח" מהמערכת את הבקשה ההיסטורית. זאת אומרת למחוק את התוכנה מרשימת התוכנות האפשריות עבור סיומת X ???
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
ובכן... קראתי כתבה על זכרונות והחלתי לנסות ולשנות את תזמונטי הזכרון שלי בביוס. הזכרון הוא: Micron Tech. 256 MB PC3200 DDR SDRAM, ותזמנתי אותו ל 2-2-2-5 ב 200MHz. סתם לצורך ההתנסות. הנחתי שבמידה והזכרון לא מסוגל לעבוד בתזמונים הנתונים הוא פשוט לא ידלק, אני אאפס את הביוס, והכל יהיה בסדר. נראה שטעיתי... :-\ המחשב לא עלה, אפסתי את הביוס (הוצאתי את סוללת הגיבוי). ועכשיו הוא לא עולה ונתקע בכל מני שלבים מוזרים בבוט סיקוונס. כלומר, הוא לא נתקע בתחילת התהליך בשלב זיהוי הזכרונות (המקום בו הוא נתקע במידה ואין שום זכרון שמחובר ללוח). אלא בכל מני שלבים אחרים שכרוכים בכתיבה ל RAM (אני מניח). אז... מה אתם אומרים? "שרפתי" את הסטיק? זה חסר תקנה?? :-[
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום מחשב P-3 800 עם WIN XP SP2 ו 128 SDRAM 2X כשהמחשב נדלק לאחר מנוחה הוא עובד תקין כמה שעות ואז נתקע לגמרי, RESET במצב הזה טוב לזמן קצר. עשיתי פירמוט והכל אותו דבר. הרצתי בדיקת דיסק ובדיקה עם MEMTEST, הכל תקין המאווררים (3) עובדים ותוכנה לניטור הHD- הראתה שהטמפ' 40 מעלות. מה יכול להיות מקור הבעיה ? ואיזה בדיקות נוספות כדאי לעשות ? תודה מראש ??? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם 2 חריצים עבור זיכרון SDRAM ו - 2 עבור DDRAM. במחשב עצמו יש לי 256 SDRAM ורציתי לחזק/לשדרג וקיבלתי מחבר זכרונות של DDRAM כדי לבדוק איך זה על המחשב, והמחשב לא עולה איתם. (זיכרון אחד היה של 128 והשני 512 ולא ניסיתי ביחד כמובן). הרצתי את התוכנה everest והיא נתנה לי שיש לי לוח אם : Field Value Motherboard Name PCChips M920LR למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות על מנת שה - ddr יעבוד? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה טלויזיה התומכת בתצוגת תלת מימד של סוני, כולל משקפי תלת מימד מיוחדים. אני מצליח לצפות בתכני תלת מימד והכל טוב עם ההגדרות בטלויזיה ( למיטב ידיעתי) כאשר אני מחבר את המחשב הנייד בכבל HDMI ומנגן סרט בתוכנת POTPLAYER אני נתקל בבעיה עם התרגום, הוא מוצג בכפילות ובצורה לא ברורה בכלל, אולי בתצורת HSBS (HALF SBS) יש למישהו מושג מה עליי לעשות בכדי לפתור את הבעיה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעכבר של הנייד עצמו -כאשר המערכת ההפעלה עולה (WIN7 ) אז אחרי שתי שניות העכבר מפסיק לעבוד . כאשר המחשב עולה אז הוא זז ! אם מחברים עכבר ל USB אז הוא עובד וזה עדיין לא עובד . בעיה ממש מוזרה לפטופ חדש שבוע אצלי היום הודלק פעם 5 בערך
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישו הביא לי מחשב הוא אומר לי שהוא עושה לו כל הזמן ריסטים באמצע עבודה לא ארוכה אחרי 10 דקות אחרי שהוא מפעיל תמחשב אז התקנתי וינדוס על ההרדיסק דרך המחשב שלי לראות שההרדיסק תקין הכל טוב ויפה חיברתי למחשב שלו הכל עבד כמו שצריך ע שהגיע החלון של האקספי עם הכחול הזה שזז הוא מגיע לאמצע בתזוז השעון הזה ועושה ריסט למחשב יענו הינדוס לא עלה לי ניסתי לחבר הרדיסק שלי בכלל הוא נתקע במסך הראשוני של המחשב ומסרב בכלל להיכנס לבוט ניתקתי תהרדיסק גם אותו דבר המקלדת והעבכר לא עובדים פתאום זה רק הלוח יכול לעשות תבעיות האלו?! ולא הצלחתי להבין איזה לוח הוא משולב עם כ.מסך רדון אקספרס וראיתי איכשהו משו בשם PHOENIX על הלוח
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב שלי החליט שלא לאתחל את עצמו. בין אם אני עושה ריסטרט או מכבה, הוא פשוט נדלק אבל לא מריץ שום דבר. המסך נשאר במצב של תרדמת וכך גם המחשב. רק רעש המאווררים מעיד על כך שהוא פועל. אני צריך להדליק ולכבות אותו מספר פעמים עד שהוא מועיל בטובו להגיב ולאתחל וברגע שהוא עושה את זה הוא עובד בסדר גמור וממשיך לעבוד כל עוד לא ריסטרתי או כיביתי. האם זו בעיית חומרה? תוכנה? האם פירמוט דיסק הסיסטם יעבוד? לא התקנתי שום חומרה חדשה בחצי השנה האחרונה שתגרום לו להתנהג כך. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חברים שלום, אצל חברה שלי יש בעיה. מחשב נייד מסוג ASUS עם מערכת הפעלה WIN7. הבעיה היא שהכפתור הבקספייס מזוהה ככפתור אחר (בהתחלה היה / ועכשיו Q) ובנוסף ברגע שלוחצים על הכפתור נפתח תפריט הגדרות של דפדפן CHROME או EXPLORER בהתאמה. ישנה בעיה דומה שרוצים ללחוץ על סימן שאלה וזה מזוהה כרצף של כפתורים. תודה מראש, תומר
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני הסרתי את הדרייבר הישן והתקנתי תחדש אבל הוא לא סיים כי הוא אמר לי שאני צריך "standarf VGA driver" ניסיתי להתקין את הדרייבר הקודם ולא הצלחתי להתקין. יש לי כרטיס ATI Saphire 9600XT 256Mb בקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי חלקים מחודשים למחשב שלי, קניתי 7900GT ולוח אם שיספיק GIGABYTE K8N SLI. לפני כן היה לי CHAINTECH S1689 וR9500PRO. יש לי מעבד AMD64 3000 עם ספק 350ווט. חיברתי הכל וניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חשדתי בחיבורים של ה POWER SWITCH וחיברתי אותו אחרת ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק ל520W וגם זה לא עזר. אני לא בטוח שהבעיה בלוח אם, לא בכולו לפחות כי כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אני ברגיש ששתי המיצבים ליד כבל ה ATX 20PIN מתחילים להתחמם. יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק GTA 4 אני מתחיל להתקין אותו והוא רושם לי ..... COMPONENT TRANSFER ERROR COMPONENT: GTA: VICE CITY FILE GROUP: README FILE: F:\README\README_ITALIAN.TXt .(שגיאת נתונים(בדיקת יתירות מחזורית : ERROR מישהו יכול לעזור לי .......
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי. השתדרגתי היום ל-radeon 9600 pro אני משתמש ב-catalyst 3.7 ומשום מה, אני לא מצליח לשנות את קצב הריענון של המסך. xp טוען שהוא משנה, אבל הוא לא. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? הריצוד הזה של 60HZ ממש ממש מעצבן
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הצורב נורא איטי צורב דיסק dvd של קבצי avi כ data צורב על כפול 8 ובמקום הכמעט 10 דקות שהוא צורב הוא צורב לי ב 37 דקות למה זה? בא אלי טכנאי וסידר לי ב device manger ב ide controllars ב primary ide channel בproprtis ב הגדרות מתקדמות ב device 1 זה היה על pio והוא מחק תהתקן הזה כמה פעמים אז שזה עבר ל dma ואז הסתדר לי.ושוב חזר לי לפני כמה ימים ל pio זהה.אני שואל אם זה באמת קשור ל pio dma הצריבה האיטית אם כן מה לעשות שזה כל הזמן יהיה dma.ואם זה לא קשור לזה אם מה לעשות כדי שיצרוב לי מהר ממה זה יכול לנבוע אם לא מזה הצריבה האיטית? תודה מראש לעוזרים.ולמדתי לא צרוב מהר אלא לצרוב על כפול 8 בדיוידי ועל כפול 32 בדיסק רגיל.