רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
חברה זה רק אצלי או גם אצלכם שומעים מהראוטר EDIMAX 6104K זימזומים / רעשים נמוכים ???? הוא עובד אצלכם ללא רעש ? ממש שקט ?? אשמח לתשובה מהירה ממי שיש ברשותו את המכשיר הנ"ל
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי בבית כעת 5 מחשבים עובדים, ומתוכם 4 מחוברים לראוטר ואחד לא מחובר בכלל. המחשב שלא מחובר בכלל יושב ליד המחשב שלי שכן מחובר. חשבתי אם יש אפשרות לקנות כרטיס רשת נוסף למחשב שלי שיתחבר לכרטיס רשת של המחשב שלא מחובר, וכך בעצם מתי שאדליק את המחשב שלי, למחשב השני שלא מחובר לראוטר תהיה גישה לאינטרנט. האם זה אפשרי? אם כן, איזה כבל אני צריך לקנות? בתודה מראש, Manbot.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מגדירים על כרטיס רשת Ip Static, ולאחר פירמוט.ה- Ip מוגדר עדין בפעול על הכרטיס? או שזו בכלל הגדרת תוכנה ולא חומרה ולאחר פירמוט היא לא נשמרת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום... יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר כבר שנתיים הוא פועל ככה...ובימים האחרונים הוא עושה לי בעיות כמו ריסטרט לעצמו ככה שהוא מנתק אותי מהכל... ולפעמים המנורה האדומה של המודם נדלקת ואני צריך לכבות אותו ולהדליק אותו מחדש... השינויים שעשיתי בזמן האחרון הם שהעברתי את המודם למקום אחר...(אבל כבר במקום הישן התחילו הבעיות) ושהוספתי עוד מחשב לרשת ככה שכבר יש לי 5 מחשבים מחוברים ברשת...אחד (שלי) עובד בדרך כלל הם הורדות והמחשבים האחרים אם הם בכלל עובדים אז הם רק לגלישה... המהירות חיבור שלי היא של 2 מגה מהירות העלאה עלובה כמו של כולם... מישהו מכיר את הבעיה ? ואני לא רוצה לשדרג את המודם לדגם החדש יותר למה הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל... תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. שידרגתי לא מזמן את הרשת שלי כולל תשתית ו SW ל 1GB לשם כך היו לי כמה מחשבים שהייתי צריך לרכוש עבורם כרטיס רשת של 1GB הכל עבר חלק... אך יש כמה מחשבים שהתחילו לעשות לי בעיות המוזר מבניהם הוא שהקבלה של קבצים והשליחה שלו פשוט בקצב שונה לחלוטין קבלת קבצים אני מקבל 1 GB אך שאני שולח קבצים זה שולח לי במהירות אולי של 10MB נסתי להגדיר את הSW ל 1 GB קבוע וגם לכרטיס הרשת ועדין עושה בעיות גם שזה על אוטומטי יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? (כאשר אני יורד ל 100 MB הכל נראה תקין הבעיה קיימת שאני עובר עם המחשב ל 1GB והמחשבים אצלי כולם XP)
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, ברשותי הנתב של בזק (U2760 של D-Link או משהו בסגנון, תומך בתקן N) ואני מעוניין להגדיר את השידור האלחוטי באופן האופטימלי. מבחינתי שישדר בעוצמה מקסימלית ומהירות מקסימלית. אני לא מבין כלל בנושא ומאוד אשמח לעזרה ועצות. *כך נראה חלון ההגדרות: וכך נראת התוכנה של Edimax (אנטנה דגם EW-7612UAN): בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז אני סטודנט שגר במעונות במכללה, בחדר שלי אין אינטרנט. אלא אם כן אני מוכן לשלם ספק+תשתית.... בקיצור הרבה כסף בשביל סטודנט . העניין הוא כאשר אני יוצא מהחדר ומתרחק מטר וחצי אני מצליח לקלוט את הWIFI של החינמית של המכללה. אז אני צריך משהו שיגדיל את הטווח קליטה של ה WIFI של הנייד שלי. מה תוכלו להמליץ לי?. העדפה למשהו פשוט שלא דורש התקנה מסובכת, וכמובן שהמחיר צריך להיות סביר. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
אנחנו מחוברים לאינטרנט של חברת ברק שהספקית שלנו היא בזק ממה שהבנתי. מהירות האינטרנט היא 5 מגה וברשת מחוברים כ3 מחשבים, אחד נייח מחובר ישירות, אחד נייח מחובר בכרטיס רשת אל חוטי ואחד נייד שמחובר אל חוטי. עד לפני שבוע מהירות האינטרנט הייתה מהירה ומהירות ההורדה שלי הייתה כ600 ק"ב, כיום מהירות האינטרנט שלי בקושי מגיעה ל300 ק"ב ובכל המחשבים מורגשת האיטיות הבלתי נסבלת בגלישת האינטרנט. האם עוד מישהו מחברת ברק מרגיש באיטיות הזאת או שזה רק אצלי? איפסתי את כל כרטיסי הרשת והראוטר ועדיין האיטיות מורגשת בצורה חזקה, ואני לא יודע אם זה האינטרנט עצמו או הראוטר, איך אפשר לבדוק זאת?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי .. אני מחפש ראוטר טוב ופשוט שיתחבר ל Alcatel Speed Touch Home בין 200 ל 300 שקל . בעקרון אני לא צריך תמיכה ברשת אלחוטית, אבל אם זה ייכנס בתקציב, זה יהיה נחמד.. תודה רבה, תום.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית שאני רוצה לחבר רשת אלחוטית בינהם כדי שיהיה בשניהם אינטרנט. המרחק הוא 5-10 מטר, אני לא מחפס משהו מתקדם במיוחד- אבל שיהיה איכותי ויספק את הצרכים שלי. תמליצו לי על ראוטר: דגמים שראיתי: 1) של 3COM, יותר זול ונראה לי מתאים. כתבו שלא תומך בכבלים באחת התגובות. ויש לי כבלים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 2) יותר יקר, האם באמת יש צורך בכזה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 דגמים אחרים\הצעות\חסרונות ויתרונות יתקבלו בברכה אה וצריך גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
עד שעה 11 היום בבוקר שיחקתי במשחקים עם פינגים נורמליים במשחק CALL OF DUTY. פינגים בין 100-170. אבל בשעה 3 בצהריים היום, כשניסיתי להיכנס לשרתי המשחק, ראיתי פתאום שכל השרתים למשחק הזה (ששמורים בתוכנה THE ALL SEEING EYE) יש להם פינג גבוהה מ-400!!!!!!!!!!!!!!1 זה אף פעם לא קרה לי. ניסיתי כמה פעמים להתנתק ולכבות מחדש את המחשב אבל לא עזר, הפינגים עדיין ממש גבוהים. סרקתי וווירוסים עם NORTON 2005, תוכנות ריגול עם AD-AWARE ו-S&D, אבל זה בכל זאת לא עזר. המחשב נקי מווירוסים ותוכנות ריגול והפינגים של שרתי המשחק עדיין בשמיים. אני בכבלים עם אינטרנט זהב, חבילה של 1.5MB. בבקשה תעזרו.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית. שני מחשבים. מחשב אחד מחובר בכבל רשת ישירות לנתב והמחשב השני עם כרטיס רשת אלחוטי. הגדרתי במחשב השני שהכוננים יהיו משותפים. אני מציח לראות את הכוננים של המחשב השני מהמחשב שלי רק אם אני מבטל את חומת האש של windows שם. איך אני מגדיר כך שחומת האש במחשב השני תיהיה פעילה, אבל תיהיה כבויה לרשת המשותפת? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי אז ככה אני עובד עם win xpוהמחשב שלי מחובר לאינטרנט מהיר משום שהוא המחשב החזק מבין השתיים שברשותי. המחשב השני הוא עם win 98se אז ככה -עד היום הייתי רשת בין שני המחשבים והכל היה טוב ויפה(שהמחשב החזק היה מחובר גם החלש היה מחובר אוטומטית לאינטרנט) עקב שינויים בתוך הבית(העברת דברים ממקום למקום ועיצוב הבית מחדש)שני המחשבים עברו מקום וניתקתי אותם מהחשמל עכשיו להפתעתי כשחיברתי אותם שוב הרשת לא עובדת:-( לאחר בדיקה קצרה בשני המחשבים הכרטיס רשת מוגדר והכבל מחובר כראוי משום שאני לא מבין כלום ברשתות(עשו לי את הרשת בחנות) ולא ממש בא לי לחזור לשם. למישהו יש רעיון לפיתרון הבעיה ? אני מתאר לעצמי שיכולות להיות מיליון סיבות אבל נסו לחשוב ולעזור :-) תישאלו שאלות מנחות אני יבדוק ויע…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי לחבר נתב Linksys WER54GL, שמחובר למודם כבלים (ללא חייגן) של חברת טומסון. במחשבים שמחוברים ישירות לנתב אין לי בעיה לגלוש, אך במחשבים שמחוברים אלחוטיים הנתב מזוהה, אך אין אפשרות לגשת לאינטרנט. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המחשב שלי פועל על VISTA והשני עם XP; כשאני משתף משהו מהויסטה ל-XP ואני רוצה להיכנס אליו מהמחשב השני, הוא מבקש יוזר ניים וסיסמא, ולא הגדרתי לו שום דבר כזה. ניסיתי ביוזר ניים לשים Owner והוא כניראה קיבל את זה, אך כן יש סיסמא ואין לי מושג מה היא. למשתמש שלי עצמו אין סיסמא, לכלום במחשב שלי אין סיסמא... איך אני מגדיר שהוא לא ייבקש סיסמא ופשוט ייתן לי להיכנס מהמחשב השני לקבצים ששיתפתי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לפני תיאור הבעיה אציין שהכל עבד מעולה עם המחשב הישן. קניתי מחשב חדש עם הלוח H87-D3H וכרטיס רשת Build in I217-V, ברשותי הראוטר של בזק Dlink 6740U כאשר אני מעביר קבצים להרדיסק בפופקורן a-210) דרך SMB העברת הקבצים תיכשל רנדומלית עם ההודעה "There is a problem accessing \\popcornhour.." ניסיתי להעביר קבצים עם ftp ושם אותה גבר בשינוי אדרת , גם באופן רנדומלי: "connection reset by peer" דברים שניסיתי: לשנות את ההגדרה תחת Network של auto ל 10/100 בהגדרות של הפופקורן בהגדרות של הכרטיס ניסיתי לשנות את המהירויות של ה Link Speed ל 10/100 דופלקס שלם וחצי דופלקס ריסטור ועדכון גירסא לפופקורן, התקנה מחדשה של האפליקציות אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט, ואתמול התקנתי עידכון לדרייבר ZyDAS ZD1211 802.11 b+g Wireless LAN של מתאם edimax ew7317. מאז אני לא מצליח להתחבר לנקודת גישה שיש לי.. זאת אומרת ew 7206agp גם של edimax וגם לפעמים tbh לא מצליח להתחבר לראוטר.. אני לא יודע איך אוכל להוציא את העידכון.. ניסיתי להסיר אותו דרך ווינדווס אופדייט.. והוא לא היה ברשימה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית ראוטר של טרנדנט + מודם של תומפסון שאליה מחוברים : מחשב נייח - WIN 7 - כרטיס רשת אלחוטי tew643pi של Trendnet מחשב נייד - XP - עם כרטיס רשת אלחוטי. אייפוד טאצ'. כל השלושה נמצאים כרגע באותו חדר, האייפוד מתחבר לרשת + יש גלישה. המחשב הנייח מזהה את הרשת + קישוריות מוגבלת . מחובר כרגע עם כבל לראוטר - עובד מצויין. המחשב הנייד - מזהה את הרשת לפעמים - גם כשהוא סנטימטר מהראוטר. שני המחשבים מתחברים יופי לרשתות הפתוחות של השכנים. מה אני עושה לא נכון ? איך מתחילים להסתכל על זה בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום- לפני יומיים חיברתי מחשב ישן לרשת הביתית בצורה אלחוטית ע"י מתאם אינטרנט USB שישמש אך ורק כמחשב להורדות... מאז (ז"א כל פעם שהאימיול פועל) האינטרנט בכל הרשת תקועה ואיטית להחריד... הייתי בטוח שהראוטר מונע מצב כזה - כך אפילו אמרו לי בחנות...! יש קשר בין ההורדות במחשב אחד ברשת לתקיעת הרשת כולה....? או שזה מסיבה אחרת..? אם כן- יש לזה פתרון...? בבקשה תעזרו לי...! תודה רבה..! (אגב- הרשת מרוכזת בראוטר אדימקס ומחשב נייד ונייח מחוברים אליו אלחוטית)
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום ADSL מערכת הפעלה WINXP 4 מחשבים ברדיוס של 8 מטר [ רק אחד מהם מחובר לאינטרנט ואני רוצה לחבר את כולם] ניסיתי ללמוד את הנושא מהמדריכים שבפורום, בקריאה ראשונית נראה כי הקמת רשת ביתית אלחוטית היא דבר מורכב ובעייתי למי שהנושא זר לו. קיימות בפני 2 אפשרויות 1 להזמין התקנה דרך HOT 2 להעזר בפורום בתנאי שהחברים יובילו אותי צעד אחרי צעד עד להקמת הרשת. הדבר הראשון שרציתי לדעת האם הקמת הרשת זה דבר מסובך או שההתרשמות שלי מוטעת. והאים כדאי [ מבחינת עלות ] לעשות את הרשת דרך HOT ובכך לחסוך כאב ראש רב . תודה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האלן בזמן האחרון ההורדות שלי די איטיות,יש שיטות ל"המהיר" את האינטרנט ? על ידי התקנת דברים,מחיקה הוספה? כל דבר תודה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני נכנס לדירה חדשה ורוצה להקים רשת קווית. אין לי מקום בארון תקשורת לראוטר, האים ניתן לחבר את הסיב האופטי (לאחר קופסת הממיר) ישירות ל switch, ומה switch לחבר את הראוטר או שחייבים את הסיב ישירות לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב, בביתי מספר מחשבים וכולם מריצים WINXP. כל המחשבים מחוברים ישירות לסוויטצ'. בנוסף קיים ראוטר ומודם של DSL שמחובר גם הוא לסוויטצ'. כרגע המצב הוא שכל אחד מהמחשבים יכול לגלוש אינטרנט באופן חופשי, אך הבעיה היא שהמחשבים לא יכולים לדבר בינהם. כשאני מריץ את אשף התקנת הרשת הבייתית, בוחר אחר, ושם בוחר את צורת החיבור שלי (כל מחשב מתחבר לסוויטצ' ומשם לאינטרנט בנפרד), מופיעה ההודעה הבאה: המחשבים לא יכולים לתקשר בינהם, אין שיתוף מדפסות ורק האינטרנט נגיש לכולם. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ראיתי שהמלצתם על TP-LINK -WR541G (זה הדגם?) אבל יש לי כמה שאלות: 1. אין משהו זול יותר? 2. לכמה מחשבים חוטיים הוא מתחבר? 3. איך הולך החיבור האלחוטי? 4. האם אפשר לחבר את זה אלחוטי ללינוקס? 5. מה הטווח שלו? הוא יגיע מחדר בקצה אחד של הבית לקצת השני? (אין קומות,רק מעבר,בית בערך 110 מ"ר) עד עכשיו הייתי מחבר 2 מחשבים למוטו SB4200 בלי שום בעיה כי אין לי חייגן,אבל עכשיו זה עושה בעיות והאינטרנט נופל בשעת לחץ. יש פיתרון..? תודה [br]פורסם בתאריך: 31.01.2007 בשעה 13:42:56 מישהו?בבקשה זה דחוף לי.. אחותי צריכה את זה ללימודים
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-