עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tommasi,

המחשב שלי עושה בעיות מוזרות ואני לא מה הגורם לכך. אני צריך כלי diagnostics כדי לבדוק איתו את הזכרון/לוח אם/מעבד/דיסק קשיח. משהו מכיר כלי כזה? ומאיפה אני יכול להוריד אותו? רצוי שזה יעבוד מדוס. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  2. Started by lancealot,

שלום רב אודה לעזרתכם היה לי כרטיס מסך ATI 4800HD שהחל לאחרונה לזייף קשות והחלטתי להחליף / לשדרג לכרטיס מסך חדש. רכשתי NVIDIA GTS450 . מייד עם התקנת הכרטיס החדש הופיע לי המסך הכחול הידוע לשמצה עם הודעה על (NV4_DISP ERROR) ולאחר מכן המחשב פשוט גימגם בטרוף כלומר ניתקע כל מספר דקות מועט (כשהפעלתי פיירפוקס). אם "העזתי" להפעיל משחק כמו CIV5 אז הוופיעו ארטיפקטים / כל מיני ריבועים הזויים על המסך והמשחק התרסק... התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA לאחר שהסרתי את הקודם עם DRIVESWEEPER, קראתי בפורומים על בעיית ה NV_DISP, אבל המחשב ג'יעג'ע ברמות. לקחתי אותו היום בבוקר לחנות י חשבתי שהכרטיס תקול, אך הוא עבד יפה מאוד בחנות על מחשב אחר. חזרתי הביתה ואחרי 2 דקות הוא כיבה לי את המחשב שוב ושוב…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by A-omer,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש השבוע, להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz 4MB Cache s775 1333Mhz Gigabyte GA-EP43-UD3L Kingstone ValueRam 2GB DDR II 800 Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB Sata II Zotac 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 LG GH22NS DVD-RW x22 Black Sata Golden Tiger 450W PSU with 12cm Fan 20+4 Pin CASE MIDI ATX HJA-6000 Black No PSU Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Fan For s775 הרצתי אותו על XP PRO SP2, בתחילה נראה כעובד ללא תקלות.. לאחר התקנת דרייברים בסיסיים (לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס רשת וכו') שמתי כמה דברים בהורדה ועדיין רץ חלק. זמן מה אח"כ, הפעלתי משחק פעולה (די ישן, 5 שנים אחורה) ברשת. עבד ללא בעיות ברבע שעה הראשונה, ל…

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by Alroit,

שלום לכולם תופעה מוזרה - כשאני מבצע כבוי מחשב מסודר ב- VISTA המחשב אכן מבצע את הכיבוי אבל נדלק מייד לאחר כמה שניות למה???????

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by gif,

היי ,אני ראיתי פה מלא דרכים איך להיפתר מהמסך הכחול, עם הזכרון דפוק אז ... ואם יש זה.. אז תעשה ככה אפשר סיכום לכל הדברים שרשמתם פה?אז כל מי שיכול להגיב ,יגיב,כי יש מלאאאא שיטות(כל מיני אופציות אפשריות לתקלה ופתרונותם וכו...) תודה.

6. פתאום המסך הכחול עלה חיכיתי 10 דקות לא קרה כלום אז עשיתי ריסט

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by Chura,

אני צריך עזרה יש לחברה שלי מחשב ASUS P4P800 P4 2.4 Ghz 256 Ram HD 40 GB FX5200 Gainword עכשיו היא משחקת הרבה סימס וקורה לה המון מסכים כחולים כאלה, לעיתים עם ריסט עצמ ולעיתים צריך לעשות ריסט כדי לחזור למחשב ממה זה יכול לקרות ??? תודה, חן.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by mwafak,

היום במהלך משחק במשחב פתאום הכל נתקע... כיביתי מחשב והדלקתי מחדש אבל לא עוזר. עליתי על זה שהמסך לא נדלק אבל המחשב כן החלפתי כבל אבל לא עוזר בדקתי מסך והוא תקין. המוזר הוא.... שאני שומע את הצלילים של וינדוס והכל עובד אבל אין תמונה. ניתקתי כרטיס מסך (3870X2) והוצאתי אותו בכלל מלוח אם אבל !!!! הוינדוס עולה ונשמעים צלילים ותוכנות עובדות. איך יכלו להיות שמחשב עולה בכלל ללא כל החומרה החיונית. יש לציין שיש לי מערכת i7 בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

הוא לא מבצע POST. המסך פשוט שחור. כיביתי והדלקתי, אחרי שתי שניות היא נכבה ונדלק מעצמו. אחרי שלוש שעות שהוא היה מנותק מהחשמל הוא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה?

10. לאחותי יש P4 ישן באמצע שימוש בו הוא האט וכבה הנחתי שפשוט חם לו ופתחתי אותו ונגעתי בגוף קרור והוא היה לוהט. אחרי שהתקרר ניתי להדליק אותו אבל רק המאוורר של המעבד הכל לפעול ושקט מוחלט... אין ציפצופים ואו פיב להלקת המסך פשוט כלום מה אני עושה?????

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by Checker,

קניתי היום דיסק קשיח חיצוני של WD, 320GM. בהתחלה חיברתי אותו, והעברתי תיקייה לתוכו, בזמן ההעברה מישהו בטעות הזיז את הדיסק ולשנייה הנורה בו כבתה ואז נדלקה בחזרה. מאז אני לא מצליח לגרום למחשב לקלוט אותו, כשאני מנסה לחבר אותו המחשב עושה מן בועה בפינה וכתוב בה התקן לא מוכר, אני עושה התקנה באופן אוטומטי, ולאחר ההתקנה אני מקבל את הבועה הזו: "אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו-WINDOWS אינו מזהה אותו. לקבל סיוע בפתרון בעיה זו לחץ על בועה זו". ואז כשאני לוחץ על הבועה מופיעה לי רשימה עם התקני ה-USB, ובאחד מהם רשום "התקן לא מוכר". נראה לי שקרה לי מה שתמיד חששתי שיכול לקרות אם לא עושים לדיסק-און-קי הסרה בטוחה. מה אפשא לעשות?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by Blkm,

Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ... מישהו נתקל,שמע, ראה פע…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  13. שלום התקנתי לאחרונה כרטיס מחשב חדש מסוג nvidia geforce fx 5700LE כאשר אני משחק במשחקים שדורשים מהמחשב משאבים אז לאחר כמה דקות המחשב נתקע ודרך המילוט היחידה היא הריסט ניסיתי הכל - הורדתי את העדכון הכי חדש מהאתר הרישמי של nvidia (התקנתי את הכרטיס על מחשב אחרי שפירמטתי והתקנתי עליו windows xp אז לא היה צריך להסיר את ההגדרות של הכרטיס הקודם), שיניתי את הbios לפי הכרטיס מסך שלי ועכשיו אני מנסה לעדכן אותו (הפרטים של המחשב: פנטיום 4 -1.7, 512 RAM ,לוח אם של asus p4s800-mx (אני התקנתי את הדריברים של הלוח אם לתמיכה ב vga מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם) וזהו בעיקרון תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. אני מנסה להתקין מאוור על לוח אם ישן עם תושבת 478 ובגלל שהיה לי לפני קירור מים שעבר למחשב החדש, נשאר רק החלק של החדש. זאת אומרת המאוורר אינו מתחבר... מאיפה אני יכול להשיג רק את החלק הנ"ל? אם מישהו יכול לעזור תודה מראש יובל

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  15. למה ?! הוא מזוהה בביוס אבל לא מופיע בווינדוס, מה יכולה להיות הבעיה ? הדגם זה LG GDR-8163

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by galigola,

יש לי את ה-Enermax CSL-006TR2 Black Multifunction Panel http://www.pchardware.co.il/docs/pd1588436731.htm איך אני בדיוק מרכיב אותו?(יש לי לוח אם ג'יגבייט VAX)

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by gif,

שלום יש לי מחשב נייד ורציתי להתקין עליו WIN XP אבל בהתחלת ההתקנה (במסך הראשון של שלב ההתקנה) לחצתי ENTER בשביל להתקין והוא אומר לי שהוא לא מזהה את ה HD שלי אז רציתי לשנות בביוס למצב PATA וכך אני יוכל להתקין מישהו יודע איך אני משנה אית זה למצב PATA בביוס מהדגם הזה: phoenix bios mdeosfoa

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by noamm,

לא יודע במה טעיתי הHD פורמט בתור NTFS הותקן XP הגודל אמור להיות 320GB ומזוהה נכון בביוס אבל בXP הוא מראה רק 127GB המון תודה.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by rikus,

כשאני מנסה להזיז דמות עם המקשים הם פשוט זזים ב LATENCY , כאילו אם אני זז שניה עם הדמות אז היא זזה שלוש שניות ורצה לה קדימה לקיבינמט , ממש מעצבן לאללה למישהו זה קרה הבעיה הזאת? זה יכול להיות גם כרטיס מסך , שכאילו הוא לא מספיק לחשב בזמן את הטקסטורות או משהו? לפי מה שקראתי בחיפושי גוגל..אבל אין לי שמן של מוסך..בבקשה תעזרו

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by bati6,

אהלן, יש לי מחשב של dell והבאתי אותו למצב ריסט כמו שקניתי את המחשב, כי נכנס לי וירוס. עכשיו קניתי את המחשב עם ווינדאוס 8.1 ואז שהגעתי הבייתה קניתי מהאתר של מייקרוסופט 8.1 pro. ואחרי שעשיתי את כל הפירמוט והאתחול הזה, הווינדאוס חזר לי לנקודת ההתחלה של 8.1 רגיל איך אני עכשיו מעדכן אותו חזרה לpro? הרי זה לא הגיוני שקניתי ואין לי דרך....חיפשתי במייל קבלה שלהם אולי שלחו לי מספר כלשהו, אבל לא מצאתי

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by coolmeen,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז רשמתי כאן, האם אפשר לעדכן את הביוס של הכרטיס הנל 9600 xt ,וגם עשיתי עידכון לביוס הרגיל שלי וכשאני מסתכל בביוס אני לא רואה משהו חדש,האם זה יכול להיות עידכנתי גם באופן ידעני וגם אוטומטי,האם יש עוד עידכונים חוץ מהאתר של החברה של הלוח אם שלי intel לוח אם- 850gb

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלי, כאשר אני מפעיל משחקים ישנים שפועלים רק ברזולוציות נמוכות כמו 640 על 480 או 800 על 600,המסך נכבה כאילו הוא לא מקבל אות בכלל ולא מוכן להציג אותם, גם אם אני משנה את הרזולוציה בהגדרות המחשב לנמוכה קורה אותו דבר למשך 15 שניות עד שהוא חוזר לרזולוציה הגבוהה. יש לי כרטיס מסך 2900XT, מסך 226 של סמסונג, מעבד Q6600 וחלונות XP,למרות שזה נראה לי קשור רק לכרטיס מסך. ניסיתי למצוא פיתרון באתר של ATI ולא מצאתי. למישהו יש רעיון? תודה.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  23. אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש intel p 4 3.0 g mb-itel rocklake 865prl 512 ram ge force 5700 256 mb 128 bit agp x 8 ויש לי בעיה במשחקים ב פיפה 2004 המשחק עובד עם קפיצות הכוונה טקיעות ושאני מתקין תדריברים החדשים של אן וידיה אז המשחק מתחיל לקפוץ כמו בטלויזיה מקולקלת הכל בצבעה לבן ופסים כאלה מוזרים ואז מעלים ת אנטיאליסינג ל כפול 8 בהגדרות זה מפסיק המשחק עובד אבל ממש ממש לאט ו בניד פור ספיד החדש בכלל אפשר לשחק בקושים על גרפיקה מינימלית והיום שהתקנתי תמשחק פיפה 2002 וורלד קאפ על ההגדרות הכי נמוכות בכרטיס מסך זה רק עובד חלק על ניראה על הפנים ובמחשב הקודם שהיה לי מעבד 1.8 וכרטיס מסך geforce ti 4200 הפיפה 2002 היה טס על ההגדרות הכי גבוהות אז שאלה שלי למה המשחקים עובדים לאט …

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by Le-Fay,

ובכן... קראתי כתבה על זכרונות והחלתי לנסות ולשנות את תזמונטי הזכרון שלי בביוס. הזכרון הוא: Micron Tech. 256 MB PC3200 DDR SDRAM, ותזמנתי אותו ל 2-2-2-5 ב 200MHz. סתם לצורך ההתנסות. הנחתי שבמידה והזכרון לא מסוגל לעבוד בתזמונים הנתונים הוא פשוט לא ידלק, אני אאפס את הביוס, והכל יהיה בסדר. נראה שטעיתי... :-\ המחשב לא עלה, אפסתי את הביוס (הוצאתי את סוללת הגיבוי). ועכשיו הוא לא עולה ונתקע בכל מני שלבים מוזרים בבוט סיקוונס. כלומר, הוא לא נתקע בתחילת התהליך בשלב זיהוי הזכרונות (המקום בו הוא נתקע במידה ואין שום זכרון שמחובר ללוח). אלא בכל מני שלבים אחרים שכרוכים בכתיבה ל RAM (אני מניח). אז... מה אתם אומרים? "שרפתי" את הסטיק? זה חסר תקנה?? :-[

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  25. יש תוכנה שהתקנתי בעבר, לפני הפירמוט והיא עבדה מצויין. לאחר שעשיתי פירמוט, כל פעם בסיום התקנת התוכנה המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה משגע אותי כי אין לי מושג למה זה קורה, במיוחד שהתוכנה לא כזאת מעמיסה

• 3 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים