רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
לפי המדריך באתר בזק ניתן לחבר מדפסת USB לנתב DGN2200 ואמורה להידלק נורת הUSB בפנל של הנתב. המדפסת מחוברת ופועלת כשורה אלא שהנורה כלל לא נדלקת. האם זה מהווה בעייה ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
עד חודש ינואר האחרון היה לי נתב Netgear VVG2000 שעבד סה"כ בסדר... זה אחרי שהחלפתי בינו לבין ה-D-Link בעבר עד שקיבלתי מוצר סביר. בחודש ינואר הייתה לי הפסקת חשמל שאחריה קו הטלפון לא עבד - הטכנאי שתיקן את קו הטלפון החליף גם את הראוטר (אני לא יודע אם באמת הייתה סיבה לכך כיוון שלא הייתי בבית). מאז - רק בעיות עם הראוטר. עכשיו, לאחר כחודשיים שאני מדבר עם בזק וכבר החליפו לי ראוטר 3 פעמים, על אף שאמרתי להם שברור שהבעיה היא לא בחומרה אלא ב-firmware. הבעיה הייתה שאחת ליום בערך, שירות ה-DNS של הראוטר היה מפסיק לעבוד, אבל אם הייתי מגדיר DNS ידנית אצלי במחשבים, הייתי יכול להמשיך לגלוש. בנוסף, תיבת ה-VOIP האמריקאית שלי (Linksys PAP2T) הפסיקה להוציא שיחות ומדי פעם לאחר ניסיון הוצאת שיחה,…
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
כבר חצי שעה שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (משתמש בלפטופ+נטסטיק) נבדק בלפטופ ובמחשב הנייח בשתיהם הוא נתקע ב-looking up למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
עומד להיגמר לי ההיתחייבות עם נטויזן,ורציתי לעבור ל אקספון מישהוא יודע איך הם? (מישהוא שיש לו),ואיך המהירות בטורנטים? והגלישה באתרים מחו"ל? כמו יוטיוב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מישהו שיש לו את הרשת האלחוטית של בזק ראוטר של SIMENS מחפש מישהו שהתקין ויכול להדריך לדרך האיכותית לאבטחה ובנית הרשת כמו כן קיים הראוטר הקודם קווי - של EDIMAX והאם ניתן להשתמש בו ולהמשיך את אבטחת הרשת שלו או משהו כזה בקיצור האם יש מדריך או משהו כזה לראוטר הספציפי כדי להבטיח רשת מאובטחת .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר שיהיה בממד (כנראה שהוא ישאר שם). (לא ראוטר מודם) שיהיה בעל קליטה טובה ושיהיה קל לתפעול. מחיר באזור ה300-400. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מומחה במחשבים. קניתי נייד וחברתי אותו עם כבל מוצלב למחשב הביתי. עשיתי כל מה שיכולתי ואני רואה, מכל מחשב, את הכונן המשותף במחשב השני אולם לא יכול לגשת אליו. מה לעשות? תנו כוון או אתר נוסף של מידע קרול
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום ברשותי לפטופ קומפאק פקסאריו 701ea הלפטופ מובנה לתמוך רק בוינדוס XP כביכול התקנתי עליו וינדוס 98, כי הXP בקושי זז עליו ומצאתי דרייברים לכל ההתקנים חוץ מכרטיס הרשת עד כמה שידוע לי עאטיס הרשת הוא: compaq iPaq 10/100 fast ethernet network card לא הצלחתי למצוא דרייבר מתאים משהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום,ברשותי המודם/נתב אלחוטי החדש של בזק (G256DG) ונתב אלחוטי TL-WR641G של TP-LINKלפניכן היה לי מודם הוט והראוטר TP LINK התחבר למודם ולמעלה היה ACCESS POINTהACCESS POINT התקלקל אבל עכשיו יש לי את הראוטר של TP LINK שארצה לחבר במקום הACCESS POINT.ניסיתי לחבר אותו כרגיל עם כבל רשת לנתב של בזק והוא עובד ומשדר וויפי אבל בלי אינטרנט,כנראה צריך להתעסק עם הגדרות הWAN,למישהו יש מושג מה לשנות באחד מהראוטרים כדי שהTP LINK יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעבור למהירות 100 מגה והציוד שברשותי תומך רק עד 15 מגה , לא ממש בעניין של להשכיר ציוד ולכן מעוניין לרכוש ראווטר/מודם . אשמח לקבל המלצה , אין שום שימוש מיוחד מלבד גלישה תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר D-link 2650u של בזק, יש בראוטר אפשרות לחיבור כונן קשיח נייד כדי שישמש ככונן רשת הכונן עובד אבל התעבורה אליו מאוד נמוכה ישחסית לחיבור הכונן ישירות למחשב כאשר הכונן מחובר לרואטר התעבורה היא 1 מגה לעומת 40 מגה כשאר הוא מחובר למחשב ברור לי שאני לא יוכל להגיע ל40 אבל חשבתי שהתעבורה תיהיה 10 מגה כגודל מהירות Ethernet Port תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק רשת battleforge [הפורט בשרת שמה זה 7399]. יש לי אינטרנט נטויז'ן תשתית הוט 12 מגה. יש לי כל הזמן בעיות של התנתקויות ולאגים, כל פעם יש לי lost connection from server. יש לי בבית יותר ממחשב אחד ויש לי ראוטר קווי edimax. שמעתי שניתן למנוע את ההתנתקויות וכל זה ע"י אייפי קבוע וע"י פתיחת פורטים. מה דעתכם על כך? יעזור לי? מה עליי לעשות ואיך? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על פרנטר פייבר? הבניין שלי חובר, ואני מתלבט אם לעבור. חשוב לי מאוד מאוד הנושא של פינגים ולייטנסי, כמה שיותר נמוך.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול אני מחוברת לתשתית של בזק עכשיו יש לי מלא ניתוקים איזה אופציות אחרות יש להתחבר לתשתית אחרת בדקנו בטכני של בזק אבל הם טוענים שיש לי קצר על התשתית שלנו ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. לא יודע כמה מכם מכירים את הDFS שמציע הסרבר 2008, אבל מאז שגיליתי אותו הגעתי למסקנה שהוא יותר יעיל מכל דרך אחרת לשיתוף תקיות ומידע אפילו ברשת ביתית. האמת שנתקלתי בזה רק ב MCITP (במכללת אומגה http://www.omegaisrael.com/content.php?id=25) אבל למרות הבורות מתברר שזה כלי חובה לא רק לאנשי סיסטם אלא גם למשתמש ביתי. נסו ותראו
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום רב.. כמו הרבה אנשים פה, אני גר בפריפריה, לכן אני לא יכול להתחבר ל ADSL..... שמעתי הרבה על חסרונות החיבור הזה של בזק, וקוויתי שכאשר יכנסו הכבלים לשוק, " הכל יסתדר"... אבל מהא התברר שהעתיד לא כל כך וורוד, כי מחירי הכבלים לא יהיה כל כך טוב, וגם החיבור עצמו, זה לא משהו.... אז אין הבדל ניכר בין שני החיבורים.. מה שמאוד הרגיז אותי היא העובדה שאני יכול להתחבר ל "טכניון" כספק ל ADSL, לכן חיבור ה ADSL כך יוצא ממש זול!! רק 99 ש"ח בחודש, כי חיבור כזה הוא חינם!!! אבל כמובן, אין באזורנו אפשרות חיבור ל ADSL... לכן השאלה שלי היא, האם בכלל תאפשר בזק יום אחד חיבור ל ADSL במקומות כמו אזורנו???? כל הזמן אני בודק באתר בזק אם אזורנו כבר תומך ב- ADSL, אבל הכל לשווא.... האם יש תקווה????? ת…
-
-
לפעמים אני עושה בדיקות הורדה בSPEEDTEST ואני מגיע למספרים לא הגיוניים.. החבילה שלי היא 5M אבל אני מקבל לפעמים דברים הזויים הנה דוגמה: איך זה יכול להיות? עריכה: עשיתי עוד אחד והוא עוד יותר הזוי!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
כשאני מחבר אותו למחשב(הוא לא מתחבר בUSB) אני צריך להתקין דרייבר? כי יש לי דיסק שלו, אם אין שום דרייבר שקשור לראוטר שלי... אני מנסה להתקין אותו דרך הכתובת שאמרו לי לכתוב בשורת הכתובת בדפדפן אבל זה בכלל לא עולה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה הפורטים שאני צריך לפתוח לאמיול? יש לי נתב של trendnet tew421brp אני פותח דרך access control ואז פשוט מוסיף את הפורטים האלה לרשימה? תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מקבל LOW ID באימיול מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 5.01.2010 בשעה 21:43:57 סליחה תקן N
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אבל ה-Zone alarm חוסם למחשב השני את הגישה לאינטרנט וכשאני מכבה אותו אני חשוף לעולם אמרו לי שאני יכול לפתוח פורט פנימי שהמחשב השני יוכל לגלוש.... מישהו יכול להגיד לי איך?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ארון תקשורת עם 24 נקודות שאני צריך להעביר לחדר סמוך. מהי השיטה היעילה ביותר להאריך את הנקודות מבלי להעביר את הכבלים מחדש? כמו כן, כמה זה ישפיע להאריך אותם בעזרת שתי שקעי לחיצה חדשים ומגשר CAT6 קצר? יש לציין שכל הכבלים הם CAT7. תודה רבה לעונים ואחלה יום!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כמו בכותרת, מעוניין בכרטיס Wi-Fi בחיבור PCI עד 150 ש"ח לחילופין, אפשר גם כזה שמתחבר ב-USB, אם עדיף תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה על AP (אפשרי גם ראוטר שיתפרק כAP) שיחובר בקווי לנתב. צריך אפשר ל 2 יציאות למחשבים שמריצים KODI וכמובן WIFI. אגב רץ על רשת של הוט מה אומרים על הדגם הבא? http://he.aliexpress.com/item/English-Version-Tenda-Router-N313-300m-3-Aerial-Wireless-Router-Ethernet-Cable-Wifi-Repeater-Range-Broadband/32257065841.html יש לו המלצות לא רעות בכלל..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-