רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
נגיד שמורידים קובץ מראפידשר אז שומרים אותו קודם ומיד הוא מתחיל להוריד קרה לי לא פעם שהוא לא מססים להוריד את הכול אבל בכל זאת הוא הוריד ושמר חצי קובץ איך אני עושה שאם אני מוריד שוב אז שיוריד לי מאותה נקודה שהפסיק ויש גם מקרים שההורדה נפסקת כתוצאה מניתוק או בעיית חיבור גם פה איך ממשיכים מאותו מקום? איפה כל המידע נשמר כי הוא ירד למחשב?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום אשמח לעצה , לפני כשבוע HOT בצעה עבודת תשתית ונתקה את האינטרנט לכל האזור ליום שלם. לאחר החזרה הראוטר לא מתחבר ולא מצליח למשוך כתובת . מדובר ב TP LINK N750 ללא חיגן שעבד כמה חודשים מאז שנקנה ללא בעיה. לאחר מספר שיחות עם הוט ובזבוז שעות על שעות בהמתנה ועבודה עם תומכים מאוד זוטרים הם התנערו מהבעיה. ראוטרים אחרים אכן מתחברים על הקו אבל זה לא מבטל אתהעובדה שהתקלה חייבת להיות בצד שלהם. לא יתכן שהתקלקל הראוטר החדש בדיוק בזמן שהם בצעו עבודת תשתית. משהו תקוע אצלם לדעתי. איפוס להגדרות מחדל לא שינה את המצב. CLONE k MAC לא עזר. זה ברור לי שהבעיה תהיה מה שתהיה נמצאת אצלם אבל הדבר היחיד שהם מסוגלים לעשות זה לנסות לחבר את המחשב במקום,אין שם פעולה של דיבגינג או חס וחלילה בדיקה אצלם …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני עובר עם אחותי דירה בקרוב, שממוקמת 50 מטר אווירי במורד ההר מדירת הוריי. לאחר שבדקתי כדאיות של נט-סטיק ופתיחת הוט-ספוט אישי מהפלאפון ראיתי שככל הנראה הפתרון הכי טוב הוא ראוטר חזק שיהיה מסוגל לשדר כ-50 מטר אל הדירה אליה נעבור שנמצאת במורד ההר ועל האות לעבור כמה קירות בודדים אם אציב את הראוטר החדש גבוה על הקיר הקיצוני/חיצוני של בית הוריי וכך הוא יעבור מינימום קירות והתדר יתפרש מלמעלה יותר טוב. *אשמח להמלצה לראוטר טוב שיעשה את העבודה ויהיה חזק דיו לעבור את הטווח הנ"ל (בהנחה וזה קיים ). *זכור לי פעם שקראתי על בחור אחד מהפורום ששידר מצד אחד של הכינרת אל הצד השני בעזרת אנטנה שקולטת בצד השני. *האם אני אצטרך מגבר אות או אנטנה מחוזקת או משהו בסגנון כדי לעבור את הטווח הנ"ל? א…
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אינטרנט של HOT עם 012 איטי על הPC הישן שלי אבל לא על הMAC. זה קורה שאני לוחץ על אתר או מנסה לגלוש באתר והגלישה "נתקעת" באמצע. כאילו לוקח לו מלא זמן להוריד משהוא, או אוליי להעלות מידע, לא יודע. זה כנראה לא קורה במאק שמחובר לאותו האינטרנט דרך ראוטר(שניהם עם קבל). אני יודע שאוליי אם אין מספיק מקום על ההרד דיסק זה יכול להאיט את האינטרנט אבל נראה שיש לי מספיק מקום. יש לכם מושג מה גורם לאיטיות בPC?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר 100 של רוטל. ה PS3 מתחבר קווית בלי בעיה. המחשבים מחוברים דרך סוויטש 1000 של אדימקס 5800G בלי בעיה. אבל, אני לא מצליח לחבר את ה PS3 דרך הסוויטש. לא באוטומט ולא דרך הגדרות ידניות .
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי חבילה של 30 מגה (UPLOAD 1.5M ) דרך הוט ונטוויז'ן אני משתמש בתוכנה UTORRENT העדכנית ביותר. ידוע לי שישנה הגבלה מצד ספקיות האינטרנט בשעות מסוימות ביממה. עקב כך הורגלתי כבר לעובדה שאת הקצבים הגבוהים הייתי מקבל בעיקר בלילה ( 2מגה לשניה, ואף יותר, תלוי כמובן במספר המקורות), ואילו במשך היום, הרבה יותר רגוע. בכל אופן, העלאה הייתה תמיד קבועה, משהו באזור 140 קב"ש בממוצע. לאחרונה, זה נהיה קטסטרופה. העלאה היא באזור של 10 קב"ש (למרות שאני מאפשר הרבה יותר), והורדה חלשה מאוד, גם בשעות הלילה. פשוט לא יתכן שעם כמות של 260 מעלים, אקבל הורדה של 40 קב"ש בלבד! כמו כן, בעת שתוכנת UTORRENT פועלת, גם הגלישה באינטרנט הפכה לאיטית ביותר, בצורה בלתי נסבלת (משתפר מאוד כאשר אני…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה יהיה יותר מהיר או כל דבר אחר שעדיף? האל חוט זה עם כרטיס רשת USB של 3COM
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, אם אני נמצא בחבילה של 500 בבזק בינלאומי. האם קצב הורדה מקסימלי של 50-60 הוא קצב מתאים? תודה
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעיה כזאת של פתיחת פורטים בראוטר , הראוטר הוא של treNdnet אני מצליח לפתוח פורטים רק אני לא יודע אילו בשביל שאימיול לא יתנתק לי מהאינטרנט!! תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני גר במושב שעדיין אין בו תשתית NGN ואני רוצה להתחבר לחיבור 10 מגה (כרגע יש לי 5 מגה). ראיתי באתר של בזק שרשמית הם לא משווקים כבר מהירויות של 10 מגה ומעלה באזורים שאין בהם תשתית NGN, כרגע בנתונים של המודם שלי רשום שהוא מחובר לפורט שיכול לספק ~10.5 מגה הורדה (attainable rate) , אז לא נראה לי שזאת מגבלה טכנולוגית. השאלה שלי האם יש פה מישהו שמחובר בחיבור 10 מגה בשתית של בזק וגר באזור שעדיין אין בו את תשתית ה-NGN ? (אני רוצה לדעת אם יש בכלל טעם להתווכח איתם על המהירות של התשתית או פשוט לעבור לתשתית של HOT ) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש ראוטר: 3Com® 3CRWER100-75 ואנחנו לא מצליחים לעשות שהוא יהיה עם סיסמא כדי ששכנים לא יכנסו אליו, למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
I'm looking for a guide of how to do it, or maybe some one can explain it down tot he last details please ?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום שלום, מחר אני אשלח מישהו עם דף מוצר שיבי לי ראוטר חדש. כיום אני מחובר דרך תשתית HOT בחבילה של 2.5 העלאה ו 100 הורדה. יש לי מכשיר HotBox (הישן, שלא מצליח להתמודד עם הרשת שיש בבית). אני מתכנן להפוך אותו למודם בלבד ולהתחבר אליו עם ראוטר פרטי לרשת הביתית. מה יש לנו ברשת? מחשב אחד שמחובר באופן קווי. מחשב נייד שמתחבר באופן אלחוטי. מעבר להם יש עוד מחשב נייד ומחשב נייח שלעיתים גם כן נכנסים לשימוש ושניהם גם מתחברים באופן אלחוטי. כל המכשירים האלחוטיים עובדים עם כרטיס רשת בתקן N. נוסיף לזה טאבלטים, סמארטפונים ושות' ויש לנו קרוב ל10 מכשירים שעובדים לסירוגין. כיום כאשר הHOTBOX אצלי מתפקד כראוטר ומודם הוא פשוט "נחנק" פעם או פעמיים ביום ולא ניתן לגלוש באינטרנט (רשת ביתית עובדת הגיש…
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אנשים!!! אני מתחנן בתיכנסו!!! בבקשההה!!! תודה לכל מי שנכנס!!! http://go.battle.co.il?id=XXXXX
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
תגידו חשבתי על רעיון מזה שווה ומשתלם. אני גר בבניין עם 6 דירות. וחשבתי לעשות דבר כזה: לעשות מהירות 100Mb בתשתית ובספקית, הן הציעו לי מחיר של 600 ש"ח ממוצע לחודש לשתיהן. עכשיו זה נשמע די מופרך ויקר... אבל אם אני אציע לשכנים שלי בבניין שכולנו נתחבר לאותו אינטרנט, משמע על אחד ישלם בחודש 100 ש"ח בחודש על אינטרנט. (כולל לספקית ולתשתית) עכשיו זה נשמע די משתלם מחיר של 100 ש"ח בלבד גם לספקית וגם לתשתית למהירות 100Mb ! עכשיו בבניין יש לאורכו את כל ארונות המשמל וכל הכבלים האלה.. ומשם גם הכבל של HOT עובר אלי וגם של בזק וכו'.. אפשר עכשיו לחבר ישירות לשם את המודם ואת הראוטר ואז להוציא את 6 כבלי רשת מהראוטר כל אחד לביתו ואם הראוטר יצליח גם לשדר טוב למרחק אז מי שירצה גם לגלוש בצורה אלחו…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחובר בחבילה של 5M בכבלים+014. עד לפני כמה ימים הייתי מחובר בחיבור MPLS (ללא חייגן). בחודשים האחרונים שמתי לב שבהורדה מחו"ל אני מקבל קצב נמוך של עד 100K (במקום 650K כנדרש). ביצעתי את הבדיקות מול אתר SPEEDTEST, מאתרי הורדה נפוצים (DOWNLOAD.COM לדוגמא) ומהאתר של 014. יש לציין, שהבדיקות של התשתית (הורדה משרתים של HOT) היו תקינות , והורדה מאתרים אחרים בארץ תקינה גם כן. פניתי לשירות לקוחות של 014, לאחר שיחות ארוכות עם התמיכה (ושוב כל הבדיקות שתיארתי קודם), החלטנו לנסות חיבור עם חייגן L2TP (כמובן לאחר הגדרות מתאימות ב- HOT). להפתעתנו (שלי ושל הנציג 014), קיבלתי מהירות הורדה הרבה יותר גבוהה (400-500K). הוא לא ידע להסביר מדוע יש השפעה כה מהותית של סוג החיבור על מ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מגבר לתשתית וכשהוא מחובר ה-"Power" בהוטבוס מגיע ל- 17.2 dBmV [table][tr][td]1[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]135000000 Hz[/td][td] 17.2 dBmV[/td][td]35.9 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]2[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]141000000 Hz[/td][td] 16.9 dBmV[/td][td]35.6 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]3[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]147000000 Hz[/td][td] 16.7 dBmV[/td][td]35.7 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]4[/td][td] [/td][td]QAM256[/td][td] [/td][td]153000000 Hz[/td][td] 16.3 dBmV[/td][td]35.8 dB[/td][td]0[/td][td]0[/td][/tr] [tr][td]5[/td][td] [/td][td]Unknown[/td][td] [/td][td]0 Hz[/td][td] 0.0 dBmV[/td][…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר חודש שלם שאני גולש באיטיות מוחלטת ובזחילה בלתי נסבלת באתרים בחו"ל. כשבוע אחרי הופעת הבעייה התקשרתי לשירות לקוחות של בזק בינלאומי {שדרך אגב, הוציאו לי את הנשמה עד שענו לי..} וביקשתי לדעת למה הגלישה איטית ולמה הפינגים כל הזמן לאתרים בחו"ל בסביבות ה-400-500. קיבלתי הסבר שיש כרגע עומס על השרתים שמובילים לחו"ל, ושבזק עובדת קשה מאוד יום יום ומוסיפה עוד ועוד מאות של מגות לפס שלה לחו"ל והבעייה אמורה להסתדר תוך חודש בערך. טוב ביינתים עבר כבר חודש וחצי, והבעייה עדיין נמשכת וזה בלתי נסבל כי אולי לגלוש באיטיות אפשר, אבל לשחק במשחקי רשת אי אפשר כי פשוט מעיפים מי שיש לו פינג מעל 300-400, אז זה בעייה מאוד מעצבנת כאמור!!! לעוד מישהו יש את הבעייה הזאת בבזק בינלאומי וחושב ל…
-
- 35 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את עזרתכם הדחופה. יש לי ראוטר LINKSYS WIRELESS G-2.4GHZ שממוקם אצלי בסלון אליו מחוב המחשב נייד באלחוטי, אייפון ואייפד באלחוטי גם. בכתובת: default gateway: 192.168.1.2 subnet mask: 255.255.255.0 Ipv4 adress: 192.168.1.105 ובחדר הסמוך הנמצא 30 מטר מהסלון יש לי EDIMAX AP EW-7416APn, והוא קולט את האות מהראוטר LINKSYS שבסלון ה AP מוגדר בכתובת: ip adress: 192.168.1.105 subnet mask:255.255.255.0 default gateway: 192.168.1.2 ככה אני מגדיר אותו בד"כ וה AP עובד. הבעיה היא שהוא עובד למשך יום אחד ומתנתק, אני מגיע למצב שכל פעם אני צריך להגדיר אותו מחדש אני רוצה למצוא פיתרון קבוע לכך שלא יתנתק כל הזמן. תודה מראש על העזרה טל
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בעוד שלושה חודשים יחלו ה-ISP הגדולים בארה"ב לנטר את תעבורת הגולשים ולנקוט צעדים נגד כאלה הפוגעים בזכויות יוצרים. למה זה קורה ומה מידת השפעה של הצעד הזה עלינו? כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2155
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום רב, כבר כמה חודשים שאני סובל מאיטיות באינטרנט - בהתחלה היה מדובר רק במהירות הורדה (אינטרנט מגיע ל20/30 מגה מתוך 100) אך בשבועיים האחרונים האיטיות מתבטאת גם בגלישה באתרים כגון יוטיוב. יצרתי קשר מול הוט, הסברתי להם את הבעיה והרצתי את הבדיקה שלהם - אני מקבל בין 5-10 מגה הורדה מתוך 100 לאחר תמיכה בסיסית ביותר עם הוט (שכללה כמובן ניתוק וחיבור כבלים ולא יותר מזה) קיבלתי את התשובה הכי מטומטמת שניתן מאחת הנציגות - היא בדקה שבמאפיינים של הכרטיס רשת שלי אין אפשרות של 1000 MBPS.. עזבו את זה שמדובר במחשב בן שנה עם כרטיס רשת שרשום עליו בברור GIGABIT ETHERNET, היא טענה שלפי המדיניות של הוט אם אין לי שם אופציה של 1000 MBPS המחשב שלי לא תומך ב100 מגה (ועזבו את זה שבאופן מפתיע 100 M…
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX(לא זוכר את השם אבל בין הזולים) וברשת יש 3 מחשבים. אחד מחובר דרך כבל(XP), השני באלחוטי-נייח(WIN98) והשלישי באלחוטי נייד(XP)(מחובר דרך כרטיס שהוספתי לו). הנייד כל הזמן עושה לי בעיות של התנקויות! לא משנה איפה אני בבית גם אם אני מטר מהראוטר עם קליטה מלאה. ניסיתי להשתמש בXP וניסיתי להתקין את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס אבל שום דבר לא עוזר! יכול להיות שזה בגלל ששמתי אבטחה ברשת? אז למה זה רק בנייד?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם BAUDTEC אשר קיבלתי מבזק. בכוונתי לרכוש נתב DLINK 655 לאור המלצות רבות שקיבלתי. אשמח לדעת, האם ניתן לחבר בין המודם לנתב - כלומר אילו הגדרות מיוחדות יש לבצע ע"מ שיעבדו יחד (היכן מגדירים את החיוג - האם במודם או בנתב). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כבל רשת לשיתוף אינטרנט באורך של 10METER ומדדתי עכשיו כמה אני באמת צריך ומספיק גם 5METER, רציתי לדעת אם יש הבדל במהירות {הכוונה נגיד ועכשיו אני לוחץ על כפתור... לוקח יותר זמן עד שאני יקבל את הדף?, לא בגלל המהירות אלא בגלל האורך של הכבל} בין 10METER לבין 5METER. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-