עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Mr Gadget,

לאחרונה נתקלתי בתופעה מענינת והיא עניין הקישוריות לחו"ל גלישה איטית והורדה מחו"ל האם עוד מישהו נתקל באותה תופעה מוזרה אם כן אנא רשמו מי ספקית האינטרנט ובכמה אתם מורידים או באיזה אתר נתקלתם שהוא איטי... קראתי כתבה ב ynet שמעידה על תופעה זו אבל היא הייתה לפני 20 יום לכן אני רוצה לדעת האם התופעה עדיין קיימת... תודה לכול העוזרים liiight אל תמחוק ראיתי את מה שכתבת, הספקית עצמה מכחישה שהתופעה עדיין קיימת , אני עדיין מרגיש אותה ורוצה לדעת אם שאר המתמשים גם הם מרגישים זאת

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  2. Started by ofird,

אני מעוניין לקנות כרטיס WIFI למחשב האישי על מנת ליצור רשת ADHOC עם הלפטופ שלי IBM T42. מי החברה שמובילים היום בכרטיס WIFI למחשב? מה עדיף - USB DONGLE או PCI? איזה תקן מומלץ ? (802.11g ?) האם זה מחייב ששני הכרטיסים יתמכו בתקן זה? מישהוא יודע מה התקן של הLAPTOP שלי IBM T42? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  3. שלום, שידרגתי את התשתית בזק שלי מ100 ל200 מגה, ולכן גם שידרגתי את המודם-ראוטר שלי מ TP-LINK TD-W9970 ל TP-LINK VR600 V3. באותם תנאים, אני חווה מהירות קצה פחותה עם המודם-ראוטר החדש, אפילו שהמהירות ביציאה מהראוטר גבוה יותר עם הVR600. הראוטר מחובר קווית למתאמי רשת על-גבי חשמל TP-LINK TL-PA7020 V2 ומשם קווית למחשב. עשיתי בדיקה של מהירות לפני המתאם ואחרי המתאם, כאשר חיברתי את המתאמי חשמל קרוב אחד לשני והשתמשתי באותם כבלי רשת - זאת אומרת שבודדתי את השינוי בין הבדיקות למודם-ראוטר בלבד. אלו התוצאות שקיבלתי: ראוטר TD-W9970 מהירות לפני המתאם (ביציאה מהראוטר): 94.5Mbps מהירות אחרי המתאם: 94.5Mbps רואטר VR600 מהירות …

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  4. שלום, אני עובד עם מערכת של מודם (נתב ישן של בזק) ונתב של TPLINK AC1750. בזמן האחרון אני חווה בעיות עם המודם וברצוני להחליף אותו. אשמח לקבל המלצות וכמו כן להבין את החשיבות של המודם והאם כדאי להשקיע בציוד יקר. תודה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. Started by mord,

אני כרגע מחובר לאינטרנט דרך חיבור VPN השאלה שלי האם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט גם ללא שרת VPN או שאם יש לי VPN אז זה רק דרכו.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by PuG3o6,

שלום לכולם... המצב כך: יש בית קפה שיש בו נתב SIEMENS SL2-141 עכשיו יש בניין (מעונות) ליידו שמשם מצליחים להתחבר לרשת האלחוטית. הבניין שלי ( גם מעונות) נמצא מאחורי הבניין הראשון ושם אין קליטה לרשת ברשותי נייד עם כ.רשת אלחוטית מסוג 802.11B או 802.11G שטווח הקליטה המקסימלי הוא 50 מטר כולל בניינים. עכשיו רציתי לשאול איזה ACCESS POINT מתאים לי והאם הוא מתאים בכלל למצב שלי? המרחק הוא פחות או יותר 100 מטר כולל בניין גדול שעומד בין הבניין שלי לבית קפה. ואם אני אמצא AP שיתאים לי, האם אני צריך להגדיר אותו או משהו? כי אני לא יכול לגעת בנתב שנמצא בבית קפה. המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  7. איני יכול להכנס לאתר מזה מספר ימים וגם ה"מיו-טורנט" רושם על הטרקר: No connection could be made because the target machine actively refused it. אני יכול להסיק מכך כמה דברים : או שהם חוסמים את הפורטים של ישראל , או של חברה מסוימת בארץ ? נטויז'ן? או שחסמו אותם ? או שתקפו אותם והאתר נפל? או שהם בשיפוצים? האם למישהו יש מושג כלשהו לגורל האתר?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by KingYes,

אהלן, יש לי שאלה שתמיד מציקה לי.. האם ה-FIREWALL של ווינדוז מספיק טוב בשביל לאבטח את המחשב שלי או שכדי לי להתקין תוכנה אחרת שתעשה את הפעולה הזו?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by Bakshi1,

כחלק מבדיקותיי ליצירת רשת אלחוטית בביתי לקומה השנייה מצאתי את הנתב הזה: http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=154 האם הוא באמת אפקטיבי לעד 300 מטר? יכול לחדור ממ"ד כמו שצריך+ קומה שנייה?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  10. אהלן, יש לי ראוטר פשוט של level one וכרטיס רשת גם פשוט של D-link... עכשיו יש בזמן האחרון בעיה שלפעמים יש אינטרנט ולפעמים אין.. (כאשר יש, אז יש 3 פסים)(שאני אומר אין אז אני מתכוון שהמחשב לא מצליח לאתר את הרשת בכלל או שהוא מאתר אותה אבל מאוד חלש ולא מצליח להתחבר..) מה יכולה להיות הבעיה לכך? איך פותרים אותה? האם קניית ראוטר וכרטיס רשת חדש יפתרו את הבעיה? אשמח לעזרה..

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. Started by neeto,

לקחתי את הלפטופ איתי היום וניסיתי להתחבר בבית קפה. פעם ראשונה שהוא לא נתן לי להתחבר לרשת לא מאובטחת. הוא נותן לי מן טבלה כזאת שהאופציה הראשונה היא "להבין מה הבעיה" והאופציה השנייה "התחבר לרשת אחרת". אני בויסטה ביזנס. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by shaharb,

אהלן חברים הבנתי שיש אפשרות לפרמט מחשב דרך חיבור לכרטיס רשת ע"י העלאת תוכנה שנקראת גוסט שבעצם איתה יוצרים שכפול של דיסק קשיח ואז מעתיקים אותו למחשב שאותו רוצים לפרמט.. עכשיו הבנתי שאת כל זה אפשר לעשות דרך חיבור המחשב שרוצים לפרמט למחשב אחר דרך הכרטיס רשת.. אני לא בטוח אבל נדמה לי שהמחשב מימנו טוענים את הגוסט צריך להיות שרת? אשמח לקבל הסבר על הנושא ויותר פרטים ואם זה אכן אפשרי... תודה מראש ושבוע טוב, שחר

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  13. שלום לכולם אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי שום פורום אחר שנוגע לנושא השרתים. אני מעוניין לשכור שירות של שרתים ואני מבקש קצת עזרה מכם לגבי מי הכי כדאי משתלם ואמין מבין החברות שיש בארץ... אלו הדרישות: 100 M BIT אינטרנט 10 G מקום לשמירת קבצים גישה מלאה לסרבר ויש לי עוד כמה שאלות: נותנים מקום לאתר או בניה עצמית? FTP/HTTP? האם באתר יש פורום? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. Started by yossi_s1,

יש לי שני מחשבים, השני מתחבר לאינטרנט בעזרת חיבור משותף מהראשון (ICS) הבעייה שבמחשב השני כל הפורטים חסומים ואני לא מצליח לפתוח אותם, VNC לא עובד, משחקי מולטי לא עובדים, כלום. אני יודע איך לעשות את זה אבל זה פשוט לא עובד, צירפתי תמונה של המסך שדרכו פותחים פורטים שיבינו על מה אני מדבר. לדעתי זו בעייה גם עם חיבורים יוצאים וגם עם נכנסים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  15. Started by KF,

שלום, קניתי היום מדפסת hp advantage 3525. איך אני מגדיר אותה כדי שהיא תזוהה גם במחשבים אחרים ? חשוב לציין שבמחשב הראשי (מחוברת דרך USB) יש WIN 7 ובמחשב האחר יש XP. אגב על הצג של המדפסת רשום שהיא כבר מחוברת לרשת אצלי בבית. מה עושים ? תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by kiri,

היי, יש למישהו מושג מה מהירות הUPLOAD הנורמלי לחיבור של 10 מגה? תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by nironiro,

שלום לכולם יש לי ראוטר אחד של בזק d-link n 2760 e1 שהוא הראוטר הראשי יעני גם מודם מחובר עליו שתי מחשבים אם כבר רשת ועוד יצאה אחת שמתחברת לראוטר השני שלי שהוא מדגם tp-link 1043nd זה מחובר לכניסה של ה WAN הכל עובד סבבה רק שאני כבר יומיים לא מצליח להבין למה אני לא רואה את המחשבים השונים ברשת הבייתית (שיתוף קבצים) בהתחלה הראוטר של ה tp-link היה מחובר לכניסות של הפורטים ולא של הWAN הייתי יכול ליראות את המחשבים האחרים אבל זה היה גורם לניתוקים (ניראה לי ) מישהו אולי יודע על זה משהו ?

18. Started by Cheif,

חברת TP-LINK החלה לשווק בשבועות האחרונים מספר נתבים חדשים המתאפיינים בגודל זעיר ועושר תכונות. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1592

19. Started by X7-007,

ברשותי ראוטר Dlink Dir-655 העידכון שהוצאתם מתקן את הבעיה של איפשר להתחבר עם כתובת LNS אלא רק עם אייפי. מה שרציתי עוד לשאול, אני די בטוח שזה לא משהו בראוטר כי בגירסת 1.30 Beta 02 כשהעברתי מידע דרך הרשת ששני מחשבים מחוברים לראוטר לא היה איבוד פאקטים כשעשיתי פינג לראוטר, אבל מאז עידכון 1.34 לא משנה איזה גירסה כל פעם שניסיתי להעביר ברשת יש איבוד פאקטים בראוטר. מה הסיבה שזה קורה ? והאם תוכלו לסדר את זה, כי זה לא אמור להיות ככה. עריכה : וגם כרגע כנראה יש משהו לא תקין בראוטר זה קרה רק אתמול, הבדיקות של העברת מידע ברשת כבר נעשו ממזמן, והלכתי למעבדה שנמצאית בפתח תקווה מטלון ושם אמרו שיחליפו לי ואני אקבל גירסה A05 בתקווה שיהיה יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by WarMachine,

לאחרונה התחדשתי לי באייפון ומכיון שכרגע אני מחובר לאינטרנט עם מודם כבלים פשוט של טריון ובלי חייגן אז אני לא יכול לנצל את יכולות ה WIFI של המכשיר ולכן החלטתי שצריך ראוטר אלחוטי. אין לי ממש מושג בנושא הזה אז כל המלצה כאן תבוא בברכה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by white_c,

שלום- לפני יומיים חיברתי מחשב ישן לרשת הביתית בצורה אלחוטית ע"י מתאם אינטרנט USB שישמש אך ורק כמחשב להורדות... מאז (ז"א כל פעם שהאימיול פועל) האינטרנט בכל הרשת תקועה ואיטית להחריד... הייתי בטוח שהראוטר מונע מצב כזה - כך אפילו אמרו לי בחנות...! יש קשר בין ההורדות במחשב אחד ברשת לתקיעת הרשת כולה....? או שזה מסיבה אחרת..? אם כן- יש לזה פתרון...? בבקשה תעזרו לי...! תודה רבה..! (אגב- הרשת מרוכזת בראוטר אדימקס ומחשב נייד ונייח מחוברים אליו אלחוטית)

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  22. חברה, לפני שנתיים בערך קניתי כרטיס רשת זול ופשוט. אני לא קיבלתי שום דרייבר בתוך המארז ולא קיבלתי הוראות להתקנה. אך ורק את השבב. עכשיו, רשום לי על הכרטיס 3com שזיהיתי בתור חברה שמייצרת כרטיסי רשת. הבעיה היא שאפילו שהורדתי בערך 912353151356 דרייברים אני לא מצליח לזהות ולא מצליח להתקין את הכרטיס. הכרטיס רשום במחשב בתור PCI Device ושום דבר מעבר לזאת. רציתי לדעת אם ישנה דרך כלשהי לזהות את דגם הכרטיס ולמצוא את הדרייבר המתאים לו. תודה מראש, עידו.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  23. אהלן אנשים, אחרי כ5 שנים באינטרנט מהיר.. ושנתיים עם רשת מחשבים בחיבור ישר .. עברתי לראוטר (לא סתם ראוטר. אלא ראוטר של בזק .. טוב אחרי שצחקנו אספר לכם שזה גם אלחוטי) היות וקניתי מחשב חדש.. תיכננתי ככה. יש לי פה 2 מחשבים בקומה 1 שמחוברים לראוטר ישירות (ראוטר של בזק ..זול (או מה שזול בסוף יוצא יקר) עם כבלים ...המחשבים מטר מהראוטר...) ומחשב אחד קומה מעל.. במרחק בערך של 10 מטר מהראוטר בקו אוירי.. שיתחבר אלחוטי. עשיתי בדיקה בקומה השניה .. הסיגנל הוא 80 אחוז בערך.. רוב הזמן המהירות חיבור היא בין 36 ל54 MBS הזה .. אבל העוצמה היא קו אחד מתוך ה5. השאלה היא כזאת.. האם כדאי להשקיע עוד כ200 שקל ולקחת לינקוסיס (או ראוטר אחר) שיש בו 2 אנטנות ואז יש סיכוי שזה יקלוט בקומה השניה בעוצ…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by rkat,

שלום, לא מזמן קניתי Nintendo DS Lite, וכשאני מנסה להתחיל התקשרות WI-FI זה דורש את מספר הWEP של הרוטר שלי... איך אני מוצא אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by nkkk,

שלום. יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט, ואתמול התקנתי עידכון לדרייבר ZyDAS ZD1211 802.11 b+g Wireless LAN של מתאם edimax ew7317. מאז אני לא מצליח להתחבר לנקודת גישה שיש לי.. זאת אומרת ew 7206agp גם של edimax וגם לפעמים tbh לא מצליח להתחבר לראוטר.. אני לא יודע איך אוכל להוציא את העידכון.. ניסיתי להסיר אותו דרך ווינדווס אופדייט.. והוא לא היה ברשימה.. תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים