עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by CMuf,

שאלה שכנראה מוכרת לכם, כיצד עלי לנקות את המחשב שלי? האם ניתן להשתמש בשואב אבק חזק שברשותי לשאוב את גופי הקרור והוונטלטורים? או - ששאיבה עם שואב אבק תגרום לחשמל סטטי ולבעיות? אם לא ניתן בשואב אבק, האם כדאי להשתמש בספריי אויר דחוס? במצבים מסויימים זה עושה נוזל שאני דואג ממנו. ישנם גם הרבה חברות בשוק ואני לא יודע איזו מהן ידועה כטובה, מה מהם מוציא גז שלא טוב למחשב, ומה כן אמין? אם לא שואב אבק ולא פחית אויר דחוס, האם כדאי לקנות קומפרסור של אויר? איזה מהם כדאי? בתודה רבה מאוד מראש.

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום המערכת: i5 4590 Gigabyte H81M Seasonic S12 - 620W Monitor: Acer Ed323 (1440p@144hz) עד אתמול הייתה עם Vapor X R9 280X אתמול החלפתי ל XFX RX 580 Black edition שנקנה מ newegg בדסקטופ הכל תקין, במהלך משחק (DOTA2) אני מקבל מסך שחור בתדירות גבוהה (ה input פשוט מפסיק לחלוטין לכמה שניות) דברים שכבר ניסיתי: - הסרה של כל הדרייברים באמצעות ה Clean utility של AMD והתקנה מחדש - הכרטיס דורש כבל אחד של 8 פינים, בהתחלה חיברתי כבל אחד שיוצא מהספק שהיה מחובר עם מתאם מ6 ל8. הכרטיס עצמו הגיע עם מתאם מ2 יציאות של 6 לאחת של 8 אז חיברתי באמצעות הכבל שלהם (חיברתי 2 יציאות של 6 פינים מהספק לכבל מה שמוציא יציאה אחת ש…

3. היי, FN + F7 FN + F8 FN + F9 ... FN + F12 כל הקיצורים לא עובדים לי. בדקתי באתר Keyboard Tester אם הכפתורים עובדים והם תקינים. שאר הפונקציות עם הFN עובדות. מדובר רק על הפונקציות מF7 ועד F12. מחקתי את הדרייבר ואתחלתי את המחשב וזה עדיין עושה בעיות. מה לדעתכם הפתרון?

4. 1. המחשב בן כמה שנים ותקופה מאוד ארוכה נתקע כל כמה דקות לכמה שניות ואז ממשיך לפעול, בנוסף כאשר אני מפעיל את כל המאוררים במארז הוא מפסיק לפעול, בביוס כתוב שאחד או שניים מהמאווררים לא מתפקד טוב אז כיביתי את אחד המאוררים ואז המחשב חזר לפעולה. אין לי מושג למה זה קורה אבל אני בטוח שהבעיה היא חומרתית. מישהו מכיר חניות מומלצות בראשון לתיקון המחשב? 2. באותה הזדמנות אני רוצה לשדרג את הזיכרון בצורה משמעותית (המקסימום האפשרי?) לצורך משחקים, עבודה עם מכונות וירטואליות ופשוט future proof... המלצות? 3. כשקניתי את המחשב קיבלתי המלצות לעשות לו אוברקלוקינג אבל לא נגעתי בזה. מאיפה אני מתחיל? קישור מומלץ? המפרט שלי: asustek p8z68-v 3.40ghz i7 2600k sandy br…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום רב אחרי שפירמטתי לחבר שלי את המחשב אז הכונן(המשני שלו) , מסרב להיפתח נכנסתי ל manage והכונן מופיע עם סימן אדום התמונה : שאני עושה לו לחצן ימני ו convert to basic disk הוא אומר שאם אני אעשה את זה זה ימחק כל מה שיש על הכונן, ויש לי שם יותר מידי חומר חשוב למישהו יש פתרון ? ??? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by TZuKi,

הכנסתי להנאתי לסידירום שלי (סטנדרטי, לא יודע איזה..... X44....עוזר?) את המשחק (את זה מותר לפרסם?) שדרש שאני אתקין DIRECTX 8. עכשיו או אח"כ? הוא שאל אותי. עכשיו. התקין, הפעלה מחדש, לא קולט את הדיסק. שמתי אחד אחר, כנ"ל. בדקתי חוטים הפעלתי שוב מחדש הכל לא עובד. מה עושים.?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by KOBOKOBO,

שלום לכולם עזרתכם בבקשה שאני על המחשב כעבור 10 דקות של שימוש רגוע ,העכבר והמקלדת מתנתקים להם, ולא חוזרים לפעולה, עד שאני לא מכבה ומדליק המחשב. עכבר ומקלדת הם של חברת לוגיטק זה קרה גם במחשב הישן וגם במחשב החדש, יש לציין שיש דרייברים לעכבר ,ולמקלדת ויש לי עוד עכבר ומקלדת אלחוטיים מיקרוסופט (בשביל הנייד) כאשר אני משתמש בהם בנייח, הם לא מתנתקים כלל דעתכם ועזרתכם בעניין תודה חומרה : Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Gigabyte GA-Z77- Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C9 CL9

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Screw_Master,

היי, המחשב הנייד שלי לא מעלה את מערכת ההפעלה כרגיל, ובמקום זה, אומר שיש שגיאה באחד מהרכיבים במערכת. מתו לי כבר 3 קשיחים בנייד הזה, ולכן אני נוטה לחשוב שזה קרה שוב. מצד שני, הוא כן מזוהה ב-BIOS, אז אני לא בטוח. יכול להיות ששימוש לא נכון בנייד הוא מה שגורם לקשיחים למות? אמרו לי שאולי זה בגלל שאני הרבה עובד איתו כשהוא על הברכיים שלי, ואז אני חוסם את פתחי האוורור של הנייד. יש משהו בזה?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום לכל חברי הפורום, לא הייתי הרבה זמן בפורום. התגעגעתי יש לי בעיה קטנה במחשב הנייד שלי (G550) יש לי באמצע המסך "פס" כזה מעצבן מאוד, שמפריע לי בכל מה שאני עושה. רציתי לדעת אם החלפת מסך (לכזה: http://www.ebay.com/itm/NEW-15-6-LED-WXGA-LCD-Screen-Lenovo-Y550-G550-/130507662819?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e62dce5e3 ) תעזור בזה. הבעיה השנייה במחשב היא שהסוללה לא נטענת, ואי אפשר להשתמש בה. בשורת המשימות, בלשונית של הסוללה כתוב "7% זמינה (מחוברת, לא נטענת)". גם בזה, רציתי לדעת אם החלפת סוללה לסוללה מקורית (כזו: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Origina-Battery-Lenovo-3000-G450M-G450G-G450I-G550-G550A-B550L-G530G-/320774706324?pt=Laptop_Batteries&hash=item4aafa99…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. היי יש לי i7 4770 16 גיגה ראם לוח אם H87 D3H ספק סיסוניק 660W 80 GOLD כרטיס מסך gigabait GTX780 nvidia ועדכנתי דרייבר הכי חדש.. לא בטא.. והמחשב עושה לי רסטארט.. כל כמה דקות.. אחר כך הסרתי את הדרייבר הזה ועדכנתי פחות חדש.. וגם עשה ריסטאט.. בקיצור בסוף ניסיתי גם את הדרייבר שהגיע אפילו מההתקנה של הדיסק של הכרטיס של גיגבייט ועדיין כל פעם עושה ריסטאטר.. היום זה היום הראשון שאני משתמש במחשב.. המחשב חדש.. מבקש עזרא דחופה !!! יש לי ווינדוס 7 של 64 ביט סרוויס פייס 1 כאשר ניסיתי אחר כך גם לעדכן אפילו את כל עידכוני הווינדוס.. עדיין אותה תקלה המחשב כל כמה דקות עושה ריסטארט !! יש לי מסך 1080p של סמסונג 27 אינץ .

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by ikehgl,

שלום בדיסק הקשיח יש לי אזור סי ודי. איזור סי עמוס ומתקרב לתפוסה מלאה. איך אני מעביר קבצים (ראיתי שקבצי מוסיקה וסרטים תופסים הרבה מקום והייי תי מתחיל איתם) מאיזור סי לדי ? ידוע לי שאפשר לעשות זאת בעזרת תוכנת טוטל קומנדר. יש לי אותה אבל אני לא יודע להשמש בה. אני מחפש את הדרך הפשוטה והבטוחה ביותר כדי שלא אגרום נזק. למה יש בעייה בהקלדה באתר שלכם ? צריך להקליד חזק ולאט כדי שהאותיות יתפסו

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by leon2810,

המחשב מזהה 3 גיגה מותקן אבל רק גיגה בשימוש. 2גיגה שמור לחומרה. או יותר נכון לביוס. לוח אם:x58a - udr3 ניסיתי לעדכן ביוס לא עזר. כבר לא יודע מה לעשות המחשב לא זז

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by קובי_חזק,

טוב אז כנראה שממחשב חדש אני כבר לא יהנה , כל יום תקלה אחרת.... בכל מקרה , הכרטיס מסך מגיע ל60 מעלות , והמסך נתקע במשחק... הרצתי את התוכנה MSI Kombustor והבנתי שזה לא רק במחשב , כנראה שזאת בעיה בכרטיס מסך הגיע שוב ל60 מעלות ונתקע המחשב... מה יכול להיות הבעיה?

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by nop1902,

אהלן, בחודשים האחרונים אני חווה זמני תגובה נוראיים ב- windows 7 עד למצב שאני לא יכול לעבוד עם המחשב. מעבר מחלון לחלון עלול לקחת 10 שניות ולפעמים אף יותר. העלאה של תוכנה כנ"ל(לדוגמא לפתוח את adobe acrobat יכול לקחת דקה). במקביל החלו להישמע רעשים מהמחשב שדומים לרכב ישן בעליה. השיא היה כשעבדתי ב eclipse והמחשב הוציא קולות מחנק ופשוט נתקע כל מספר שניות, עד שעברתי למחשב אחר. בהתחלה כמובן חששתי שמדובר בתוכנה כזו או אחרת שמפריעה, אבל אציין שהמחשב הותקן from scratch לפני 4 חודשים ואין לי כמעט תוכנות מותקנות עליו(office, chrome, eclipse וזהו), עשיתי uninstall למספר תוכנות פחות קריטיות אבל דבר לא השתנה. אחרי זה חשבתי שמדובר במאווררים אז פתחתי את המחשב אבל שלושתם נראו לי תקינים ושיש…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by manevra,

יש לי DVD של SAMSUNG עד לפני כחודשיים הכול היה טוב ויפה אני והוא הסתדרנו מצויין אבל אז מישהו (לא אני) שם סרט מZONE אחר עכשיו אני ידעתי שבאופציות של ההתקן הנ"ל היה רשום בפירוש שאי אפשר להעביר ZONE יותר ממספר פעמים מוגבל מישהו ניצל את הפעם האחרונה ותקע אותי על ZONE לא ישראלי מאז עברתי כמה וכמה פירמוטים ואפילו החלפתי מספר רכיבים במחשב (לוח אם, והוספת זיכון) אבל הDVD בשלו לא מוכן לנגן שום דבר שלא מיועד להרצה על נגן אמריקאי (ZONE1) הקיצר יש למישהו פתרון לבעיה הזו? אחרי הכל למה קניתי DVD אם לא בישביל לראות סרטים :-\

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. קודם כל תודה רבה לעוזרים בהתקנת מערכת הפעלה מדיסק און קי. התקנתי וינדוס 7 במחשב נייד : Lenvo idea pad s 310 מופיע איקס על חיבור לאינטרנט אלחוטי . כותב לא נמצאו שרתים. כשנכנסתי לבדוק היכן שמופיע רשימת הבקרים , יש משולשים צהובים. התקנתי את תוכנת driver bostter ,אבל לא יכול להפעיל ללא אינטרנט. גם הכבל של האינטרנט לא מתאים לחיבור למחשב הנייד. מה לעשות ? האם יש כפתור שצריך להדליק במחשב לצורך כך ? האם להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או שיש דרייבר שניתן להוריד ולהתקין לדגם זה ? שאלה נוספת , safe mode לא עולה בריסטרט עם f8 ,האם יש כפתור אחר ? - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.lenovo-driver.com/lenovo-drivers/lenovo-ideapad-u310-drivers-download

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by moshiko1967,

שלום לכולם.אני לא מבין הרבה במחשבים.רכשתי מחשב דיי חזק וכניראה שהעדכונים שהותקנו לא מתאימים למחשב. האם יש תוכנה שבודקת את ואומרת איזה עדכונים אני צריך איזו גרפיקה מתאימה לי לעריכת סירטונים ברמת hd המחשב שלי פשוט לא עובד נכון תודה לעונים.

18. ניסיתי עם שני כרטיסי מסך שונים, כל פעם בסלוט PCIE אחר, עם שני מסכים שונים בחיבור אנאלוגי ודיגיטלי (המסכים תקינים בוודאות). אני לא יודע אם מה שתקול זה כרטיסי המסך (7100 פאסיביים של גיגבייט - מה כבר יכול להתקלקל ובשניהם?) או שפשוט לוח האם דפוק. איך מאבחנים?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by asaf20,

מפרט . מעבד : Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz לוח אם : Gigabyte EP45C-DS3 זיכרון : 4096 MB DDR2-SDRAM כרטיס מסך : 896 MB NVIDIA GeForce GTX 260

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by ילדה אחת,

שלום. יש לי בעיה בחיבור אינטרנט במחשב אשמח לסיוע . המחשב שלי מחשב נייח שמחובר דרך wifi adapter לרשת האלחוטית של הבית . ומשם מגיעה הבעיה. הבעיה היא : כתובת Ethernet אינה כוללת תצורת ip חוקית . יש פעמים הפעלה מחדש של המחשב עוזרת כי ככל הנראה הבעיה היא שהמחשב שלי ומכשיר נוסף בבית קיבלו את אותה כתובת . אבל בזמן האחרון זה לא עובד . ניסיתי לעשות ipconfig\release. Ipconfig\renew והוא רושם לי שיש שגיאה לא יכול להתחבר לשרת הכתובות dhcp עד כמה שידוע לי כתובת שמתחילה ב 169 היא לא טובה . ואני מקבלת 169.254.219.202 ניסיתי להגדיר ip ידני אבל זה לא כל כל עובד עם הwifi adapter. ניסיתי לבטל ipv6 כי בהתחלה ראיתי שמגיעה לי כתובות של 6 וזה לא …

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שבת שלום. אז ככה זה יהיה קצת ארוך כי אני רוצה לפרט לכם בדיוק מתחילת הבעיה ועד לרגע זה. זה המפרט הנוכחי שלי: - Mother Board: Asus Sabertooth X99- Processor...: Intel 5820K (@ 4.6 GHz, 1.316 V)- CPU Cooling.: קירור מים בבניה עצמית- RAM.........: G.Skill Ripjaws 4 32GB DDR4 2400mhz CL 13-13-13 - HDD 0.......: 256 GB Samsung EVO 840- HDD 1.......: Seagate ST2000DM001 2TB עם בלוק של EK- GPU.........:ASUS 980 TI- Power Supply: HEC COUGAR-1200CMX - Case........: NZXT switch 810 זו השגיאה שמתקבלת ב event viewer: - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום. ביומיים האחרונים חוויתי אינספור ניתוקים של הדונגל WIFI שלי מדגם Edimax EW-7612UAn V2. ניסיתי 6 חיבורי USB ובכולם אני צריך לשחק עם הדונגל עד שהוא מצליח לעבוד לכמה דקות ואז שוב מתנתק. במחשב אחר הוא עובד חלק בלי בעיות. ניסיתי לעשות עדכון לדרייבר בעזרת driver booster וגם בעזרת TweakBit Driver Updater. בשתי התוכנות זה הראה שהדרייבר מותקן והכל בסדר ועל הדרך עדכן כל מיני דרייברים אחרים. לאחר שהמחשב עשה restart פתאום הכרטיס קול הפסיק לעבוד וכמו שאתם יכולים לראות בצד ימין למטה עכשיו יש עליו X בצבע אדום. בהתחלה שזה קרה ניתקתי וחיברתי את ה USB וזה עבד אך עכשיו זה כבר לא עוזר. ניסיתי (כמה פעמים) לכבות את המחשב ולהוציא מהחשמל, ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי והדלקה על מנ…

23. Started by eran131,

שלום לכולם , בזמן האחרון אני שם לב כי התמונות במסך מחשב שלי נמרחות. יש לי סוג של פתרון , אבל הוא זמני בלבד : אני מנתק את הכבל שמחובר מהמסך לכרטיס מסך , עושה כמה נשיפות לכיוון הכבל ולכיוון החיבור ואז מחבר בחזרה. המסך חוזר להראות את הצבעים בצורתם הרגילה , אבל לאחר כמה ימים שוב פעם התקלה חוזרת על עצמה. רציתי לדעת היכן כנראה הבעיה? *** אם חשוב לדעת אז המחשב שלי נמצא מעל הממיר(תמונות של המסך+מיקומו יעלו בהקדם) *** סוג המסך- Samsung Full HD LCD 2333SW 23'' 5Ms 1:20000 המיקום של הממיר והמסך - תודה, ערן

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום לכולם משום מה כול אתר שאני נכנס אליו שיש לו מערכת אוטומטית שיודעת לזהות מיקום , נותנת לי אוטומטית את האתר הצרפתי.. לדוגמה חנויות בגדים נעליים או שוב, כול אתר שיש לו יכולת של זיהוי מיקום.. וזה קורה רק ברשת הביתית שלי על כול המכשירים.. המחשב שלי והפלאפון שלי וזה די מעצבן.. הבעיה היא שאין לי מושג איך זה קרה ואיך מתקנים זאת. תודה

25. שלום לכולם אני משתמש לגיבוי בכונן קשיח מסוג western digital 1tb green שנקנה בשנת 2009 פעם הדיסק הקשיח היה הדיסק המרכזי במחשב אבל לפני חצי שנה הוצאתי אותו והפכתי אותו לכונן גיבוי, אני מחבר אותו פעם בחודש דרך USB ומבצע גיבוי. לאחרונה שמתי לב שיש הרבה תמונות עם בעיות ניסיתי לעשות תיקון סקטורים פגומים אבל זה לא פתר את הבעיה דוגמאות נוספות* http://up408.siz.co.il/up1/3d2gz5nazteg.jpg תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים