עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dorish,

שלום אני מחובר דרך הכבלים בחמש מגה ודרך בזק בנלאומי גם בחמש אני מוריד במהירוד ממש גבוה והכול טוב אבל יש לי בעית פיינגיים אני יודע שזה לא קשור למהירות אבל אני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה אולי החלפת המודם של חברת הכבלים למודם מסויים שיודעים שהוא יותר טוב או לעבור חברת חיבור לאינטרנט אני כרגע משחק ב BF2 בפיינגיים 200- 150 יש למשהוא משהוא מה להמליץ?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. אהלן, אני מחפש המלצות לראוטר אלחוטי לרשת משרדית. בעקרון, הכוונה היא שמצד אחד הראוטר יהיה מחובר לאינטרנט דרך תשתית של בזק\HOT ומצד שני מחובר לשלושה או ארבעה מחשבים בו זמנית (שאמורים לאפשר גישה בין המחשבים). מכוון שמדובר ברשת משרדית, הראוטר צריך להיות אמין במיוחד (היום יש לי EDIMAX 6104WG בבית והוא מאוד לא אמין - נתקע לעיתים קרובות) וכזה שיהיה קל לקינפוג ויצריך מעט מאוד תחזוקה (המשרד הוא של אבא שלי ואני לא מאמין שיהיה לי זמן לגשת לשם כל יומיים כדי לעזור בתקלות). למישהו יש המלצות\רעיונות לגבי ראוטר שכזה? התקציב עדיין לא ברור - זה מאוד תלוי בהמלצות. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בזמן האחרון אני מרגיש שיפור משמעותי במהירות ולא שידרגתי תמהירות או משהו דומה וגם לא שיניתי הגדרות או התקנתי אימיול חדש פשוט האימיול חזר להיות מהיר יותר גם לכם זה קרה??

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by X_Fire,

שלום לכולם. לא מזמן קיבלתי את המודם החדש או הלא חדש ALCATEL שכולנו מכירים מה הוא מסוגל לעשות. הבעיה היא כאשר אני נכנס לTELNET כדי להגיר אותו TELNET לא מכיר את הפקודות שלי. לא TD PROMPTEXPERT. יש לי רשת ואני מעוניין בROUTER הנחמד הזה. אםמישהו כבר התעסק עם THOMSON ALCATEL 510 גירסה 4.0.2.0.0 מאוד אשמח ומאוד אודה לכם. בתודה מראש. RIGARDS.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  5. אני שניםםם מחפש איך אני פותח את הפורטים אבל אני לא יודע מה הפורטים אולי מישהו יכול לעזור לי :\ אני כבר מיואששש זה הראוטר הזה 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router בבקששההה תעזרו לי :\

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. אהלן חברה, אני צריך את עזרתכם שוב לאחר המון בירורים ותשאולים מרובים קניתי רשת אלחוטית. Linksys 54g router וכרטיס רשת netgear WG111 חיברתי את הראוטר למודם ראוטר של סמסונג שלי ואחר כך חיברתי אותו למחשב. במחשב השני חיברתי את ה NETGEAR התקנתי אותו והוא עובד מצוין ומתקשר אם הראוטר מצוין, מזוהה לגמרי ע"י ה SSID. הבעיה היא שאני יכול להיכנס לתיקיות שני המחשבים, ואני יכול לעשות פינג לראוטר מהמחשב אם הNETGEAR אבל אני לא יכול להיתחבר לאינטרנט ממנו. הגדרות ה SECURITY שלי הם על DISABLED ככה שאין לי WEP או WPA מופעלים וככה גם בהגדרות של ה NETGEAR זה כאילו הראוטר פשוט לא מעביר את השידור האלחוטי לאינטרנט אלה רק את החוטי. אני אודה לכם אם תעזרו לי עמית

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by SEangel,

אני רוצה לחבר שני מחשבים (קווית) למודם אחד (כרגע מודם כבלים, אך אולי אח"כ מודם ADSL). איזה רכיבים אני צריך (נתב או רכז רשת) והאם אפשר לשלוט בתעבורה (למשל שמחשב אחד יקבל 850 סל"ש והשני 650 סל"ש) וכל זאת במחיר מינימלי

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  8. שימו לב אתם יכולים לשפר את מהירות הגלישה שלכם כולל UP ופינגים במשחקים בלי להוסיף שקל או שינוי חבילה וגם לא בעזרת תוכנה + לא משנה באיזה חברה אתם מחוברים איך? משהו שקרה לי ובגללו גיליתי את האופציה שלי לפחות היתה נסתרת משהו.... ביקשתי ניתוק מהחברה אליה אני מחובר בגלל פינגים גבוהים במשחקי רשת אחרי המון ניסיונות לשיפור העבירו אותי לבסוף לנציג שימור לקוחות שהציע לתת לחיבור שלי עדיפות בשליחה ובקבלת מידע על פני משתמש רגיל(שעד לפני שניה הייתי כזה) התוצאה? גלישה יותר מהירה ופינגים נמוכים משמעותית במשחקים עצה שלי-תעשו את אותו הדבר אבל לא להתייאש ללכת עד הסוף זו ההצעה האחרונה שהם יציעו ממולץ ;D

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

שאני לוחץ connect בחייגן אני מקבל את הודעת השגיאה 'The call was blocked by the remote computer - error 775' הבעיה נעלמת מעצמה , רבע שעה לקח לתומך טכני של בזק בינ"ל לנסות להבין מה קרה עד שזה נפטר אחרי שני ריסטים אז חבל לי אפילו לנסות להתקשר אליהם הם טענו שזאת בעיה שמתרחשת ב dial up , זה ממש לא עוזר לי

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by owen,

אז ככה: יש לי מחשב אחד שמתחבר לרשת (לצורך העניין נקרא לו - "שרת") ומספק חיבור אינטרנט בICS ל מחשב אחד שולחני ובאלחוט למחשב נייד. הבעיה היא שרק מהמחשב השולחני אני מוריד מהאימיול ותמיד יש לי lowid כל המחשבים הם XP עם SP1. איך אני פותר את זה? כי זה משגע אותי.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  11. יש לי נתב של EDIMAX עשיתי בדיקה ורק כאשר אני עושה DISABLE לפיירוול במחשב הראשון אני יכול לגשת לקבצים המשותפים במחשב השני. אני לא יודע בכלל מהם הפורטים שאני צריך לפתוח ואיך בכלל פותחים אותם תודה

12. קניתי נקודת גישה lg lw2205 ושני כרטיסי רשת אלחוטים של trendnet יש לי אינטרנט adsl,ומודם aztech adsl2+ עכשיו חיברתי באצמעות כבל רשת את המודם לנקודת גישה והתקנתי כרטיס רשת בינתים במחשב אחד ומה אני צריך לעשות עכשיו הכרטיס לא מוצא בכלל את הנקודת גישה והוא לא מפסיק לחפש אותו לא משנה מה אני יעשה הכרטיס רשת האלחוטי לא מזהה את נקודת הגישה שמחוברת כמו שהבנתי טוב ,אולי אני צריך להגדיר משהו בנוגע לנקודת גישה כי בסך הכל חיברתי אותה למודם והתקנתי את הכרטיס רשת ומן הסתם כמו שהסברתי זה לא עובד... אני דיי נואש..

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שלום, אני מקווה שניסחתי את הכותרת נכון : יש לי בבסיס רשת פנימית של כ10 מחשבים, אנחנו מעוניינים להקים אתר שבו ירוכזו כל מיני דברים שימושיים למקום העבודה. מה אני צריך כדי להקים פרוייקט שכזה, אני מתכוון גם מבחינת תוכנה ומבחינת חומרה. אני מצטער אבל אני חדש בנושא של רשתות בכלל לכן אם אני שואל שאלות מפגרות תסלחו לי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by AnoxiA,

אני צריך דחוף לדעת את הפורטים של החייגן של 012...בבקשה..מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  15. האם מספיק לפתוח את הפורטים בנתס האלחוטי או שצריך לפתוח את הפורטים גם במודם<? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. האם ידוע שהראוטר הזה (מודם ADSL) נוטה לבצע Reset אוטומאטי על דעת עצמו, או שהוא עושה Reset רק כאשר אומרים לו? מופיעה במחשב הודעה כי החיבור רשת מנותק (אייקון ב-Traybar) לכמה שניות, והנורה של ה-@ בראוטר מהבהבת בכתום (דבר המעיד על חיוג) והופכת לירוק יציב. השאלה שלי היא האם המצב שתיארתי בו מופיע במחשב אייקון של חיבור רשת מנותק והבהוב של נורה כתומה בראוטר יכול לנבוע מ-Reset אוטומאטי בראוטר, או שהאייקון של חיבור רשת מנותק מופיע רק כאשר מנתקים פיסית את הכבל רשת מהראוטר או כאשר מנתקים את הכבל חשמל של הראוטר, מחברים אותו בחזרה לראוטר, ועושים לראוטר Reset עם הכפתור בחזית. כך שבזמן שהראוטר עושה Reset עצמאי, לא מופיעה במחשב אייקון של חיבור רשת מנותק. מישהו יודע בוודאות?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני כרגע מחובר ל012 ADSL ים מודם של ALCATEL יHOME SPREED TOUCH קניתי בארה"ב נתב אלחוטי של LINKSYS ויש לי בעיה לחבר אותו לאחר שהתקנתי אותו והגדרתי אותו ל PPTP עם ה IP SUBNET (הבעיה היא שבחייגן של (012 ב TCP\IP אני צריך להגדיר את הIP ובשביל להשתמש בראוטר אני צריך להיות על אוטמטי ואז זה לא מסתדר אז אני פשוא עשיתי אותו על אוטמטי וברואטר כבר הגדרתי את ה IP) וכדומה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה אני כבר מיואש תודה רבה

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  18. Started by tialk,

האם יש פקודה שבה אני מספק את כתובת ה mac של הכרטיס רשת ולקבל את ה IP שהוקצה לו

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  19. יש לי שני מחשבים בבית המחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב(ללא ראוטר.ממחשב למחשב). המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט הוא מחשב שהשימוש שלו בעיקר לאי סי קיו \ אתרים \ מיילים וכדומה. המהחשב השני הוא יותר למשחקי רשת. אך כששני המחשבים מנסים להשתמש במהירות האינטרנט המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט "שואב" את כל המהירות ואז נגרמים לאגים במחשב השני (שמשחק ברשת). האם יש תוכנה או דרך לנתב את המהירות של האינטרנט חצי חצי בין שני המחשבים כך שלא תיווצר הבעיה הזאת? תודה,ירין

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי מודם 1 בבית ונמאס לי לשתף אינטרנט ורציתי לדעת אם אני יכול להשים עוד מודם אחד ? וכמה זה יעלה ? והאם משלמים אותו מחיר לספק ?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by krabby,

..

22. אוקי יש לי את הנתב שצויין למעלה... והבעיה שעקבתי אחרי המדריך בפיקוק כיצד לקנפג...אני עוקב אחרי הכל וברגע שאני צריך להכניס כל'מני סטאף לL2TP אני מגלה ש...אין לי ת'אופציית חיבור הזו גם עידכון פירםוואר לא עזר (למעשה הוא לא עשה שום דבר) מה יכולה להיות הבעיה?=\ אולי טעיתי בזיהוי הנתב?

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  23. אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אני לאדע אם חוטית או אלחוטית חלק אומרים שאלחוטית עושה בעיות...זה א. ב.אני צריך משו אם זה אל חוטי שלא יהיה בעיות בין הקומות...וקירות ביטון ו..ג. מה אתם ממליצים מה לקנות?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  24. יש לי אינטרנט בכבלים ומודם שמחובר לכרטיס רשת הוא יתאים לכל נתב אלחוטי? ועוד משהו איזה נתב אלחוטי הכי כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by the kooks,

שלום. לאחרונה קורא לי פעם בכמה ימים שבועות שהאינטרנט לא מתחבר, לא הצלחתי למצוא סיבה הגינוי לכך כל הנורות של המודם דלוקות גם הרוטאר המסך מראה IP ראו תמונה האורות מהבהות כרגיל כל החוטים מחוברים+ ניתקתי וחיברתי מחדש ועדיין לא התחבר עד כעבור כמה דקות שהאינטרנט התחבר באופן פיתאומי וממש אין לי כוננות לבעיה בכול מקרה עשיתי IPCONFIG לראות אם המחשב מקבל IQ ונראה שכן (זה היה כאשר לא הצלחתי להתחבר) מישהו יודע ממה יכול להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.