עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בוקר טוב, החל מאתמול בצהריים, ההורדות מהאינטרנט נהיו ממש איטיות. גם אימיול וגם ביטורנט מורידים לי בקצב של כמה קילוביטים לשניה במקום כמה עשרות\מאות. אני מחובר עם 012. למישהו קרה דבר דומה?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by adirmor455,

התקציב שלי בין 100-130 לא מתפשר באיכות ...איזה אתם הכי ממליצים ? http://www.speed4u.co.il/sg_product~EW-7612UAN~62~138.htm http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=wn822n&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=145&CategoryID=145&ProductID=3653#wiz-232-217 http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=724&pid=17084

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. אני לא מצליח לפתוח שרת משחק או כל שרת אחר עם הראטור, זה תמיד פותח שרת עם האייפי הזה 10.0.0.1, איך אני עושה שזה יביא אייפי של האינטרנט? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  4. איפה אפשר למצוא אתר/כתבה כלשהי למה שיהיה בעתיד עם עולם המחשבים? ב5-30 שנה הבאות?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  5. Started by אבי11,

יש לי רשת ביתית חוטית עם ראוטר אדימקס 6104. למרבה הצער, הנתב סיים את הקריירה שלו ואני רוצה לקנות נתב אחר. אשמח לקבל המלצותיכם/הצעותיכם לנתב חדש. הצרכים שלו הם די בסיסיים, חוטי, כאמור וללא כל התחכמויות. תודה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  6. טוב אז ככה....אני משתגע!!!!!!!!!!!!! יש לי חבילה של 750k (כבלים) ועשיתי היום רשת כדי ששני המחשבים בבית יהיו מחוברים.... ועכשיו השרת מוריד לי ב-20 kbps והמחשב השני ב 80 kbps ..... לי חשוב שהשרת יהיה הכי מהיר והמחשב השני שיוריד אפילו ב- 5kb תעזרו לי בבקשה או שתגידו לי מה לעשות כמה שיותר מהר.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by Oranili,

שלום יש לי ראוטר WRTG54L שלא תומך בMIMO האם אני יוכל לקנות את הכרטיס רשת הזה EDIMAX EW-7628Ig PCI MIMO-G 54MB WIRELESS ? והוא יעבוד לי ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by WarMachine,

לאחרונה התחדשתי לי באייפון ומכיון שכרגע אני מחובר לאינטרנט עם מודם כבלים פשוט של טריון ובלי חייגן אז אני לא יכול לנצל את יכולות ה WIFI של המכשיר ולכן החלטתי שצריך ראוטר אלחוטי. אין לי ממש מושג בנושא הזה אז כל המלצה כאן תבוא בברכה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by Libby,

שלום אנשים... לפני כחודש התחברתי לADSL, וקיבלתי מודם אלקטל 510. אני מעוניינת להקים רשת בייתית. כיצד אני מקנפגת אותו לראוטר? (דברו בבקשה במונחים בסיסיים, אני חדשה בתחום...תודה רבה)

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by yak2060,

שלום !! ראיתי פ

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by daniel_iphone,

אוקיי- יש לי מצב בעבודה- יש לי שרת בסניף אחד ורשת VPN SITE TO SITE שעובדת והכל טוב. בסניף הנוסף שלי- יש חיבור קוי ל-VPN ויש גם אפשרות לגישה אלחוטית (ראוטר של בזק) לחלק מהמחשבים הניידים פה הבעיה!! המחשבים שמחוברים אל -חוטית לשרת- כל הזמן נופלים ואין תקשורת חלקה עם השרת. איש התמיכה ברשתות שלי נותן לי תשובות לא ברורות. אז לפני שאני מחליף את כל המשרד אני מנסה להבין מה הבעיה- האם באמת יש בעיתיות כאשר מוסיפים את הWIRELESS ובגללו התקשורת של האלחוטי נופלת של הזמן?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  12. יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם הIP שלי משתנה כל פעם שאני עושה ריסט? למה שאני בודק מה הIP של זה רושם לי 10.0.0.38 כל הזמן ולא משתנה!!! ושאני בודק באתר www.whatismyip.com אז הוא כן משתנה שאני עושה ריסט למה אני מחובר ישירות אל האינטרנט מבלי להשתמש בחייגן האם האינטרנט נהיה איטי ש2 המחשבים עובדים האם אני יכול לשחק ברשת? אם כן באיזה IP אני אמור להשתמש כי ששיחקתי בפיפא 07 כל הזמן הIP שלי היה 10.0.0.38 ולא הסתדרתי עםזה וזה לא עבד לי... והאם הרשת הביתית הזאת טובה או שיש דברים יותר טובים כי מאז שיש לי תרשת הביתית שאני מוריד דברים הם נתקעים לי באמצע ואז זה רושם לי TIME OUT משהו כזה... אם אפשר בבקשה תשובות כי אני מסתבך עם העניין הזה ולא מתמצא בו תודה מר…

13. שלום לכולם. עברתי לתשתית NGN,וקיבלתי 10M,עכשיו עשיתי בדיקות עם בזק,ובזק בין לאומי,ומהירות העלאה שלי תקינה,אך מהירות ההורדה בפועל לא. בבדיקה שעשיתי עם הנציג שירות ראינו שאני מקבל 9.60M,אך כאשר התחברנו לאינטרנט,בבדיקה יצא רק 8.09M. משם עברנו לבדוק את זיכרון הRAM,אני משתמש בויסטה,ויש לי 4G,בפועל זה מראה שמתוך 3325MB זמינים יש לי רק בין 10-40,תלוי ברצון המחשב. בתוכנה אחרת שהורדתי,זה מראה לי שמתוך ה3.3G,בניצול יש רק כ-1G. מישהו יכול לעזור לי,זה קצת דחוף כי אני בצבא כל השבוע ויכול לטפל בזה רק בסופ"ש. תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  14. המטרה להעביר אינטרנט אלחוטי בבית בין 3 מחשבים ויחידה רחוקה 20 מטר (2 קיר בטון, וקיר של מכולה.. לא יודע מה זה אומר) מצאתי 3 אופציות אפשריות: NetGear WGR614 D-Link AirPlus G DIR-300 Edimax BR-6204Wg מי מהן עדיפה? יש צורך להשקיע יותר כסף בראוטר תומך MIMO כמו ה-Edimax BR-6216Mg שעולה 250 שח

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by Delta-V,

מישהו מכיר ויכול להמליץ על ראוטר אלחוטי (G מספיק) שחיבורי ה-LAN שלו תומכים ב-10/100/1000 (ג'גהביט) ? בפרט, מחפש המלצה על דגם שנמכר בארץ וזמין... תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  16. איך אני יכול להקטין עוצמת השידור האלחוטי ב Router TL-WR1043ND. תודה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by dandany,

הי, הורדתי את את תוכנת clarkconnect שישמש לי כראוטר על מחשב ישן שלי והכל עובד נהדר למעט העובדה שאנני מסוגל לגרום לו להתחבר לאינטרנט . יש לי מודם ADSL של ALCATEL ( רשת ולא USB) ואני מתחבר לאינטרנט זהב. האם מישהו מכיר את התוכנה ויודע מה ההגדרות הנכונות לחיבור המחשב לאינטרנט ( ניסיתי בכל הדרכים וזה פשוט לא עובד !)

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by KRS1,

שלום לכולם אני מחובר ל ADSL של חברת ITEX ומשום מה אני לא יודע\מצליח לבטל את הגנת ה FIREWALL שלו... מישהו יכול לעזור אולי?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by עדיאל,

שלום לכולם רציתי לקנות כרטיס רשת חיצוני אבל אין לי מושג איך לדעת איזה כרטיס הטווח קליטה שלו הוא יותר גדול המחירים נעים עד 170 בחיפוש בזאפ משהוא מכיר כרטיס אלחוטי חיצוני שאין בזאפ משהוא מחו"ל המחיר לא משנה רציתי שאני יקלוט מרחוק הרשת שלי תספיק לשניהם מתי שאני יוצא מהבית אני רוצה לגלוש תודה מראש

20. יש לי את המתאם האלחוטי WN320G שמחובר לראוטר אלחוטי של TP LINK דגם WR541G שאני משחק בסרברים מסויימים בCSS תמיד לאחר דקה ~ של משחק יש תקיעה של המשחק ( השחקן נעצר במקום) ולאחר 10 שניות בערך יש התנתקות מהרשת האלחוטית(שמאובטחת ) גם בשיחות בסקייפ זה קורה די הרבה יש סרברים שזה לא קורה בהם בכלל.. למישהו יש מושג למה זה קורה? הקליטה היא על 48MBPS~

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  21. אני קונה עכשיו 2 מחשבים נייחים ואחד נייד מה אני צריך בשביל לחבר את 3 אלה וגם את זה שאני כותב ממנו ברשת אלחוטית? אני פשוט לא מבין כלום בתחום... יכול להיות שאחד או 2 מחשבים נייחים יחוברו עם כבל אז אמורה להיות אפשרות כזאת... תודה=]

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by niva401,

עברתי לרשת אלחוטית עם נתב של ASUS מבזק ,וקצב הורדה של קבצים מאינטרנט ירד משמעותית איזה הגדרות מומלצות כדי להגדיל את קצב ההורדה?

23. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20081223_1049122 שימו לב למחירים ללא התחייבות! מה אתם אומרים? שווה לעבור? לקוח נוכחי של 012 סמייל גל

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  24. שלום, לאחרונה רכשתי לחבר נתב Linksys WER54GL, שמחובר למודם כבלים (ללא חייגן) של חברת טומסון. במחשבים שמחוברים ישירות לנתב אין לי בעיה לגלוש, אך במחשבים שמחוברים אלחוטיים הנתב מזוהה, אך אין אפשרות לגשת לאינטרנט. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by RiGiD,

שלום, שמי הוא ודים בדרך כלל אני נמצע רק בפורומים באנגלית אבל על השאלה הזו אף אחד מהם לא היה יכול לענות לי אז בבקשה האפ משהוא יודע עם קיים אינטרנט אלחוטי ביישראל שלא פועל על עיקרון ההוט ספוטס. יש לי חברים בחול שתמיד נשערים מחוברים לא משנה היכן הם נמצעים. אני משרת כרגע וזה מאוד חשוב לי שאוכל לחבר את המחשב הנישא שלי לא משנה איפו אני נמצע תודע לכל מי שעוזר

• 7 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים