רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
וקי רק למבינים ובבקשה תשובה מדויקת כמה שאפשר. אוקי אני משחק משחקי רשת ורובם מונעים ממני לפתוח שרת\חדר במשחק ביגלל שלא פתחתי פורטים\פירוואל של הנתב. איך אני עושה שהFireWall יקבל את כל הפורטים כפתוחים בפאנל הזה של Edimax: http://www.zix.co.il/images/819504048.JPG נ.ב בעבר נתנו לי את זה: http://www.pikok.co.il/word/OpenPortBR.pdf וזה פעל מעולה אבל עכשיו האתר לא פועל יותר .
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז ככה, אני אספר את הסיפור בקצרה: הייתי צריך לנתק את המחשב (וביחד את הכבלים של האינטרנט) וחיברתי אותם מחדש. שחיברתי, האינטרנט לא עבד, כל הנורות שצריכות לדלוק, דולקות (בראוטר ובמודם). והוא רושם שהאינטרנט מחובר במחשב. אבל לא ניתן לגשת ל192.168.1.1 - default gateway של הראוטר. המודם שאני משתמש בו הוא: Aztech DSL-600E (מבזק). חיברתי בהתחלה לראוטר בטעות power של 7.5 output, במקום 12V שיש לחשמל המקורי שלו, אבל הוא נראה עובד תקין (מבחינת נורות) והזיהוי במחשב. אני כרגע מחובר דרך המודם בלבד (ישירות למחשב), ככה שיש לי אינטרנט אצלי במחשב, אבל לכל שאר הבית אין אינטרנט (כי הראוטר לא משחק תפקיד בעצם). זה פוסל כמה אפשרויות, המודם לא הבעיה לדעתי, מה אני יכול לעשות? תודה מראש. אני מצרף תמ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן היום נתקלתי בבעיה מוזרה בנתב מבית בזק. בבית מחוברים 2 מכשירי אנדרואיד (טלוויזיה חכמה וקופסת ANDROID BOX) ובשניהם הבעיה זהה. אין אפשרות "למשוך" שעון מהרשת משמע כל הוצאת הקופסא מהחשמל מאפסת את השעון ומחזירה אותו ל-1970, כמובן ששום שירות לא עובד במצב הזה ורק עדכון ידני פותר את הבעיה. דברים שנוסו: DNS של גוגל DMZ בנתב אפליקציית clocksync שכותבת cannot connect to NTP server. הקופסא חוברה בעבר לנתב אחר בתשתית הוט ועדכנה את השעון ללא שום בעיה. מאיפה נלקח השעון הנ"ל? האם יש דרך להכריח את המכשירים לעדכן שעה ותאריך? פורטים מיוחדים שאולי לא חשבתי עליהם? תודה רבה למשתדלים
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה ממכם - אני תקוע עם הנתב הזה כבר חודש. יש לי שני מחשבים שאני מנסה לחבר לראוטר הנ"ל, קורה לי משהו מוזר ביותר שכאשר אני מחבר אותם לראוטר (כמובן לפי כל ההגדרות וגם לפי מספר תגובות פה באתר) הם מתחברים לי והכל סבבה. אך לאט לאטת כלומר משהו כמו שעה והלאה הם מתחילים לרדת באיכות הגלישה ואני לא מצליח להכנס למלא אתרים פתאום עד שהם מתנתק לי האינטרנט לגמריי בשניהם. אם אני רוצה להתחבר שוב אני צריך לנתק אותם מהראוטר ולחבר שוב ולעשות RESTART למחשב כדי שזה שוב יחבר לי את שניהם דרך הראוטר. יש מיקרים אחרים בהם רק מחשב אחד מצליח להתחבר לאינטרנט והשני לא. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? צירפתי את ההגדרות שיש לי בראוטר (המבוססות על הגדרות של מישהו אחר שפירסם על זה ש…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום..קניתי את הנתב ואני לא מצליח להיתחבר....עברתי על כול המדריך בדיקדוק וביצעתי את כול מה שרשום שלב אחרי שלב...אני מחובר בכבלים בחיבור ללא חייגן והראוטר מחובר בכבל רשת שנימשך מהמודם למרחק של 20 מטר...