תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי לפטופ של alienware , על הדרך , אל תתקרבו לחברה הזו - יש להם בעיית חימום ידועה וכבר יצא לי שהחלפתי כ.מסך לאחרונה הלפטופ לא עולה , התחלתי לבדוק כל חלק במחשב - בתחילה סוללה של הביוס , זכרונות , דיסק קשיח מה שקורה זה שהמחשב נדלק , לפעמים מראה את הסימן של הביוס ולפעמים רק מסך שחור , מצפצף ומאתחל את עצמו שוב ושוב שמתי את המחשב אצל טכנאי שטוען שהלך הכרטיס מסך אך מה ההגיון אם הוא מראה צג לפעמים ? יכול להיות שהכרטיס מסך עדיין נדפק? (הוצאתי את הכרטיס ואין עליו סימנים של שריפה) אני שואל את כל זה כי אני יכול להזמין כרטיס מסך בסביבות ה 70 דולר ,ואם זו הבעיה אני מוכן להשקיע את הסכום בשביל להחזיר אותו לחיים
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום התותחים ! יש לי מחשב נייד מסוג lenovo z570 ביום בהיר הוא עשה ריסט לבד.ומאז הוא לא עובד .שמדליקים אותו הוא מבצע ריסטים בדיוק בשלב שהווינדוס עולה.ניסיתי לפרמט ל win 7 ו win 10 והוא נתקע בול באותו מקום בהתחלה של ה win . גם בsafe mode הוא לא עולה. קניתי ארד דיסק חדש מקופסה . ואותו שגיאה באותו מקום בדיוק... מישהו נתקל בתופעה הזו? לביוס כן אפשר להכנס..
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי עם הכפתור fn לא עזר וגם לחפש servies.msc ולהפעיל משם גם לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמסך חשוך. בדקתי שהמחשב לא יכול להיכנס למסך שינה. כשאני פותח את המסך בפחות מ 90 מעלות.....הוא חשוך למרות שהוא היה באמצע עבודה. בימים האחרונים ההפך, שמתי לב שאם הוא פתוח יותר מ 90 מעלות הוא חשוך, למרות שהמחשב עובד. האם ניתן לתקן לבד ואם לא.....כמה תעלה לי התקלה ? תודה מראש לעונים, שבת שלום ושיהיה חג שמייח
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ HP מ2010 (PAVILION DV6) ההבנה שלי בחומרה היא אפסית... המחשב מרעיש מאוד כמעט כל הזמן. איך אני יכול לדעת אם זה הHDD שמסתובב (ואז נחליף לSSD) או שזה המאווררים בגלל החום? ניסיתי כל מיני תוכנות אנליזה אבל אני פשוט לא מבין מה צריך לקרוא בהן. אם זה המאווררים באמת, יש בכלל מה לעשות? תודה!
-
- 16 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שמוציאה אותי מדעתי כבר... בווינדוס 7 אחרי שאני מוריד/מקבל/טוען סרט, ומוסיף תרגום לפעמים אני מנסה להיכנס לתיקייה של הסרט. ברגע שאני נכנס, המחשב משתגע - נהיה איטי, הזיכרון ולפעמים גם המעבדים מגיעים ל 100% שימוש, המסך נהיה שחור, מחשב נתקע וכו'... אחרי כמה דקות ארוכות זה נרגע. בפועל, זה לא נותן לי לשנות את שם הסרט או בכלל להתקרב לתקייה, שלא נדבר על להעביר אותה ממקום למקום שלוקח שעות. איך מסדרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי לפטופ samsung 740u (בעל ציפוי גוף אלומיניום). היום כשבאתי לחבר את המחשב לחשמל (המחשב היה על מצב שינה) נשמע רעש וניצוץ מכיוון שקע החשמל, המסך החיצוני שהיה מחובר גם הוא למחשב לא עובד, המחשב לא עובד, נורית חווי על מטען של המחשב עובדת (כלומר שמחברים לחשמל היא נדלקת), הארד דיסק חיצוני שהיה מחובר למחשב לא מגיב יותר כשמחברים למחשב אחר... בעיה... קרה למישהו?? יודע אם אפשר להציל משהו מהחומרה?? (בדגש על המחשב עצמו) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הלפטופ נדלק בשניות ונכנס ישירות ל Bios. Boot Option Priorities נעול ולא ניתן להכנס אליהם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אחרי החלפת זיכרון בלפטופ מסוג R51 (עתיק, אני יודע) , הוא התחיל לעבוד רק לפעמים. כלומר הנורית של החשמל כלל לא דולקת ופעמים כן (ואז המחשב עובד סבבה). היום גם התחילו רעשים משונים מכיוון הספק בזמן שהמחשב כן עובד. כרגע הוא הפסיק לעבוד ואני חושב שהספק נדפק. יכול להיות שנדפק כתוצאה מהזיכרון החדש? (החלפתי 256MB ב- 1G שניהם PC2700). אפשר לתקן את זה איך שהוא או שהמחשב ז"ל? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים :) קניתי מחשב asus vivobook 14 x442ua לפני כ3 חודשים. הוא השבוע התחיל להכבות כשהוא לא מחובר לטעינה. לא תמיד, קורה רק לפעמים. כדי להדליק אותו שוב אני צריך לחבר אותו לחשמל, אחרת הוא לא נדלק. יש למישהו רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי השרשור המצורף מהקיץ האחרון שבו עזרתם לי להבין שהמחשב צריך ניקוי, הניקוי בוצע, אבל מאז הניתוח המסובך הזה - יש תקלה שבה כל X זמן המחשב נכנס למה שנראה כמו מצב שינה על דעת עצמו. זה נראה חומרתי ולא תוכנתי (כשאני מזיז את המחשב בצורה מסויימת או נוגע במקומות מסויימים על המקלדת, אבל לא קבוע ב- 100%, זה יכול לקרות גם אם לא נגעתי במחשב ולא הייתי לידו) ולכן אני מאמין שבחיבור מחדש השארתי איזשהו מגע רופף. לי זה נראה כמו מצב שינה - כשזה קורה, המסך נהיה שחור, המקלדת כבית, ואחרי 2-3 שניות המחשב עצמו כבה. לחיצה על מקש הכיבוי מעירה אותו בדיוק למצב שהוא היה בו לפני כן (כולל כל הסשנים פתוחים - חיבורי אינטרנט, צ'אטים, שום דבר לא מאבד חיבור, כאילו לא קרה כלו…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ HP G62 שנכנס למצב שינה לבד שיניתי באפשרות של הסוללה שלא יכנס למצב שינה לבד אבל הוא עדיין נכנס למצב שינה אני יודע שיש בביוס אפשרות שהוא יכנס למצב שינה אחרי שהוא מגיע לטמפטורה מסויימת אבל לא מצאתי את האפשרות הזאת מישהו יודע מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי לפטופ מדגם dell vostro 252- שנמצא ברשותי שנתיים בערך ולאחורנה הוא התחיל לעבוד מאוד(אבלל ממש לאט) ברמה שאפילו לפתוח דף חדש בכרום לוקח לו מלא זמן בנוסף הוא גם נכבה ללא התראה מוקדמת ולא זריקת שגיאה או מסך כחחול ניסיתי לבצע פירמוט כולל של המחשב ללא שינוי תודה לעוזרים נ.ב שאני בודק מאחורה ביד, המחשב יחסית חם אבל לא בטוח שלא בתחום הנורמאלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה, כל פעם שוינדוס היה עולה הוא היה נכבה. החלטתי לפרמט אותו, אבל כל פעם בעת שוינדוס ההתקנה עולה הוא עושה לעצמו ריסטרט. בדקתי את ההארד דיסק, את המאוורר ועשיתי ניקוי כללי כולל משחה טרמית אבל לא עוזר. יש לציין שכל עוד הוינדוס לא עולה המחשב לא עושה ריסט. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ קורס אחרי שימוש קל לדוגמה אם אני יראה סרטון ביוטיוב שאורכו כ-5 על 720P המחשב יקרוס לפני שאני יספיק לגמור לראות את הסרטון. מקווה שתעזרו
-
שלום יש לי בעייה בבקשה אתמול אחת האחיות שלי שפכה טיפה קפה על המקלדת ישר היטתי את הלפטופ כלפי מטה ככה שלא הספיק לחדור לחומרה או לגעת בחלקים חשובים אבל !! אחרי שעה וחצי שהדלקתי את המחשב לבדוק הוא עבד ואחרי חצי שעה בערך התחיל לקרטע להיתקע וכו'' בכל מקרה המחשב מכובר לספק שלו מהחשמל מה שקורה אחרי שכיביתי אותו פתיתח תלפטופוניקיתי וייבשתי עם פן תלפטופ מבפנים לא אם אוויר חם בינוני שלא ייפגע בחלקים הבעייה אחרי שהרכבתי הכל ובדקתי את עצמי שוב ושוב הלפטופ נדלק לי בדיוק לשניה ופשוט שובק המאוורר נלק גם לשנייה ושובק אז אם משיהו יוכל לכוון אותי בבקשה אני ייסמך בשנייה שהמחשב נדלק הוא לא מראה תצוגה לא מראה כלום רק מראה נורה של כפתור עם תמונה של מרובע בפנים כאילו משיהו שקשור למעבד אז בבקשה …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי לפטופ חדש מדגם 7559 inspirion עם Windows 10 הכל עובד נהדר עד שהמחשב מתעורר מ-Sleep לאחר כמה שניות הוא נתקע כל כמה שניות למספר שניות כך שזה מכריח אותי לעשות restart ולהימנע מ-Sleep כדי שהמחשב יתפקד בצורה ראויה. אשמח מאוד לעזרה תודה מראש (:
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום יש לי IBM T41, אחרי עבודה מעולה בשנים האחרונות שבוע שעבר הוא פשוט כבה. נסיון להדליק אותו עלו בתוהו. אחת לכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק, אבל באותו אופן הוא פשוט מחשיך את המסך. שליחה של המחשב לIBM לתיקון העלתה שהלך הלוח אם ושצריך להחליף אותו, העלות - כמו מחשב חדש. משום מה קשה לי לקבל את הקביעה הזו שלהם, בדיקה מהירה שלי את המחשב כשחזר אלי העלתה שאני בספק אם הם פתחו אותו או ביצעו בו איזה נסיון. האם אתם מכירים דרך אחרת לאבחן את התקלה? האם יש מקום אחר מומלץ לתקן בו את המחשב? רון.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם , הפציינט הוא compaq CQ61-310EJ . הפציינט היה במנוחה משהו כמו 4 חודשים ללא הדלקה או חיבור לחשמל . והוא פשוט לא עולה , לא BIOS לא POST ,פשוט כלום ! המחשב הוא של חברה שלי , היא שלחה אותו לבדיקה , בבדיקה טענו כי הלוח אם גמר ויש להחליפו ( 1000 ש"ח ) וזה לא סופי ( זה מריח לי מסריח ואין כאן דגים ) אז לקחתי אותו לידיים . נוסו כול האפשרויות להדליק את הבחור מבחינת סוללה\מטען . בנוסף , ניסיתי להוציא כול דבר אשר יכול לגרום לתקלה ( RAM DVD HDD ) ועדיין לא עולה . התופעה מתאפיינת בזה שלוחצים על ההדלקה , נורית ההדלקה נדלקת ואז נכבית . אז השערתי היא שהסוללה פרקה את נשמתה . בנוסף לקחתי המטען ומדדתי מתח הדקים בפלאג DC , התוצאה היא משתנה באיזור ה 10 עד 13 וולט אבל ממש לא 18.5V …
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לפטופ ("ZEUS") שקניתי אצל KSP לפני שנה בערך, בעל מעבד סלרון 2000 עם לוח של SiS (כ.מסך מובנה של 32 מגה בערך, נראה לי אולי פחות). בזמן האחרון (חודש חודשיים) המחשב מחליט להתכבות כל כמה זמן (לא פרק זמן קבוע) ובתדירות הרבה יותר גבוהה בזמן שאני משחק. כיוון שהכ.מסך לא יכול להחזיק אף משחק נורמלי (אפילו MOHAA מקרטע באיזה חצי FPS) אני משחק במשחקים שעבר זמנן, כגון: Heroes 3, Worms World Party, carmageddon וכדומה. לאחר שהמחשב מכבה עצמו צריך לחכות 10 שניות לפני שמדליקים אחרת הוא יתכבה עוד בשלב ה-POST. לא מדובר בבעיה של פתחי האוורור, זאת אומרת - יתכן ומדובר בבעיה של איוורור (מבחינת העוצמה של המאווררים) אבל פתחי האוורור בכלל לא חסומים ואין בעיה כזו. אני לא חושב שזה בעיה של …
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, השבוע הייתיי באמריקה וקניתי לפטופ I3153-5025 של DELL http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-11-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-8gb-memory-128gb-solid-state-drive-blue/4453601.p?id=1219749485735&skuId=4453601 ללפטופ יש חיבור אמריקאי עם שלושה פינים, חיברתי למתאם לחשמל עם שלושה פינים אבל נראה שנורת החיווי במחשב נדלקת לשניה ונכבת מיד, בשנאי קיים לד כשמנסה לטעון הוא דולק באופן קבוע, והמחשב לא מצליח להטען או להדלק. אשמח מאוד לשמוע אם למשהו יש רעיון או פתרון, דייי מבאסססס.תודה , ותודה רבה על הפורום המדהים הזה. ניצה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום, בטעות ביטלתי בביוס את חיבורי ה USB של המחשב הנייד, הבעיה שהמקלדת וטאצ' פד הפסיקו לעבוד (כנראה מחוברים לביוס בצורת USB גם כן). כרגע המחשב הנייד חסר תועלת. ניסיתי לפתוח אותו ולנסות לבצע איפוס ביוס (הוצאת סוללה, ג'אמפר או משהו בסגנון) אבל ללא הצלחה. זה מחשב סיני חמוד וזול (Yepo 737s) והלוח די קטן ומוגבל, אין סוללת ביוס ואין ג'אמפר. ניתקתי את הסוללה הראשית אבל זה לא עזר לאיפוס הביוס. מישהו מכיר פיתרון אחר? תודה!
-
- 28 תגובות
- 7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב אם זה משנה הלוח שלי epox 8rda3+ ניסיתי לחפש בחוברת שבאה איתו אבל אני לא מוצא
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
המסך הכחול שמתאר את התקלה בקובץ המצורף. תודה מראש ולילה טוב, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בנוסף הבחנתי בהודעת שגיאה לצורב שעבד לפני כמה ימים, לא הצלחתי להתקין מחדש את ה Cdrom (לא הועיל) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-