רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי רשת ביתית. שני מחשבים. מחשב אחד מחובר בכבל רשת ישירות לנתב והמחשב השני עם כרטיס רשת אלחוטי. הגדרתי במחשב השני שהכוננים יהיו משותפים. אני מציח לראות את הכוננים של המחשב השני מהמחשב שלי רק אם אני מבטל את חומת האש של windows שם. איך אני מגדיר כך שחומת האש במחשב השני תיהיה פעילה, אבל תיהיה כבויה לרשת המשותפת? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום ADSL מערכת הפעלה WINXP 4 מחשבים ברדיוס של 8 מטר [ רק אחד מהם מחובר לאינטרנט ואני רוצה לחבר את כולם] ניסיתי ללמוד את הנושא מהמדריכים שבפורום, בקריאה ראשונית נראה כי הקמת רשת ביתית אלחוטית היא דבר מורכב ובעייתי למי שהנושא זר לו. קיימות בפני 2 אפשרויות 1 להזמין התקנה דרך HOT 2 להעזר בפורום בתנאי שהחברים יובילו אותי צעד אחרי צעד עד להקמת הרשת. הדבר הראשון שרציתי לדעת האם הקמת הרשת זה דבר מסובך או שההתרשמות שלי מוטעת. והאים כדאי [ מבחינת עלות ] לעשות את הרשת דרך HOT ובכך לחסוך כאב ראש רב . תודה
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, הבאתי מחשב נייד מחו"ל... פעם חיברתי אותו עם כבל רשת לראוטר וזה עבד מצויין.. עכשיו אני מנסה לעשות אותו דבר ומופיע לי LAC מחובר אבל הסקייפ,ICQ כל הדברים לא פועלים וגם כן גלישה באינטרנט... עשיתי IPCONFIG וזה מראה לי IP adress מאוד מוזר.. אבל כל השאר בסדר.. זה מאוד דחוף.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הנמצא במפרט בצד התקנתי עליו WIN7 64BIT והוא לא רואה את הרשת שלי יש לי מתאם לרשת אלחוטית גם אותו הוא לא מזהה בפירוט:יש כבל שניכנס במחשב הוא לא מזהה אותו והמנורה לא דולקת.. וכך גם במתאם מה אפשר לעשות {הותקנו כל הדריברים}
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי מתאם dlink dwa 110 והחלפנו ל ויינדוס 7 מxp.. אני אתאר קודם כל מה קורה אחכ אשאל שאלה.. טוב אז שאני נכנס לחיבורי רשת מצויינים שתי חיבורים 1. microsoft virtual wi fi שמכאן נוצרת הבעיה.. מה זה בכלל? כיצד זה הופיע ואיך אפשר למחוק את זה 2. בדרייבר של דלינק שאני לוחץ unble כדי להתחבר הוא משאיר לי את זה על disebeld וכתוצאה משתי הבעיות אני נאלץ להתחבר למחשב עם קבל
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי נתב Edimax BR-6524n ומחשב נייד Lenovo T410 עם התקן: 11 b/g/n wireless LAN Mini-PCI Express Adapter II לפי הבנתי הנתב תומך במהירות של עד 300 mbps... משום מה, במחשב הנייד לאחר החיבור מזוהה מהירות של 54 mbps. עוצמת האות היא ב- 94%. יש למישהו רעיון למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום ! בבית שלי כבר הרבה שנים יש רשת ביתית בכבל מוצלב בין שני מחשבים נייחים שלי ושל אחי. לאחרונה אני ואבא שלי קנינו מחשבים ניידים, שאותם אנחנו גם רוצים לחבר לאינטרנט הביתי מבלי לפגוע בניידות שלהם בבית. המעבר לרשת אלחוטית לחלוטין יהיה מסורבל, שכן אנחנו צריכים לקנות כרטיסים מיוחדים למחשבים הנייחים... סתם בלגאן. השאלה שלי: האם קיים איזה שהוא מתאם שמתחבר למודם, ומספק רשת אלחוטית? תודה, תומר