אני מחבר את הכבל רשת לחיבור הראשי של הראוטר "'WLAN" בנתב וכבל רשת רגיל קטן למחשב ואחותי צריכה לעבוד על החיבור האלחוטי.. אני עובר את כול השלבים עד שאני מגיע לשלב של הI.P צירפתי תמונה..רשום במדריך לכבות את המודם ולכבות את הנתב מהחשמל ולחבר את המודם ואחרי כן את הנתב וביצעתי את זה וזה לא עובד לי...פשוט שיגע אותי... אני צריך לפתור את זה כמה שיותר בדחיפות...אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי רק למבינים ובבקשה תשובה מדויקת כמה שאפשר. אוקי אני משחק משחקי רשת ורובם מונעים ממני לפתוח שרת\חדר במשחק ביגלל שלא פתחתי פורטים\פירוואל של הנתב. איך אני עושה שהFireWall יקבל את כל הפורטים כפתוחים בפאנל הזה של Edimax: http://www.zix.co.il/images/819504048.JPG
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני משחק מישחק מסויים ברשת שדורש פורט מסויים אני לא יודע מה הפורט וביגלל זב כל פעם שאני משחק אני מחבר חיבור ישיר תאינטרנט למחשב. קיצר זה העזרה שאני רוצה היא לדעת איך אני עושה שכל הפורטים היו פתוחים. תמונה של הפאנל: http://img337.imageshack.us/img337/3303/untitledpf3.jpg
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קניתי סידבוקס מ seedboxes.cc לפני יומיים על מנת לשפר את הרטיו שלי בחשבון TL - קניתי סידבוקס עם : 333 GB 2 TB upload link 500mb בנתיים לא ממש עובד לי טוב..העליתי רק 40 גיגה עד עכשיו , הבנתי שבמצב טוב זה אמור לעלות על כמה mb לשנייה אבל אני אפילו לא מגיע למגה. הבנתי כבר שצריך לבחור בטורנטים חדשים על מנת לקבל את הביצועים הכי טובים אבל כרגע זה לא אפשרי בגלל שהרטיו שלי נמוך בשביל זה...הוספתי 35 טורנטים עד עכשיו - האם זה מעט מדי או שכדאי להוסיף עוד? ואם כן כמה מומלץ לשים ? אשמח אם מישהו שיש לו קצת ניסיון בזה(בכללי ובסידבוקס הספציפי הזה) יוכל לעזור לי ולתת לי טיפים ועצות מה לעשות כי אני באמת רוצה שזה יעבוד כמו שצריך תודה מראש , ליאור.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אנשים הפכתי את המודם סמסונג ADSL E300 שלי לראוטר, וחיברתי לו סוויצ'. הכל טוב ויפה, אבל אשמח לקבל הסבר על כמה דברים מכיוון שהתקשתי למצוא מידע על הדברים שרציתי 1) איך אני מכוון כך שלא יהיה לי ?NAT\FIRWALL האופציה DMZ = ENABLED וDMZ HOST IP = 10.0.0.2 שזה הIP שאיתו אני נכנס למודם 2) אם אני עושה לDMZ = DISABLE אחרי זה הולך ל configuration>virtual server מכניס פורטים שאני רוצה, עושה את ההפניה(HOST IP ADDRESS) ל10.0.0.2 וזה אמור לעבוד , הפורטים יהיו פתוחים? 3) למה הוא נותן לי להכניס רק 20 פורטים ולא יותר?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר LEVELONE WBR-6001, ואני מחובר דרך קווי זהב על תשתית HOT. ה-EMULE וה-UTORRENT שלי מאוד איטיים. אני מבין שזה קשור לפורטים ו\או ל-UPNP ו\או ל-STATIC IP, וניסיתי קצת לשנות דברים ללא הצלחה. לראוטר יש אופציה USE UPNP SETTINGS” " אבל זה לא עוזר לתוכנות הנ"ל. אני ממש NOOB, ואשמח מאוד לעזרה והסברים מפורטים צעד-צעד מה לעשות. אם אפשר, הוראות ספציפיות לראוטר דגם WBR-6001 ממש ממש יעזור. תודה רבה!
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית פייברבוקס שכוללת בתוכנה את הנתב של הוט, לצערי הקיר של הטלויזיה בסלון הוא קיר חיצוני של ממד ואחרי המסדרון בבית לא קולטים אלחוטי בכלל... השאלה שלי היא כזאת, יש לי נתב מבזק vvg2000 של netgear. האם אני יכול לחבר אותו באחד החדרים שיש לי תקשורת lan ולעשות אותו מאריך טווח? כל חדר בבית יש שקע תקשורת מוכן cat5e. ובארון תקשורת יש מרכזיית switch
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בנתב הנ"ל ולמרות שהידע שלי ברשתות לא מועט הסתבכתי עם פתיחת פורטים נוספו המון הגדרות שאיני מכיר לתוך קטגוריית ה virtual server כמו public port ו private port כנ"ל לגבי private ip ו remote ip. הפורט מיועד לשרת ביתי של ונטרילו שיושב על אחד המחשבים הנייחים שמחובר בצורה קווית (הפורט הוא 3784) אין לי מושג מהי האפשרות Nat loopback. אצרף תמונה שאולי תעזור להבין מה אני עושה לא בסדר. המערכת לא נותנת להעלות שום קובץ ולכן: http://jpg.co.il/view/567eb9ae976cf.jpg/ נ.ב שכחתי להגיד שאני מאחורי HOTBOX שהפך למודם בלבד.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הראוטר המדובר, יש לי בעייה קודם כל שהוא לא נכנס לתפריט בעברית של בזק משום מה נתקע שם והיא אפשר לגשת לאף תפריט, ואפילו נציג בתמיכה של הרשתות של בזק שראה את זה לא אמר משהו חריג על זה או איך לפתור את זה כנראה שזו תקלה נפוצה. הייתי מנל את הפורטים שברצוני לפתוח על ידי הממשק הזה אבל כעת אי אפשר להכנס אליו ואני נכנס לממשק ב10.0.0.38 כשדיברתי עם נציג בתמיכה של בזק הוא אמר שיש אפשרות לפתוח את כל הפורטים וסימנו אותה אז. אך כעת הרבה מהתוכניות שלי חסומות ואני לא זוכר איזו אופצייה זו הייתה ואין להם היום תמיכה מה האופצייה לפתוח את כל הפורטים בממשק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של checkpoint safe@office ואני מוצא כלום על פתיחת פורטים לאימיול בבקשה מי שיש לו פורטים שיביא לי כי אני עובד עצות :'(
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה ברשת הבייתית שלי כבר הרבה זמן. הבעייה מתחלקת ל2, אחד זה הקצב העברה בין מחשבים ברשת והשנייה זה המהירות עצמה של האינטרנט. המחשבים אצלי משתמשים בכרטיסי רשת usb עם מהירות 54 mbps . ומחוברים לראוטר tp-link WR541g אני יתחיל בבעייה הראשונה, שאני מנסה לשלוח קבצים בין מחשבים ברשת אם זה בעזרת תיקיות משותפות או בעזרת סקייפ אני לא עובר את ה800 קילו בייט לשנייה.. אני לא מצליח להבין למה, אמנם אני לא מצפה ל54 אבל לפחות לכמה מגות טובות. והבעייה השנייה , עברנו ל30 מגה לא מזמן ושאני מריץ ספיד-טסטים למיניהם אני לא עובר את ה14 , עכשיו שחיברתי מחשב ישירות למודם כן קיבלתי 30 מגה.. בגדול כבר ניסיתי לעשות ריסט להגדרות של הראוטר, ניסיתי להחליף ערוצים, בדקתי כרטיסי רשת שונים …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה נשמע אז ככה, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית ואני לא הכי מבין במה ומי עד עכשיו גלשתי על השכן, שבשבוע האחרון החליט לשים סיסמא יש לציין שהיה לי מחשב נייח ששבק חיים מחובר למודם של הוט. מה שרציתי לשאול איזה ראוטר כדי לקנות כדי שאני אוכל לגלוש מכל מקום בבית עם הנייד, גם בהתחשב שהמודם בממ"ד כי הבנתי שצריך לחבר את הראוטר למודם. משהו באמת סטנדרטי ולא מסובך להתקנה. תודה רבה רבה אגב ראיתי את זה בוואלה שופס מה אתם אומרים http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD45287DA8
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קניתי השבוע ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB מדגם 3CRUSB10075. אני מנסה להתקין אותם, את כל ההגדרות של הנתב הצלחתי לעשות בהצלחה. יש אינטרנט וכו'. המחשב שמנסה להתחבר דרך האלחוטית מתקשה להתחבר וכשהוא מצליח האות באיזור ה30 אחוז והגרף של הLINK QUALITY עולה ל100% ומשם כל הזמן יורד ולא מתייצב בשום מקום ולפעמים נשאר ב-0 ומתנתק... מה אפשר לעשות? דבר נוסף, אני לא מבין איך אני מגדיר Encryption, מישהו יכול לעזור? תודה רבה מראש....
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ראוטר חדש אני משתמש בו בחיבורוים הרגילים ולא באלחוטים הראוטר מחובר למודם של הכבלים יש לי בעיה עם מספר אפליקציות מכיון שאין העברת פורטים (PORT FORWORD ) האם מישהו יודע כיצד מגדירים את הפורטים בראוטר האם מישהו יודע מה הפורט של סקייפ ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הראוטר הנ"ל. אני 7 שנים משתמש עם ראוטרים אלחוטיים שונים אך בראוטר הזה אופצית הDMZ כאילו לא נמצאת רציתי לדעת איך אני מגדיר מחשב שיהיה DMZ ? זה ראוטר חדש, ואני רואה שהאופציה אולי לא קיימת? אני רוצה לפתוח כל מיני פורטים כמו לאימיול וכדומה.. וDMZ זה מצויין. ואיפה זה נמצא בתפריט תודה.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אצל חבר שלי את הראוטר הנ"ל + הוא קיבל מודם rotel קטן שחור (משהו מוזר בחיים לא ראיתי אותו) בכל אופן הגדרתי הכל כשורה,לפי המדריכים והכל והוא מתלונן על בעיות ניתוקים מידיי פעם . הלכתי לבדוק מה קורה ומסתבר שלפעמים הראוטר מחליט להתנתק לאיזה חצי דקה ואז מתחבר שוב (אפילו לא מראה שהוא מתנתק במחשב,פשוט אין אינטרנט למרות שמראה חיבור) מחוברים לראוטר 4 מחשבים (אחד נייד אלחוטי) אינטרנט סמייל 2.5 מגה ותשתית בזק. היום הוא קיבל את השדרוג לכן לא נראה לי שיש אצלו בעיות איתם.. זה מאז הראוטר Edimax החדש שהוא קיבל לפי מה שהבנתי.. אשמח לעזרה . נ.ב - ממש מוזר הקטע כי לחבר אחר שהתקנתי לו את הראוטר לא הייתה הבעיה הזו בכלל.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה שילוב של שני מכשירים זולים, השאלה שלי האם אפשרי להעביר אינטרנט במהירות 40MB לראוטר שישדר את זה גם אלחוטית? כרגע אני מחובר ישירות מהמודם למחשב עם מהירות 40MB ועובד סבבה, אבל אני לא מצליח להגדיר את הראוטר שיוכל להתחבר למודם, בWAN אין לי שום אפשרות של ACCES POINT או משהו כזה ובDYNAMIC IP לא הולך לי, הDHCP בראוטר מבוטל. מישהו יכול לעזור לי? או שזה בכלל בלתי אפשרי לחבר את הראוטר למהירות של VDSL? לפני כן עם מהירות 15MB כאשר הראוטר היה גם החייגן זה עבד סבבה, אבל אי אפשר שהוא יחייג על VDSL, השאלה אם זה גם אומר שהוא בכלל לא מסוגל להעביר מהירויות כאלה? סורי אם יצא לי מסורבל, מקווה לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום אנחנו בבית עם רשת ביתית של 4 מחשבים וכולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר קווי. הראוטר בעל 4 יציאות בסה''כ ולכן אין עוד שום יציאה פנויה. מחר (בעצם כבר היום), אנחנו מקבלים מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט.. ברור שאי אפשר להשתמש בראוטר הקיים וגם רשת אלחוטית לא באה בחשבון בשלב זה. אני ממש ממש צריך עזרה.. אם אפשר המלצה על ראוטר בעל יותר מ 4 יציאות או איזה רעיון של חיבור המחשבים.. תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, עזרה בבקשה בהגדרת סיסמא לרשת בראוטר של בזק NGN NETGEAR DGN2200 הטכני שלהם התקין לי את הראוטר אך ללא סיסמא לרשת. ממה שקראתי בהוראות של הראוטר באתר בזק, מצאתי רק איך להגדיר סיסמא בעת ההתקנה ולא מתוך ה כתובת ה-IP שלו. http://www.bezeq.co.il/support/Documents/tr69.pdf נכנסתי ל IP של הראוטר ולא הצלחתי למצוא יך עושים זאת.. מצורפת תמונה של ממשק ניהול הראוטר אנא עזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אנשים, עזרו לי בבקשה, אני כבר נואש. התקנתי מודם ADSL חדש (מבזק של סמסונג) וראוטר D-LINK 614+. מאז יש לי המון בעיות בגלישה ה, ICQ לא הצליח להעביר קבצים אבל אחרי קינפוג של פורטים בפיירוול שלקח יום שלם הצלחתי חלקית לאפשר העברת קבצים ורק אצל חלק מהמשתמשים. חוץ מזה יש לי בעיות בגלישה בWWW, לפעמים - בייחוד אחרי שאני נמצא בדף אחד למשך זמן של יותר מדקה - אם אני מנסה לפתוח איזשהו לינק האקספלורר חושב וחושב וחושב וכלום לא קורה. הפתרון המוזר יש לציין הוא פתיחה של הלינק בחלון חדש והכל עובד פתאום פיקס ועולה בלי בעיה! מעצבן ומאוד מתסכל, אי אפשר לגלוש ככה. יש לי את הFIRMWARE הכי חדש של הראוטר. תעזרו לי אנשים, אפילו את ההודעה הזאת לא יכולתי לשלוח מהמחשב שלי כי אי אפשר לפתוח את הלינק של כפ…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כשבוע ראוטר אלחוטי של אדימקס, 6114. בנוסף קניתי שני כרטיסי רשת אלחוטיים בחיבור usb, הם נראים כמו disk-on-key. קינפגתי את החיבורים כמו שצריך, (נדמה לי) האינטרנט פועל טוב ובמהירות. הבעיה היא שמידי כמה דקות, החיבור מתנתק. איפה שרואים את ה signal strangth, רואים ירידה מ very good ל ניתוק מן הסתם, ואז זה מתחבר שוב פעם. מה שמוזר הוא שהראוטר נמצא חדר אחד ליד. טווח שלכל הדעות אמור להספיק. למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-