עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shahar26,

יש לי windows 7 ויש לי מודם חיצוני של THOMSON וכמה פעמים ביום קורה שיש לי ניתוק של האינטרנט.. זה לא קרה לי בעבר עם xp רק בוינדוס 7 זה התחיל.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הבעיות ניתוקים האלה נ.ב יש לי גם מודם קטן של 012 של קו הטלפון

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  2. שלום נתחיל בזה שאני יזכיר שאין לי שום ידע ברשתות אז תהיו איתי עדינים יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים לראוטר של ג'יגה בייט דרך כבלים, הראוטר הוא חוטי בלבד ! קניתי עכשיו אייפוד G3 32 גיגה ואני רוצה להשתמש בו באינטרנט שלי כשאני בבית, מצאתי כרטיס רשת אלחוטי שאותו אני רוצה לחבר לאחד המחשבים בבית ושמהכרטיס הזה יצא שידור שישמש את האייפוד... אפשרי הדבר ? ואם כן מה התהליך ? הכרטיס רשת הוא ג'יגה בייט מדגם GN-WPKG... מערכת הפעלה WIN7 64BIT... תודה !

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  3. רציתי לדעת מה הסכמה המומלצת לחיבור הרשת הביתית, כך שברגע שאחבר מכשיר לשקע התקשורת, הוא יהיה מחובר ליתר המכשירים/מחשבים במהירות גיגה, ובנוסף, כל אביזר התומך ברשת אלחוטית, יזוהה ברשת, ותהיה לו גישה לכל המחשבים המחוברים לקיר. ברשותי: 1) מודם בזק (600E) 2) ראוטר אלחוטי אורנג (סימנס) 3) סוויץ אדימקס 8 פורטים 1 גיגה ביט. 4) 15 נק' בקיר המחוברות לארון תקשורת בכבל CAT7 (רק 8 פעילות בו זמנית, מקסימום.) אני מתלבט בין שתי אפשרויות: 1) קו בזק -> ראוטר אורנג(סימנס-אורנג) --> סוויץ --> מכשירים 2) קו בזק -> מודם בזק --> סוויץ --> מכשירים + ראוטר אלחוטי(סימנס-אורנג) אני מעוניין שיהיה שיתוף מלא בין הרשת האלחוטית לקווית, וגם שהרשת לא תהיה תלויה בשרת. כלומר גם אם…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by galCool,

שלום חיפשתי ולא מצאתי בידיוק איך פותחים פורטים.. אז איך עושים את זה? יש לי פיירוול של וינדוס... אוקיי מצאתי את זה: עכשיו איך אני יודע את בפורט אותו אני מעוניין לאפשר? תודה!!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by galz,

לחבר שלי נהרס המודם והוא ביקש ממני לשאול פה איזה לקנות: אלקטל החדש סמסונג ועוד אחד שהוא לא יודע איך קוראים לו שלושתם הם מודמי רשת. איזה מהם הכי כדאי לו לקחת (אני אמרתץי לו אלקטל). הוא צריך את התשובה דחוף אז אם אתם יכולים למהר זה יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  6. שלום לצוות המומחים . אשמח לעצה לפני התחייבות לספק וקניית ראוטר. עובדות בסיסיות: דירת 3 חדרים בת"א-צפון. רב המכשירים מקושרים אלחוטית - ווינדוס, מק, לינוקס (כמדיה סנטר עם XBMC), כונן רשת חיצוני, אייפונים ואייפד. צרכים - גלישה נורמלית + קליטה טובה (לא נראה לי בעייתי בדירה כזו) וקצב העברה נורמלי שמאפשר העברת תכנים מהכונן רשת (אלחוטי) וגם כצפיה במדיה מוזרמת עם VPN אמריקאי. בעבר הייתי מחובר עם הוט+בזק בינלאומי ב5 מגה וראוטר לינקסין wrt54GL הישן והטוב. גלישה הייתה טובה, הזרמת המדיה בתוך הרשת הביתית - לא משהו (-: מכיוון שאני עובר לדירה חדשה זה הזמן לרעננן הכל ככה שהשאלות הן: 1. מה עדיף - הוט או בזק? (המחירים די דומים). 2. 10-15 מגה נראה לי מספיק - תקנו אותי אם אני …

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by surrender,

שלום רב, אני מנסה להתחבר אל המחשב שלי ב remote desktop מחוץ לרשת שלי ללא הצלחה. אני משתמש בWIN XP ובנתב של level1 wbr-3406TX. הגדרתי לו לפתוח את פורט 3889 ואני מצליח להתחבר מתוך הרשת ממחשב אחר, אך לא מחוץ לרשת שלי. בתוך הרשת אני נותן לו את הכתובת שהנתב מחלק לו... זה עובד. מחוץ לרשת אני נותן לו את הכתובת שבנתב מצויין ככתובת חיצונית בצורה הבאה: xx.xxx.xxx.xxx:3889 הפיירוול WIN XP לא מופעל. לא ברור לי מה אני מפספס פה. אשמח לעזרה. תודה מראש - גדי.

8. שלום רב, 2 מחשבים עם חלונות XP המחוברים יחד לנתב אלחוטי (חיבור חוטי). במשך שנים לא היו בעיות ויכולתי לשתף מדפסות, כלומר לשלוח מסמך להדפסה מהמחשב שלי למחשב השני וההיפך, כעת פתאום לא ניתן. כשאני מנסה להיכנס ל- "מיקומי הרשת שלי" מופיעה לי הודעת שגיאה. איך אני פותר את הבעיה? אציין כי התקלה הופיעה עם התקנת אנטי וירוס חדש משולב חומת אש מסוג AVG 9.0. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by crovei,

שלום. לפי כחודש בערך פירמטתי, ואז גילתי בעיה די מעצבנת. לאחר זמן-מה שאני מחובר לאינטרנט פתאום הוא מתנתק לי ושאני מנסה להתחבר שוב, החייגן מנסה להתחבר לאיזה כתובת IP מסויימת ולא מצליח. לפני איזה שבוע-שבועיים שמתי לב שזה קורה לי בעיקר שאני עם אימיול פתוח. (יותר נכון 2 דקות אחרי שאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק). בזמן האחרון גם ה-Steam עושה לי אותו דבר.. שאני מנסה לחפש סרברים פתאום האינטרנט מתנתק. דיברתי כבר עם התמיכה טכנית של אינטרנט זהב, אמרו לי שכנראה זו בעיה בכ.רשת שלי, מה שלא נראה לי נכון כי עבדתי איתו גם לפני הפירמוט והתקנתי לו את הדרייברים האחרונים. חשוב לציין שאני לא יכול להתחבר שוב עד שאני עושה ריסטרט למחשב.. ניסיתי לכבות את המודם ולחכות קצת, לסגור ולפתוח את החיבו…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by ac1240,

משום מה אני לא עובר את ה 2.5 מגה למה זה ככה אם יש לי 54 וזה בקליטה מלאה אני אמור לשלוח על 6.75 ולא על 2.5 מה יכולה להיות הבעייה (ולא אין שימוש ברשת באותו הזמן)

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  11. Started by nesber,

אני חושד שיש בעיה בכרטיס הרשת שלי. העניין הוא שהכרטיס הזה מהווה חלק מלוח האם(לפי מה שאני מבין). האם ניתן בכל זאת להתקין כרטיס רשת אחר על PCI SLOT? זה לא יגרום לבעיה כלשהי?

12. אני יודע שגם בבזק יש לאגים אבל אני חושב שדרך הכבליםhot) יש יותר לאגים גם היה לי מלא ניתוקים מהאינטרנט והחליפו לנו מודם ועכשיו התחילו עוד טיפה לאגים גם לכם קורים די הרבה לאגים דרך כבלים?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  13. עשיתי לאח שלי רשת בין שני מחשבים WIN2K בשניהם השיתוף קבצים עובד מעולה, כמו שצריך. עם האינטרנט יש בעיות, אחרי כמה דקות "הלקוח" מתנתק מהאינטרט אבל המחשב הראשי עדין מחובר רק כאשר עושים REBOOT למחשב הראשי אז הלקוח יכול לגלוש לעוד כמה דקות אני זוכר שקראתי פה לפני המון זמן שיש וירוס שעושה את זה, אבל לא הצלחתי למצור יותר פרטים עליו תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by AboveBeyond,

אהלן , יש ברשותי לפטופ עם מודם סלולרי בנוסף יש לי גם אייפוד טאצ רציתי לדעת אם אפשר לגלוש באייפוד טאצ דרך המחשב הנייד זאת אומרת לשתף את האינטרנט ... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  15. שלום, כיום ברשותי חיבור ADSL וספק ברק. בכל פעם שאני מתחבר לאינטרנט אני מקבל כתובת IP חדשה. בקרוב אני עומד לעבור לאינטרנט של הוט (כבלים), ולהשאר עם אותו ספק. ברצוני לדעת, האם גם בכבלים, כל פעם שאתחבר מחדש לאינטרנט אקבל כתובת IP חדשה, או שאקבל כתובת IP קבועה? תודה

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by propush,

היי לכולם! תמיד היה לי נסיון טוב פה בפורומים ותמיד קיבלתי תשובות מעולות שעזרו לי להחליט, והובילו לקניות טובות. ועכשיו אני מבקש את עזרתכם עם נתב. יש לי כמה מחשבים בבית, ומה שאני צריך שהנתב יעשה זה ככה: 1. יהיה יציב - זה הכי חשוב. אני משחק (חיבור קווי) ואני צריך שלא יהיו בעיות עם זה. 2. חיבור WIFI שיקלוט בכל הבית (יש לנו שתי קומות על רבע דונם). כרגע יש לי ראוטר מאוד נחמד של LINKSYS, אבל הוא לא קולט בקומה השניה היטב. 3. אופציונאלי: אני לא יודע אם יש דברים כאלה, אבל ממש מוצא חן בעיני אם אני אוכל להגביל מהירות גלישה של מחשבים מסויימים, או לפחות לשריין רוחב פס למחשבים מסויימים (הרעיון הוא שאם אני משחק ומישהו מחליט שבא לו יוטיוב אז זה לא הורס לי את החיים). תקציב: אין לי מושג מה …

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  17. אני משתמש במודם של ECI B-FOCUS ROUTER 270PR כשאני משחק ב FS2004 במולטיפלייר ומתחבר לרשת עם עוד שחקנים אחרים קורה דבר מאוד מוזר... כאשר שחקן אחר מתנתק מהרשת אז המולטיפלייר מתנתק.... גם שאני מנסה לסגור את ה SESSION של המולטיפלייר אז ה FS2004 נתקע.... למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה??? אני כבר מיואש.... תודה מראש לכל המגיבים רונן אקשטיין המחשב שלי: p 2.4 800 mhz 512 ram

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  18. Started by er0101,

יש לי רשת של 3 מחשבים דרך סוויץ' שמחובר לspeedtouch 510 שמוגדר כנתב (PPPoE). במחשב אחד עם windows 2000 אני יכול לכתוב בשורת הכתובת באקספלורר שם אתר בעברית ולהכנס אליו דרך הנטקס המובנה באינטרנט זהב. במחשב שני עם windows xp sp2 אני מקבל invalid syntax error בכותרת של החלון ובדף כתוב this page cannot be displayed. יש פתרון? לאינטרנט זהב אין רעיון, אמרו שהם מכירים שרוגלות גורמות לזה אבל המחשב נקי והווינדוס די חדש. ד"א, איך אפשר להגדיר שרתי DNS אחרים בבמשק רשת של ה510?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by itaysp,

חשבתי על ראוטר שתומך גם באלחוטיות וגם בחיבור רגיל, וגם יציאה למדפסת אם יש כזה דבר. כרגע המודם יתחבר לראטור ועוד 2 מחשבים, ואל הראוטר יהיה מחובר כבל להאב שאליו מחוברים עוד 2 מחשבים אז צריך מנימום 4 כניסות לראוטר, אבל עדיף יותר.. אני צריך משהו זול, 350 שקל מקסימום.. אם זה נמוך מדי תגישו ואני אשנה את הדרישות תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by v_g_t,

הי, השאלה היא: איך לגרום לנייד להתחבר לאינטרנט, לעלות אתר בדפדפן? יש לי מחשב נייח שהיה מחובר לאינטרנט. החלפתי מודם לראוטר אלחוטי. ראוטר מחובר קווית לנייח. נייח התחבר לאיטרנט בין רגע לפי ספר הוראות של ראוטר. נייד מתחבר לראוטר: בחרתי רשת לפי SSID ברשימת הרשתות הקיימות במסך של Intel PROSet/Wireless בנייד. חשבתי לעצמי שזה מספיק, אבל דפדפן לא מעלה שום דף, שום אתר. אני מרגיש שזו לא פעם ראשונה ששאלים אותה שאלה, אבל בשבילי זו פעם ראשונה ואני מאוד רוצה להצליח עם עזרה שלכם. תודה מראש. ראוטר של siemens sl2-141 נייד HP עם XP PRO

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  21. Started by jambo7,

שלום מחר אני עובר מבזק ל hot בכבלים מחר יגיע אלי הטכנאי של hot עם המודם, רציתי לדעת האם לדרוש מודם מסויים ,חיבור מסויים וכד' ? בעצם אני צריך כל מיני טיפים בשביל להוציא מהטכנאי את המקסימום , תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  22. Started by gshhar,

ב-XP יש את הפקודה NET SEND אבל זה לא הולך ב-98. אני מתכוון להודעות למחשבים אחרים ברשת.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  23. איפה אפשר למצוא אתר/כתבה כלשהי למה שיהיה בעתיד עם עולם המחשבים? ב5-30 שנה הבאות?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  24. Started by parker8,

שלום, בקרוב אני קונה PS3 ורציתי לדעת איך אפשר לחבר אותו לרשת האלחוטית (כדי להעביר קבצים). כרגע יש לי רשת חוטית בבית וזה קשה לחבר גם את ה-PS3 אליה כי הוא יהיה רחוק. יש אפשרות לקנות רק כרטיס רשת אלחוטי ואז לעשות מין AD-HOCK? או שחייבים ראוטר? אם כן, אז אני מעדיף שהוא יהיה ראוטר אלחוטי כמובן אבל עם חיבורים של ראוטר חוטי... ככה שהרשת תישאר אותו דבר רק יהיה את האפשרות של האלחוט... אשמח להמלצה לגבי ראוטר כזה. תודה לעוזרים מראש נ"ב התלבטתי אם לפרסם כאן או בפורום קונסולות, בסוף החלטתי כאן כי כאן יש יותר "מומחים" לרשתות.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by אבי11,

יש לי רשת ביתית חוטית עם ראוטר אדימקס 6104. למרבה הצער, הנתב סיים את הקריירה שלו ואני רוצה לקנות נתב אחר. אשמח לקבל המלצותיכם/הצעותיכם לנתב חדש. הצרכים שלו הם די בסיסיים, חוטי, כאמור וללא כל התחכמויות. תודה

• 7 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.