רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מתכנן בזמן הקרוב להתחבר ל100 מ"ב דרך התשתית של הוט , אני מחפש ראוטר טוב ויציב שיתמוך בQOS גם העלאה וגם הורדה , כדי שאוכל להגדיר ל3 מחשבים את רוחב הפס שינצלו כאשר יתחבר לHOTBOX של הוט . המחיר שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה450 . מבקש המלצה לראוטר כזה . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה האינטרנט שלי התחיל ממש לצלוע... עקבתי קצת אחרי הnetstat וגיליתי שיש לי כמויות של חיבורים פעילים גם כשאני לא גולש באופן פעיל או מוריד דברים... ניסיתי לסרוק את המחשב עם כל דבר אפשרי ולא מצאתי שום וירוס או spyware.... הקטע המוזר הוא שהרבה מאוד מהחיבורים נראים פנימיים לדוגמא: "TCP ido:30606 localhost:2811 established" יש לי בסביבות ה50-80 כאלו... אני לא בטוח אבל נראה שזה התחיל אחרי שבזק התקינו לי בחיבור חוסם אתרים... מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה תהליך/תוכנה משתמש לי בפס רוחב של האינטרנט ?? יש תוכנה שבודקת את זה או משהו? כי פיתאום יש לי פינגים במשחקים ואין לי spyware או וירוסים וכאלה אני אם NOD32 ו Spydoctor & Ad-Aware
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט 1.5 שלך וואו ויש לי מודם מדגם eci b-focus router 312+ והוא כל הזמן מתמתק ועושה adsl sync כל דקה יש מישהו שיכול לפתור לי אתה הבעיה הזהו תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפתוח פורטים דרך הראוטר לביטורנט. ניסיתי כל מני דרכים אך עדיין הפורטים נחסמים משהו יכול להסביר לי איך אני פותח את הפורטים הנ"ל הראוטר הוא- ROTAL RTA1025W הפורטים שאני צריך לפתוח הם 6881-6999
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Asus 604g של בזק. קניתי ראוטר חדש TP-LINK TL-WR1043ND והבנתי שאני צריך מודם בשבילו. מפוסטים קודמים בפורום הבנתי שניתן להפוך את האסוס למודם בלבד. כיוון שאין לי נסיון בזה, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לכתוב בצורה מפורטת (for dummy) איך עושים את זה. גם לינק להסבר כזה יהיה טוב. מודה לכם מאד.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אנשים...יש לי חבר עם מודם אלקטל שחור שמתפקד כראוטר...עכשיו הוא רוצה לדעת איך פותחים פורטים בראוטר? יש למישו עצה?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים בבית,ובקרוב יהיה גם מחשב נייד. נהרס לי הראוטר של level one ,פתאום משום מה הפסיק לעבוד,ושום דבר לא עזר לתיקונו. אבקש מכם להמליץ לי על ראוטר אלחוטי עד 300 ש"ח,בסניף בדרום . יש עוד שאלה קטנה: כשאני קונה ראוטר, הוא מגיע גם עם כרטיס רשת אלחוטי? או שזה משהו שקונים גם בנפרד?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני משחק על שרת אירופאי של המשחק Call Of Duty. כתובת: 195.20.109.43:28960. אני בדרך כלל מקבל פינגים של 100-110 על השרת, אבל התחלתי לאחרונה לקבל הרבה מאוד LAG ופינג גבוהה 200-300. בדקתי ווירוסים, תוכנות ריגול אבל זה לא עזר. התקנתי מחדש את הווינדאוס אבל גם זה לא עזר. בחברת הכבלים ובספק עשו כל מיני בדיקות ולא מצאו שום תקלה. דיברתי עם בעלי השרת שאני משחק בו, והוא בטוח ב-100% שאין שום תקלה בשרת עצמו שיכולה לגרום לבעיה הזאת (גם שאף אחד מתוך מאות המשתמשים שנכנסים מדי יום לשרת לא נתקל בבעיה שיש לי). נתנו לי כיוון: שיכול להיות שהחיבור שלי לשרת (שנמצא בבריטניה) עובר קודם כל דרך ארץ אחרת ורק אז מגיע ליעד שלו שהוא השרת. ושמעתי על זה משהו איפשהוא כאן בהודעה... רציתי לדעת איך אני יכול …
