עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by oded6188,

יש לי בעיה אצל בן דוד שלי. המחשבים אצלו מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר שמחובר למודם של הכבלים. הוא לא הצליח לקבל קבצים באייסיקיו. אז הלכתי אליו, פתחתי לו פורטים והכל עבד יפה. הבעיה מתחילה כאשר ה IP החיצוני או ה IP הפנימי שלו משתנים, כי אז בעצם כל ההגדרות שהגדרתי בראוטר כבר לא רלוונטיות וצריך להגדיר מחדש. מה הפיתרון? כשהבעיה הזאת הייתה גם אצלי (היה לי מודם ALCATEL פרוץ) אז אמרו לי שבמקום לכתוב IP חיצוני, אני יכול פשוט לכתוב 0.0.0.0 ואז זה כאילו "כל ה IPים האפשריים"... יש פיתרון דומה למודם מסוג: sweex - wireless router 11G תודה!!!

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  2. שלום, הרבה אנשים קונים/מקבלים מחשבים ניידים קטנים עם סים בתוכם ויש להם אינטרנט במחשב אחד. איך משתפים את האינטרנט למספר מחשבים? האם החלפה לנט-סטיק עוזרת בשיתוף הרשת בין מחשבים? לעזרתכם אודה, בברכה, יהודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by darkman,

אני לא מבין האם זה USB HUB-LAN או שזה בסך הכל מפצל USB

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  4. Started by persiko,

ברשותי מודם/ראוטר rta1025w. אני מעוניין לחבר אותו למודם/ראוטר אחר שברשותי (שאינו אלחוטי) ולהשתמש ב RTA כראוטר אלחוטי. כיצד ניתן להגדיר זאת ב RTA?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  5. Started by Cheif,

חברת TP-LINK החלה לשווק בשבועות האחרונים מספר נתבים חדשים המתאפיינים בגודל זעיר ועושר תכונות. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1592

6. שלום לכולם, ברשותי שת'ה מחשבים בבית אחד מחובר לאינטרנט באמצעות מודם USB והשני מחבר לאינטרנט דרך המחשב שמחובר לאינטרנט עם המודם USB... המחשב השני (זה שלא מחובר ישירות לאינטרנט) גולש באינטרנט יפה מאוד ואני רוצה לדעת איך אני יכול להעביר קבצים בין המחשב הראשון לשני? כבר הסתכלתי בסטיקי שנימצא בראש הפורום אבל לא הבנתי ממנו כלום כי מה שמציגים שם ומה שמוצג אצלי בחלון של חיבורי הרשת הם דברים שונים לגמרי... אז איך בעצם אני יכול להעביר קבצים בין המחשב הראשון לשני? ואיך אני יודע שהמחשבים רואים אחד את השני? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. שלום נתחיל בזה שאני יזכיר שאין לי שום ידע ברשתות אז תהיו איתי עדינים יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים לראוטר של ג'יגה בייט דרך כבלים, הראוטר הוא חוטי בלבד ! קניתי עכשיו אייפוד G3 32 גיגה ואני רוצה להשתמש בו באינטרנט שלי כשאני בבית, מצאתי כרטיס רשת אלחוטי שאותו אני רוצה לחבר לאחד המחשבים בבית ושמהכרטיס הזה יצא שידור שישמש את האייפוד... אפשרי הדבר ? ואם כן מה התהליך ? הכרטיס רשת הוא ג'יגה בייט מדגם GN-WPKG... מערכת הפעלה WIN7 64BIT... תודה !

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. Started by KingYes,

אהלן, יש לי שאלה שתמיד מציקה לי.. האם ה-FIREWALL של ווינדוז מספיק טוב בשביל לאבטח את המחשב שלי או שכדי לי להתקין תוכנה אחרת שתעשה את הפעולה הזו?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  9. שלום לכולם, אני משתמש בנתב B-focus 270 כדי להתחבר לאינטרנט. הנתב מחובר לסוויץ' של חברת dynamode הישנה ומשם מתפצל לשלושה עד ארבעה מחשבים. השיתוף של הקישור לאינטרנט הוא די מספק מלבד כמה חסרונות: - הנתב הפנימי של המודם לא מצליח לנהל את הפורטים כמו שצריך. כך שתהליך פתיחת פורטים למחשב מסוים הוא מאד מסורבל והתוצאה היא לא מושלמת. (במרכז הבעיה הזו עומדת אימיול... כמובן). - כיוון שזה נתב שקיבלתי כמודם ל-ADSL, הנתב עובד רק בתשתית הזו, ואני מאד רוצה להרחיב את האפשרויות שלי. על איזה נתבים אתם ממליצים? תודה!

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  10. שלום לצוות המומחים . אשמח לעצה לפני התחייבות לספק וקניית ראוטר. עובדות בסיסיות: דירת 3 חדרים בת"א-צפון. רב המכשירים מקושרים אלחוטית - ווינדוס, מק, לינוקס (כמדיה סנטר עם XBMC), כונן רשת חיצוני, אייפונים ואייפד. צרכים - גלישה נורמלית + קליטה טובה (לא נראה לי בעייתי בדירה כזו) וקצב העברה נורמלי שמאפשר העברת תכנים מהכונן רשת (אלחוטי) וגם כצפיה במדיה מוזרמת עם VPN אמריקאי. בעבר הייתי מחובר עם הוט+בזק בינלאומי ב5 מגה וראוטר לינקסין wrt54GL הישן והטוב. גלישה הייתה טובה, הזרמת המדיה בתוך הרשת הביתית - לא משהו (-: מכיוון שאני עובר לדירה חדשה זה הזמן לרעננן הכל ככה שהשאלות הן: 1. מה עדיף - הוט או בזק? (המחירים די דומים). 2. 10-15 מגה נראה לי מספיק - תקנו אותי אם אני …

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by surrender,

שלום רב, אני מנסה להתחבר אל המחשב שלי ב remote desktop מחוץ לרשת שלי ללא הצלחה. אני משתמש בWIN XP ובנתב של level1 wbr-3406TX. הגדרתי לו לפתוח את פורט 3889 ואני מצליח להתחבר מתוך הרשת ממחשב אחר, אך לא מחוץ לרשת שלי. בתוך הרשת אני נותן לו את הכתובת שהנתב מחלק לו... זה עובד. מחוץ לרשת אני נותן לו את הכתובת שבנתב מצויין ככתובת חיצונית בצורה הבאה: xx.xxx.xxx.xxx:3889 הפיירוול WIN XP לא מופעל. לא ברור לי מה אני מפספס פה. אשמח לעזרה. תודה מראש - גדי.

12. Started by nesber,

אני חושד שיש בעיה בכרטיס הרשת שלי. העניין הוא שהכרטיס הזה מהווה חלק מלוח האם(לפי מה שאני מבין). האם ניתן בכל זאת להתקין כרטיס רשת אחר על PCI SLOT? זה לא יגרום לבעיה כלשהי?

13. Started by niva401,

קורה שעוצמת אות שנקלט במחשב המחובר אלחוטי נמוכה ומהירות 12Mbps מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  14. זוכר שניתקלתי בעבר במדריך כזה >> לשיפור הגדרות המחשב >>> לגלישה מהירה יותר כנ"ל לגבי תוכנה/תוכנות שעושות את זה מישהו מכיר שיטה / מדריך / תוכנה שעובדים טוב >> ומשפרים את תוצאות הגלישה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by j-cool,

איך אני יכול להשיג את הקוד של ה-router שלי???

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  16. Started by rollita,

לפני מספר חודשים מצאתי פה מדריך לפתיחת פורטים לנתב הנ"ל (זכור לי שדובר במדריך על פורטים לאימיול). חיפשתי את המדריך כעת ולא מצאתיו, אשמח לקבל לינק. אגב גם הלינק באתר החברה לחוברת ההדרכה לא עובד.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by Top11,

זהו שרת NT שנמצא בשימוש בבי"ס. בערך פעם בחודש או כעבור זמן מסויים תחנות ה-XP שמחוברות אליו מתנתקות בצורה אקראית. יש ניתוק של המחשבים מה-Domain וכאשר מנסים להתחבר עם ה-user נכתבת הודעת שגיאה על בקר התחום שהוא אינו זמין או שיש לו בעיות אחרות. הפתרון שזמני שמצאתי זה להיכנס ב-user לוקאלי ולחבר מחדש את הרשת (ה-Doamin). הדבר חוזר על עצמו ואני צריך עזרה אולי מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה לתמיד. לעומת זאת המחשבים עם WIN98 אינם מתנתקים מהשרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. יש לי נתב אלחוטי עם 4 פורטים 10/100 LAN שעובד בתדר 2.5 ותקן N. האם מהירות של פורט WAN כפופה למהירות של פורטים LAN? אם מהירות אלחוטית בתקן N שלו היא עד 300 מגה האם נתב אלחוטי יהיה מוגבל למהירות אלחוטית של 100 מגה עקב פורטים LAN שעובדים במהירות עד 100 מגה?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by Ibrow-Now,

.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by itaysk,

היי. יש לי בלוג באינטרנט. קניתי דומיין מ GODADDY מזמן והוא מפנה לבלוג מ blog.mydomain.com ע"י permanent redirect (301). עכשיו.. ראיתי שבניהול מוגדל לי A record על המילה blog, אבל ממה שקראתי אני אמור להגדיר cname.. לא? מה ההבדל ביניהם? מה אני צריך כאן?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  21. Started by gzlt,

אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני, אבל: שלשום הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו ומאז כל פעם שאני נכנס לוואלה! אני לא רואה את כל התמונות הקטנות (הריבועים של הכתבות בעמוד הראשי ובעמודי המשנה) מישהו מכיר את התופעה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  22. איך אני מגדיר לGMAIL שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי המון דואר זבל?

23. Started by fresh_guy007,

היי לכולם, אני גר בבית קומה אחת עם חצר, המחשב הראשי + הנתב ממוקמים בממ"ד אני רוצה ראוטר שיתן לי קליטה מלאה בכל הבית (כולל את החצר), בנטויז'ן הציעו לי נתב של אדימקס בתקן N עם שני אנטנות+ כרטיס רשת אלחוטי בתקן N במחיר של 14.9ש"ח*24 תשלומים (אני מניח שהכוונה היא ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 ) מה אתם חושבים על הנתב הזה האם הוא יספיק לי? (לשני מחשבים נייחים + אייפון בינתיים ולעתיד יהיה נייד נראה לי) ולגבי מחירים קיבלתי מחיר של חבילת גיימר של 5MB ב110 ש"ח ל10 חודשים + 2 חינם. מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  24. שלום יש לי מודם WD-9970 שנמצא אצלי כבר מספר שנים. הוא מחובר ל mesh של לינקסיס מדגם Velop שנקנה לפני כשנה וחצי. כשאני משחק בפיפא באונליין יש לי הרבה פעמים פינג גבוה ובכללי יש לי דיליי במשחק שלא קורה אצל אחרים. לפעמים יש מקרים שבהם הפנינג קופץ ומגיע גם ל500-800. כשזה קורה אני מנתק ומחבר מחדש גם את המודם, גם את הראוטר וגם את הסוויטצ׳ וזה לרוב לא עוזר הרבה. הזמנתי טכנאי של בזק בינלאומי, הוא טוען שהמודל תקול ואמר שבלי קשר המודם הזה לא טוב לגיימינג ולקנות אחר שטוב יותר. ב ksp המוכר אמר שכל עוד המודם מתפקד רק כמודם אז אין טעם להשקיע ולקנות את ההכי פשוט. כל הפורטים של הפיפא פתוחים לסוני וזה עדיין קורה. שאלות: 1. איך אני מוודא שיש בעיה במודם? אולי הב…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  25. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי ;D אני רוצה לבנות שרת ואני רוצה המלצה למערכת הפעלה בשביל השרת (כמו:microsoft server ) וגם תוכנה להרצת השרת אני מחפש גם שרות דומיינים בחינם השרת צריך לתמוך בפורום+אתר (נ"ב-אל תשאלו למה אני עושה את זה ואל תתנו הצעות לשרתים חינמיים)

• 3 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.