רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעונין לקנות את הנתב של linksys אבל שמעתי שיש לו בעיה בחיבור l2tp האם אני יוכל לקנפג אותו שהוא יעבוד לי בחיבור לכבלים? 2.האם הכרטיס האלחוטי שלי יעבוד למרות שהוא בתקן b והראוטר בg?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
האם אני יכול להפיץ אי-מייל (נניח ל- gmail) ואז לעקוב לאן גילגלו אותו הלאה? כי ראיתי חברה ששולחת מיילים ואומרת שעל כל הפצה שלו היא מקבלת כסף מאיזה ספונסר.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני 3 חודשים USB Skype Gateway מאתר סיני המכשיר הגיעה עם תוכנה שנקראת ITA, התוכנה עובדת עם ה- SKYPE . עברתי אחרי כל ההוראות התקנה והכל עבד לי כמו שצריך עד ש.... בזמן האחרון אני מתקשר דרך ה- SKYPE במחשב הנייד לבית השני שבו מחובר ה- Gateway אחרי 1-4 דק' בערך ישנו צפצוף כמו של ניתוק. לא ידוע לי למה זה קורה וניסיתי למצוא כל דרך (שאני מכיר) למצוא פתרון. אני זקוק לעזרה למצוא תוכנה אחרת או מישהו מכיר את התופעה הזאת ואיך אפשר לסדר את זה. זה המפרט אם זה יעזור: USB Gateway,USB Skype Gateway with PSTN LK-C18 תודה על העזרה זאב.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר CISCO 881 W שבעיקרון מיועד לעסקים האם אפשר לחבר אותו לרשת ביתית? לא ראיתי בפלגים אפשרות לחיבור קו טלפון
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ויש בו ווינדוס XP עם אינטרנט חיברתי את שתי כרטיסי הרשת של המחשבים ביחד עכשיו איך אני עושה שגם במחשב הישן שלי שיש בו ווינדוס 98 יהיה אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי ראוטר st lab , שאליו מחוברים מודם ושני מחשבים ברשת. רציתי לדעת איך באופן עקרוני מתחלק הקו, אם אני באימיול במחשב אחד ובמחשב השני רק משתמשים בדפדפן אני מקבל את רוב הקו או שזה על פי הגדרות מוקדמות דל כמה אחוז מהקו כל משתמש מקבל? האם אפשר להגדיר מראש בכמה אחוז מהקו כל מחשב ישתמש? תודה רבה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום קראתי שאפשר להגיד למודם שיתעלם מההגבלת מהירות שהספק נותן לו ואז אני יוכל להוריד בלי הגבלת מהירות באינטרנט. האם זה נכון, ואם כן אז איך עושים את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שאלה ראשונה : המתקין שהתקין לי את הראוטר אמר שהוא שם לי סיסמא שלא כל אחד יוכל לגלוש על הרשת האלחוטית של הראוטר איך אני בודק את זה ? כי כשאני נכנס דרך הנייד הוא מתחבר אוטומט (לא דורש סיסמא). שאלה שניה : יש הרבה מצבים שאני לא צריך את האלחוטי , האם יש אפשרות לנתק את זה בהגדרות ( שיעבוד רק קווי ) ללא צורך בניתוק אנטנה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
אז אני סטודנט שגר במעונות במכללה, בחדר שלי אין אינטרנט. אלא אם כן אני מוכן לשלם ספק+תשתית.... בקיצור הרבה כסף בשביל סטודנט . העניין הוא כאשר אני יוצא מהחדר ומתרחק מטר וחצי אני מצליח לקלוט את הWIFI של החינמית של המכללה. אז אני צריך משהו שיגדיל את הטווח קליטה של ה WIFI של הנייד שלי. מה תוכלו להמליץ לי?. העדפה למשהו פשוט שלא דורש התקנה מסובכת, וכמובן שהמחיר צריך להיות סביר. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה צריך להגדיר כדי להתחבר לרשת כזאת (חינמית)? כדי להיות יותר ספציפי: יש לי מתאם USB 802.11b. Operation Mode- Infrastructure או Ad-Hoc? ומה צריך להיות ה-SSID? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג איך ניתן לשלוח פקס כאשר המחשב מחובר אך ורק לאינטרנט מהיר בכבלים (אין קו בזק)? מה צריך לקנות? אני צריך אמצעי בו ניתן לשלוח גם קבצי וורד כפקס, וגם דפים עם כתב יד שיסרקו וישלחו כפקס.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
קודם כל מה אני רוצה: לחבר 2 מחשבים ניידים ברשת אלחוטית (עם ROUTER של D-LINK נראה לי ה714P). עכשיו אני משתמש ב ADSL 1.5 אבל רק מחשב אחד יכול להיות מחובר בו זמנית ואם אני רוצה לגלוש במחשב השני אני צריך להעביר את הכבל. עכשיו אני רוצה להקים רשת שאני יוכל לגלוש בו זמנית עם שני המחשבים, אבל אני לא יודע איך עושים את זה בלי SERVER שמחובר כל הזמן והמחשבים האחרים מתחברים דרכו (כי צריך "לחייג" לספק כדי להתחבר לADSL כל פעם וזה לא כמו כבלים ישר מחובר). יש אפשרות? הרי 2 מחשבים לא יכולים להתחבר על אותו שם משתמש באותו זמן בADSL, אז איך אני עושה את זה? עדיף להחליף לכבלים? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית מבוססת על כבלים ללא חייגן המודם שלי הוא TERAYON TJ715X אין לי ראוטר, יש לי סוויץ' שמחובר ישירות למודם ומשם ל3 מחשבים. המוכר בחנות בזמנו אמר שאין צורך בראוטר (נועה מחשבים) והסידור הזה עובד כבר כ5 שנים. לאחרונה נתקלנו בבעיית איטיות קשה ברשת, עמודי טקסט בקושי זזים, תמונות נטענות לאט ועל STREAMING אין בכלל מה לדבר. משיחה של אבא שלי עם הוט המוקדנית טענה שהיא אינה רואה בעיות מהצד שלה. לאחר ניסוי קטן של חיבור המחשב ישירות למודם הבעיה נפטרת ואפשר לראות סרטונים בזרימה מלאה. ניסיתי להחליף פורטים בסוויץ' ומשחקים בסגנון אבל בעיית האיטיות לא נפטרת. האם למישהו יש רעיון לפתרון תוכנה\שינוי הגדרות מסויים או שהבעיה היא כנראה בסוויץ' ונדרש להחליפו? (ואם כבר אז בראוטר?)
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום (: אני כבר יותר לשנה עם הראוטר הנוראי של הוט- ההוטבוקס, ולצערי חוויתי איתו לא מעט בעיות .. אז רציתי קצת עזרה מהמומחים, המהירות שלי היא 100 מגה ואני רוצה לקנות ראוטר משהו עד 300 ש"ח, חשוב שיהיה גם אלחוטי . ובבקשה גם מדריך להגדרת הראוטר כמו שצריך (הראוטר החדש כמובן) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי את המתאם האלחוטי WN320G שמחובר לראוטר אלחוטי של TP LINK דגם WR541G שאני משחק בסרברים מסויימים בCSS תמיד לאחר דקה ~ של משחק יש תקיעה של המשחק ( השחקן נעצר במקום) ולאחר 10 שניות בערך יש התנתקות מהרשת האלחוטית(שמאובטחת ) גם בשיחות בסקייפ זה קורה די הרבה יש סרברים שזה לא קורה בהם בכלל.. למישהו יש מושג למה זה קורה? הקליטה היא על 48MBPS~
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה: pathping Tracing route to ip113.dyn1.berchem3.schedom-europe.net [83.101.56.113] over a maximum of 30 hops: 0 My-PC [192.168.0.3] 1 192.168.0.1 2 87.68.52.200.cable.012.net.il [87.68.52.200] 3 BRAS-MRK-02-CORE-Lo.bb.012.net.il [212.199.17.7] 4 CORE-1.MRK-vl744.bb.012.net.il [212.199.139.17] 5 BRDR.MR-01-gig0-1-0.bb.012.net.il [212.199.5.33] 6 EDGE.FRA-02-RE1-so-2-2-0-0-0.bb.012.net.il [80.179.166.105] 7 EDGE.FRA-02-RE1-ae0-282.bb.012.net.il [80.179.166.161] 8 1-2.r1.fr.hwng.net [80.81.192.224] 9 unknown.hwng.net [209.197.1.178] 10 2-1.r1.br.hwng.net [69.16.190.86] 11 dommel-3.br.hwng.net [69.16.190.246] 12 vlan2…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן חברים, ברשותי נתב מסוג Edimax BR-6504n שעבר עדכון קושחה לגירסה 1.47 שממירה אותו לדגם BR-6504IL. כשאני מריץ בדיקת פורטים פתוחים של http://www.canyouseeme.org (או כל אחד אחר), כל הפורטים סגורים, כולל אלה שהגדרתי במפורש בport forwarding של הנתב. אני נלחם עם זה כבר כמה שבועות וסובל מהתנתקויות של כל מיני תוכנות (אני עובד על Mac OS X 10.5). גם במחשב הPC שברשותי (עם Windows XP) הפורטים סגורים, אז זו לא בעיה של מערכת ההפעלה. הfirewall המובנה בשני המחשבים כבוי לחלוטין. הלכתי בדיוק לפי המדריך הזה, פתחתי את הפורטים המתאימים גם בport forwarding וגם בvirtual server, עדיין לא עובד. מישהו יודע איך אני אמור לפתור את הבעיה הזו? האם הפורטים 25, 80 וכו' אמורים להיות פתוחים או שהנתב סוג…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו 2 מחשבים נייחים ואחד נייד מה אני צריך בשביל לחבר את 3 אלה וגם את זה שאני כותב ממנו ברשת אלחוטית? אני פשוט לא מבין כלום בתחום... יכול להיות שאחד או 2 מחשבים נייחים יחוברו עם כבל אז אמורה להיות אפשרות כזאת... תודה=]
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה ? איזה מהירות הוא? (פשוט תנו חוות דעת ) תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 מחשבים - 2 לאפטופים אוחד נייח. אחד הלאפטופים עובד על מערכת ויסטה והשנים האחרים על XP. יש לי בבית רשת אלחוטית, כאשר המחשב הנייח מתחבר ברך כבל רשת קוי. עד לפני שבוע הרשת עבדה כמו שצריך, יכלתי לשתף קבצים ומדפסת כמו שצריך, אבל לפני כשבוע משהו השתמש. מאז אני לא יכול לשתף כמו שצריך קבצים ומדפסת. ניסיתי להגדיר את הרשת מחדש, אבל כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב עם הויסטה לאחד המחשבים, אז זה מראה לי את השגיאה network path not found - 0x80070035 מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? חיפשתי בגוגל פתרונות, אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש לציין שהנתב עובד כמו שצריך, כיון שהוא מחובר ישירות לאינטרנט, ויש אינטרנט בכל המחשבים. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי ושני מחשבים אשר מחוברים אליו, לא עשיתי בינהם רשת ואני רוצה לדעת איך עושים ואיך אני יכול לשלוח משהו להדפסה במחשב השני אליו מחוברת המדפסת?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
טוב פתחתי את המחשב ווינדוס כתב לי הודעה לפני שהוא נפתח עכשיו יש לי אינטרנט שפועל לפי השיטה החדשה של אינטרנט שעובר דרך החשמל עכשיו פתחתי את המחשב שלי והוא כותב לי שהקישריות לא מלאה או חזרה ובשאר הבית עובד מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש מספר אתרים שמהם אני מוריד, לא משנה איזה קובץ, במהירות גבוהה בהתחלה, ואז כשחצי מהקובץ יורד, ההורדה נהיית איטית ואיטית יותר. במי זה תלוי? (תוכנת הורדה, שרת, תשתית, ספק)
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס WIFI למחשב האישי על מנת ליצור רשת ADHOC עם הלפטופ שלי IBM T42. מי החברה שמובילים היום בכרטיס WIFI למחשב? מה עדיף - USB DONGLE או PCI? איזה תקן מומלץ ? (802.11g ?) האם זה מחייב ששני הכרטיסים יתמכו בתקן זה? מישהוא יודע מה התקן של הLAPTOP שלי IBM T42? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-