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 נתבים:: 1. מודם נתב משולב של בזק 2. נתב פרטי שרכשתי (אינו מודם) כרגע המצב הוא כזה: נתב 1 מוגדר על Bridge נתב 1 משדר SSID אך לא מציג אותה נתב 1 לא מאפשר DHCP נתב 2 מוגדר על PPPoE נתב 2 משדר SSID ומציג אותה נתב 2 מאפשר DHCP התקשורת בין הנתבים באלחוטי (אין שום כבל שמחובר לנתב 1) כאשר מתחברים אלחוטי לנתב 2 - יש קישוריות לאינטרנט כך שנכון לעכשיו, ה-AP עובד. עכשיו העיניין הוא כזה, הנתבים נמצאים בקומות שונות, כאשר בקומה התחתונה נמצא נתב 1 ובקומה העליונה נמצא נתב 2. בקומה העליונה יש קליטה טובה ובקומה התחתונה הקליטה לא משהו. מה שעשיתי זה אפשרתי לנתב 1 להציג את ה-SSID שהוא משדר והחלה לה בעייה... מכיוון שנתב 1 אינו מאפשר DHCP אני מקבל APIPA, אך לא ויתרתי וניסיתי להתחכם ק…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני מספר ימים קניתי נתב אלחוטי של די לינק DI-624 וכרטיס רשת אלחוטי DWL-G520+ חיברתי והכול עבד אבל המהירות הייתה ממש איטית. החדר שלי הוא ממ"ד והמחשב השני נמצא בסלון והמרחק לא גדול משהו כמו 7 מטר, הבעיה שלי מתחילה כשאני מנתק את המודם מהנתב, כשהוא לא מחובר אז המהירות של הרשת קופצת ל54 Mbps וכשהוא מחובר לנתב המהירות של הרשת היא רק 11 או 18. מה יכולה להיות הבעיה שלי? ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם כדאי לקחת את אחד הראוטרים שבזק נותנת או שעדיף כבר ללכת ולקנות ראוטר טוב יותר (בתקן N) שייתן איכות קליטה טובה יותר בבית חד קומתי (כאשר עמדת הבסיס היא בממ"ד)? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לא אלחוטי! יש אפשרות שלא יהיה בו פירוואל? ואם כן אני רוצה אחד שאני אוכל לבטל אותו להשתמש בNorton Internet Security 2005 שמישהו פעם אמר לי פה שיגן לי על המחשב בצורה טובה מאוד.. אז יש מצב לביטול פירוואל?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אחד של בזק d-link n 2760 e1 שהוא הראוטר הראשי יעני גם מודם מחובר עליו שתי מחשבים אם כבר רשת ועוד יצאה אחת שמתחברת לראוטר השני שלי שהוא מדגם tp-link 1043nd זה מחובר לכניסה של ה WAN הכל עובד סבבה רק שאני כבר יומיים לא מצליח להבין למה אני לא רואה את המחשבים השונים ברשת הבייתית (שיתוף קבצים) בהתחלה הראוטר של ה tp-link היה מחובר לכניסות של הפורטים ולא של הWAN הייתי יכול ליראות את המחשבים האחרים אבל זה היה גורם לניתוקים (ניראה לי ) מישהו אולי יודע על זה משהו ?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום עקב כל הפוסטים על בעיות חמורות במהירות האינטרנט... אשמח לדעת אחת ולתמיד - האם יש אנשים שהאינטרנט שלהם לא איטי? במידה וכן, מה ספק האינטרנט שלכם? כי נכון לרגע זה הרוב המכריע של המתלוננים (אם לא כולם) גולשים דרך בזק בינלאומי. אם בשאר ספקיות האינטרנט מהירות האינטרנט טובה, הפתרון דיי פשוט הייתי אומר
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין 3 ראוטרים: edimax6204 / edimax6216 / linksys WRT54GL. רציתי להבין אם יש עדיפות של ממש בין שני הדגמים היקרים יותר ל-6204. בנוסף, האם העובדה שה-6216 הוא MIMO תורמת גם במידה ואיני קונה כרטיס MIMO? הייתי רוצה גם המלצה לכרטיס רשת, ולהבין האם יש סיבה להעדיף כרטיס PCI על USB. ולסיום שאלה קצת מוזרה: תחום התדרים של הרשתות הנ"ל דומה לתחומי התדרים של סלולר. עד כמה הקרינה היא נושא רלוונטי ובעייתי בכל הסיפור?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הי, הורדתי את את תוכנת clarkconnect שישמש לי כראוטר על מחשב ישן שלי והכל עובד נהדר למעט העובדה שאנני מסוגל לגרום לו להתחבר לאינטרנט . יש לי מודם ADSL של ALCATEL ( רשת ולא USB) ואני מתחבר לאינטרנט זהב. האם מישהו מכיר את התוכנה ויודע מה ההגדרות הנכונות לחיבור המחשב לאינטרנט ( ניסיתי בכל הדרכים וזה פשוט לא עובד !)
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן אנשים. כרגע יש לי ראוטר אלחוטי של בזק שלא שווה משהו כל כך, ואני מחובר אליו עם כבל. עכשיו, אח שלי קיבל מחשב ואנחנו קצת בבעייה... המחשב שלו נמצא בערך 8 מטר מהמחשב שלי, ו 2 קירות בטון באמצע. חוט לא בא בחשבון כי הוא יעבור בסלון, ולפי מה שהבנתי אני צריך להשקיע בראוטר וכרטיס רשת איכותיים בעיקר בגלל הקירות. השאלה שלי היא איזה דגמים אמורים לעשות את העבודה במקרה כזה, וכמה בערך אני אצטרך להשקיע בכל הסיפור הזה. ועוד משו, לא תהיה בעייה לחבר את המחשב שלי בחוט לראוטר, ורק במחשב של אחי יהיה כרטיס רשת, נכון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה הנ"ל שאמרו לי שהיא טובה מאוד, אחרי קצת דפדוף בהגדרות, הבנתי את הקטע, והגדרתי לה שתאפשר את כל התוכנות שפועלות כרגע (לחיצה ימנית על שם של תוכנה בתפריט Applications ואז Allow.) למרות שאישרת את כל התוכנות שפועלות כרגע, וגם נמצאות בזיכרון של התוכנה (לא באמצעות Allow all, אלא כמו שאמרתי למעלה) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן (ADSL). רק לאחר שעשיתי על ה-TRAY לחצן ימני ו-allow all הוא נתן לי להתחבר.. מה אני עושה? והאם במצב של Allow all הוא לא חוסם ניסיונות של גישה "מבחוץ" למחשב?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אפשר להחליף תשתית להוט במקום 013 ,להישאר בנטוויזן ולעשות מסלול גיימר 2.5M? אם אני משתמש בראוטר שגולשים עליו 4 אנשים ,עדיין יהיו לי פחות לאגים ופינגים נמוכים? ומה יותר טוב?מודם חיוג או כבלים?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב פתחתי את המחשב ווינדוס כתב לי הודעה לפני שהוא נפתח עכשיו יש לי אינטרנט שפועל לפי השיטה החדשה של אינטרנט שעובר דרך החשמל עכשיו פתחתי את המחשב שלי והוא כותב לי שהקישריות לא מלאה או חזרה ובשאר הבית עובד מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הי, ראיתי שיש כל מיני פריים וארים למשל להכניס דיסק לנגן דיוידי והוא יוכל לקרוא כתוביות או להכניס פריים ואר לנגן mp3 ואז הוא מראה בעיברית,אפשר אחד לנתב d-link מסוג 604 ומה למעשה הוא עושה לנתב?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... המצב כך: יש בית קפה שיש בו נתב SIEMENS SL2-141 עכשיו יש בניין (מעונות) ליידו שמשם מצליחים להתחבר לרשת האלחוטית. הבניין שלי ( גם מעונות) נמצא מאחורי הבניין הראשון ושם אין קליטה לרשת ברשותי נייד עם כ.רשת אלחוטית מסוג 802.11B או 802.11G שטווח הקליטה המקסימלי הוא 50 מטר כולל בניינים. עכשיו רציתי לשאול איזה ACCESS POINT מתאים לי והאם הוא מתאים בכלל למצב שלי? המרחק הוא פחות או יותר 100 מטר כולל בניין גדול שעומד בין הבניין שלי לבית קפה. ואם אני אמצא AP שיתאים לי, האם אני צריך להגדיר אותו או משהו? כי אני לא יכול לגעת בנתב שנמצא בבית קפה. המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-