תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, קורה לי, כבר בפעם השלשית, שכונן הדיסקים במחשב שלי לא נפתח, עכשיו אני משתמש בLG DVDRW H-42 DUAL LAYER והוא לא נפתח, חוץ מלהדליק מחדש את המחשב (לא עזר) יש פתרון לסידור הבעיה חוץ מלקנות כונן חדש? זה משהו נפוץ שקורה בכונני דיסקים או שיכול להיות שמשהו באופן השימוש שלי בכונן לא תקין? תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב, אני רואה ושומע שקורה משהו אבל המחשב לא מעביר אות למסך, אני לא רואה אור בעכבר האופטי, המקלדת לא מגיבה ל - CAPS או NUM LOCK. גם את הודעות ה - POST לא רואים. לעומת זאת, המגש של כונן ה - CD נפתח אם לוחצים על הכפתור. החלפתי ספק, אבל זה לא עזר. מדובר בלוח אם שאני לא מזהה (עם SB של VIA) ומעבד CELERON בסוקט 478B. למישהו יש רעיון?
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בבקשה אנשים מישהו יכול לעזור לי? המעבד שלי מגיע לטמפ' של יותר מ-70 מעלות צלסיוס בעומס ו - 50 מעלות בסטנדרט יש לי מעבד 3.2GHZ LGA775 עם גוף קירור רגיל של אינטל. הגוף קירור מותקן טוב על המעבד ואפילו שמתי עכשיו משחה תרמית וזה גם לא עוזר.... בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה... אני מפחד שהמעבד שלי ישרף... בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב עם לוח אם Brownsville II, זכרונות 500+250MHZ, מעבד פנטיום 4 3.06 לעיתים יש לי בעיה מוזרה: המחשב לא עולה לאחר Restart, למרות שהמאווררים עולים, ויש מתח ל CD ROM. העכבר ללא מתח (אין לו אור), שלושת הנורות של המקלדת מהבהבים לחצי שניה וזהו - בלחיצה על NumLock לא קורה כלום, המסך ב Standby וזהו. אני מכבה ומדליק מספר פעמים עד שהמחשב עולה בסוף. למה זה? מה עושים? אוריאל
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות BOOT עם דיסק ההתקנה של WIN, אבל לא משנה מה אני מנסה לעשות.. המחשב עובר דרך ההארד דיסק וממשיך לעלות כרגיל. קבעתי סדר BOOT ש - CDROM ראשון, אפילו עשיתי דיסאייבל לכל רכיב לאחר מכן, ווידאתי שאני עובד עם מקלדת PS2 כדי שזה לא בטעות יפספס לחיצות שלי כאשר זה שואל BOOT FROM CD אבל עדיין.. פשוט מתעלם ממני וממשיך לעלות כרגיל.. האם יכול להיות שזו פשוט בעיה בדיסק BOOT? האם זה בעיה ב - BIOS? כל מה שאני רוצה זה שפשוט בלי שום קשר לכונן הקשיח - הBOOT יפנה ל CD ROM ואני לא מצליח... ניסיתי כמה דיסקים של התקנה (יש לי וויסטה ו - 7).. והוא פשוט ממשיך כרגיל..
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מחשב 2.66 ghz intel וגם לאחותי את אותו הדבר אותו סוג מעבד הכל עכשיו יש לי בעייה במחשב שאני לא מצליח לפתור!!!!! אני מדליק את המחשב אני עובד עם המחשב דיי הרבה זמן....נגיד 1 ככה לאחר שעה או 20 דקות המחשב נכנס למצב של ממש איטיות הוא ממש ממש איטי ואני לא יודע מה הבעייה נכון אתם בטח חושבים שזה המעבד מתחמם אז זהו לא שמתי לו קירור משהו טוב טוב והטמ'פ הכי גבוהה שהוא מגיע היא 40 מעלות או פחות ואני בודק כל הזמן וזה פשוט ככה ולאחותי יש גם אותו מעבד רק שמעבד שלה על 58 מעלות והמחשב שלה כל הזמן נשאר מהיר....יש מצב שהכרטיס מסך שלי ממאט לי את המחשב כי הוא גם מתחמם שמתי לו מאוורר וזה לא עזר (מאוורר טוב טוב) יש לי כרטיס מסך 5200 FX nvidia והזיכרונות שלי חדשים אז אין מה לדבר…
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הטמפ' של ה GPU שלי היא 61 מעלות ואני חושב שזה הרבה מדי מדי. האם זה נקרא טמפ' גבוהה מדי או רגילה? הנה תמונה : http://img441.imageshack.us/img441/7949/asbe9.png
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה התוכנה הכי מומלצת לבדיקת תקינות זיכרון ה-RAM שלי? תודה רבה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק מחדש את המחשב אני צריך ללכת לאפשרויות שפה ולהוסיף את השפה האנגלית מחדש איך אני עושה שהיא תשאר לי קבועה עם עברית ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לאחרונה התגלתה אצלי בעייה המחשב לא עולה עושה RESTART בלי סוף ומגיעה למסך של אפשרות להכנס ל SAFE MOD בדקתי את זכרונות ודיסק קשיח במחשב אחר הכל תקין . מה יכולה להיות הבעייה תעזרו לי בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש ובעבר במחשב הישן לא היתה לי בעיה בתצוגה כאשר אני מפעיל תמחשב בימקום שיופיע "ברוך הבא" מופיע לי ההודעה הבאה: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz אני רוצה לציין שאיזה שבועים מהיום שהתקנתי את הווינדוס לא היתה שום בעיה בכוון הרוולציה כלל ויכלתי ליבחור את כל הרוולציות הקיימות ברשימה כנ"ל לגבי המחשב הישן רק שבמחשב הישן לא הופיע בעיה זו כלל וכימעט כל יום שכאשר המחשב מכובה כל הלילה או מס' שעות הרוולציה עולה כרגיל לאיזה חצי שעה ואז חוזרת ההודעה באופן פיתאומי כל יום המצב הזה מופיע אין לי מושג עם הבעיה נובעת מהכרטיס מסך או מהדרייברים או מהמסך עצמו ביכלל.. כרגע אני נימצא במצב:Enable VGA MODE הפעלת המערכת במצב רוולציה נמוכה וצבע נמוך ביות…
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי "בעיה" מוזרה במחשב. ב"המחשב שלי" מופיע כונן תקליטונים (דיסקטים) ואין לי אחד כזה עד כמה שאני רואה. ניסיתי להסיר אותו והוא חוזר ומופיע שוב.. זה לא הכי מפריע לי אבל זה נראה לי מוזר. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? XP PRO SP3.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש זה כך יש לי בעייה במחשב כול פעם שאני מדליק אותו ברגעה שהוא מגיעה לאיפו שהתמונוה הזות של המעבד הוא עושה לעצמו הפעלה מחדש וכך מיספר פעם עד שהוא נידלק למה זה ? גם שלחתי את המחשב לאיבורי לבדיקה במיסגרת האחריות שלי והם אומרו שהם לא מצאו כלום תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה אז אם זה לא אני מתנצל מראש. השאלה: אני רוצה להשכיר שירות סטרימינג יש לי הרבה לקוחות שהיו רוצים לשכור ממני, הבעיה שעדיין לא הצלחתי להבין איך אני יכול לחסום את השירות ללקוחות במידה והם לא שילמו. אני כנראה אשתמש בסטרימר XIAOMI MI BOX S והייתי רוצה לדעת איך אפשר לחסום אותו במידה ולקוח לא שילם לי. אני מתנצל אם אין כאן יותר מידע ממה שצריך.. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מנסה ךהתקין אוזניות עם דיבורית כמיקרופון למחשב- מחבר רותםם ביציאת אוזנות וגם ביציאת מיקרפון ולא עובד.. זה בעיה בהגדרה או שזה לא אפשרי בכלל? ואם זה בעית הגדרה איך מגדירים??
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה שהמסך נכנס למצב שינה ולא יוצא ממנו או שפשוט המסך הופך ללבן וגם אז לא יוצא ממנו... לרוב זה קורה תוך כדי משחק אבל זה קורה הרבה פעמים גם סתם ככה תוך כדי גלישה באינטרנט\עבודה בוורד וכו'. החלפתי כרטיס מסך וזה לא פתר את הבעיה, ניסיתי גם להשתמש במסך אחר וזה גם לא פתר את הבעיה... ניקיתי אבק וגם פירמטתי את הכונן והבעיה עדיין קיימת. אני תקוע ואין לי מושג מה הפתרון, אם מישהו יוכל לעזור לי ככה שאני יוכל להשתמש במחשב בלי הצורך לעשות ריסטרט כל כמה דקות זה יהיה מצוין! מפרט: מעבד Intel core2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.86 GHz RAM 2 GB כ"מ NVIDIA geforce GT 630 מסך samsung syncmaster t190 win 7 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי עכבר USB של מיקרוסופט הרגיל שתי לחצנים ופתאום האמצע העבודה הוא נכבה ונדלק אחרי 10-70 שניות והעכבר מפסיק לעבוד עכשיו זה גם רושם לי דבר חדש יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך לטפל בזה?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם אינטרנט לאחר יום יומים שהוא עובד רצוף עובד יותר לאט....או פעם אמרו לי שהקו מתרחב ??? (אינטרנט מהיר 750k)
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן, מחשב Lenovo Y700 מעבד i7 ssd חצי טרה ג'יפורס 960 GTX ווינדוס 10 התחיל קצת לקרטע בזמן האחרון תוך כדי שאני משחק Warzone, החלטתי לנסות לעשות לו Tune Up עם תוכנה שנקראת Toolwiz שבצעה מחיקה לכל מני קבצים כנראה. טעות גדולה. מאז כל 2 דק' מאז שאני מדליק אותו המסך פשוט קופא, לא מגיב לשום דבר. אני גם לא יכול לנסות לפתור את הבעיה דרך פתרון הבעיות של ווינדוס כי המסך קופא עוד לפני שאני אפילו מנסה. למישהו יש אולי פתרון? תודה! :)
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התקלה היא אצל חבר שלי. המחשב שלי מקרטע משהו,הוא מדליק את המחשב,יש פוסט וזה עובר טוען את הווינדוס ומסך כחול,וישר המחשב נכבה בפתאומיות. פתחתי את המחשב חשבתי אולי זה בעיה בזיכרון,אבל כנראה שלא,חבר אחר פתח כבר את המעבד וחיבר בחזרה(לא טוב,היה רופף),המחשב גם אחרי כמה ריסטרטים שעשיתי נתן לי הודעה על המעבד והתכבה מרצונו. חיברתי את הגוף קירור למעבד כמו שצריך,שוב פעם הדלקתי ואותו דבר,ממה זה יכול להיות? יש סיכוי שצריך משחה טרמית למעבד?,הוא הלך לט.מ גם שאמר לו שהלך הלוח,אבל זה טכנאי חאפר פחות או יותר גם שלי היו בעיות עם הזיכרון ראם ישר הוא אמר לוח אם בלי בדיקה בלי כלום.. עזרה?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים יש לי לוח אם של אסוס (crosshair iv formula) כרגע מותקן לי על המחשב 12 גיגה של קינגסטון מדגם KHX1600C9D3K3/12GX Intel X.M.P, DDR3-1600, non-ECC, unbuffered DIMM קניתי והתקנתי עוד 4 גיגה גם כן של קינג סטון מדגם KHX1600C9D3/4G DDR3-1600, Non-ECC, Unbuffered DIMM למפרט של הזכרונות הלוח תומך עד שש עשרה גיגה אך ברגע שאני מתקין את הזיכרון המחשב נתקע ולא מעלה את הווינדוס (בשלב שכבר רואים את הסמל של ווידוס) אם אני מוציא את הזיכרון המחשב חוזר לפעול כרגיל. מה נראה לכם הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני יודע לפרמט מחשב וכבר עשיתי את זה כמה פעמים אבל הפעם ישנה בעיה מוזרה הדיסק פשוט לא עולה ,כלומר הויינדוס עולה רגיל כאילו אין דיסק התקנה והגדרתי את הבוט בביוס והכל בסדר רעיונות איך אפשר לסדר? זה דחוףף אני חייב לפרמט
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היתה לי בעייה עם הדיסקהקשיח. בזמן העברת מידע גדול ( כ 50-100GB של קבצים) אל ההרד דיסק מדיסק אחר. ( חיבורים ב ESATA) אחרי כ-15-20 דקות אני מקבל הודעת "write delay error" - ראו תמונה מצורפת. העתקת הקבצים נפסקת והמחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח. לאחר reset למחשב. המחשב חוזר לזהות את הדיסק הקשיח. בוצע לדיסק הקשיח low level format . והדיסק חזר למחשב. אך עדיין זה קורה. התקנתי את הדיסק במחשב אחר, ושם התופעה לא מופיעה. החומר מועתק עליו בסדר גמור. מה לפי דעתכם הבעייה יכולה להיות אחרי שכבר הבנתי שהבעייה לא בדיסק הקשיח? 1. בלוח? 2. בחיבורי הESATA? 4. בספק בכוח אולי? המחשב די חדש (1 שנה) מערכת הפעלה XP Q6600 זיכרון 4GB דיסקים קשיחים WDC 160 + 320GB לוח אם ג'יגהבייט P965-DS4 תודה על כל ע…
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שאני פונה בשאלה הזאת בפורום הנכון. קניתי מחשב חדש עם לו k8nf-9 כשאני מחבר את מצלמת האינטרנט שלי המחשב אומר שהיא הותקנה והכל בסדר, אבל כשאני בא להפעיל אותה בתוכנה כמו מסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת לי שיש לי חריגה ברוחב התקני הפס של ה- USB שלי. מה שמחובר לי ל- USB זה רק המודם והעכבר, אז למה זה נותן לי הודעת שגיאה כבר? המחשב חדש זה אמור להיות ככה? ואיך ניתן לסדר את זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי ... עידכתי אתמול את הביוס של הלוח אם שלי GIGABYTE KT400 לגירסה האחרונה (F11) ... ומאז יש לי בעיות מוזרות במחשב ... בהתחלה הווינדוס בקושי עלה ... הייתי צריך לחכות חצי שעה אולי שהוא העלה אותו וגם שם הוא זז ... אז איפסתי את ההגדרות ביוס - והמהירות חזרה אבל עכשיו ווינדוס עובד מוזר וכבד יותר קודם כל הייתי צריך להתקין את כל הדרייברים של החומרה שוב אחרי שעשיתי זאת צצו עוד כמה בעיות ... כמו לפעמים מאיזה שהיא סיבה הוא לא נותן לי להתחבר, כל פעולה כמעט מלווה ב"חרישה" על ההרד דיסק (דבר שלא היה קודם) פעולות פשוטות כמו מחיקת קובץ לא עובדות, לא תמיד אפשר לגרור קבצים ועוד דברים דומים ... מישהו יודע מה גורם לזה ? ואיך מסדרים ? אגב, גם שהחיבור כן עולה הוא איטי בצורה מחרי…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-