רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה זמן קניתי ראוטר אלחוטי חדש, שיש בו חיבור USB למדפסת. חיברתי את המדפסת(HP LASERJET 1010?) ואני לא יודע איך להמשיך מכאן... עבדתי לפי ההוראות וזה לא הצליח. אומרים שצריכים מחשב עם LPR CLIENT, ושצירכים להכניס את זה לlp או משהו כזה. אולי מישהו מכם מבין ויכול לעזור לי???
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רבות נדון כאן על הסכנות האפשריות בקרינה הנפלטת מראוטר אלחוטי, ובשורה התחתונה תמיד נרשם כי הקרינה פוחתת בריבוע ליחס המרחק, ולכן הסכנה האפשרית לא כל כך משמעותית/רלוונטית, מכיוון שגופו של המשתמש לא נמצא בצמוד לראוטר, אלא במרחק של מטר (נניח) ממנו. אני רוצה לשאול את אותה השאלה אבל מנקודת מבט שונה - מנקודת המבט של המשתמש שיושב ליד הלפטופ המחובר אלחוטית. המשתמש יכול להיות מרוחק מהראוטר (שיכול בכלל להיות בחדר השני), אולם הוא נמצא מאוד קרוב (או אפילו צמוד) למחשב הנייד. 1. עד כמה מסוכנת/מזיקה אותה קרינה הנפלטת מההתקן האלחוטי שנמצא built-in בתוך הלפטופ? 2. האם היא זהה לקרינה שהיתה נפלטת מהראוטר עצמו, בהנחה שהיינו נמצאים צמוד אליו?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים שידרגתי את האינטרנט שלי מ-15 ל-20, ועקב השידרוג קיבלתי ראוטר d-link vdsl n 6740u של בזק. עכשיו בדקתי, ובאמת יש לי 20 מגה והעלאה של 3 מגה. אני מנסה להוריד דרך התוכנה של utorrent קובץ כולשהו עם הרבה סידרים ובמקסימום אני מגיע ל-300k כשאני אמור להגיע ל2.5 מגה הורדה. וזה קורה לי בכל הטורנטים שאני שם להורדה, זה פשוט לא עובר את המהירות הזו. וסתם ניסיתי להוריד ישירות משרת של steam וזה כן הגיע ל-2.5 מגה. עכשיו רציתי לשאול איך אני יכול לפתור את הבעייה? שמעתי שצריך לפתוח פורטים, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, או איזה פורט יש לutorrent. אשמח אם תעזרו לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
קניתי מודם חדש מבזק בשם aztech adsl2+ethernet bridge router dsl -600e אני כיוונתי עם הפירוול וסגרתי תוכנות מתי שאני משחק ועדיין יש לאגים(במשחקי רשת) מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לראוטר אלחוטי במחיר של עד 550 ש"ח והמלצה לכרטיס רשת למחשב נייד (יש לי Intel 82801DB ICH4 - PRO/100 VE Network Connection ו- Intel PRO/Wireless 2200BG 3B Network Connection (Toshiba) עד 200 ש"ח. יש לי מודם B-FOCuS 270
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
באיזה סדר אני אמור ללחוץ את הגידים לתוך הפאצ'? אפשרות אחת: 1+2 זוג שזור 3+4 זוג שזור 5+6 זוג שזור 7+8 זוג שזור או: 1+2 זוג שזור 3+6 זוג שזור 4+5 זוג שזור 7+8 זוג שזור או שלא ככה ולא ככה?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם רק אני בצרה הזאת וידאו בזמן אמת באינטרנט אף פעם לא עובד לי כמו שצריך תמיד לוקח לו זמן מה לטעון את הסרטון תמיד הוא מפסיק באמצע בשביל לאגור עוד מידע לכולם זה ככה או שזה רק אצלי ? אני באינטרנט זהב בחבילה של 2.5 מגה תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם יכול לצאת מצב שבקניית מודם טוב בסתם חנות מחשבים ואחר כך לעשות מנוי לספק אינטרנט זול יצאלי יותר זול מאשר שכירת מודם? אם כן. אז איזה מודם כדי לרכוש? איזה מהירות ואיזה חברה ואיפה? מה זה rauter או מה שלא יהיה?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני קניתי לא ממזמן נתב של LEVEL 1.....54 MBP ...ואני זקוק לעזרה בהתקנתו......ניסית הרבה זמן....ואני עדיין לא מצליח לקבל אות מה המחשב השני אם הכרטיס רשת העל-חוטי....לא יודע מה לעשות...אז אם מישהו יכול להסביר לי פה איך להתקין את הנתב.....זה יעזור לי מאוד!!!!!!!!! תודה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מישהוא פרץ לי למחשב ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
-
שלום משום מה אני מפעיל סרטון בדף אינטרנט ואין קול...אבל כן ראוים את הסרטון בלי מוזיקה וניסתי לשחזר את ההגדות לברירת מחדלר באפשרויות אינטרנט וגם התקתנתי את הדרייברים מחש וזה עדיין לא עוזר.. אבל שאני שומע שיר שיש לי במחשב דרך הווינאמפ זה עובד.. אגב התקנתי גם ג'אווה מחדש וזה לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
לפעמים אני עושה בדיקות הורדה בSPEEDTEST ואני מגיע למספרים לא הגיוניים.. החבילה שלי היא 5M אבל אני מקבל לפעמים דברים הזויים הנה דוגמה: איך זה יכול להיות? עריכה: עשיתי עוד אחד והוא עוד יותר הזוי!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
התקציב שלי בין 100-130 לא מתפשר באיכות ...איזה אתם הכי ממליצים ? http://www.speed4u.co.il/sg_product~EW-7612UAN~62~138.htm http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=wn822n&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=145&CategoryID=145&ProductID=3653#wiz-232-217 http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=724&pid=17084
