עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם! כשאני מפעיל את המחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: (למקרה שהכיתוב בתמונה לא ברור, רשום: OS not installed Insert OS setup disk and press any key ) יש לציין כי כשאני לוחץ על אנטר אז זה עולה לWINDOWS. מה זה אומר? ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה ושבוע טוב!!

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Pentium 4 3.0ghz .. תמיד ישב על 3.0ghz ובזמן האחרון יש לו ירידה מאד גבוהה בביצועים , פתחתי cpu-z , ומה אני רואה ? Core Speed : 2800mhz המולטיפלייר הוא x14 ונראה לי שזאתי הבעיה , כי בד"כ הוא היה x15 .. לא עשיתי שום OC , והמעבד הוא Intel Pentium 4 630 prescott כמובן פרסקוטט .. ועוד שאלה שלי היא למה הזכרון 512mb שלי הוא 266mhz שמטבעו הוא נקנה כ533 ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by iyehuda,

לפני שבוע היתה לי בעיה שהמחשב לא נדלק חשבתי שמדובר בכרטיס מסך , כי כאשר החלפתי כרטיס מסך התקלה נפתרה ( X1800 ) הדבר המוזר כשהעברתי את הכרטיס המסך "התקול" למחשב אחר הכל עבד כמו שצריך זה אומר שכנראה לספק החדש שלי אין מספיק כח ( EZCOOL ) נקנה לפני כ חודשיים באייבורי עם 3 שנות אחריות לדעתכם יחליפו לי את הספק ?

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by חן מ,

אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  5. המחשב נתקע לעיתים קרובות,בזמן התקיעה הסמן נעצר ולא זז,ואין שום שינו אחר במסך,וחוזר לתפקד אחרי מס' דקות בדקתי וירוסים באמצעות תוכנת אנטי וירוס סימנטק,התגלו כמה וירוסים,הסרתי אותם,אך המצב לא השתנה אתמול לדוגמה הוא נתקע כל כמה דקות ולכן כיביתי אותו,נתתי לו לנוח כמעט 24 שעות,היום כשפתתי הוא ישר נתקע עוד לפני שהתחברתי לאינטרנט,אך כבר מזה שעה הוא בסדר,אשמח לקבל עזרה בנושא תודה מראש

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by maor6,

שלום.. יש לי בעיה המחשב כל פעם ניתקע לי ומעלה לי הודעת "אל תשלח" של האקספלורר וזה תוקע לי את המחשב איך אני מסדר את המחשב שהוא יהיה יציב מהיר יותר ובלי שגיאות כאילו כמו בהתחלה? יש לי ווינדוס אקס פי בעברית

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by benhalaf,

פירמטתי הארד דיסק של חבר והעברתי את התוכן שלו אל ההארד דיסק שלי ההארד דיסק שלו היה מלא בקבצים דפוקים שכל לחיצה עליהם הייתה מפילה את הווינדוס לאחר מכן ההארד דיסק שלי נדפק והוא לא מצליח להפעיל את הווינדוס בכלל (מסך שחור) הוא עושה רעשים של: טיק...טיק...טיק...שניה הפסקה ואז שוב טיק...טיק...טיק חבר שלי אמר שיכול להיות שזאת הסיכה בתוך ההארד דיסק שעושה את הרעש הזה שאלתי היא האם אפשר לסדר את ההארד דיסק או לפחות להציל את התוכן שבו (האם הוא יעבוד על מחשב אחר ואז אני אעתיק את התוכן) ?

8. Started by play_boy,

שלום יש לי 7300gt כאשר אני משחק מישחקים כמו fear שמחבידים על הכרטיס מתחילים להיעלם לי הקירות כל מיני סימנים על המסך וכשה אני משחק מישחקים קלים גראפית הכול טוב יש לי ספק 500 וואט ג'נרי תודה לכול העזורים

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by Impreza,

המפרט הבא: Intel P3 500MHZ PC PARTNER 133MHZ לוח מעפן SDRAM 256MB 133MHZ ATI RADEON 7000 64M ועליו מותקן ווינדוס 98 SE עכשיו המחשב ממש איטי ולא מריץ לי משחקים חלק שעבדו לי פעם כמו MIDTOWN MADNESS, טוני הוק 2 (הישן, הוא מפעיל עם קרטועים) והיה לי את המחשב הזה פעם רק עם 192 זיכרון שעובד ב 100 מגה הרץ השאלות הם כאלה: אם הלוח תומך במהירות 133 וגם הזכרונות אבל המעבד לא זה עדיין יפגע בביצועים משמעותית? והלוח תומך AGPX4 (כתוב על הסלוט של ה AGP אפילו) וב EVEREST הוא מזהה שהוא תומך רק ב AGPX1 ו X2 עכשיו זה מוגדר על 2X אבל למה אי אפשר לשים על 4X? הרי הוא אמור לתמוך בזה

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by ycat,

שלום ברשותי HD חיצוני של WD שדגמו הוא - כונן קשיחוWDG1U3200EוWestern Digital בנפח של 320 GB חיבור USB ספק כוח פנימי. כאשר אני מחבר אותו למחשב ומנסה להעביר כמויות גדולות של מידע המחשב אינו מזהה יותר את הHD לא מאפשר לי קריאה. המחשב מקפיץ לי הודעה שהכונן נראה כלא מפורמט ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט אותו. האם מישהו מכיר תקלה שכזו ? אשמח לעזרה תודה רבה יום טוב.

11. Started by yot,

my ps2 exit stoped working i dont know why..... i m writing now with the on-screen keyboard what can i do? ffs, i cant enter the bios help

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  12. צריך חלקי חילוף לפאנל האחורי של המסך ולפאנל המקלדת. לא צריך להיות מאותה סידרה פאנל משומש פשוט למסך יספיק. מוכן לשלם עד 150 ש"ח לשניהם, אפשר לקנות גם רק חלק אחד. יכול להעביר תשלום בפייפאל עם צריך. אין צורך בעבודה. אם למישהו יש עצה אחרת אשמח לשמוע... דיברתי עם איבוריי ממזמן על זה אבל הם לא עזרו לי ממש בעניין. לא ממהר ואפשר גם להזמין מחו"ל, מחפש זול...

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by tisan4us,

למה במחשב יש לי כשאני מפעיל תמחשב ndlr is missing prees ctrl+alt+del to reset ניסיתי להחליף ת'כבלים לא עוזר.. מה לעשות???

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  14. אני רואה שלא מעבירים את הדיון, אז אבקש את סליחתכם לפתוח אותו כאן מאשר בפורום צרכנות שאף אחד כמעט לא מסתכל. זה היה הפוסט המקורי: 1. נניח שיש לי שני כוננים בלוח אם ובאחד יש התראות של וירוסים. אם אני לא מעתיק מידע מכונן אחד לכונן השני (כלומר עושה קופי פאסט), האם וירוס יכול לעבור מכונן אחד לשני או שיש הפרדה מוחלטת בין הכוננים? 2. כנ"ל מצב שבו יש כונן אחד בלוח אם ואני מחשב SSD חיצוני או דיסק און קי. 3. אם אני מבצע פירמוט למחשב, האם זה בהכרח מוחק את הוירוסים? השאלה נשאלת משתי סיבות. הראשונה היא שיש לי דיסק און קי שמכיל דברים שמאוד חשובים לי ואני יודע שהיה בו וירוס. אני מתלבט אם עדיף לשים חומר עתידי בדיסק און קי אחר או שיש לי דרך לנקות את ה…

15. היי, כאשר אני מדליק את המחשב, מתקבלת ההודעה, NO SIGNAL. הכל מחובר כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by eliranl1,

שלום לכולם, המחשב שלי היה בתיקון שבוע שעבר עקב תקלה בלוח אם של GIGABYTE מדגם GA-Z97-Gaming 5. לוח האם שלי הוחלף לחברה + דגם אחר כיוון שחזרתי למעבדה עקב תקלה בלוח אם בפעם ה-3 (אותו לוח אם שציינתי למעלה) והמחשב בקושי בן שנה וקצת. לאחר שיחה מאוד מעצבנת מול שירות הלקוחות של KSP, החליטו שצריך לבצע את השינוי אך ללא בחירתי משמע הובטח 10% יותר או פחות מבחינת איכות הלוח אל מול הלוח שהיה לי. לוח האם החדש שקיבלתי הוא MSI Z97 GAMING 5. בין אם הלוח טוב יותר מהקודם שלי או לא, אשמח גם כן לדעת מהניסיון שלכם. לאחר בדיקה שלי בתוכנה של MSI + יש לי צג דיגיטלי (פיצר על הלוח אם) שמראה את טמפרטורת המעבד שלי, ניראה שהוא דיי גבוהה. ללא מאמץ או אפיל…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  17. Started by igal_nazar,

יש ברשותי מחשב שנרכש לא מכבר ( ga ma 785gmt ud2h, amd athlon 635, 4 gb, 1 TB). הבעיה היא שהתמונה שאני רואה על המסך, בעיקר שרוב המסך צבוע בלבן, היא תמונה שלא נוחה לעין, כלומר המסך מרצד - מרגישים שיש תנועה גלית של הטקסט. מה עלי לעשות כדי לשפר את המצב?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by Javier{7}Saviola,

אני צריך להוסיף כרטיס PCI לUSB3 על הלוח שבכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהכרטיס מתאים? עליי לבדוק משהו? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  19. שלום, קודם כול אני רוצה להתנצל מראש על המגילה שאני עומד לכתוב, ולהודות לכל מי שהיה מוכן לשבת ולקרוא אותה. לפני כמה זמן שמתי לב לעובדה שהמחשב שלי די מרעיש, מחמם את החדר ומפיץ ריח שרוף במעט. אני חייב לציין שהמארז הוא בעל 6 מאווררים כאשר שניים קדמיים המכניסים אוויר, שניים אחורים המוציאים אוויר ועוד שניים על הדלת המכניסים אוויר - אחד מול המעבד והאחר מול הכרטיס מסך. לאחר בדיקה מצאתי כי האוויר החם ובעל הריח השרוף מגיע מהמסך (CRT די ישן ) ומספק הכוח ( Enermax Noisetaker II 420W ). הספק הוא בן כשנה + (אין אחריות) ומחובר ישירות לUPS של ADVICE ( לא זוכר את הדגם). שמתי לב שאפילו לאחר שאני מחבר את הספק לUPS כל נגיעה קלה בכבל יוצרת קולות תזזזז' ולעיתים המחשב אף נכבה. הדבר קרה לי גם ב…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by r0tmani,

שלום אממ קניתי לפני שבוע בערך מיקרופון עם אוזניות מאופיס דיפו בסך 35 ש"ח וכאשר ניסיתי אותו האוזניות עבדו אך המיקרופון לא עבד לי. ניסיתי את המיקרופון במחשב אחר והוא עבד כמו גדול. המרט שלי זה: CPU : AMD Athlon Xp 2200+ 1800Mhz Tbred Mobo : EpoX 8RDA3I Rev 2.1 Mem : Infineon PC2700 512MB GFX : RADEON 9600Pro - Sapphire HDD : WD 800JB 80GB 8MB winxp pro catalyst 4.2 nvidia nforce driver : 2.45 כמו כן אני חייב לציין ששמתי את המיקרופון בחיבור הנכון וכל ההגדרות של המיקרופון במחשב היו מתאימות אנא עזרו לי

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by g191181,

כל פעם שאני מתקין windows pro sp2 המחשב נתקע עוד בהתקנה. רק שאני מתקין windows pro sp1 הוא לא נתקע. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  22. Started by iCe_bLaSt,

יש לי כרטיס מסך של וויז'נטק ג'יפה 4אמאקס 440 ועכשיו בחלק מהמשחקים הוא מראה לי תמונה מוזרה: ולפעמים זה גם נתקע ... בקיצור כמו שכרטיס עם חום מתנהג... אני חושב שאולי הבעיה נובעת מזה שהרמתי את ההיטסינק ופגעתי ברציפות של המשחה התרמית בכל מקרה החלפתי כ"מ TNT2 של אמא שלי , זה לא ממש מריץ משחקים על יותר מ10FPS אז אני קצת בבעיה... גם פעם עשיתי OC לכרטיס אבל מתי שהבעיה החלה הכרטיס היה על ההגדרות הרגילות שלו (270\405) בכל מקרה , אני תהיתי אם החלפה של המשחה התרמית תעזור בכלל , (כן אני יודע שאני צריך כרטיס חדש אבל כרגע אני מחפש דרך אחרת לפתרון לפני שאני אתייאש) או שאולי אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by dinsh,

שלום רב, יש לי נייד ללא שם (נקנה בזמנו ביאמ-סאן) תוכנת everest אומרת שיש לי לוח clevo 650 ותוכנות אחרות אומרות שיש לי לוח sis 650 כך או כך לא מצאתי מפרט תכני חד משמעי שיכול להגיד לי בודאות: באיזה סוג זכרון הלוח תומך, עד איזה גודל ובאיזה מהירות? (את סוג הזכרון שמותקן כרגע אפשר לראות בתמונות) אשמח לכל עזרה בנושא.... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 765 צפיות
  24. הגרסה הנוכחית היא P12 הלוח אם של Intel הדגם הוא DB850GB . הגרסה החדשה P18 היא מנובמבר 2001 והיא כוללת שיפורים מגרסה P12 . ככה כתוב בPDF של המסמך . עכשיו האם אפשר לצרוב את זה לתקליטור ,ולהריץ את השידרוג דרך CDROM אתחול של Windows ? במקרה של כשל איך אפשר לשחזר את הביוס הקודם ? יש תוכנה שצורבת את הביוס הנוכחי ? אני רוצה לצרוב את הנוכחי כדי שאם יהיה כשל אני אדע איך להחזיר את הביוס . כמו כן יש לי בעיות בכרטיס הקול VIBRA128 זו הסיבה שאני רוצה לשדרג. לפעמים הוא נתקע בWindows ואח"כ נעלם כליל . כמו כן המחשב מאד ישן משנת 2001 ככה שאין לי הרבה מה להפסיד . אשמח לקבלת תשובה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  25. מחשב ישן פנטיום3 עובד רק עם סטיק אחד של זכרון. על הלוח יש 3 סלוטים וכשאני מכניס לעוד אחד מהסלוטים סטיק נוסף המחשב בכלל לא מציג על המסך פלט (לא עושה פוסט אפילו). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים