עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי די תקוע בהחלטה על ראוטר קווי ואלחוטי שיהיה בו גם פיירוול בכלל איזה חברה הכי כדאי או יותר נכון איזה דגם של איזה חברה כדאי? תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by ולאקוביץ,

שלום לכולכם קניתי לא מזמן ראטור של ASUS WH-520G ואיך נגיד את זה אני לא הייתי מרוצה בכלל האיכות הייתה 100% אבל העוצמה של הקליטה הייתה ממש גרועה בחדר ליד הוא הצליח לשדר רק בחוזק של 40% וגם את זה בלחץ.... מה שאני צריך זה ראוטר אלחוטי מהסדרה החדשה (אם הבנתי נכון שזה ה802.11G אם אני טועה תקנו אותי...) באיזור ה500 שקל בלי כרטיסי רשת אלחוטים וכל זה רק ראוטר.... ושיהיה לו עוצמה חזקה לא כמו הקודם שלא תפקד שאני יוכל סוף סוף לעבוד בחדר ליד באיכות של 100% ובשאר חלקי הבית באיכות דומה תודה רבה על זמנכם!!!

3. שלום, ניסיתי להיעזר בכמה מדריכים באינטרנט ולחפש כאן בפורום אבל לא הצלחתי. אני מנסה לחבר את ה-LINKSYS בצורה אלחוטית לרשת המקומית שלי כדי שישמש כ-REPEATER בקומה העליונה. כרגע ברשת שלי יש נתב אלחוטי של הוט מדגם TP-LINK TLWR841N. אני רוצה להוסיף בקומה השניה את ה-WRT54GL (הנתב של הוט כבר מקונפג עם החייגן ואני מעדיף לא לשנות עליו הגדרות) עדכנתי FIRMWARE על ה-LINKSYS, גם ניסיתי מדריכים בלי זה אבל אף אחד מהם לא התייחס לחלק בקנפוג שבו אני מגדיר ל-LINKSYS לאיזה רשת הוא מתחבר, עם סיסמא. מה עושים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום ברשותי שני מחשבים המחוברים בניהם בכבל מוצלב מחשב א מצליח להתחבר למשחב ב בREMOTE DESKTOPE אך מחשב ב אינו מתחבר למחשב א והוא מציג הודעת שגיאה "THE CONNECTION WAS ENDED BECAUSE OF A NETWORK ERROR PLEASE TRY CONNECTING TO THE REMOTE COMPUTER AGAIN" בשני המחשבים לא מופעל פיירול ובשני המחשבים מאופשר האפשרות של REMOTE DESKTOP תודה לעזורים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היה לי עם XP יוטורנט מוגבל על העלאה 48KB/S (5MB) והאינטרנט היה במהירות סבבה... עכשיו אני במחשב חדש עם VISTA ואני מגביל גם על 48KB/S אבל אני מרגיש האטה משמעותית בגלישה.. יש משהו שאני יכול להגדיר/לשנות בשביל לשפר את המצב חוץ מלהגביל למהירות נמוכה יותר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alan1313,

שלום, יש לי את המודם המשמש כראוטר של הוט הHOTBOX ההוט בוקס נמצא אצלי בחדר ומעליי יש בבית עוד 2 קומות. הבעיה היא שלקומה אחת למעלה הוא מגיע אבל לקומה העליונה לא. לכן רכשתי את המוצר הבא: http://dx.com/p/portable-2-4ghz-802-11b-g-n-300mbps-wireless-wifi-repeater-ac-100-240v-107457 שמשמש כרפיטר ומביא את האינטרנט גם למעלה. הבעיה שלי היא כזו: הכל עובד מצויין למשך 5-10 דקות ואז זה מתנתק, ואי אפשר להתחבר שוב לרפיטר. צריך לעשות לריפטר ריסט ולנתק מהחשמל כל פעם. למה זה מתנתק?אולי זה בהגדרות של הHOTBOX חשוב לציין שהפעלתי את הרפיטר כרפיטר ולא בתור AP ( יש אפשרות כזאת, פשוט לא כל כך הבנתי מה היא אומרת ) ככה מופיע המדריך: http://i.ebayimg.com/t/Wireless-N-Wifi-Repeater-300Mbps-Extende…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. שלום לכולם , אני מנסה כמה שפחות להפחית את הלאגים שיש לי במשחקי רשת על ידי כל מיני דרכים . משהו שנראה לי מאוד משפיע על הלאגים שיש לי זה הכמות הענקית של הerrors בTraffic Statistics , תמונה- http://img383.imageshack.us/img383/5709/10944006fe8.jpg. כמו שאתם רואים יש שם 6442 erros ב Wan Received וגם 117 erros בWireless Transmitted זה כמות עצומה של erros מה עושים עם זה? כל מה שאני יודע שצריך לעשות זה לשנות את הערוץ (אני על ערוץ 11 ) . איזה עוד דרכים אפשר לטפל בerros האלה חוץ משינוי הערוץ ? גם בDsl line לא חסרות erros , תמונה- http://img383.imageshack.us/img383/212/sdsdhi1.jpg . תשתית ADSL , בזק בינלאומי 5 מגה ביט , ראוטר Rotal RTA 1025W .

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by wwll soldier,

שלום , יש לי אינטרנט זהב וראוטר חוטי של אדימקס, האינטרנט שלי מוריד לאט מאודדדדדדדדד, חשבתי שזה בגלל הראוטר וחיברתי רק תמחשב עם המודם אז אני לא יודע איפה הבעיה כי היא תמיד נשארת, אמרו לי שיכול להיות שיש לי חסימה לאינטרנט בגלל ה-sp2 והראוטר....יש כזה דבר? למי שפה יש אינטרנט זהב נתקל גם הוא בבעיות? בבקשה תעזרו

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by DXT,

שדרגתי את האלקטל לפרו. ;D יש לי IP. אני רואה אותו בשורת ה MXS. או ב www.whatismyip.com. אבל זה נראה כאילו אף תוכנה לא מזהה אותו ואי אפשר לעשות שרת על המחשב. אני יודע שזה קשור לפיירוול הפנימי, נכון? מה לעשות כדי לקבל IP אמיתי? בבקשה לתת לי את כל השלבים בדיוק כי אני לא ממש מבין בדברים של רשת מסובכים. תודה, מיכאל.

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by yanme,

טוב כנראה שב 3 חודשים הבאים אני לא יעשה adsl או כבלים אז אני רוצה לקנות מודם טוב שיהיו לי פינגים טובים (סבירים למודם רגיל 150-200) כרגע אני חושב לקנות u.s robotics אני יודע שזה מודם טוב רציתי לדעת אם זה בחירה נכונה ? ד"א המודם שלי עכשיו הוא על הפנים (56k אבל חברה דפוקה יש לי פינג 350-400 ויש כל 4 דקות קפיצה ל-םינג200) זה מבאס!!!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by yoahe,

חברה חיברתי שני מחשבים לרשת ביתית דרך האשף של ה WINDOWS אלו הם שני מחשבים אם כרטיסי רשת וכבל מוצלב בינהם עכשיו שאני בא להיכנס למחשב הבן אני לא מצליח לעלות אתרים בדפדפן מישהו יכול לעזור תודה? אבל במחשב הבן ה ICQ וMESENGGER עולים רק הדפדפן מזייף (המחשב האב מחובר לאינטרנט דרך מודם USB).

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  12. יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ואני לא מצליח שיהיה אינטרנט במחשב השני

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by alan1313,

שלום, יש ברשותי הוטבוקס והוא נמצא במרתף, לכן הוא לא מגיע לכל הבית ( לעוד 2 קומות) רכשתי מהאינטרנט רפיטר שישדר את האות ברחבי הבית אבל הוא לא עובד כראוי. הוט אמרו לי שיש אפשרות להעלות את הראוטר לקומה האמצעית (150₪) וכך יהיה אינטרנט בכל הבית החסרון הוא שהמחשב הנייח שלי נמצא במרתף ( אחבר אותו באמצעות כרטיס רשת של edimax) עוד אפשרות שהם נתנו היא home plug אבל זה גם יקר ואם קראתי שלא תמיד עובד אז אני אוותר שאלתי היא כזאת אם אעביר את ההוטבוקס לקומה האמצעית ואחבר את המחשב הנייח עם הכרטיס רשת האם אאבד משמעותית את המהירות ( הורדת סרטים, גלישה באינטרנט וכו) ? או שהמהירות תישאר דומה? אם לא האם יש עוד אפשרות כמו לחבר להוטבוקס (שישאר במרתף) ראוטר שיהיה בקומה האמצעית? שישדר לכל הבית…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם! לאחרונה קניתי מחשב חדש, והמחשב הישן עבר לאחותי.. בגלל שיש עכשיו 2 מחשבים קניתי ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי, הלכתי לפי מדריך והכל הלך טוב ויפה! עכשיו לשאלה - כרגע במחשב הישן יש WINDOWS XP ובחדש WINDOWS 7, האם יש דרך להעביר קבצים על ידי הרשת ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה דפים מהמחשב השני למרות שמותקן על כל אחד מערכת הפעלה אחרת? אם כן אשמח לאיזה תדרוך קצר כי אף פעם לא התעסקתי בנושא

15. שלום! כיום אני גולש בחדרי דרך חיבור רגיל של הכבלים עם נקודה שממנה יש לי אינטרנט ואפשרות לטלויזיה (בדקתי) זהו המחשב היחידי בבית ועומד לשירות כל בני הבית, בנוסף יש לנו עוד נקודה בסלון הבית שם אנחנו מחברים את ממיר הטלוויזיה. עכשיו קניתי לא מזמן xbox360 שבו אני משחק בסלון ויש לי גם חיבור לרשת הלייב אם אני מעביר לשם את המודם ומחבר אותו לנקודה הזו. דיברתי עם ספק התשתית ומוכנים במסגרת מבצע להציע לי ראוטר אלחוטי בעל טווח של כ 30 מ' (מכסה את המרחק בין החדרים) אבל הבעיה שאני לא יודע איך לחבר אלחוטית לא את המחשב ולא את xbox360 ובאופן כללי אני לא מבין כלום ברשות אלחוטיות. בנוסף אני מבין שעם רשת אלחוטית רצוי לשים הגנה טובה כלשהי וגם בנושא זה אני לא מבין כלום. השאלה שלי היא האם יש דר…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  16. טוב יש לי ראוטר אלחוטי במחשב הנייח WRT54GL עכשיו יש לי מחשב נייח נוסף שמחובר אליו דרך כבל, ועוד מחשב נייד שאותו אני צריך לחבר ופה בעצם באה השאלה שלי. למחשב הנייד עצמו יש ראוטר או כרטיס רשת אלחוטי מה שזה לא יהיה של DLINK ID-524 ,עכשיו אני רוצה לחבר אותו לנתב האלחוטי שיש במחשב הנייח , אז איך אני עושה שרק המחשב הנייד יוכל להתחבר בצורה אלחוטית בלי שמחשבים אחרים של שכנים יתחברו אלי לנתב? ואל תגידו לי לך לשם ותעשה, אם אפשר הסבר מפורט שיעזור להבין. עכשיו בעיה נוספת היא בעצם הראוטר שיש בתוך במחשב הנייד מתחבר מעצמו כאילו יש לו רשת משלו, איך אני עושה אותו רק כמחשב שיתחבר לנתב אחר ולא שיתחברו אליו? תודה.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  17. שלום לכולם. ביום שני הקרוב באים אליי כמה חברים עם המחשבים שלהם ואנחנו עושים בוטקאמפ אצלי בבית (לאן קטן כזה). עכשיו , יש לי סוויטץ , ראוטר ומודם , הכל עובד סבבה והבנתי איך מפעילים את הסוויטץ. אנחנו משחקים במשחק Counter Strike , ורציתי לדעת אם יש דברים מסוימים שצריך לעשות בשביל שלא יהיו לנו תקיעות ולאגים , פקודות מסוימות במשחק , רייטים וכדומה .. אשמח לקבל תשובה , להתראות (: שכחתי לציין שיש לי אינטרנט 5mb

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. Started by id3232,

קיבלתי מבזק מודם שהוא כזה גדול וכתוב עליו: Eci b-focus router 312+ עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוול שלו . איך עושים את זה?? תודה רבה

19. Started by Yarden,

בזמן האחרון מה שקורה זה שנכון יש במודם השחור את ה 5 נורות הירוקות, אז עכשיו כל כמה דקות הנורה השניה של ה LINE Sync מתחילה להבהב ואז אני לא יכול לעשות כלום באינטרנט עד שהיא חוזרת ליציבות.. למשהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  20. אוקיי אז לפי מה שהבנתי מודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא המודם הטוב ביותר. אז אני חושב לעבור לDSL ויש כל מיני מבצעים של חברות שונות שראיתי שהם מספקים את המודם בחינם, חבר שלי התחבר לקווי זהב וקיבל מודם כמבוטח אבל הוא היה מודם USB וכפי שאמרו פה הוא לא משהו.. אז רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע אם הם מספקים גם מודם שמתחבר לכרטיס רשת חינם ? אם לא, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מודם מסוים כזה (לחיבור של 0.5) והאם באמת יש הבדל גדול בין USB לכרטיס רשת ? תודה לכם

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ToM_cm,

אנשים הייתה לי בעיה בראוטר שאני מסדר אותה לאט לאט בהתחלה לא הייתי יכול לגלוש במהירות ולהוריד במהירות היום אני יכול עכשיו הבעיה הבאה שלי שאני משחק אם חבר משחק רשת (CM 03\04) ואנחנו רוצים לשחק ואנחנו לא יכולים בגלל שאני צריך לפתוח פורט בראוטר ומומחה הרשתות אמר לי שאני צריך לדעת את השם של הפורט של המשחק והוא כבר יפתח לי אותו בשניה! איך אני מוצא את השם של הפורט? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by cxxc,

שלום, יש לי נתב tp link ורציתי לדעת איך אני מגדיר שיוכלו להתחבר רק כמה מחשבים וגם איך אני עושה שהרשת שלי לא תיהיה מזוהה כלומר שאף אחד לא יראה אותי ואני יוסיף את הmac של כל מוצר. תודה רבה.

23. טוב אז ככה שידרגנו את מהירות האינטרנט ל2.5 ומשום מה מהירות ההורדה היא רק 200 על מקס' (הורדתי קבוצה הדגמה של מהירות מהספקית). זה אמור להיות 300 KB לא ? או 256 משו כזה ? בקיצור לפני זה שהיה לי 1.5 זה הוריד רגיל כמו שעכשיו בעצם, השאלה היא בעצם אם צריך להגדיר משו בראוטר מחדש כדי שה2.5 יכנס לתוקף?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. אהלן חברה אז ככה קניתי נתב רשת אלחוטי של חברת נט גיר מדגם wgr614 ללא מודם פנימי מאז שהתקנתי אותו האימיול לא מתחבר לי וגם המירנדה ניסיתי לפתוח את הפורטים בנתב וגם בהגדרות פירול של ה xp ושל הכרטיס רשת שדרכו הנתב מתחבר לאינטרנט וזה לא הולך ועדיין האימיול לא מתחברת והמירנדה מצליחה להתחבר ואחרי שנייה מתנתקת למרות שהיא עובדת על פורט של האי סי הרגיל שהוא פועל כמו שצריך אצלי מקווה לעזרה בתודה רבה כפיר

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by Player3,

יש לי ראוטר HOTBOX בסלון שנותן WIFI ל-3 מחשבים. 2 מחשבים הקרובים יחסית למחשב מקבלים קליטה מצויינת, אבל המחשב השלישי והרחוק ביותר לא מקבל שום קליטה. קנינו מגדיל טווח של EDIMAX וזה לא עזר (מראה קליטה "מצויינת" אבל בפועל - גלישה במהירות נמוכה מאוד,ניתוקים ומהירות הורדה נמוכה) היום קניתי 2 PLC של TPLINK - מכשירים כאלה שאחד מחובר לראוטר עם כבל רשת ולחשמל והמכשיר השני מחובר לחשמל ועם כבל רשת למחשב עם הקליטה הנמוכה.( http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-PA4010KIT) אמרו לנו בחנות שבבתים עם חשמל תלת-פאזי הסיכוי של 50-50 שזה יעבוד, ניסיתי לחבר היום והגדרתי הכל כמו שצריך ( רואים את שאר המחשבים ברשת ואת ה-HOTBOX כ"נתב" ברשת + הנורות במכשיר מראות שהכל תקין ) ואין גלישה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.