עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by taxxl1,

שלום חבר'ה אני די חדש כאן בפורום ברצוני לדעת איזה מוצר לקנות מה מתאים לי להוריים שלי יש להם אינטרנט הוט במהירות 30 מגה והבית שלי הוא המרחק לבין להורים שלי הוא 150 מטר זה ממש קרוב ואיזה מכשיר אפשר לקנות ועיקר לעבוד אצלי בביתי יעבוד באינטרנט

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by chenc,

שלום! ברצוני לחבר מחשב נוסף למחשב שלי (להלן - שרת), אשר מחובר לאינטרנט, כדי שמחשב הלקוח (לא שלי) יוכל גם לגלוש באינטרנט. האם יש ניתוב תכנה נוסף, פרט לICS של חלונות, שפועל בשיטה יותר טובה ממנו? האם יש תכנה לניתוב, שתאפשר לי לדוגמא להגביל את החיבור למחשב הלקוח לרוחב פס מסוים? מצד שני האם כדאי בכלל כדאי להתשתמש בתכנה כזו שמא היא "זוללת" משאבים רבים במחשב השרת שלי? תודה לכל העונה!

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by dekgol,

שאלה ראשונה : המתקין שהתקין לי את הראוטר אמר שהוא שם לי סיסמא שלא כל אחד יוכל לגלוש על הרשת האלחוטית של הראוטר איך אני בודק את זה ? כי כשאני נכנס דרך הנייד הוא מתחבר אוטומט (לא דורש סיסמא). שאלה שניה : יש הרבה מצבים שאני לא צריך את האלחוטי , האם יש אפשרות לנתק את זה בהגדרות ( שיעבוד רק קווי ) ללא צורך בניתוק אנטנה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by idan1836,

יש לי פלאפון נוקיה 6230 וקבלתי איתו את הדונגל של הבלותות' , רציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו חוץ מלהעביר קבצים מהפלאפון למחשב ולהפך? תודה מראש! ;D נ.ב. יש שם כמה אפשרויות נוספות של פקס וכמה דברים! אז אם למישהו יש גם כזה ויודע שאפשר לעשות עוד דברים איתו אז תודה..

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  5. שלום, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר. כאשר אני מנסה לגשת למחשב אחד דרך השני, ע"י \\computer1\c$ אני מקבל חלון להכניס שם משתמש וסיסמה. שם אני מכניס את שם המשתמש והסיסמה של האדמין (כשהתקנתי את הווינדוס שם), אבל אני מקבל שגיאה ששם המשתמש או הסיסמה לא נכונים, או שאין לי הרשאות.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  6. אורח רועי המלך!!

לאיזה מהירות אינטרנט הורדה +העלה אתם ממליצים ב140 ש"ח כולל תשתית וספק?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by Okopel,

יש לי אתר לחברי הכיתה שלי שבו אני רוצה שכל אחד יוכל להעלות קבצים ואוטומטית יראו אותם. אני עכשיו משתמש פשוט בFTP, ז"א , לא שמתי באתר אף HTML וזה פשוט מראה לי את האינדקס של האתר כשנכנסים. הבעיה היא שהאתר ממש מכוער...יש איזושהיא דרך\מערכת אתר שבה הוא מראה את כל מה שיש בתקיה של האתר? תודה!

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by א אוהל,

שלום רב לחברי HWZONE יש לי מספר שאלות 1.מופיע לי במנהלת התקנים marvell yukon 88e8056 , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב?, בנוסף גם המודם שלי מחובר בכרטיס רשת , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב ? (סליחה על הבורות בתחום). 2.אני מעוניין לקלץ מבזק ראוטר , רציתי המלצה איזה ראוטר לבקש או לפחות מאיזה ראוטר להתרחק , אני צריך שתהיה לו קליטה טובה לבית 2 קומות. תודה רבה ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  9. שלום,כבר כמעט חודש שפשוט לוקח דקות שלמות לאתר לעלות ולפעמים הוא בכלל לא עולה הדבר היחיד שעולה זה הPREM ZONE אני מחובר בהוט ו014 האם עוד מישהו סובל מזה שהאתר פשוט לא זז?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by MiOB,

שלום לכולם! התקנתי היום את הנתב האלחוטי (WRT54G), ושני המחשבים מצליחים לגלוש. בבואי להגדיר רשת ביתית, אני חושב שפקששתי. קודם כל, התחלתי בכך שבכול מחשב הרצתי את אשף "הגדרת רשת ביתית" של חלונות, ושם בחרתי ב-"מחשב זה מתחבר דרך שער ביתי או דרך מחשב אחר ברשת שלי". איכשהו, מבלי לדעת יותר מידי מה אני עושה, הצלחתי להגדיר את הכול, וכרגע אני רואה ב-"מיקומי הרשת שלי --> הצג מחשבים בקבוצת העבודה" את המחשב שלי ואת המחשב של אחי. כשאני נכנס לכול מחשב, אני רואה את כול מה שמוגדר כמשותף. עד כאן הכול טוב. (ובכל זאת, האם כך מגדירים בכלל שיתוף ביתי עם נתב אלחוטי? ) אבל, הבנתי שבעצם כול אחד יכול להתחבר לרשת שלי, כלומר, לקבוצת העבודה שלי. נכון? כלומר, כול אחד שיגדיר את עצמו כבקבוצת העב…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  11. שלום רב, 2 מחשבים עם חלונות XP המחוברים יחד לנתב אלחוטי (חיבור חוטי). במשך שנים לא היו בעיות ויכולתי לשתף מדפסות, כלומר לשלוח מסמך להדפסה מהמחשב שלי למחשב השני וההיפך, כעת פתאום לא ניתן. כשאני מנסה להיכנס ל- "מיקומי הרשת שלי" מופיעה לי הודעת שגיאה. איך אני פותר את הבעיה? אציין כי התקלה הופיעה עם התקנת אנטי וירוס חדש משולב חומת אש מסוג AVG 9.0. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  12. האנטי וירוס ואנטי spy ומסנן דואר זבל שהספקיות אינטרנט מציעות זה חארטה או באמת?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  13. אהלן בביתי יש 2 קומות ואני מעוניין להקים רשת אלוחטית חזקה וטובה שלא יהיו בה שום בעיות קשר.בקו אווירי יש בערך 10 מטרים אם לא טיפה יותר. חשבתי על פתרון MIMO ועל אנטנות.. והייתי רוצה לשמוע חוות דעת. מה אתם הייתם עושים? הכל אפשרי. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  14. אז ככה אני מחובר לנטוויז'ן יש לי אינטרט בכבלים של ערוצי זהב והם אמרו לי לדבר עם החברה שחיברה לי את הראוטר והכל, לחברה קוראים plus 2 עכשיו הם לא עובדים היום הם סיימו לעבוד ב13:00 מישו מוכן בבקשה לתת לי הנחיות ברורות, כמו לילד מפגר -שלב אחרי שלב, איך אני מתקין את האינטרנט? תודה רבה מראש ואני צריך את זה מש דחוף, תעשו מצווה אנשים ואל תצפו בזה שעות פשוט תעזרו, תודה שוב.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  15. שלום , אני עובר היום לתשתית של בזק באינטרנט , הטכנאי אמור להגיע עוד מעט. איזה מודם הכי טוב לקחת בבזק ? ואם זה משנה אז הראוטר שלי הוא EDIMAX 6204WG ויש לי גם D-LINK 604 תודה רבה על העזרה

16. Started by PayneBack3251,

שלום רציתי לדעת אם רק אני בצרה הזאת וידאו בזמן אמת באינטרנט אף פעם לא עובד לי כמו שצריך תמיד לוקח לו זמן מה לטעון את הסרטון תמיד הוא מפסיק באמצע בשביל לאגור עוד מידע לכולם זה ככה או שזה רק אצלי ? אני באינטרנט זהב בחבילה של 2.5 מגה תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by alextomin,

שלום כבר יומיים לא יכולתי להכנס לאתר כאן ולפורומים... מציג לי הודעה כזאת: Forbidden You don't have permission to access /community/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.34 Server at www.hwzone.co.il Port 80 לא יודע מה אפשר היה לעשות איתה-זה לא פעם ראישונה, ואני בטוח שזה יחזור על עצמו... לא יכולתי להכנס כבר יותר מיממה!. אני מחובר דרך ראוטר-שני מחשבים... אולי בזה הבעיה? ועוד שאלה: האם הראוטר צריך לחלק את מהירות האינטרנט? כי כשאחי מוריד משהו באימיול או בביטורנט(במחשב הראי…

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  18. שלום, כיום הרשת הביתית בדירה המדוברת בנויה כך: מודם/ראוטר חוטי (הדגם ברח מראשי, אוכל לברר אם יש צורך) המחובר אל הקיר ואליו מחובר ראוטר TL-WR1043ND של TP-LINK עבור האינטרנט האלחוטי. הציוד הנ"ל לא ניתן להעברה והוא יושב בחדר ממ"ד, על כן בעיות הקליטה. החדר ממוקם רחוק מן החלל המשותף של הדירה כך שבסלון כמעט ואין קליטה אלחוטית. אשמח לדעתכם על האופציות עליהן חשבתי, או לאופציות אחרות עליהן לא חשבתי: 1. יש כיום כבל רשת מוצלב שמחובר אל הראוטר האלחוטי וחוצה כמעט את כל הדירה אל חדר שסמוך לסלון. האם ניתן לחבר אליו (ואין צורך בכבל קשת רגיל) ראוטר נוסף/access point בהתחשב בכך שזו תהיה התחנה השלישית ברצף? (ראוטר קווי-ראוטר אלחוטי-ראטור נוסף/access …

19. בוקר טוב, החל מאתמול בצהריים, ההורדות מהאינטרנט נהיו ממש איטיות. גם אימיול וגם ביטורנט מורידים לי בקצב של כמה קילוביטים לשניה במקום כמה עשרות\מאות. אני מחובר עם 012. למישהו קרה דבר דומה?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by zxcvbnm,

שלום, קיבלתי את הנתב מבזק ויש לי 2 בעיות: 1. כשאני מכבה ומדליק את הנתב הוא חוזר להגדרות המקוריות שלו. 2. כשאני מנסה לשחזר לו את ההגדרות הוא אומר שהקובץ גיבוי לא תקין. יש למישהו פתרון?

21. שלום, יש לי 3 מחשבים שמחוברים לנתב הנ"ל , איך אני מגביל ששניים מהמחשבים לא יעברו 20% מרוחב הפס? תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  22. לדוגמא האימיול משום מה מראה LOWID באופן קבוע. איך אני יכול לנטרל את זה, זה אף פעם לא קרה לפני שהתקנתי את הנתב האלחוטי נ.ב. הנתב מתוצרת NETGEAR WGR614

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by amisu,

עם טווח קליטה yuc ללא הורדה בביצועים האלחוטיים. אחד שיחליף את הגרוטאה מבזק. יש לי 10MB תקציב עד 200

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by Elius,

קניתי מחשב נייד לפני כשבוע ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית בבית מסיבות ברורות. המצב שלי קצת מסובך כי כבר יש לי רשת בבית עם חמישה מחשבים(ארבע בלי המחשב הנייד). יש מחשב אחד שהוא השרת של הרשת ודרכו כולם מתחברים לאינטרנט(דרך סוויטצ' פשוט עם 8 כניסות) ואני רוצה שהמחשב הנייד יעשה בדיוק את אותו הדבר. במילים פשוטות אני צריך סוויטצ' עם מינימום של 4 כניסות רשת רגילה(עדיף יותר) ועם תמיכה ברשת אלחוטית. יש לכם רעיונות איך אפשר לבצע את הדבר ועם איזה ציוד? נ.ב. עדיפות לפנדה, אפילו עם יש הפרש מחירים גדול.

• 8 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים