עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ברצוני להתחבר לחברת אינטרנט בזק(לא כספק) והספק שלי זה אינטרנט זהב, עכשיו אתמול התנתקתי מהוט לפחות הם אמרו לי נציג שירות יצור איתי קשר עד יום רביעי אז השאלה שלי זה אם אני יכול עכשיו נגיד להתחבר לבזק?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  2. היה תראד שהיה שם תקלה עם תשתית בזק בנוגע ל Interval או משהו בסיגנון שקשור למודם ולתשתית ששם היו צריכים לשנות הגדרה. מישהו זוכר מה צריך לחפש בשביל למצוא אותו ?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  3. שלום לכולכם! יש לי LINKSYS WRT54GL עם TOMATO ... שאני מדבר בפלאפון הנייד אני שומע קיטועים מדי פעם ובטלפון של הבית שהחלפתיאותו ל1.8 גם שומעים קיטועים..... שאני מנתק את הראוטר הכל מסתדר! והטלפון של הבית מחובר לקו של HOT לא לקו של המודם! מה עושים?????

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by bd,

בפעם הראשונה שחיברתי אותו הצלחתי להתקין ולהגדיר אותו לפי המדריך של פיקוק מחשבים לחבר תמודים לבצע סינכון לעשות ריסט ואז לראות שיש תאיפי יש לי חיבור כבלים וזה לא היה בעיה ניתקתי תרשת העברת תמחשב מקום ומאז הוא לא רוצה להתחבר ואני לא מצליח להגידר אותו שוב לא יודע מה לעשות זה מעצבן !!!!!11 3 מחשבים יש לי על שלושלם XP PRO SP1 http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp אולי יש איזה פתרון משו זה רושם בדינמק סטטוס איפ דינאמיק איפי דיסקונקטנט ובדיאבלוט גאט אווי 0.0.0.0

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by Tbox27,

יש לי 2 מחשבים ושיתפתי אותם ברשת אך לאחר כמה זמן פירמטתי את אחד מהם וכאשר אני מנסה להגדיר את הרשת מחדש במחשב המארח הוא כל הזמן כותב לי "לא ניתן להשלים את פעולת האשף" (אשף הגדרת הרשת של הווינדואז ) יש למישהו אולי מושג מה הבעיה ? חשבתי אולי משהו עם הרשת הקודמת שהייתה , אז יש אפשרות למחוק אותה או משהו ?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. אז ככה: אני מחובר לאינטרנט -ADSL 1.5MB ועם מודם USB מדגם APACHE. וחוץ מזה, אני משתמש ב-WIN XP PRO ומחשב P4 2.4 256DDR. עכשיו - יש המון אתרים שמאפשרים להריץ בדיקה על מהירות והגדרות החיבור לרשת. כל אתר ממליץ על דברים אחרים, ונראה לי שבאיזשהו שלב התחלתי לבלבל כל מיני המלצות של כל מיני אתרים ובסופו של דבר, נראה לי, שהמהירות שלי רק נפגמה. באחד האתרים הורדתי תוכנה שמאפשרת לשנות הגדרות מסויימות לגבי החיבור לרשת. אני אודה מאוד למישהו שמבין בזה - יותר ממני, שיגיד לי מה ההגדרות המומלצות לחיבור. הוספתי תמונה של ההגדרות הנוכחיות שלי. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. Started by zxcvbnm,

שלום, קיבלתי את הנתב מבזק ויש לי 2 בעיות: 1. כשאני מכבה ומדליק את הנתב הוא חוזר להגדרות המקוריות שלו. 2. כשאני מנסה לשחזר לו את ההגדרות הוא אומר שהקובץ גיבוי לא תקין. יש למישהו פתרון?

8. Started by Athlon-WINGS,

חבר שלי בבעייה, הוא ואני ממש לא יודעים איך להתקין רשת (שהאינטרנט יפעל) ב Windows 98 באנגלית. יש לו רשת המחוברת ב HUB, וגם ADSL. למישהו יש אולי לינק? או מישהו יכול להסביר? או מישהו יכול לעשות חיפוש בשבילי? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by guymay,

קניתי את EDIMAX 6504N היום כי כבר נשבר לי מהסימנס שבזק מספקים .. אבל הWAN לא מתחבר לי (והוא עובד בסימנס זה אותו כבל) רציתי לדעת אם הEDIMAX צריך מודם של בזק להיתחבר הוא שהוא כמו הסימנס משולב חיפשתי תשובות אבל אני לא מבין גדול ולא מצאתי ... תודה לעוזרים

10. Started by X-Viper,

תודה מראש לכל העוזרים. התקנתי בבית החדש שלי רשת ביתית קווית. לפני שאני אציג את הבעיה אני ייצין שלאחר מתיחת הכבלים עשיתי בדיקת רציפות וסדירות של כל הגידים בעזרת מכשיר מיוחד שבודק כבלים של רשתות אינטרנט. וכמובן שהתוצאה הייתה חיובית. בנוסף לכך, השתמשתי בכבל CAT5 ונעשה שימוש בשמונה גידים. ועכשיו לבעיה. לאחר שחיברתי את המחשב באחד החדרים לראוטר הצטערתי לגלות שהמחשב מגלה שהתחבר התקן מסוים לכרטיס רשת, אבל הוא שולח מנות ולא מקבל החזרים - ז"א שהוא לא מזהה מה מחובר אליו. לאחר כל מיני בדיקות, הגעתי למסקנה שיכול להיות שמכוון שהכבל בין המחשב לראוטר הוא בערל באורך 30 מטר, המחשב לא מצליח לקלוט את הקלט של הראוטר. למרות שבדרך כלל ראוטר בייתי פשוט יכול לעמוד בכבל באורך 30 מטר. הראוטר הוא רא…

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by stingeR-,

הקשיבו אנשים , חיברנו רשת אצל חבר שלי ואפילו המחשבים שניהם כותבים שהכבל מחובר אבל משום מה הרשת עצמה לא פועלת... כאילו שני המחשבים כל הזמן עושים SEND למחשב השני אבל שום מחשב לא מקבל כלום...

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by Psychedelic,

אני צריך המלצה לנתב אלחוטי,שיהיה יציב מאוד ויתן לי מהירות מקסימלית(15 מגה). אם אפשר שיהיה בו USB זה יתרון,רק הדגש על יציבות ומהירות. איך הנתבים האלו? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/link-wireless-xtreme-router-300mbps-giga-wan-gbl-p-14234?cPath=71_134 או זה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/link-wireless-xtreme-router-300mbps-lan-usb-printerhdd-sharing-p-13569?cPath=71_134 יש משהו אחר מומלץ בתקציב?

13. Started by alone66,

מזה מסיבת רשת תודה

14. אני מבקש זאת ,מפני שאצלנו בארץ יש את נענע שמאפשרים העלאה של עד 5 מגה. כל מי שיודע על אתר (כנראה) בחו"ל , שמאפשר לאחסן קבצים בגודל של לפחות 10 מגה , בבקשה שיתן לינק. ומאוד רצוי שתיהיה אפשרות ליצור לינק ישיר , אל אותו קובץ שאוחסן באותו אתר. תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש ומכייון שיש לי כבר בבית 6 מחשבים אז החלטתי לתת לסבא שלי את המחשב הישן שלי במחשב שלו יש מלא קבצים שאני צריך ושכחתי להעביר אין לו צורב או שום דבר כזה אבל יש לו אינטרנט מהיר רציתי לדעת אם יש תוכנה כל שהיא שיכולה לעשות את זה ואני מעדיף שלא תיהיה אף טי פי משום שאף טי פי לא ממש עובד אצלי במחשב אולי בגלל שאני מאחוריי ראוטר או משו כזה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  16. אז ככה יש לי 2 מחשבים המחשב הראשון מחובר ל ADSL ומשתף אינטרנט + קבצים המחשב השני גולש באינטרנט דרכו ללא שום בעיה אבל, בשביל להכנס לשכנים ברשת ולשתף קבצים, צריך לסגור את ה נורטון אינטרנט סיקיוריטי במחשב הראשון אני רוצה לדעת אם יש דרך להגיד לנורטון לעבוד בשלום בית עם המחשב השני בזמן שהוא יחסום את שיתוף הקבצים חיצונית ברשת לאנשים שינסו לפרוץ ולנצל את השיתוף זאת אומרת להגיד לו.. "תשומע גבר.... 192.168.0.2 חבר שלי, אל תתחשבן איתו" וככה הוא יהיה איתו בסבבה ולא יפריע יש אפשרות? בתודה מראש, רועי

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  17. אני לא מצליח להתחבר לאימיול שלי כמו שצריך.. יש לי בבית רשת של שלושה מחשבים.. תודה,ניר.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by lior_avr,

שלום יש לי מודם B FOCUS ROUTER 270PR. עכשיו פתחתי פורטים לכל מיני דברים והגדרתי את הפורטים מ האיי פיי של המחשב שלי שהיה :192.168.1.4 ועכשיו הוא השתנה לי במקום 4 ל3 ועכשיו כל הפורטים שפתחתי לא עובדים.. בגלל שזה היה מוגדר רק ל4!! איך אני יכול לשנות את זה חזרה?1?!?1? תודה

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  19. יש לי ראוטר בלי חייגן.אם אני רוצה לשנות איפי איך אני עושה את זה בלי לנתק כבלים? שהיה חייגן עשיתי "התנתק" > "התחבר"

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by Pleiadian,

אהלן חברים, ברשותי נתב מסוג Edimax BR-6504n שעבר עדכון קושחה לגירסה 1.47 שממירה אותו לדגם BR-6504IL. כשאני מריץ בדיקת פורטים פתוחים של http://www.canyouseeme.org (או כל אחד אחר), כל הפורטים סגורים, כולל אלה שהגדרתי במפורש בport forwarding של הנתב. אני נלחם עם זה כבר כמה שבועות וסובל מהתנתקויות של כל מיני תוכנות (אני עובד על Mac OS X 10.5). גם במחשב הPC שברשותי (עם Windows XP) הפורטים סגורים, אז זו לא בעיה של מערכת ההפעלה. הfirewall המובנה בשני המחשבים כבוי לחלוטין. הלכתי בדיוק לפי המדריך הזה, פתחתי את הפורטים המתאימים גם בport forwarding וגם בvirtual server, עדיין לא עובד. מישהו יודע איך אני אמור לפתור את הבעיה הזו? האם הפורטים 25, 80 וכו' אמורים להיות פתוחים או שהנתב סוג…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  21. Started by matan5165,

אהלן. עוד שעה בערך אני יוצא לקנות ראוטר אלחוטי של חברת קומפקס. יש לי כרגע ראוטר אלחוטי אני פשוט צריך לוותר עליו מסיבות אחרות, ואני יודע שאם אני רוצה לגלוש מחוץ לבית (בגינה או ביחידת הדיור שלנו) יש בעיות של קליטה. אני רוצה לקנות נקודות גישה מפה http://www.lamir.co.il/?category=145 הטווח הוא עד 300 שקל, השאלה שלי אם יש בכלל טעם לעשות את זה ? זה באמת עוזר ? זה כמו להוסיף עוד ראוטר מבחינת האיכות ? אני מצטער שזה כזה דחוף פשוט עוד שעה אני כבר לא פה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  22. אוקיי... יש לי רעיון לאיזושהי מערכת קצת מסובכת אבל אני מאמין שאפשר לבנות אותה. (ראה תמונה) המערכת בעצם בנויה בצורה כזאתי שיש לי מחשב שאליו בחובר ראוטר שיש לו אופציה לקבל שיחות טלפון למספר שאני נותן לו, משמע קיים SIM בתוך הראוטר בעל מספר ויש לי אפשרות לחייג אליו דרך כל טלפון. מצד שני יש לי קו טלפון שאני מעוניין להשתמש בו דרך המספר שקיים בראוטר. הבעיה שלי היא די כללית.. כיצד אני עושה את זה ?! אני מעוניין למצא תוכנה או יישום כלשהו שמקבל שיחת טלפון ועונה לה ואוטומטית מנתב לי אותה לקו טלפון שנמצא בצד השני שמחובר דרך מודם קוי.. שורה תחתונה שבעזרת שיחת טלפון אחת אני אקבל קו נוסף שדרכו אני אחייג לכל מספר שאני רוצה. מישהו מכיר אופציה כזאתי ? תודה מראש GS [attachment deleted by ad…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  23. היי אנשים אשמחלדעת האם קיימת דרך לחבר את המחשב שלי באמצעות התקן שלו ואם כן איזה לאוזנית הבלוטוס שלי, כך שאפשר יהיה לקיים שיחות דרך המחשב באמצעות אזניית בלוטוס במקום אזניות-רמקולים ומיקרופון חוטיים. אם הדבר אפשרי אשמח להמלצות באשר לחומרה המומלצת. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by Xardas,

אז ככה.. יש לי רואטר AR-7024 של EDIMAX הנה קישור: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-7024Wg.htm והבעיה: אני מפעיל את האימיול והכל סבבה.. עוד.. ואחרי כמה דקות שהאימיול עובד... או שעות.. לא יודע... האינטרנט פשוט נתקע, אפילו גוגל לא עובד לי, גם שאני יוצא מהאמיול שום דבר לא עובד... ואם האמיול נשאר עובד, הוא ממשיך להוריד כאילו.. אבל יותר לאט... והוא לא מוצא מקורות חדשים... ואם אני מנסה להחליף שרת אז הפורטים שלי חסומים... ולא ניתן לעשות את זה.. בקיצור.. אין לי מושג מה הבעיה... ואני לא ממש מבין תהגדרות בראוטר(אם זה הראוטר בכלל..)... ניסיתי לעשות שם משו .. אבל זה לא עוזר... רק אם אני עושה ריסט לראוטר אז הכל חוזר לעבוד ד"א.. אם זה משנה, אני תמשמש בזZonealarm(פיירוול…

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  25. לי ולאחי יש מחשב אני ההוסט ויש לי 2 כ.רשת אחד מחובר למודם ADSL והשני למחשב של אחי שנינו גולשים יחדיו באינטרנט אין בעיה הכל טוב 'ויפה' עד שאני מוריד והוא גם מוריד... אני מוריד קובץ והוא גם מוריד את אותו קובץ עשינו ניסוי הוא התחיל להוריד ב100, 96..... ואז אני התחלתי את ההורדה שלי ואז הוא ירד ל38 ואני לקחתי לו את המהירות ואני מוריד ב64 ככה שהחילוק מה שלא יהיה אצלי (בגלל שאני ההוסט) יהיה מהיר יותר כך שזה לא הוגן... גם במחשקי רשת שאני יתחיל להוריד הפינג שלו יקפוץ מ30 ל 100 או אפילו 200 וזה לא בסדר אני צריך תוכנה כזו שמחלקת את האינטרט 50 % לי ו 50 % לאחי ... עם יש דבר כזה ותוכלו להביא לי לינק או לפחות את שמה של התוכנה אני ישמח מאוד !!! זה ההודעה הראשונה בפורום הזה…

• 3 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים