רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי windows 7 ויש לי מודם חיצוני של THOMSON וכמה פעמים ביום קורה שיש לי ניתוק של האינטרנט.. זה לא קרה לי בעבר עם xp רק בוינדוס 7 זה התחיל.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הבעיות ניתוקים האלה נ.ב יש לי גם מודם קטן של 012 של קו הטלפון
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עם טווח קליטה yuc ללא הורדה בביצועים האלחוטיים. אחד שיחליף את הגרוטאה מבזק. יש לי 10MB תקציב עד 200
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר CISCO 881 W שבעיקרון מיועד לעסקים האם אפשר לחבר אותו לרשת ביתית? לא ראיתי בפלגים אפשרות לחיבור קו טלפון
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי את הראוטר הבא TP-LINK: 1043ND התקנתי אותו , עדכנתי קושחה, והכל עובד כמו שצריך. היום רציתי להכנס לדף הניהול שלו ע"י הדפדפן על מנת לשנות מספר דברים, אך אני לא מקבל את הדף הראשי של הניהול (הדף שמכניסים שם משתמש וסיסמא..) חיפשתי בגוגל ובאתר של החברה פתרונות לבעיה והוצע לבצע soft rest למכשיר. ביצעתי את הנוהל והתקנתי את הראוטר מחדש אך לאחר מספר ימים הבעיה שוב חזרה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יותם.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אוקיי- יש לי מצב בעבודה- יש לי שרת בסניף אחד ורשת VPN SITE TO SITE שעובדת והכל טוב. בסניף הנוסף שלי- יש חיבור קוי ל-VPN ויש גם אפשרות לגישה אלחוטית (ראוטר של בזק) לחלק מהמחשבים הניידים פה הבעיה!! המחשבים שמחוברים אל -חוטית לשרת- כל הזמן נופלים ואין תקשורת חלקה עם השרת. איש התמיכה ברשתות שלי נותן לי תשובות לא ברורות. אז לפני שאני מחליף את כל המשרד אני מנסה להבין מה הבעיה- האם באמת יש בעיתיות כאשר מוסיפים את הWIRELESS ובגללו התקשורת של האלחוטי נופלת של הזמן?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים שידרגתי את האינטרנט שלי מ-15 ל-20, ועקב השידרוג קיבלתי ראוטר d-link vdsl n 6740u של בזק. עכשיו בדקתי, ובאמת יש לי 20 מגה והעלאה של 3 מגה. אני מנסה להוריד דרך התוכנה של utorrent קובץ כולשהו עם הרבה סידרים ובמקסימום אני מגיע ל-300k כשאני אמור להגיע ל2.5 מגה הורדה. וזה קורה לי בכל הטורנטים שאני שם להורדה, זה פשוט לא עובר את המהירות הזו. וסתם ניסיתי להוריד ישירות משרת של steam וזה כן הגיע ל-2.5 מגה. עכשיו רציתי לשאול איך אני יכול לפתור את הבעייה? שמעתי שצריך לפתוח פורטים, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, או איזה פורט יש לutorrent. אשמח אם תעזרו לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
איך אני יכול להקטין עוצמת השידור האלחוטי ב Router TL-WR1043ND. תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני נמצא בתשתית 12M הוט עם 012 לפני מספר ימים החליפו לי ל"הוטבוקס" החדש של הוט שהוא גם ראוטר עם אנטנה פנימית מאז כל סרט שאני רואה במחשב המחובר ברשת אלחוטית נתקע כל הזמן ולא ניתן לראות רצוף הבעיה לא היתה קודם עם אותם מחשבים ומרחק-רק הראוטר היה של "אמביט" כיצד ניתן לפתור את הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים . אשמח לעצה לפני התחייבות לספק וקניית ראוטר. עובדות בסיסיות: דירת 3 חדרים בת"א-צפון. רב המכשירים מקושרים אלחוטית - ווינדוס, מק, לינוקס (כמדיה סנטר עם XBMC), כונן רשת חיצוני, אייפונים ואייפד. צרכים - גלישה נורמלית + קליטה טובה (לא נראה לי בעייתי בדירה כזו) וקצב העברה נורמלי שמאפשר העברת תכנים מהכונן רשת (אלחוטי) וגם כצפיה במדיה מוזרמת עם VPN אמריקאי. בעבר הייתי מחובר עם הוט+בזק בינלאומי ב5 מגה וראוטר לינקסין wrt54GL הישן והטוב. גלישה הייתה טובה, הזרמת המדיה בתוך הרשת הביתית - לא משהו (-: מכיוון שאני עובר לדירה חדשה זה הזמן לרעננן הכל ככה שהשאלות הן: 1. מה עדיף - הוט או בזק? (המחירים די דומים). 2. 10-15 מגה נראה לי מספיק - תקנו אותי אם אני …
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי את הראוטר TL-WR1043ND של TP LINK. שמעתי שאם מתקינים עליו את קושחת DD WRT הוא מציג את הביצועים הכי טובים. הבעיה היא שכל הדרכים שראיתי להתקנת הקושחה הן דרך חיבור חוטי, ואני לא יכול לעשות את זה. האם יש דרך להתקין את הקושחה הזאת דרך חיבור אלחוטי (WIFI) ? תודה
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ברשת שלי יש שני מחשבים. אחד נייד (שלי), ואחד נייח. הנייח מחובר לאינטרנט ונותן גם לשלי דרך שיתוף אינטרנט. נכון היה כיף אם כאן היה נגמר הפוסט? בכל מקרה, כשהמחשב שלי עובר שימוש בכמות מסוימת של רוחב פס (אני לא סגור על כמה אבל לא הרבה), בין עם זה בFTP, טורנט, משחק רשת או אחר, המחשב השרת סוגר אותו מהרשת. כלומר במחשב הנייח הכל נשאר אותו דבר, אבל המחשב שלי כבר לא יכול לגשת אליו בשום צורה דרך הרשת (גם שיתוף קבצים/מדפסת לא עובד) עד שהוא (או במקרים מסוימים, שניהם) מודלקים מחדש. ניסיתי להריץ את אשף התקנת הרשת (מספר פעמים), זה לא עוזר. הפיירוולים על שני המחשבים הם Zone Alarm אצלי (שכנראה לא גורם לזה כי ברשתות אחרות הוא לא מפריע) והפיירוול של ווינדוז על החיבור אינטרנט במחשב הנייח (נ…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
כרטיס הרשת האלחוטי של הDV6282 הוא ה 3945ABG , קצב ההעברה מתייצב על 2.49MBS. אפשר לחיות עם זה אבל זה נראה לי קצת איטי לא? דרייברים אחרונים של הכרטיס האלחוטי עודכנו, לנתב הקושחה האוריגינלית (4.30.7 נדמה לי), לנייח XP ולנייד VISTA. אפשר לשפר? מה הקצב אצלכם? תודה...
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש לי שלושה מחשבים מחוברים ברשת חוטית דרך נתב של סימנס, על שלושת המחשבים מותקנת מערכת הפעלה ויסטה 64bit . כל המחשבים מחוברים לאינטרנט וגולשים ללא בעיה ואף היה שיתוף קבצים מלא ביניהם. לאחרונה התקנתי מחדש את המערכת הפעלה על אחד המחשבים ומאז בכל פעם שאני מנסה להכנס לאחד המחשבים ברשת (זה קורה בכל המחשבים) אני מקבל חלון של הכנסת שם מתשתמש וסיסמה. אני לא הגדרתי סיסמאות ולכן אני לא מצליח להכנס, אשמח לקבל כל עזרה בפתרון הבעיה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה נראה לי נפוצה אבל בכל מקרה לא מצאתי תשובה בפורום... מה שקרה זה שאני במיוחד שיניתי את השם מתשמש שלי בבזק בינלאומי כדי לקבל כתובת דוא"ל חדשה, ולמרות זאת ברגע שנכנסתי לחשבון החדש קיבלתי תוך דקה 1000 הודעות זבל שנשלחו לכתובות דואר דומות לשלי... מה לא ברור לי זה איך הודעה שנשלחת לכתובת אחרת, אמנם דומה אבל עדיין, מגיעה אליי? ואיך אני מונע את זה... כבר נרשמתי לשירות אנטי-ספאם של בזק בינלאומי אבל אני לא יודע איך הוא.... אז אני אסכם: 1)איך אני מונע מההודעות האלה להגיע אליי? 2)איך השירות אנטי ספאם של בזק? 3)אני מתשמש במוזילה ת'אנדרבירד איך היא? תודה
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה המעצבנת הזו(שלמעשה נמשכת כבר יותר מחודשיים אפילו). כל היום בקאשינג של הסרטים לוקח שעות על גבי שעות, כעאשר בלילה הקאשינג לוקח כמה שניות. נתקלתי בזה בstage6. ייתכן שזה קיים בעוד מקומות, לא יודע. תודה.
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי, במחשב האחר בביתי מותקן המודם הראשי, ובמחשב שלי מותקן הראוטר האלחוטי. קניתי מחשב חדש, ואת המחשב הישן הוצאתי מהרשת ביתית, חיברתי למחשב החדש את ה- USB של הראוטר האלחוטי, עשיתי כמה התקנים שצריך לעשות בווינדוס, ויש לי עכשיו אינטרנט במחשב החדש. הבעיה היא שהוא מתנתק כל כמה זמן. הקליטה טובה, היא על מצויין. משום מה לא יודע למה האינטרנט מתנתק אחרי כמה זמן. אני חושב שאני יודע מה הבעיה, כשאני שולח במסנג'ר ממחשב אחר בבית (שגם נמצא ברשת הביתית, במחשב הזה מותקן המודם הראשי) קבצים גדולים למחשב שלי, אז מתחילות כל הבעיות וזה מתנתק, למרות שבמחשב הישן שהיה מחובר לרשת הביתית זה בכלל לא היה קורה. זאת אופציה שלדעתי נראית הכי סבירה כרגע לבעיה, כי כשאנ…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם הIP שלי משתנה כל פעם שאני עושה ריסט? למה שאני בודק מה הIP של זה רושם לי 10.0.0.38 כל הזמן ולא משתנה!!! ושאני בודק באתר www.whatismyip.com אז הוא כן משתנה שאני עושה ריסט למה אני מחובר ישירות אל האינטרנט מבלי להשתמש בחייגן האם האינטרנט נהיה איטי ש2 המחשבים עובדים האם אני יכול לשחק ברשת? אם כן באיזה IP אני אמור להשתמש כי ששיחקתי בפיפא 07 כל הזמן הIP שלי היה 10.0.0.38 ולא הסתדרתי עםזה וזה לא עבד לי... והאם הרשת הביתית הזאת טובה או שיש דברים יותר טובים כי מאז שיש לי תרשת הביתית שאני מוריד דברים הם נתקעים לי באמצע ואז זה רושם לי TIME OUT משהו כזה... אם אפשר בבקשה תשובות כי אני מסתבך עם העניין הזה ולא מתמצא בו תודה מר…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בנתב B-focus 270 כדי להתחבר לאינטרנט. הנתב מחובר לסוויץ' של חברת dynamode הישנה ומשם מתפצל לשלושה עד ארבעה מחשבים. השיתוף של הקישור לאינטרנט הוא די מספק מלבד כמה חסרונות: - הנתב הפנימי של המודם לא מצליח לנהל את הפורטים כמו שצריך. כך שתהליך פתיחת פורטים למחשב מסוים הוא מאד מסורבל והתוצאה היא לא מושלמת. (במרכז הבעיה הזו עומדת אימיול... כמובן). - כיוון שזה נתב שקיבלתי כמודם ל-ADSL, הנתב עובד רק בתשתית הזו, ואני מאד רוצה להרחיב את האפשרויות שלי. על איזה נתבים אתם ממליצים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעליו יש ויסטה והוא מחובר לאינטרנט (בזק בינ"ל),יש לי כבל מוצלב,איך אני עושה שגם המחשב השני (XP PRO) יהיה מחובר לאינטרנט (לא רוצה לקנות ראוטר ואני יודע שהמחשב עם הויסטה יהיה חייב להיות מחובר) ?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב, בדרך להתחבר לסיב של פרטנר. לא רוצה להשכיר מהם ציוד אלא לקנות. יש לי כרגע ראוטר/מודם ישן של שיאומי אבל הוא עד 100 מגה. מה אתם ממליצים? לא ניראה שצריך mesh , הבית קטן. כל החיבורים אלחוטיים. מספרם 4-5 נ.ב. אם יש אפשרות אז שהמודם שגם יתמוך בתשתית ללא סיבים, הישנה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי כרטיס רשת אלחוטית (לא USB) מסוג TP-LINK TL-WN650G פתחתי את המחשב התקנתי הכנסתי את הכרטיס לאחד בסלוטים הפנויים וברגע שאיפשרתי את ה WIRELESS NETWORK CONNECTION לאחר כמה שניות המחשב נתקע. העכבר והמקלדת לא מגיבים והדרך היחידה לכבות את המחשב היא ע"י RESET (המחשב לא מגיב כלל) למישהו יש רעיון מה לעשות, מה יכול לגרום לכך. ייתכן שיש בעיה ספציפית בסלוט שהכנסתי אליו או שזוהי בעית תוכנתית התנגשות כלשהי . אשמח לתגובה מהירה... תודה עדי
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה האינטרנט שלי התחיל ממש לצלוע... עקבתי קצת אחרי הnetstat וגיליתי שיש לי כמויות של חיבורים פעילים גם כשאני לא גולש באופן פעיל או מוריד דברים... ניסיתי לסרוק את המחשב עם כל דבר אפשרי ולא מצאתי שום וירוס או spyware.... הקטע המוזר הוא שהרבה מאוד מהחיבורים נראים פנימיים לדוגמא: "TCP ido:30606 localhost:2811 established" יש לי בסביבות ה50-80 כאלו... אני לא בטוח אבל נראה שזה התחיל אחרי שבזק התקינו לי בחיבור חוסם אתרים... מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר אתר שמאפשר שירותי אחסון חינמי לאתר אינטרנט (גם כמות קטנה זה טוב) תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית חוטית עם ראוטר אדימקס 6104. למרבה הצער, הנתב סיים את הקריירה שלו ואני רוצה לקנות נתב אחר. אשמח לקבל המלצותיכם/הצעותיכם לנתב חדש. הצרכים שלו הם די בסיסיים, חוטי, כאמור וללא כל התחכמויות. תודה
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אפשר הוראות הפעלה לנתב d-link DES-1008D?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-