עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pMor,

שלום לכולם אני נמצא מאחורי רשת סטנדרטית (מודם B-FOCUS 312 פתוח לראוטר + סוויץ'), ומשחק די הרבה במשחקים. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח סרברים, כלומר איזה כתובת אייפי \ פורט לתת לחברים שלי שרוצים להתחבר. הכתובת שלי ברשת היא 10.0.0.3.. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by taxxl1,

שלום חבר'ה אני די חדש כאן בפורום ברצוני לדעת איזה מוצר לקנות מה מתאים לי להוריים שלי יש להם אינטרנט הוט במהירות 30 מגה והבית שלי הוא המרחק לבין להורים שלי הוא 150 מטר זה ממש קרוב ואיזה מכשיר אפשר לקנות ועיקר לעבוד אצלי בביתי יעבוד באינטרנט

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  3. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחר את ה Linksys WRT54GL, ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. אם אני מעדכן את הראוטר מה ייצא לי מזה והאם זה מסיר את האחריות?? 2. אם הוא מתנתק מהחשמל ההגדרות מתאפסות?? 3. יש לו הרבה ניתוקים?? 4. איזה כבל לקנות שהוא מהיר יותר מהשאר לחיבור המחשבים אליו? 5. הוא ניתן לבטל את שידור האלחוט שלו?? 6. איך הוא בסך הכל מבחינת ביצועים?? האם הוא מאט את האינטרנט כמו ה D-LINK DI-524 שהיה לי? או שהוא עובד חלק?? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by shon,

אהלן! יש ברשותי ראוטר st lab , שאליו מחוברים מודם ושני מחשבים ברשת. רציתי לדעת איך באופן עקרוני מתחלק הקו, אם אני באימיול במחשב אחד ובמחשב השני רק משתמשים בדפדפן אני מקבל את רוב הקו או שזה על פי הגדרות מוקדמות דל כמה אחוז מהקו כל משתמש מקבל? האם אפשר להגדיר מראש בכמה אחוז מהקו כל מחשב ישתמש? תודה רבה לעונים!

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  5. היי, ברשותי הנתב של בזק (U2760 של D-Link או משהו בסגנון, תומך בתקן N) ואני מעוניין להגדיר את השידור האלחוטי באופן האופטימלי. מבחינתי שישדר בעוצמה מקסימלית ומהירות מקסימלית. אני לא מבין כלל בנושא ומאוד אשמח לעזרה ועצות. *כך נראה חלון ההגדרות: וכך נראת התוכנה של Edimax (אנטנה דגם EW-7612UAN): בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  6. הוא צריך לעבור דרך לא מעט קירות ומרחק די גדול...שתיהיה לו קליטה טובה בלי תקלות,עדיף של edimax אבל אם יש משהו יותר טוב ואיכותי אז עדיף. הראוטר צריך להיות גם אלחוטי וגם כמה יציאות קוויות זה לא משנה גם אם זה יציאה אחד כי יש לי כזה מפצל(ממתג) מחיר עד 300 ש"ח, עדיף זול ואיכותי ושיהיה פשוט להתקנה והפעלה, שהחנות תיהיה באזור המרכז( רמת גן,גבעתיים,תל אביב) תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  7. יש לי 750 ואני ב012 בכבלים. לדעתי היו בעיות אך האינטרנט טס. רק צריך לדעת איך להגדיר את האימיול. יש לי חבר בכבלים ב013 וגם הוא אמר שיש מלא בעיות והכל זז נורא לאט. אבל לאחר ששיחקתי עם ההגדרות שלו, הוא מוריד בטירוף.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by danieldavid10,

עשיתי הכל לפי המדריך שהיה כתוב פה בנעוץ על שיתוף האינטרנט. עשיתי את המדריך כבר כמה פעמים והצלחתי אבל עכשיו משום מה אני לא רואה את המחשבים בקבוצת העבודה והאינטרנט לא פועל במחשב השני למרות שעשיתי לפי המדריך וכבר הצלחתי בפעמים קודמות לעשות את זה תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by Delta-V,

מישהו מכיר ויכול להמליץ על ראוטר אלחוטי (G מספיק) שחיבורי ה-LAN שלו תומכים ב-10/100/1000 (ג'גהביט) ? בפרט, מחפש המלצה על דגם שנמכר בארץ וזמין... תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  10. שלום, יש לי שתי מחשבים בשנהם יש XP ומבחינת גלישה באינטרנט אין שום בעיה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים, עשיתי את הWIRELESS WIZARD של XP הוא רשם לי שהתהתליך עבר בהצלחה, אבל אני עדיין לא רוא את תיקיות השיתוף של המחשב השני וקיימת עוד בעיה כאשר אני מגדיר תיקיות שיתוף נוספות ואחרי זה אני פותח את תיקיית MY NETWORK PLACES הוא לא מוסיף אותן לשם תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  11. http://www.dynalink.co.nz/modemsadsl_cur.htm?prod=RTA1025W זה הראוטר. ^ יש תמונה,מה אני צריך לבחור מהאפשרויות ולמה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by Matanr,

שלום, יש ברשותי מחשב אחד עם WIN98SE שהוא מחובר ישירות לאינטרנט ממודם לכרטיס רשת ומחשב שני עם WIM ME התקנתי כמו שמתואר פה: התקנת תוכנת Ics: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-srv-98-me.asp קליינטים: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-clnt-98-me.asp יש לזכור, שהאינטרנט מחובר לא דרך חייגן הוא מחובר כל הזמן. עשיתי את כל מה שרשום שם והאינטרנט לא עובד במחשב השני, יש לכם אוליי רעיון מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  13. יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד אבל אני חייב להגדיר בין שניהם כתובת ידנית.. האם ניתן איכשהו לעשות זיהוי אוטומטי בין רשתות?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  14. Started by j-cool,

איך אני יכול להשיג את הקוד של ה-router שלי???

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  15. Started by Raz20,

יש לי רשת בבית (מודם נתב אלחוטי מדגם B-FOCus Wireless 352+ ) לשני מחשבים במחשב אחד האינטרנט עובד בסדר גמור , במחשב השני האינטרנט עובד לסירוגין ,כלומר לפעמים האינטרנט עובד טוב ומהר ולפעמים כשאני מנסה להיכנס לאתרים לוקח לו המון המון זמן, כאילו שהוא בכלל לא מוצא את האתר. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by AboveBeyond,

אהלן , יש ברשותי לפטופ עם מודם סלולרי בנוסף יש לי גם אייפוד טאצ רציתי לדעת אם אפשר לגלוש באייפוד טאצ דרך המחשב הנייד זאת אומרת לשתף את האינטרנט ... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  17. ברצוני להתחבר לחברת אינטרנט בזק(לא כספק) והספק שלי זה אינטרנט זהב, עכשיו אתמול התנתקתי מהוט לפחות הם אמרו לי נציג שירות יצור איתי קשר עד יום רביעי אז השאלה שלי זה אם אני יכול עכשיו נגיד להתחבר לבזק?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  18. שלום, רציתי בבקשה לדעת איזה FIRMWARE הכי כדאי להתקין לנתב מסוג LINKSYS WRT54GS, אמרו לי שהכי טוב זה של dd-wrt עכשיו ראיתי באתר שלהם שיש להם 4 גרסאות: 1. MINI 2.STANDARD 3.VOIP 4.VPN איזה מבין כולם עליי להתקין?מה הכי מומלץ? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי בבית 3 מחשבים: 1. נייח- אינטל פנטיום 1 233 עם 64 מ"ב. מריץ Windows 98. 2. נייח- אינטל פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב. מריץ Windows XP HOME. 3. נייד- אינטל סלרון 1600 עם 512 מ"ב. מריץ Windows XP HOME. 2 המחשבים הנייחים מחוברים לראווטר דרך תקשורת חוטית, הנייד דרך תקשורת אלחוטית. השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול להתחבר למחשב אחר בבית מאצלי ולשלוט בו או רק לצפות במסך שלו? והאם אני יכול לשתף קבצים בין המחשבים? שמתי לב שאם אני מעביר קבצים במחשבים הנ"ל דרך תוכנת ה- ICQ קצב העברה יכול להגיע ל- 1500 ק"ב לשנייה. בנוסף, אם אני פותח את "מיקומי הרשת שלי" מהפנטיום 3 רואים שהמחשב מזהה את הנייד אבל לא את המחשב השני, למה? (מצורפת תמונה). תודה מראש, גיא. [attachment deleted by adm…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  20. Started by matizami,

אני מוסיף עוד מחשב נייח אחד אליו יחובר הראוטר (מבזק- netgear dgn2200v2) ואני צריך כרטיס רשת USB שיקלוט את הWIFI. המרחק בין המחשבים יהיה חדר אחד, מקסימום 2. יש המלצות על כרטיס רשת? אופציה אחרת היא שיש לי ראוטר ישן netgear wgrg614v7. האם אפשר להתשמש בו במקום לקנות משהו חדש?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  21. Started by wow,

יש לי שני מחשבים שבשניהם יש XP PRO. אחד מהם זה לפטופ. יש לי כבל רשת מוצלב והשאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שחאד המחשבים יזהה את השני עלמנת להעביר אליו קבצים. רק המחשב השולחני מחובר לאינטרנט אבל זה כבר לא משנה נכון?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  22. אהלן טוב אז ככה, הבעיה התרחשה עם 2 קונפיגורציות שונות: קודם כל, מדובר על קו 2 מגה ADSL דרך בזק בינלאומי קונפיגורציה אחת: ROUTER + MODEM ADSL של 3COM קונפיגורציה שניה: LINKSYS WRT54G (V5) + ALCATEL HOME שוב, עוד קצת פרטים על הבעיה: לאחר כמה זמןכמה שעות, יום, לא משהו קבוע) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, למרות שלפי כל אחד מה ROUTERים, הוא מחובר. רק לאחר התנתקות והתחברות מחדש (שלפעמים צריך לעשות פעמיים) הגלישה חוזרת לעבוד.. מישהו מכיר? מה עושים? הייתי בטוח שהבעיה ב 3COM, והחלפתי ל LINKSYS, אבל זה לא פתר!

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  23. הי שלום לכולם אני עוד מעט עובר דירה ואני רוצה לחדש את הבית בחבילת תקשורת חדשה הנקודה היא שהציוד בבית משתנה ויש צורך ברכיבי תקשורת יותר רציניים ממה שיש עכשיו אז.. אני צריך מעט המלצות נתחיל : קודם כל אני צריך ראוטר הדרישות הם 1. תומך בחיבור מדפסת USB (משולבת) כדי שלא תהיה תלוית מחשב 2. תומך בחיבור HD ע"ג USB עם יכלת NFS (לחיבור של כונן 500GB) לא תלוי מחשב ברשת 2. יכלות NAT\DHCP גמישה שאני יכל להגדיר כתובות MAC מסיומות כסטאטיות וחלק אוטומטי וגם לקבוע את הטווחי כתובות 3. חשוב שיהיה גם יציאה קווית וגם אל חוטית (קווית תומכת 10\100 ואל חוטית G לפחות) 4. שיתמוך גם בכבלים וגם ADSL כי אני עדין לא בטוח איזה חיבוי יתאפשר לי שם הפריט השני שאני צריך זה SWITCH 1. שיתחבר ליציא…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  24. Started by muam,

שלום, לאחרונה קניתי את הראוטר TL-WR1043ND של TP LINK. שמעתי שאם מתקינים עליו את קושחת DD WRT הוא מציג את הביצועים הכי טובים. הבעיה היא שכל הדרכים שראיתי להתקנת הקושחה הן דרך חיבור חוטי, ואני לא יכול לעשות את זה. האם יש דרך להתקין את הקושחה הזאת דרך חיבור אלחוטי (WIFI) ? תודה

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  25. יש לי ראוטר של 3Com מדגם 3CRWE554G72T, ויש לו 2 אנטנות WiFi רגילות. הייתי רוצה להחליף אחת מהן באנטנת Hi Gain עם כבל בשביל קליטה טובה יותר בשאר הבית. איך אני מוציא את האנטנה הקיימת?? תודה

• 6 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים