עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by berliita,

שלום, איך מנקים פנים (פנים במובן inside; לא במובן face) של מחשב, בלי לפגוע בתפקוד הרכיבים?

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by MagimiX,

אני מנסה להתקין תוכנה בשם WinDS3 ע"מ להשתמש בשלט PS3 במחשב(דרך מתאם USB-בלוטוס). כאשר אני מפעיל את התוכנה קופצת לי הודעה שאומרת "can not open virtual mouse", ואכן אני לא יכול להשתנמש בשלט כעכבר(הוא כן מגיב- אך הפיצ'ר של השימוש בשלט כעכבר לא עובד). כאשר אני מסתכל במנהל התקנים אני רואה 2 התקנים לא מזוהים. הנה הפרטים עליהם: http://www.mypicx.com/08112009/details/ בנוסף ניסיתי לבדוק אם הפורט של העכבר עובד(ע"י חיבור של עכבר חוטי) - והוא לא מזהה אותו/לא מגיב. לאחר חיפוש דיי גדול הבנתי שיכול להיות בעיה עם קובצי inf פגומים(תחת C:\Windows\inf), אולי input.inf או inf אחר. מישהו מבין בנושא ויכול לעזור לי? המחשב הוא חדש והתוכנה עבדה טוב במחשב הקודם שלי. אני עם ווינדוס XP ומשתמש בעכב…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  3. Started by seladlev,

הי, ברשותי מחשב הבא: intel pentium d לוח אם של dfi sis 662 tmg המחשב די ישן ולאחרונה הוא נדלק ללא תמונה על המסך ולא מתכבה גם בכיהוי כוח (לחיצה על מתג ההפעלה למשך מספר שניות) הדרך היחידה לכבות אותו זה להוציא את הכבל מהשקע. פעולות בדיקה שכבר ביצעתי: ניתקתי את כל הכבלים וכל הרכיבים וניסיתי להפעיל שוב. ניסיתי להחליף זיכרון , לשים כרטיס מסך חיצוני (הכרטיס מסך הוא מובנה על לוח האם) אפילו החלפתי ספק וכלום לא עזר אציין כי כאשר הפעלתי אלת המחשב ללא סטיק של זיכרון הוא אפילו לא צפצף והתריע על תקלה כל הבדיקות ההלו נוטות לשכנע אותי שהלוח אם מת ? האם זה יכול להיות משהו אחר? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

הוא לא מבצע POST. המסך פשוט שחור. כיביתי והדלקתי, אחרי שתי שניות היא נכבה ונדלק מעצמו. אחרי שלוש שעות שהוא היה מנותק מהחשמל הוא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה?

5. Started by Speed Demon,

הבעיה קיימת כבר המון זמן וזה ממש מעצבן. המחשב נוטה לאתחל את עצמו מתי שבא לו,אפילו אם זה באמצע משהו מאוד חשוב שאני עושה עליו. מה יכולה להיות הבעיה בכך? פרמטתי כבר במון פעמים מאז שהבעיה ידועה לי וזה לא עוזר...

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  6. Started by sdimant,

כאשר אני מפעיל קובץ וידאו המסך עושה לעצמוRESTART . נכבה ונדלק . רק בקבצי וידאו. אני לא חושב שזאת תקלה במסך אלא הגדרה שאין לי מושג איפה לשנות אותה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA ועדכנתי אותו לא מזמן.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  7. Started by arigo,

שלום חברים, בזמן האחרון יותר מידי תקלות קורות לי הפעם המסך נורת המסך נדלקת למסך VP 930B של VIEWSONIC 19(מסך מעולה בן 4 שנים) אך המסך לא מראה שום דבר וגם לא רואים בו כלום חיברתי את המחשב למסך אחר והכל בסדר עם המחשב כי יש תמונה במסך האחר! לכן אני מניח שהתקלה היא במסך לצערי ! פתחתי את המסך אולי למצוא פיוז או משהו שנראה שרוף אבל לא מצאתי. להיפך ראיתי כי יש מתח יציאה של כ 5V בכל מיני מקומות וכך אני מניח שהשנאי לא נשרף. לפיכך יש כדאיות לתקן מסך כזה? במסך חוץ מלד ההפעלה לא דולק שום דבר גם לא שאני לוחץ על כפתורי השליטה שלו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by digixd,

רציתי ליצור מהמחשב שלי שמחובר לאיטרנט רשת אלחוטית אד הוק אני מקווה שמי שמכיר יוכל לעזור לי בבעיה אחרי שאני רושם הכול וממשיך לבא הוא מכין תרשת ואומר שהרשת מוכנה ועכשיו צריך להיות לי כפתור רק לינק לעשות שיתוף רשת זו באיטרנט או משהו כזה שהיה לי תמיד ועכשיו האפשרות הזו תעלמה לי למה ? ואיך אני פותר תבעיה ? תודה לעזורים קשה להסביר תבעיה הזו

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. קניתי עכשיו מחשב נייד hp g62 b50sj ולמרות שדאגתי לשאול לפני ואמרו לי כן לא היה דיסק דרייברים אז התקנתי ווינדוס 7 והורדתי במחשב אחר את הדרייברים שהייתי צריך. לכרטיס מסך לא הצלחתי למצוא את הדרייבר כי יש אי התאמה בין מה שכתוב במפרט של המחשב באינטרנט למה שבמחשב עצמו. עזרו לי בבקשה באינטרנט באתר של HP: בחומרה של המחשב בaida32

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by tal100101,

שלום לכולם כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי ההודעה : "Turn off power and reinstall the jumper in normal mode position" מה זה אומר? ומה עליי לעשות כדי להיפטר מזה?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  11. שלום אחרי שהיה לי מסך כחול באמצע טעינת משחק, המחשב נדלק אבל לא מזהה את הכרטיס מסך, בdevice manager vהוא מראה מקלדת כחולה ליד הdisplay adapter וכותב במאפייניםThis device cannot start.(code 10) j ולפני כחמש דקות הייתה שגיאת RUNDLL Error in c:\windows\system32\NVCPL.DLL Missing entry:ExportOEMDefaults יש עזרה, חברים?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by eins,

שלום לכולם יש לי כונן קשיח של סיגייט 500 גיגה משמש הכונן משני. לאחרונה ישנם מספר קפיצות חשמל בבית, שהמחשב נכבה בגללם. מאתמול בלילה אני שומע שהסיכה של הכונן קשיח קופצת. בהתחלה לא הבנתי מה הרעש הזה והלכתי לישון בבוקר שפתחתי את המחשב, קיבלתי את ההודעה שאין לו BOOT והוא מחפש ב CD נכנסתי לביוס, ולא ראיתי את 2 כוננים שיש לי. כיביתי את המחשב, שיחקתי עם הכבל חשמל שהולך ל 2 הכוננים הדלקתי מחדש והפעם המחשב עלה, עם 2 הכוננים לאחר כמה דקות של עבודה שמעתי שוב את הרעש של הסיכה חשוב לציין שקפיצה לא מדוייקת.. זה יכול להגיע אחרי 10 שניות וגם אחרי דקה בין קפיצה לקפיצה האם הכונן קשיח הלך ? ולהפעיל את האחריות ? או שזה יכול להיווצר בגלל בעיה בחשמל ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, נתקלתי בבעיה במחשב כלשהו, ואשמח לייעוץ. כאשר עולה מערכת ההפעלה (XP), מציפות את שולחן העבודה עשרות הודעות שגיאה זהות (אין לי כרגע צילום מסך). כמו כן, תוכת האנטיוירוס מפעילה את עצמה, ומתחילה לסרוק את המחשב. מלבד זאת, לא ניתן לעשות שום פעולה במחשב. כאשר לוחצים על כפתור "התחל" למשל, רשימת התוכניות ריקה לחלוטין. כאילו שלא מותקן דבר על המחשב. אפילו לא תוכנות שמגיעות עם מערכת ההפעלה. כאשר העליתי את המחשב ב-Safe Mode כדי לבדוק את העניין. לא הופיעה שום הודעת שגיאה עם עליית מערכת ההפעלה, אולם כוננני c ו-d היו ריקים לחלוטין (שניהם יושבים תחת אותו HD). כשבדקתי במנהל ההתקנים, ראיתי שהדיסק מזוהה, ושהכוננים לא פנויים לחלוטין (בסביבות 50% תפוסה). מוזר, לא? מצד אחד מערכת ההפעלה ל…

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by Rainor101,

יש לי בעיה המחשב לא עולה ואני לא מתכוון לWIN שהוא לא עולה. מתי שאני מפעיל את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב לאט ,המנורות במקלדת לא מאירות והמסך לא עולה. יש לי ספק גרוע ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך עם הספק הזה ,כל פעם שעולה הWIN צריך לעשות RESTART כי הגראפיקה נראת מוזר ,אז חשבתי שהרסתי את הספק. אז החלפתי ספק (הספק ששמתי עכשיו הוא מאותו סוג - גרוע). והוצאתי גם את ההרדיסק והכרטיס מסך ועדיין לא עובד. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by Oriillu,

שלום לכולם, היום הדלקתי את המחשב ובזמן העבודה איתו הוא פתאום התחיל להגיב לאט (העכבר נגרר באדישות) והתצוגה נהייתה לא ברורה. גם לאחר כיבוי והפעלה מחדש אני מקבל עוד במסך הטעינה את אותו דבר. נתתי לו קצת זמן לנוח, ניקיתי את המאווררים, ניסיתי לנתק ולבדוק ללא חלקי זיכרון\H.D וכו'.. ללא הועיל. ??? אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפתרון, תודה מראש. תמונת מסך :

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by thepoosh,

לפני בערך חצי שנה קניתי מחשב חדש והחלטתי במקום הארד דיסק יחיד של 7200 rpm לקנות 2 של 5400 ולעשות להם raid, דא עקא בהתקנת המערכת של xp-66 bit שלי סימנתי לו לעבוד ברייד והוא אישר זאת אבל מאז ועד היום הוא מסרב להכיר בדיסק השני שלי, ה-BIOS מזהה את הדיסק השני וכך גם מנהל ההתקנים אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי וגם אין לי גישה אליו. היום ניסיתי להתקין דרייברים לרייד מהאתר של GIGABYTE אבל לא ראיתי שינוי. חוץ מזה יש גם בעיה של מתאם הרשת שלי, הוא מתעקש שיש בעיה ונותן אזהרה של limited connectivity אפילו שאני מחובר לאינטרנט וגולש במהירות מירבית. לוח האם שלי הוא: ma78gm-s2h rev 1.1 תודה רבה ישי

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  17. באחד המחשבים שלי, כונן הדיסקים לא פועל.. לא לגמרי, הוא לפעמים נקלט בחומרה ולפעמים לא. ניתקתי, חיברתי, החלפתי כבל ATA.. לא עזר. גם אם הוא נקלט, הוא לא מריץ את הדיסק (הדיסק לא מסתובב).. נדפק. בכל אופן, אני צריך אותו בשביל להכניס דיסק של מע' ההפעלה ולהתקין מחדש. אז השאלה שלי היא כזאת - האם אני יכול לנתק את הדיסק הקשיח מאותו מחשב "דפוק", לחבר אותו למחשב תקין (להחליף בקיים), ולהתקין שם את מע' ההפעלה (ע"י כונן תקין באותו מחשב תקין) ואז להחזיר את הדיסק הקשיח למחשב המקור שלו והכל יעבוד כמו שצריך? כמובן שגם את הדיסק הקשיח שהוצאתי, להחזיר חזרה למחשב התקין וששום דבר לא השתבש? תודה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  18. שלום רב! בעבר הצלחתי בזה, עכשיו אני לא מצליח בשום אופן. יש לי חיבור אינטרנט במחשב אחד, ואני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט, אני מפעיל במחשב הראשון נקודה חמה ניידת דרך bluetooth [אין לי מתאם רשת של wi fi], המחשב השני מתואם כהתקן bluetooth עם המחשב הראשון, אבל כשאני לוחץ ב"התקנים ומדפסות" על "התחבר באמצעות" - "נקודת גישה", אני מקבל הודעה "אירעה שגיאה בלתי צפויה, נא פנה למנהל המערכת". בבקשה עזרה דחוף!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by yossi21,

ווינדוס 10 עברית, מחשב נייד דגם Lenovo 330S-15IKB. כאשר אני מנמיך את הווליום דרך מקשי ה-FN הסרטון ביוטיוב זז קדימה משום מה. מה עליי לעשות בשביל לתקן את התקלה? תודה

20. Started by ruff stuff,

חיבור יו ס בי 2.0 איך אני יודע עם יש לי ? תודה.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by DL,

טוב, יש לי בעיה שהתחילה לפני כמה ימים ואני לא יודע למה, אני לא בטוח אם זו בעיה של המסך או של הכרטיס מסך גם... כשאני משחק במשחקים או רואה סרטים אז כל הזמן המסך מעוות קצת, קצת קשה לתאר את זה, אבל נגיד שאתה זז במשחק אז המסך משתנה בשלבים מהירים כלומר התמונה לא מופיעים חלק כרגיל אלה בהדרגה מלמעלה למעטה, ואי אפשר לשחק ככה... כמו שכתוב בכותרת יש לי מסך Hyundai Q17 וכרטיס מסך Sapphire Radeon 9800NP זו לא בעיה של FPS בגלל שהתוצאות ב 3dmark אותו הדבר למרות שהמסך איטי זה גם לא נראה לי הבעיה של האיטיות במסכי LCD, אני מכיר איך נראית הבעיה הזו ומה שיש לי זה משהו שונה לגמרי והרבה יותר חמור... ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך וזה לא עוזר (אני כרגע על 4.1), ניסיתי גם להוציא מהשקע ולתקוע …

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  22. יש לי בבית 2 מחשבים, שניהם P4 אחד 1.5 והשני 2.4 באחד יש לי דיסק קשיח של 30G ובשני של 80G ואני רוצה להחליף בינהם. השאלה היא: האם אני אצטרך לעשות פורמט אחרי ההחלפה למרות שיש על כל אחד מהדיסקים אותו וינדוס (XP) ? או שהוינדוס יזהה את הרכיבים החדשים כמו מעבד ולוח אם לבד ויעבוד עם הוינדוס שכבר מותקן על כל דיסק קשיח?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  23. השקע של הכבל המחבר בין המסך למחשב שלי שבור (חלק מהפינים שבורים וחלקם חסרים) מדובר בשקע 15 פינים והכבל מתחבר אל תוך המסך. מדובר במסך 17 אינצ' של LG בן שנתיים וכתוצאה מהתקלה בשקע הוא מראה כרגע רק גוונים של כחול וירוק. הבנתי שצריך לרכוש כבל מתאים בעל שקע תקין, להסיר את השקע שלו ולחברו במקום השקע בכבל הקיים ואני מעדיפה לתת למישהו בעל ידע ונסיון לעשות זאת כדי שלא אגרום נזק... אם יש מישהו מאזור אשדוד או רחובות שמעוניין לעשות זאת תמורת תשלום נא ליצור עימי קשר. כמובן שאביא אליו את המסך וארכוש בעצמי את הכבל המתאים. נא לפנות אלי במייל: fox_23@walla.co.il

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by Electric Boom,

אני באמצע סידור חוטים,רציתי לראות שהכל בסדר אז חיברתי את הכבל ATX ואת ה4 פינים הזה(הכרחי על מנת שהלוח יקבל חשמל לא זוכר ת'שם...) עכשיו הלד שמראה שהלוח מקבל חשמל ואין קצר או משהו עובד,פשוט אני לוחץ על כפתור ההדלקה ושום דבר לא קורה,כלום ממש ז"א המאווררים לא רצים אין רעש טוב נו כלום... :'( אני לא יודע מה הבעייה,אולי לא חיברתי משהו טוב?יש בעייה במעבד לוח זיכרון? אולי פשוט הכפתור לא בסדר? אני עובד עצות אני לא יודע מה עושים במצב כזה,ובזמן האחרון הצרות קופצות עלי אחת אחרי השנייה

25. לא יודע למה, פתאום אני לא יכול לפתוח תקיות במחשב , וזה כולל את המסמכים שלי ואת המחשב שלי....אני לא יודע מה לעשות....... אני מקבל כל פעם הודעה שיש תקלה ב EXPLORER והוא צריך להסגר, המחשב סוגר את התקיה, ואומר להפעיל מחדש את המחשב...אבל זה לא עוזר! אני מקבל גם EROR כאלו , משהו על ddp module -bargains.exe, וכתוב לי שההוראה 0X77F5SC69 לא יכולה להיות WRITTEN , או משהו כזה... ניסיתי לחפש וירוסים עם תכנת MCAFEE שיש לי וזה לא עזר..... אני מבקש עזרה....אני לא יכול לעשות כלום עכשיו.....וממש לא בא לי לפרמט את המחשב.... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה, אני מבקש שיענה בדחיפות. תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.