רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
קראתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953884,00.html הLYNKSYS הכי מצא חן בעייני אבל באחת התגובות נרשם: "כרגע גירסת הממשק שלו תומכת אך ורק בחיבור כבלים ללא חייגן. ה-FIRMWARE הנוכחי לא מכיל בתוכו תמיכה בחייגנים כלשהם, הוא אמנם עשוי להתחבר לPPTP ו-PPPOE אבל הוא מתנתק לאחר זמן מה. כרגע, מי שמחובר בכבלים ללא חייגן, אני אישית הייתי ממליץ לו על זה" וכמובן שאני מחובר דרך הכבלים בחייגן... מה עושים? קראתי כמעט את כל הפורום הזה ואני לא מוצא אחידות דעים. תודה לכל המגיבים- אתם נהדרים. אורי
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית שכולם מחוברים בבית דרך רשת חוטית הראוטר שלנו הוא Edimax 6104k 3 מחשבים גולשים חלק בלי שום בעיות, ורק במחשב שבחדר שלי יש כל הזמן התנתקויות . ההתנתקויות לא קבועות זה יכול להיות כל דקה וזה יכול להיות אחרי חמש דקות וגם אחרי שבע . דרך אגב ההתנתקויות ל2-5 שניות וזה תוקע את כל המחשב כשאני שומע שיר פתאום השיר נתקע ושומעים את אותו צליל רצוף מלא פעמים עד שהאינטרנט חוזר והשיר ממשיך כרגיל. אין לי מושג מה הבעיה! ומאיפה היא נובעת הבית שלי הוא בית חדש וכל הכבלים מועברים בקיר ויש לנו ארון תקשורת שאליו מגיעים כל הכבלים מכל המחשבים אל הראוטר דרך אגב המודם נמצא אצלי בחדר!וגם ממנו עובר כבל לראוטר! הלוח אם במחשב שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L אני חייב עזרה דחוף כי זה מטריף או…
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לא הייתם רוצים מהירות כזו בבית? הלוואי עלי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני עובד על תשתית רשת בבית שלי, הכבלים שהועברו הם מסוג CAT 7, קונקטורים מסוג RJ45 לא יעשו את העבודה, ואני מנסה להשיג את הRGG45 אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם אני אשמח לדעת במידה ולא, האם RJ45 מסוכך (ברזל, לא פלסטיק) CAT6, יעשה את העבודה?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי Windows Vista שחובר לראוטר בצורה קווית, ולמחשבים אחרים בצורה אלחוטית. תחילה, המחשבים האלחוטיים יכולו להתחבר למחשב שלי על ידי הקשת ה- IP של המחשב שלי, אך לפני מספר ימים התקנתי Kaspersky anti virus ועדכנתי את המערכת של Windows Vista, מאז המחשבים הפסקו לזהות אותי, ורק אני יכול להתחבר אליהם. - אין ברשותי Fire Wall. - כל מחשבי הרשת בעלי Windows XP, רק שלי Windows Vista. - הפורטים של ה Fire wall פתוחים! - ה Fire wall של Windows כבוי בכל המחשבים. - ה שיתוף מידע של Windows Vista פעיל! * הבעיה התחילה באותו יום שהתקהנתי את עדכוני ה Windows ו Kaspersky anti virus. אני חדש כאן, כך שאם ההודעה הזו נמצאת בפורום לא נכון אני מצעטר מאוד. תודה מראש, Vergil
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג אצל בזק וזהב ל 2.5 על 150K(UPLOAD). עכשיו יש לי 1.5 על 96K.האם אני ארגיש בהבדל?(אני עם ראוטר כך שלכל אחד יוצא 1.25 על 75) תודה וסופ''ש נעים,עומר
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות את הנתב של linksys אבל שמעתי שיש לו בעיה בחיבור l2tp האם אני יוכל לקנפג אותו שהוא יעבוד לי בחיבור לכבלים? 2.האם הכרטיס האלחוטי שלי יעבוד למרות שהוא בתקן b והראוטר בg?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש ברשת שתי מחשבים, נקרא להםX ו Y. המודם מחובר לX, שיתוף אינטרנט עובד בלי בעיות, שיתוף מדפסת עובד, שתיהם באותו Workgroup ושכותבים username\\ מX לYאפשר לגשת אבל הפוך, מY לX לא עובד. כשלוחצים על View Workgroup computers, מתקבלת ההודעה הבאה איך אפשר לפתור? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עם טווח קליטה yuc ללא הורדה בביצועים האלחוטיים. אחד שיחליף את הגרוטאה מבזק. יש לי 10MB תקציב עד 200
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, האם אני יכול באיזה שהיא דרך להשאיר את ה IP שלי קבוע? גם אם אני מתחבר מחדש. בתודה מראש, עומר אפרת.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
צריך את זה למי שיודע, להגדרות האימייל במסך הLCD שלי..
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאותו היום שקניתי ראוטר וחיברתי אליו את מודם ADSL.. יש אתרים מסויימים, לדוגמא EBAY, WOW-EUROPE ועוד רבים שמפסיקים לפעמים לעלות, נסיתי לעשות אליהם פינג ואני מקבל request timed out ולעיתים אחרי מספר דקות הם פתאום כן עולים, הבעיה חוזרת על עצמה ללא הפסקה כל יום. הראוטר שלי הוא של NETGEAR, והמודם של ROTAL מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר מיואש. בהתחלה חשבתי שמדובר על הפורט של SSL ופתחתי אותו (443) ולא עזר... יש לך רעיון חברים?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב Netgear שפועל רק כנקודת גישה אלחוטית, מודם Speed Touch וחייגן במחשב (Xp) המשמש גם שרת אינטרנט, למספר מחשבים בחבורים שונים. ברצוני לבצע שינוי כך שחבור האינטרנט לא יהיה תלוי בשרת. שאלותי: 1. מה עדיף? לשנות את המודם לPRO או לקנפג את NetGear שיתפקד גם בתור נתב? 2. אני לא מצליח לקנפג את Netgear על מנת שיפעיל את המודם, מה השינוי שיש לבצע במחשב?, כרגע יש לי חייגן רגיל . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום קראתי שאפשר להגיד למודם שיתעלם מההגבלת מהירות שהספק נותן לו ואז אני יוכל להוריד בלי הגבלת מהירות באינטרנט. האם זה נכון, ואם כן אז איך עושים את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בפרוטוקול FTP ? אני יודע שיש ROUTER של ASUS שיש לו 60 גיגה פנימי וגם תוכנת BITTORRENT פנימית אבל אני מחפש FTP
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מתנתק מ013 ברק בסוף החודש - מהי הספקית המעודפת שכדאי להתחבר אליה נמאס לי כבר לריב עם ספקים על מהירויות נמוכות וכו'
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני משחק שני משחקים ברשת, אמריקן ארמי וקוד4, בקוד4 הפינגים בסדר ובאמריקן ארמי כל השרתים עם פורט אחיד חוץ מכמה בודדים (והם עם פינג טוב) פורט 1716 והם בפינג מעל 400. למה זה ככה והאם זאת בעיה בספק?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מדובר על רשת של 3 מחשבים, אחד מהם נמצא בקומה למעלה. מה אני צריך לקנות ומה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתקנת רוטר NETGEAR WGR614v5. יש לי מודם של אלקטל (5 נורות) של בזק עם חיבור של אינטרנט זהב. כאשר אני מנסה להתקין את הרוטר לפי הדיסק והשלבים ובדיקת עשרות פעמים שהחיבורים תקינים והנורות דולקות בצורה תקינה ברוטר. בשלב ההתקנה המחשב מאתר את הגדרות הרשת שלי ונותן לי את ה-IP ואת הDNS שלי לאחר מכן אני מתבקש לנתק את המודם ולחבר את הרוטר למודם ולמחשב, כעת תוכנת ההתקנה מנסה ליצור רשת חדשה לאחר מספר דקות מתקבלת לי הודעת שגיאה שמבקשת ממני לבדוק שהחוטים מחוברים בצורה תקינה - לא ברור מה הבעיה כי כמו שצינתי החוטים מחוברים והנורות דולקות בצורה תקינה ברוטר (אני בטוח שזה לא בעיה בכבלים - כי אני מצליח להתחבר למודם הרגיל עם 2 הכבלים בנפרד). ניסיתי לבדוק עם מחשב אחר ו…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לא מצאתי משהו שמסביר איך עושים זאת במבחינת הגדרות. מבחינת חומרה הבנתי שאני צריך ראוטר שאותו אני מחבר לכל אחד מכרטיסי הרשת במחשבים וגם מחבר את המודם שברשותי לראוטר, החיבור הוא בכבל רשת רגיל או מוצלב? ושוב האם ישנו מדריך כלשהו שמסביר איך עושים זאת מבחינת הגדרות?
