רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני צריך דחוף לדעת את הפורטים של החייגן של 012...בבקשה..מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האם מספיק לפתוח את הפורטים בנתס האלחוטי או שצריך לפתוח את הפורטים גם במודם<? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם ידוע שהראוטר הזה (מודם ADSL) נוטה לבצע Reset אוטומאטי על דעת עצמו, או שהוא עושה Reset רק כאשר אומרים לו? מופיעה במחשב הודעה כי החיבור רשת מנותק (אייקון ב-Traybar) לכמה שניות, והנורה של ה-@ בראוטר מהבהבת בכתום (דבר המעיד על חיוג) והופכת לירוק יציב. השאלה שלי היא האם המצב שתיארתי בו מופיע במחשב אייקון של חיבור רשת מנותק והבהוב של נורה כתומה בראוטר יכול לנבוע מ-Reset אוטומאטי בראוטר, או שהאייקון של חיבור רשת מנותק מופיע רק כאשר מנתקים פיסית את הכבל רשת מהראוטר או כאשר מנתקים את הכבל חשמל של הראוטר, מחברים אותו בחזרה לראוטר, ועושים לראוטר Reset עם הכפתור בחזית. כך שבזמן שהראוטר עושה Reset עצמאי, לא מופיעה במחשב אייקון של חיבור רשת מנותק. מישהו יודע בוודאות?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כרגע מחובר ל012 ADSL ים מודם של ALCATEL יHOME SPREED TOUCH קניתי בארה"ב נתב אלחוטי של LINKSYS ויש לי בעיה לחבר אותו לאחר שהתקנתי אותו והגדרתי אותו ל PPTP עם ה IP SUBNET (הבעיה היא שבחייגן של (012 ב TCP\IP אני צריך להגדיר את הIP ובשביל להשתמש בראוטר אני צריך להיות על אוטמטי ואז זה לא מסתדר אז אני פשוא עשיתי אותו על אוטמטי וברואטר כבר הגדרתי את ה IP) וכדומה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה אני כבר מיואש תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
האם יש פקודה שבה אני מספק את כתובת ה mac של הכרטיס רשת ולקבל את ה IP שהוקצה לו
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית המחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב(ללא ראוטר.ממחשב למחשב). המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט הוא מחשב שהשימוש שלו בעיקר לאי סי קיו \ אתרים \ מיילים וכדומה. המהחשב השני הוא יותר למשחקי רשת. אך כששני המחשבים מנסים להשתמש במהירות האינטרנט המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט "שואב" את כל המהירות ואז נגרמים לאגים במחשב השני (שמשחק ברשת). האם יש תוכנה או דרך לנתב את המהירות של האינטרנט חצי חצי בין שני המחשבים כך שלא תיווצר הבעיה הזאת? תודה,ירין
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מודם 1 בבית ונמאס לי לשתף אינטרנט ורציתי לדעת אם אני יכול להשים עוד מודם אחד ? וכמה זה יעלה ? והאם משלמים אותו מחיר לספק ?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
אוקי יש לי את הנתב שצויין למעלה... והבעיה שעקבתי אחרי המדריך בפיקוק כיצד לקנפג...אני עוקב אחרי הכל וברגע שאני צריך להכניס כל'מני סטאף לL2TP אני מגלה ש...אין לי ת'אופציית חיבור הזו גם עידכון פירםוואר לא עזר (למעשה הוא לא עשה שום דבר) מה יכולה להיות הבעיה?=\ אולי טעיתי בזיהוי הנתב?
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אני לאדע אם חוטית או אלחוטית חלק אומרים שאלחוטית עושה בעיות...זה א. ב.אני צריך משו אם זה אל חוטי שלא יהיה בעיות בין הקומות...וקירות ביטון ו..ג. מה אתם ממליצים מה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים ומודם שמחובר לכרטיס רשת הוא יתאים לכל נתב אלחוטי? ועוד משהו איזה נתב אלחוטי הכי כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קורא לי פעם בכמה ימים שבועות שהאינטרנט לא מתחבר, לא הצלחתי למצוא סיבה הגינוי לכך כל הנורות של המודם דלוקות גם הרוטאר המסך מראה IP ראו תמונה האורות מהבהות כרגיל כל החוטים מחוברים+ ניתקתי וחיברתי מחדש ועדיין לא התחבר עד כעבור כמה דקות שהאינטרנט התחבר באופן פיתאומי וממש אין לי כוננות לבעיה בכול מקרה עשיתי IPCONFIG לראות אם המחשב מקבל IQ ונראה שכן (זה היה כאשר לא הצלחתי להתחבר) מישהו יודע ממה יכול להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
אהלן חברים יש ברשותי 2 מחשבים נייחים שמחוברים בשיתוף אינטרנט (מחשב מארח שלידו המודם כבלים) ומחשב נייד אחד והייתי רוצה לחבר גם את המחשב הנייד לרשת במה עלי להשתמש? (נתב, ראוטר, האב) ואיזה חברה ממולצת? המחשבים כולם נמצאים פחות מ10 מטר אחד מהשני בחדרים נפרדים לחדר שלי יש קירות בטון (לא ממ"ד) זה ישפיע?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
היי אני לא מבין למה שאני כותב את הip שלי בnetwork connection ומאשר זה ההודעה שאני מקבל http://img499.imageshack.us/img499/8136/problem5tv.jpg אני מחובר ברשת אבל במחשב השני יש כתובת ip שונה מהמחשב שלי תודה
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אם אני מוריד רגיל זה מוריד לי על 30 ניסיתי את התוכנה Rapidleacher זה בכלל לא הוריד לי ממנו.... ניסיתי דרך פלאשגט וגם לא עזר תעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז הבנתי שמה שמונע ממני לפתוח את הפורטים על המחשב שלי זה המודם, ולא הראוטר - שבו כבר פתחתי אותם. מסתבר שהמודם מתפקד גם הוא כראוטר, אך זה לא נחוץ - יש לי כבר אחד. באמת ניסיתי הכל, אבל אני לא מצליח לפתוח את הפורטים. הגעתי למסקנה שצריך לעשות עם המודם משהו. חקרתי וחקרתי, ולפי מה שהבנתי יש לי את האופציה להפוך את הראוטר ל- Pro, אבל זהו תהליך מסוכן. מצד שני, באחד הפורומים אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו כ- Bridge ואז הכל יעבוד דרכו בחופשיות. איך אני עושה את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש ברשותי סורק מסוג astra 4600 מתחבר בערת USB לאחד המחשבים אני מעוניין לשתף אותו ברשת האלחוטית בבית שלי איך משתפים סורק ברשת ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של dlink.. האם אני יכול להשתמש ב-access point רק של dlink או של כל חברה אחרת??
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
[ltr]here's the deal from the start. Friday noon. I called them, talk with the tech support guy for 20 mins, complained about the pings to EU, he asked me for an IP for comparison and I gave him one for a battlefield 2 server in the UK. in the end he told me there's nothing he can do and that it's a routing issue and he had sent an email and he hope it will be sorted out. Friday afternoon. tried a friend account (actcom), got the same bad pings. when i went back to my account I got good pings, I guess they've done something. went to visit a friend. Friday midnight. came home, my mom told me someone from netvision called and said they did something. I check it out and all …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אחרי שחיפשתי בפורום כאן ומצאתי מדריך למודם שלי, נתקעתי בחלון אחד אני אצרף תמונה: מה אני אמור להגדיר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום! השאלה שלי היא האים ניתן לחבר שני כרטיסי רשת אלחוטיים זהים (מאותה חברה ודגם), וע"י כך להתחבר לשתי רשתות אלחוטיות שונות? השאלה היא יותר לכיוון תקלות חומרה.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מקווה שתוכלו לעזור לי , אולי כבר שאלו את השאלה הזאת כאן כמה וכמה פעמים אבל לא מצאתי ואו לא הבנתי את התשובה לבעיה שבזמן התחברות לאינטרנט דרך הראוטר האלחוטי והתחברות לאימיול בכל פעם שאני מתחבר לאימיול האנטרנט מתנתק לי הבנתי שזה קשור להגדרות של הראוטר והפורטים של האימיול אבל משום מה לא הסתדרתי עם ההסברים כאן אם תוכלו להסביר לי בפירוט או לכוון אותי לאיזה שהו מדריך ( בעברית אם אפשר בבקשה) אודה מאוד בתודה דוד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נתב של ג'יגהבייט GN-B40 עכשיו נראה לי זה הפעם המיליון שאני מבקש ממכם עזרה איך לפתוח את הפורטים ואף אחד לא עוזר בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל תוכנות כמו אזורוס אימיול וכל מיני תוכנות שפועלות על פורטים שהנתב שלי חוסם לדוגמה כל התוכנות הורדה שיש לי KAZA אזורוס אימיול וכו' מקבלות מזהה נמוך זאת אומרת שחומת אש חוסמת אותם עכשיו הקטע הוא שכל הפיירוואלים שבמחשב שלי נותנים אישור לתוכונת לעבוד הוא פותח להם את הפורטים ורק הנתב אני לא יודע איך לסדר את זה איתו איך אני פותח איתו פורטים ומה אני שם בתוך הקוביה של האייפי אמרו שאני צריך גם שהוא יהיה קבוע ולא ישתנה איך אני עושה את זה ? תעזרו לי בהכל אני כבר שבועיים בלי אימיול וכל התוכנות בגלל זה .... הנה קישור למדריך של הנתב ואני …
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז לא ממזמן קניתי כבל רשת וכרטייס רשת לאחותי. על מנת ליצור רשת (ללא ראוטר, כפי שמוסבר בסטיקי) ולשתף אותה באינטרנט. מכיוון שעשיתי זאת פעם עם אח שלי, ידעתי איך לעשות זאת. הלכתי על הדרך הפשוטה והשתמשתי באשף (WIZARD) של הווינדוס ליצירת רשת ושיתוף אינטרנט. תוך דקות היה לנו רשת עובדת ואינטרנט משותף. יום אחד אחותי אמרה שהמחשב שלה עשה איזו הודעת שגיאה ולאחר מכן ריסט למחשב. ככה היא אמרה לי. מאותו יום היה לנו רשת, אך משום מה אין שיתוף אינטרנט. ניסתי לשבת על זה שעות ולתקן את זה, וליצור ולמחוק וליצור ולמחוק מחדש את הרשת. ולהגדיר מחדש ע"י האשף או "מנואלי". ושום כלום עזר. אז קרה משו ובכלל לא הייתה רשת. במחשב שלי (מחשב השרת) היה רשום לי שLOCAL CONNECTION בין המחשב…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-