תודה וסופש נעים לכולם! אמרתי שלוקח ב כפול 8 10 דקות ולי לוקח 40 ד…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אחר חיפושים נרחבים אני מעלה את השאילה כנסיון אחרון ונואש. האם אין אפשרות של נעילת תקיה ע"י סיסמא מובנית בוינדוס (7) בצורה פשוטה וחלקה, כמו נעילה של מסמך וורד ע"י סיסמא? (השאילה שלי בדגש על מובנית בצורה פשוטה כמו בוורד למשל, סתם חשימות ותוכנות חסימה ידוע לי ג"כ, אבל התוכנות מסורבלות והחסימות הפיקטיביות האחרות גם לא יעילות במרבית המקרים אם עושים הצג קבצי מערכת וכו' וכו' כידוע) נא תשובה בדחיפות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי Creative-labs Sound Blaster Vibra 128 , כרטיס-קול ממש ישן אבל עושה את שלו . היום התקנתי Windows 7 והכרטיס-קול לא עובד . אז ככה , אני פונה לפה כי בקשר לדריברים באתר היצרן כתוב שאין תמיכה ב-Vista ומעלה . אבל אני בטוח שיש דרך לעשות שזה יעבוד לכך אני פונה אליכם ! HELP PLEASE :s05:
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלוםם! היום הפעלתי את תוכנת הבאנצ'מרקים המוכרת כל כך 3DMark01 ובאמצע שהוא מבצע את הבדיקה יש ציפצופים חלקם קצרים ווחלקם פחות אבל למחשב עצמו לא קורה כלום אין לי מושג למה זה קורה אני מודאג קצת שמשהו קרה ללוח שלי אבל זה קורה רק בעת הפעלת תוכנת בנצ'מרקים תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הבעיה קיימת כבר המון זמן וזה ממש מעצבן. המחשב נוטה לאתחל את עצמו מתי שבא לו,אפילו אם זה באמצע משהו מאוד חשוב שאני עושה עליו. מה יכולה להיות הבעיה בכך? פרמטתי כבר במון פעמים מאז שהבעיה ידועה לי וזה לא עוזר...
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם דיסק - עשיתי בדיקה והכל תקין לאחר מכן עשיתי בדיקה של זכרון וגם שם הכל תקין אבל משום מה אחרי שעובדים על המחשב הוא מבצע ריסטרט למחשב. כאשר המחשב עולה ישנה הודעה מוזרה CPU is unworkable or has been changed האם יש תוכנה שמבצעת בדיקה היקפית למחשב ומגלה האם יש תקלות כלשהן ?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מדליק את המחשב - לאחר התקנת כרטיס מסך חדש (AMD 6970) - אני נתקל בתופעה חדשה: לאחר שאני מדליק את המחשב, המאווררים מתחילים להסתובב, ואורות ה LED נדלקים ליד כל רכיב (לוח אם הוא Asus p8p67 PRO) למשך שנייה, ואז הכל נעצר! ואז - לאחר שנייה בערך, ההליך חוזר על עצמו, אבל הפעם המחשב נדלק כהרגלו יש הצעות? אשמח מאוד לשמוע [אציין שהמחשב כרגע בנוי מחוץ למארז, כי המארז - מסוג Antec 300 - לא הצליח להכיל את כרטיס המסך, שאותו רציתי כבר להכניס לפעולה] תודה!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך פיליפס 200W בן כ 5 שנים. בימים האחרונים הוא מכבה את עצמו פתאום (תצוגה ורמקולים מובנים). אם אני לוחץ על מתג ההפעלה הוא נדלק. האם יש משהו שאפשר לעשות ? כדאי בכלל לנסות לתקן ? האם זה ערוב ימיו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לילה טוב כולם הבעיה המוזרה הזאת קיימת אצלי המון זמן, לא יודע למה לא שאלתי מקודם אבל זהו נמאס לי. הבעיה היא עם הקול, (מוזיקה משחקים הכל... ) אני שומע רק בצד אחד, האוזניות הם בטח לא הבעיה כי החלפתי איזה 10... אז ככה בהתחלה הייתי מחבר את האוזניות החדשות בעיגול הזה (איפה שיש את הסימן של האזוניות) שומע בשני הצדדים ואחרי שבועיים זה עובד רק בצד אחד , החלפתי אוזניות - עוד פעם אותו סיפור...אחרי כמה אוזניות הסאונד בכלל נעלם, אבל אם אני משחק באוזניות קצת אני שומע בצד ימין או בצד שמאל, כמובן שאם אני מסיר את היד שלי הסאונד נעלם... אותו סיפור אם אני מחבר את האוזניות מאחורה או מקדימה השאלה היא.. מה בדיוק הבעיה פה ? כמובן ההגדרות הם בסדר גמור... לא שיחקתי בהם תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם ניתן מגלקסי s6 שמקבל אינטרנט דרך הוויפי לתת אינטרנט למחשב נייח? דרך כבל usb אולי? למחשב נייח אין כרטיס רשת והמכשיר מקבל אינטרנט דרך הוויפי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-