רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
יכול להיות שנתב EDIMAX BR6104K לא תומך ב-10 מגה? הוא מוריד לי על 3 מגה.... האם להחליף אותו ואם כן לאיזה נתב? תודה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני לא מבין למה העלאה היא שחשובה למהירות של האינטרנט ולמה תמיד מבקשר לעלות את הUPLOAD..
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן קצר התחילה לי בעיה במודם, שאחרי כמה שעות עבודה באינטרנט (לא רנ דומלי) פתאום הווידוס נותן הודעה, שאחד החיבורים לUSB לא מזהה את החומרה) זה המודם, אז כמובן האינטרנט מתנתק, אני רק צריך פשוט להוציא את הכבל מUSB לחבר אותו מחדש והווינדוס מזהה אותו, האם יש דרך לפתור את זה? התקשרתי לחברת הכבלים אמרו לי שמודם בסדר גמור . אחי הציע לי להפוך את המודם USB למודם רשת, כי יש לי כרטיס רשת ומודם יש חיבור מאחורה של רשת אך אני לא יודע איך להגדיר את כל זה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, יש לי שני מחשבים, האחד מחובר לאינטרנט מהיר (אינטרנט זהב) והמחשב השני מחובר למחשב הראשון בכבל רשת. על שניהם יש WIN XP. הבעיה היא, שאני רואה שהרשת בניהם תקינה, כלומר אפשר לגשת לקבצים של מחשב אחד לשני, אבל למחשב השני אין אינטרנט, כלומר צריך לשתף את האינטרנט מהמחשב הראשון, איך עושים את זה? ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות במחשב הראשון,(יכול להיות שזה בכלל לא קשור...) אבל הייתה השגיאה הבאה: cannot enable shared access. error:1068 the dependency service or group faild to strat. מה עושים? איך מחברים את שני המחשבים לאינטרנט?.....
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לראוטר אלחוטי במחיר של עד 550 ש"ח והמלצה לכרטיס רשת למחשב נייד (יש לי Intel 82801DB ICH4 - PRO/100 VE Network Connection ו- Intel PRO/Wireless 2200BG 3B Network Connection (Toshiba) עד 200 ש"ח. יש לי מודם B-FOCuS 270
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה בערך אתם משלמים בעבור החיבור שלכם לאינטרנט באיזו חבילה אתם נמצאים והכי חשוב האם אתם מרוצים ??.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני חושד שיש בעיה בכרטיס הרשת שלי. העניין הוא שהכרטיס הזה מהווה חלק מלוח האם(לפי מה שאני מבין). האם ניתן בכל זאת להתקין כרטיס רשת אחר על PCI SLOT? זה לא יגרום לבעיה כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
טוב אני מנסה להגדיר רשת ביתית לפי המדריך שיש פה באחד מהסטיקי.. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/S3-XP.htm וזה לא הולך לי אני לא יודע מה אני צריך להגדיר לפי המדריך כנראה מי שניסה מלפני עשה באלגן ואני לא יודע מה למחוק ומה לסדר..\ יש יותר מדיי חיבורי רשת ובמדריך מדובר על משהו ספציפי אני לא מוצא אותו.. אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איזה מהם הוא המתאים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים מצאתי פה מדריך לפתיחת פורטים לנתב הנ"ל (זכור לי שדובר במדריך על פורטים לאימיול). חיפשתי את המדריך כעת ולא מצאתיו, אשמח לקבל לינק. אגב גם הלינק באתר החברה לחוברת ההדרכה לא עובד.