עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RONEN1N,

היום פתחתי את "מציג האירועים" של הווינדוס (ויסטה) וראיתי את השגיאה הזאת: שם יומן רישום: System מקור: Microsoft-Windows-Kernel-Processor-Power תאריך: 08/09/2009 20:16:06 מזהה אירוע: 6 קטגוריית משימה:ללא רמה: ‏‏שגיאה מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: ronen-PC תיאור: ‏‏תכונות מסוימות של ניהול צריכת חשמל במצב ביצועים של המעבד הפכו ללא זמינות עקב בעיית קושחה ידועה. פנה אל יצרן המחשב לקבלת קושחה מעודכנת. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היו לי בעיות עם הכרטיס מסך ופשוט ניסיתי למחוק את הדרייברים ולהתקין חדש ועשיתי את זה אבל אז באו הבעיות שלא היו לפני היו חסרים לי קבצים(בעצם לא היו חסרים אבל הוידנאוס אמר שכן חסר) קיצר אני הלחתי והורדתי את אותם הקבצים: d3d8.dll ddraw.cll והדבקתי אותם וזה לא הופיע שהם חסרים אבל שהיה חסר KERNEL32.dll שניסיתי להדביק אותו גם הוא אמר שהקובץ הקיים בשימוש ואיאפשר להעתיק עליו אבל איך יכול להיות שהוא בשימוש אם כל התוכנות אומרות לי שהם לא מוצאים אותו? אני פשוט לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מאינטרנט מחקתי את הדרייברים והתקנתי מחדש שום דבר לא עוזר :\

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by עידן20,

למי יש סיסמא מפתח כניסה של חלונות 2003 אם יש תרשמו .... אנא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם! בזמן האחרון יש לי בעיה עם המקלדת, היא פתאום מפסיקה לעבוד ללא שום סיבה מיוחדת. הנורית במקלדת דלוקה אבל הקלידים פשוט לא מגיבים. זה קורה לי סתאם כך אפילו לאחר שעבדתי אם המקלדת והכל בסדר, אני חוזר לעבוד אחרי זמן מה ופתאום אין תגובה!!! זה לדעתי די מוזר ואני לא רואה מה יכול לגרום לבעיה, יכול להיות שהלוח אם קצת דפוק? אחרי הפעלה מחדש המקלדת חוזרת שוב לעבוד. זאת מקלדת פשוטה ביותר אבל עד עכשיו היא עשתה את העבודה מצויין... בעבר (ללא קשר לבעיה הזאת) ניסיתי להשתמש במקלדת natural של microsoft והיתה לי בעיה שאם האיתחול הראשוני של המחשב המקלדת לא עבדה, כאשר הייתי מאתחל שוב היא כן עבדה, בזמנו הנחתי שהבעיה היתה במקלדת ולכן המשכתי להשתמש במקלדת הפשוטה שלי, אבל עכשיו אני רו…

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  5. Started by Deus EX,

ידוע לי מה זה hz במסכים בנתיים אני על 101 אבל מה זה khz? עכשיו הkhz הוא 81.8 האם זה נורמלי? מה זה אומר? תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by inrock,

כל תוכנות הניטור מראות לי single channel במקום dual בביוס מראה לי שהרכיב עובד על 1333mhz איפה הבעייה? האם יש לשנות הגדרות בביוס? הלוח שלי אינטל DH77EB מעבד: i5-3450.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by constantine16,

ze kotev The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by mrraz,

יום אחד גיליתי שלא כל הסניפים של IVORY נותנים שרות מעבדה אתה קונה בסניף קרוב אבל אם קורה משהו שולחים אותך רחוק. ומה בנוגע KSP מישהו יודע אם יש בכל הסניפים שרותי מעבדה או שגם שם אתה הולך למעבדה אזורית ?

• 3 תגובות
    • 7.2k צפיות
  9. Started by RoNeR,

התחדשתי במסך חדש 22 של chimei עכשיו למסך יש גם dvi וגם vga יש לי קופסאת מיתוג kvm שמחברת שתי מחשבים עם מסך אחד מקלדת אחת עכבר אחד... יש לי מחשב אחד שעובר עם dvi שמחובר למסך ישירות עכשיו.. ומחשב אחד עם vga הקופסאת מיתוג הזאת עובדת עם vga השאלה שלי עם אני יחבר אותה ישירות למסך לכניסת vga ויחבר אותה למחשב עם שיש בו רק vga ויחבר תמחשב השני ישירות למסך לא יהיה לי בלאגן... שהמסך משתמש גם בvga וגם בdvi אני יודע שזאת בעיה דיי מסובכת (אני לא מוכן לוותר על יציאת הdvi) תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by ran_ga85,

שלום, קניתי היום kvm של edimax, דגם EK-2U2CA, בסביבת ווינדוס הוא עובד מצוין, עם או בלי התקנת דרייבר שמסופק עם דיסק שהגיע איתו. בסביבת לינוקס(יובונטו) הוא לא עובד, ולא הגיע איתו שום דרייבר ללינוקס. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום פיתרון, גם לאחר שניסיתי כל מיני דברים שונים ומשונים שרשמו שם... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? תודה, רן.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  11. Started by itay1973,

שלום אני אחראי מחשוב בעבודה ,די חדש ואין לי רקע בתחום ( רק מוטיבציה ורצון ללמוד ) יש לי כמה מחשבים בעמדה ואני עובד עם KVM יש לי כמה סוגים של KVM : 2 יצאות ,4 יציאות , USB, ו ירוק סגול ( לא יודע איך קוראים לזה ) הבעיה מתחילה עם ה KVM החדשים שיש להם כניסות של usb לעכבר ולמקלדת המכשיר או המחשב לא מזהה את החיבור וזה ממש מציק. מה לדעתכם הסיבה? האם זה קשור למחשבים ( לציין בעבודה יש 3 רשתות שונות וכמובן הרשאות וכו' וכו' ) האם צריך דרייברים ? לציין שהבעיה התחילה במעבר למחשבים חדשים ווינדוס 7 אם זה משנה. איתי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by asi88,

משהו יודע אם KVM סטנדרטי יודע לעבוד עם מסכי LCD?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by niross,

שלום לכולם, אני חווה תופעה מוזרה שבה בזמן שאני צופה בסרטי תלת מימד, ישנן קטיעות או תקיעות קצרות בווידאו. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה במחשב או בכבל החיבור לטלוויזיה, וגם החלפתי נגן (עובד עם Pot Player), אבל הבעיה ממשיכה להתרחש. מדובק במחשב חזק - 3770K 3.5 GHz Core i-7 עם כרטיס מסך Geforce GTX 660. הסרטים רצים בסדר גמור כל עוד אני מנגן אותם כside by side - ניגון רגיל של סרט, בלי שאני מבקש מהטלוויזיה להפוך אותם ל3D, אבל ברגע שאני מפעיל את התלת מימד בטלוויזיה - הקטיעות מופיעות. בדרך כלל הן מופיעות בסצינות עם הרבה אפקטים/פרטים. עדכנתי את גרסת התוכנה של הטלוויזיה לגרסה המעודכנת ביותר וגם הdriver של הכרטיס מסך מעודכן. יש לכם מושג במה מדובר? תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כבר כמה זמן שקיימת בעית חומרה מציקה במחשב שלי, ואני מנסה לגלות מה גורם לה - בלי הצלחה ... אולי מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא: בגדול המחשב עובד מצויין ומהיר - אבל אחרי תקופת זמן מסויימת שהוא דלוק וזה יכול לקרות אחרי דקות או אחרי ימים ... משהו קורה והמחשב מתחיל לקרטע לשנייה כל פעם, כלומר לאגים כאלו, גם העכבר עוצר לרגע וגם אודיו, ווידאו וכל אנימציה רציפה מקרטעת עם קפיצות באודיו. אחרי כמה דקות נוספות, התצוגה פשוט קופאת! גם הסימן עכבר והכל - המחשב פשוט נעצר. יותר מזאת, שאני מנסה להפעיל את המחשב מחדש הוא משמיע "יללה" ארוכה או פשוט מהבהב את הנורה ולא מציג כלום על המסך. כמה הפעלות מחודשות או המתנה של רבע שעה פותרת את הבעיה (שלפעמים קופא שוב כ5 דקות אחרי שהמערכת עולה) אין בעיות …

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by shay999,

lan party dk x48 יש לי בעיה בהגדרת הסאונד והUSB. אני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח M והוא עושה לי איזה תקלה בעת ההתקנה של הסאונד. ולגבי הUSB אני מכניס USB כלשהו והוא פשוט לא מראה שהתחבר משהו לשם... תעזרו בבקשה...

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by ofird,

די נמאס לי! אני חייב לפתור את זה: בכל פעם שהמחשב שלי מתעורר מSLEEP של S3 הרשת והרד דיסק החיצוני אינם! יש לי לוח אם של ASUS (A8n-vm CSM ) ונראה לי שהבעיה תמונה ב 430 nForce של NVIDIA. שימו לב לתמונה- הדרך היחידה להחזיר את החיים למסלולם זה לעשות DISABLE וENABLE מחדש לLAN ואז מתחברים. לגבי ההארד דיסק (של WSTREN DIGITAL MY BOOK) אני מחובר בFIREWIRE וגם כאן, רק ניתוק וחיבור מחדש עוזר. שיחקתי כבר עם הPOWER MANAGENT של הDEVICES וזה לא עזר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  17. מוגדרים לי שתי שפות שאני יכול להקליד עימן : אנגלית ועברית אבל קורה לי הרבה שפתאום צץ לי סינית וכל מיני שפות זרות וכדי לחזור מאנגלית לעברית לוקח לי שעה אני מוחק אותן בSETTINGS אבל הם שוב חוזרות !! מה נסגר ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כבר פרסמתי פה בעבר לגבי גל בעיה בנפרד וחיפשתי תשובות. לא ממש מצאתי, אבל בעזרת אלתורים הסתדרתי. אבל נמאס, לוח דנדש, אני לא חושב שאני צריך לאלתר ולהתחנן בשביל שיעבוד כמו שצריך. אז הנה הבעיות: 1) נתחיל עם בעיה מציקה מאוד. ה USB. כ-ל יציאות הUSB האחריות שלי (6 במספר) לא עובדות. לפי מנהל ההתקנים הכל עובד כשורה, אבל כשאני מחבר לשם משהו אין כלום. נאדה. הUSB הקדמי דווקא כן עובד. לפחות כשהווינדוס פועל. במידה ואני עושה ריסט כשהUSB הקדמיים מחובר למשהו (עכבר, מדפסת, זה לא משנה) המחשב בכלל לא עושה פוסט. הוא נתקע מיד אחרי השורה של Pheonix משהו בלה בלה בלה... לפני הזיהוי של המעבד בכלל, וכמובן לפני ספירת הזכרון. ניסיתי לשנות הגדרות בביוס, שום דבר לא מזיז לו. הבעיה האמיתית שלי במקרה הזה ה…

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by yokai,

שלום יש לי בעיה מוזרה ה HD שלי בנייד הודיע שיש לו בעיה ב SMART מבקש לגבות ולהחליף ואמר ללחוץ F1 להמשך כשאני לוחץ לא קורה כלום. אם אני מוציא את ה HD ומחבר ל IDE TO USB ADAPTER אני מצליח לראות את החומר דיסק נוסף ששמתי במקום נותן את אותה בעיה אני לא מצליח להבין את זה ? האים יתכן שהדיסק יעבוד עם המתאם אבל לא יהיה אפשרי להשתמש בו בתוך הנייד?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by Ben N,

היי, יש לי לפטופ Asus K55A-SX235 שקניתי לפני שנתיים וחצי בערך. בתקופה האחרונה המאוורר של ה-CPU התחיל לעשות בעיות. הוא רגע עובד רגיל, רגע מהר, רגע רגיל, רגע מהיר וכל הזמן משתגע ככה.. גם כשאני לא משתמש בכלל במחשב פתאום המאוורר מתחיל לפעול על 3800RPM. וזה מטמטם אותי כי המאוורר הזה עושה מלא רעש..! ניקיתי גם את המאוורר עם פחית של אוויר דחוס, פתחתי את המחשב ויצא מלא אבק אבל שום דבר לא השתנה.. צירפתי פה תמונה של הטמפ' ע"פ Aida64. יש למישהו רעיונות? :huh: תודה!

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by SomeBody_IT,

שלום וברכה, רכשתי לפני יותר משנה מחשב נייד , ידעתי שלפחות לתקופה הקרובה כאני ישתמש בו יותר בבית מאשר בחוץ ולכן תכננתי להשתמש בו כPC - רוב הזמן (לחבר מסך) , עכבר ומקלדת וכדומה ולהשאיר. (קניתי את המחשב בידיעה שישמש אותי גם כמחשב נייח) ועל סמך גם בחרתי מחשב נייד של מהסדרה asus x555LN וקניתי אותו (http://www.asus.com/IL/Notebooks/X555LA/), מה שלא לקחתי בחשבון ולא בדקתי לפני הקנייה הוא שהסוללה של המחשב פנימית (לא נשלפת) מה שלא מאפשר לי להשתמש בו כמחשב נייח ולא לפגום עד כמה שאפשר בסוללה. השאלה שלי היא איך ניתן עד כמה שאפשר להפוך נייח אני רוצה לדעת אם אפשר לנתק את הסוללה באופן וירטואלי (אני מאמין שכן ואשמח לדעת איך לעשות זאת , אני חושב שניתן למחוק דרי ברים אבל אני …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by jacob300,

שלום אני מנסה להגיע לתפריט הפקודה Last Known Good Configuration בלחיצות על מקש F8 בעליית המחשב, עולה תפריט אחר שאני לא מזהה מה הוא.. ? מצורפת תמונה 1 [TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD]BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]BIOS Version[/TD] [TD]FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular BIOS v6.00PG[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Message[/TD] [TD]G31M-ES2L FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]System BIOS Date[/TD] [TD]08/09/10[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Video BIOS Date[/TD] [TD]09/22/08[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABL…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by LRa,

לא מזמן קניתי מסך LCD. חיברתי אותו עם DVI והוא עבד עד חלון הטעינה של WINDOWS ואז המסך נעשה שחור.. אז חיברתי אותו בחיבור רגיל והוא כן עבד. ניסיתי שוב DVI ועדיין כלום ואז חיברתי את שני החיבורים בו זמנית. המסך עבד והוא הראה לי שהוא עובד על חיבור ה DVI. אז ניתקתי את החיבור הרגיל עשיתי ריסט והכל עבד. ומאז כל פעם שאני מאתחל את המחשב המסך עובד עד לנקודה שWINDOWS טוען, אז המסך נעשה שחור ואחרי דקה המחשב עושה ריסט ועולה כרגיל(כשהוא עושה ריסט הארד דיסק עושה צא'ק צא'ק). עכשיו כל פעם ש WINDOWS עולה ככה הוא כותב לי שהיתה שגיאה רציתי וכשאני לוחץ על more details הוא כותב שזה קשור ל display drivers. כרטיס המסך שלי הוא radeon 9600 pro. ניסיתי שלושה דרייברים שונים וכולם נותנים לי את אותה הב…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by Shortboarder,

יש לי טלוויזיה של 12 אינץ LCD שטוחה וחמודה.אני מחבר אותה למחשב דרך ה Radeon9700 128 שיש לי ,ב TV OUT עכשיו שאני רואה סרטים הכל טוב ויפה,אבל ב Desktop ובכלל בעבודה בסביבת ווינדוס כולל משחקים,האיכות דיי ירודה,לא רואים ממש חדש. ובווינדוס אני אפילו לא מצליח לקרוא מה כתוב (משתמש ב 1024X768X32bit) פיתרונות??????

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  25. מחוברת למחשב ב-HDMI. כשהייתה מחוברת בכבל VGA רגיל דרך כרטיס המסך ה-ON BOARD זה עבד. עם ה-5450 ב-HDMI המסך נשאר דולק.

דיונים חדשים בפורומים