רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
המודם הזה שוכב אצלי כבר דיי הרבה זמן מאז שעברתי לכבלים. וחלטתי לנסות להפוך אותו לפיירוול אבל אני לא מצליח להתחבר אליו כשאני מנסה הוא רושם לי הודעה שהמכשיר מסרב לתת לי להתחבר אליו למישהו יש רעיון לפיתרון??
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי, אני מחובר דרך הכבלים ו 012 בקצבים של 750/96. אתמול והיום היו לי הרבה בעיות בחיבור, בעיקר התנתקויות ו lags במשחקי רשת. היום אפילו לא הצלחתי לשלוח מייל קטן של 100kB. בדקתי באתר של 012 את המהירות הורדה והעלאה שלי. ההורדה היתה בסדר גמור אבל ההעלאה לא זזה. בדקתי אם יש איזה spyware שמנצל לי את ה upload אבל לא מצאתי כלום, מה גם שב netlimiter ה upload תמיד על 0. אם יש למישהו פתרון או מישהו שנתקל באותה בעיה אשמח לדעת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר כמה דברים : 1. רשת אלחוטית למחשב הנייד אבל יש לי בעיה שאסביר עליה מאוחר יותר. 2.להגדיר שהרשת תהיה עם טווח נמוך ומאובטחת. 3.שיתוף מדפסת במחשב שלי שאליו מחובר הראוטר. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה , אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית יש לי מודם של ADSL וממה שהנתי זה לא מודם ראוטר. מה אני צריך לעשות מה לקנות כדי שאני אוכל להקים רשת אלחוטית בבית בין 2 3 מחשבים. אם אתם צריכים עוד פרטים תגיבו אני יענה בהקדם האפשרי. זה מאד דחוף. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במחשב הראשון ובמחשב השני הוא כותב לי הודעה מס' 797 שהוא לא מצליח להתחבר. אני לא יודע למה אם יש איזה מדריך שאני יכול לדעת איך לחבר את זה או איזה עצה ממכם אז תודה תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש כבל רשת באורך 40 מטר, מצאתי מקום לקנות מטר בשקל שישים, אבל זה לא העניין, העניין הוא שהכבל שטוח. הכבל הולך לעבור בגג המרכזי של הבניין שלי, ולצד השני של הבניין. -האם האות שיעבור יהיה טוב ולא יהיה חלש מדיי? -האם יש הבדל בין כבל RJ45 שטוח, לבין כבל עגול (רגיל) ? (גם בלי שום קשר אם זה ישפיע למקרה שלי או לא, אני סקרן) -איפה אפשר למצוא מקום שמוכר כבל רשת עגול ב2 שקל למטר עם מע"מ? תודה!
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב נוסף לאינטרנט מחפש את הדרך הטובה ביותר . היות וחיבור המחשבים ע"י כבל רשת מחייב שהמחשב הראשי גם יהיה דלוק כי שאפשר יהיה ליגלוש במישני זה לא מתאים . מחירים של ראוטר מוגזמים (זה אמור להיות 'מחשב נוסף' ב 0 שקל ולכן הוא גם בנוי ככה ) אז ככה ניזכרתי שיש לי מודם 56K (אין בעיה שהגלישה תהיה מוגבלת ל 56K) מה אתם אומרים יעבוד ? יזיק איכשהו לגלישה על המחשב הראשי ? כמה כבר עולה מודם נורמלי, נומר ואני ירצה להעביר לו רוחב פס של 256K ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בחדר 2 מחשבים ברשת שניהם מחוברים אחד לשני דרך כרטיס רשת ובשניהם יש XP החיבור לאינטרנט ניתן דרך יציאת הUSB עכשיו אני רוצה לשתף את ההארדיסקים בתוך הרשת ככה שכל מחשב יראה את הארדיסקים של המחשב השני איך עושים את זה? ניסיתי לעשות במאפיינים של ההארדיסק שיתוף אבל זה לא נתן כלום... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה בבקשה שלב שלב ? תודה מראש.!!!! אתם חזקים !!!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום... איך אני יכול לפתוח פורטים בראוטר אלחוטי של linksys befw11s4? אני רוצה לפתוח פורטים של אימיול כי כתוב לי low-id תודה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח להוריד כלום באימיול וזה מחרפן אותי. לאחר כמה בדיקות הגעתי למסקנה שזה בעיה עם הפורטים והראוטר. אם מישהו יכול להסביר לי איך אני פותח את הפורטים הבאים בעזרת הממשק של Linksys?: 5662 TCP, ו- 5672 UDP. בכתובת של הראוטר אם זה משנה היא 192.168.1.1. תודה לעוזרים (וסליחה אם זה לא הפורום המתאים לשאלה, ניתן להעביר)
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של חברת נטגיר לבן כזה. בראוטר הקודם יכולתי להוריד מהמירק בלי לשחק עם הפורטים, כנראה שפה יש בעיה ואני לא יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל להוריד במירק. מה לעשות ? איך לדעת איזה פורטים לפתוח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לא מצליח להיכנס לאתרים מסויימים כמו : APPLE.COM YNET.CO.IL מזה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אתר שמציע שירות RAS ללא תשלום או לתקופה מוגבלת עקב נסיעה לחול. במידה ומישהו מכיר משהו כזה אשמח לתגובות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אין לי שום ידע בנושא כרטיסי רשת ובנושא חיבור רשתות בין מחשבים. אז השאלה שלי היא: האם ייתכן שבמחשב שאני משתמש בו אין כרטיס רשת?? כי אין לי מושג איפה יש חיבור לכבל רשת אצלי במחשב, ואין לי מושג איפה כרטיס הרשת אמור להיות. ערכתי חיפוש בפורום, ורק מצאתי מידע על איך לחבר את הכבל, ואין לי מושג לאיפה לחבר אבל ??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
???
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר שני מחשבים אחד חדש שמחובר לאינטרנט ברשת אלחוטית, ועוד אחד שגם הוא מחובר לפעמים (אני מעביר פשוט את הLAN USB.) אני רוצה להעביר את כל מה שבמחשב הישן למחשב החדש ולפרמט את הישן. אז אני רוצה לעשות שיתוף קבצים, לא גם שיתוף אינטרנט. המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יעזור לי? את המדגריך הזה אני צריך לאחר שאני אפרמט את המחשב הישן כרגע אני מעוניין רק בשיתוף קבצים. תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
בדיוק קניתי מחשב חדש עכשיו מפריע לי שכל פעם שאני עושה ripping ל dvd המחשב שלי משותק. אז מישהו הציע לי שאני אחבר למחשב הראשי שלי עוד כמה מחשבים שאני לא משתמש בהם ואני יעביר את העבודות האילו אליהם. אפשר השסר או מדריך על איל לעשות את זה והאם זה אפשרי? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי בחדר ממ"ד מחשב אחד, שאליו מחובר המודם, וממנו אני מתחבר לאינטרנט. בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש, והשאלה שלי היא: האם שווה לי לקנות ראוטר או לא להסתכן ולקנות פשוט כבל רשת אחד ארוך? כי כמה אנשים כבר אמרו לי שאם אני אשים ראוטר בתוך ממ"ד זה רק יעשה בעיות, ושהאינטרנט יעבוד יותר לאט, או שבכלל לא יעבוד. אז מה ההצעה שלכם? אגב, אם ההצעה היא לחבר את המחשבים עם כבל אחד ארוך, אז תסבירו לי בבקשה מאיפה לחבר את הכבל ועד איפה? (אני באינטרנט כבלים). תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי לפטופ, והביאו לי ראוטר מחו"ל, אני לא יודע איך להתקין אותו...אני רוצה להתקין אותו על המחשב הביתי ושווארליס יקלוט עזרה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
זה קורה לי די הרבה בזמן האחרון וזה לא שיש איזה אתר ספציפי אלה להפך לפעמים זה יכנס לי ופעמים זה יראה לי את השגיאה הבאה לחצו כאן זה לא שאני לוחץ על לינק ושמירה בשם או משהו למשל אני מקליד בשורה של הכתובת www.lala.lala/lala.html או לא משנה מה זה נותן לי תהודעה הזאת ואין לי מושג איך לפתור את זה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי ככה הולכת הרשת ** אם התמונה לא עובדת כנסו לפה http://img485.imageshack.us/my.php?image=ics9se.jpg** מחשב של אחי כרטיס רשת ובנה מחובר עם כבל רשת רגיל למודם כרטיס רשת שהוספתי pci עם כבל רשת מוצלב למחשב שלי עכשיו הנה תמונה שמארה איך הכול מוגדר בחיבורי רשת יש 3 דברים 1 החייגן 2 הכרטיס רשת המובנה שמחובר למודם 3 הכרטיס רשת pci שמחובר למחשב שלי ***עכשיו הגדרות השיתוף של החייגן לפי המדריך פה של ה ICS אמרו לבחור את הרשת עם המחשב הלקוח אבל אצלי זה אומטית בחר את הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם*** עכשיו מבחינת כול החיבורים החייגן מוגדר כרגיל לקבל איפי אומטית וככה הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם כנ''ל והרשת בין הכרטיס רשת הpci ולבין המחשב שלי מוגדר ככה כמו בתמונה עכשיו לבעיות עד …
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
(דבר ראשון, הרשו לי להתבטא: :kopfpatsch: . שעה כתבתי הודעה שלמה בנושא ובהינף קליק של עכבר מחקתי אותה). אני עומד בפני הקמת רשת משרדית חוטית (10/100) ואין לי כל כך ניסיון בזה. קראתי כמה מדריכים בנושא ואני מבקש את עזרתכם ועצתכם לגבי זה. אני מפרסם בדיוק מה אנחנו הולכים לעשות ואם מישהו מזהה איזה טעות קריטית או משהו שאפשר לעשות יותר בקלות, אני אשמח לשמוע. ברשת יהיו בסופו של דבר לכל היותר 8 מחשבים (אבל יותר סביר שיהיו 4-5). אני אתן במשך ההודעה לינקים לחנות ספציפית אחת עם החלקים שאנחנו אמורים לקנות, אבל זה לא אומר שנקנה אותם דווקא מהחנות הזו - אז אם למישהו יש הצעות לגבי זה, אני גם אשמח לשמוע (עדיף באזור ירושלים). ובכן מה שאנחנו מתכוונים לעשות הוא: 1. ארון תקשורת: http://ww…
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
תסלחו לי על הבורות אני רוצה לדעת האם בשביל לגלוש במחשב שמכונה לקוח צריך להפעיל גם את מחשב השרת. אמרו לי שצריך נתב בשביל לחבר כמה מחשבים לאינטרנט ובסטיקי אין נתב תודה
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן...יש לי בבית 2 מחשבים ונכון לעכשיו שניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים Thompson המחשב הראשון מחובר למודם דרך כבל רשת והמחשב השני מחובר דרך כבל USB עכשיו אני יודע שזה לא נחשב רשת אבל כשאני בא לשלוח קבצים או להעביר נתונים בין מחשב למחשב המהירות בין שניהם היא 500K לשניה בערך עכשיו השאלה היא אם אני אעשה רשת במקום מה שיש עכשיו בניהם כי יש לי עוד כרטיס רשת פנוי אז המהירות העברה תהיה יותר מהירה ??? כי יש לי בעיה במשחקים מסויימים שאני עושה בהם משחק מולטיפלייר דרך LAN אז במחשב אחד אני רואה את התזוזה של המחשב השני בקפיצות כאלו ובמחשב השני אני רואה את התנועה של המחשב האחר חלקה.. למשל במשחקים כמו /Turok 2/ Soldier of fortune/ Counter strike/ Quake 3 בבקשה תעזרו לי אני כבר הרבה זמן …
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-