תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום סוף סוף הגיעו כל החלקים למחשב, שמח וטוב לבב אני מחבר את המקלדת מסך עכבר ומפעיל את המחשב אבל, כל המאווררים עובדים (ספק מארז מעבד לוח כ.מסך), ואני לא רואה כלום על המסך אין ציפצופים אין כלום, המסך אומר שהוא לא מזהה כלום, חיברתי חיבור דיגטלי הוא (המסך) טוען שהוא מזהה אנלוגי, שמתי ידנית על דיגיטלי רושם Error כלשהו, המקלדת לא מגיבה וגם העכבר כאילו לא מחובר, למישהו יש רעיון מה יכולה להיות התקלה ? למעט מסך כי אין לי כלכך דרך לבדוק את זה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג עצמאות שמח .. ברשותי מחשב די ישן שעובד אצלי כבר הרבה שנים: amd athlon 2500+ xp 7600gt לוח אם של ג'יגה בייט משהו פשוט אם הדגם חשוב אני יפרט 2gb kingston ובלה בלה בלה.. בזמן האחרון המחשב פשוט "קופא" באמצע סתם טיול בשולחן עבודה אפילו לא במאמץ. חשוב לציין שזה יכול לקרות פעם ביום או פעם בשעה .. לדעתי זה הטמפ' של המעבד כי היא עומדת על 50-60 באופן קבוע למרות שלמעבדים האלה זה סביר. דעתכם בעניין?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שבת שלום, בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל לקרוס (נכבה באופן פתאומי) מספר פעמים לאחר שהוא דלוק במשך כחצי שעה בלבד. אני מניח שהבעיה היא בקירור. טמפרטורת המעבד לפי ה- BIOS היא בין 80 ל- 84 מעלות. טמפרטורת הלוח-אם - 51 מעלות. CPU Fan Speed - 2848 RPM המעבד שלי הוא - AMD Athlon 64 (4800+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2 ממבט ראשוני על המחשב מבפנים המאווררים אכן עובדים, איך ניתן דעת מה בדיוק מקור הבעיה? (ספק? מאוורר של המעבד? מאוורר של המארז? גוף קירור פגום?) וכיצד ניתן לתקן אותה (מה אני צריך לקנות)? תודה רבה, עומר.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אם אני מעביר קבצים מדיסק לשלוחן העבודה או לכל מיקום בתוך הארד-דיסק זה לוקח שעות!! כאילו המחשב\הכונן לא מתאמץ להעביר את הקבצים.בהתחלה אני שומע את המאווררים כזה "וווווווווווווווווווווווווו" וזה כותב "שתי דקות נותרו" ואז פתאום המאוררים מפסיקים..והזמן עולה מ2 דקות ל20-40 ואפילו עד שעה ומשהו..וזה שאני מנסה להעביר 4.5 GB..עכשיו אני מעביר 2.5GB תוך 25 דקות..הגיוני?100 מגה ביט לדקה! זה מלא זמן..למה זה ככה..וזה לפני כמה זמן התחיל..כשקיבלתי תמחשב זה לא היה..המפרט בחתימה דרך אגב.. אה וגם ניסיתי להעביר למשל ממקום למקום בהארד-דיסק וזה לא לקח כל כך הרבה זמן.. מישהו יודע למה? המליצו לי לעשות DEFRAG או משהו..אני ינסה את זה אחר כך..זה בכלל יעזור..?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי שתי HDD אחד IDE ואחד SATA, כשאני מחבר רק את הSATA, הכול עובד תקין ברגע שאני מוסיף את הIDE, המחשב נתקע לחצי שנה כול כמה שניות. על הIDE מחובר גם צורב DVD ןהIDE מג'מפר כמאסטר והצורב כslave. כיצד ניתן לפתור?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי עכשיו זכרון Corsair DDR II 667mhz value לוח אם Asrock ConroeXfire -eSata2 כרטיס מסך Gigabyte 7600gt silentpipe II קניתי סטיק של 1GB אותו מפרט טכני של הזכרון הנוכחי שלי, ניסיתי להתקין הPOST עולה טוב הווינדוס נטען אבל אין תמונה על המסך כשאמור להיות מסך של בחירת משתמשים. בקיצור ניסיתי לפתור את זה... עשיתי עדכון ביוס וכל מיני ניסויים על איפה לשים את הסטיקים. כרגע הסטיק הנוסף לא מותקן ואין בעיה, כששמים את הסטיק החדש לבד יש מסכים כחולים. בקיצור מצורפים כאן כמה קבצי מינידאמפ (משום מה יש לי קבצים מיום ראשון הבא 3/6/2007) תעזרו לי! איפה הבעיה שלי?! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלי, כאשר אני מפעיל משחקים ישנים שפועלים רק ברזולוציות נמוכות כמו 640 על 480 או 800 על 600,המסך נכבה כאילו הוא לא מקבל אות בכלל ולא מוכן להציג אותם, גם אם אני משנה את הרזולוציה בהגדרות המחשב לנמוכה קורה אותו דבר למשך 15 שניות עד שהוא חוזר לרזולוציה הגבוהה. יש לי כרטיס מסך 2900XT, מסך 226 של סמסונג, מעבד Q6600 וחלונות XP,למרות שזה נראה לי קשור רק לכרטיס מסך. ניסיתי למצוא פיתרון באתר של ATI ולא מצאתי. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הוא מראה כאילו הוא מחובר כל הזמן גם כשהכבל מנותק, אבל ב LIMITED OR NO CONNECTIVITY עם סימן הקריאה הצהוב, ואין אינטרנט. היום חיברתי אותו פעם ראשונה והתקנתי דרייברים. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, שאלתי כבר לפני כמה חודשים על הבעיה באשכול הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302009.msg2646778#msg2646778 הבעיה חוזרת על עצמה שוב, ושוב , ושוב, ושוב.... ניסיתי לעשות את מה שעשיתי בפעם שעברה אך הבעיה לא נפתרה, ניסיתי לחזק את החלקים, להוציא תבטריה , תזיכרון ולהחליף לו סלוט, גם תכרטיס מסך הכל ועדיין לא עובד. אגב, לפני שזה קרה עשיתי ניקיון במחשב עם שואב אבק, הוצאתי את הגוף קרור של המעבד והחזרתי. מה לעשות . :s05: תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה (או משהו) שיכולה להגיד לי את המיקום הפיזי של קובץ מסוים על ההרדיסק, כלומר באילו סקטורים נמצא הקובץ. יש לחבר שלי הרדיסק דפוק, והוא רוצה להריץ כלי תיקון (HDD Regenerator, למי שמתעניין) על הסקטורים החשובים בלבד, כי זה תהליך מאוד ארוך ורק חלק מהקבצים שנדפקו חשובים לו מאוד. מישהו מכיר משהו כזה? תודה, עוגי.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
pitom a sound sheli lo oved ve ze kotev et ze: The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL yesh eze pitaron la beaia azot? az vakasha taazru li :'([br]פורסם בתאריך: 5.04.2007 בשעה 23:13:36 taazru li plz... ahshav kol davar she kashur etsli le sound lo poel
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לוח INTEL P965L. לא מצליח לשנות RPM של שום מאוורר. 3 מאווררים מזוהים ע"י הלוח. בתוכנה של אינטל רואים את הRPM אבל לא ניתן לשנות. SPEED FAN בכלל לא רואה את הRPM שלהם. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון הרכבתי לי מחשב AMD 3200+ 939 מחלקים יד שניה. אחד החלקים הוא ספק הכוח שהיה בשימוש במחשב הקודם שלי - פנטיום III עם לוח עם של DFI. הבעיה היא שבחודשיים האחרונים הלכו שני זכרונות SDRAM לעולם שכולו טוב, וחשבתי לעצמי שאולי זה עניין של הספק שלא מספק מתח מספיק יציב. אני מעוניין לדעת איך אני יודע אם השינויים במתחים של המעבד, הזכרון וכל שאר הדברים, הם בגדר התקין או לא. יש לי את easytune5 של nvidia ו speedfan, רק שאני לא יודע אם השינוי במתח הוא תקין. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי כמה אימאג'ים של XP ו-XP פרו, שיצרתי באמצעות גוסט, ואלה הותקנו בעבר על מחשבים שונים (כדי לחסוך זמן התקנה, לא מדובר בהתקנות פיראטיות). כלומר האימאג'ים בסדר, כל מחשב שקיבל אותם נדלק, עידכן את החומרה השונה ועובד יופי. אני נתקל בבעיה במחשב ספציפי, שברצוני לשדרג מ-98 ל-XP, כאשר לאחר פרישת קובץ הגוסט, המערכת נעצרת ולא עולה. בדקתי בסייף-מוד והשורה בה הוא נתקע היא: Multi(0)rdisk(0)partiton(1)\windows\system32\Drivers\mup.sys אם אני מנסה להתקין ישירות מה-CD התקנה נקיה, המערכת נעצרת בשלב העתקת הקבצים מהתקליטור. פשוט עוצרת ולא עושה כלום. ב-98 הכל עובד כשורה. האם יש למישהו מושג כיצד אני יכול להתקין XP על המחשב הזה? HD80GB מעבד פנטיום 4 2.4GHZ 256DDR אין חומרה חריגה... חוץ מהכרט…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הצורב שלי גמר לצרוב ונפתח ופתאום הכלב שלי עבר ופגע בו ואז אחי סגר(כנראה בכח את הצורב) ועכשיו אי אפשר לפתוח את הכונן הוא עושה רעשים ולא נפתח? מה הבעיה? המגש זז מהמסילה? אפשר לפתוח את הכונן מלמעלה ולהחזיר אותו למסילה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום! אז ככה עד לפני חודש היואסבי שלי עבד מצוין ממש טוב ישלי מחשב 2.8 ASUS P4P800SE CHIPSET INTEL865PE בקיצר כל המחשב שלי מחובר על היואסבי ופתאום זה אל עובד אם אני מחבר נגן או מצלמה הוא מראה במכשיר שהוא מחובר למחשב אבל במחשב עצמו כלום! כנ"ל ההגה שיש לי הוא מראה שהוא מחובר יש אור צהוב אבלהוא לא רוטט שהיו לוחצים עליו וגם אי אפשר לשחק איתו במחשב גם המקלדת והעכבר לא עובדים בלי היואיסבי וגם המדפסת ניסיתי להוריד דרייברים חדשים של בציפסט של הלוח אם כלום לא עוזר ניסיתי להתקין שובאת הוינדוס ולא עובד בבקשה עיזרו לי מה אפשר לעשות..... לא ניראה לי שהבקר עצמו הלך כי בכל זאת הוא מזהה שהוא מתחבר ומטעין דברים וכנ"ל בבקשה עזרו לי!!!! אני ממש מיאוש! תודה חדי
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן, לא ידעתי אם זה לפורום מעבדים ולוחות אם או לפה אבל לדעתי זה יותר לפה... בכל מקרה אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, בלוח ASUS P4P800 DELUXE הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, מה אני יכול לעשות? לא מצאתי פיתרון באתר של אסוס... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי חלקים מחודשים למחשב שלי, קניתי 7900GT ולוח אם שיספיק GIGABYTE K8N SLI. לפני כן היה לי CHAINTECH S1689 וR9500PRO. יש לי מעבד AMD64 3000 עם ספק 350ווט. חיברתי הכל וניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חשדתי בחיבורים של ה POWER SWITCH וחיברתי אותו אחרת ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק ל520W וגם זה לא עזר. אני לא בטוח שהבעיה בלוח אם, לא בכולו לפחות כי כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אני ברגיש ששתי המיצבים ליד כבל ה ATX 20PIN מתחילים להתחמם. יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש של אלבטרון דגם PX865CE PRO V2.0 והבעיה איתו היא שהווינדווס לא מצליח לכבות את המערכת בצורה נורמלית, במקום שהמערכת תתכבה מוצגת הודעה כמו בווינדווס 95 שבה כתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב בבטחה" (רק באנגלית) אני מאמין שאני מפספס איזו הגדרה שאני לא יודע מה היא כי בחיים שלי לא התעסקתי עם דבר כזה, חיפוש כבר עשיתי אבל לא מצאתי משהו שמתייחס ללוח הזה ספציפי תודה מראש נ.ב. ווינדווס XP למי שמתעקש...
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טוב אז ככה : אתמול שיחקתי בהיטמן blood money ופתאום הרגשתי שהFPS ירד משמעותית אז מיזערתי את המשחק פתאום אני רואה הודעה על הטמפרטורה 117 מעלות !!!!!!!!!!!!! ישר כיביתי את המחשב וניתקתי את הכרטיס נגיעה בו אפשר לקבל כוויה בקיצור חיכיתי שיתקרר החזרתי אותו...חזר לטמפרטורה של 52... מאתמול שחיברתי אותו אני משחק והכרטיס מגיע ל79 מעלות !!!! וגם קרה כבר 4 פעמים שהמחשב נתקע באמצע היטמן ככל הנראה בגלל הכרטיס מסך, דבר שהצריך ריסטרטים. אני רוצה להתקשר ל NOACOMP מחר ולראות מה אפשר לעשות, יש לי עדיין אחריות... בכל זאת מה הבעיה? 79 זה טמפרטורה מאוד גבוהה במאמץ וקירור של LEADTEK אמור להיות טוב... יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ברשותי נייד חדש מתוצרת ACER (Aspire 5102( עם כרטיס גרפי RADEON XPRESS 1100. למחשב יציאת VGA למסך נוסף, ורכשתי מתאם מVGA לRCA/SVIDEO. חיברתי את הכבלים למתאם כך שהמחשב מחובר, דרך המתאם, לכניסת RCA בטלוויזיה וניסיתי לשחק עם ההגדרות אך אני לא מצליח להגיע למצב בו אני רואה את מסך המחשב על פני הטלוויזיה. אני יודע איך לעשות את זה עם כרטיסי NVIDIA אבל זו הפעם הראשונה שיש לי מחשב עם כרטיס ATI ואני פשוט לא מצליח למצוא את הדרך... אודה על כל עזרה כי אני מתחיל ללמוד בקרוב ובתקופת הלימודים לא יהיה לי נגן DVD זמין ותכננתי להשתמש במחשב בחיבור לטלוויזיה...
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
רק אלוהים יודע מאיפה המיקרושיט ממציאים את התקלות שלהם עשיתי ריסטרט למחשב וזה מה שקורה,הסרגל של ההתחל קופא ואי אפשר להישתמש בו,שולחן העבודה עצמו בסדר ואפשר להפעיל תוכניות להעביר קבצים וכו.הפעלתי את ה- TASK MANGER ושם אני רואה ש EXPLORER.EXE הוא על 50% דרך אגב עשיתי סריקת וירוסים וזה לא מצא כלום למישהו יש רעיונות מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחב' PC CENTER כרטיס גנרי של יציאות USB עם 5 יציאות כאשר 4 מהם חיצוניות ואחת On_Board. תקעתי את הכרטיס הפעלתי המחשב והכל טוב ויפה, המחשב זיהה את הכרטיס והכל לאחר ההתקנה הפנימית של הכרטיס במחשב (שלי לא היתה התערבות בה) כל המחובר לכרטיס עבד מצויין. לאחר יום פתאום לאחר הדלקת המחשב מחדש העכבר אשר היה מחובר לכרטיס לא עובד. העברתי חיבור העכבר לחיבור USB אשר מתקבל מלוח האם (הרגיל של המחשב), והוא עובד. יש לציין כי לא התקנתי מיוזמתי לכרטיס USB דרייברים, אולי זו הבעיה? (למרות שזה לא הפריע לו לעבוד יום שלם..). יש לציין כי לאחר שהכל עבד הפעלתי וכיביתי מס' פעמים המחשב אז אין חשש שבגלל הכיבוי זה לא פעל. אבקש פתרון, תודה אנשים !
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לא היה לי מחשב אישי מזה 4 חודשים , קניתי מחשב נייד חדש מחול שהגיע תוך 3 שבועות. התקנתי תוכנות מדיסקים CD ו DVD ובדיסק הCD המקרי הבא שהכנסתי הוא כבר לא קרא (דיסק בדוק תקין לחלוטין) וקורא/כותב DVD בלבד. חשבתי שאולי שהקשוחה שלו הישתגעה אז עדכנתי לגרסא האחרונה -> לא עזר. יש פתרונות אפשריים? התקלה הזו נפוצה? תודה מראש לעוזרים, בני.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-