עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by esaly,

אהלן! אני מעוניין לקנות את הנתב 3com 3CRWER100-75 ועברתי בכמה חנויות וראיתי שחלק נותנים 3 שנים אחריות וחלק רק שנה... איפה הכי מומלץ לקנות במחיר הכי טוב? אשמח אם תוכלו לתת לי לינקים...בגדול אני מהצפון אבל גם חנויות במרכז יכולות לעזור... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by eyaler,

שלום יש לי שני מחשבים אותם אני רוצה לחבר למתג KVM ברשותי מסך dell2407wfp עם כניסת DVI ו-VGA. אני רוצה שלפחות 1 המחשבים ינצל את ה-DVI חשבתי על שתי אפשרויות: 1. מתג KVM עם חיבור DVI. להבנתי מתג כזה יקר מאד (החל מ-700 ש"ח). אשמח לשמוע על זולים יותר אם קיימים. 2. לחבר רק עכבר ומקלדת למתג ואת המחשבים ישירות למסך. במקרה כזה האם יש תוכנה שאוכל להשתמש בה כך שכאשר אחליף את ערוץ הקלט במקלדת, תשלח פקודה למסך להחליף את התצוגה בהתאם? תודה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  3. אפשרי? אני מחובר לראוטר של אורנג' שממנו אני מקבל גם אינטרנט. אבל אני רוצה להישאר עדיין ברשת אבל להשתמש באינטרנט מהאלחוטי ולא מהSMARTBOX. איך עושים את זה?

4. Started by gabi21,

שלום לכולם. שידרגתי לא מזמן את הרשת שלי כולל תשתית ו SW ל 1GB לשם כך היו לי כמה מחשבים שהייתי צריך לרכוש עבורם כרטיס רשת של 1GB הכל עבר חלק... אך יש כמה מחשבים שהתחילו לעשות לי בעיות המוזר מבניהם הוא שהקבלה של קבצים והשליחה שלו פשוט בקצב שונה לחלוטין קבלת קבצים אני מקבל 1 GB אך שאני שולח קבצים זה שולח לי במהירות אולי של 10MB נסתי להגדיר את הSW ל 1 GB קבוע וגם לכרטיס הרשת ועדין עושה בעיות גם שזה על אוטומטי יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? (כאשר אני יורד ל 100 MB הכל נראה תקין הבעיה קיימת שאני עובר עם המחשב ל 1GB והמחשבים אצלי כולם XP)

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  5. שלום לכולם, מחיפוש קצר ראיתי שהראוטר המומלץ היום הוא WRT54GL של לינקסיס. הבעיה היא שהוא חורג מהתקציב שלי. אני רוצה ראוטר לחיבור מחשב אחד חוטי ועוד נייד אלחוטי. שמחירו לא יעלה על 250 ש"ח. יש ראוטר אמין במחיר הזה ? תודה

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  6. משכיר כרגע נתב מבזב"ל בשם WIFI+ עם מתאם SFP לתשתית סיבים 1Gb (שאני חושב שדומה חומרתית ל Be הישן של בזק רק בלי הסייבר שיט של בזק) בקיצור יש לי ממיר סיב Gpon (בלי קשר לציוד של בזב"ל) ורציתי לדעת 2 דברים. 1. איך Deco M5 בתור ראוטר סיבים? עושה את העבודה או שפחות מומלץ להפעיל אותו במצב הזה? 2. איך ה Be של בזק מבחינה חומרתית נטו? (אני יודע שיש לו חרא של אפליקציה עם הרבה מגבלות, אבל ב WIFI+ זה לא ככה)

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. בגלל שאני לא חכם במיוחד קניתי ראוטר AX3000 Archer AX50 של TP-LINK (להחליף את הראוטר B של בזק) שמסתבר שלא כולל מודם. אני כבר לא יכול להחזיר אותו, אז צריך לקנות משהו שישלים את הפונקציה החסרה. אני עם תשתית קו טלפון של בזק, ולהבנתי אני צריך לקנות CABLE MODEM, הבנתי נכון? בשביל שלא אצא דביל פעמיים, מישהו יכול לעזור לי להבין מה אני צריך בדיוק? ואם אפשר המלצות על מוצרים ספציפיים זה בכלל מעולה, תודה רבה!

8. Started by Delta-V,

מישהו מכיר ויכול להמליץ על ראוטר אלחוטי (G מספיק) שחיבורי ה-LAN שלו תומכים ב-10/100/1000 (ג'גהביט) ? בפרט, מחפש המלצה על דגם שנמכר בארץ וזמין... תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  9. Started by yanir127,

אפשר להחליף תשתית להוט במקום 013 ,להישאר בנטוויזן ולעשות מסלול גיימר 2.5M? אם אני משתמש בראוטר שגולשים עליו 4 אנשים ,עדיין יהיו לי פחות לאגים ופינגים נמוכים? ומה יותר טוב?מודם חיוג או כבלים?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by darkman,

אני לא מבין האם זה USB HUB-LAN או שזה בסך הכל מפצל USB

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  11. Started by Shashay,

אני מנסה לחבר כבל רשת מיציאת הethernet אל יציאת הlan בפליסטיישן 3 ולהפעיל את האינטרנט שם כwired connection אבל עדיין זה לא מתחבר לי...למרות שלפי מה שהבנתי אכן צריך לחבר ככה את המודם לps3. יש לי אינטרנט בכבלים של נטוויזין....מישהו יודע מה הבעייה איך בדיוק אני אמור לחבר את המודם לps3 ?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by aish,

יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר ומודם. המודם והראוטר עובדים בצורה תקינה וגם במחשבים הניידים שמתחברים אל הרשת האינטרנט עובד. הבעיה היא במחשב המארח, אני בד"כ לא מכבה אותו ומשאיר אותו פתוח בלילות. הלילה כנראה הייתה הפסקת חשמל או משהו אחר שגרם לו להתכבות ולהידלק מחדש. כשניסיתי לגלוש באינטרנט ראיתי שהוא לא עובד. ניסיתי להיכנס לממשק רשת של הנתב, והוא לא נכנס אליו. תודה לעוזרים... *עריכה* ניסיתי לבדוק את הIP של המחשב המארח ולפי הIPCONFIG זה לא מה שאמור להתקבל (192.168.0....) וגם לא מופיע DEFAULT GATEWAY

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  13. אז ככה.. קיבלתי המלצה מחבר טוב. שאם אני רוצה ראוטר באמת חזק שיעשה את העבודה. זה רק ראטורים של חברת Netgear.. מישהו מכיר ? שמע עליהם.. הוא גם הביא לי דגם ספציפי.. אם אתם רוצים אני אפרסם אותו כאן .. 8) אחלה תודה .

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by -אייל-,

שלום לכולם,אני חדש פה אבל לא חדש במחשבים,יש לי רשת ביתית ואני רוצה לדעת איך אני עושה שאני יוכל להיסתכל במחשב של אחותי ואחותי תסתכל בקבצים של המחשב שלי? חשוב לציין שעל שני המחשבים פועלים על וינדוס XP המודם הו-בי פוקוס ראוטר 312+ ויש לי גם HUB.... תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  15. יש לי רשת בבית ואני הצלחתי לאתר לעצמי את ה WEP KEY עכשיו לא ברור לי מה פיסת האינפורמציה הזאת נותנת לי האם אני יכול להתחבר מהנייד שלי לרשת שלי שמצאתי את ה WEP KEY הכל בתור נסיון למידה והבנה הרי מה עוזר לי רצף המספרים האלו שאני בכלל זקוק לססמא שלי בעת התחברות ולא למפתח הנל

16. Started by Semyon171,

שלום, דיברתי עם נטויז'ן הם אמרו לי שזה עולה 17 שקל לחודש 24 חודשים + התקנה 200 ש''ח. מקבלים נתב Level one ,הם אמרו לי דגם WBR640 - אין דגם כזה ברשת אפילו. לא שווה לדעתי,מה אתם חושבים? ועוד שאלה - איך הנתב הבא - http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=402337

17. Started by ben060,

שלום יש לי בעיה עם הראטוטר הנ"ל. אני מתליח לגלוש בו בנייח. הבעיה מגיעה שאני צריך לגלוש עם המחשב הסמוך שמחובר באלחוטי. המתאם הוא גם של אדימקס EW 7718N אני מצליח לזהות את הראוטר אבל לא מצליח להתחבר אליו גם כשאין סיסמא. למישהו יש ניסיון עם בעיה כזאת? WPS - יכול לעזור פה?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

היי אני רוכש את המדפסת הנ"ל http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4847&catcode=&AdCat=&parentid= ויש לה תמיכה אופציונלית בהתקן 802.11g , אין לי בכרטיס רשת את האופציה הזו ובמקום כבלים אני מתכנן לרכוש את החיבור הזה D-Link DWLG122 USB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=164 או TP-LINK USB WN321G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387&CatCode=60 האם תהיה בעיה לחבר אותם יחד ולחסוך את כול הכבלים המתוסבכים האלה?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  19. רציתי לדעת איזו חברה הכי פחות גרועה כי אני רוצה להחליף ספק ואולי תשתית אני עכשיו על 3מגה על ADSL עם אינספור בעיות אני יודע שישנם חבילות מיוחדות לגימרים אבל ממי אני יכול לקבל אותם וכמה עולה?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  20. Started by idodi10,

שלום, יש לי Internet Explorer 6 על XP והוא לא מראה טוב אתרים, ניסיתי לסיר אותו ולהתקין חדש וזה לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  21. שלום רב, 2 מחשבים עם חלונות XP המחוברים יחד לנתב אלחוטי (חיבור חוטי). במשך שנים לא היו בעיות ויכולתי לשתף מדפסות, כלומר לשלוח מסמך להדפסה מהמחשב שלי למחשב השני וההיפך, כעת פתאום לא ניתן. כשאני מנסה להיכנס ל- "מיקומי הרשת שלי" מופיעה לי הודעת שגיאה. איך אני פותר את הבעיה? אציין כי התקלה הופיעה עם התקנת אנטי וירוס חדש משולב חומת אש מסוג AVG 9.0. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  22. האנטי וירוס ואנטי spy ומסנן דואר זבל שהספקיות אינטרנט מציעות זה חארטה או באמת?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  23. אהלן בביתי יש 2 קומות ואני מעוניין להקים רשת אלוחטית חזקה וטובה שלא יהיו בה שום בעיות קשר.בקו אווירי יש בערך 10 מטרים אם לא טיפה יותר. חשבתי על פתרון MIMO ועל אנטנות.. והייתי רוצה לשמוע חוות דעת. מה אתם הייתם עושים? הכל אפשרי. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by Y-T-M,

יש לי 4 מחשבים בבית שכולם מחוברים בבית דרך רשת חוטית הראוטר שלנו הוא Edimax 6104k 3 מחשבים גולשים חלק בלי שום בעיות, ורק במחשב שבחדר שלי יש כל הזמן התנתקויות . ההתנתקויות לא קבועות זה יכול להיות כל דקה וזה יכול להיות אחרי חמש דקות וגם אחרי שבע . דרך אגב ההתנתקויות ל2-5 שניות וזה תוקע את כל המחשב כשאני שומע שיר פתאום השיר נתקע ושומעים את אותו צליל רצוף מלא פעמים עד שהאינטרנט חוזר והשיר ממשיך כרגיל. אין לי מושג מה הבעיה! ומאיפה היא נובעת הבית שלי הוא בית חדש וכל הכבלים מועברים בקיר ויש לנו ארון תקשורת שאליו מגיעים כל הכבלים מכל המחשבים אל הראוטר דרך אגב המודם נמצא אצלי בחדר!וגם ממנו עובר כבל לראוטר! הלוח אם במחשב שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L אני חייב עזרה דחוף כי זה מטריף או…

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by e3user,

יש ברשותי 2 נתבים:: 1. מודם נתב משולב של בזק 2. נתב פרטי שרכשתי (אינו מודם) כרגע המצב הוא כזה: נתב 1 מוגדר על Bridge נתב 1 משדר SSID אך לא מציג אותה נתב 1 לא מאפשר DHCP נתב 2 מוגדר על PPPoE נתב 2 משדר SSID ומציג אותה נתב 2 מאפשר DHCP התקשורת בין הנתבים באלחוטי (אין שום כבל שמחובר לנתב 1) כאשר מתחברים אלחוטי לנתב 2 - יש קישוריות לאינטרנט כך שנכון לעכשיו, ה-AP עובד. עכשיו העיניין הוא כזה, הנתבים נמצאים בקומות שונות, כאשר בקומה התחתונה נמצא נתב 1 ובקומה העליונה נמצא נתב 2. בקומה העליונה יש קליטה טובה ובקומה התחתונה הקליטה לא משהו. מה שעשיתי זה אפשרתי לנתב 1 להציג את ה-SSID שהוא משדר והחלה לה בעייה... מכיוון שנתב 1 אינו מאפשר DHCP אני מקבל APIPA, אך לא ויתרתי וניסיתי להתחכם ק…

• 4 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים