רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס רשת שאני לא ידוע את שם היצרן, ואני זקוק לדריוור מכיוון שהוא לא משוהה על ידי הווינדוס על הכרטיס רשום : topsearch TS M 8VOC Pulse h1012 ניסיתי לחפש דריוורים ולא ממש הצלחתי
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני צריך לאכסן אתר בחינם. מחפש משהו פשוט בלי יותר מידי פרסומות. מדובר באתר מאוד פשוט. דפי HTML וכמה תמונות. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני, אבל: שלשום הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו ומאז כל פעם שאני נכנס לוואלה! אני לא רואה את כל התמונות הקטנות (הריבועים של הכתבות בעמוד הראשי ובעמודי המשנה) מישהו מכיר את התופעה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
השאלה היא כזו - האם אני יכול לשתף אינטרנט איתו באופן חוטי 2 מחשבים ולחבר אליהם מחשב שלישי באופן אלחוטי??
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לחבר שלי ראוטר של D-LINK והוא חוסם לו את הSoulseek (תכנת שיתוף קבצים ללא מכירים שביניכם) ניסנו לשחרר לה את הפורט אבל הראוטר לא מוותר. אולי עשיתי משהו לא נכון, מישהו יכול לתת תדריך קצר ולחשוב איתי למה אולי?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני לומד כרגע במסגרת סיסקו, תואר ל-CCNA ועלי להעביר הרצאה לכתה. אני מרצה על TELNET ו-TCP/IP application layer . אני לא כל כך מוצא אתרים רציניים עם חומר. עם תוכלו לעזור לי, אני אשמח מאוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ראוטר אלחוטי עם אנטנה. לאחותי יש נייד עם WIRELESS מובנה כמובן וכל מה שנישאר זה הנייח שלי ואז נוכל להסיר את הכבל. אני לא מבין כלום בכרטיסי רשת. ראיתי כרטיסי רשת אלחוטיים שבאים בצורה של חיבור USB, וראיתי כאלה שמתחברים ל PCI עם אנטנה בהם מה עדיף? הבנתי שהעסק לא יקר ואני אשמח לא להוציא יותר מ 100 שקל על זה. תודה מראש. אגב, הראוטר נמצא בדיוק מטר וחצי ממני מאחורי דלת עץ חלולה (בחדר של אחותי)
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! קראתי מדריך באתר אחר שמסביר בעברית איך ממירים חזרה מ-510 ל PRO ויש לי בעיה בסוף. בסוף צריך שהמודם יעשה SWITCH בין שתי גרסאות התוכנה שקיימות בו ויפעיל את גרסת הPRO, בשלב הזה המודם מאתחל את עצמו כמו שכתוב במדריך ואומנם.. נשאר כמו שהיה 510. מישהו הצליח לסיים את ההמרה בהצלחה? פרטים נוספים: בוודאי ישאלו אותי אם יצרתי את הקובץ הריק הנוסף, אז ביצעתי ממש צעד אחר צעד כמו במדריך כולל התנתקות מהאינטרנט וכלום לא עזר, גם כפתור הRESTORE DEFAULTS לא עשה את העבודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש כתבה של Ynet מחשבים על אתרים חינמים שאפשר לאחסן בהם אתרים. חיפשתי מלא זמן אבל לא הצלחתי למצוא. אני בטוח שהכתבה קיימת (או לפחות הייתה קיימת) כי קראתי אותה כשהיא התפרסמה. מישהו יכול למצוא לי אותה?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל זה כאילו האיטרנאט מהיר מדי הוא לא מספיק את המהירות כזה ואז נתקע ואני צריך לעשות לו רענן עכשיו לא יכולתי להוריד כמאט ולגלוש על מהירות 2 מגה צלצלתי לה בזק עם בדקו הכל היה תקין נתנו לי להריץ.. תוכנה בשם tcpip והיא סידרה לי הכל מהירות הורדה אני מוריד 280 320 מתחיל אבל הגלישה נשארה מהירה אבל כזה תקיעות ... מהמהירות מה אפשר לעשות
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה: pathping Tracing route to ip113.dyn1.berchem3.schedom-europe.net [83.101.56.113] over a maximum of 30 hops: 0 My-PC [192.168.0.3] 1 192.168.0.1 2 87.68.52.200.cable.012.net.il [87.68.52.200] 3 BRAS-MRK-02-CORE-Lo.bb.012.net.il [212.199.17.7] 4 CORE-1.MRK-vl744.bb.012.net.il [212.199.139.17] 5 BRDR.MR-01-gig0-1-0.bb.012.net.il [212.199.5.33] 6 EDGE.FRA-02-RE1-so-2-2-0-0-0.bb.012.net.il [80.179.166.105] 7 EDGE.FRA-02-RE1-ae0-282.bb.012.net.il [80.179.166.161] 8 1-2.r1.fr.hwng.net [80.81.192.224] 9 unknown.hwng.net [209.197.1.178] 10 2-1.r1.br.hwng.net [69.16.190.86] 11 dommel-3.br.hwng.net [69.16.190.246] 12 vlan2…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב נייד ואני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי. יש לי מחשב נייח אחד עם מודם + B FOCUS ROUTER 312 התשתית של בזק 2.5 מגה. הבית לא גדול והמרחק בין המחשב לסלון וחדר שינה בו אני נמצא עם הנייד הוא 5-6 מטרים בלי קירות ממ"ד. האם אני יכול חבר אל המודם הזה נתב אלחוטי פשוט וליצור רשת אלחוטית ? יש באופיס דיפו מבצע יחד עם בבילון שמונה על שני נתבים כשעל זה - TP-Link TLWR841N ראיתי ביקורות טובות. או שאולי כדאי לי בכלל להחליף למודם עם נתב כמו שבבזק הציעו. תודה על עזרה.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים, אחד עם אקספי השני עם 98. ואני לא יכולל להכנס ממחשב אחד לשני וההיפך.(עד לפני חודש יכלתי.. לא יודע למה פתאום לא). מהאקספי ל98 שאני מנסה להכנס זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. ומה98 לאקספי זה מבקש סיסמא(לא זכור לי שהגדרתי מתישהו סיסמא..). מה אפשר לעשות? וזה לא קשור לפיירוול או משהו.. הרשת מחוברת עם כאבל מוצלב וחוץ מהבעייה הזאת הכל פועל. תודה! *בדקתי עכשיו והמחשב עם ה98 היה מוגדר בקבוצת עבודה אחרת, אז שיניתי את הקבוצת עבודה לזאת שבXP והפעלתי מחדש, אבל זה עדיין לא פועל.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בבית 3 מחשבים (2 נייחים 1 נייד) שמחוברים ברשת ולפני כמה ימים הדפדפנים (אקספלורר, פיירפוקס) באחד מהמחשבים הנייחים הפסיקו לעבוד ולא ניתן לגלוש במחשב הזה אבל כן ניתן למשל להתחבר למסנג'ר או סקייפ (יש לציין שבשני המחשבים האחרים הכל עובד כרגיל). כאשר ביטלתי את הרשת ויצרתי חייגן למחשב הזה הכל עבד כנדרש והיה ניתן לגלוש כרגיל. לאחר שהפכתי שוב את המודם לראוטר חזרה הבעיה בדפדפנים של המחשב הזה. יש למישהו מושג מה צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רב החלפתי מחשב ובחדש יש vista אני מחפש דריבר למודם ITeX ADSL PCI עבור vista או פטרון אחר להתחברותל adsl יבורך מי שיעזור תודה
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המוצר הנ"ל:DSM 320 מה שבעצם המכשיר הזה עושה הוא מתחבר למחשב בצורה אלחוטית(...או לא) והוא גם מתחבר לאינטרנט דרך המחשב והוא סורק את המחשב לכל הקבצים של מוזיקה תמונות וסרטים ודרך תפריט פשוט ניתן לצפות בכל הנ"ל בטלויזיה.(וכן אני יודע שאפשר לחבר כבל ל-TVOUT ולראות אבל המכשיר הזה עושה הכל בצורה חלקה והוא כולל עוד כמה פיצ'רים נחמדים וחשוב מכל הוא עושה את זה בצורה שגם אישתי תוכל להנות מהמכשיר ללא ידע במחשבים-פשוט מדליקים את המכשיר ובעזרת השלט רואים מה שרוצים!) כמו כן הוא מנצל את חיבור האינטרנט בכדי שיהיה ניתן לשמוע רדיו גם מהאינטרנט. למוצר יש תג מחיר לא זול של 1,300 ש"ח בארצנו הקטנה ומלאת המיסים... אבל למרות המחיר חשקה נפשי במכשיר הנ"ל למרות תג המחיר שלו, ורציתי לשמוע את דעת…
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעסקתי ברשתות .. אז אני לא יודע מה חדש מה ישן אז קיצר אני צריך ראוטר עד 350 שקל בשביל 4 מחשבים .. שיהיה לו Port Forwording ו Firewall מובנה יתקבל בברכה תודה .
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
linux 9.2 המודם מחובר דרך הכרטיס רשת! לוח אם של Abit NForce2 כרטיס רשת on board יש למישהו מושג איפה אני מוצא דרייברים לדבר הזה בישביל לינוקס?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, איך אני פותח פורטים לאימיול/ביטורנט בFW של kaspersky internet security 6 תודה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים שידרגתי את האינטרנט שלי מ-15 ל-20, ועקב השידרוג קיבלתי ראוטר d-link vdsl n 6740u של בזק. עכשיו בדקתי, ובאמת יש לי 20 מגה והעלאה של 3 מגה. אני מנסה להוריד דרך התוכנה של utorrent קובץ כולשהו עם הרבה סידרים ובמקסימום אני מגיע ל-300k כשאני אמור להגיע ל2.5 מגה הורדה. וזה קורה לי בכל הטורנטים שאני שם להורדה, זה פשוט לא עובר את המהירות הזו. וסתם ניסיתי להוריד ישירות משרת של steam וזה כן הגיע ל-2.5 מגה. עכשיו רציתי לשאול איך אני יכול לפתור את הבעייה? שמעתי שצריך לפתוח פורטים, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, או איזה פורט יש לutorrent. אשמח אם תעזרו לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אם יש לי שטח אכסון (בחינם) ודומיין, איך אני מגדיר את רשומות ה-DNS? אצל המארח? במקום אחר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי רשת ביתית בהתאם למדריך שמופיע באתר זה והכל פועל חוץ משיתוף האינטרנט. יש לי שני מחשבי WINDOWS 2000 עם כרטיס רשת אחד בכל מחשב, מודם אלקטל לא משודרג ו-HUB עם כניסת UPLINK. החיבורים בסדר כי שיתוף קבצים ומדפסות עובד והאינטרנט עובד על ה"שרת". הבעיה היא שאי-אפשר להגדיר שיתוף אינטרנט... הוא אומר שאסור יותר מכתובת IP אחת ונותן לי שגיאה 767. למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני נמצא בתשתית 12M הוט עם 012 לפני מספר ימים החליפו לי ל"הוטבוקס" החדש של הוט שהוא גם ראוטר עם אנטנה פנימית מאז כל סרט שאני רואה במחשב המחובר ברשת אלחוטית נתקע כל הזמן ולא ניתן לראות רצוף הבעיה לא היתה קודם עם אותם מחשבים ומרחק-רק הראוטר היה של "אמביט" כיצד ניתן לפתור את הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-