רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
חברה חיברתי שני מחשבים לרשת ביתית דרך האשף של ה WINDOWS אלו הם שני מחשבים אם כרטיסי רשת וכבל מוצלב בינהם עכשיו שאני בא להיכנס למחשב הבן אני לא מצליח לעלות אתרים בדפדפן מישהו יכול לעזור תודה? אבל במחשב הבן ה ICQ וMESENGGER עולים רק הדפדפן מזייף (המחשב האב מחובר לאינטרנט דרך מודם USB).
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ואני לא מצליח שיהיה אינטרנט במחשב השני
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הוטבוקס והוא נמצא במרתף, לכן הוא לא מגיע לכל הבית ( לעוד 2 קומות) רכשתי מהאינטרנט רפיטר שישדר את האות ברחבי הבית אבל הוא לא עובד כראוי. הוט אמרו לי שיש אפשרות להעלות את הראוטר לקומה האמצעית (150₪) וכך יהיה אינטרנט בכל הבית החסרון הוא שהמחשב הנייח שלי נמצא במרתף ( אחבר אותו באמצעות כרטיס רשת של edimax) עוד אפשרות שהם נתנו היא home plug אבל זה גם יקר ואם קראתי שלא תמיד עובד אז אני אוותר שאלתי היא כזאת אם אעביר את ההוטבוקס לקומה האמצעית ואחבר את המחשב הנייח עם הכרטיס רשת האם אאבד משמעותית את המהירות ( הורדת סרטים, גלישה באינטרנט וכו) ? או שהמהירות תישאר דומה? אם לא האם יש עוד אפשרות כמו לחבר להוטבוקס (שישאר במרתף) ראוטר שיהיה בקומה האמצעית? שישדר לכל הבית…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה קניתי מחשב חדש, והמחשב הישן עבר לאחותי.. בגלל שיש עכשיו 2 מחשבים קניתי ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי, הלכתי לפי מדריך והכל הלך טוב ויפה! עכשיו לשאלה - כרגע במחשב הישן יש WINDOWS XP ובחדש WINDOWS 7, האם יש דרך להעביר קבצים על ידי הרשת ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה דפים מהמחשב השני למרות שמותקן על כל אחד מערכת הפעלה אחרת? אם כן אשמח לאיזה תדרוך קצר כי אף פעם לא התעסקתי בנושא
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום! כיום אני גולש בחדרי דרך חיבור רגיל של הכבלים עם נקודה שממנה יש לי אינטרנט ואפשרות לטלויזיה (בדקתי) זהו המחשב היחידי בבית ועומד לשירות כל בני הבית, בנוסף יש לנו עוד נקודה בסלון הבית שם אנחנו מחברים את ממיר הטלוויזיה. עכשיו קניתי לא מזמן xbox360 שבו אני משחק בסלון ויש לי גם חיבור לרשת הלייב אם אני מעביר לשם את המודם ומחבר אותו לנקודה הזו. דיברתי עם ספק התשתית ומוכנים במסגרת מבצע להציע לי ראוטר אלחוטי בעל טווח של כ 30 מ' (מכסה את המרחק בין החדרים) אבל הבעיה שאני לא יודע איך לחבר אלחוטית לא את המחשב ולא את xbox360 ובאופן כללי אני לא מבין כלום ברשות אלחוטיות. בנוסף אני מבין שעם רשת אלחוטית רצוי לשים הגנה טובה כלשהי וגם בנושא זה אני לא מבין כלום. השאלה שלי היא האם יש דר…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
טוב יש לי ראוטר אלחוטי במחשב הנייח WRT54GL עכשיו יש לי מחשב נייח נוסף שמחובר אליו דרך כבל, ועוד מחשב נייד שאותו אני צריך לחבר ופה בעצם באה השאלה שלי. למחשב הנייד עצמו יש ראוטר או כרטיס רשת אלחוטי מה שזה לא יהיה של DLINK ID-524 ,עכשיו אני רוצה לחבר אותו לנתב האלחוטי שיש במחשב הנייח , אז איך אני עושה שרק המחשב הנייד יוכל להתחבר בצורה אלחוטית בלי שמחשבים אחרים של שכנים יתחברו אלי לנתב? ואל תגידו לי לך לשם ותעשה, אם אפשר הסבר מפורט שיעזור להבין. עכשיו בעיה נוספת היא בעצם הראוטר שיש בתוך במחשב הנייד מתחבר מעצמו כאילו יש לו רשת משלו, איך אני עושה אותו רק כמחשב שיתחבר לנתב אחר ולא שיתחברו אליו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שני הקרוב באים אליי כמה חברים עם המחשבים שלהם ואנחנו עושים בוטקאמפ אצלי בבית (לאן קטן כזה). עכשיו , יש לי סוויטץ , ראוטר ומודם , הכל עובד סבבה והבנתי איך מפעילים את הסוויטץ. אנחנו משחקים במשחק Counter Strike , ורציתי לדעת אם יש דברים מסוימים שצריך לעשות בשביל שלא יהיו לנו תקיעות ולאגים , פקודות מסוימות במשחק , רייטים וכדומה .. אשמח לקבל תשובה , להתראות (: שכחתי לציין שיש לי אינטרנט 5mb
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק מודם שהוא כזה גדול וכתוב עליו: Eci b-focus router 312+ עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוול שלו . איך עושים את זה?? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בזמן האחרון מה שקורה זה שנכון יש במודם השחור את ה 5 נורות הירוקות, אז עכשיו כל כמה דקות הנורה השניה של ה LINE Sync מתחילה להבהב ואז אני לא יכול לעשות כלום באינטרנט עד שהיא חוזרת ליציבות.. למשהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אוקיי אז לפי מה שהבנתי מודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא המודם הטוב ביותר. אז אני חושב לעבור לDSL ויש כל מיני מבצעים של חברות שונות שראיתי שהם מספקים את המודם בחינם, חבר שלי התחבר לקווי זהב וקיבל מודם כמבוטח אבל הוא היה מודם USB וכפי שאמרו פה הוא לא משהו.. אז רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע אם הם מספקים גם מודם שמתחבר לכרטיס רשת חינם ? אם לא, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מודם מסוים כזה (לחיבור של 0.5) והאם באמת יש הבדל גדול בין USB לכרטיס רשת ? תודה לכם
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים הייתה לי בעיה בראוטר שאני מסדר אותה לאט לאט בהתחלה לא הייתי יכול לגלוש במהירות ולהוריד במהירות היום אני יכול עכשיו הבעיה הבאה שלי שאני משחק אם חבר משחק רשת (CM 03\04) ואנחנו רוצים לשחק ואנחנו לא יכולים בגלל שאני צריך לפתוח פורט בראוטר ומומחה הרשתות אמר לי שאני צריך לדעת את השם של הפורט של המשחק והוא כבר יפתח לי אותו בשניה! איך אני מוצא את השם של הפורט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב tp link ורציתי לדעת איך אני מגדיר שיוכלו להתחבר רק כמה מחשבים וגם איך אני עושה שהרשת שלי לא תיהיה מזוהה כלומר שאף אחד לא יראה אותי ואני יוסיף את הmac של כל מוצר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
טוב אז ככה שידרגנו את מהירות האינטרנט ל2.5 ומשום מה מהירות ההורדה היא רק 200 על מקס' (הורדתי קבוצה הדגמה של מהירות מהספקית). זה אמור להיות 300 KB לא ? או 256 משו כזה ? בקיצור לפני זה שהיה לי 1.5 זה הוריד רגיל כמו שעכשיו בעצם, השאלה היא בעצם אם צריך להגדיר משו בראוטר מחדש כדי שה2.5 יכנס לתוקף?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אהלן חברה אז ככה קניתי נתב רשת אלחוטי של חברת נט גיר מדגם wgr614 ללא מודם פנימי מאז שהתקנתי אותו האימיול לא מתחבר לי וגם המירנדה ניסיתי לפתוח את הפורטים בנתב וגם בהגדרות פירול של ה xp ושל הכרטיס רשת שדרכו הנתב מתחבר לאינטרנט וזה לא הולך ועדיין האימיול לא מתחברת והמירנדה מצליחה להתחבר ואחרי שנייה מתנתקת למרות שהיא עובדת על פורט של האי סי הרגיל שהוא פועל כמו שצריך אצלי מקווה לעזרה בתודה רבה כפיר
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי ראוטר HOTBOX בסלון שנותן WIFI ל-3 מחשבים. 2 מחשבים הקרובים יחסית למחשב מקבלים קליטה מצויינת, אבל המחשב השלישי והרחוק ביותר לא מקבל שום קליטה. קנינו מגדיל טווח של EDIMAX וזה לא עזר (מראה קליטה "מצויינת" אבל בפועל - גלישה במהירות נמוכה מאוד,ניתוקים ומהירות הורדה נמוכה) היום קניתי 2 PLC של TPLINK - מכשירים כאלה שאחד מחובר לראוטר עם כבל רשת ולחשמל והמכשיר השני מחובר לחשמל ועם כבל רשת למחשב עם הקליטה הנמוכה.( http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-PA4010KIT) אמרו לנו בחנות שבבתים עם חשמל תלת-פאזי הסיכוי של 50-50 שזה יעבוד, ניסיתי לחבר היום והגדרתי הכל כמו שצריך ( רואים את שאר המחשבים ברשת ואת ה-HOTBOX כ"נתב" ברשת + הנורות במכשיר מראות שהכל תקין ) ואין גלישה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר בבית מדגם BR 6216mg של EDIMAX אז הבעיה שברגע שאני מחבר אותו למחשב עם כבל רשת המחשב לא מזהה את הראוטר רושם לי "ללא גישה לרשת" עשיתי איפוס לראוטר עדין לא עובד יש לי ווינדוס 7 64 יכול להיות שאני צריך קבל קרוס ולא סטרייט? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שהיה לי בזק היה לי מודם שהגדרתי כראוטר ואז עברתי לHOT וקניתי את הראוטר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 אני מחובר אליו חוטית ופתחתי פורטים כמו שצריך והכל ושאני נכנס לביטורנט הפורט סגור (UTORRENT) ובאימיול הוא פתוח. איך דבר כזה קורה? בתוכנה של הביטורנט והאימיול מוגדר אותו פורט. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום. חברתי ראוטר אלחוטי ל3 מחשבים 2 חוטיים ואחד אל חוטי נייד.. עכשיו האינטרנט מחובר לרואטר ישירות, אך הוא מתנתק כל כמה דקות(מסנג'ר אייסיקיו).. הראוטר: TRENDnet מדגם:TEW-431BRP מודם ADSL מה עליי לעשות? אשמח אם תעזרו.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הראוטר הזה: http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104K.htm מאז שהוא חובר למחשב יש לי קצת בעיות, שהמרכזית היא שאני לא יכול לשלוח קבצים דרך האיי סי קיו איתו. אז הממ, למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רשת ושמעתי שאפשר להשתמש בקבצים שבמחשב האחר השאלה איך עושים את זה בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית שמחוברת ל2 מחשבים איך אני יכול לדעת אם המחשבים מתקשרים בינהן ואיך אני יכול לתת הרשאות למחשב השני ואיך אני יכול ליצור תיקיות משותפות ואיך אני יכול לעשות remote desKtop על המחשב השני.... יש לי וינדוס XP
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום. קניתי בשבוע האחרון מחשב חדש,עכשיו יש לי שני מחשבים בבית אבל רק לאחד מהם מחובר אינטרנט. אין לי כרטיס רשת אלחוטי אבל יש לי ראוטר,רשת אלחוטית במחשב החדש. עכשיו יש באיבורי את כרטיס רשת אלחוטית הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4494&CatCode=60 זה אמור לעזור לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, עד היום הייתה לי רשת חוטית והחלטתי שאני רוצה לעבור לרשת אלחוטית. אין לי מושג מה עלי לקנות, ולכן הייתי רוצה לדעת על איזה ראוטר וכרטיסי רשת אתם ממליצים . הבית הוא בן שתי קומות, כאשר מחשב אחד נייח נמצא בקומה העליונה והמחשב הנייד נמצא בקומה התחתונה בדר"כ (אף אחד מהמחשבים לא ממוקם בתוך ממ"ד).
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת רגילה של 2 מחשבים בבית .. עכשיו יש מחשב מארח עם מודם והכל .. המחשב השני עבר פירמוט והתקנתי בו WindowsXP Media Center ובמחשב המארח עם המודם יש ווינדוס אקס פי סרביס פק 2 .. עכשיו הבעיה היא שהגדרתי רשת והכל ב2 המחשבים ובמחשב בלי המודם (המחשב האורח) אני מנסה להתחבר למחשב המארח והמחשב המארח מבקש ממני שם משתמש + סיסמה ואין לי מושג מה לעשות !! ואף פעם לא היה לי את זה. יש מצב שזה בגלל שאין לי ווינדוס כמו במחשב עם המודם ?! ככה בעצם אני גם אין שיתוף קבצים כי זה דורש סיסמה וגם אין אינטרנט ולכן זו בעיה. אודה מאוד למי שיצליח לעזור לי בבעיה זו.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה רשם לי was error connecting to the ip , ואז פשוט עשינו את התהליך עם הHAMACHI והכל …
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-