רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום... יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר כבר שנתיים הוא פועל ככה...ובימים האחרונים הוא עושה לי בעיות כמו ריסטרט לעצמו ככה שהוא מנתק אותי מהכל... ולפעמים המנורה האדומה של המודם נדלקת ואני צריך לכבות אותו ולהדליק אותו מחדש... השינויים שעשיתי בזמן האחרון הם שהעברתי את המודם למקום אחר...(אבל כבר במקום הישן התחילו הבעיות) ושהוספתי עוד מחשב לרשת ככה שכבר יש לי 5 מחשבים מחוברים ברשת...אחד (שלי) עובד בדרך כלל הם הורדות והמחשבים האחרים אם הם בכלל עובדים אז הם רק לגלישה... המהירות חיבור שלי היא של 2 מגה מהירות העלאה עלובה כמו של כולם... מישהו מכיר את הבעיה ? ואני לא רוצה לשדרג את המודם לדגם החדש יותר למה הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל... תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי מחשב עם XP שהרצתי עליו UTORRENT ולא היתה לי כל בעייה להגיע למקסימום רוחב הפס שלי בהורדות. מאז שעברתי למחשב עם WIN7, אני לא מצליח להגיע לניצולת של אפילו 30 אחוז מרוחב הפס. ההגדרות הם זהות למה שהיה לי בXP. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המטרה להעביר אינטרנט אלחוטי בבית בין 3 מחשבים ויחידה רחוקה 20 מטר (2 קיר בטון, וקיר של מכולה.. לא יודע מה זה אומר) מצאתי 3 אופציות אפשריות: NetGear WGR614 D-Link AirPlus G DIR-300 Edimax BR-6204Wg מי מהן עדיפה? יש צורך להשקיע יותר כסף בראוטר תומך MIMO כמו ה-Edimax BR-6216Mg שעולה 250 שח
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פשוט לא מבין כלום כלום ברשתות תקשורת יש לי בבית שתי קומות ומחשב עם המודם למעלה והמחשב השני למטה אני העברתי כבל רשת מהחלונות מבחוץ זה מכוער ומגעיל ולא נוח ושמעתי גם מסוכן אם יש ברק אני לא יודע מה זה נתב רשת אלחוטית וכל כאלה משהו פה יכול להסביר לי ממש בקצרה איך זה עובד ומה אני צריך לקנות שזה יעבוד לי בלי חוטים? *המחשב למטה הוא נייד של IBM ויש בו כרטיס רשת אלחוטי
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז אני סטודנט שגר במעונות במכללה, בחדר שלי אין אינטרנט. אלא אם כן אני מוכן לשלם ספק+תשתית.... בקיצור הרבה כסף בשביל סטודנט . העניין הוא כאשר אני יוצא מהחדר ומתרחק מטר וחצי אני מצליח לקלוט את הWIFI של החינמית של המכללה. אז אני צריך משהו שיגדיל את הטווח קליטה של ה WIFI של הנייד שלי. מה תוכלו להמליץ לי?. העדפה למשהו פשוט שלא דורש התקנה מסובכת, וכמובן שהמחיר צריך להיות סביר. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן אנשים. כרגע יש לי ראוטר אלחוטי של בזק שלא שווה משהו כל כך, ואני מחובר אליו עם כבל. עכשיו, אח שלי קיבל מחשב ואנחנו קצת בבעייה... המחשב שלו נמצא בערך 8 מטר מהמחשב שלי, ו 2 קירות בטון באמצע. חוט לא בא בחשבון כי הוא יעבור בסלון, ולפי מה שהבנתי אני צריך להשקיע בראוטר וכרטיס רשת איכותיים בעיקר בגלל הקירות. השאלה שלי היא איזה דגמים אמורים לעשות את העבודה במקרה כזה, וכמה בערך אני אצטרך להשקיע בכל הסיפור הזה. ועוד משו, לא תהיה בעייה לחבר את המחשב שלי בחוט לראוטר, ורק במחשב של אחי יהיה כרטיס רשת, נכון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
TRENDnet TEW-228PI 11Mbps Wireless LAN PCI Adapter TRENDnet 802.11b Wireless 4 port router TEW-231BRP אני לא רוצה המלצה לG כי זה רק בשביל שני מחשבים והמחשב השני יעבוד מקסימום שעה ביום (רק גלישה, אין הורדות). האם אני צריך עוד משהו במחשב בשביל רשת אלחוטית ? (בשני המחשבים יש כרטיס רשת רגיל).
