רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.......... יש לי שתי מחשבים בבית...אחד פנטיום 4 חדש עם וינדוס xp והשני פנטיום 2 ככה עם ווינדוס 98 עכשיו אני רוצה לחבר את שתיהם לרשת....המחשב עם ווינדוס xp הוא הזה שמחובר למודם! הקיצר רציתי לדעת איך לעשות בניהם רשת?...ועם אפשר לעשות בלי כבלים מסובכים זה יקל את העבודה.... תודה מראשש אוריאל
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי רשת ואני לא מצליחה לחבר את המחשב שאינו מחובר למדפסת שידפיס... :-\ יש לי חלונות XP אשמח לכל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חברים, גם אני כמו כולם, רוצה להקים רשת אלחוטית, אבל : מאחר שיש לי גם Pocket-PC, שה- WIFI שלו עובד בתקן B, ויש לי נייד, עם כרטיס שעובד בתקן G, אני מחפש ראוטר שיכול לעבוד בשני התקנים... יש למישהו הצעה ???
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי שת'ה מחשבים בבית אחד מחובר לאינטרנט באמצעות מודם USB והשני מחבר לאינטרנט דרך המחשב שמחובר לאינטרנט עם המודם USB... המחשב השני (זה שלא מחובר ישירות לאינטרנט) גולש באינטרנט יפה מאוד ואני רוצה לדעת איך אני יכול להעביר קבצים בין המחשב הראשון לשני? כבר הסתכלתי בסטיקי שנימצא בראש הפורום אבל לא הבנתי ממנו כלום כי מה שמציגים שם ומה שמוצג אצלי בחלון של חיבורי הרשת הם דברים שונים לגמרי... אז איך בעצם אני יכול להעביר קבצים בין המחשב הראשון לשני? ואיך אני יודע שהמחשבים רואים אחד את השני? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים: 1. מערכת הפעלה Win 98 2. מערכת הפעלה Win XP Home Edition לשני המחשבים יש כרטיסי רשת. א. אני רוצה לדעת איך אפשר לחבר את שניהם ברשת? אני מבקש לפרט ככל האפשר, בבקשה... ב. איך אפשר שלפחות אחד מהם יהיה גם מחובר לאינטנט (רצוי המחשב עם Win 98) תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש לקבל המלצות - מניסיונכם - לגבי נתב (router) אלחוטי בטכנולוגית G שכולל 4 יציאות חוטיות (lan) חשוב לי שלא יתחמם ושלא יהיו ניתוקים - אמינות ה router מעל הכל. אני מתכוון לחבר אליו 3-4 מחשבי נייחים (עם חוטים ב lan רגיל 100Mb) ו 2-3 מחשבים ניידים עם wifi הייתי מאד רוצה לשמוע מאנשים שיש להם תצורה דומה או זהה אני מחובר ל ADSL עם כבל רשת כרגע אני משתמש ב Edimax ישן (בן שנתיים) ופשוט שמתחמם מאד ולכן לעיתים מתנתק וכמו כן אי אפשר להגדיר בתוכו טווח של פורטים. קניתי DLINK 604 רגיל בתקווה שיעבוד יותר טוב אבל התאכזבתי קשות, הוא הרבה פחות יציב מה Edimax ומתחמם באותה מידה (החליפו לי אותו פעם אחת ואני אנסה להחזיר להם אותו מפני שה static DHCP שמובטח לא עובד על יותר ממח…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אחרי קריאת טונות של חומר בפורומים עדיין לא מצליח להחליט איזה ראוטר לקנות לאינטרנט בכבלים. בבקשה המלצתכם בנושא ואם אפשר שתהיה גם זולה. רוב תודות הדורמן
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך שתסבירו לי איך אני פותח פורטים מסויימים, אני צריך לפתוח את הפורטים הבאים: 6881 - 6889.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם צריך להתקין פיירוול בכל מחשב ברשת ביתית או מספיק להתקין אחד במחשב עם המודם?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
הי! לא מזמן התכינו לי אינטרנט, וזה עולם אחר לגמרי! אני מתקוון - מאיפו להתחיל? מה להוריד? לאיפו להרשם? מה יש לכם להציע?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים דרך סוויץ' שמחובר לspeedtouch 510 שמוגדר כנתב (PPPoE). במחשב אחד עם windows 2000 אני יכול לכתוב בשורת הכתובת באקספלורר שם אתר בעברית ולהכנס אליו דרך הנטקס המובנה באינטרנט זהב. במחשב שני עם windows xp sp2 אני מקבל invalid syntax error בכותרת של החלון ובדף כתוב this page cannot be displayed. יש פתרון? לאינטרנט זהב אין רעיון, אמרו שהם מכירים שרוגלות גורמות לזה אבל המחשב נקי והווינדוס די חדש. ד"א, איך אפשר להגדיר שרתי DNS אחרים בבמשק רשת של ה510?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מעוניין לרכוש ראוטר ובנוסף לכך גם כרטיס רשת או מתאם USB לקליטת האינטרנט באלחוט . אני רוצה שהראוטר ( החדש ) יחובר חוטית למחשב שלי ולמחשב הנוסף שנמצא בחדר האחר בביתי יחובר כאלחוטי . התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח ללא חריגות ( אני חושב שזה סכום מספיק לא ? ) . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי בבזק בינלאומי במהירות של 4MB בלי טענות. אתמול שידרגתי לתשתית NGN של 10MB ורציתי לדעת איזה ספקית הכי זולה והכי כדאית כרגע למהירויות החדשות של ה-NGN?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האלן בזמן האחרון ההורדות שלי די איטיות,יש שיטות ל"המהיר" את האינטרנט ? על ידי התקנת דברים,מחיקה הוספה? כל דבר תודה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן שכחתי מה הסיסמא שלי ברשת הביתית ואני רוצה לחבר את הסוני 3 לרשת. נתב אלחוטי של D LINK איך אני מברר מה הסיסמא ? תודה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש במערכת הפעלה Ubuntu 10.04 Lucid ויש לי שאלה בשביל כמה חברים שלי... יש לי 2 חברים שמשתמשים בWindows 7 ואנחנו מתחברים בבית ספר לאותה רשת אלחוטית, אני מקבל אינטרנט בצורה מוצלחת מאוד, אבל להם זה מראה שהמחשב מחובר אבל בכל זאת הם לא מקבלים אינטרנט... אפילו אחת מהמורות שאלה אותי אם אני יכול לעזור לה...אבל לא... לי אף פעם אין בעיה עם הרשת הזאת, ולהם לעומת זאת תמיד יש... איך פותרים את זה? תודה מראש Gorgula
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שאלה ממש דחופה .... אחותי קנתה מחשב חדש והיא קנתה את המודם של EW-7318USg edimax עכשיו שמתי בשבילה ראוטר שהיא תוכל להתחבר אליי הראוטר עובד והכול ואצלה במחשב הוא מוצא את הראוטר אבל הוא על 50/55 אחוז קליטה ושאנחנו מתחברים אליו הוא נכנס אבל שאנחנו רוצים לגלוש הוא לא עובד... הוא אומר שהדף אנו קיים.... מה יכולה להיות הסיבה? עם זה חשוב גם מצאנו עוד 3 רשתות WFI יכול להיות שהם אלה שמפריעות? (השלוש האחרות הם על 11/5 אחוז קליטה ככה שזה לא עוזר לנו) מצפה לתשובה ותודה על העזרה D:
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
עברתי היום מ3 מגה של 012 ל5 מגה של בזק בינ"ל. האינטרנט בקושי עובד. הביטורנט מוריד בסדר, וכשאני עושה בדיקה באתר של 014 זה מוריד בקצב שזה אמור להוריד, אבל לגוגל לדוגמה אני לא יכול להיכנס בכלל, לפייסבוק לוקח איזה 30 שניות להיטען וגם אז לא כל התמונות עולות, ועוד מלא אתרים בכלל לא עולים... לדוגמה לTL לוקח איזה 5 שניות לעלות ואז זה העלה רק חצי דף, כלומר יש לי להכניס שם משתמש וסיסמה אבל זה עוד לא טען את החלק של הכפתור אישור אני אתקשר אליהם מחר אבל עד אז יש משהו שאפשר לעשות? עוד דוגמה: הפורומים של גיימר עובדים ממש מהר, אבל האתר הראשי עצמו לא עולה לי בכלל! הבעיה כ"כ מוזרה שאני לא מצליח להבין אותה אפילו. אתרים מסויימים עובדים מהר, אתרים מסויימים לא עולים בכלל, חלק עולים חלקית וחלק …
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית מחשב שאליו מחובר הראוטר והPS3 מחובר בצורה אלחוטית. יש לי בעיות שרשת של הPS3 ולכן אמרו לי שאולי כדאי לי לעשות DMZ , אחרי כמה חיפושים ברשת הבנתי שDMZ פותח כיאלו את כל הפורטים. עכשיו השאלה שלי היא מה הסיכון בכך? שמישהו יתחבר לרשת שלי בלי שאני אדע?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות קליטה של הwifi בשני חדרים בבית רוב הזמן אין שם אינטרנט בכלל. התחלתי לקרוא קצת על הנושא ואני לא סגור על מה לעשות. בעקרון יש לי עכשיו את הראוטר של הוטבוקס חשבתי לקנות ראוטר רק לwifi ,מה ממומלץ לקנות? הבית זה 2 קומות והראוטר עכשיו נמצא בקומה העליונה.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
התחברתי בשבוע שעבר לים ולאינטרנט בתשתית בזק על קו של 30 מגה בבדיקה ב- SPEEDTEST השרתים בארץ המהירות לא עולה על 10 מגה ואילו בבדיקה בשרתים של בזק הפלא ופלא המהירות עומדת על 30 וגם הפינג יותר גבוהה בשני הבדיקות מהירות ההעלאה יציבה ועומדת על 1.5 ולשאלות: האם המהירות היא 10 או 30 בשיחה עם נציג של בזק נאמר לי שבדיקה בSPEED TEST לא אמינה, האומנם ? האם זה קשור לראוטר הוא לא לגמרי מוגדר מה כדאי לעשות ?
-
פעם בשבוע באופן כימעט קבוע כבר במשך חודשיים בערך מתנתק אצלי האינטרנט במחשב. ליד החיבור יש לי תמרור צהוב עם סימן קריאה(WIN7). עכשיו התקשרתי אל הוט(התשתית) וכל פעם הם מרחו אותי ואמרו שהם לא יודעים שאצלהם הכל תקין ולא טרחו לבדוק מה באמת הבעיה עד שהיום התקשרתי והנציג אמר לי שהוא כימעט בטוח שהבעיה היא בכרטיס רשת שהוא לא מושך IP תקין משהו כזה. נישמע לי דיי הגיוני בלהתחשב שיש לי עוד 2 מחשבים ברשת ושניהם עובדים כמו שצריך. מה זה אומר בעיה בכרטיס רשת? משהו שאני יכול לסדר? משהו בהגדרות משהו בכרטיס עצמו? הוא בדק איתי במחשב שלי מאפיינים התקנים ואז מתאמי רשת ושם ליד הכרטיס רשת לא היה כלום לידו והכל תקין. לעומת זאת נכנסו לCMD ואז כתבתי NETSH ואז הוא ביקש לכתוב שמה i i r l.txt וזה עשה לי…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה יפה מבזק בינלאומי שכוללת את הטלפון האינטרנטי שלהם. רציתי לשאוך איך זה. האם מומלץ? בעייתי? אשמח גם ללינקים על סקירות וביקורות כי לא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, ברשותי הנתב של בזק (U2760 של D-Link או משהו בסגנון, תומך בתקן N) ואני מעוניין להגדיר את השידור האלחוטי באופן האופטימלי. מבחינתי שישדר בעוצמה מקסימלית ומהירות מקסימלית. אני לא מבין כלל בנושא ומאוד אשמח לעזרה ועצות. *כך נראה חלון ההגדרות: וכך נראת התוכנה של Edimax (אנטנה דגם EW-7612UAN): בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-