רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לשדרג אצל בזק וזהב ל 2.5 על 150K(UPLOAD). עכשיו יש לי 1.5 על 96K.האם אני ארגיש בהבדל?(אני עם ראוטר כך שלכל אחד יוצא 1.25 על 75) תודה וסופ''ש נעים,עומר
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 נתבים:: 1. מודם נתב משולב של בזק 2. נתב פרטי שרכשתי (אינו מודם) כרגע המצב הוא כזה: נתב 1 מוגדר על Bridge נתב 1 משדר SSID אך לא מציג אותה נתב 1 לא מאפשר DHCP נתב 2 מוגדר על PPPoE נתב 2 משדר SSID ומציג אותה נתב 2 מאפשר DHCP התקשורת בין הנתבים באלחוטי (אין שום כבל שמחובר לנתב 1) כאשר מתחברים אלחוטי לנתב 2 - יש קישוריות לאינטרנט כך שנכון לעכשיו, ה-AP עובד. עכשיו העיניין הוא כזה, הנתבים נמצאים בקומות שונות, כאשר בקומה התחתונה נמצא נתב 1 ובקומה העליונה נמצא נתב 2. בקומה העליונה יש קליטה טובה ובקומה התחתונה הקליטה לא משהו. מה שעשיתי זה אפשרתי לנתב 1 להציג את ה-SSID שהוא משדר והחלה לה בעייה... מכיוון שנתב 1 אינו מאפשר DHCP אני מקבל APIPA, אך לא ויתרתי וניסיתי להתחכם ק…
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי במחשב הנייח, שאליו מחוברת המדפסת, וינדוס 7 ובנייד יש 7/XP הגדרתי שיתוף של המדפסת כמו שמגדירים כונן/תיקיות למינהן וניסיתי לשלוח קובץ מהמחשב השני אבל ההדפסה לא יצאה לפועל.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם יש לי רשת מנותבת דרך נתב אדימקס 6104. לנתב מחוברים שלושה מחשבים ושלושתם מופיעים ברשת. כמו כן מחוברת מדפסת עם כרטיס רשת וגם המדפסת מחוברת לנתב. הבעיה היא שאני יכול לגשת למדפסת רק משני מחשבים. מהמחשב השלישי אני לא מצליח להתחבר. אני גם לא רואה את המדפסת על מחשב זה. אשמח אם תוכלו לתת לי עצה (רצינית ועינינית) איך לעשות כך שגם מהמחשב השלישי יהיה ניתן להוציא הדפסה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר CISCO 881 W שבעיקרון מיועד לעסקים האם אפשר לחבר אותו לרשת ביתית? לא ראיתי בפלגים אפשרות לחיבור קו טלפון
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי מדריך באתר אחר שמסביר בעברית איך ממירים חזרה מ-510 ל PRO ויש לי בעיה בסוף. בסוף צריך שהמודם יעשה SWITCH בין שתי גרסאות התוכנה שקיימות בו ויפעיל את גרסת הPRO, בשלב הזה המודם מאתחל את עצמו כמו שכתוב במדריך ואומנם.. נשאר כמו שהיה 510. מישהו הצליח לסיים את ההמרה בהצלחה? פרטים נוספים: בוודאי ישאלו אותי אם יצרתי את הקובץ הריק הנוסף, אז ביצעתי ממש צעד אחר צעד כמו במדריך כולל התנתקות מהאינטרנט וכלום לא עזר, גם כפתור הRESTORE DEFAULTS לא עשה את העבודה.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני לדעת מה אני צריך על מנת לעשות רשת בין שני מחשבים ללא ics מכיון ואני רוצה חיבור קבוע לאינטרנט ללא תלות במחשב של אח שלי אז הנה הפרטים אני רוצה חיבור לאינטרנט קבוע לשני המחשבים ושהיה שיתוף מדפסת מהמחשב של אח שלי למשחב שלי ששנינו נוכל להדפיס למדפסת הזות אני גר בהרצליה והפסק שלי ברק אין לי חיבור קבוע אני משתמש עם חיגן אז מה אני צריך? סוויץ נתב? להתקשר ולהזמין חיבור קבוע ? מה ? תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
עברתי לרשת אלחוטית עם נתב של ASUS מבזק ,וקצב הורדה של קבצים מאינטרנט ירד משמעותית איזה הגדרות מומלצות כדי להגדיל את קצב ההורדה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של לינקסיס - האם ישנה דרך לדעת מי מתחבר לראוטר (מי מעביר/מקבל מידע דרך הראוטר?) אני רוצה לבדוק אם יש מישהו (שכן למשל) שמתחבר לראוטר שלי. המהירות אינטרנט אצלי ירדה משמועתית לאחרונה. תודה למי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כבל רשת מיציאת הethernet אל יציאת הlan בפליסטיישן 3 ולהפעיל את האינטרנט שם כwired connection אבל עדיין זה לא מתחבר לי...למרות שלפי מה שהבנתי אכן צריך לחבר ככה את המודם לps3. יש לי אינטרנט בכבלים של נטוויזין....מישהו יודע מה הבעייה איך בדיוק אני אמור לחבר את המודם לps3 ?
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר ומודם. המודם והראוטר עובדים בצורה תקינה וגם במחשבים הניידים שמתחברים אל הרשת האינטרנט עובד. הבעיה היא במחשב המארח, אני בד"כ לא מכבה אותו ומשאיר אותו פתוח בלילות. הלילה כנראה הייתה הפסקת חשמל או משהו אחר שגרם לו להתכבות ולהידלק מחדש. כשניסיתי לגלוש באינטרנט ראיתי שהוא לא עובד. ניסיתי להיכנס לממשק רשת של הנתב, והוא לא נכנס אליו. תודה לעוזרים... *עריכה* ניסיתי לבדוק את הIP של המחשב המארח ולפי הIPCONFIG זה לא מה שאמור להתקבל (192.168.0....) וגם לא מופיע DEFAULT GATEWAY
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז ככה.. קיבלתי המלצה מחבר טוב. שאם אני רוצה ראוטר באמת חזק שיעשה את העבודה. זה רק ראטורים של חברת Netgear.. מישהו מכיר ? שמע עליהם.. הוא גם הביא לי דגם ספציפי.. אם אתם רוצים אני אפרסם אותו כאן .. 8) אחלה תודה .
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יכול להיות שנתב EDIMAX BR6104K לא תומך ב-10 מגה? הוא מוריד לי על 3 מגה.... האם להחליף אותו ואם כן לאיזה נתב? תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 ראוטרים מסוג dlink 2650u ניסיתי להפוך אחד מהם לAP. בגדול כששניהם ללא הצפנה הכל עובד. הבעיה היא כשאני שם באחד מהם הצפנה או שאני שם אותה הצפנה בשניהם הAP לא עובד (אי אפשר לגלוש דרכו). יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום נתחיל בזה שאני יזכיר שאין לי שום ידע ברשתות אז תהיו איתי עדינים יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים לראוטר של ג'יגה בייט דרך כבלים, הראוטר הוא חוטי בלבד ! קניתי עכשיו אייפוד G3 32 גיגה ואני רוצה להשתמש בו באינטרנט שלי כשאני בבית, מצאתי כרטיס רשת אלחוטי שאותו אני רוצה לחבר לאחד המחשבים בבית ושמהכרטיס הזה יצא שידור שישמש את האייפוד... אפשרי הדבר ? ואם כן מה התהליך ? הכרטיס רשת הוא ג'יגה בייט מדגם GN-WPKG... מערכת הפעלה WIN7 64BIT... תודה !
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי בתקן n שעובד גם ב5GHZ ותומך בחייגן l2tp של כבלים. התקציב הוא עד 300. יש חיה כזו? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה המעצבנת הזו(שלמעשה נמשכת כבר יותר מחודשיים אפילו). כל היום בקאשינג של הסרטים לוקח שעות על גבי שעות, כעאשר בלילה הקאשינג לוקח כמה שניות. נתקלתי בזה בstage6. ייתכן שזה קיים בעוד מקומות, לא יודע. תודה.
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר שלושה מחשבים שברשותי (2 נייחים ואחד נייד) לרשת אלחוטית הבית הוא בן 4 קומות (כל מחשב בקומה אחרת) איזה חלקים אני צריך? (בשביל שיתוף אינטרנט והדפסות) וכמה זה צריך לעלות (פחות או יותר?)
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי Internet Explorer 6 על XP והוא לא מראה טוב אתרים, ניסיתי לסיר אותו ולהתקין חדש וזה לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אתמול התקנתי נתב, שמחובר להאב שאליו מחוברים 2 מחשבים (אחד XP PRO והשני 98SE) מאז שהתקנתי קורים לי דברים נורא מוזרים.. לדוגמא אני לא יכול להתחבר לגיימספיי\all seeing eye (אבל אם אני נכנס ידנית לסרבר של קאונטר סטרייק לדוגמא זה כן פועל) וגם כשאני מנסה להתחבר ממחשב אחד לשני ולהעתיק דברים\להפעיל דברים זה מקריס לי את התוכנה (במקרה הזה הwincmd), ואם זה קורה ב98 רוב הזמן המחשב כולו קורס, או שהאינטרנט לא פועל עד שאני עושה ריסט מישהו נתקל בתופעות כאלה או יודע איך לסדר את זה? :-\
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי 2 עמדות שמחוברות בנתב גישה אל תיקיות בין המחשבים ללא בעיה אך כל פעם שאני מנסה להדפיס משהו במחשב השני דרך הרשת אני צריך למחוק את המדפסת המשותפת אצלי ולהתקין מדפסת רשת חדשה מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני חושד שיש בעיה בכרטיס הרשת שלי. העניין הוא שהכרטיס הזה מהווה חלק מלוח האם(לפי מה שאני מבין). האם ניתן בכל זאת להתקין כרטיס רשת אחר על PCI SLOT? זה לא יגרום לבעיה כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי אני בתקופה בחיי בה אני צריך להתפשר על איכות ולהתחשב יותר במחיר. לכן, אני מחפש נתב אלחוטי זול שידע לחבר בין אינטרנט ב-ADSL לבין שני מחשבים בחיבור חוטי ושניים בחיבור אלחוטי. הדירה שלי קטנה ולכן גם לא צריך טווחים גדולים מאוד. רק שיהיה זול ואמין. המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
זוכר שניתקלתי בעבר במדריך כזה >> לשיפור הגדרות המחשב >>> לגלישה מהירה יותר כנ"ל לגבי תוכנה/תוכנות שעושות את זה מישהו מכיר שיטה / מדריך / תוכנה שעובדים טוב >> ומשפרים את תוצאות הגלישה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
עריכה: נפתר.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-