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי כבל רשת מוצלב חיברתי בין שני מחשבים WINXP SP1 ומחשב WINXP SP2 ללא נתב! שני המחשבים מחוברים לאינטרנט ע"י מודם טריון של כבלים.. מחשב אחד (sp2) בחובר ביואסבי והשני בכבל רשת רגיל. האינטרנט בשני המחשבים עובדים 100% לא בעיות. במחשב חבילת שרות 1 המחשב "מתחבר" ללא בעיות ומראה כתובת איי פי פרטית אוטומטית והכל בסדר אבל במחשב השני חבילת שרות 2 הוא מראה את האייקון הזה ואחרי כמה שניות ארוכות הוא נותן את ההודעה הבאה בשני המחשבים נעזרתי באשף הגדרת רשת ביתית אוו משרד קטן שיש בחיבורי רשת שבלוח בקרה. תעזרו לי מה הבעיה ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ושיתפתי אותם ברשת אך לאחר כמה זמן פירמטתי את אחד מהם וכאשר אני מנסה להגדיר את הרשת מחדש במחשב המארח הוא כל הזמן כותב לי "לא ניתן להשלים את פעולת האשף" (אשף הגדרת הרשת של הווינדואז ) יש למישהו אולי מושג מה הבעיה ? חשבתי אולי משהו עם הרשת הקודמת שהייתה , אז יש אפשרות למחוק אותה או משהו ?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בסוף השבוע הקרוב אני מתכוון לפרסם סקירה מפורטת על נקודת גישה וכרטיס אלחוטי התומכים בתקן N במהירות של 450Mbps. כרקע לפרסום הסקירה, אני רוצה לעמוד על האופן בו נהוג לסמן את יכולת השידור והקליטה של התקנים אלחוטיים הפועלים בתקן N. הסימון הרשמי שנקבע בגרסא הסופית של תקן N, שפורסמה לפני כשנה וחצי, ליכולת של התקנים אלחוטיים בתקן הוא A x B : C. כאשר האות A מסמנת את מספר אנטנות השידור; האות B מסמנת את מספר אנטנות הקליטה; והאות C מסמנת את מספר זרמי המידע (data streams) בהן תומך ההתקן האלחוטי. על פי תקן N כל זרם מידע (data stream) תומך בעד 150Mbps. כך לדוגמא, נתב הכולל שתי אנטנות, הוא נתב מסוג 2x2:2 - כלומר יש לו שתי אנטנות שידור, שתי אנטנות קליטה והוא תומך בשני זרמי מידע (data strea…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שאני לא ידוע את שם היצרן, ואני זקוק לדריוור מכיוון שהוא לא משוהה על ידי הווינדוס על הכרטיס רשום : topsearch TS M 8VOC Pulse h1012 ניסיתי לחפש דריוורים ולא ממש הצלחתי
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס רשת אלחוטי - עדיפות לחיצוני (אבל לא ממש קריטי). יש לנו תשתית של HOT עם tp-link wr841n (ומודם של arris tm602a). ספק 012, אם רלוונטי (מהירות בסה"כ 5 מגה, כנראה תהיה 12 בעתיד הקרוב..) עד עכשיו (כבר קצת יותר משנתים) אני עם כרטיס רשת חיצוני של tp-link tl-wn321g שרכשתי מהוט כשהצטרפנו אליהם. הכרטיס רשת הנוכחי היה ממש אחלה תקופה מסויימת.. אבל כיום הוא עושה המון בעיות, המון ניתוקים.. האמת שזה כבר זמן-מה, אבל לאחרונה זה התחיל לשגע אותי יותר מתמיד. בגלל שהניתוקים רק אצלי, ולא אצל שותפים שלי, אני מניח שהבעיה היא בו. המרחק בין הכרטיס לראוטר הוא בערך 7-8 מטר כאשר יש רק קיר אחד באמצע (והוא מסוג של גבס ועץ - בנייה אמריקאית - לא בטון). אין לי בעיה להוציא ע…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מחבור המון זמן לנטויזן בחבילה של 1.5Mb ולאחר פירמוט ומעבר ל XP SP1 במקום להוריד במהירות סביב ה 180 אני מוריד ב כ 120 ולפעמים פחות אני אובד עצות , יש לכם עצה בשבילי ? על המחשב מותקן אנטי וירוס של קספרסקי וFIREWALL גם כן של קספרסקי
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
השאלה היא כזו - האם אני יכול לשתף אינטרנט איתו באופן חוטי 2 מחשבים ולחבר אליהם מחשב שלישי באופן אלחוטי??
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן חברה עשיתי חיפוש פה באתר ובגוגל ולא מצאתי את המידע שאני צריך אז אני מבקש את עזרתכם אני צריך להקים רשת משרדית לשמונה מחשבים שיהיו תוכנות שישבו על סרבר ולכל שאר המחשבים תיהיה גישה אליהם עשיתי זאת בעבר אבל דרך הXP ולשלשה מחשבים, לכל מחשב ברשת יהיו הרשאות שונות לחלק לא תיהיה גישה לאינטרנט, חלק לא יוכלו להתקין תוכנות וכו עכשיו יש לי כמה שאלות: -האם עדיף להשתמש בWINDOWS SERVER 2K8? -איזה ציוד יהיה הכי עדיף לעבוד איתו (SWITCH, ROUTER,SERVER, PC וכו) המלצות של אנשים מהתחום? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם הIP שלי משתנה כל פעם שאני עושה ריסט? למה שאני בודק מה הIP של זה רושם לי 10.0.0.38 כל הזמן ולא משתנה!!! ושאני בודק באתר www.whatismyip.com אז הוא כן משתנה שאני עושה ריסט למה אני מחובר ישירות אל האינטרנט מבלי להשתמש בחייגן האם האינטרנט נהיה איטי ש2 המחשבים עובדים האם אני יכול לשחק ברשת? אם כן באיזה IP אני אמור להשתמש כי ששיחקתי בפיפא 07 כל הזמן הIP שלי היה 10.0.0.38 ולא הסתדרתי עםזה וזה לא עבד לי... והאם הרשת הביתית הזאת טובה או שיש דברים יותר טובים כי מאז שיש לי תרשת הביתית שאני מוריד דברים הם נתקעים לי באמצע ואז זה רושם לי TIME OUT משהו כזה... אם אפשר בבקשה תשובות כי אני מסתבך עם העניין הזה ולא מתמצא בו תודה מר…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש כתבה של Ynet מחשבים על אתרים חינמים שאפשר לאחסן בהם אתרים. חיפשתי מלא זמן אבל לא הצלחתי למצוא. אני בטוח שהכתבה קיימת (או לפחות הייתה קיימת) כי קראתי אותה כשהיא התפרסמה. מישהו יכול למצוא לי אותה?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
מחשב אחד אצלי מחובר לאינטרנט דרך מודם USB... אל המחשב חיברתי כרטיס PCI של רשת כדי לחבר כבל בין הכרטיס הזה לכרטיס המובנה על הלוח אם של המחשב השני. המחשב השני מראה שהוא מחובר ב 100MPS משהו כזה, והאינטרנט לא עולה, כלומר לא עולה אתרים לא כלום... במחשב שיש בו את האינטרנט ואת הכרטיס רשת, רשום שיתכן ויש הגבלות על החיבור ואז נכנסתי לשם ויש שם לשונית של תמיכה נכנסתי, ולחצתי על תיקון אי פי- לא עזר. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אפשר להחליף תשתית להוט במקום 013 ,להישאר בנטוויזן ולעשות מסלול גיימר 2.5M? אם אני משתמש בראוטר שגולשים עליו 4 אנשים ,עדיין יהיו לי פחות לאגים ופינגים נמוכים? ומה יותר טוב?מודם חיוג או כבלים?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, הלפטופ שלי לא מצליח להתחבר לרשתות פתוחות. לרשתות עם סיסמא הוא מתחבר ללא בעיה. הרשתות הפתוחות הן פתוחות בוודאות כי מכשירים אחרים כן מתחברים לאותה רשת. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
הי, ראיתי שיש כל מיני פריים וארים למשל להכניס דיסק לנגן דיוידי והוא יוכל לקרוא כתוביות או להכניס פריים ואר לנגן mp3 ואז הוא מראה בעיברית,אפשר אחד לנתב d-link מסוג 604 ומה למעשה הוא עושה לנתב?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני קראתי פה קצת הודעות בפורומים והבנתי שבעזרת MIMO הקליטה האלחוטית טובה יותר. השאלה היא איך אני יודע אם הנייד שלי תומך?? יש לי DELL INSPIRON 1525 וגם מה ההבדל בין : br6504n ו- br6216mg
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים, אחד עם אקספי השני עם 98. ואני לא יכולל להכנס ממחשב אחד לשני וההיפך.(עד לפני חודש יכלתי.. לא יודע למה פתאום לא). מהאקספי ל98 שאני מנסה להכנס זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. ומה98 לאקספי זה מבקש סיסמא(לא זכור לי שהגדרתי מתישהו סיסמא..). מה אפשר לעשות? וזה לא קשור לפיירוול או משהו.. הרשת מחוברת עם כאבל מוצלב וחוץ מהבעייה הזאת הכל פועל. תודה! *בדקתי עכשיו והמחשב עם ה98 היה מוגדר בקבוצת עבודה אחרת, אז שיניתי את הקבוצת עבודה לזאת שבXP והפעלתי מחדש, אבל זה עדיין לא פועל.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-