עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי עכשיו רשת בין שתי המחשבים אבל בשתיהם יש xp עכשיו אני רוצה במחשב המשני לשים 98 (במאסטר ישאר לי xp) אתם יכולים בבקשה להסביר ליאיך אני עושה את זה??? תודה מראש!!! לכל העוזר

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  2. מחשב אחד אצלי מחובר לאינטרנט דרך מודם USB... אל המחשב חיברתי כרטיס PCI של רשת כדי לחבר כבל בין הכרטיס הזה לכרטיס המובנה על הלוח אם של המחשב השני. המחשב השני מראה שהוא מחובר ב 100MPS משהו כזה, והאינטרנט לא עולה, כלומר לא עולה אתרים לא כלום... במחשב שיש בו את האינטרנט ואת הכרטיס רשת, רשום שיתכן ויש הגבלות על החיבור ואז נכנסתי לשם ויש שם לשונית של תמיכה נכנסתי, ולחצתי על תיקון אי פי- לא עזר. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by et_gershon,

טוב פתחתי את המחשב ווינדוס כתב לי הודעה לפני שהוא נפתח עכשיו יש לי אינטרנט שפועל לפי השיטה החדשה של אינטרנט שעובר דרך החשמל עכשיו פתחתי את המחשב שלי והוא כותב לי שהקישריות לא מלאה או חזרה ובשאר הבית עובד מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  4. שלום, יש לי 2 קומות בבית וניסיתי ליצור רשת אלחוטית בין המחשב בקומה ראשונה ללפטופ שבקומה השנייה. הבעיה היא שהתדר נחלש ככל שעולים למעלה ובפתח החדר שבו נמצא המחשב השני כבר אין קליטה של הרשת. חשבתי לקנות כרטיס רשת אלחוטי ולחבר אותו למחשב בקומה הראשונה, ובכך למעשה להפוך אותו גם כן למחשב בעל רשת אלחוטית. בנוסף, חשבתי להעביר את הראוטר והמודם לאמצע הדרך וכך אולי שני המחשבים יקלטו את התדר. השאלה שלי היא האם צריך לשנות את ההגדרות של הראוטר שוב פעם? כיום הוא עובד כמו שצריך עם המחשב בקומה ראשונה. ואיך אני מגדירה את המחשב בקומה ראשונה כך שהוא יקלוט את הרשת האלחוטית? הכתובת של הראוטר הינה 192.168.2.1. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. Started by david2405,

הי אני מנסה לקנות את הכרטיס הרשת KILLER 2100 אבל לא מוצא בארץ מישהו יכול להפנות אותי לאתר ו/או חנות שכן מוכרת את הכרטיס הזה תודה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  6. Started by רעות,

יש לי רשת ואני לא מצליחה לחבר את המחשב שאינו מחובר למדפסת שידפיס... :-\ יש לי חלונות XP אשמח לכל עזרה...

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by DarkMoh,

אני מנוי ב-014 כספק ובזק כתשתית. החבילה שהזמנתי הייתה 5 מגה ביט, אחלה - לכמה חודשים זה עבד חלק ובלי נפילות. פתאום, לפני שבוע~ התחילו אצלי ניתוקים ונפילות בקו... הסבירו לי ש"התשתית שלנו רחוקה מדי מהמרכזיה, אבל נשלח טכנאי לראות מה אפשר לעשות". כשהטכנאי הגיע הוא הסביר "שאין סיכוי שמכרו לך 5 מגה, זה פשוט בלתי אפשרי פה.. 4 מגה זה גבולי". -"אז למה זה עבד כמה חודשים בלי ניתוקים?" "עבד .. ועכשיו לא עובד." העבירו אותי ל-4 מגה, גם זה נופל. ירדתי מ-5 מגה עד ל-2.5 מגה עכשיו, וזה עוד איכשהו יציב. שבוע הבא אני מתנתק ועובר להוט כתשתית, אמרו לי שאפשר להגיע אפילו ל-7 מגה אצלי. לעוד מישהו זה קרה עם בזק?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. אני משתמש בנתב/מודם של ROATAL דגם 1025AW והצלחתי לפתוח פורטים אבל משום מה אני מקבל באמיול LOW ID. דבר נוסף מוזר הוא שבבדיקה של הפורטים שניתן לעשות בהגדרות של האמיול אני מקבל הודעה שהפורטים פתוחים ותקינים, מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  9. שלום לכולם... לאחרונה האינטרנט שלי התחיל ממש לצלוע... עקבתי קצת אחרי הnetstat וגיליתי שיש לי כמויות של חיבורים פעילים גם כשאני לא גולש באופן פעיל או מוריד דברים... ניסיתי לסרוק את המחשב עם כל דבר אפשרי ולא מצאתי שום וירוס או spyware.... הקטע המוזר הוא שהרבה מאוד מהחיבורים נראים פנימיים לדוגמא: "TCP ido:30606 localhost:2811 established" יש לי בסביבות ה50-80 כאלו... אני לא בטוח אבל נראה שזה התחיל אחרי שבזק התקינו לי בחיבור חוסם אתרים... מישהו יכול לעזור? תודה!

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  10. בוקר טוב, בביתי מספר מחשבים וכולם מריצים WINXP. כל המחשבים מחוברים ישירות לסוויטצ'. בנוסף קיים ראוטר ומודם של DSL שמחובר גם הוא לסוויטצ'. כרגע המצב הוא שכל אחד מהמחשבים יכול לגלוש אינטרנט באופן חופשי, אך הבעיה היא שהמחשבים לא יכולים לדבר בינהם. כשאני מריץ את אשף התקנת הרשת הבייתית, בוחר אחר, ושם בוחר את צורת החיבור שלי (כל מחשב מתחבר לסוויטצ' ומשם לאינטרנט בנפרד), מופיעה ההודעה הבאה: המחשבים לא יכולים לתקשר בינהם, אין שיתוף מדפסות ורק האינטרנט נגיש לכולם. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

שלום רב...! יש לי אתר שאני מתעדכן יום יום לגבי תוכניות של wwe ופתאום האתר הפסיק לעבוד לי הכוונה אני בא בוחר את האתר במועדפים ופשוט בלי להטען אפילו שניה ישר הוא אומר לי שהדף לא יכול להטען וכו... אני חזור בלי לחושב שניה אפילו ישר הוא מראה לי את הדף שגיאה... !!! זה האתר: http://special.pwtorrents.net/index.php מודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by Night,

אגב, האם כדאי לחבר את המדפסת לנתב? במה זה עוזר? תקציב 200-300 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  13. שלום כולם אני מחובר לאינטרנט בעזרת כבלים (hot) ואני רוצה לשאול איך ניתן לעשות רשת עם חיבור זה? אני רוצה לעשות רת עם ראוטר רק יש לי בעיה והיא שהמודם של החיבור לכבלים שלי הוא השחור הזה שעומד על הצד למי שמכיר והוא לא מתחבר אוטמטית כמו המדום של מוטורולה הלבן . אז איך אני יכול לגרם לו להתחבר אוטמית ? או שהרוטאר כבר גורם למודם לחייג גם כן האם אני צריך ראוטר מיוחד למטרה זו ? או שכול ראוטר עם סיוץ יתאים למטרה? תגובות !

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  14. שלום לכולם רציתי לדעת כמה בערך אתם משלמים בעבור החיבור שלכם לאינטרנט באיזו חבילה אתם נמצאים והכי חשוב האם אתם מרוצים ??.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by JediMaster,

יש לי שני מחשבים. אחד לפטופ עם כרטיס רשת והשני רגיל בלי כרטיס רשת. 1) איך אני עושה את הרשת אלחוטית? 2) מה אני צריך בשביל רשת כזאת? ראוטר? האב? שניהם? שמעתי שאפשר רק עם ראוטר... בבקשה תסבירו לי כמו כן שמעתי ממישהו שאני צריך פשוט לחבר את הכרטיס רשת שלי לראוטר במחשב הנייד ובמחשב הנורמלי פשוט לחבר עם הUSB... זה נכון?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  16. אני משתמש ב- FlashGet בשביל להוריד מ- RapidShare ולפעמים כשאני רוצה להוריד טורנט או לינק לאימיול דרך זה אז אין אפשרות, ה-FlashGet מזהה את הלינק, שם אותו ברשימת ההמתנה להורדה אבל כשמגיע תורו (או פשוט כשאני מקדם אותו ללמעלה) אז הזמן מתחיל לרוץ אבל זה לא מתחיל לרדת משום מה. חיפשתי משהו בהגדרות ויש הגדרה איפשהו שהאם להוריד לינקים לאימיול או משהו כזה וזה מסומן כן. פה נתתי סקרין שוט לאחר כדקה שלינק לטורנט לא יורד וגם אם הייתי מחכה יותר אז לא היה יורד (פעם ראשונה שחבתי שאני מוריד טורנט אז רק אחרי איזה 10 דקות שמתי לב ל-FG שהטורנט לא יורד). מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  17. Started by shimon16,

שלום, ברצוני לפתוח פורטים דרך הראוטר לביטורנט. ניסיתי כל מני דרכים אך עדיין הפורטים נחסמים משהו יכול להסביר לי איך אני פותח את הפורטים הנ"ל הראוטר הוא- ROTAL RTA1025W הפורטים שאני צריך לפתוח הם 6881-6999

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by shlomo9,

חברים, גם אני כמו כולם, רוצה להקים רשת אלחוטית, אבל : מאחר שיש לי גם Pocket-PC, שה- WIFI שלו עובד בתקן B, ויש לי נייד, עם כרטיס שעובד בתקן G, אני מחפש ראוטר שיכול לעבוד בשני התקנים... יש למישהו הצעה ???

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  19. שלום יש לי שתי קומות בבית רציתי לעשות רשת ביתית כמו שצריך דרך חיבור נורמלי בקיר עם שקעים בקיר והכל רציתי לדעת איך אני עושה את זה בדרך הכי פשוטה יש לי מודם alcatel שחור של בזק ורציתי לדעת גם אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג לוחץ במחיר זול או מישהו נורמלי שעושה את זה במחיר סביר... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  20. Started by BuNKeR,

טוב כמו שרשום בכותרת אני רוצה לחבר את שני המחשבים שלי ברשת האם ניתן לעשות זאת וכיצד ?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  21. עברתי היום מ3 מגה של 012 ל5 מגה של בזק בינ"ל. האינטרנט בקושי עובד. הביטורנט מוריד בסדר, וכשאני עושה בדיקה באתר של 014 זה מוריד בקצב שזה אמור להוריד, אבל לגוגל לדוגמה אני לא יכול להיכנס בכלל, לפייסבוק לוקח איזה 30 שניות להיטען וגם אז לא כל התמונות עולות, ועוד מלא אתרים בכלל לא עולים... לדוגמה לTL לוקח איזה 5 שניות לעלות ואז זה העלה רק חצי דף, כלומר יש לי להכניס שם משתמש וסיסמה אבל זה עוד לא טען את החלק של הכפתור אישור אני אתקשר אליהם מחר אבל עד אז יש משהו שאפשר לעשות? עוד דוגמה: הפורומים של גיימר עובדים ממש מהר, אבל האתר הראשי עצמו לא עולה לי בכלל! הבעיה כ"כ מוזרה שאני לא מצליח להבין אותה אפילו. אתרים מסויימים עובדים מהר, אתרים מסויימים לא עולים בכלל, חלק עולים חלקית וחלק …

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by idov,

האם צריך להתקין פיירוול בכל מחשב ברשת ביתית או מספיק להתקין אחד במחשב עם המודם?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  23. זה קורה לי הרבה פעמים, תכופות בעת חיפוש בגוגל. למה?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by dyn,

אז ככה.. בימים האחרונים התחלתי לקבל ניתוקים נוראיים באינטרנט ומהירות כל כך עלובה בגלישה, בהורדה ובהכל... דיברתי עם התמיכה של הספקית - בזק בינלאומי, ועם התמיכה של התשתית - בזק, עשיתי עם שניהם את כל הבדיקות האפשריות שניתן לעשות על מנת לבדוק את התקינות, שניהם אמרו לי שהכל תקין לחלוטין והבעיה היא למעשה בציוד שלי - כבל רשת, או ראוטר. הראוטר שיש לי זה D-LINK 2650U, יש לי אותו כשנה וחצי ולפי מה שאני רואה הוא כבר על הפנים... חשבתי לקנות לעצמי כבר ראוטר נורמלי ואיכותי, לא כמוו הראוטרים הגרועים שמקבלים מבזק... (היה לי בעבר ראוטר של SIEMENS שגם עשה בעיות)... לפי מה שהבנתי ה D-LINK DIR 655 הוא ראוטר מצויין שיחזיק לי לכמה שנים טובות ולכן אני שוקל לרכוש אותו... מה אתם ממליצים איזה רא…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  25. אני מחפש כרטיס רשת אמין ושל חברה טובה וכמובן שיהיה טוב בשביל מספר מחשבים (15) שהולכים להיות מחוברים ברשת למספר שבועות אם לא יותר. מה אתם ממליצים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.