רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני מחקתי את ההודעה הקודמת משום שהיא אינה רלוונטית יותר. אבל יש לי עוד שאלה אחת. יכול להיות שתחשבו שהיא מטומטמת. האם אני יכול לשפר את הקליטה של הראוטר שלי בתוספת כלשהיא ? יש לי edimax br-6204wg. אני יכול אולי להוסיף משהו לאנטנה הקיימת או אולי להחליף אותה במשהו יותר רציני ? הקליטה בסדר באופן עקרוני אבל אני רוצה יותר מזה . תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש את הפאטצ' שמשנה את המספר של ה half-open connections... lvllord.de עכשיו השאלה שלי היא על כמה חיבורים כדי להשים את הפאטצ' עם יש לי אינטרנט 2.5 מגה?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנייד לנובו האלחוט פתאום הפסיק לעבוד. למרות שהוא דלוק גם בכתפור הוא רשום "the wireless radio is powered off" ומסרב להידלק.... לא הצלחתי לפתור את הבעיה... אבקשת רת עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
איך הכרטיס הזה ? איזה מהירות הוא? (פשוט תנו חוות דעת ) תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, הלפטופ שלי לא מצליח להתחבר לרשתות פתוחות. לרשתות עם סיסמא הוא מתחבר ללא בעיה. הרשתות הפתוחות הן פתוחות בוודאות כי מכשירים אחרים כן מתחברים לאותה רשת. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
ברשותי מודם/ראוטר rta1025w. אני מעוניין לחבר אותו למודם/ראוטר אחר שברשותי (שאינו אלחוטי) ולהשתמש ב RTA כראוטר אלחוטי. כיצד ניתן להגדיר זאת ב RTA?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן ברשת אצלי בבית. אני גר בדירה של 2 קומות, בקומה העליונה יש לי HOTBOX של הוט שמוגדר כמודם והוא מחובר לראוטר של TP-LINK TL-WR941ND. בקומה התחתונה מכיוון שהקליטה הייתה גרועה קניתי מגדיל טווח של TP-LINK TL-WA501G והגדרתי אותו כרפיטר. הקליטה למטה השתפרה והאינטרנט עובד אך יש לי כמה בעיות. 1. אם אני נמצא בקומה התחתונה ואני מחובר לwifi בטלפון ותוך כדי אני עולה לקומה העליונה איפה שהראוטר הראשי אז הקליטה נהיית פחות טובה ורק כשאני מנתק את הwifi בטלפון ומפעיל מחדש הקליטה עולה למקסימום. זה כאילו למטה יש רשת אחת ולמעלה יש רשת אחרת. איך אני יכול לעשות מעין "נדידה" כשאני עולה מלמטה למעלה או להפך מבלי לאבד קליטה? 2. בקומה התחתונה קנינו מדפסת אלחוטית של H…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני לא מבין למה העלאה היא שחשובה למהירות של האינטרנט ולמה תמיד מבקשר לעלות את הUPLOAD..
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני מנסה למצוא לה פתרון מועיל ובינתיים ללא מענה. מנכ"ל החברה עובד בבית (רשת 2wire ) עם חיבור של 1.5 מגה. המזכירה שלו עובדת על המחשב שלו מהמשרד ב- REMOTE DESKTOP לנו יש 2.5 . זה מאוד איטי , אני מחפש תשתית /דרך ליצור את העבודה שלה על המחשב בצורה יותר נוחה ידידותית והכי חשוב מהירה. הכוונה לתשתית- חיבור בין 2 המשרד לבית , תוכנה אחרת וכדומה... מה הייתם עושים במקומי.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבניין אינטרנט אלחוטי לשכנים עכשיו רציתי להתחבר וכתוב לי : מה זה אומר? תודה..