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
היי אז ככה אני עובד עם win xpוהמחשב שלי מחובר לאינטרנט מהיר משום שהוא המחשב החזק מבין השתיים שברשותי. המחשב השני הוא עם win 98se אז ככה -עד היום הייתי רשת בין שני המחשבים והכל היה טוב ויפה(שהמחשב החזק היה מחובר גם החלש היה מחובר אוטומטית לאינטרנט) עקב שינויים בתוך הבית(העברת דברים ממקום למקום ועיצוב הבית מחדש)שני המחשבים עברו מקום וניתקתי אותם מהחשמל עכשיו להפתעתי כשחיברתי אותם שוב הרשת לא עובדת:-( לאחר בדיקה קצרה בשני המחשבים הכרטיס רשת מוגדר והכבל מחובר כראוי משום שאני לא מבין כלום ברשתות(עשו לי את הרשת בחנות) ולא ממש בא לי לחזור לשם. למישהו יש רעיון לפיתרון הבעיה ? אני מתאר לעצמי שיכולות להיות מיליון סיבות אבל נסו לחשוב ולעזור :-) תישאלו שאלות מנחות אני יבדוק ויע…
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לאבא שלי מחשב נייד חדש, במחשב הנייד יש לו כרטיס Wi Fi שבעזרתו הוא רוצה להתחבר לאינטרנט בבית, בנתיים יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים למודם/נתב שאילתרתי, Terayon TJ715. אין לי חייגן לאינטרנט, המחשבים מחוברים כל עוד המודם פועל. איך אני יכול בדרך הכי זולה, לגרום למחשב של אבא שלי להתחבר לאינטרנט בבית?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הי אנשים. מאתמול התחילה לי בעיה עם אתרים בחו"ל. האתרים בחו"ל עובדים בסדר מדי פעם אבל לרוב יוצא ש- FireFox פשוט נתקע ב- looking for www.abcdefg.com אתמול זה גם קרה לי ובכלל לקח לראוטר מלא זמן להתחבר אז החלפתי IP ואז זה עבד. אז אני רוצה לדעת עם הבעיה אצלי בראוטר או שיש את זה לעוד אנשים. יש לי ראוטר Edimax AR-7064g
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבקשה יש לי מחשב עם חלונות 7 ובו 3 כוננים 1 סיסטם ו-2 לDATA האחד של טרה עשיתי לו שיתוף ויש אליו גישה מכל המחשבים ברשת שלי והוא סבבה השני הוא 500 GB עשיתי לו שיתוף באותה דרך בדיוק ואני רק רואה אותו אבל לא יכול לגשת אל הקבצים שלו מישהוא יודע אולי למה? אולי אני עשיתי משהו לא נכון למרות שבדקתי כמה פעמים והשיתוף ב-2 הכוננים זהה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מי שרוצה להתחבר לאינטרנט אז תוך דקות יש לו אינטרנט אבל להתנתק מהאינטרנט יותר קשה מ"תוכנית ההתנתקות" האוריגינאלית!!! מזיינים את השכל שעות וימים ולא מנתקים מדברים איתם בעברית והם בשלהם תחכה שניה תחכה שניה למה אתה רוצה להתנתק למה ככה תנתקו כבר לא אני יבוא אליהם עם פטיש 5 וירסק להם את המשרד בסוף
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום כולם לא מזמן רכשתי מחשב נייד חדש, ואני רוצה לחבר אותו אלחוטית בבית. אני כמה שפחות מעוניין בראוטר, כי אני לא רוצה לחבר את הנייח שלי לראוטר מסיבות שקשורות בשיתוף קבצים ובאופן כללי בלהיות "פתוח" יותר לרשת, בלי להתעסק בהגבלות שונות מצד הנתב. אני מחפש את הפתרןו הכי נוח והכי זול לחיבור הנייד אלחוטית (מיותר לציין שבנייד כמובן יש כ.רשת אלחוטי) בבית יש לי מחשב (נייח) אחד, ואני המשתמש היחיד בו, וגם בנייד. הנייח מחובר בכבלים , בחיבור MPLS (ללא חייגן) דרך 013 (נראה לי שאפשר למשוך 2-3 כתובות IP בחיבור כזה) הנייד לא צריך טווח שידור גדול, הבית די קטן, המרחק הכי גדול שהוא יהיה מהנק' המשדרת יהיה כנראה 4 מטרים. מבחינתי המצב האידאלי הוא לקנות ACESS POINT שיחובר דרך סוויטצ' למוד…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי אני וחבריי הclan שלי החלטנו שהגיע הזמן להשכיר שרת... אז ביררתי ויש את www.linuxserv.co.il ויש את www.beesites.biz... עכשיו שיררתי לחודשיים בשניהם עולה 220 ש"ח אבל אני לא מבין באיזה שרת אני מקבל יותר מודים\החלפת מפות\אפשרויות אדמין וכדומה.. אם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי אני אשמח! תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן אז המצב הוא כזה, הכל היה טוב ויפה, רציתי להדפיס משהו, הדלקתי את המדפסת, פתאום נפל האינטרנט, אמרתי מקרה (דא זה קרה כמה פעמים, אבל לא ייחסתי לזה חשיבות) בכל מקרה, מאז עד עכשיו היו פינגים גבוהים, החלטתי לבדוק באמת אם זאת הסיבה. ניתקתי את המדפסת, בום האינטרנט חזר להיות רגיל. מה? אין לי מושג אני מחובר לבזק, ומשתשמ בנתב B שלהם (כןכן יודע שהוא חרא), בכל מקרה, המדפסת מחוברת אליו ישירות ויש לה כתובת איפי סטטית. ממה זה יכול להיגרם?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני משחק להנאתי TF2 ופתאום אני רואה שהפינג שלי על 300 וזהו שרת בארץ! לאחר מכן הפינג צונח לסביבות 17-40 ואז שוב לסביבות 200-300.. אני חייב לציין שבעיה זו לא קרתה בעבר לדעתי לאחר ששיניתי הגדרות גרפיקה במשחק הדבר קרה אך לא נראה לי שיש איזשהו קשר בין 2 הדברים.. צריך עזרה..
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מעוניין לשחק במשחק עם מחשב אחר דרך האינטרנט אבל לא בדרך הרגילהאלא בדרך הגדרות כתובות IP ופתיחת פורטים כמו שעושים באתר הזה : http://www.csc.liv.ac.uk/~greg/nfsu2relay.html או בעזרת התוכנה GIT כמו שפה: http://forums.morpheussoftware.net/viewtopic.php?t=289 או עם התוכנה הזו (האתר ברוסית) http://www.needforspeed.lv/pages/articles/u2-16.htm אז אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה אני יודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני ראוטרים אלחוטיים: 1. D-Link DSL-2650U 2. GIGABYTE GN-B495 את הנתב של D-Link קיבלתי מבזק והוא משמש גם כמודם ADSL המחובר ישירות לאינטרנט. את הנתב השני, GIGABYTE, הגדרתי כנקודת גישה (Access Point) על מנת להרחיב את טווח הרשת האלחוטית וגם כי מחובר אליו ישירות בכבל מחשב נוסף שאין עליו כרטיס רשת אלחוטי, אלא רק כרטיס רשת רגיל המתחבר בכבל. הנתבים מחוברים אחד אל השני בצורה אלחוטית על ידי שימוש ב WDS והכל עובד טוב ויפה. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להצפין את הרשת ככה שהשכנים לא יכנסו לי אל הרשת ברגע שאני מגדיר wep-key בנתב ה D-Link, אין יותר תקשורת בין שני הנתבים, וה GIGABYTE מפסיק לתפקד כ Access Point. מה עושים? *** עדכון *** הגדרתי בדיוק את אותו ה we…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, תצורת המערכת: מחשב1- כרטיס רשת אלחוטי + 2 כרטיסי רשת OB ( לוח GB X38) מחשב2 (HTPC)- כרטיס אלחוטי + כרטיס OB . ראוטר נמצא בקומה שנייה יחד עם מחשב1 . ממחשב2 הגלישה הורדה קבצים היא במהירות רוחב הפס -תקינה ואין בעיות. אך העברת הקבצים ממש ממש מבאסת בין המחשבים (GIGA לוקח בערך שעה). חשבתי להתשמש בכרטיסי הרשת הOB עם כבל מוצלב, אך אני רוצה שזה יהיה רק לטובת העברת קבצים מהירה ובלי שהאינטרנט יתנתק מהרשת (דרך הראוטר). האם אוכל לקבל הדרכה אם זה אפשרי? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב,אכשיו אני לא יודע איך להתחבר ומה להתקין :'( איך להתקין את החייגן/כרטיס רשת וכו'.... אני ב 012 net 2.0 CABLE--בבקשה תעזרו לי ---- :-X
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הי, יש לי שני הום פלאגים בבית שרכשתי מבזק. הדבר היחידי שכתוב עליהם זה "billion". עכשיו אני רוצה לקנות עוד זוג הום פלאגים, האם הם יעבדו עם ההום פלאגים הקיימים? ועל איזה דגם אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בוקר טוב, בביתי מספר מחשבים וכולם מריצים WINXP. כל המחשבים מחוברים ישירות לסוויטצ'. בנוסף קיים ראוטר ומודם של DSL שמחובר גם הוא לסוויטצ'. כרגע המצב הוא שכל אחד מהמחשבים יכול לגלוש אינטרנט באופן חופשי, אך הבעיה היא שהמחשבים לא יכולים לדבר בינהם. כשאני מריץ את אשף התקנת הרשת הבייתית, בוחר אחר, ושם בוחר את צורת החיבור שלי (כל מחשב מתחבר לסוויטצ' ומשם לאינטרנט בנפרד), מופיעה ההודעה הבאה: המחשבים לא יכולים לתקשר בינהם, אין שיתוף מדפסות ורק האינטרנט נגיש לכולם. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שני בבית, ולחבר את שני המחשבים, שיהיו במרחק קצר אחד מהשני אך בחדרים שונים, דרך רשת אלחוטית. רק אין לי מושג בעניין הזה. אז כמה עולה רשת אלחוטית בסיסית בערך? משהו ממש פשוט. XP על שני המחשבים! ספק אינטרנט זהב בכבלים, 1.5MB/16KB
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ה בי-פוקוס שלי לא עובד כמו פעם, כנראה יותר מדי ביטורנט :-X.. anyway, הם יכולים להחליף אותו לאלקטל הזה, או אם אני אחכה עוד קצת אז אפשר גם מודם אחר של ECI. מה שאני רותה לדעת זה מי יותר טוב מבינהם, את מי ניתן להמיר לראוטר, למי יש הכי פחות בעיות, והאם יהיו לי בעיות עם לינוקס עם אחד מהם ? תודה :-* הכותרת תוקנה.. (יחד עם ההודעה)
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-