רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
כלומר שאחד יוכל לעבוד באינטרנט בלי התחשבות אם השני עובד. תודה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
שלום אני עובר לדירה חדשה עם חברה שלי ורציתי להתייעץ לגבי הראוטר שאני צריך לקנות. אז ככה, הוא ישב על תשתית של הוט ובב"ל 2.5 מגה הוא ישמש גם לאלחוטי ללפטופ וגם לקווי לנייח הדירה קטנה ככה שאין צורך בטווח גדול בכלל, מקסימום יהיה קיר אחד שיפריד בין החדר ללפטופ. האם זה טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762448 תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש ברשת שתי מחשבים, נקרא להםX ו Y. המודם מחובר לX, שיתוף אינטרנט עובד בלי בעיות, שיתוף מדפסת עובד, שתיהם באותו Workgroup ושכותבים username\\ מX לYאפשר לגשת אבל הפוך, מY לX לא עובד. כשלוחצים על View Workgroup computers, מתקבלת ההודעה הבאה איך אפשר לפתור? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
עם טווח קליטה yuc ללא הורדה בביצועים האלחוטיים. אחד שיחליף את הגרוטאה מבזק. יש לי 10MB תקציב עד 200
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם. עברתי לתשתית NGN,וקיבלתי 10M,עכשיו עשיתי בדיקות עם בזק,ובזק בין לאומי,ומהירות העלאה שלי תקינה,אך מהירות ההורדה בפועל לא. בבדיקה שעשיתי עם הנציג שירות ראינו שאני מקבל 9.60M,אך כאשר התחברנו לאינטרנט,בבדיקה יצא רק 8.09M. משם עברנו לבדוק את זיכרון הRAM,אני משתמש בויסטה,ויש לי 4G,בפועל זה מראה שמתוך 3325MB זמינים יש לי רק בין 10-40,תלוי ברצון המחשב. בתוכנה אחרת שהורדתי,זה מראה לי שמתוך ה3.3G,בניצול יש רק כ-1G. מישהו יכול לעזור לי,זה קצת דחוף כי אני בצבא כל השבוע ויכול לטפל בזה רק בסופ"ש. תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לחבר מחשב נוסף למחשב שלי (להלן - שרת), אשר מחובר לאינטרנט, כדי שמחשב הלקוח (לא שלי) יוכל גם לגלוש באינטרנט. האם יש ניתוב תכנה נוסף, פרט לICS של חלונות, שפועל בשיטה יותר טובה ממנו? האם יש תכנה לניתוב, שתאפשר לי לדוגמא להגביל את החיבור למחשב הלקוח לרוחב פס מסוים? מצד שני האם כדאי בכלל כדאי להתשתמש בתכנה כזו שמא היא "זוללת" משאבים רבים במחשב השרת שלי? תודה לכל העונה!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מדי פעם אני נתקל בקובץ שזורם מהרשת וכשאני מנסה לשמור אותו, למרות שיש לו כתובת שנראית רגילה, כל פעם אני מקבל בהורדה קובץ טקסט שבו שוב מופיעה הכתובת הנ"ל. לדוגמה: http://205.188.214.1:80/wb/gl/wbonline/windows/25/music/michelle_branch/video/all_you_want_wmt_300.wmv אם אטעיו אותו לנגן המדיה לא תהיה לו בעיה להזרים אותו מהרשת אבל אם אנסה להוריד אותו אקבל קובץ טקסט בסיומת WMV שבו כתוב: [Reference] Ref1=http://205.188.214.1:80/wb/gl/wbonline/windows/25/music/michelle_branch/video/all_you_want_wmt_300.wmv וחוזר חלילה. מישהו יודע איך ניתן בכ"ז לשמור את הקובץ בדיסק? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://it.themarker.com/tmit/article/11813 בקרוב בארץ ;D
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי מחשבים בשנהם יש XP ומבחינת גלישה באינטרנט אין שום בעיה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים, עשיתי את הWIRELESS WIZARD של XP הוא רשם לי שהתהתליך עבר בהצלחה, אבל אני עדיין לא רוא את תיקיות השיתוף של המחשב השני וקיימת עוד בעיה כאשר אני מגדיר תיקיות שיתוף נוספות ואחרי זה אני פותח את תיקיית MY NETWORK PLACES הוא לא מוסיף אותן לשם תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של LEVEL ONE ומודם סמסונג (המגהץ). יש לי אינרנט 1.5 אבל בביטורנט מוריד לי על 10 - אני יודע שצריך לפתוח פורטים אבל המדריכים שמצאתי לא רלוונטים לנתב הזה. פניתי אל החברה שיעזרו לי והם אמרו לי שאי אפשר לפתוח תחום של פורטים(לפי מה שאני יודע בטורנט זה 6900-6999) אלא לפתוח פורט פורט למרות שיש רק מקום ל20 פורטים (נראה לי)! חוץ מזה ההוראות שלהם לא היו כ"כ ברורות... אני לא מבין כ"כ טוב בכל העיניין הזה אז בקשה מי שיכול לעזור שיעזור אבל הוראות ברורות בבקשה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לפני כמה ימים קיבלתי מודם חדש מבזק - Eci Focus, האמת היא שהמודם הזה ממש מצוין חוץ מהעובדה שהוא מתמתק מהרשת אחרי כמה זמן ואני צריך להפעיל את המחשב מהתחלה ואני לא יכול להוריד ב- Emule. הייתי רוצה לדעת אם משהו יכול להביא לי דרך שבה אני יוכל לפתוח את הפורטים שלו.... בתודה רבה רבה אדי
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
You are using an Invalid IP to access this site! זה האתר http://www.psi.co.il הוא פועל אצל אחרים... גם לינקים לא מאפשרים לי להיכנס..
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב אחד עם WIN98SE שהוא מחובר ישירות לאינטרנט ממודם לכרטיס רשת ומחשב שני עם WIM ME התקנתי כמו שמתואר פה: התקנת תוכנת Ics: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-srv-98-me.asp קליינטים: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-clnt-98-me.asp יש לזכור, שהאינטרנט מחובר לא דרך חייגן הוא מחובר כל הזמן. עשיתי את כל מה שרשום שם והאינטרנט לא עובד במחשב השני, יש לכם אוליי רעיון מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, הרבה אנשים קונים/מקבלים מחשבים ניידים קטנים עם סים בתוכם ויש להם אינטרנט במחשב אחד. איך משתפים את האינטרנט למספר מחשבים? האם החלפה לנט-סטיק עוזרת בשיתוף הרשת בין מחשבים? לעזרתכם אודה, בברכה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח להוריד כלום באימיול וזה מחרפן אותי. לאחר כמה בדיקות הגעתי למסקנה שזה בעיה עם הפורטים והראוטר. אם מישהו יכול להסביר לי איך אני פותח את הפורטים הבאים בעזרת הממשק של Linksys?: 5662 TCP, ו- 5672 UDP. בכתובת של הראוטר אם זה משנה היא 192.168.1.1. תודה לעוזרים (וסליחה אם זה לא הפורום המתאים לשאלה, ניתן להעביר)
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום ... רציתי לדעת אם למישהו יש קישור או קצת חומר בסיסי על אינטרנט... אני מדבר על הבסיס כמו נגיד מה זה IP, DNS ופרוטוקולים כמו TCP IP ואיך זה עובד... תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה... אני רוצה להקים רשת אלחוטית לשיתוף קבצים עם הפלאפון והמחשבים בבית, אבל לא לשתף אינטרנט דרך הרשת הזאת... יש לי נתב אלחוטי וכרטיסי רשת בפלאפון והמחשבים, ואני רוצה שהמחשב שממנו אני משתף את הקבצים יקבל את החיבור שלו לאינטרנט דרך מודם USB וישתף את הקבצים דרך כרטיס הרשת שמחובר לראוטר האלחוטי. הבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחשב לרואטר האלחוטי הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המודם USB, הוא מנסה להתחבר דרך הנתב שלא מחובר לאינטרנט. אני יודע שאני יכול לחבר את המודם לנתב ואת הנתב למחשב וככה אני גם אשתף קבצים וגם אגלוש באינטרנט, הבעיה היא שאני לא רוצה לחלוק את החיבור לאינטרנט דרך הנתב... משהו פה יודע איך להגדיר את חיבורי הרשת שיתפקדו כמו שאני צריך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם... המצב כך: יש בית קפה שיש בו נתב SIEMENS SL2-141 עכשיו יש בניין (מעונות) ליידו שמשם מצליחים להתחבר לרשת האלחוטית. הבניין שלי ( גם מעונות) נמצא מאחורי הבניין הראשון ושם אין קליטה לרשת ברשותי נייד עם כ.רשת אלחוטית מסוג 802.11B או 802.11G שטווח הקליטה המקסימלי הוא 50 מטר כולל בניינים. עכשיו רציתי לשאול איזה ACCESS POINT מתאים לי והאם הוא מתאים בכלל למצב שלי? המרחק הוא פחות או יותר 100 מטר כולל בניין גדול שעומד בין הבניין שלי לבית קפה. ואם אני אמצא AP שיתאים לי, האם אני צריך להגדיר אותו או משהו? כי אני לא יכול לגעת בנתב שנמצא בבית קפה. המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבקשה יש לי מחשב עם חלונות 7 ובו 3 כוננים 1 סיסטם ו-2 לDATA האחד של טרה עשיתי לו שיתוף ויש אליו גישה מכל המחשבים ברשת שלי והוא סבבה השני הוא 500 GB עשיתי לו שיתוף באותה דרך בדיוק ואני רק רואה אותו אבל לא יכול לגשת אל הקבצים שלו מישהוא יודע אולי למה? אולי אני עשיתי משהו לא נכון למרות שבדקתי כמה פעמים והשיתוף ב-2 הכוננים זהה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי רשת ואני לא מצליחה לחבר את המחשב שאינו מחובר למדפסת שידפיס... :-\ יש לי חלונות XP אשמח לכל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לפני תיאור הבעיה אציין שהכל עבד מעולה עם המחשב הישן. קניתי מחשב חדש עם הלוח H87-D3H וכרטיס רשת Build in I217-V, ברשותי הראוטר של בזק Dlink 6740U כאשר אני מעביר קבצים להרדיסק בפופקורן a-210) דרך SMB העברת הקבצים תיכשל רנדומלית עם ההודעה "There is a problem accessing \\popcornhour.." ניסיתי להעביר קבצים עם ftp ושם אותה גבר בשינוי אדרת , גם באופן רנדומלי: "connection reset by peer" דברים שניסיתי: לשנות את ההגדרה תחת Network של auto ל 10/100 בהגדרות של הפופקורן בהגדרות של הכרטיס ניסיתי לשנות את המהירויות של ה Link Speed ל 10/100 דופלקס שלם וחצי דופלקס ריסטור ועדכון גירסא לפופקורן, התקנה מחדשה של האפליקציות אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי בעיה. יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת. לאחרונה אחד המחשבים התחיל ליפול - עם מסך כחול. הנפילה מגיעה שניות ספורות לאחר העלייה של windows הודעת השגיאה היא driver irql not less or equal. כאשר אני מנתק את כבל הרשת - המחשב אינו נופל מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי רשת של שלושה מחשבים על בסיס hub+אלקטל שחור שמומר לפרו הכל עבד סבבה עד שמחשב אחד החליט שהוא לא מקבל אינטרנט, שמסתכלים בהגדרות של החיבור לרשת רשום שהחיבור חסום בפיירוול אין לי מושג מה לעשות ולמה זה קשה, אם למישהו הייתה את אותה בעיה שיעזור לי בבקשה בנוסף המחשבים האחרים לא מסוגלים אפילו לעשות אליו פינג אין לי בו פיירוול וגם זה של הוינדוס מנוטרל
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-