רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
איך מתקינים רשת ביתית ??????( windows xp home edition ) למרות שהיה לי לפני כמה ימים אבל אני לא יודע למה במחשב השני הפסיק לעבוד האינטרנט תודה מראש!!!!!
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קורה שעוצמת אות שנקלט במחשב המחובר אלחוטי נמוכה ומהירות 12Mbps מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה נראה לי נפוצה אבל בכל מקרה לא מצאתי תשובה בפורום... מה שקרה זה שאני במיוחד שיניתי את השם מתשמש שלי בבזק בינלאומי כדי לקבל כתובת דוא"ל חדשה, ולמרות זאת ברגע שנכנסתי לחשבון החדש קיבלתי תוך דקה 1000 הודעות זבל שנשלחו לכתובות דואר דומות לשלי... מה לא ברור לי זה איך הודעה שנשלחת לכתובת אחרת, אמנם דומה אבל עדיין, מגיעה אליי? ואיך אני מונע את זה... כבר נרשמתי לשירות אנטי-ספאם של בזק בינלאומי אבל אני לא יודע איך הוא.... אז אני אסכם: 1)איך אני מונע מההודעות האלה להגיע אליי? 2)איך השירות אנטי ספאם של בזק? 3)אני מתשמש במוזילה ת'אנדרבירד איך היא? תודה
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מנוי של בזק בינ"ל ומחובר אליהם באמצעות ADSL של בזק. למודם ה- ADSL מחובר נתב ביתי אלחוטי של DLINK. בד"כ הכל תקין במשך שעות ארוכות. אבל לפעמים יש תקופה בה במשך כל 10 דקות יש קיפאון של פחות מדקה אשר נראה כמו ניתוק מהספק. בלוג של הנתב מופיעה הודעה מהסוג: The remote PPTP access concentrator is slow to respond. There may be connectivity problems. Above message repeated 32 times האם התופעה מוכרת? מול איזה מ- 2 "הבזק-ים" עלי להתלונן?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום, פתחתי בUT3 שרת וכשחבר שלי ניסה להכנס אליו היה רשום לו שההתחברותת כשלה... שאלתי פה ושם ואמרו לי שצריך לפתוח פורטים... (אני מאמין שגם אצלי וגם אצל חבר שלי) בקיצר זה נכון? אני יודע שכשיש ראוטר צריך לסדר פורטים בתוכנות הורדה אבל גם במשחקים? אם זה נכון אז איך אני עושה את זה? במחשב שאני משחק יש כרטיס רשת Edimax EW-7128G 802.11g ובמחשב שמחובר למודם (הוא בקושי מעלה את UT04 י) יש את הראוטר Edimax Wireless Router BR-6204Wg תודה לעונים... אה, ומה זה פורטים בכלל...
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
זהו שרת NT שנמצא בשימוש בבי"ס. בערך פעם בחודש או כעבור זמן מסויים תחנות ה-XP שמחוברות אליו מתנתקות בצורה אקראית. יש ניתוק של המחשבים מה-Domain וכאשר מנסים להתחבר עם ה-user נכתבת הודעת שגיאה על בקר התחום שהוא אינו זמין או שיש לו בעיות אחרות. הפתרון שזמני שמצאתי זה להיכנס ב-user לוקאלי ולחבר מחדש את הרשת (ה-Doamin). הדבר חוזר על עצמו ואני צריך עזרה אולי מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה לתמיד. לעומת זאת המחשבים עם WIN98 אינם מתנתקים מהשרת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים terayon tj715, לפעמים המהירות של החיבור לאינטרנט יורדת לכ 0.25 מהמהירות המקורית הבעיה נפתרת לאחר ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו מחדש (עד הפעם הבאה), מישהו ניתקל בבעיה ויודע איך מונעים אותה? או איך להחזיר את למהירות המקורית ללא צורך להתנתק מהאינטרנט? תודה מראש, ערן
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שאני לא ידוע את שם היצרן, ואני זקוק לדריוור מכיוון שהוא לא משוהה על ידי הווינדוס על הכרטיס רשום : topsearch TS M 8VOC Pulse h1012 ניסיתי לחפש דריוורים ולא ממש הצלחתי
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בוקר טוב, החל מאתמול בצהריים, ההורדות מהאינטרנט נהיו ממש איטיות. גם אימיול וגם ביטורנט מורידים לי בקצב של כמה קילוביטים לשניה במקום כמה עשרות\מאות. אני מחובר עם 012. למישהו קרה דבר דומה?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תראו אני לא מבין כל כך ברשתות אני רק יודע שברגע שקיבלתי את המודם הזה עם המתאם שיחות של 012 האי מיול שלי לא זז אמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג ניסיתי להשיג איי פי סטטי דרך Port Forwarding אבל גם לא הבנתי מי שיש לו את המודם הז בבקשה שיעזור דרך אגב זה מחובר דרך כבל רשת
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר אתר שמאפשר שירותי אחסון חינמי לאתר אינטרנט (גם כמות קטנה זה טוב) תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת פתאום שמתי לב שמופיע לי במנהל ההתקנים תחת הקטגוריה Network Adapters Packet Scheduler Miniport(סימן קריאה צהוב) ואי אפשר למחוק אותו גם לא ב Safe Mode מישהו יודע איך להסיר או נתקל בתופעה דומה?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ברשותי ROUTER של חב' DLINK בדגם DI-624 Revision C. מהם ההגדרות אותם עלי לשים ע"מ לגרום לחיבור האינטרנט לשדר ליציאות את האות ללא בעיית חיסום של פורטים (איפשור כולם) וללא בעיית חיבור לאינטרנט כי הוא לא יוצר לי חיבור לאינטרנט... ואיך אני מתחיל לתפעל אותו בכלל.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית מחשב שאליו מחובר הראוטר והPS3 מחובר בצורה אלחוטית. יש לי בעיות שרשת של הPS3 ולכן אמרו לי שאולי כדאי לי לעשות DMZ , אחרי כמה חיפושים ברשת הבנתי שDMZ פותח כיאלו את כל הפורטים. עכשיו השאלה שלי היא מה הסיכון בכך? שמישהו יתחבר לרשת שלי בלי שאני אדע?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לקנות את הנתב 3com 3CRWER100-75 ועברתי בכמה חנויות וראיתי שחלק נותנים 3 שנים אחריות וחלק רק שנה... איפה הכי מומלץ לקנות במחיר הכי טוב? אשמח אם תוכלו לתת לי לינקים...בגדול אני מהצפון אבל גם חנויות במרכז יכולות לעזור... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקיי- יש לי מצב בעבודה- יש לי שרת בסניף אחד ורשת VPN SITE TO SITE שעובדת והכל טוב. בסניף הנוסף שלי- יש חיבור קוי ל-VPN ויש גם אפשרות לגישה אלחוטית (ראוטר של בזק) לחלק מהמחשבים הניידים פה הבעיה!! המחשבים שמחוברים אל -חוטית לשרת- כל הזמן נופלים ואין תקשורת חלקה עם השרת. איש התמיכה ברשתות שלי נותן לי תשובות לא ברורות. אז לפני שאני מחליף את כל המשרד אני מנסה להבין מה הבעיה- האם באמת יש בעיתיות כאשר מוסיפים את הWIRELESS ובגללו התקשורת של האלחוטי נופלת של הזמן?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מדפסת hp advantage 3525. איך אני מגדיר אותה כדי שהיא תזוהה גם במחשבים אחרים ? חשוב לציין שבמחשב הראשי (מחוברת דרך USB) יש WIN 7 ובמחשב האחר יש XP. אגב על הצג של המדפסת רשום שהיא כבר מחוברת לרשת אצלי בבית. מה עושים ? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מה צריך להגדיר כדי להתחבר לרשת כזאת (חינמית)? כדי להיות יותר ספציפי: יש לי מתאם USB 802.11b. Operation Mode- Infrastructure או Ad-Hoc? ומה צריך להיות ה-SSID? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
רוצים לדעת למה? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=458
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הי, הורדתי את את תוכנת clarkconnect שישמש לי כראוטר על מחשב ישן שלי והכל עובד נהדר למעט העובדה שאנני מסוגל לגרום לו להתחבר לאינטרנט . יש לי מודם ADSL של ALCATEL ( רשת ולא USB) ואני מתחבר לאינטרנט זהב. האם מישהו מכיר את התוכנה ויודע מה ההגדרות הנכונות לחיבור המחשב לאינטרנט ( ניסיתי בכל הדרכים וזה פשוט לא עובד !)
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר ל ADSL של חברת ITEX ומשום מה אני לא יודע\מצליח לבטל את הגנת ה FIREWALL שלו... מישהו יכול לעזור אולי?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן אנשים. כרגע יש לי ראוטר אלחוטי של בזק שלא שווה משהו כל כך, ואני מחובר אליו עם כבל. עכשיו, אח שלי קיבל מחשב ואנחנו קצת בבעייה... המחשב שלו נמצא בערך 8 מטר מהמחשב שלי, ו 2 קירות בטון באמצע. חוט לא בא בחשבון כי הוא יעבור בסלון, ולפי מה שהבנתי אני צריך להשקיע בראוטר וכרטיס רשת איכותיים בעיקר בגלל הקירות. השאלה שלי היא איזה דגמים אמורים לעשות את העבודה במקרה כזה, וכמה בערך אני אצטרך להשקיע בכל הסיפור הזה. ועוד משו, לא תהיה בעייה לחבר את המחשב שלי בחוט לראוטר, ורק במחשב של אחי יהיה כרטיס רשת, נכון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20081223_1049122 שימו לב למחירים ללא התחייבות! מה אתם אומרים? שווה לעבור? לקוח נוכחי של 012 סמייל גל
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, בבית שלי יש שלושה מחשבים (שניים מחוברים חוטית ואחד אל-חוטית) שמחוברים למודם אחד של בזק (מהירות 1.5). עכשיו, השאלה שלי היא אם אני אוסיף עוד מחשב ל"מערך" הזה, רוחב הפס של כל המחשבים יקטן?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי לחבר נתב Linksys WER54GL, שמחובר למודם כבלים (ללא חייגן) של חברת טומסון. במחשבים שמחוברים ישירות לנתב אין לי בעיה לגלוש, אך במחשבים שמחוברים אלחוטיים הנתב מזוהה, אך אין אפשרות לגשת לאינטרנט. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-