עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yonatan0011,

אפשר הוראות הפעלה לנתב d-link DES-1008D?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by turbo_G,

שלום יש לי אינטרנט 1.5 שלך וואו ויש לי מודם מדגם eci b-focus router 312+ והוא כל הזמן מתמתק ועושה adsl sync כל דקה יש מישהו שיכול לפתור לי אתה הבעיה הזהו תודה מראש

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by alextomin,

שלום כבר יומיים לא יכולתי להכנס לאתר כאן ולפורומים... מציג לי הודעה כזאת: Forbidden You don't have permission to access /community/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.34 Server at www.hwzone.co.il Port 80 לא יודע מה אפשר היה לעשות איתה-זה לא פעם ראישונה, ואני בטוח שזה יחזור על עצמו... לא יכולתי להכנס כבר יותר מיממה!. אני מחובר דרך ראוטר-שני מחשבים... אולי בזה הבעיה? ועוד שאלה: האם הראוטר צריך לחלק את מהירות האינטרנט? כי כשאחי מוריד משהו באימיול או בביטורנט(במחשב הראי…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by y_a_n_i_k,

???

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by eliezer,

אני מנוי של בזק בינ"ל ומחובר אליהם באמצעות ADSL של בזק. למודם ה- ADSL מחובר נתב ביתי אלחוטי של DLINK. בד"כ הכל תקין במשך שעות ארוכות. אבל לפעמים יש תקופה בה במשך כל 10 דקות יש קיפאון של פחות מדקה אשר נראה כמו ניתוק מהספק. בלוג של הנתב מופיעה הודעה מהסוג: The remote PPTP access concentrator is slow to respond. There may be connectivity problems. Above message repeated 32 times האם התופעה מוכרת? מול איזה מ- 2 "הבזק-ים" עלי להתלונן?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  6. Started by orjerby,

לא משנה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  7. יש לי 2 מחשבים אחד נייח אחד נייד ובקרוב עוד אחד נייח חדש אני רוצה לקנות נתב\ראוטר כדי שיהיה רשת אינטרנט ששום מחשב לא יהיה תלוי במחשב הראשי המרחק ממחשב למחשב 15 מטר בקומה אחת.. איזה ראוטר \ נתב כדי לבחור? אני רוצה שיהיה כולל עם מדפסת רשת ואיזה קבלים עליי לקנות? תודה !

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by idov,

האם צריך להתקין פיירוול בכל מחשב ברשת ביתית או מספיק להתקין אחד במחשב עם המודם?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  9. Started by amisha,

אני מחבור המון זמן לנטויזן בחבילה של 1.5Mb ולאחר פירמוט ומעבר ל XP SP1 במקום להוריד במהירות סביב ה 180 אני מוריד ב כ 120 ולפעמים פחות אני אובד עצות , יש לכם עצה בשבילי ? על המחשב מותקן אנטי וירוס של קספרסקי וFIREWALL גם כן של קספרסקי

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  10. שלום! רציתי לשאול...בניתי קובץ HTML שמכיל את כל הפייבוריטס שלי על מנת שאני אוכל להיכנס אליהם מכל מקום בעולם... העניין הוא שאני מחפש מקום ברשת וכתובת יחסית קצרה אם אפשר בחינם... האם תוכלו לעזור... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by dyn,

אז ככה.. בימים האחרונים התחלתי לקבל ניתוקים נוראיים באינטרנט ומהירות כל כך עלובה בגלישה, בהורדה ובהכל... דיברתי עם התמיכה של הספקית - בזק בינלאומי, ועם התמיכה של התשתית - בזק, עשיתי עם שניהם את כל הבדיקות האפשריות שניתן לעשות על מנת לבדוק את התקינות, שניהם אמרו לי שהכל תקין לחלוטין והבעיה היא למעשה בציוד שלי - כבל רשת, או ראוטר. הראוטר שיש לי זה D-LINK 2650U, יש לי אותו כשנה וחצי ולפי מה שאני רואה הוא כבר על הפנים... חשבתי לקנות לעצמי כבר ראוטר נורמלי ואיכותי, לא כמוו הראוטרים הגרועים שמקבלים מבזק... (היה לי בעבר ראוטר של SIEMENS שגם עשה בעיות)... לפי מה שהבנתי ה D-LINK DIR 655 הוא ראוטר מצויין שיחזיק לי לכמה שנים טובות ולכן אני שוקל לרכוש אותו... מה אתם ממליצים איזה רא…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  12. חברה, לפני שנתיים בערך קניתי כרטיס רשת זול ופשוט. אני לא קיבלתי שום דרייבר בתוך המארז ולא קיבלתי הוראות להתקנה. אך ורק את השבב. עכשיו, רשום לי על הכרטיס 3com שזיהיתי בתור חברה שמייצרת כרטיסי רשת. הבעיה היא שאפילו שהורדתי בערך 912353151356 דרייברים אני לא מצליח לזהות ולא מצליח להתקין את הכרטיס. הכרטיס רשום במחשב בתור PCI Device ושום דבר מעבר לזאת. רציתי לדעת אם ישנה דרך כלשהי לזהות את דגם הכרטיס ולמצוא את הדרייבר המתאים לו. תודה מראש, עידו.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by eagle_vision,

חברה זה רק אצלי או גם אצלכם שומעים מהראוטר EDIMAX 6104K זימזומים / רעשים נמוכים ???? הוא עובד אצלכם ללא רעש ? ממש שקט ?? אשמח לתשובה מהירה ממי שיש ברשותו את המכשיר הנ"ל

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  14. יש לי מחשב בקומה 1 שבו יש מודם ADSL על מהירות 256K אני מעוניין לקנות מחשב לחדר שלי שיושב בדיוק קומה מעל ואני מעוניין ברשת ללא חוטים. אני יודע שאני צריך ראוטר וכרטיס רשת אל חוטי, חוץ מזה אני לא יודע כלום השאלות שלי הם: יש משהו ממומלץ למהירות כזאת (ואם אני רוצה להעלות את המהירות ל 750K) איך מתקינים זאת? מה המחירים (אני מעוניין במשהו יחסית זול - בכל זאת סטודנט) תעזרו לי פה...

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  15. אז ככה: יש לי בבית כעת 5 מחשבים עובדים, ומתוכם 4 מחוברים לראוטר ואחד לא מחובר בכלל. המחשב שלא מחובר בכלל יושב ליד המחשב שלי שכן מחובר. חשבתי אם יש אפשרות לקנות כרטיס רשת נוסף למחשב שלי שיתחבר לכרטיס רשת של המחשב שלא מחובר, וכך בעצם מתי שאדליק את המחשב שלי, למחשב השני שלא מחובר לראוטר תהיה גישה לאינטרנט. האם זה אפשרי? אם כן, איזה כבל אני צריך לקנות? בתודה מראש, Manbot.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  16. אם אני אזין לו כתובת ידנית אז הכל יעבוד סבבה אבל אני לא מצליח לקבל כתובת דרך DHCP הראוטר בדוק תקין. איך אפשר לסדר זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  17. Started by PayneBack3251,

שלום... יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר כבר שנתיים הוא פועל ככה...ובימים האחרונים הוא עושה לי בעיות כמו ריסטרט לעצמו ככה שהוא מנתק אותי מהכל... ולפעמים המנורה האדומה של המודם נדלקת ואני צריך לכבות אותו ולהדליק אותו מחדש... השינויים שעשיתי בזמן האחרון הם שהעברתי את המודם למקום אחר...(אבל כבר במקום הישן התחילו הבעיות) ושהוספתי עוד מחשב לרשת ככה שכבר יש לי 5 מחשבים מחוברים ברשת...אחד (שלי) עובד בדרך כלל הם הורדות והמחשבים האחרים אם הם בכלל עובדים אז הם רק לגלישה... המהירות חיבור שלי היא של 2 מגה מהירות העלאה עלובה כמו של כולם... מישהו מכיר את הבעיה ? ואני לא רוצה לשדרג את המודם לדגם החדש יותר למה הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל... תודה מראש לעוזרים.

18. Started by comablack,

בחצי שנה אחרונה ה mirc נהיה איטי בטרוף עד לא מזמן היתי מוריד במהירויות של 150 kb לשניה היום אני עומד על 10 וזה בכל הערוצים ובכל השרתים אפילו ניסיתי לעבור ספקית אינטרנט אבל זה לא עזר למישהו יש מושג מה קורה האם זאת בעיה של ספקיןת האינטרנט בארץ או בעיה בmirc כל מידה בנושא יתקבל בשמחה תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  19. הייתי מחובר לספקית X והכל היה תקין. (חיבור מהיר לאינטרנט) החלפתי לספקית Y ונדבקתי בתולעת עקשנית שלא הצלחתי להפטר ממנה! היא חזה לי שוב ושוב. חזרתי לספקית X ולאח הסרת התולעת שוב בתולעת לא חזרה. חזרתי לספקית -Y ושוב פעם התולעת (אותה תולעת ) תוקפת אותי. זה הגיוני?

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  20. מדי פעם אני נתקל בקובץ שזורם מהרשת וכשאני מנסה לשמור אותו, למרות שיש לו כתובת שנראית רגילה, כל פעם אני מקבל בהורדה קובץ טקסט שבו שוב מופיעה הכתובת הנ"ל. לדוגמה: http://205.188.214.1:80/wb/gl/wbonline/windows/25/music/michelle_branch/video/all_you_want_wmt_300.wmv אם אטעיו אותו לנגן המדיה לא תהיה לו בעיה להזרים אותו מהרשת אבל אם אנסה להוריד אותו אקבל קובץ טקסט בסיומת WMV שבו כתוב: [Reference] Ref1=http://205.188.214.1:80/wb/gl/wbonline/windows/25/music/michelle_branch/video/all_you_want_wmt_300.wmv וחוזר חלילה. מישהו יודע איך ניתן בכ"ז לשמור את הקובץ בדיסק? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  21. שלום עקב כל הפוסטים על בעיות חמורות במהירות האינטרנט... אשמח לדעת אחת ולתמיד - האם יש אנשים שהאינטרנט שלהם לא איטי? במידה וכן, מה ספק האינטרנט שלכם? כי נכון לרגע זה הרוב המכריע של המתלוננים (אם לא כולם) גולשים דרך בזק בינלאומי. אם בשאר ספקיות האינטרנט מהירות האינטרנט טובה, הפתרון דיי פשוט הייתי אומר

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by eranir,

אני מתלבט בין 3 ראוטרים: edimax6204 / edimax6216 / linksys WRT54GL. רציתי להבין אם יש עדיפות של ממש בין שני הדגמים היקרים יותר ל-6204. בנוסף, האם העובדה שה-6216 הוא MIMO תורמת גם במידה ואיני קונה כרטיס MIMO? הייתי רוצה גם המלצה לכרטיס רשת, ולהבין האם יש סיבה להעדיף כרטיס PCI על USB. ולסיום שאלה קצת מוזרה: תחום התדרים של הרשתות הנ"ל דומה לתחומי התדרים של סלולר. עד כמה הקרינה היא נושא רלוונטי ובעייתי בכל הסיפור?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  23. אהלן אנשים. כרגע יש לי ראוטר אלחוטי של בזק שלא שווה משהו כל כך, ואני מחובר אליו עם כבל. עכשיו, אח שלי קיבל מחשב ואנחנו קצת בבעייה... המחשב שלו נמצא בערך 8 מטר מהמחשב שלי, ו 2 קירות בטון באמצע. חוט לא בא בחשבון כי הוא יעבור בסלון, ולפי מה שהבנתי אני צריך להשקיע בראוטר וכרטיס רשת איכותיים בעיקר בגלל הקירות. השאלה שלי היא איזה דגמים אמורים לעשות את העבודה במקרה כזה, וכמה בערך אני אצטרך להשקיע בכל הסיפור הזה. ועוד משו, לא תהיה בעייה לחבר את המחשב שלי בחוט לראוטר, ורק במחשב של אחי יהיה כרטיס רשת, נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by ofer,

מעוניין בהמלצה על ראוטר adsl בתקן pppoe במחיר סביר

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  25. Started by Amit_Alcobi,

אז ככה... אני רוצה להקים רשת אלחוטית לשיתוף קבצים עם הפלאפון והמחשבים בבית, אבל לא לשתף אינטרנט דרך הרשת הזאת... יש לי נתב אלחוטי וכרטיסי רשת בפלאפון והמחשבים, ואני רוצה שהמחשב שממנו אני משתף את הקבצים יקבל את החיבור שלו לאינטרנט דרך מודם USB וישתף את הקבצים דרך כרטיס הרשת שמחובר לראוטר האלחוטי. הבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחשב לרואטר האלחוטי הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המודם USB, הוא מנסה להתחבר דרך הנתב שלא מחובר לאינטרנט. אני יודע שאני יכול לחבר את המודם לנתב ואת הנתב למחשב וככה אני גם אשתף קבצים וגם אגלוש באינטרנט, הבעיה היא שאני לא רוצה לחלוק את החיבור לאינטרנט דרך הנתב... משהו פה יודע איך להגדיר את חיבורי הרשת שיתפקדו כמו שאני צריך? תודה.

דיונים חדשים בפורומים