תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אהלן. המחשב של אחי הקטן נתקע היום, וכשהוא איתחל אותו הוא הראה זכרונות, הראה הארדיסקים (הראה אותם בביוס) ושניה לפני שהוא הגיע למערכת הפעלה הוא נתן את ההודעה המצורפת בתמונה. אני חושב שמדובר בוירוס, אשמח אם תוכלו לומר לי מה זה לדעתכם. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי הרכבתי מחשב חדש הכל עובד לכאורה אבל כאשר אני מדליק אותו להפעלה ראשונה המקלדת לא מתפקדת, לא ניתן להגיע לbios ! בבקשה עזרה דחופההה תודה אני ממש ממש מבואס אגב בדקתי 3 מקלדות שונות ותקינות ואף אחת לא מתפקדת
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, השבוע קניתי מחשב חדש מפרט : i7 2600 x2 radeon hd 6950 (crossfire) 8gb ram 1600mhz x1 HD 750TX corsair PSU מאז שחיברתי את המחשב ישנו רעש מאוד מאוד מעצבן שנשמע כמו חריקה, בהתחלה חשבתי שזה מגיע מהכרטיסי מסך אבל ככל שבדקתי יותר ויותר זה נראה שזה מגיע מהספק כוח, חדש מהשקית ואמור להספיק למחשב (עם כי גבולי במאמץ גבוה) אבל הרעש ממש מעצבן ומדאיג ואני חווה תקלות בכרטיסי מסך כתוצאה מזה (למשל באיזה שהוא שלב נכבה לי הCROSSFIRE פשוט אחד הכרטיסים ביטל את עצמו) אשמח לקבל עצות או פתרונות, כרגע הדבר היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו זה לחזור לחנות ולבדוק את הנושא, תודה.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה קרה, זה התחיל אחרי שאח שלי היה על המחשב אבל הוא לא יהיה בבית בימים הקרובים אז אין לי איך לשאול אותו... אני לא יודע גם מה בדיוק הבעייה. אני יכול לתת דוגמאות למה שזה עושה: זה לא נותן לי להיכנס לגיימספי להוריד קבצים וזה לא נותן לי להיכנס למשחק Utopia (למי שמכיר) וזה אומר שאו שיש לי בעייה עם העוגיות או שיש לי בעייה עם האבטחה. אני לא יכול להיכנס לאפשרויות של האינטרנט מאז שנכנס לי איזה משהו למחשב אז אני לא יכול לנסות משם דברים וחוץ מזה אין לי בדיוק רעיונות... מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
פירמטתי, התקנתי ווינדואס XP, הכל טוב ויפה. התחלתי את תהליך ה WINDOWS UPDATE הורדתי את הWGA, אני לא חושב שהוא אפילו הספיק להתקין אותו, הווינדואס אפדייט נתקע, מאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נתקע, עולה לי כל פעם החלון הזה של פעילות לא חוקית וצריך לסגור, כל פעם של משהו אחר, WMI, DR WATSON וכו', ב TASK MANAGER כל פעם נוספים לי הפעולות dwwin.exe ו drwtsn.exe, והרבה פעמים. למישהו יש מושג מה קורה פה? תודה (לא ידעתי אם לפרסם פה או בפורום ווינדואס, מצטער מראש) עדכון: מאז כל תוכנה כמעט שאני מפעיל מקפיץ לי את ה DRWTSN.EXE הזה שוב ותוקע את התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם P5LD2 ולאחרונה קניתי הארדיסק של MAXTOR 250G SATA II שהחליף את ההארדיסק IDE שהיה לי עד כה... מה שמוזר זה שאחרי שחיברתי את ההארדיסק הוא זיהה אותו אך לא זיהה את 2 כונני הדיסקים הנוספים שיש לי (שיושבים יחד על כניסת ה-IDE הכחולה שלא דורשת דרייבר!) מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא הגדרתי משהו בביוס? יכול להיות שפיספסתי משהו? :-\
-
- 12 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב יש לי נגן של חברת Iriver ובכדי שאוכל להעביר שירים מהמחשב שלי (windows wx sp 2) עליי להתקין הדרייבר המתאים. בלוח הבקרה ב-DEVICE MANAGER מופיעה לי שורה עם סימן צהוב (לא תקין) היכן וכיצד אוכל להתקין זאת בכדי שהמחשב יזהה את ה-USB? תודה ויום נפלא לכולם
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
התקלה היא אצל חבר שלי. המחשב שלי מקרטע משהו,הוא מדליק את המחשב,יש פוסט וזה עובר טוען את הווינדוס ומסך כחול,וישר המחשב נכבה בפתאומיות. פתחתי את המחשב חשבתי אולי זה בעיה בזיכרון,אבל כנראה שלא,חבר אחר פתח כבר את המעבד וחיבר בחזרה(לא טוב,היה רופף),המחשב גם אחרי כמה ריסטרטים שעשיתי נתן לי הודעה על המעבד והתכבה מרצונו. חיברתי את הגוף קירור למעבד כמו שצריך,שוב פעם הדלקתי ואותו דבר,ממה זה יכול להיות? יש סיכוי שצריך משחה טרמית למעבד?,הוא הלך לט.מ גם שאמר לו שהלך הלוח,אבל זה טכנאי חאפר פחות או יותר גם שלי היו בעיות עם הזיכרון ראם ישר הוא אמר לוח אם בלי בדיקה בלי כלום.. עזרה?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני תקלות שלא נפתרו גם אחרי שפרמטי את המחשב: תקלה ראשונה: יש לי מדפסת hp 930c ויש לי ווינדוס אקס פי עיברית. יש דרייבר במחשב התקנתי אותה והכל, אבל היא לא מדפיסה. כלומר היא מוציאה דפים ריקים ולפעמים רושמת זה בג'בריש וזהו. אני מנסה בוורד להדפיס מילים או משהו וכלום הראשי דיו חדשים ניתקתי אותה מהמחשב וחיברתי שוב וגם לא עזר היא מותקנת במחשב אבל למה היא לא פועלת לי? מישהו יכול בבקשה להגיד לי לתת לי הצעות לנסות... תודה תקלה שנייה: יש לי מצלמת אינטרנט של intel cs1100 משהו כזה, היא מותקנת לי בווינדוס אקס פי בעיברית אבל משום מה אני נכנס עלייה היא מצלמת כמה שניות ונתקעת ואי אפשר להמשיך להשתמש בה וצריך לעשות סיום משימה. למה זה קורה? איך פותרים את שני הבעיות האלו? תודה …
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ומיד שמתי לב לרעש המוגבר של המאוור של המעבד...ואז התחילו הבעיות. דברים מוזרים היו מופיעים על המסך שלי, ואז המחשב היה בכלל נחבא, או נתקע, או לא נדלק לכמה זמן...נראה שהבעיה לדעתי היא שהמאוור משום מה התחיל להסתובב במהירות גדולה מדיי, וזה מרעיד את כרטיס המסך כך שהוא לא יכול לפעול כמו שצריך...
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
טוב אז ככה הלכתי לבדוק מחשב לחבר ויש לו כזו בעייה הוא נגיד מכניס דיסק של GTA S.A יש לציין שהדיסק מקורי ונדבדק והוא תקין אז ככה הוא מכניס אותו עולה הפתיחה לוחצים התקנה המחשב מעכל שנייה ואז קורס ומפעיל את עצמו מחדש..! יש לציין שהמקרה חוזר בכל מיני וריאציות מסויימות עם דיסקים אבל יש דיסקים שעולים והכל בסדר..! חוץ מזה למחשב יש עוד כל מיני תגובות מוזרות ...! עכשיו אני מאד מתוסכל אם זה תוכנה או חומרה..! אמרתי אולי הספק כח אבל מה פעם עובד פעם לא..! ניטרתי טמפ' והכל במצה מצויין..! מה יכול להיות אני לא מצליח להבין?? תודה רן
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי 3 סלוטרים של זיכרון RAM פנוים במחשב, ובסלוט אחד חסר צ'ופיצק שסוגר את הזיכרון אז הלך הסלוט? אני מתכוון בכול סלוט יש 2 צ'ופציקים שסוגרים את הזיכרון ובסלוט אחד חסר לי צ'וצפיק אחד לבן אז הלך הסלוט או אפשר לחבר צ'ופציק לבן?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מחשב DELL PRECISION שנרכש בארה"ב לפני מספר שנים. הבטרייה הלכה (לא מחזיקה כבר הרבה). יכולים להביא לי בטרייה מקורית של DELL מארה"ב. איך אני מוצא בהגדרות המחשב את דגם הבטרייה?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו עכשיו התקנתי לו שני דיסקים קשיחים אחד של 250 גיגה ואחד של 500 גיגה שניהם של סיגייט עכשיו התקנתי את הויסטה על ה250 גיגה ואחרי שניכנסתי למחשב שלי אז אני רואה רק את ה250 גיגה ואת ה500 גיגה אני לא רואה אבל במנהל ההתקנים אני רואה את שני הכוננים יש לי לוח אם של "אסוס" דגם p5e והדיסקים הקשיחים הם דגם ה500 גיגה: Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 500-GB Hard Drive ST3500320AS ודגם ה250 גיגה: Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 250-GB Hard Drive ST3250410AS תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, קניתי לפטופ של דל (VOSTRO 3450) , עכשיו הוא מגיע עם RADEON 6630. בDevice Manager הוא מראה 2 כרטיסים קיימים - ה6630 והכרטיס המובנה של אינטל אבל, בdxdiag וגם בcanyourunit הוא אומר שיש לי כרטיס מסך של אינטל (המובנה) בנוסף כל כמה זמן קופצת הודעה בקשר לזה שרכיבים מסויימים לא מקושרים למעבד גרפי או משהו כזה. מה עושים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שמתי לב שטמפרטורת הSYSTIN שלי היא בסביבות ה85-90 מעלות צלסיוס: אין לי מושג מה זה הSYSTIN הזה בכלל, והאם הטמפרטורה נורמאלית או לא.
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שאני פונה בשאלה הזאת בפורום הנכון. קניתי מחשב חדש עם לו k8nf-9 כשאני מחבר את מצלמת האינטרנט שלי המחשב אומר שהיא הותקנה והכל בסדר, אבל כשאני בא להפעיל אותה בתוכנה כמו מסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת לי שיש לי חריגה ברוחב התקני הפס של ה- USB שלי. מה שמחובר לי ל- USB זה רק המודם והעכבר, אז למה זה נותן לי הודעת שגיאה כבר? המחשב חדש זה אמור להיות ככה? ואיך ניתן לסדר את זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ברשותי לוח asus cuv4x-c.המחשב לא מזהה את ההארדיסק ועושה רעש של טסס טסס טסס מההארדיסק .הכנסתי הארדיסק אחר והוא מזוהה בלי בעייה. לקחתי את ההארדיס שהמחשב לא מזהה והכנסתי אותו למחשב אחר ושם הוא מזוהה. החלפתי כבלים במחשב ןזה לא פתר את זה מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם תופעה מוזרה - כשאני מבצע כבוי מחשב מסודר ב- VISTA המחשב אכן מבצע את הכיבוי אבל נדלק מייד לאחר כמה שניות למה???????
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב, ניתקתי את המחשב לצורך שיפוץ וארגון החדר מחשב. לאחר שסיימתי לעבוד על החדר חיברתי שוב את המחשב אך נתקלתי בהודעת שגיאה במסך התחלית שהמחשב עולה ומראה את נתונים של המחשב(מסך השחור-פירוט של כוננים וכו') הוא רושם את השגיאה הבאה CMOS Checksum error - Defaults loaded מה זה אומר? ניקתי את המחשב עם שואב אבק יכול להיות שנגעתי בחוטים או הרסתי משהו בטעות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח חדש של ASUS P5K-VM שעושה לי בעיות על ההתחלה התקנתי את הווינדוס XP תקין>>חיברתי צורב DVD+צורב CD+שני צורבי DVD חיצוניים USB ארבעת הכוננים נפתחים ונסגרים תקין אבל לא קוראים שום דיסק לא יודע איך אבל התקנתי את הווינדוס תקין ואת הדרייברים של הלוח ומאז כל חומרה לא ניתנת לזיהוי יש לי בנוסף 3 הארדיסקים חיצוניים שמחוברים USB ו- FIRE WIRE שהכל בסדר איתם אבל הצורבים לא קוראים את הדיסק הצורבים לא נמצאים בMY COMPUTER אבל כן נמצאים בDEVICE MANAGER עם הסימן קריאה הצהוב לא משנה מה אני עושה להם בDEVICE MANAGER לא קורה כלום הסרה-התקנה, חיפוש UPDATE, ועוד לא עוזר מה עושים אני אובד עצות אני עדיין תקוע עם ג'יבריש וחייב את הווינדוס להכניס לכונן כדי לעדכן לעברית תודה
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים: נתקלתי בבעיה שטרם פגשתי.מסך המכב מחשיך ואינו מציג.גם ב REBOOT לא ניתן לראות כלום (הכוונה לתהליך ה BOOT).המסך נראה תקין ועובד, בדקתי אותו על מחשב אחר, ובדקתי גם על המחשב הבעייתי עם מסך ממחשב תקין, והתופעה עודנה קיימת. איייני יודע אם זה קשור, אבל לאחר שהוצאתי את הסוללה מלוח האם, הדלקתי, והחזרתי את הסוללה, המסך נדלק שוב.אולם לאחר שכבה המסך שוב לא הצלחתי לחזור על תהליך הוצאת הסוללה. כמו כן, כאשר המסך "משתף פעולה" הוא עובד ומציג גם לאחר עליית מערכת ההפעלה.ולאחר שעה או יותר, התופעה חוזרת. רעיונות ? תודה מראש (-:
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מפעיל את המחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: (למקרה שהכיתוב בתמונה לא ברור, רשום: OS not installed Insert OS setup disk and press any key ) יש לציין כי כשאני לוחץ על אנטר אז זה עולה לWINDOWS. מה זה אומר? ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה ושבוע טוב!!
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
השאלה בכותרת....ואיך בודקים מה נשרף....??????? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מתרסק יותר מידי. מישהו יכול להסביר לי איך מנתחים קובץ munudump או שאולי לנתח לי את הקובץ שלי ?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-