רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אני גר בבית קומה אחת עם חצר, המחשב הראשי + הנתב ממוקמים בממ"ד אני רוצה ראוטר שיתן לי קליטה מלאה בכל הבית (כולל את החצר), בנטויז'ן הציעו לי נתב של אדימקס בתקן N עם שני אנטנות+ כרטיס רשת אלחוטי בתקן N במחיר של 14.9ש"ח*24 תשלומים (אני מניח שהכוונה היא ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 ) מה אתם חושבים על הנתב הזה האם הוא יספיק לי? (לשני מחשבים נייחים + אייפון בינתיים ולעתיד יהיה נייד נראה לי) ולגבי מחירים קיבלתי מחיר של חבילת גיימר של 5MB ב110 ש"ח ל10 חודשים + 2 חינם. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי, יש לי ברשת הביתית (IP קבוע) מצלמת רשת שיש בה כרטיס זיכרון שמצלם מידי פעם. יש לי חשבון ftp ב- ftp.drivehq.com. יש דרך לסנכרן את מה שיש בכרטיס הזיכון לתיקייה בשרת ה- ftp? או לחלופין, הנתב שיש לי הוא Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND. TPLINK. המצלמה יכולה לשלוח ל- ftp או למייל את התמונות, אבל נראה לי שאני צריך לעשות משהו בראוטר כדי שיאפשר זאת. אודה לעזרתכם, אני כבר כמה שעות מנסה לשלוח מהמצלמה תמונה לאימייל \ שרת ה- ftp ולא מצליח.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין דריוור לכרטיס רשת מסוג RTL8139D , ומפעיל את המחשב מחדש לפי בקשת מערכת ההפעלה להשלמת ההתקנה, המערכת נתקעת מייד אחרי הPOST אודה לכל מי שיעזור. הנה המפרט של המחשב שאני מנסה להתקין בו את כרטיס הרשת: מעבד פנטיום 2 350MHZ לוח 440 MB256 SDRAM של זכרון מערכת הפעלה WINDOWS 98SE 3GB HDD
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אתם בטח מכירים כבר את הסיפור. קראתי את על המדריכים בportforward.com, חיפשתי בכל הת'רדים כאן, ניסיתי לעשות כל מיני דברים, ועדיין, האימיול על low-id ונכשל בבדיקת הפורטים שיש לו בילט-אין. הדבר העיקרי שעדיין לא הבנתי : מה האייפי שלי? יש לי אלף מספרים פוטנציאליים, איזה מהם הוא הנכון שאותו אני צריך לשים בהגדרות? יש לי כתובת ip מהipconfig ("פנימית"? 192.168.x.x), כתובת "חיצונית"(212.116.xxx.xxx), בהגדרות של הראוטר תחת- WAN-Static IP - יש לי כתובת אחרת לגמרי! 172.1.1.1 IP address assigned by your Service Provider : ??? גם Service Provider Gateway Address : 172.1.1.xxx?? מה זה? הדברים האלה קשורים? בנוסף לזה, תחת LAN, רשום בכלל IP Address : 192.168.x.x? עריכה: אגב, לא י…
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת פתאום שמתי לב שמופיע לי במנהל ההתקנים תחת הקטגוריה Network Adapters Packet Scheduler Miniport(סימן קריאה צהוב) ואי אפשר למחוק אותו גם לא ב Safe Mode מישהו יודע איך להסיר או נתקל בתופעה דומה?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי חיבור קווי (בכבלים) במחשב ובחדר של ההורים יש ראוטר (לנייד).. השאלה היא האם אפשר לנצל להם את החיבור כי הם לא משתמשים כבדים ורוב היום אין שימוש בחיבור הזה... האם יש איזושהיא תוכנה שמגדירה ומקצה רוחב פס ליישומים? הייתי רוצה למשל לגלוש באינטרנט בצורה חופשייה דרך הWIRELESS ובינתיים הTORRENT יוריד ויינצל את כל המהירות העלאה\הורדה... יש אפשרות כזאת?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
הי. אני צריך ראוטר אלחוטי חדש, כמה דברים חשובים: 1. חיבור USB מובנה לטובת חיבור מדפסת שתשמש כמדפסת רשת. 2. טווח קליטה טוב, הרשת צריכה לכסות 2 קומות. 3. כמה כניסות RG45 פנויות, לא חייב יותר מ 4. 4. לא יותר מ 400, 400+ ש"ח ואם מדובר בראוטר שממש אבל ממש מצדיק את זה בגלל הקליטה וכו אז אפשר לעלות ל 500 ש"ח, אבל זה הקוו האדום. המלצותיכם ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני שוקל לעבור מנטוויז'ן לבזק בינלאומי (על תשתית HOT), אבל שמתי לב שזמן האחרון יש תלונות על מהירות - איזה בעיות יש? או שכבר אין? חוץ מזה, אם אני אעבור, אני ארגיש שיפור לעומת נטוויז'ן? מישהו עשה את המעבר הזה (מנטויז'ן לבזק בינלאומי על תשתית HOT) ויכול להשוות? ממה שראיתי הרבה עברו מ-012 ל-014 בגלל החסימות, אבל לא ראיתי שום מילה על נטוויז'ן..
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי מחשבים בשנהם יש XP ומבחינת גלישה באינטרנט אין שום בעיה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים, עשיתי את הWIRELESS WIZARD של XP הוא רשם לי שהתהתליך עבר בהצלחה, אבל אני עדיין לא רוא את תיקיות השיתוף של המחשב השני וקיימת עוד בעיה כאשר אני מגדיר תיקיות שיתוף נוספות ואחרי זה אני פותח את תיקיית MY NETWORK PLACES הוא לא מוסיף אותן לשם תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי בעיה אצל בן דוד שלי. המחשבים אצלו מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר שמחובר למודם של הכבלים. הוא לא הצליח לקבל קבצים באייסיקיו. אז הלכתי אליו, פתחתי לו פורטים והכל עבד יפה. הבעיה מתחילה כאשר ה IP החיצוני או ה IP הפנימי שלו משתנים, כי אז בעצם כל ההגדרות שהגדרתי בראוטר כבר לא רלוונטיות וצריך להגדיר מחדש. מה הפיתרון? כשהבעיה הזאת הייתה גם אצלי (היה לי מודם ALCATEL פרוץ) אז אמרו לי שבמקום לכתוב IP חיצוני, אני יכול פשוט לכתוב 0.0.0.0 ואז זה כאילו "כל ה IPים האפשריים"... יש פיתרון דומה למודם מסוג: sweex - wireless router 11G תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לפני כמה ימים קיבלתי מודם חדש מבזק - Eci Focus, האמת היא שהמודם הזה ממש מצוין חוץ מהעובדה שהוא מתמתק מהרשת אחרי כמה זמן ואני צריך להפעיל את המחשב מהתחלה ואני לא יכול להוריד ב- Emule. הייתי רוצה לדעת אם משהו יכול להביא לי דרך שבה אני יוכל לפתוח את הפורטים שלו.... בתודה רבה רבה אדי
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
התקנתי רשת מקומית ביתית, שיתפתי התקשרות לאינטרנט, גלשתי משני מחשבים והכל סבבה.....עדש........התקנתי אינטרנט סקיוריטי של נורטון ו...עכשיו אני לא מצליח לגלודש מהמחשב השני, כאשר אני מבטל את האינטרנט סקיוריטי עושה דיסאבל הכל עובד כשורה. מי יכול להגיד לי איך אני מקנפג את האינטרנט סקיוריטי כך שיאפשר לי גישה או יציאה לאינטרנט מהמחשב השני. תודה וברכה מאיר חלפון
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי אתר לחברי הכיתה שלי שבו אני רוצה שכל אחד יוכל להעלות קבצים ואוטומטית יראו אותם. אני עכשיו משתמש פשוט בFTP, ז"א , לא שמתי באתר אף HTML וזה פשוט מראה לי את האינדקס של האתר כשנכנסים. הבעיה היא שהאתר ממש מכוער...יש איזושהיא דרך\מערכת אתר שבה הוא מראה את כל מה שיש בתקיה של האתר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי,אני ב 012net 2.5 D פעם אני זוכר שהיתי משחק 92+ לאנגליה לא משנה באיזו שעה,עכשיו אני משחק באותו שרת אבל עם פינג של 120+ אותו דבר גם עם שרתים בגרמניה. שמתי לב שהפינג מצויין בשעות הבוקר (5-12). ניתן לעשות משהו או שזה הספק? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 19:23:32 somebody?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
אני צריך להפוך את המודם הז לראוטר (לרשת אלחוטית ) כל הסיסמאות שמצאתי ( ADMIN ו BEZEQWOW? ) לא מתאימות מישהוא מכיר סיסמאות אחרות לראוטר הזה??
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס WIFI למחשב האישי על מנת ליצור רשת ADHOC עם הלפטופ שלי IBM T42. מי החברה שמובילים היום בכרטיס WIFI למחשב? מה עדיף - USB DONGLE או PCI? איזה תקן מומלץ ? (802.11g ?) האם זה מחייב ששני הכרטיסים יתמכו בתקן זה? מישהוא יודע מה התקן של הLAPTOP שלי IBM T42? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי ראווטר מדגם 3COM מודל 3CRWER100-75 ברצוני לפתוח פורט לביטורן גירסה T0.3.7 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים בעזרה רשת אלחוטית, שניהם כרגע מופעלים בXP, ואני רוצה להעביר את החזק יותר לVISTA. האם יש בעיות להקים את הרשת מחדש עם מחשב אחד שמריץ XP ואחד VISTA? או שזה יילך חלק? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
יש לי windows 7 ויש לי מודם חיצוני של THOMSON וכמה פעמים ביום קורה שיש לי ניתוק של האינטרנט.. זה לא קרה לי בעבר עם xp רק בוינדוס 7 זה התחיל.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הבעיות ניתוקים האלה נ.ב יש לי גם מודם קטן של 012 של קו הטלפון
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי דומיין משלי וגם יש לי תיבת דואר אצל ספק האינטרנט. אני רוצה שכל מי שישלח מייל ל myname@mydomain זה יגיעלתיבת דואר של הספק. האם השינוי הזה אני עושה דרך מי שמספק לי את הדומיין או דרך הספק אינטרנט? ואיך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי ראוטר אלחוטי חדש, שיש בו חיבור USB למדפסת. חיברתי את המדפסת(HP LASERJET 1010?) ואני לא יודע איך להמשיך מכאן... עבדתי לפי ההוראות וזה לא הצליח. אומרים שצריכים מחשב עם LPR CLIENT, ושצירכים להכניס את זה לlp או משהו כזה. אולי מישהו מכם מבין ויכול לעזור לי???
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי Internet Explorer 6 על XP והוא לא מראה טוב אתרים, ניסיתי לסיר אותו ולהתקין חדש וזה לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
רבות נדון כאן על הסכנות האפשריות בקרינה הנפלטת מראוטר אלחוטי, ובשורה התחתונה תמיד נרשם כי הקרינה פוחתת בריבוע ליחס המרחק, ולכן הסכנה האפשרית לא כל כך משמעותית/רלוונטית, מכיוון שגופו של המשתמש לא נמצא בצמוד לראוטר, אלא במרחק של מטר (נניח) ממנו. אני רוצה לשאול את אותה השאלה אבל מנקודת מבט שונה - מנקודת המבט של המשתמש שיושב ליד הלפטופ המחובר אלחוטית. המשתמש יכול להיות מרוחק מהראוטר (שיכול בכלל להיות בחדר השני), אולם הוא נמצא מאוד קרוב (או אפילו צמוד) למחשב הנייד. 1. עד כמה מסוכנת/מזיקה אותה קרינה הנפלטת מההתקן האלחוטי שנמצא built-in בתוך הלפטופ? 2. האם היא זהה לקרינה שהיתה נפלטת מהראוטר עצמו, בהנחה שהיינו נמצאים צמוד אליו?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-