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לראוטר אלחוטי במחיר של עד 550 ש"ח והמלצה לכרטיס רשת למחשב נייד (יש לי Intel 82801DB ICH4 - PRO/100 VE Network Connection ו- Intel PRO/Wireless 2200BG 3B Network Connection (Toshiba) עד 200 ש"ח. יש לי מודם B-FOCuS 270
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני חושד שיש בעיה בכרטיס הרשת שלי. העניין הוא שהכרטיס הזה מהווה חלק מלוח האם(לפי מה שאני מבין). האם ניתן בכל זאת להתקין כרטיס רשת אחר על PCI SLOT? זה לא יגרום לבעיה כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב אחר ברשת כאשר אני מנתק אותו מהרשת האינטרנט טס וכאשר אני מחבר אותו האינטרנט איטי בדקתי רוגלות שם ואין שם כלום מה אני יוכל לעשות ? יש איזשהי תוכנה שמעבירה אלי מהירות או משהו?... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
זקוק לחיבור מחשב נייד אחד בלבד, על בסיס חיבור לכבלים. האם עדיף ה D-Link DI-524 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2542&scat=281&tcat= או את ה EDIMAX 6204WG http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2187 נראה לי יותר טוב ויותר מגוון מבחינת אפשרויות עתידיות. האם יש למישהו נסיון עם אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
זוכר שניתקלתי בעבר במדריך כזה >> לשיפור הגדרות המחשב >>> לגלישה מהירה יותר כנ"ל לגבי תוכנה/תוכנות שעושות את זה מישהו מכיר שיטה / מדריך / תוכנה שעובדים טוב >> ומשפרים את תוצאות הגלישה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
של D-LINK זזה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 וזה של NETGEAR : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12451 הראשון עולה 100 $ והשני 130 $ אני גר בארה"ב
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית (מודם נתב אלחוטי מדגם B-FOCus Wireless 352+ ) לשני מחשבים במחשב אחד האינטרנט עובד בסדר גמור , במחשב השני האינטרנט עובד לסירוגין ,כלומר לפעמים האינטרנט עובד טוב ומהר ולפעמים כשאני מנסה להיכנס לאתרים לוקח לו המון המון זמן, כאילו שהוא בכלל לא מוצא את האתר. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית 3 מחשבים: 1. נייח- אינטל פנטיום 1 233 עם 64 מ"ב. מריץ Windows 98. 2. נייח- אינטל פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב. מריץ Windows XP HOME. 3. נייד- אינטל סלרון 1600 עם 512 מ"ב. מריץ Windows XP HOME. 2 המחשבים הנייחים מחוברים לראווטר דרך תקשורת חוטית, הנייד דרך תקשורת אלחוטית. השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול להתחבר למחשב אחר בבית מאצלי ולשלוט בו או רק לצפות במסך שלו? והאם אני יכול לשתף קבצים בין המחשבים? שמתי לב שאם אני מעביר קבצים במחשבים הנ"ל דרך תוכנת ה- ICQ קצב העברה יכול להגיע ל- 1500 ק"ב לשנייה. בנוסף, אם אני פותח את "מיקומי הרשת שלי" מהפנטיום 3 רואים שהמחשב מזהה את הנייד אבל לא את המחשב השני, למה? (מצורפת תמונה). תודה מראש, גיא. [attachment deleted by adm…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
בסוף השבוע הקרוב אני מתכוון לפרסם סקירה מפורטת על נקודת גישה וכרטיס אלחוטי התומכים בתקן N במהירות של 450Mbps. כרקע לפרסום הסקירה, אני רוצה לעמוד על האופן בו נהוג לסמן את יכולת השידור והקליטה של התקנים אלחוטיים הפועלים בתקן N. הסימון הרשמי שנקבע בגרסא הסופית של תקן N, שפורסמה לפני כשנה וחצי, ליכולת של התקנים אלחוטיים בתקן הוא A x B : C. כאשר האות A מסמנת את מספר אנטנות השידור; האות B מסמנת את מספר אנטנות הקליטה; והאות C מסמנת את מספר זרמי המידע (data streams) בהן תומך ההתקן האלחוטי. על פי תקן N כל זרם מידע (data stream) תומך בעד 150Mbps. כך לדוגמא, נתב הכולל שתי אנטנות, הוא נתב מסוג 2x2:2 - כלומר יש לו שתי אנטנות שידור, שתי אנטנות קליטה והוא תומך בשני זרמי מידע (data strea…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לפעמים אני עושה בדיקות הורדה בSPEEDTEST ואני מגיע למספרים לא הגיוניים.. החבילה שלי היא 5M אבל אני מקבל לפעמים דברים הזויים הנה דוגמה: איך זה יכול להיות? עריכה: עשיתי עוד אחד והוא עוד יותר הזוי!
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
היי . אני די חדש בתחום של בניית אתרים. הקמתי אתר לפני שבוע ואני מעוניין שהוא יופיע בגוגל. ידע טכני של בניית אתרים אין לי ממש ( הקמתי אתר באתר שמאפשר בניית אתרים בלי הרבה ידע מוקדם...). יש לי כמה שאלות ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי בהם או בחלקן: 1. אם למשל יש לי כרגע 500 חברים בפייסבוק, וכולם נכנסים ללינק של האתר שלי- זה ישפיע על הקידום בגוגל? 2. האם ככל שאני אפרסם את הלינק לאתר שלי (בפורומים למשל) ככה גוגל יקדם אותו יותר? 3. במידה ואני אשים לינקים באתר שמפנים לקניה באיביי- האם זה יתרום לדירוג האתר? 4.האם מישהו יכול לעזור לי בדרכים חינמיות לפרסום האתר -אינדקסים ושיתוף לינקים ? תודה ויום טוב אנשים, עזרתם לי מאוד בבעיות שהיו בהתחלה :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אהלן טוב אז ככה, הבעיה התרחשה עם 2 קונפיגורציות שונות: קודם כל, מדובר על קו 2 מגה ADSL דרך בזק בינלאומי קונפיגורציה אחת: ROUTER + MODEM ADSL של 3COM קונפיגורציה שניה: LINKSYS WRT54G (V5) + ALCATEL HOME שוב, עוד קצת פרטים על הבעיה: לאחר כמה זמןכמה שעות, יום, לא משהו קבוע) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, למרות שלפי כל אחד מה ROUTERים, הוא מחובר. רק לאחר התנתקות והתחברות מחדש (שלפעמים צריך לעשות פעמיים) הגלישה חוזרת לעבוד.. מישהו מכיר? מה עושים? הייתי בטוח שהבעיה ב 3COM, והחלפתי ל LINKSYS, אבל זה לא פתר!
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הי שלום לכולם אני עוד מעט עובר דירה ואני רוצה לחדש את הבית בחבילת תקשורת חדשה הנקודה היא שהציוד בבית משתנה ויש צורך ברכיבי תקשורת יותר רציניים ממה שיש עכשיו אז.. אני צריך מעט המלצות נתחיל : קודם כל אני צריך ראוטר הדרישות הם 1. תומך בחיבור מדפסת USB (משולבת) כדי שלא תהיה תלוית מחשב 2. תומך בחיבור HD ע"ג USB עם יכלת NFS (לחיבור של כונן 500GB) לא תלוי מחשב ברשת 2. יכלות NAT\DHCP גמישה שאני יכל להגדיר כתובות MAC מסיומות כסטאטיות וחלק אוטומטי וגם לקבוע את הטווחי כתובות 3. חשוב שיהיה גם יציאה קווית וגם אל חוטית (קווית תומכת 10\100 ואל חוטית G לפחות) 4. שיתמוך גם בכבלים וגם ADSL כי אני עדין לא בטוח איזה חיבוי יתאפשר לי שם הפריט השני שאני צריך זה SWITCH 1. שיתחבר ליציא…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה , לא כל כך מבין בכל נושא התכנות והרשתות אני רוצה להשתמש באינטרנט של השכן (זה באישור) אבל האות שמגיע אליי חלש ולפעמים גם אני לא קולט אותו מעוניין לקבל פיתרון איך אפשר בכל זאת להתחבר אליו האם יש אמצעי שמחברים למחשב (נייד) שיקלוט אות בצורה יותר טובה? מזה אקסס פוניט ? והאם אני יכול להפעיל אותו מבלי להגיע פיזית אל הראוטר שאליו הוא מחובר?. האם יש איזשהו רסיבר שקולט רשתות אלחוטיות במחיר סביר ?. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-