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי לכם, לפני כשנתיים הקמנו רשת חוטית חדשה בבית (שיפוץ). יש לנו ראוטר/מודם Dlink 6740U, מחוברים דרך בזק במהירות 50 מגה (ספק - נטוויז'ן). המחשב הנייח מחובר ישירות לראוטר. ווינדוס 7 . הראוטר מחובר למקום אחר בבית בו יש סוויץ', ומשם מחוברים גם רסיבר, פלייסטיישן, Boxee, ו- yes (שכרגע אינו בשימוש ואפשר לנתק). מעבר לכך כמובן שהפלאפונים מחוברים ב- WIFI, ולעיתים רחוקות גם לפטופ. אין סיכוי שמישהו מחובר ל- WIFI (שכנים רחוקים פיזית, וגם סיסמה וכו'). יש לנו 2 בעיות מרכזיות, השנייה משמעותית יותר: 1. בערך פעם או פעמיים ביום הרשת מאבדת סינכרון - נראה כאילו והאינטרנט מחובר אבל כלום לא עובד, ורק כיבוי והדלקה מחדש של הראוטר מחזיר את המצב לתקינותו. 2. כל מה שקשור לסטרימינג דרך הרשת - שזה …
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
חח אני לא יודע אם זה קשור אבל יש אתרים מסויינים שאני לא יכל לגשת אליהם כמו גוגול..www.aquamark3.com מה זה יכל להיות?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני, אבל: שלשום הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו ומאז כל פעם שאני נכנס לוואלה! אני לא רואה את כל התמונות הקטנות (הריבועים של הכתבות בעמוד הראשי ובעמודי המשנה) מישהו מכיר את התופעה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך אני מגדיר לGMAIL שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי המון דואר זבל?
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח שרת משחק או כל שרת אחר עם הראטור, זה תמיד פותח שרת עם האייפי הזה 10.0.0.1, איך אני עושה שזה יביא אייפי של האינטרנט? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
סוגיה פשוטה אך תמוהה. אני משתף כוננים ממחשבים שונים ברשת הביתית כדי לתת גישה מלאה. משום מה מחשב אחד קיבל גישה רק לכונן אחד וזורק שגיאה על האחרים - שאין permissions לגשת לכונן. מיותר לציין שבהגדרות השיתוף נתתי הרשאות מלאות לכתיבה, קריאה וכו'. כשאני מנסה לשתף את המחשב השני לאותו מחשב לא הצלחתי לחבר שום כונן. רעיונות? אם זה משנה משהו, מחשב אחד עם ווינדוז 10 והשני עם 11.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי בדיוק איפה לשאול את זה (במידה וזה לא מקום מתאים אם תוכלו להגיד לי היכן לעשות את זה) יש לי ראוטר עם 7 מחשבים, ומה שאני מעוניין לעשות זה כשהם פותחים את הדפדפן, ומנסים להתחבר לכל אתר שהוא, תחילה הם יעברו בדף כלשהו, ורק אז יוכלו לגלוש לכל האתרים שהם רוצים או מה שבא להם לעשות אין לי מושג כיצד לעשות את זה, את הדף וכל זה אני יודע אבל ככה שהם יגיעו אליו ולא לאתר שהם פנו בהתחלה, אם ישנו הסבר כלשהו\תוכנה אני אשמח אם תסבירו לי, או לפחות תכוונו אותי לכיוון תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן גיליתי שמייקרוסופט מאפשרת הורדה של XPx64 לתקופה של חצי שנה. החלטתי לנסות, אז אני מוחק את ה-2000. השאלה היא בעקבות ההתקנה של מערכת הפעלה חדשה אני אצטרך להגדיר מחדש שוב את כל הקטע של הראוטר? והאם המחשב השני שמחובר לאינטרנט דרך הנתב והמודם (win98) יוכל להישאר מחובר בינתיים שאלה נוספת שלא קשורה: אני לא אמור להיות מסוגל לגשת מהמחשב שעליו יש את ה-98 למחשב של ה-2000...בגלל ה NTFS?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש ברשת שתי מחשבים, נקרא להםX ו Y. המודם מחובר לX, שיתוף אינטרנט עובד בלי בעיות, שיתוף מדפסת עובד, שתיהם באותו Workgroup ושכותבים username\\ מX לYאפשר לגשת אבל הפוך, מY לX לא עובד. כשלוחצים על View Workgroup computers, מתקבלת ההודעה הבאה איך אפשר לפתור? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, האם אני יכול באיזה שהיא דרך להשאיר את ה IP שלי קבוע? גם אם אני מתחבר מחדש. בתודה מראש, עומר אפרת.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם הIP שלי משתנה כל פעם שאני עושה ריסט? למה שאני בודק מה הIP של זה רושם לי 10.0.0.38 כל הזמן ולא משתנה!!! ושאני בודק באתר www.whatismyip.com אז הוא כן משתנה שאני עושה ריסט למה אני מחובר ישירות אל האינטרנט מבלי להשתמש בחייגן האם האינטרנט נהיה איטי ש2 המחשבים עובדים האם אני יכול לשחק ברשת? אם כן באיזה IP אני אמור להשתמש כי ששיחקתי בפיפא 07 כל הזמן הIP שלי היה 10.0.0.38 ולא הסתדרתי עםזה וזה לא עבד לי... והאם הרשת הביתית הזאת טובה או שיש דברים יותר טובים כי מאז שיש לי תרשת הביתית שאני מוריד דברים הם נתקעים לי באמצע ואז זה רושם לי TIME OUT משהו כזה... אם אפשר בבקשה תשובות כי אני מסתבך עם העניין הזה ולא מתמצא בו תודה מר…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-