תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, משהו מוזר קרה לצורב ה-DVD שלי: כשאני מנסה לצרוב דיסק מסוג dvd-r או dvd+r תוכנת הצריבה מתחילה בתהליך הצריבה ולאחר כמה שניות אני מקבל הודעת Illegal disc (וככה למעשה נדפק דיסק). זה קורה רק בסוג הדיסקים האלו. דיסקי CD-R, CD-RW ו-DVD-RW הוא צורב בסדר גמור. נסיתי כמה דיסקים dvd+/-r של חברות שונות. ניסיתי כמה תוכנות צריבה - 3 גרסאות של nero וגם את Ashampoo. עשיתי גם עדכון firmware - לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים. הצורב הוא LG GH20NS10 (בחיבור SATA) - חדש (יש לי אותו כחודשיים) וצרב בסדר פעם הקודמת שצרבתי. מישהו מכיר מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כל פעם, 5 דקות אחרי שמעלים את המחשב הוא או נתקע או עושה לעצמו ריסטרט בsafe mode הוא עובד מצויין (אפילו האינטרנט עבד שם...) פרמטתי אותו כי חשבתי שזה איזה וירוס ועכשיו בהתקנה של הוינדוס עולה לי החלון הכחול הזה. צירפתי תמונה של הודעת השגיאה תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז ככה, חזרתי היום מהצבא אחרי שבוע שלא הייתי בבית הייתי במחשב כרגיל (אינטרנט וכו) ופתאום הוא נתקע (דבק שקרה לי גם בעבר). עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה. גיליתי רעשים מהארד דיסק (כמו "באנג באנג" כאלה). ניסיתי שוב ושוב לעלות את המחשב, אבל לא הצלחתי. מה שקורה בשטח זה שלפעמים הוא מגיע למסך של ווינדוס (XP) שיש למטה את הדבר הכחול שזז, אבל פשוט לא לא עובר למסך של היוזרים ונישאר שם, וגם לפעמים הרעשים של ההארד דיסק מתחזקים (ה"באנג באנג") ואז הוא אומר שהוא לא מזהה בכלל שום דבר על המשחב שלי ומבקש שאכניס דיסק או משו ואלחץ המשך. (כאילו להגיד לי שאין לי ווינדוס ושאני אכניס איזה דיסק בוט או משו). חיברתי את ההארד דיסק שלי למחשב של אחי (החיבור שלי SATA ושלו IDE). הצלחנו לפתוח את המחשב …
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי שלום ושבת שלום, בלשון ולגרינד: the impossible happened יש לי במחשב מחיצה של XP, מחיצה של Recover, מחיצה ex3 של לינוקס, ומחיצה של swap. ניסיתי להרחיב את המחיצה של הלינוקס על חשבון המחיצה של XP, באיזה תוכנה עלובה דרך הדיסק הפעלה Hiren. התוכנה אמרה שהכל בסדר בסוף התהליך, אבל כנראה שלא, טבלת המחיצות נהרסה. הרבה דברים קרו מאז בקשר ללינוקס וה-Grub. שורה תחתונה הלינוקס לא עובד. עד לא מזמן הייתי יכול דרך התוכנה שמציגה את המחיצה של הלינוקס ב-XP לראות את כל הקבצים שבמחיצה. ועכשיו אני רוצה לגבות ולפרמט את המחיצה הזאת כדי לתקן, אבל זה לא עובד יותר. זאת השגיאה שאני מקבל: למישהו יש מושג איך אולי איכשהו אני אוכל לגשת שוב למחיצה של ex3 כדי לגבות את המידע ולפרמט? מצורף fdi…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
עדיין יש לי תבעיה הזאת שאני משחק ואחרי כמה זמן נתקע לי המשחק בכול משחק! בטעות מחקתי ת Minidump שלי מישהו יכול לעלות לי את שלו תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב הקול עובד כמו שצריך יש את הצליל הרגיל של הוינדוס (xp) אני אפילו מצליח להפעיל לכמה שניות את הוינאמפ לדוגמה אבל אחרי זה הקול נעלם וכשאני פותח את volume control או כלי אחר דומה הוא לא מזהה אצלי שום כרטיס קול למרות שמחינת הדריברים וזה אין שום שינוי וגם אני לא עשיתי שום שינוי בימים האחרונים (רק היום הבעיה הזאת קרתה לי) וניסיתי להתקין מחדש את הדריבר
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
המחשב עובר Coldboot מתי שבא לו, רוב הפעמים הוא פשוט נדלק וזהו, אפילו לא מגיע לקטע של ה"ביפ", הוא גם מסרב לעשות Restart. אחרי ניתוק המחשב מהחשמל, פריקת המתח מהמערכת והחזרה לחשמל הוא מסכים לעלות, אבל לא פרקטי לעשות את זה כל פעם. biostart p4m800pro-m7 p4 2.8 512 ddr2
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם... אחותי משתמשת בכרטיס קול המובנה במחשב שלה ולאחרונה התחילו להיות רעשים, מן קליקים כאלו שנורא מפריעים לה. אין לי מושג ממה זה נובע, אני אנסה לתת את כל המידע האפשרי.. המחשב הנ"ל פעם היה ברשותי, כשאני השתמשתי בו השתמשתי בכרטיס קול נפרד של קריאטיב והמובנה היה מכובה. המפרט: CPU: Intel Pentium 4 Northwood 2.4GHZ CPU Cooling: Gigabyte G-Power GH-PDU21-SCK M-Board: Intel D845EBG2 Socket478 Chipset: Intel 845E (Brookdale-E) + ICH4 RAM: 2X256 Kingston Value DDR 200MHZ CL2 Graphics: ATI Rage IIC 4MB TV Card: Hauppauge PVR150-MCE HDD: Maxtor 60GB 7200RPM Mouse + Keyboard: Logitech EX110 Wireless Set Wireless Network: TP-LINK TL-WN550G LCD: Samsung SyncMaster 19" …
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם יש מפצל שמיועד ל-USB1 ומפצל שמיועד ל-USB2 או שאין הבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חזרתי מחופשה והדלקתי את המחשב, שמתי לב שאין סאונד משום מה... עשיתי מספר בדיקות והסקתי שאולי מישהו נגע לי במחשב והרס משהו אז עשיתי פירמוט אחרי הפירמוט והתקנה של הדרייברים עדיין הסאונד לא עבד יתרה מכך כשחיברתי רמקולים למחשב הם השמיעו תחנת רדיו...?_? מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם? הכרטיס קול מובנה. ג'מפר כלשהו? למישהו קרה?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום במהלך התקנת XP בשלב ההתקנה שלאחר העתקת קבצי ההתקנה לדיסק הקשיח המערכת נתקעת במסך עם המלבן שבתוכו מלבן רץ המלבן רץ 4 פעמים וההתקנה לא עולה בוצע פירמוט אין ספור פעמים מכל סוג הוחלף כונן קשיח וכרטיס מסך הוחלפו זכרונות המעבד תקין ונבדק תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי לוח MA78GM-S2H של GIGABYTE אני רוצה לחבר אותו למארז, אבל לא ברור באיז מהברגים (ישנם מספר סוגים). מצ"ב תמונה של הברגים. למה משמש הבורג מפלסטיק (הלבן) וזה שבא אחריו תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הוא עובד רק במאמץ ? או שיש בעיה אחרת (נגיד הכבל התנתק או משהו...)?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קניתי מיקרופון חדש והוא לא עובד לי על המחשב והדריברים מותקנים שום דבר לא נמצא על מושתק אז בדקתי אותו על מחשב אחר כדי לראות אם הוא עובד והוא עובד אז מה אני צריך לעשות כדי לסדר???
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי. אני ראיתי הרד דיסק של WD 320GB SATA 2 אני יודע שיש לי SATA. השאלה היא אם זה יתמוך ב SATA 2? SATA 2.אם לא אני פשוט צריך לוח אם שתומך? ועוד שאלה מזה אומר שרשום AAKS או AAJB או KS? תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה.. לפני כמה ימים ניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך חיבור S-VIDEO ופעם אחת גם דרך חיבור DVI רגיל עם מתאם לחיבור הישן יותר. לא הצלחתי לחבר את המחשב, התייאשתי וחיברתי אותו בחזרה למסך המחשב. כשהדלקתי אותו ראיתי שהרזולוציה השתנתה, נקטנה ל1024*768 (אני ממש לא רגיל, אני תמיד על 1024*1280) כל ניסיונתיי לתקן את המצב לא עזרו, איפה שקובעים את הרזולוציה כתוב "ריבוי צגים ב-NVIDIA GeForce 8600 GTS" מזה לעזאזל ריבוי הצגים הזה ? האם זה המקור לבעיה ? ניסיתי להעביר בין ה"אמצעי תצוגה" (שהראשון הוא מה שציינתי מקודם, הריבוי צגים) אך השני לא נכנס בכלל לתוקף, אני בוחר אותו והוא נכנס אוטומטית לריבוי צגים, אך בשני ניתן להגדיר רזולוציה גבוהה, אבל הוא לא עובד. אני פירמטתי כבר 3 פעמ…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן היום התקנתי את הרכישות שביצעתי בזמן האחרון - מעבד E6600 עם קירור Freezer 7 Pro, לוח אם GA-P35-DS3L ו2 ג'יגה זכרונות של Kingston, ולאחר לא מעט זמן שלקח לי להבין איך מתקינים את הכל כמו שצריך, הצלחתי סוף סוף, התקנתי את הדרייברים הדרושים והפעלתי את המחשב ה"חדש"... אחרי משהו כמו חצי שעה של עבודה, שבה סוף סוף הצלחתי לשחק Assassins Creed כמו שצריך, פתאום המחשב נתקע, המחשב כאילו פועל אבל התמונה נתקעת ואין מה לעשות חוץ מלהפעיל מחדש, רק שבכל הפעלה מחדש זה קורה שוב, לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי עשרים, אבל זה כל הזמן קורה. גם במנוחה וגם כשאני מריץ משחק או תוכנה... זה אפילו נתקע לי פעם אחת במהלך הActivation של הוינדוס! חשבתי שאולי אחד המאווררים לא פועל או משהו, אבל הכל בסדר,…
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
והאם לחבר את שניהם או רק את אחד מהם ?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום .. מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Sony NEC Optiarc AD7200A 20X Bulk Western Digital 2*500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum OCZ3P13332GK Intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler CL-P0310 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair VX Series 550W PSU innovision 9800gtx 512mb מערכת הפעלה vista 64bit sp1 יש לי מחשב חדש שקניתי לו מזמן והתחילה לצוץ בעייה, כאשר אני מפעיל כל משחק מחשב ומשחק בו ככה 15 דקות המחשב מאתחל את עצמו כל פעם מחדש, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא על 60 ובמאמץ פחות או יותר…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מחשב: intel core2 duo e6300 gigabayte p965 s3 nvidia geforce 7600 gt 2x512 mb digma cl5 1x2 gb kingstone cl 5 w.d 160 gb aajs המחשב לפעמים עולה ולפעמים לא הוא מגיע לקטע בביוס אחרי שהוא מזהה את המעבד ושם הוא נתקע נראה לי שהוא מנסה להעלות את ההארד דיסק מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הלוח עצמו יחסית ישן MSI משו.. שאני מחבר את ההארד דיסק ואת הכונן דיסקים הוא מזהה רק אחד מהם..ניסיתי לשחק עם הסלייב/מאסטר לא הולך.. יש אולי עוד עצות? כי אין לי איך להתקין ווינדוס..
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום חברים שמתי לב אצלי במחשב כשיורד השטח הפנוי בדיסק קשיח מתחת ל20GB אז המסך שלי מקבל "טיקים" ואז הוא נהיה כהה יותר וקצת מצטמק. זה הדיסק קשיח עליו מותקן החלונות. כשאני מוחק קבצים ויש בערך 20 GB פנויים - התופעה נעלמת. כל הכבלים מחוברים טוב. מחשב 2.8 עם לוח אם ASUS P4S800D יש למישהו איזה הסבר על זה? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קצת דחוף|| יש לי מחשב ישן שאני רוצה להוסיף לו זכרונות, אבל לא מצאתי במפרק של הלוח אם את המהירות תמיכה של הזכרונות... זה הלוח-אם http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=202&l1=3&l2=12&l3=45
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם כולם.. כבר חודש שלם יש לי את הבעיה הזאת ואני לא יודע מה לעשות... כל פעם שאני רואה סרט ביו טיוב,אתר קשת או כל אתר אחר שפועל בסרטוני פלאש (גם בWMP)אז כעבור 30 שניות מהתחלת ראיית הסרט פתאום אני רואה ארפיטקטים על הסרט ואז המסך מהבהב ואז המחשב קורס ><. יש לי מעבד Q9300,לוח אם P5N-D ו2 כרטיסי מסך של 9600GT שבSLI.(במערכת הפעלה של Vista). האם יש פיתרון לדבר הזה כי עכשיו זה מאד מעצבן שאני צריך לראות חדשות וכל מיני פרקים דרך הטלוויזיה... הורדתי את הדריברים הכי מעודכים לכל הרכיבים שבמחשבי. וגם כן בXP עם אותו מחשב ודריברים זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם G33M-S2L כרטיס זיכרון 1GB 800 של OCZ מעבד INTEL 7200 דישסק קשיח SATA של 250GB של WD וגשר דרומיICH9 מתחמם ממש. האם נתקלתם בתופעות כאלה או שיש לי פשוט לוח אם תקול.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-