עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. רכשתי מחשב חדש עם לוח האם הזה של גיגהבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283 ובהרצה של תוכנת הניטור ITE SMARTGUARDIAN מוצגים באדום כמה נתונים חריגים: LDT BUS - 1.85V, NB +1.5V - 3.24V, DRAM - 1.12V. במיוחד הנתון המרכזי נראה קיצוני. עד כמה שידוע לי זו תוכנה אמינה ובכל אופן לא הצלחתי לקבל נתונים כלשהם על הוולטאג'ים הספציפיים בתוכנות סנדרה, אברסט או MBM. בביוס הכל מוגדר לאוטומטי ואני לא מבין מדוע התוצאות האלה. האם זו סיבה לדאגה? בתודה על כל עזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  2. כבר כמה זמן שהמחשב עושה מרסט את עצמו ברגע של מאמץ. אחרי שראיתי בתוכנה שהטמפ' עולות יותר מידי כיוונתי מאוורר והמחשב עבד כרגיל. אתמול בא אליי טכנאי הרכיב לי מאוורר והכל היה טוב, כמו כן הוא הוסיף לי 1 ג'יגה של RAM. אחרי כמה רגעים שהכל היה טוב (והטכנאי כבר הלך) המחשב התחיל לעשות ריסטים בלי שום סיבה... לא היה כל מאמץ אני כבר מתייאש ובזמן שאני כותב עכשיו אני מפחד שזה יתחיל לי מחדש בבקשה תעזרו לי מהר תודה!!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by ExploiT,

שלום לכולם היום קניתי סוף סוף תמארז החדש שלי הLANFIRE מזיגזג ואני חייב לומר שיש להם אחלה שרות עכשיו לבעיה המארז יש בו פאן באס ומסך LCD עכשיו הסתכלתי על המסך LCD וראיתי שהוא מורכב הפוך חח ממש לול כנאה הטיונאים שם לא יודעים לקרוא אז איך אני הופך אותו? יענו זה משהו כזה רק שהמסך הלסידי הורכב בצורה הפוכה אבל הפאן באס לא איך אני הופך רק תמסך? ועוד שאלה קיבלתי עם המארז מעין טבעת כזותי מברזל למה היא משמשת?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by itziks123,

שלום קניתי לפטופ של dell מדגם vostro 3460 gt 630 המחשב מגיע עם freedos ללא מערכת הפעלה. אני מנסה להתקין וינדוס 7 - כאשר אני עושה בוט מהדיסק ההתקנה עולה, עד שאני מגיע לשלב בו אני אמור לבחור את הכונן אליו אני רוצה להתקין פה רשומות 3 אופציות: disk 0 partinon 1: dellutility type: oem(reserved) disk 0 partinion 2 :os type : primary disk 0 partinon 3 type: system על כל אופציה שאני בוחר הוא רושם: Windows cannt be installed .... * ההארדיסק 500gb. אני תקוע, מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by Zufp333,

שלום, קניתי מחשב ממש עכשיו עם לוח אם. GIGABYTE B85M-HD3 וCPUID מראה ב TMPIN1 טמפ של 127 מעלות C, רק בפרמטר הזה. יכול להיות שישנה בעיה בתוכנה והיא לא מדוייקת כי המחשב עצמו בנוי היטב ועובד בלי בעיות. אשמח לעזרה בפענוח הסיבה חח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by benhalaf,

פירמטתי הארד דיסק של חבר והעברתי את התוכן שלו אל ההארד דיסק שלי ההארד דיסק שלו היה מלא בקבצים דפוקים שכל לחיצה עליהם הייתה מפילה את הווינדוס לאחר מכן ההארד דיסק שלי נדפק והוא לא מצליח להפעיל את הווינדוס בכלל (מסך שחור) הוא עושה רעשים של: טיק...טיק...טיק...שניה הפסקה ואז שוב טיק...טיק...טיק חבר שלי אמר שיכול להיות שזאת הסיכה בתוך ההארד דיסק שעושה את הרעש הזה שאלתי היא האם אפשר לסדר את ההארד דיסק או לפחות להציל את התוכן שבו (האם הוא יעבוד על מחשב אחר ואז אני אעתיק את התוכן) ?

7. Started by saturn,

דבר ראשון יש למישהו מושג למה אני לא מצליח להתקין את ה IAA? הוא אומר לי שהצ'יפסט שלי לא תומך את התוכנה....כאשר הצ'יפסט שלי הוא 865 דבר שני האם מישהו יודע איפה ממוקם החישן של טמפ' הלוח אם על הלוח אם? ודבר שלישי האם מישהו יודע מה הטמפ' הנורמלית ללוח אם זה?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  8. Started by FreddZ,

יש לי ניסיון ענקי במחשבים אבל הבעיה הזאת קרתה לי רק לא מזמן. זה קורה שאני עושה ריסט למחשב. וזה קרה 3 פעמים בשבוע(השבוע!). קיצר לקחתי את המחשב לחנות מוסמכת והמחשב חזר כמו בובל'ה, אבל, כששיניתי הגדרות או התקנתי משחק או סתם התחשק לי לעשות ריסט: הוויננדווס לא עולה. איך זיהיתי את הבעיה 5 שניות לפני שהיא קרתה? ראיתי לפני הטעינה של הווינדווס njo array ואפשרות ללחוץ על Tab. שאני לוחץ על Tab זה מכניס אותי למשו סגנון ביוס ורשום לי שם אפשרויות לזוז, רק שזה לא קולט לי את המקלדת קיצר כל פעם שהמחשב חזר כונן C היה מפורמט (Windows). המפרט שלי הוא Hard disc : Western Digital SATA 74gb graphic card: X800PRO 256DDR3 AMD +3000 64-BIT motherboard: K8V SE Deluxe 512 RAM DDR תו…

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  9. מחשב חדש בין חודשיים בין הזכרונות יש 4 לדים 2 השמאליים צבע ירוק לאחריו מספר 3 צהוב לד מספר 4 אדום המחשב עולה ללא שום ציפצוף אינו מאפשר לכבות או לעשות RESET כיבוי אפשרי רק באמצעות ניתוק מהחשמל הוצאתי את הזכרונות והחזרתי ניתקתי את הכונן קשיח והצורב הכול לשווא מה עושים-תודה רבה נעם

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  10. Started by dorman2,

לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם כי לישן הלכו הקבלים. כעת יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE 8i865GME עם AGP . אני עדיין נשארתי עם שני כרטיסי זיכרון: 512M בסלוט1 ו 256M בסלוט השני. שניהם מוגדרים כDDR PC2100 133MHZ מבדיקת CPU-Z אני מקבל קצב FSB של 100MHZ. כמו-כן הודעת BIOS בעת עליית המחשב היא שהוא מזהה single channel. 1) האם FSB של 100 מה"ץ פירושה שהזיכרון עובד ב 200 מה"ץ? או שה FSB צריך לעבוד ב200 מה"ץ ורק הchipset ימיר אותו ל 100מה"ץ? 2) האם העובדה שיש זכרונות לא שווים בין שתי התושבות גרם לBIOS לבחור באפשרות של single channel? 3) אם אחליף את הזכרון של 256M בתושבת 2 ל512M זה יגרום לFSB להכפיל את הקצב פי 2? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by אוהד הפועל בדם,

הוא לא מזהה דיסקים ועד שהוא מזהה אני מנסה להתקין למשל אז הוא לא מתקין,טוען שעה ובקיצר לא מתפקד. זה בעיה של הסי די רום שצריך להחליף אותו או שצריך דריברים או משהו כזה? אגב הסי די רום שלי הוא של LG *52MAX אם זה משנה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by IAF.ofek,

יש לי צורב סוני מדגם CRX225A בערך כ-3 וחצי,משום מה בשבוע וחצי האחרון הוא לא ממש מגיב,הוא לא מצליח לצרוב על שום דיסק שניסיתי (CD-R) וגם לא מצליח לקרוא דיסקים,יש לציין שהוא מזוהה ע"י הווינדוס ואפילו בדקתי את הכונן פיזית ואת החיבורים והכל נראה תקין. מה יכולה להיות הבעיה של הצורב? תודה מראש על כל עזרה שתבוא

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  13. שלום רב, יש לי מחשב עם לוח אם Brownsville II, זכרונות 500+250MHZ, מעבד פנטיום 4 3.06 לעיתים יש לי בעיה מוזרה: המחשב לא עולה לאחר Restart, למרות שהמאווררים עולים, ויש מתח ל CD ROM. העכבר ללא מתח (אין לו אור), שלושת הנורות של המקלדת מהבהבים לחצי שניה וזהו - בלחיצה על NumLock לא קורה כלום, המסך ב Standby וזהו. אני מכבה ומדליק מספר פעמים עד שהמחשב עולה בסוף. למה זה? מה עושים? אוריאל

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by koby058,

האם צריך לחבר [glow=red,2,300]גם[/glow] את הקונקטור לשקע המסומן בתמונה????? מה שם החיבור הזה ולמה הוא נועד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by r0tmani,

שלום אממ קניתי לפני שבוע בערך מיקרופון עם אוזניות מאופיס דיפו בסך 35 ש"ח וכאשר ניסיתי אותו האוזניות עבדו אך המיקרופון לא עבד לי. ניסיתי את המיקרופון במחשב אחר והוא עבד כמו גדול. המרט שלי זה: CPU : AMD Athlon Xp 2200+ 1800Mhz Tbred Mobo : EpoX 8RDA3I Rev 2.1 Mem : Infineon PC2700 512MB GFX : RADEON 9600Pro - Sapphire HDD : WD 800JB 80GB 8MB winxp pro catalyst 4.2 nvidia nforce driver : 2.45 כמו כן אני חייב לציין ששמתי את המיקרופון בחיבור הנכון וכל ההגדרות של המיקרופון במחשב היו מתאימות אנא עזרו לי

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by rafip77,

בואנה זה לא יאומן !!!! גם המחשב שלי היום התחילו הבעיות !!!! המחשב שלי פתאום נכבה לגמרי כאילו היה הפסקת חשמל. אבל אין שום הפסקת חשמל... ואז אני מנסה להדליק אותו ולא נדלק לי !!! אחרי שנתקתי את כבל החשמל נתתי לו לנוח איזה שעה וחיברתי את החשמל כעת זה עובד. זה כבר קרה לי כמה פעמים !!! מה הבעיה ? אין לו עומס אני סתם גולש... המפרט שלי: ספק כח של ANTEC true power 2/ 430W לוח אם ASUS P5PL2 מעבד פנטיום 4 3.0GHZ 800FSB מה העיה כאן עיזרו לי

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by ProSoldier,

וואלה פתחתי תדיון הזה רק להגיד תודה. כולם פה מבקשים עזרה ותמיד מקבלים עזרה. רציתי פעם אחת להגיד תודה רבה לכל מי שעוזר פה. היה לי בעיה ואיכשהו היא ניפתרה ואני רוצה להגיד לכל מי שתמך ועזר תודה רבה!!!. ובאמת מגיע לכל מי שעוזר כאן תודה רבה. אני יודע שזה ממש לא קשור לפורום הזה אבל אני חושב שמגיע לכם תודה מכל הלב!.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  18. יש לי מחשב בבית שפירקתי אותו כי רציתי לעשות איזה משהו,ועכשיו אני לא זוכר איך לחבר את זה חזרה נשארו לי רק החוטים הצבעונים הקטנים של הHD PWR,RESET,MSBB ואני לא יודע בדיוק לאן לחבר אותם זה אמור להיות ב FRONT PANEL איפשהו לא? הלוח אם הוא של אינטל אם דגם FW82801BA תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by dinsh,

שלום רב, יש לי נייד ללא שם (נקנה בזמנו ביאמ-סאן) תוכנת everest אומרת שיש לי לוח clevo 650 ותוכנות אחרות אומרות שיש לי לוח sis 650 כך או כך לא מצאתי מפרט תכני חד משמעי שיכול להגיד לי בודאות: באיזה סוג זכרון הלוח תומך, עד איזה גודל ובאיזה מהירות? (את סוג הזכרון שמותקן כרגע אפשר לראות בתמונות) אשמח לכל עזרה בנושא.... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by OR007,

הוינדואס החל לעשות בעיות,וגם 3D MARK לא פעל, פירמטתי את כונן C שעליו מותקן הוינדואס. לאחר הפירמוט אני מריץ את 3D MARK ובמבחן השני הוא זורק אותי החוצה ללא כל שגיאה או לפעמים אם השגיעה שהוא לא מצליח להשתמש במאיץ התלת ממדי שלי ושאני יורי הגדרות או משהו, ממש לא מובן ! אם הבעיה לא הסתדרה אחרי פירמוט מה עושים ? (הכרטיס לא נמצא ב-O/C או משהו) הוינדואס בכלל עושה בעיות מרגע ההתקנה ! לתוכניות לוקח זמן רב לעלות מרגע הפעלתן או שהן בכלל לא עולות...

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by יניב51,

שלום לכולם. המחשב שלי בן פחות משנה ( מפרט בצד ) ובחצי שנה האחרונה אנחנו בשיפוצים, ככה שהמחשב יושב בצד בשקט בלי לעבוד. פעם בכמה זמן אני מחבר אותו לחשמל ומשתמש בו, אולי 7 פעמים במשך החצי שנה הזו. היום ניסיתי להדליק את המחשב כרגיל, אבל להפתעתי הוא לא נדלק. המחשב לא מקבל מתח כלל, שום מאורר לא פועל ואין שום רעש. 2 ההשערות שלי הן: או שכפתור ההדלקה של המארז נפגם או שספק הכוח החליט לבגוד בי. לפני שאני רץ ל SKYPC ללא תעודת אחריות ( בגלל שהבית בשיפוצים אין לי שמץ של מושג איפה הקבלה של המחשב, חיפשתי בכל הארגזים שיש בבית שלי ולא מצאתי כלום ), יש משהו לנסות לעשות לבד? תודה רבה! ------ חשדתי יותר בכפתור הדלקה ואכן זה היה הכפתור הדלקה. דבר ראשון זה ששמתי לב שאין את ה"קליק" הזה…

22. Started by kantan1,

בזמן האחרון כמה תוכנות שאני בא להפעיל אותם עולה הודעה "תוכנה זו הפסיקה לעבוד" ושבא להתקין מחדש לא נותן לי. וב') כמה תוכנת לאחרונה שונה להם האייקון ומופיע בצד סמל של מנהל *צורף דוגמא מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by jkjk,

כאשר אני מדליק את המחשב (נייח) המחשב נדלק ואחרי כמה שניות נכבה בעצמו ושוב נדלק ושוב נכבה...וכדומה לעיתים לוקח לו זמן ואז מתחיל לעבוד. שאלתי חבר שמבין וענה שיתכן שהבעיה בלוח אם, בעבודה אמרו לי שיכול להיות שכל המחשב קרס.. מה זה יכול להיות? ובמה זה כרוך? יש לי אחריות על כרטיס המסך אבל לא על לוח האם..

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by oreng0070,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אבל בטוח ניתנת לפתירה רכשתי flash drive usb 2.0 המחשב מזהה את המכשיר במנהל ההתקנים אך לא "במחשב שלי "וכאן הסיפור מתחיל המחשב שלי תומך בפונקצית usb 2.0 מכוון שראיתי את האפשרות הזאת ב bios פתחתי את disk management וראיתי אותו שם את הקיבולת שלו והכל לידית כל העוזרים המחשב כן מזהה מצלמה ושאר התקני usb אני אובד עצות . בקצרה מפרט המחשב שלי win xp sp2 לא מזמן פירמטתי

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  25. Started by zach,

הבעיה שלי היא שאני במחשב או לא במחשב אחרי איזה 6 שעות המחשב נתקע כלום לא מגיב ויש לי מעבד 2400amd וגם 512 ראם וכרטיס מסך ג'יפורס 5700 שכבר התקנתי את הדריבר שצריך והרדיסק 80 ג'יגה ולוח אם חדש כל החלקים חדשים את כולם החלפתי לפני שבוע כאילו שידרגתי אבל המחשב נתקע לי כל הזמן אז בבקשה לעזור לי

• 5 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים