עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by izir,

קניתי מחשב יד שניה הוא נדלק ואחרי שניה נכבה מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה

2. קניתי מחשב ואכן דיסק התקנה של windows נטען בבוט. אבל כאשר ניסיתי להכניס דיסקים עם בוט אחרים זה כותב לי הודעה ארוכה שקשורה ל8GB ול-DVD משהו. לא יצא לי לצלם את המסך. אולי תוכלו לעזור לי וזה יחסוך את הצורך לפנות לחנות. תודה,

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by MasterOr,

אני לא מבין למה הלוח אם לא מצליח לקרוא את המהירות שלו, חיברתי סתם מאוורר אחר עם חיישן והוא כן קרא את המהירות שלו! עכשיו שמתי לב שבמאוורר שהוא כן קרא הכבלים מסודרים (מימין לשמאל): צהוב,אדום,שחור ובמאורר שהלוח לא קורא זה מסודר (מימין לשמאל): ירוק, צהוב, שחור. עכשיו אני יודע שאין הבדל בין הירוק לאדום בין שני המאוררים ומה שחשוב פה זה הצהוב שהוא של חיישן הטמפ'. המאורר הזה שיש לי והוא לא פועל הוא STOCK של אינטל שקיבלתי עם המחשב לפני כמה חודשים..דיי חדש. הגיוני שהכבלים לא מסודרים טוב ואני צריך לפרק את הפלסטיק ולשנות מקום לכבלים ? או שזה הגיוני? אם מישהו יוכל לרשום לי איך הסדר אצלו עם אותו מעבד 2.6C תודה.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  4. שלום! נעלמו לי 2 הכוננים של הדיסקים שעל המחשב ואני לא יודע איך זה קרה ואני לא מצליח להחזיר את זה, בהתחלה חשבתי שאיזה ריסט למחשב יסדר הכול אבל לא..! זה לא עזר ואני דווקא עכשיו צריך להכניס דיסק אני מכניס וכלום כאילו לא עשיתי כלום! אני חייב תשובה מהירה תודה לכול מי שעוזר!

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by gal atedgi,

הורדתי משחק של סוני במחשב הוא יכול לעבוד לי במחשב? אם כן איך? זה פועל לבד או שצריך תכונה מסוימת? דרך אגב יש לי כונן dvd אם צריך

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי שני תקלות שלא נפתרו גם אחרי שפרמטי את המחשב: תקלה ראשונה: יש לי מדפסת hp 930c ויש לי ווינדוס אקס פי עיברית. יש דרייבר במחשב התקנתי אותה והכל, אבל היא לא מדפיסה. כלומר היא מוציאה דפים ריקים ולפעמים רושמת זה בג'בריש וזהו. אני מנסה בוורד להדפיס מילים או משהו וכלום הראשי דיו חדשים ניתקתי אותה מהמחשב וחיברתי שוב וגם לא עזר היא מותקנת במחשב אבל למה היא לא פועלת לי? מישהו יכול בבקשה להגיד לי לתת לי הצעות לנסות... תודה תקלה שנייה: יש לי מצלמת אינטרנט של intel cs1100 משהו כזה, היא מותקנת לי בווינדוס אקס פי בעיברית אבל משום מה אני נכנס עלייה היא מצלמת כמה שניות ונתקעת ואי אפשר להמשיך להשתמש בה וצריך לעשות סיום משימה. למה זה קורה? איך פותרים את שני הבעיות האלו? תודה …

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך ישן ATI RAGE PRO AGP. + יש לי לוח (לא כזה חדש) של Gigabyte 7ZXE . //תוקן הגרסא של הAGP של הכרטיס מסך לא ידועה, אבל אני יודע שהוא AGP x2, (הכרטיס מ98) הגרסא של הAGP של הלוח היא AGP 2.0 והלוח תומך בעד AGP X4. עוד משהו, הצורה של הקוננטור של הכרטיס מפוצלת, כמו של הPCI, הAGP שעל הלוח לא מפוצל, (הכרטיס מתחבר). האם אני יוכל להתקין את הכרטיס הזה על הלוח הנ"ל, בלי שמשהו ישרף?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  8. טוב אז ככה הלכתי לבדוק מחשב לחבר ויש לו כזו בעייה הוא נגיד מכניס דיסק של GTA S.A יש לציין שהדיסק מקורי ונדבדק והוא תקין אז ככה הוא מכניס אותו עולה הפתיחה לוחצים התקנה המחשב מעכל שנייה ואז קורס ומפעיל את עצמו מחדש..! יש לציין שהמקרה חוזר בכל מיני וריאציות מסויימות עם דיסקים אבל יש דיסקים שעולים והכל בסדר..! חוץ מזה למחשב יש עוד כל מיני תגובות מוזרות ...! עכשיו אני מאד מתוסכל אם זה תוכנה או חומרה..! אמרתי אולי הספק כח אבל מה פעם עובד פעם לא..! ניטרתי טמפ' והכל במצה מצויין..! מה יכול להיות אני לא מצליח להבין?? תודה רן

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by heya,

שלום. לפני חודש הזמנתי מ-KSP מחשב עפ"י המלצות מ-hwzone, אשר כולל: מעבד: Intel Conroe E3600 לוח אם: Abit AB9 זכרונות: Corsair 667Mhz 1GB * 2 ראשית, רצוי לציין שבתחילה הזמנתי זכרונות של Twinmos, אך מ-KSP נמסר לי שהזכרונות היחידים שעובדים עם הלוח אם הם מסוג Corsair ו-Starex. לפני שבוע קיבלתי את המחשב הישן, התקנתי windows ואז החלו בעיות של מסכים כחולים וכולי. נכנסתי ל-Google ורשמתי "Abit AB9 problems", ומסתבר שלא רק לי יש את הבעיות האלו. הבאתי את המחשב ל-KSP, הם הורידו לי את המהירות של הזכרונות מ-667 ל-533, אך כשחזרתי הבייתה הוא שוב לא עבד טוב. כעת המחשב שוב אצל KSP. השאלה שלי היא האם באמת משהו לא בסדר עם הלוח הזה, ואם כן, איזה לוח כדאי לי לקחת במקומו? (מ- KSP). תודה ויום טו…

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 3 סלוטרים של זיכרון RAM פנוים במחשב, ובסלוט אחד חסר צ'ופיצק שסוגר את הזיכרון אז הלך הסלוט? אני מתכוון בכול סלוט יש 2 צ'ופציקים שסוגרים את הזיכרון ובסלוט אחד חסר לי צ'וצפיק אחד לבן אז הלך הסלוט או אפשר לחבר צ'ופציק לבן?

11. שלום לכולם. אני עובד על XP HOME SP2 והכל היה נחמד וטוב עד ש.... יום אחד גיליתי שהמחשב מזהה את כל התקן USB שאני מכניס לתוכו רק פעם אחת ולאחר-מכן כל כניסות ה-USB במחשב שובקות. זה נכון ל-DISK ON KEY, למדפסת, לנגן MP3 וגם להארד דיסק חיצוני שמגיע עם חשמל משלו. אחרי אתחול המדפסת תעבוד - אבל אחרי שאני מכבה אותה - כל היציאות שובקות. כנ"ל כאמור לגי DOK וכדומה - פעם אחת זה עובד, אחרי הוצאה והכנסה המחשב לא מזהה שום דבר (אפילו לא UNKNOWN DEVICE). למישהו יש רעיון לפתרון ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by garfilld,

קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו עכשיו התקנתי לו שני דיסקים קשיחים אחד של 250 גיגה ואחד של 500 גיגה שניהם של סיגייט עכשיו התקנתי את הויסטה על ה250 גיגה ואחרי שניכנסתי למחשב שלי אז אני רואה רק את ה250 גיגה ואת ה500 גיגה אני לא רואה אבל במנהל ההתקנים אני רואה את שני הכוננים יש לי לוח אם של "אסוס" דגם p5e והדיסקים הקשיחים הם דגם ה500 גיגה: Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 500-GB Hard Drive ST3500320AS ודגם ה250 גיגה: Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 250-GB Hard Drive ST3250410AS תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by Lumber Jack,

היי, קניתי לפטופ של דל (VOSTRO 3450) , עכשיו הוא מגיע עם RADEON 6630. בDevice Manager הוא מראה 2 כרטיסים קיימים - ה6630 והכרטיס המובנה של אינטל אבל, בdxdiag וגם בcanyourunit הוא אומר שיש לי כרטיס מסך של אינטל (המובנה) בנוסף כל כמה זמן קופצת הודעה בקשר לזה שרכיבים מסויימים לא מקושרים למעבד גרפי או משהו כזה. מה עושים? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by LM10,

שלום. יש לי בערך שנה את הכרטיס GTX 460 1B של חברת GAINWARD. לאחרונה אני נתקבל בבעיה שחוזרת על עצמה, בהתחלה זה היה בתדירות נמוכה ועכשיו זה כמעט בלתי אפשרי לעבוד עם המחשב. כל כמה זמן (יכול להיות שניות, יכול להיות שעות) המסך של המחשב נכבה, וכשהוא חוזר מופיעה לי בצד ימים ההודעה הבאה: display driver stopped responding and has recovered מה יכולה להיות הבעיה? הדרייבר שלי הוא הכי מעודכן שיש, הסרתי והתקנתי אותו שוב כמה פעמים וזה עדין מופיע. אני לא יכול לשחק בשום משחק, לא יכול לראות סרטונים באינטרנט, בקיצור העבודה במחשב די משותקת... הספק שלי זה SEASONIC 620 (הבנתי שאולי זה קשור אז אני נותן את המידע עליו) תודה מראש על כל עזרה!

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by YairGOW,

שמתי לב שטמפרטורת הSYSTIN שלי היא בסביבות ה85-90 מעלות צלסיוס: אין לי מושג מה זה הSYSTIN הזה בכלל, והאם הטמפרטורה נורמאלית או לא.

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by VENUM,

מה קורה? יש לי בעיה בכרטיס מסך והקטע הוא שיכולות להיות 2 סיבות: 1) עדכנתי דרייבר דרך תוכנת DRIVER BOOSTER. 2ׂ) הייתה אצלי הפסקת חשמל מספר פעמים ואני חושש שהכרטיס מסך ניזוק. בדקתי את הכרטיס מסך בזמן שהמחשב עובד והמאוורר המובנה שלו עובד, זה אומר שהכרטיס עדיין בסדר? - כשאני בודק במנהלי התקנים תחת קטגוריית מתאמי תצוגה לא כתוב השם של הכרטיס מסך שלי. - כשאני מנסה להתקין את הדרייבר של NVIDIA (אחרי שהורדתי את הדרייבר המתאים בעזרת המזהה האוטומטי שלהם באתר) ההתקנה נפסקת באמצע ואני מקבל הודעה שההתקנה לא זיהתה את הכרטיס. מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  17. Started by magician,

ברשותי לוח asus cuv4x-c.המחשב לא מזהה את ההארדיסק ועושה רעש של טסס טסס טסס מההארדיסק .הכנסתי הארדיסק אחר והוא מזוהה בלי בעייה. לקחתי את ההארדיס שהמחשב לא מזהה והכנסתי אותו למחשב אחר ושם הוא מזוהה. החלפתי כבלים במחשב ןזה לא פתר את זה מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  18. Started by lompy,

רק אלוהים יודע מאיפה המיקרושיט ממציאים את התקלות שלהם עשיתי ריסטרט למחשב וזה מה שקורה,הסרגל של ההתחל קופא ואי אפשר להישתמש בו,שולחן העבודה עצמו בסדר ואפשר להפעיל תוכניות להעביר קבצים וכו.הפעלתי את ה- TASK MANGER ושם אני רואה ש EXPLORER.EXE הוא על 50% דרך אגב עשיתי סריקת וירוסים וזה לא מצא כלום למישהו יש רעיונות מה לעשות

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש לי לוח חדש של ASUS P5K-VM שעושה לי בעיות על ההתחלה התקנתי את הווינדוס XP תקין>>חיברתי צורב DVD+צורב CD+שני צורבי DVD חיצוניים USB ארבעת הכוננים נפתחים ונסגרים תקין אבל לא קוראים שום דיסק לא יודע איך אבל התקנתי את הווינדוס תקין ואת הדרייברים של הלוח ומאז כל חומרה לא ניתנת לזיהוי יש לי בנוסף 3 הארדיסקים חיצוניים שמחוברים USB ו- FIRE WIRE שהכל בסדר איתם אבל הצורבים לא קוראים את הדיסק הצורבים לא נמצאים בMY COMPUTER אבל כן נמצאים בDEVICE MANAGER עם הסימן קריאה הצהוב לא משנה מה אני עושה להם בDEVICE MANAGER לא קורה כלום הסרה-התקנה, חיפוש UPDATE, ועוד לא עוזר מה עושים אני אובד עצות אני עדיין תקוע עם ג'יבריש וחייב את הווינדוס להכניס לכונן כדי לעדכן לעברית תודה

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  20. שידרגתי לHD5850 והוספתי 4GB RAM ואני עובד עם enermax liberty 400w והכל עובד פיקס כל שאר המפרט שלי בצד, אבל אומרים לי שזה לא בסדר כי זה מתחת לW המומלץ. האם אפשר לעשות בדיקת מערכת לספק או משהו? כי כרגע אני יכול לשחק בלי לבעיות ואני מפחד לגורם נזק או משהו. בIDLE הוא 1.7A ובLOAD הכי גבוה הוא 50.1A.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by AMIR7710,

שלום יש לי מפצל אודיו שמתחבר לחיבור למחשב, למפצל אני מחבר אוזניות ורמקולים. אני רוצה לדעת כיצד ניתן לבטל את אחד מהמכשירים, כלומר, עכשיו גם האוזניות וגם הרמקולים פועלים, ואני רוצה רוצה שרק אחד מהם יפעל. תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by R9547655G,

As You See I Have The "GA-8i945P-G-RH" Motherboard, This is Great Mobo But Only One Thing That Make me Hate This Shupid Mobo Is The GigaRaid Function, On The Mobo Itself i Have 3 IDE Jacks Right?.. So One Of Them Is Primary "Red" And The Others Are Green... So Today I Have Birthday Bla bla bla... And i Went To Buy A DVDRW Bla bla bla...Works Great, Before i had the CD-RW, As i know one ide channel work with Two IDE Drives... I Am kind of people that Copy CD's And i want to have 2 CD/DVD Drives..., So If I Want to Connect Three Drives I Need 2 Channels: Current Configuration - Boot OK 0Ide Channel: DVDRW-MASTER, HDD-SLAVE Wanted Configuration: 0Ide Channel: HDD-MASTER …

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  23. Started by udi,

שלום משהו יודע מי היבואן של LG בארץ קניתי לפני כ שנה וחצי מסך רגיל והיום הוא מתחיל להעשות בעיות { נכון כולכם תגידו הגיע הזמן לקנות חדש אבל לא! } קיצור נגמרה האחריות איכן אני יכול לתקן את המסך ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by golesh77,

שלום חברים: נתקלתי בבעיה שטרם פגשתי.מסך המכב מחשיך ואינו מציג.גם ב REBOOT לא ניתן לראות כלום (הכוונה לתהליך ה BOOT).המסך נראה תקין ועובד, בדקתי אותו על מחשב אחר, ובדקתי גם על המחשב הבעייתי עם מסך ממחשב תקין, והתופעה עודנה קיימת. איייני יודע אם זה קשור, אבל לאחר שהוצאתי את הסוללה מלוח האם, הדלקתי, והחזרתי את הסוללה, המסך נדלק שוב.אולם לאחר שכבה המסך שוב לא הצלחתי לחזור על תהליך הוצאת הסוללה. כמו כן, כאשר המסך "משתף פעולה" הוא עובד ומציג גם לאחר עליית מערכת ההפעלה.ולאחר שעה או יותר, התופעה חוזרת. רעיונות ? תודה מראש (-:

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  25. שלום, לאחר שהתברר לי שלוח אם שלי לא נשרף, הלכתי למעבדה והחליפו לי אותו. במחשב מחובר HD,DVD ו- CD. שאני מעלה את המחשב אני מקבל את המסך לוגו של לוח האם, את הזכרון שיש לי במחשב (1GB)וכן את השורה המאפשרת ללחוץ על מקש F8 כדי להגדיר מהיכן לבצע את ה- BOOT או Del כדי להיכנס ל-Setup. לא משנה מאיזה התקן אני מבקש לבצע אתחול, לאחר הבחירה המסך הופך להיות שחור ומרצד עד שאני לוחץ על כפתור האתחול. גם שניתקתי כל אחד מההתקנים והפעלתי אותו לחוד - התופעה המשיכה. מישהו יכול לנסות ולפתור? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים