עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by jonnie walker,

האם למישהו יש מושג איך ניתן לשלוח פקס כאשר המחשב מחובר אך ורק לאינטרנט מהיר בכבלים (אין קו בזק)? מה צריך לקנות? אני צריך אמצעי בו ניתן לשלוח גם קבצי וורד כפקס, וגם דפים עם כתב יד שיסרקו וישלחו כפקס.

2. Started by 1900GT,

שלום, איך פותחים פורטים לרואטר 3COM דגם 3CRWE41196??? תודה

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by dandany,

הי, הורדתי את את תוכנת clarkconnect שישמש לי כראוטר על מחשב ישן שלי והכל עובד נהדר למעט העובדה שאנני מסוגל לגרום לו להתחבר לאינטרנט . יש לי מודם ADSL של ALCATEL ( רשת ולא USB) ואני מתחבר לאינטרנט זהב. האם מישהו מכיר את התוכנה ויודע מה ההגדרות הנכונות לחיבור המחשב לאינטרנט ( ניסיתי בכל הדרכים וזה פשוט לא עובד !)

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by KRS1,

שלום לכולם אני מחובר ל ADSL של חברת ITEX ומשום מה אני לא יודע\מצליח לבטל את הגנת ה FIREWALL שלו... מישהו יכול לעזור אולי?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  5. מתנתק מ013 ברק בסוף החודש - מהי הספקית המעודפת שכדאי להתחבר אליה נמאס לי כבר לריב עם ספקים על מהירויות נמוכות וכו'

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by liororor123,

שלום לכולם, לקראת Blackfriday ותקופת המבצעים הבאה עלינו לטובה, אני מעוניין להחליף את הנתב של פרטנר 4X4 (מהירות 1000/100- בפועל ה- wifi פשוט ביזיוני, לא עובר את ה-200 בחדר מעבר לקיר במרחק של 5 מטר) לנתב של ASUS (לא מעוניין בשיאומי). השאלה שלי נוגעת ליחס בין המחיר לתועלת. האם ההבדל בביצועים בפועל יהיה מהותי בין ה- ax11000 לבין ה- ax88u? האם במחיר של ה- ax11000 כבר עדיף להשקיע בזוג ax92u שעולים כמעט אותו הדבר? ושאלה אחרונה - כמה מורכב להגדיר את הנתבים עצמאית וכמה התעסקות קיימת איתם בשוטף? הבית שלי הוא כ- 110 מ"ר, אין יותר מ-10-8 מכשירים מחוברים בו זמנית לרשת. מעט גיימינג וחשוב פינג איכותי. תודה!

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by edi17,

שלום לכולם!!! לפני כמה ימים קיבלתי מודם חדש מבזק - Eci Focus, האמת היא שהמודם הזה ממש מצוין חוץ מהעובדה שהוא מתמתק מהרשת אחרי כמה זמן ואני צריך להפעיל את המחשב מהתחלה ואני לא יכול להוריד ב- Emule. הייתי רוצה לדעת אם משהו יכול להביא לי דרך שבה אני יוכל לפתוח את הפורטים שלו.... בתודה רבה רבה אדי

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by reflex,

אני משחק שני משחקים ברשת, אמריקן ארמי וקוד4, בקוד4 הפינגים בסדר ובאמריקן ארמי כל השרתים עם פורט אחיד חוץ מכמה בודדים (והם עם פינג טוב) פורט 1716 והם בפינג מעל 400. למה זה ככה והאם זאת בעיה בספק?

9. מדובר על רשת של 3 מחשבים, אחד מהם נמצא בקומה למעלה. מה אני צריך לקנות ומה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  10. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20081223_1049122 שימו לב למחירים ללא התחייבות! מה אתם אומרים? שווה לעבור? לקוח נוכחי של 012 סמייל גל

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by -אייל-,

שלום לכולם,אני חדש פה אבל לא חדש במחשבים,יש לי רשת ביתית ואני רוצה לדעת איך אני עושה שאני יוכל להיסתכל במחשב של אחותי ואחותי תסתכל בקבצים של המחשב שלי? חשוב לציין שעל שני המחשבים פועלים על וינדוס XP המודם הו-בי פוקוס ראוטר 312+ ויש לי גם HUB.... תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  12. השאלה בכותרת, תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  13. יש לי בעיה. יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת. לאחרונה אחד המחשבים התחיל ליפול - עם מסך כחול. הנפילה מגיעה שניות ספורות לאחר העלייה של windows הודעת השגיאה היא driver irql not less or equal. כאשר אני מנתק את כבל הרשת - המחשב אינו נופל מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  14. Started by sahargt,

שלום חברים יש לי ראווטר מדגם 3COM מודל 3CRWER100-75 ברצוני לפתוח פורט לביטורן גירסה T0.3.7 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  15. שלום לצוות המומחים . אשמח לעצה לפני התחייבות לספק וקניית ראוטר. עובדות בסיסיות: דירת 3 חדרים בת"א-צפון. רב המכשירים מקושרים אלחוטית - ווינדוס, מק, לינוקס (כמדיה סנטר עם XBMC), כונן רשת חיצוני, אייפונים ואייפד. צרכים - גלישה נורמלית + קליטה טובה (לא נראה לי בעייתי בדירה כזו) וקצב העברה נורמלי שמאפשר העברת תכנים מהכונן רשת (אלחוטי) וגם כצפיה במדיה מוזרמת עם VPN אמריקאי. בעבר הייתי מחובר עם הוט+בזק בינלאומי ב5 מגה וראוטר לינקסין wrt54GL הישן והטוב. גלישה הייתה טובה, הזרמת המדיה בתוך הרשת הביתית - לא משהו (-: מכיוון שאני עובר לדירה חדשה זה הזמן לרעננן הכל ככה שהשאלות הן: 1. מה עדיף - הוט או בזק? (המחירים די דומים). 2. 10-15 מגה נראה לי מספיק - תקנו אותי אם אני …

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by didS,

תראו אני רוצה למצוא שרת או מששהו כדי שאני יוכל להעלות אליו תמונות ואז אנשים אחרים יוכלו להכנס ולאות תדבריםם יש לכם אולי כמה טובים ???ובחינם???

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  17. אתם מוזמנים להוריד את התוכנה hotspotshild vpn תוכנה שכביכול מעניקה אנונימיות של איי פי ..לא ממש בקיא במשה שהיא עושה. אבל בהחלט צופה בתוצאות לאחר ניתוקים ומהירות איטית להחריד ביום וגם בלילה בשבוע האחרון.. מאז שהתקנתי את התוכנה שיפור פלאים מוריד על מקס 5 מגה. מוזמנים לנסות ולדווח... http://hotspotshield.com/ תוכנה חינמית

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  18. אני יודע שגם בבזק יש לאגים אבל אני חושב שדרך הכבליםhot) יש יותר לאגים גם היה לי מלא ניתוקים מהאינטרנט והחליפו לנו מודם ועכשיו התחילו עוד טיפה לאגים גם לכם קורים די הרבה לאגים דרך כבלים?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by oded6188,

באיזה סדר אני אמור ללחוץ את הגידים לתוך הפאצ'? אפשרות אחת: 1+2 זוג שזור 3+4 זוג שזור 5+6 זוג שזור 7+8 זוג שזור או: 1+2 זוג שזור 3+6 זוג שזור 4+5 זוג שזור 7+8 זוג שזור או שלא ככה ולא ככה?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום רציתי לדעת אם רק אני בצרה הזאת וידאו בזמן אמת באינטרנט אף פעם לא עובד לי כמו שצריך תמיד לוקח לו זמן מה לטעון את הסרטון תמיד הוא מפסיק באמצע בשביל לאגור עוד מידע לכולם זה ככה או שזה רק אצלי ? אני באינטרנט זהב בחבילה של 2.5 מגה תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by alextomin,

שלום כבר יומיים לא יכולתי להכנס לאתר כאן ולפורומים... מציג לי הודעה כזאת: Forbidden You don't have permission to access /community/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.34 Server at www.hwzone.co.il Port 80 לא יודע מה אפשר היה לעשות איתה-זה לא פעם ראישונה, ואני בטוח שזה יחזור על עצמו... לא יכולתי להכנס כבר יותר מיממה!. אני מחובר דרך ראוטר-שני מחשבים... אולי בזה הבעיה? ועוד שאלה: האם הראוטר צריך לחלק את מהירות האינטרנט? כי כשאחי מוריד משהו באימיול או בביטורנט(במחשב הראי…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by y_a_n_i_k,

???

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by itaysk,

היי. יש לי בלוג באינטרנט. קניתי דומיין מ GODADDY מזמן והוא מפנה לבלוג מ blog.mydomain.com ע"י permanent redirect (301). עכשיו.. ראיתי שבניהול מוגדל לי A record על המילה blog, אבל ממה שקראתי אני אמור להגדיר cname.. לא? מה ההבדל ביניהם? מה אני צריך כאן?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים