עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tal212,

שלום קנית מחשב לפני שבוע בדיוק מ IVORY שמתי עלי WINDOWD 7 32BIT גריסה סופית ככה לפחות טוענים. כל משחק שהתקנתי עלוי כמו FAR CRY 2 Call of Duty: World at War ועוד כמה.. אני מפעיל הכל על פול גרפיקה עובד מצוין כמה דקות ופשוט ניתקע כל המחשב לא רק המשחק פשוט תוקע את כל המחשב ואני חייב לעשות ריסט... המפרט שלי: intel core 2 quad q9550 Gigabyte EP45-UD3L ULTRA DBT GEIL DDR 2 4G 800 HZ CMPSU 750ATX 750W CORSAIR GIGABYTE GTX 295 אשמח מאוד לעזרה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  2. יש לי את הפלאפון הזה עם הקבל המתאים שלו עכשיו אין לי דיסק של התוכנה אין לי קבצים שאני יוכל להתקין את החומרה בזמן שחיברתי את ה-usb למחשב....אולי מישהו יכול לעלות לי קישור או כל דבר אחר ששיך לתוכנה או לחומרה של הפלאפון כידי שאני יוכל להעביר את השירים....תודהה לכולםם!!

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by eli eli eli,

שלום מחפש צורב DVD ל IBM THINKPAD R51 מאחר והקודם Matshita DVD-RAM UJ-811 Standard CD-ROM drives סיים את הקרירה בגלל התחממות יתר ואינו קורא DVD תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by soulz,

לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ומיד שמתי לב לרעש המוגבר של המאוור של המעבד...ואז התחילו הבעיות. דברים מוזרים היו מופיעים על המסך שלי, ואז המחשב היה בכלל נחבא, או נתקע, או לא נדלק לכמה זמן...נראה שהבעיה לדעתי היא שהמאוור משום מה התחיל להסתובב במהירות גדולה מדיי, וזה מרעיד את כרטיס המסך כך שהוא לא יכול לפעול כמו שצריך...

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  5. שלום לכל העוזרים יש לי לוח אם של אסוס (crosshair iv formula) כרגע מותקן לי על המחשב 12 גיגה של קינגסטון מדגם KHX1600C9D3K3/12GX Intel X.M.P, DDR3-1600, non-ECC, unbuffered DIMM קניתי והתקנתי עוד 4 גיגה גם כן של קינג סטון מדגם KHX1600C9D3/4G DDR3-1600, Non-ECC, Unbuffered DIMM למפרט של הזכרונות הלוח תומך עד שש עשרה גיגה אך ברגע שאני מתקין את הזיכרון המחשב נתקע ולא מעלה את הווינדוס (בשלב שכבר רואים את הסמל של ווידוס) אם אני מוציא את הזיכרון המחשב חוזר לפעול כרגיל. מה נראה לכם הבעיה?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  6. ללוח אס של אסוס הנה מפרט מEVEREST זה לוח האם שלי -----------------> Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 02/26/2001-VT694X-CUV4X-C-00 Motherboard Name Asus CUV4X-C Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1067 MB/s Memory Bus Properties Bus Type SDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1067 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type PCI Bus Width 32-bit Real Clock 33 MHz Effective Clock 33 MHz Bandwidth 133 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP, 1 AMR RAM Slots 2 DIMM Form Factor ATX Motherboard Size 20…

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by KoM,

אחד המחשבים בבית החל לקרוס לאחרונה, מדובר בריסט, שבדרך כלל מתקשר להפעלה של וידיאו, כלומר סרטים או משהו בסגנון, אבל אני לא יכול לאמת שזה קשור בלעדית לדבר... מדובר ב-Error code 1000008e (שאני יודע שהו אמאד כללי...) הנה קבצי ה-DUMP... שינתי לו את הסיומת ל-TXT... אשמח לעזרה או כיוון... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם asus p5kc, ללוח האם כניסה אחת מסוג PS2 למקלדת (סגולה) בביוס, ב BartPE ובהתחלה של ההתקנה של Windows XP (לפני הריסט הראשון), המקלדת עובדת נהדר, אבל בזמן התקנת Windows XP, אחרי הריסט, המקלדת מפסיקה לעבוד ובגלל זה אני לא יכול להתקין Windows XP (צריך להכניס מספר סידורי) מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה' Teapot

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by BindeR,

שלום רב, ניתקתי את המחשב לצורך שיפוץ וארגון החדר מחשב. לאחר שסיימתי לעבוד על החדר חיברתי שוב את המחשב אך נתקלתי בהודעת שגיאה במסך התחלית שהמחשב עולה ומראה את נתונים של המחשב(מסך השחור-פירוט של כוננים וכו') הוא רושם את השגיאה הבאה CMOS Checksum error - Defaults loaded מה זה אומר? ניקתי את המחשב עם שואב אבק יכול להיות שנגעתי בחוטים או הרסתי משהו בטעות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  10. אז ככה קודם אני אפרט מה עשיתי , עשיתי שדרוג למחשב כרטיס מסך sapphire hd3870 והוספתי זיכרון עוד ocz rev.2 2x1Gb לפני זה היה לי את אותו זיכרון בדיוק , למעשה הגדלתי ל- 4GB . לאחר התקנת חומרה כל פעם שאני נכנס ל- WIN הוא עושה איתחולים ומסרב לעבוד עם 4GB עובד רק עם 2GB , גם פה לא נגמרות בעיות כאשר אני משחק ב- BIOSHOCK ולפעמים אם WINAMP הוא נותן שגיאת 0xC0000005 ולמעשה סוגר את התוכנה . בהתחלה חשבתי שזאת בעיית זיכרון לכן בדקתי סלוט סלוט סטיק סטיק עם MEMTEST86 , שלא להפתעתי קיבלתי שגיאות בכל סלוט וכל סטיק אבל אז שמתי לב שהשגיאות תמיד באותה כתובת לכן בדקתי את הזיכרונות במחשב אחר וכן להפתעתי שם לא נמצאו שום שגיאות לאחר מספר רב של הרצות ואת הזיכרון ממחשב שני שמתי אצלי ו- MEMTEST86 שו…

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by Aviv C,

לפני משהו כמו שנה החלפתי לכרטיס מסך ATI RADEON X1650 PRO. מאז התחילו לי כל מיני בעיות קטנות כמו לפעמים היבהובים של המסך אבל לא הייתה בעיה מיוחדת. לאחרונה נתקלתי כבר פעמיים שלוש במשהו מוזר: המסך נתקע למשהו כמו חצי דקה ואז מופיע מסך כחול שאומר "device driver stuck in an infinite loop". אני די בטוח שהבעיה היא עם כרטיס המסך או עם הדרייבר שלו. אחרי הפעם הראשונה שראיתי את זה עידכנתי את הדרייבר אבל זה לא עזר והמסך הכחול חזר עוד פעמיים. יש לי Windows XP Professional 32 Bit. דרך אגב, כשהתקנתי את הדרייבר ה- Windows אמר לי שהדרייבר לא חתום דיגיטלית. מישהו יכול לעזור לי איך לתקן את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by udi,

שלום משהו יודע מי היבואן של LG בארץ קניתי לפני כ שנה וחצי מסך רגיל והיום הוא מתחיל להעשות בעיות { נכון כולכם תגידו הגיע הזמן לקנות חדש אבל לא! } קיצור נגמרה האחריות איכן אני יכול לתקן את המסך ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by shay454,

לאחרונה החלפתי את המעבד שלי (לבד) לP4-3G כשאני בודק את הטמפ' דרך הביוס ללא בIDEL הוא על כ55 מעלות. כשנוגעים בגוף קירור הוא חם, מה שאומר שהוא ימעביר את החום, המאוורירים עובדים והכל תקין, השאלה היא האם 55 בIDEL זה תקין?

• 14 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by Benzicohen,

אני רוצה לתזמן משימה שתחזור על עצמה משעה נניח 23:00 עד 06:00 כל פעם שנכנסים למחשב איך אפשר לעשות את זה תודה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  15. Started by windshear,

היי, יש לי בעיה. לפני כשבועיים היו סופות ברקים וכו' איזה לילה אחד השארתי את המחשב פתוח כל הלילה בטעות בבוקר אני קם ומגלה שהמחשב סגור אני מנסה לפתוח אותו ואני שומע את המאוורר של המעבד והספק כוח עובדים אבל אין תגובה. המסך לא נדלק , ה- CD-ROMים לא נפתחים כלום אין אפילו צליל. הוצאתי את כל הכרטיסים שלי החוצה למעט המעבד ועדיין הסטטוס נשאר. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם לוח אם או מעבד ?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by HilaX3,

יש לי מחשב יישן שכרעג פשוט לא עולה, ליתר דיוק, הוא מתחיל את המחשב, מראה לי את הטעינה של ההארד דיסק - לפעמים מגיע למצב שהווינדוס מתחיל להריץ - ואז עושה ריסט. אני כמעט בטוחה שזאת בעיה בהארד דיסק, או במערכת הפעלה.. מישהו יודע מה עליי לעשות? מידע על המחשב : מרכת הפעלה של XP.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by itaysk,

יש לי EPOX 8RDA+ ... כל ה USB האחרים עובדים ???

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  18. שלום כולם... יש לי איזו בעיה במחשב, שכשאני מדליק אותו הוא נשמע עובד, הכוננים נדלקים, אבל המסך לא נדלק. גם לא שומעים צפצופים כשהמחשב עולה, והמנורה הכתומה במחשב של הדיסק דולקת לאיזה 20 שניות ונכבית. ניסיתי לנתק הכווול מהמחשב, חוץ מהמעבד, ולא קרה כלום.. וכשהוצאתי את הזכרונות לא שמעתי צפצופים. קראתי קצת בכל מיני ת'ארדים ואמרו שם שזה המעבד או הלוח אם. אבל איך אני יכול להיות בטוח? ואם זה אחד מהם, איך אני מוצא במה זה בדיוק? נ.ב: לפני שזה קרה, הייתה בעיה בדיסק, והייתה בעיה שהמחשב עבר את ה-BIOS ואז עשה ריסטרט. מצאתי שזכה היה בגלל הדיסק. אבל אז אפילו כשניסיתי להכניס את הדיסק של הווינדוס היה מסף כחול... ופתאום זה לא עבד לגמרי. מישהו?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  19. Started by UV1,

שלום יש לי נייד מיני LG X110 שלפתע הפסיק להיטען לא נראה לי סביר שהמטען הלך סתם כך אבל אין סימן כשמחברים אותו לחשמל האם יכול להיות שהסוללה מתה והיא זו שגורמת לבעיה או שאין קשר ובחיבור לחשמל המחשב אמור לעבוד?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  20. Started by Zufp333,

שלום, קניתי מחשב ממש עכשיו עם לוח אם. GIGABYTE B85M-HD3 וCPUID מראה ב TMPIN1 טמפ של 127 מעלות C, רק בפרמטר הזה. יכול להיות שישנה בעיה בתוכנה והיא לא מדוייקת כי המחשב עצמו בנוי היטב ועובד בלי בעיות. אשמח לעזרה בפענוח הסיבה חח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by benhalaf,

פירמטתי הארד דיסק של חבר והעברתי את התוכן שלו אל ההארד דיסק שלי ההארד דיסק שלו היה מלא בקבצים דפוקים שכל לחיצה עליהם הייתה מפילה את הווינדוס לאחר מכן ההארד דיסק שלי נדפק והוא לא מצליח להפעיל את הווינדוס בכלל (מסך שחור) הוא עושה רעשים של: טיק...טיק...טיק...שניה הפסקה ואז שוב טיק...טיק...טיק חבר שלי אמר שיכול להיות שזאת הסיכה בתוך ההארד דיסק שעושה את הרעש הזה שאלתי היא האם אפשר לסדר את ההארד דיסק או לפחות להציל את התוכן שבו (האם הוא יעבוד על מחשב אחר ואז אני אעתיק את התוכן) ?

22. Started by dovk,

ברשותי התקן מצלמה שמאפשר ליכדת הסרט על גבי המחשב ע"י ILINK (IEEE1934 במפרט המחשב שאני מעונין לקנות כתוב IE1394A יחד עם מע וינדוס ויסטה 64 . השאלה שלי האם המע החדשה אמורה לקבל את ההתקן (מצלמה) כשאחבר אותה למערכת החדשה ?

23. Started by yamar8,

יש לי מחשב פנטיום 4, 1 ג'גיה ראם.. בהתחלה הוא ניתקע על המסך הראשון שמדליקים אותו ולכן ניתקתי את הכונן קשיח, אחרי שניתקתי את הכונן קשיח הבעייה נפתרה אבל המחשב בלי כונן בכלל.. מה יכולה להיות הבעייה של הכונן? בדקתי עם כבל אחר (מהכונן ללוח אם) וזה עושה עדיין את אותה בעייה.. וגם סיפקתי לכונן חשמל חיצוני לשקע ועדיין זה עושה את אותה בעייה.. בדקתי את הכונן בעזרת חיבור usb (מתאם מיוחד) למחשב אחר והכונן עובד.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש! (*הבעיה התחילה מאז שעשיתי לכונן פירמוט מדיסק התקנה של XP)

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  24. לחבר שלי יש לאפטופ של HP מדגם OMNIBOOK XE3 המסטול , שכח את הסיסמא של הביוס כשמדליקים את המחשב , ישר קופץ חלון להכנסת סיסמא (אין גישה לביוס , או למערכת הפעלה) לא לדוס ולא לכלום. מישהו יכול לתת לי עצה מה עושים במצב כזה ? המסכן יומיים בלי מחשב , נכנס לדכאון כבד ;D תודה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  25. Started by RoNeR,

מישהו פעם הצליח להפעיל מצלמה באיסיקיו?!!? יש לי מצלמה ואני רוצה להפעיל אותה באיסיקיו ובחיים לא הצלחתי מותקן אצלי כל מה שצריך flash וכל השטויות אני רואה תמונות של אחרים שאני מפעיל מצלמה זה מראה לי את עצמי בצד כמה שניות וכותב לי שיחת הוידאו נותקה ולצד השני שקיבל את המצלמה זה כותב מתחבר וכלום לא קורה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים