עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pitex,

ברשותי p4 2.4ghz לוח אם GigaByte 8s655fx 4 זכרונות של 256 כ"א. דיסק 80GB של מקסטור המחשב התחיל לעשות RESTART באופן רנדומלי, עד שהגעתי למצב שהוא לא מעלה את WINDOWS ונותן מסך כחול עם ההודעה בנושא. עד כה ניסיתי כמה אופציות פיתרון בהנחה שמדובר בתקלת תוכנה, הכנסתי הארד דיסק חדש במטרה לפרמט ולהתקין ווינדוס, ההתקנה מריצה את הדרייברים בהתחלה ולאחר כמה דקות (לפני אופציית פרמוט הדיסק) נותנת את אותו מסך כחול בדיוק. בהנחה שמדובר בתקלת חומרה: 1.הוצאתי את כל הזכרונות וניסתי להריץ את המחשב עם כל אחד מהם בנפרד בתקווה שאחד או יותר מהם דפוקים וזה כל הסיפור - לא עבד. 2.החלפתי את הכרטיס מסך - רק כדי לוודא שלא מדובר בזה. 3. הוצאתי והחזרתי את הבטריה של הלוח אם. 4. החלפתי קבלי IDE עוד לא עשית…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by marlboro,

הודעת שגיאה, וינדוס 8 מפסיק לעבוד יש משהו שלא מותקן נכון

3. Started by eranmor,

בזמן האחרון אני מקבל את ההודעה הזאת יותר מדי פעמים בזמן שהמחשב משתגע לי... מה זה אומר ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. זה הפרסום הראשון שלי בפורום כלשהו באתר (למרות שעד עכשיו קראתי די הרבה...) אז קודם כל, שלום לכולם לפני כשבוע חברה שלי הביאה מחשב מהמשרד של ההורים שלה, כדי שנוכל לכתוב בו עבודות ולא לקום כל פעם מוקדם בבוקר כדי שנספיק להדפיס אותה באוניברסיטה. מפרט המחשב: CPU: PIII 450mhz Motherboard: PCpartner/Vtech- model #693-596-8673 Chipset: Via Apollo Plus Bios: Award Software International Ver. 4.51 Memory: sdram 192mb- modul1, 64mb/modul2, 128mb HDD: ata WD 8gb Video card: ATI rage IIC AGP 8mb הניתונים הוצאו ע"י sisoft nandra 2005 & cpu-z 1.25 לגבי יצרן הלוח לא היו ניתונים אז פתחתי את המארז וחיפשתי מדבקות, תבליטים וכו... כמה שעות ארוכות בשיטוט ברשת השלמתי כמה מן הנ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by JJSTAR,

Sorry for the English - but I' work in English - I know there must be ::someone:: out there who can help. At wit's end here with no where to turn. Here's what happened. I got a birthday present - of a new pc. Someone put it together with new parts - - very nice. Except I can't record. And recording is THE most important thing for me right now. I just got a new PC with a Foxconn MB - Realtek integrated audio. Downloaded the latest drivers from Realtek - power up and no go. Sound is coming out but nothing is going in. Of course went into master volume controls - checked there - everything is ok. Same in Device Mgr. Tried recording from line-in and CD in Audacity - silenc…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  6. Started by nim901,

שוב, הלוח המעצבן הזה עושה לי בעיות ואני לא מבין למה. כשאני מדליק את המחשב אז אחרי שהוא מזהה את הזיכרון הוא מתחיל לעשות מלא ביפים ארוכים ומעצבנים ואז הוא ממשיך לטעון והוא כותב שהמעבד לא זוהה לחץ F1 להמשיך או DEL להכנס לביוס ואז הוא נתקע. מה פשר הציפצופים? לפחות שהלוח יהיה תקין עד אחרי החג ואז אני אחליף אותו, נמאס ממנו

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. Started by Islam Badir,

שלום רב הבן שלי קנה אוזניות רייזר קראקן ...הוא מצליח לשמוע בהן אבל המייק לא עובד... ניסינו לעדכן וגם לשנות בצלילים אבל אין לא הצלחנו האם יש למישהוא עיצה?

8. Started by moti30,

שלום אני מנסה לאתחל מחשב עם LIVE CD. והוא כותב לי הודעה: isolinux disk error 10 ax = 4200 drive ef. יש למישהו מושג מה זה אומר?

9. Started by orzilca,

עוד מישהו חווה בעיות עם הכרטיס הנ"ל? אני למשל לא מצליח להפעיל את המשחק Counter-Strike הוא פועל לזמן מסויים(לא קבוע) ואז קופא והמחשב נתקע אני לא יודע מה לעשות אני משתגע ניסיתי דרייברים, התקנת המשחק מחדש ועוד דבר אחד אני יודע -> זה לא קשור למשחק עצמו יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by ExTazy,

שלום רב, פירמטתי את המחשב שלי לWindowsXP ומאז כל פעם כשאני מנסה לחבות אותו, הוא עובר למסך שחור ומופיע הודעה "It is now safe to turn off your computer" ועד שאני לא לוחץ על כפתור החיבוי המחשב ממשיך להמצא במסך הזה ורק לאחר שאני לוחץ המחשב מתחבא. חשוב לי לציין שלפני שפירמטתי את המחשב הכל עבד כשורה(ואף פרמטתי בעבר והכל עבר כשורה גם כן). אני מודע לכך שזו בעיה נפוצה: http://support.microsoft.com/kb/810903 וניסיתי לעשות מה שכתוב שם ועוד פתרונות רבים שמצאתי אבל שום דבר לא עבד (ברוב הפתרונות אומרים לשנות משהו בלשונית APM ב-Power Options, אבל הבעיה שאין לי את הלשונית הזו) תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by MaC_MaN,

יש לי איזה תקלה במחשב של אחי כל פעם שאני עושה לו כיבוי הוא לא נכבה הוא רושם ITS NOW SAFE TO... עכשיו נסתי לערוך את רגיסטרי כמו שרשום במיקרוסופט וזה לא עוזר... המפרט הוא: לוח אם: Asus k8v-x se/ מעבד amd 3000 2.ghz 64bit מארז של compucase 6A זגרונות של KINGSTON 512M.B 400MHZ זה ניראה לי הנתונים הקריטים לתקלה הזאת... (תקנו אותי אם אני טועה) עכשיו לי יש את אותו מפרט ואצלי הוא נכבה כמו שצריך... ההבדל היחיד בין המחשבים ששלי זה צורב רגיל ושל אחי צורב די וי די שאני לא מאמין שזו יכולה להיות הבעיה... יש למישהו אולי איזה כיוון לזה.? אופס שחכתי פרט חשוב מדובר בWINDOWS XP SP2 ד.א: אין APM בPWOER OPTIONS אז אל תגידו לי לעשות את זה. תודה ואם אני יצטרך לערוך אותו שוב …

• 44 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by jackhicks121,

SAS 6GBPS HDD/900GB-10K RPM-3.5Inch

• 0 תגובות
    • 126 צפיות
  13. Started by elik_1,

מדוע לא ניתן להתקין בWIN 8 את תוכנת JAVA???

14. Started by DrElisx12,

שלום אני קיבלתי מחשב חדש מאווד טוב ואז שבא לי להוריד משחק נגיד או עושה שרת באיזה משהו אז חייב JAVA ואז הוא כותב לי Java crush או java error מישהו יודע לטפל בבעיה אני ממש רוצה כבר לעשות את השרת תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by hitman13,

מי יכול לעזור קניתי את הגויסטיק של לוגיטק מישהו יודע איך אפשר להפעיל אותו בPC רגיל הגויסטיק מיועד לPS2 מגיע עם חיבור USB

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. Started by עזרא יעקב,

כתוצאה מהפסקות חשמל התוכנה של הטלביזיה נעלמה ואיך אפשרות להפעילה למזלי אני באחריות וטכנאי ביצע אפגרייד המזכירה בקשה 250 שקל עבור טכנאי. בקשתי היא איכן ניתן להסיק את הקובץ לא יתכן שכל הפסקת חשמל תשבאת המחשב בטלביזיה והצרכנים ללא סיבה ינוטרלו למספר ימים וישלמו מכספם על מחדלי חברת החשמל בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מקלדת USB. היא עובדת בשלב הראשון של הBoot (להגיע לBios) ואז מפסיקה עד להעלאת ה Windows. הסיבה שזו בעיה עבורי היא שתוך כדי עדכון דרייברים הגעתי למצב שאני מקבל מסך כחול בעת העלאת ה Win. בנוסף- אני סובל מבעייה של איטיות מטורפת בזמן ה Boot (עד השלב שה WIN מתחיל לעלות). זה יכול לקחת 5 דקות. משיטוט בפורומים הבנתי שזו בעיה מוכרת של סדרת הלוחות הזו של ג'יגבייט. לא מצאתי פתרון ברור. מה זה לא: הגדרות USB ב BIOS. שיחקתי איתם הלוך ושוב וזה לא פתר. בעיית זכרון: החלפתי וזה עדיין קורה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Kaspersky מחק לי דברים שאני צריך באמצע סריקה מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  19. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. כל פעם שאני מעלה את המחשב בזמן האחרון קופצת לי הערה, Kdbsync.exe הפסיק לפעול. מה זה אומר, זה משפיע על משהו והאם זה בר תיקון ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by captaincaveman,

היי, המחשב כבה מעצמו (בלי BSOD) וב-EVENT VIEWER של WINDOWS מופיעה רק הודעת השגיאה שבכותרת. ניסיתי ספק אחר, שיחקתי עם הזיכרון קצת (הוצאתי והכנסתי), ניתקתי את ה-POWER וה-RESET מהלוח (במידה ואחד מהם מקצר). זה קורה גם ב-IDLE וגם ב-LOAD. רעיונות?

21. Started by yoavgazit,

היי תקלה מוזרה - לא מצאתי פתרון בשום מקום : מדי פעם, בערך פעם או פעמיים ביום, המחשב מכבה את עצמו לב - או תוך כדי עבודה או כשהוא במצב שלא נוגעים בו. זו לא כניסה למצב שינה. ההגדרות בסדר. ב event viewer מופיעה אחרי דבר כזה תקלה : Kernel Power ID 41 Task category 63 יש למישהו מיד ו\או פתרון לנושא ולתופעה המטרידה ? תודה רבה

22. Started by MRshmelo,

מסך כחול לאחרי כניסה לשרת של המשחק AA:פרטים שם הבעיה שהמחשב מציג: Kernel_Data_INPAGE_Error בפיסקה הראשונה הוא כותב: Check to make sure any new hardware or software in properly installed. If this a new installation; ask your hardware or software manufacturer for any windows update you might need. בפיסקה השנייה הוא כותב על המשך הבעיה: If problems continue; disable or remove any newly installed hardware or software. disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components; restart your comeputer; prees F8 to select advanced startup options; and then select safe mode ואז יש לי: Technical Information : Begining dump…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. שלום לכולם, קיבלתי מאחי את המחשב שלו, והתקנתי בו WINDOWS 7 מחדש. בזמן הפעלת משחקים עם דרישות גרפיות המחשב נכנס לBLUE SCREEN - KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. אשמח להכוונה ועזרה. ================================================== Dump File : 081713-27175-01.dmp Crash Time : 17/08/2013 22:58:33 Bug Check String : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR Bug Check Code : 0x0000007a Parameter 1 : fffff6fc`40008a98 Parameter 2 : ffffffff`c000000e Parameter 3 : 00000000`21803860 Parameter 4 : fffff880`0115393c Caused By Driver : ataport.SYS Caused By Address : ataport.SYS+1e93c File Description : ATAPI Driver Extension Product Name : Microsoft® Win…

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by dor123,

שלום לכולם. ב-14/11/2016 03:19:34 הופיע במחשב של אימא שלי מסך כחול. פרטים: ================================================== Dump File : 111416-12386-01.dmp Crash Time : 14/11/2016 03:19:34 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x82c396f5 Parameter 3 : 0x9388dc20 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : win32k.sys Caused By Address : win32k.sys+c96f5 File Description : מנהל התקן של Win32 מרובה משתמשים Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dudubitn,

שלום, אני כבר על סף יאוש מהשגיאה הזו...המחשב מאתחל את עצמו מידי 3 ימים תמיד בשעות שבהן אני לא נמצא במחשב, אני עם הבעיה הזו כבר מספר שבועות בהתחלה חשבתי שזה בגלל התוכנה combofix מכיוון שלאחריה התחילה הבעיה הנ"ל, ביצעתי שיחזור מערכת ואכן הבעיה נעלמה אך רק במרחקי איתחול רחוקים יותר. לפני השיחזור האיתחולים היו מידי יום. ברשותי מערכת הפעלה windows 7 ultimate sp1. מה שחדש הפעם שקיבלתי שגיאה נוספת event log 6008 באותה שניה שמופיע האירוע הנ"ל במציג האירועים לאחריו המחשב קורס ומבצע איתחול כפוי. אולי זה יסייע לפתור את הבעיה. event log 6008: - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="EventLog" /> <Event…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים