עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הגעתי לבית עסק מסויים עם לטפטופ, חיברתי אותו לנקודת רשת בקיר בעזרת כבל רשת, ע"מ לקבל גישה לאינטרנט, ואכן אני מצליח לגלוש באינטרנט ללא בעיה. הבעיה היא שכל כמה דקות קופצת חלונית להתחברות לאינטרנט (של WINDOWS, שצריך להזין שם וסיסמא), אני סוגר אותה וממשיך לגלוש - אבל איך גורמים לה להפסיק להפריע ? תודה !

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  2. שלום, עד לפני כשבוע מהירות ההורדה שלי הייתה (נגיד מאתרי הורדות כמו RS MU וכו') 1 מגה - 1.2 מגה ולפעמים ברגעים של עומס היה בסביבות ה800 . בנוסף ביוטיוב ודומיו הטעינה הייתה מהירה ולא הייתי צריך לחכות פשוט שם פליי ולא היה נתקע. בשבוע האחרון אני צריך לחכות כרבע שעה לסרטון של 5-6 דקות ביוטיוב (על 720P) להטען, המהירות הורדה שלי היא בסביבות ה22 קילו בייט וככה זה בכל מהלך היום. מן הסתם ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר והמודם כבר מספר פעמים ביום במהלך השבוע אבל זה לא עוזר. מה אני אמור לעשות ומה יכולה להיות הבעיה? אני לא חושב שיש לי וירוס או משהו כזה (כמעט בטוח לפחות) תודה מראש ושבוע טוב.

3. Started by Gold shark,

שלום. אני מעוניין לקנות ראוטר משהו זול לא יקר .... עם אפש אז גם תנו לי לינק עכשיו אני לא מעויין בראוטר כמו Cisco שכל אחד עולה כמו הבית שלי (יש לי כב מספיק כאלה)

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  4. לפני כמה זמן "הפכתי" את המודם שלי לפרו... ואחרי זה לאיזה עוד רמה אחת יותר והחזרתי... עכשיו אני חושש שפגעתי בכמה מנתוני הכתב הבינארי הכוונה ששניתי שמה משהו לא רצוי... האם יש תוכנה או משהו שמתקן את השגיאות?! או איתחול חדש למודם? תודה.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  5. עברתי לא מזמן ל 10Mb מ 3Mb וגם לפני שעברתי היו מדי פעם ניתוקים אבל עכשיו זה קורה פעם עד 3 פעמים ביום וזה די מרגיז להערכתי הראוטר של 3 COM כבר לא סוחב קיים כ 3 -4 בערך ונראה לי שהגיע הזמן להתחדש בראוטר חדש החלטתי כבר להשקיע במשהו די טוב כדי שלא היו בעיות וחשבתי על הדגם הבא linksys wrt400n היתרונות שלו לעומת אחרים הם 1 דור N שחשוב עד 300Mb WIRELESS ו1000Mb Wired 2 יכולת עבודה גם על תדר 5GHZ דבר המונע בעיות עם כל מכשירים שמשדרים על 2.4GHZ סטנדרטים כמו המקלדת והעכבר שלי. 3 טווח שידור רחב (בגדול הרעיון העתידי שלי שהיה NAS בבית והיה אפשר להגיע אליו באופן אלחוטי מכל מקום בקצבים טובים ) 4 מחירו בחול כולל משלוח אמור להגיע ל כ 500 שח אם יש לכם המלצות דעות אני אשמח

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by yuval48,

שלום הזמנתי מחשב חדש ואנחנו רוצים לעשות בבית ראוטר אלחוטי. השאלה שלי היא אם אני צריך להזמין איזה כרטיס רשת מיוחד שיתאים לזה? או שבזק באים ושמים לי אנטנה או משהו.. תודה

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  7. בוקר טוב, לאחרונה נתקלתי בבעייה בשיתוף קבצים בין 2 מחשבים ברשת. לפני שאספר על התקלה אציין מספר פרטים: יש 2 מחשבים ברשת על שניהם מותקנת מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate. הראוטר הוא 3Com 3crwer100-75. מחשב אחד (לצורך ההסבר נקרא לו X) מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי לנתב מחשב שני (לצורך ההסבר נקרא לו Y) מתחבר באמצעות כרטיס רשת לנתב (חביבור RJ45 רגיל..). שני המחשבים עובדים תחת אותה קבוצת משתמשים, בשני המחשבים שיתוף קבצים מאופשר. עכשיו הבעייה היא כשאני מנסה להתחבר ולשתף קבצים ממחשב X למחשב Y. אני בעצם מקבל שגיאה שאומרת "לWindows אין אפשרות לגשת אל Y" הקטע המוזר הוא שממחשב Y אפשר להתחבר ולשתף קבצים ממחשב X ללא בעיות. כששני המחשבים היו מחוברים בעזרת רשת קווית הכל עב…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  8. Started by tomy669,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייח פנטיום 4 שמחובר למודם והמודם מחובר לראוטר. יש לי מחשב נוסף ישן, פנטיום 3 מעבד 1000 עם זיכרון של 512.. רציתי לדעת אם אני יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB למחשב פנטיום 3 שיהיה בקומה למעלה? רציתי לקבל עצות לאיזה כרטיס יכול להתאים לי? חשבתי על EW7128G Edimax רציתי לדעת אם זה יתאים לפנטיום 3? הבנתי שיש הבדל בין G ל-D אפשר לקבל הסבר? תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by tmal1,

אחרי שהשתגעתי כבר יותר מ3 שנים מהראוטר הנוכחי וסבלתי מניתוקים הולכים וחוזרים, בעיות עם שימוש בתוכנות שיתוף ועוד... הגיע הזמן להתקדם למשהו נורמלי. הראוטר הנוכחי :BR-6524N דרישות ? כרגע מחובר לאינטרנט בכבלים (אם זה משנה) במהירות 5 מגה בשאיפה להגדיל בקרוב. הבית כ120 מ"ר בקומה וחצי. גישה בכל פינה בבית זה דבר חשוב, הראוטר הנוכחי מספק את זה כמו שצריך. התקציב שלי הוא עד סביבות ה300 שקל עם שאיפה לפחות. כל עזרה והכוונה בנושא יתקבלו בברכה!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by yanivs20,

שלום! ברצוני להקים רשת בין 3 מחשבים אחד שולחני ושניים ניידים. אחרי סינון תגובות בזאפ נשארתי עם 3 אופציות (ובאמת שאין לי מושג בעניין): ‏Edimax XR BR-6216Mg 3COM 3CRWER200-75 ‏Linksys WRT54GL יש לי חיבור בכבלים עם ברק בחייגן הזה שלהם. על מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

שלום... יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר כבר שנתיים הוא פועל ככה...ובימים האחרונים הוא עושה לי בעיות כמו ריסטרט לעצמו ככה שהוא מנתק אותי מהכל... ולפעמים המנורה האדומה של המודם נדלקת ואני צריך לכבות אותו ולהדליק אותו מחדש... השינויים שעשיתי בזמן האחרון הם שהעברתי את המודם למקום אחר...(אבל כבר במקום הישן התחילו הבעיות) ושהוספתי עוד מחשב לרשת ככה שכבר יש לי 5 מחשבים מחוברים ברשת...אחד (שלי) עובד בדרך כלל הם הורדות והמחשבים האחרים אם הם בכלל עובדים אז הם רק לגלישה... המהירות חיבור שלי היא של 2 מגה מהירות העלאה עלובה כמו של כולם... מישהו מכיר את הבעיה ? ואני לא רוצה לשדרג את המודם לדגם החדש יותר למה הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל... תודה מראש לעוזרים.

12. Started by ^Z^,

הדפדפן הוא אינטרנט אקספלורר, וכל פעם שאני מנסה להכנס לGMAIL הדפדפן מראה לי את דף ה'cannot be displayed'. מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות? עריכה : הצלחתי להכנס לGMAIL, אבל הססמא שתמיד היית מופיע מיד בשדה הpassword לא מופיעה שם. הGMAIL לא מאפשר להכנס לשיחזור סיסמא. מישהו יודע אולי איפה הדפדפן שומר את הססמאות שלו?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
    • 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by zhalutz,

בביתי רשת אלחוטית במופעל ע"י מודם-נתב בזק מסוג D-Link DSL-2760. אני מעוניין להרחיב את הרשת האלחוטית לאגף מרוחק באופן שהחלק המורחב לא "יראה" את הרשת המקורית (החלק המורחב נועד למטפלת סעודית זרה). עשיתי זאת ע"י הגדרת רשת "אורח" בנתב (wl0-Gust2) וחיבור רפיטר מסוג D-Link DAP-1360. לצערי טווח הרשת אינו מכסה את כל האגף בו אני מעוניין. שאלתי: (1) האם הגדרת רשת "אורח" לא מקטינה את רוחב הפס של הרשת? (איטיות). (2) מה עוד ניתן לעשות להגדלת טווח ובידוד רשתות?. סלילת קו תקשורת פיזי בין הראוטר המקורי לאגף הנ"ל אפשרית (אבל מסובכת), הוספת מתאמי תקשורת על קו יהחשמל אולי בעייתית עקב חשמל תלת פאזי. ברשותי ראוטר נוסף לא פעיל מסוג D-Link 655

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  14. בפרוטוקול FTP ? אני יודע שיש ROUTER של ASUS שיש לו 60 גיגה פנימי וגם תוכנת BITTORRENT פנימית אבל אני מחפש FTP

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  15. מעוניין לגבות קבצים גדולים (100MB כל אחד) ברשת ושהשרת אליהם אני מעלה לא ימחק אותם לאחר X ימים. יש אופציה חינמית כזו? או האם קיים שירות אימייל המאפשר לשלוח מייל עם לפחות 100MB?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  16. מחפש שרת חינמי שיהיה אפשר להעלות אליו קבצי RAR ושהוא יהיה מעל ל-150 מגה ושיהיה לו גישת FTP קיים דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by shay tidhar,

יש לי ראוטר של LEVEL ONE ומודם סמסונג (המגהץ). יש לי אינרנט 1.5 אבל בביטורנט מוריד לי על 10 - אני יודע שצריך לפתוח פורטים אבל המדריכים שמצאתי לא רלוונטים לנתב הזה. פניתי אל החברה שיעזרו לי והם אמרו לי שאי אפשר לפתוח תחום של פורטים(לפי מה שאני יודע בטורנט זה 6900-6999) אלא לפתוח פורט פורט למרות שיש רק מקום ל20 פורטים (נראה לי)! חוץ מזה ההוראות שלהם לא היו כ"כ ברורות... אני לא מבין כ"כ טוב בכל העיניין הזה אז בקשה מי שיכול לעזור שיעזור אבל הוראות ברורות בבקשה! תודה!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by darkman,

אז ככה בחיגן שלכם מה רשום אחרי השטרודל? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by Little_Nigger,

shalom, yesh lee internet al - huti , ve ani lo yode-a et ha - password, ani roze lehithaber im ha IPHONE ve ze doresh PASSWORD, each ani megale et ha password sheli? toda ani hayav ezra, ani taqua be FRANCE!!!

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  20. Started by א אוהל,

שלום רב לחברי HWZONE יש לי מספר שאלות 1.מופיע לי במנהלת התקנים marvell yukon 88e8056 , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב?, בנוסף גם המודם שלי מחובר בכרטיס רשת , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב ? (סליחה על הבורות בתחום). 2.אני מעוניין לקלץ מבזק ראוטר , רציתי המלצה איזה ראוטר לבקש או לפחות מאיזה ראוטר להתרחק , אני צריך שתהיה לו קליטה טובה לבית 2 קומות. תודה רבה ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by Swed,

אני צריך המלצה של ראוטר חמוד (אפילו מומלץ) שלא יהיה יקר מידי.. ושלא יהיה של SWEEX תודה לעוזרים... חשוב שתהיה אפשרות לחבר יותר ממחשב אחד עם כבל רשת.. הכוונה שיהיה חוטי ואלחוטי !

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתגורר אצל סבתי מזה תקופה כיוון שאנו באמצע מעבר דירה. עכשיו במחשב של סבי מותקן xp SP2 ולי יש לפטופ שעליו מותקן VISTA PREMIUM וכאן הבעיה הגדולה איני יכול להתקין כאן את הראוטר שלי כיוון שהמודם שיש לסבי הינו בחיבור USB בלבד :-( השאלה היא כזאת האם ניתן לחבר אותם באמצעות כבל מוצלב לאינטרנט או לחבר את המחשב של סבא (זה שיש בו אינטרנט עם XP) לראוטר בחיבור רשת והראוטר ישתף אינטרנט אלחוטי? אשמח להסברים, תודה ושבת שלום, איציק.

23. הבנתי שבשביל שהמחשב נייח יקבל רשת מהראוטר הוא חייב כרטיס רשת. איך בדיוק הדבר הזה מתחבר? מסובך לחבר אותו? והאם גם שהמחשב דולק ולא משתמשים בו הוא לוקח לי רוחב פס מהאינטרנט? אה והדבר הכי חשוב, איזה דגם מומלץ לקנות אין לי שמץ של מושג, יש איזה משו טוב מאייבורי או ksp ? פשוט הם קרובים לי לבית. יש לי ראוטר תקן n אבל המחשב נייח הוא של אחותי והיא צריכה גלישה בסיסית לא הורדות וכאלה, המרחק שלה מהראוטר הוא 4-5 מטר, והראוטר הוא מצויין של tplink1043nd .

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  24. אם מהירות האינטרנט גבוהה אז יש םחות או שזה קשור למהירות העלה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים