רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש שירות VPN או PROXY שיספק לי IP אמריקני, יכול להיות גם בתשלום. מה שחשוב לי הוא אמינות השירות ולא המהירות, כאמור זה לא לטובת צפיה בסטרימינג או הורדות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חיבור דרך תשתית כבלים וספק 014 האייפי לא משתנה לי גם אם אני מתנתק ומחייג מחדש דרך החייגן יש למישהו למה האייפי לא משתנה לי ?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום קראתי שאפשר להגיד למודם שיתעלם מההגבלת מהירות שהספק נותן לו ואז אני יוכל להוריד בלי הגבלת מהירות באינטרנט. האם זה נכון, ואם כן אז איך עושים את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי סיבוך בבית ובסופו של דבר זה המצב - הספקית מחוברת למודם, שמחובר לראוטר חוטי [Edimax] שמגיע אלי לחדר, שמחובר לראוטר אלחוטי [NETGEAR] בשביל המחשב של אחי האם זה יצור בעיות שראוטר מחובר לראוטר נוסף ורק אז למחשב? כמו למשל האטות למינהן.. כי אני מוריד מהמחשב של אחי במהירות סבבה, פשוט הזהירו אותי בהתקנה O_ם תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני צריך להקים רשת ביתית גדולה - 8-10 פורטים חוטיים. הרשת צריכה גם לאפשר גישהאלחוטית. חיפשתי נתב גדול כזה ולא מצאתי. יש כאלו נתבים? אפשרות שנייה שראיתי היא לשרשר מספר נתבים קטנים. מהי האלטרנטיבה העדיפה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חושב להזמין מאיביי את הכרטיס הבא - TP-Link 300, האם יש כרטיס מומלץ יותר פנימי אכותי ומהיר בתקציב גבוה? http://cgi.ebay.com/TP-LINK-300-Mbps-Wireless-N-PCI-Adapter-MIMO-TL-WN951N-/160478069850?pt=COMP_EN_Routers&hash=item255d3d045a תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לקסמארק E240 (למרות ניסיון רע שהיה לי איתם פעם) והיא מחוברת למחשב עם XP כאשר המחשב הזה מחובר ברשת עם עוד שתי מחשבים. אז עשיתי שיתוף וכרגע עוד מחשב אחד עם XP יכול לגשת למדפסת אבל המחשב השני עם הVISTA X64 לא מצליח להתקין את המדפסת הוא מוצא אותה וכשהוא אומר לי לבחור דרייברים הוא אומר שהם לא טובים ואני צריך לפנות למנהל המערכת(שזה אני) יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני תומך בחברה שבבעלותה 25 מחשבים המחוברים לשרת win 2000 server ועליו מותקן exchange 2000. הבעיה היא שכשאני עושה פיג מתחנה אל השרת יש לי כל מיני תגובות, לפעמים אני מקבל 4 מ 4 בפינג, לפעמים כלום ולפעמים רק תגובה חלקית. זה גורם כמובן לאיטיות של כל המשתמשים ובקרוב מישהו בטח יתנקש בחיי אם זה לא יסתדר. השתמשתי בהתחלה ב wins וב dhcp server ואחר כך ביטלתי את זה והגדרתי ip קבוע בכל תחנה וכלום לא עוזר. אולי מישהו יכול לזרוק לי איזו עצם או אולי אפילו תשובה מדוייקת מה אפשר לעשות??? תודה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז ככה פימטתי את המחשב בחזרה לXP מויסטה! עכשיו אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש באינטרנט למרות שהאימיול לא מנצל אותו והגרף שבמנהל המשימות מראה שהוא לא משתמש בפס בכלל(פחות מ10% בשימוש) משהו יודע למה זה קורה? ואני יודע שקיימות תוכנות לחילוק של הרוחב פס אבל זה לא הפיתרון שאני מחפש לפני שזה בויסטה יכלתי לגלוש, להיות בתוכנת מסרים, אימיול ולשחק בפינג נורמלי תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים יש לי בעייה מוזרה באתר www.nana.co.il... כל פעם שאני עובר בין הדפים האתר הזה אני מקבל את הודעה הבאה: Err: Object Expected Url: http://www.nana.co.il (או אותה הכתובת שנמצאת בשורה הכתובת) Line: 50 (משתנה כל פעם) צריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שזה יעלם... אחרי כל לחיצה זה חוזר עם מספר שונה בשורה Line... ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, ואת כל הקבצים הזמניים, ואת הקוקיס... וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים נייחים בבית שכרגע מחוברים עם ראוטר חוטי מחדר לחדר וקניתי עכשיו לפטופ ולכן אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיהיה לי גם בו אינטרנט אני יחבר את שני הנייחים לראוטר האלחוטי עם הכבלים כמו שהיה קודם ואת הלפטופ עם wireless המרחק בין הלפטופ(שיהיה בקומה שניה) לבין הראוטר בסביבות 15-20 מטר ותהיה בניהם התקרה(שאפשר לקרוא לזה קיר בטון 1) וקיר גבס אני לא מבין כל כך במהירויות שלהם ראיתי 54Mpbs 108Mpbs ו גם 300Mpbs איזה חברה אתם ממליצים ואיזה מהירות תודה רבה לעוזרים!
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי את המודם הזה, הוא משומש כנתב אני יודע שדרכו אני יכול לאפס את הIP שהוא נותן עשיתי RESTART ופעם זה הולך ופעם לא הקטע הוא שאני מוריד מrapidshare ואז אחרי כל הורדה צריך לחכות שעה ומשהו אני משנה IP ואין בעיה, בגטע שזה לפעמים לא משתנה מה גורם לזה ואיך עושים את זה נכון תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
1. המודם נכבה מעצמו ועם אני רוצה להדליק או שאני מדליק ומכבה או שאני מוציא אותו מהשקע. 2. אני צריך הסבר איך אני פותח פורטים
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
יש לי בבית מלפני כמה שנים את ה wrt54g. אני מעוניין לקנות אחד חדש. ניסיתי למצוא את ההבדלים בין G ל GL הבנתי שה GL הוא גירסא חדשה של ה G. (או תת גרסא או משהו כזה) אבל, אם כך, למה ה G עולה בכ 100 ש"ח יותר מה GL? ומה ההבדלים (אם יש באמת) בין שניהם?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי חברה! הגיע זמן להחליף ראוטר אחרי כמה שנים טובות עם 3COM דגם B שלא היו בעיות!!! לאחרונה התחילה תופעה מוזרה של איטיות מהראוטר ונראה לי הגיע הזמן לקנות חדש... חשבתי על הWRT54GL של לינקסיס משום שאני צריך ראוטר טוב שיעמוד בעומס P2P כמו שצריך. הבנתי שזה ראוטר מעולה לפי התגובות, רציתי רק לשאול 2 שאלות: 1. אני מחובר עם הכבלים ו014 כספקית, יש לי IP קבוע...האם זו צריכה להיות בעיה? 2. יש לי די הרבה פורטים שאני פותח לכל מחשב, האם יש הגבלה למס מסויים של פורטים שאפשר לפתוח לכל מחשב? ובכלל, האם שווה כבר לקחת את הדגם החדש של לינקסיס שתומך בטכנולוגית N וMIMO? המון תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
הי, רכשתי לאחרונה טלויזית 4K ואני (איך לא) מנסה לנגן מהרשת הביתית קובץ 4K בגודל 56GB. יש לי סטרימר Xtreamer Prodigy 4K שהצליח לנגן את הסרט בלי בעיה בחיבור ישיר של דיסק קשיח. ראוטר 1Gbit Dlink DIR-655 רשת קווית בבית CAT6 שרת מדיה: מחשב שולחני עם Windows 7 שבו מוגדרים שיתופי הקבצים. הסטרימר מתחבר לרשת דרך פרוטוקול SMB הניגון של הקובץ מאוד מקוטע כל הזמן. הצלחתי לנגן קובץ 4K קטן יותר וכמובן שלא היו בעיות עם קבצי 1080P בגדלים של עד 20 גיגה. אשמח לעצות.. על פניו המערך הזה אמור להיות מסוגל להזרים את התוכן בלי בעיה. עריכה: זה המפרט של שרת המדיה: מעבד: Intel Core i5-661 3.33GHz 4MB לוח אם: MSI H55M-…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים אינטרנט זהב התקינו לי בבית רשת ביתית עם ראוטר של Ovislink. אני נורא רציתי לבנות את הרשת לבד עם ראוטר של EDIMAX אבל אמא שלי, זה אמא שלי... ביינתים הראוטר עובד בסדר. למרות שזה קצת מעצבן שצריך להתקשר אליהם כול פעם שצריך לפתוח פורט. אז עם למישהו יש דעות, או קצת עניין בנוגע לראוטר הנ"ל אני אשמח לשמוע. חשוב לציין שהראוטר עובד ברשת קווית.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האולמפיאדה בריו מכנסת תחת כנפיה ספורטאים מכל רחבי העולם וזוהי הזדמנות טובה לקצת סטטיסטיקות. האם שאלתם את עצמכם כמה שמות מתחם (domain) רשומים ברחבי העולם? כמה מהם הם בסיומת com ואיזה מדינה מפתיעה עם הסיומת המדינתית (ccTLD) הנפוצה ביותר? כל התשובות בפוסט הקייצי המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6363
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להשתמש במרבית המקרים באינטרנט קווי ולעיתים רחוקות באלחוטי. 1. האם כאשר אקנה נתב משולב ניתן לבחור מתי האלחוטי יעבוד ומתי הקווי ? והאם בפועל השידור האלחוטי לא יפעל ? 2. אם אכן זה כך, אשמח להמלצה עם נתב (מדובר בדירה קטנה). תודה רבה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רב! פניתי לפורום לפני מספר ימים בקשר לכרטיס USB TO ETHERNET ל windows 8 נראה לי שהכרטיס שיש לי הוא כרטיס סיני זול ובעייתי. מישהו יכול לתת המלצה לכרטיס USB TO ETHERNET ל windows 8? זה לא חייב להיות usb3 בברכה דן
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין רכזת,נתב,סוויץ והאב? אני יודע רק בערך אבל אם משהו יכול לפרט אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בבזק בינלאומי ובזק בתור תשתית. עם המכשיר שלהם d link g256dg אני ממש סובל ממנו, ניתוקים, איטיות ובתמיכה אצלהם הם לא רואים בעיה למרות שכל כמה דקות יש בעיות טעינה של אתרים וכו' סופ"ש אני באילת לכן רציתי להתייעץ כאן, לדעתכם האם הw9970 או על משהו אחר כי הוא תומך עד 100 מגה בייט פר חיבור? השימוש הוא מחשב יחיד (חיבור ישירות)ו-WiFi. כמו כן הוא יהיה מחובר ל access point בקומה התחתונה לצורך WiFi גם כן(מחשב אחד יתחבר שם, ומכשירים סלולריים) - יהיה מחובר באמצעות homeplug דעתכם? תודה רבה. עריכה: השימוש במחשב שמחובר ישירות יהיה לרוב גיימינג והורדות (utorrent), השימוש במחשב השני יהיה יותר לגלישה באינטרנט. Sent from my ONEPLUS A…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שכאן התותחים הכבדים נמצאים - אז הגעתי . תודה רבה מראש על כל פידבק. יש לי מחשב שמחובר לראווטר (אצטק 600EW), ומספר מחשב בבית שמחוברים בצורה אלחוטית. כאשר אני מפעיל את המחשב, אין לי גישה לאינטרנט. הקשר מסווג על ידי המחשב בתור "ENABLED" והוא לא מוצא בו "בעיות" כשאני עושה FIX CONNECTION. במאפייני הקשר רשום לי Packets uploaded | Packets downloaded , כאשר הUPLOAD הוא בקצב נורמלי והדאונלואד איטי מאד (עולה בביט אחד כל כמה שניות), מין הסתם אני לא יכול לגלוש ככה או לבצע שום פעולה. עוד רמז לתעלומה הוא שהנורית שמחוברת לכרטיס הרשת מהבהבת במהירות כאשר יש תקלות בקשר. כאשר המחשב שלי מופעל, כל הרשת בבית קורסת! לא ניתן להתחבר לאיטנרנט משום מחשב. כאשר המחשב שלי כבוי, הגלישה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הראוטר מגמגם כבר הרבה זמן (צריך לרסט אותו פעמיים ביום כדי שיהיה אינטרנט), אז רציתי לעשות firmware upgrade. הורדתי את הגרסה האחרונה מהאתר של edimax http://www.edimax.co.uk/en/support_detail.php?pl1_idSelect=support.php%3Fpl1_id%3D1%26mwsp%3D1&pl1_id=1&pd_id=222&button=Go ניגשתי לממשק של הראוטר, לתפריט firmware upgrade, נתתי את הקובץ EdiEngBR6504N_1.51.bin שהוא העדכון, אך קיבלתי הודעה "invalid file format". למישהו יש מושג איך מתגברים על הבעיה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
privateinternetaccess.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-