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
משהו מוזר כזה.. יש לי ראוטר 3com officeconnect 11g וכשאני מאפס לו את הסיסמה דרך ה-details הוא כל הזמן מוסיף מספרים נגיד ה-SSID הוא XXX אז עכשיו הוא XXX 2 ובפעם הבאה הוא XXX 2 2 ואחרי זה XXX 2 2 3, איך אני עושה שזה יהיה השם הרגיל?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט, ואתמול התקנתי עידכון לדרייבר ZyDAS ZD1211 802.11 b+g Wireless LAN של מתאם edimax ew7317. מאז אני לא מצליח להתחבר לנקודת גישה שיש לי.. זאת אומרת ew 7206agp גם של edimax וגם לפעמים tbh לא מצליח להתחבר לראוטר.. אני לא יודע איך אוכל להוציא את העידכון.. ניסיתי להסיר אותו דרך ווינדווס אופדייט.. והוא לא היה ברשימה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לאיזו חנות יש אותו במלאי *או* שיש להם זמן אספקה שיותר מהיר מ10 ימים ככה? פשוט הזמנתי אותו ביחד עם הנייד שלי מפנדה והם התקשרו ואמרו שאין להם אותו והציעו להחליף לG במקום הGL. ואם ליבואן אין במלאי, האם בכל זאת לקחת את הG? עכשיו שאלה. עד כמה רשת אלחוטית עוברת קירות רגילים, לא ממד או משהו,ועד כמה היא רגישה להפרעות חיצוניות? העניין הוא כזה. יש לי פה מבנה בצורת C, עם 2 קירות באמצע.. משהו כזה X -------------------| | | Y | | -------------------| X X מחשב. בקו ישר המרחק הוא משהו כמו 15-17 מטר, עם 2 הקירות האלו. רשת חוטית היא לא אפשרות לטעמי, פוסל את כל עניין הניידות של הנייד. עכשיו, האם הWRT54GL שימוקם ליד אחד האיקסים מסוגל לעבור…
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעסקתי ברשתות .. אז אני לא יודע מה חדש מה ישן אז קיצר אני צריך ראוטר עד 350 שקל בשביל 4 מחשבים .. שיהיה לו Port Forwording ו Firewall מובנה יתקבל בברכה תודה .
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הסכמה המומלצת לחיבור הרשת הביתית, כך שברגע שאחבר מכשיר לשקע התקשורת, הוא יהיה מחובר ליתר המכשירים/מחשבים במהירות גיגה, ובנוסף, כל אביזר התומך ברשת אלחוטית, יזוהה ברשת, ותהיה לו גישה לכל המחשבים המחוברים לקיר. ברשותי: 1) מודם בזק (600E) 2) ראוטר אלחוטי אורנג (סימנס) 3) סוויץ אדימקס 8 פורטים 1 גיגה ביט. 4) 15 נק' בקיר המחוברות לארון תקשורת בכבל CAT7 (רק 8 פעילות בו זמנית, מקסימום.) אני מתלבט בין שתי אפשרויות: 1) קו בזק -> ראוטר אורנג(סימנס-אורנג) --> סוויץ --> מכשירים 2) קו בזק -> מודם בזק --> סוויץ --> מכשירים + ראוטר אלחוטי(סימנס-אורנג) אני מעוניין שיהיה שיתוף מלא בין הרשת האלחוטית לקווית, וגם שהרשת לא תהיה תלויה בשרת. כלומר גם אם…
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-