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי בבקשה המלצה לנתב אלחוטי ללא הגבלת תקציב, חשוב שהוא יתמוך ב תקן N וחשוב שהטווח שלו יהיה כמה שיותר גדול, אני מחובר לאינטרנט במהירות 5 מגה של בזק בין לאומי, חשוב גם שיהיה qos שאוכל להגביל יוזרים על הרוחב פס, יש למישהו המלצה לנתב טוב?[br]פורסם בתאריך: 1.03.2009 בשעה 18:19:16 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איך ניתן לדעת אם המעביד בודק לי את המייל או את הסקייפ? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מודם מסוג Dynamode ראוטר פשוט . הבעיה: כאשר המחשב שלי מחובר ישירות למודם האינטרנט עובד, כשאני מחבר את המחשב שלי ושל אחותי לראוטר אין אינטרנט לשנינו. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, אשמח לכל עזרה בנושא, אני ממש אובדת עצות. :s05: יש לי מודם B-FOCUS ישן, וקניתי ראוטר אלחוטי של MSI. הראוטר עובד מצויין, ועד כה המודם עבד טוב גם הוא. אני לא מצליחה לקשר בין השניים, הראוטר פשוט לא מזהה את המודם. אני יודעת שהמודם חייב להיות בעל אפשרות ETHERNET בשביל שהראוטר הזה יוכל לעבוד איתו. כיצד ניתן לבדוק? אשמח לכל עצה/עזרה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מגדירים על כרטיס רשת Ip Static, ולאחר פירמוט.ה- Ip מוגדר עדין בפעול על הכרטיס? או שזו בכלל הגדרת תוכנה ולא חומרה ולאחר פירמוט היא לא נשמרת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לשתף תיקיה לרשת הביתי שלי. מכילה מחשב נייד ושני מחשבים. על מחשב נייד ועל אחד המחשבים מותקן ויסטה HOME PREMIUM על הנייד 64 ביט ועל השולחני 32 ביט. על המחשב הנייד יש אנטי וירוס ופיירוואל trend micro על השולחני יש פיירוואל של ויסטה + אנטי וירוס AVG. המחשב הנייד רואה את המחשב השולחני אבל לא מגיע אליו. על המחשב השלישי יש XP אבל זה פחות קריטי כרגע. אני על סף השתגעות שם אז אני אשמח אם מישהו ממש ממש יוכל לעזור לי כי זה מחרפן אותי!! :) עשיתי חיפוש ברשת ועברתי נראה לי כמעט על כל אתר שיש ועדיין לא מצליח לי... הצילו ותודה, NOISE
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
hay אני כימעט סיימתי הורדה של קובץ iso ענק . כאשר היתה הפסקת חשמל פיתאומית שקטעה את ההורדה לפני סיומה האם יש דרך כולשהיא לחדש את ההורדה? חיפשתי ב-faq של EXEEM וגם ב- google , אולם לא מצאתי חומר רלבנטי אם לא , האם יש תוכנות p2p אחרות (בעיקר bitorrent) שמאפשרות חידוש הורדה במקרה שכזה ? האם יש תוכנות p2p אחרות (בעיקר bitorrent) שמאפשרות ביצוע חיפוש בתוכנה עצמה (כמו exeem) ולא תלויות באתר כזה או אחר? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
חבר שלי בבעייה, הוא ואני ממש לא יודעים איך להתקין רשת (שהאינטרנט יפעל) ב Windows 98 באנגלית. יש לו רשת המחוברת ב HUB, וגם ADSL. למישהו יש אולי לינק? או מישהו יכול להסביר? או מישהו יכול לעשות חיפוש בשבילי? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
TRENDnet TEW-228PI 11Mbps Wireless LAN PCI Adapter TRENDnet 802.11b Wireless 4 port router TEW-231BRP אני לא רוצה המלצה לG כי זה רק בשביל שני מחשבים והמחשב השני יעבוד מקסימום שעה ביום (רק גלישה, אין הורדות). האם אני צריך עוד משהו במחשב בשביל רשת אלחוטית ? (בשני המחשבים יש כרטיס רשת רגיל).
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המחשבים סמוכים זה לזה והמטרה החיבור היא העברת קבצים ביניהם ולשחק ברשת (של שניהם) ביחד
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי דונגל אחד כזה..ועוד מחשב בחדר של אחותי במרחק של 5 מטר..הדונגל שלי מתאים למרחק של 100 מטר,וגם שלה ל100 מטר. איך מחברים ברשת?? שני הדונגלים מחוברים למחשבים ועובדים
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני מספר ימים קניתי נתב אלחוטי של די לינק DI-624 וכרטיס רשת אלחוטי DWL-G520+ חיברתי והכול עבד אבל המהירות הייתה ממש איטית. החדר שלי הוא ממ"ד והמחשב השני נמצא בסלון והמרחק לא גדול משהו כמו 7 מטר, הבעיה שלי מתחילה כשאני מנתק את המודם מהנתב, כשהוא לא מחובר אז המהירות של הרשת קופצת ל54 Mbps וכשהוא מחובר לנתב המהירות של הרשת היא רק 11 או 18. מה יכולה להיות הבעיה שלי? ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה חשוב כאשר בוחרים טייפ גיבוי לשרתים (לא סתם לכל מחשב) ניסיתי למצוא מדריכים באינטרנט והשוואות ולא מצאתי איזה חברות הם טובות בשוק והאם מישהו יכול לכוון אותי לגבי טייפ גיבוי (מיועד לגיבוי DATA של 1TB)(בערך עד 5000 ש"ח גג) אני רוצה לקנות אנטי וירוס NOD32 לשרתים ותחנות עבודה (2 כפול שלושים רשיונות + שרת כי אני צריך לחמישים מחשבים) קראתי באתרים כמו VIRUSBTN חוות דעת שאומרות שאנטי וירוס זה הוא טוב לשרתים והוא קיבל מקום 1 בכמה מקומות רציתי לשמוע גם חוות דעת של כמה חברה מהפורום אם אפשר.... לא עדיף SYMANTEC או משהו בסגנון? שאלה קצת טיפשית אבל בכל זאת: האם זה שאני קונה לחמישים או שישים מחשבים רשיון לשרת ו30 מחשבים (אני קונה 2 חבילות כאלה) אומר שאני יכול עם ה…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה בערך אתם משלמים בעבור החיבור שלכם לאינטרנט באיזו חבילה אתם נמצאים והכי חשוב האם אתם מרוצים ??.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בוקר טוב, בביתי מספר מחשבים וכולם מריצים WINXP. כל המחשבים מחוברים ישירות לסוויטצ'. בנוסף קיים ראוטר ומודם של DSL שמחובר גם הוא לסוויטצ'. כרגע המצב הוא שכל אחד מהמחשבים יכול לגלוש אינטרנט באופן חופשי, אך הבעיה היא שהמחשבים לא יכולים לדבר בינהם. כשאני מריץ את אשף התקנת הרשת הבייתית, בוחר אחר, ושם בוחר את צורת החיבור שלי (כל מחשב מתחבר לסוויטצ' ומשם לאינטרנט בנפרד), מופיעה ההודעה הבאה: המחשבים לא יכולים לתקשר בינהם, אין שיתוף מדפסות ורק האינטרנט נגיש לכולם. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר אלחוטי ללקוח + אחד לעצמי בשבילי הבנתי שאין על מה להתפשר רק להזמין WRT54G של לינקסיס מחו"ל יש למישהו המלצות לקושחה הכי טובה שיצא לו לנסות? בשביל הלקוח אני רוצה משהו אמין לא צריך הצפנות וכל מני תוספות למיניהן העיקר שיהיה אמין ושלא יעשה בעיות. הבנתי גם שרוב הבעיות קורות עקב נתב לא תקין מההתחלה, התחממות ואימיול. כמובן שיהיה זול שתי אופציות: DLINK 614+ - מומלץ בהרבה מאוד מקומות כולל בPC MAGAZINE 256BIT WEP למרות שזה לא עקרוני 8MB SDRAM EDIMAX 6408 - 128BIT WEP 16SDRAM לא ראיתי שכלכך מומלץ עליו הקונפיגורציה היא נתב מחובר למחשב קווית ועוד מחשב אחד אלחוטית בעזרת כרטיס רשת שגם אני לא סגור איזה כדאי והאפשרויות הן (מהזול ליקר): ASUS WL-161 USB Edimax EW-7126 PCI Edima…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום כולם בקרוב יש לאן פארטי ואני רוצה ללכת עליו עם מחשב הקטע הוא שאני מפחד מכיון וברשת אנשים עם מחשבים אחרים במקומם יכולים להכנס לי לכונן ולקחת כול מה שהם רוצים בין אם זה יוזר וססימא לחשבון של הסטיים שלי וככה עכשיו אני רוצה למנוע שיתוף זה בלאן פארטי שלא יכולו להכנס לי למחשב איך אני עושה זאת ? ושעדיין תשאר לי גישה לרשת המקומית ? יש לי ווינדוס אקס פי גרסה ביתית
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-