עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עשיתי חיפוש לא מצאתי משהו שמסביר איך עושים זאת במבחינת הגדרות. מבחינת חומרה הבנתי שאני צריך ראוטר שאותו אני מחבר לכל אחד מכרטיסי הרשת במחשבים וגם מחבר את המודם שברשותי לראוטר, החיבור הוא בכבל רשת רגיל או מוצלב? ושוב האם ישנו מדריך כלשהו שמסביר איך עושים זאת מבחינת הגדרות?

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by NIVTAL,

משהו מוזר כזה.. יש לי ראוטר 3com officeconnect 11g וכשאני מאפס לו את הסיסמה דרך ה-details הוא כל הזמן מוסיף מספרים נגיד ה-SSID הוא XXX אז עכשיו הוא XXX 2 ובפעם הבאה הוא XXX 2 2 ואחרי זה XXX 2 2 3, איך אני עושה שזה יהיה השם הרגיל?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  3. יש לי 2 מחשבים שמחוברים בעזרה רשת אלחוטית, שניהם כרגע מופעלים בXP, ואני רוצה להעביר את החזק יותר לVISTA. האם יש בעיות להקים את הרשת מחדש עם מחשב אחד שמריץ XP ואחד VISTA? או שזה יילך חלק? תודה מראש..

4. Started by CHAOS6,

לפני שבועיים בערך עברתי ל014 בתשתית של בזק במהירות של 2 מגה, ובשבוע הראשון עשיתי פעם ביומיים בדיקת מהירות דרך האתר http://www.speedtest.net והכל היה תקין. אתמול החלטתי לעשות בדיקה כדי לראות שבאמת הכל בסדר ולהפתעתי גיליתי שפתאום ללא סיבה נראית לעין המהירות שלי ירדה בצורה משמעותית, עשיתי כמה בדיקות ויוצא שאני גולש בין 1 מגה ל1.8 מגה. עשיתי כרגע בדיקה והנה התוצאה האם לעוד מישהו יש כרגע בעיות עם הספקית 014 או שהבעיה היא ספציפית אצלי?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by shahar26,

יש לי windows 7 ויש לי מודם חיצוני של THOMSON וכמה פעמים ביום קורה שיש לי ניתוק של האינטרנט.. זה לא קרה לי בעבר עם xp רק בוינדוס 7 זה התחיל.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הבעיות ניתוקים האלה נ.ב יש לי גם מודם קטן של 012 של קו הטלפון

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. אני מחובר בPPPOE עם יוזר של 014, ואני מעוניין להגדיר חיבור של VPN דרך 012 בנתב, ולהגדיר לו דרך STATIC ROUTE שינתב עם הVPN למקומות ספציפיים. מעדיף לעשות את זה בנתב במקום במחשב. בSERVER IP רשמתי את השרת שאליו אני מחייג, וגם ב REMOTE SUBNET. כל השאר השארתי איך שהוא, ולמטה בשם משתמש רשמתי את השם משתמש. מה אני עושה לא נכון? או שאולי עשיתי נכון, איך אני יודע שזה עובד, כי עדיין אני יוצא לאינטרנט דרך ה014. איך אני גם יכול לראות את הIP שאני מקבל בVPN? לא מצאתי מקום בSTATUS שאני יכול לראות את זה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  7. הרבה זמן לא התעסקתי ברשתות .. אז אני לא יודע מה חדש מה ישן אז קיצר אני צריך ראוטר עד 350 שקל בשביל 4 מחשבים .. שיהיה לו Port Forwording ו Firewall מובנה יתקבל בברכה תודה .

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי חבר עם 56K שיכול לעבור סוף סוף לADSL עכשיו הוא שאל אותי איזה ספקית אינטרנט הכי טובה. בגלל שאין לי ממש תשובה לו באתי לשאול אותכם, אז על איזה ספקית אינטרנט אתם ממליצים? וגם אני כרגע בADSL 1.5M של אינטרנט זהב ואני גם לא ממש מרוצה.. אז איזה ספקית אינטרנט הכי טובה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  9. רציתי לדעת מה הסכמה המומלצת לחיבור הרשת הביתית, כך שברגע שאחבר מכשיר לשקע התקשורת, הוא יהיה מחובר ליתר המכשירים/מחשבים במהירות גיגה, ובנוסף, כל אביזר התומך ברשת אלחוטית, יזוהה ברשת, ותהיה לו גישה לכל המחשבים המחוברים לקיר. ברשותי: 1) מודם בזק (600E) 2) ראוטר אלחוטי אורנג (סימנס) 3) סוויץ אדימקס 8 פורטים 1 גיגה ביט. 4) 15 נק' בקיר המחוברות לארון תקשורת בכבל CAT7 (רק 8 פעילות בו זמנית, מקסימום.) אני מתלבט בין שתי אפשרויות: 1) קו בזק -> ראוטר אורנג(סימנס-אורנג) --> סוויץ --> מכשירים 2) קו בזק -> מודם בזק --> סוויץ --> מכשירים + ראוטר אלחוטי(סימנס-אורנג) אני מעוניין שיהיה שיתוף מלא בין הרשת האלחוטית לקווית, וגם שהרשת לא תהיה תלויה בשרת. כלומר גם אם…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה שאני מנסה למצוא לה פתרון מועיל ובינתיים ללא מענה. מנכ"ל החברה עובד בבית (רשת 2wire ) עם חיבור של 1.5 מגה. המזכירה שלו עובדת על המחשב שלו מהמשרד ב- REMOTE DESKTOP לנו יש 2.5 . זה מאוד איטי , אני מחפש תשתית /דרך ליצור את העבודה שלה על המחשב בצורה יותר נוחה ידידותית והכי חשוב מהירה. הכוונה לתשתית- חיבור בין 2 המשרד לבית , תוכנה אחרת וכדומה... מה הייתם עושים במקומי.... תודה מראש

11. Started by picachu,

אהלן! אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי בתקן n שעובד גם ב5GHZ ותומך בחייגן l2tp של כבלים. התקציב הוא עד 300. יש חיה כזו? תודה!!

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  12. יש לי דומיין משלי וגם יש לי תיבת דואר אצל ספק האינטרנט. אני רוצה שכל מי שישלח מייל ל myname@mydomain זה יגיעלתיבת דואר של הספק. האם השינוי הזה אני עושה דרך מי שמספק לי את הדומיין או דרך הספק אינטרנט? ואיך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by רן.ט,

יש לי ראוטר של dlink.. האם אני יכול להשתמש ב-access point רק של dlink או של כל חברה אחרת??

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  14. Started by oded6188,

באיזה סדר אני אמור ללחוץ את הגידים לתוך הפאצ'? אפשרות אחת: 1+2 זוג שזור 3+4 זוג שזור 5+6 זוג שזור 7+8 זוג שזור או: 1+2 זוג שזור 3+6 זוג שזור 4+5 זוג שזור 7+8 זוג שזור או שלא ככה ולא ככה?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  15. שלום , אני עובר היום לתשתית של בזק באינטרנט , הטכנאי אמור להגיע עוד מעט. איזה מודם הכי טוב לקחת בבזק ? ואם זה משנה אז הראוטר שלי הוא EDIMAX 6204WG ויש לי גם D-LINK 604 תודה רבה על העזרה

16. Started by er0101,

הראוטר שלי לא תקין ואני שוקל לקנות ראוטר זול כמו הנ"ל. מה דעתכם? עמיד בP2P? אני צריך שהראוטר יהיה מאוד יציב בנוסף. איך הוא לעומת level 1 3406?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by bagetrek,

שבוע טוב אני מעוניין לרכוש ראוטר ובנוסף לכך גם כרטיס רשת או מתאם USB לקליטת האינטרנט באלחוט . אני רוצה שהראוטר ( החדש ) יחובר חוטית למחשב שלי ולמחשב הנוסף שנמצא בחדר האחר בביתי יחובר כאלחוטי . התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח ללא חריגות ( אני חושב שזה סכום מספיק לא ? ) . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by abarbotel,

מאיפה במחשב אני מגדיר ומשנה דברים בראוטר? ומאיפה רואה קליטה של התדרים בראוטר? זה ראוטר אלחוטי של בזק..

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by Evilized,

שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX 7128G שאני רוצה שיתחבר לראוטר של EDIMAX יש לי בנוסף למJשב החדש מחב נייח שאליו מחובר הראוטר ומחשב נייד שמחובר גם כן בלי בעיות אני מנסה להתחבר מהמחשב החדש אחוטי ואני לא מצליח לא מזהה לי כלום האנטנה בפנים הכול ולא מוצא לי שום רשת ואני לא יודע מה לעשות =[

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  20. Started by v_g_t,

הי, השאלה היא: איך לגרום לנייד להתחבר לאינטרנט, לעלות אתר בדפדפן? יש לי מחשב נייח שהיה מחובר לאינטרנט. החלפתי מודם לראוטר אלחוטי. ראוטר מחובר קווית לנייח. נייח התחבר לאיטרנט בין רגע לפי ספר הוראות של ראוטר. נייד מתחבר לראוטר: בחרתי רשת לפי SSID ברשימת הרשתות הקיימות במסך של Intel PROSet/Wireless בנייד. חשבתי לעצמי שזה מספיק, אבל דפדפן לא מעלה שום דף, שום אתר. אני מרגיש שזו לא פעם ראשונה ששאלים אותה שאלה, אבל בשבילי זו פעם ראשונה ואני מאוד רוצה להצליח עם עזרה שלכם. תודה מראש. ראוטר של siemens sl2-141 נייד HP עם XP PRO

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  21. Started by Cheif,

בסוף השבוע הקרוב אני מתכוון לפרסם סקירה מפורטת על נקודת גישה וכרטיס אלחוטי התומכים בתקן N במהירות של 450Mbps. כרקע לפרסום הסקירה, אני רוצה לעמוד על האופן בו נהוג לסמן את יכולת השידור והקליטה של התקנים אלחוטיים הפועלים בתקן N. הסימון הרשמי שנקבע בגרסא הסופית של תקן N, שפורסמה לפני כשנה וחצי, ליכולת של התקנים אלחוטיים בתקן הוא A x B : C. כאשר האות A מסמנת את מספר אנטנות השידור; האות B מסמנת את מספר אנטנות הקליטה; והאות C מסמנת את מספר זרמי המידע (data streams) בהן תומך ההתקן האלחוטי. על פי תקן N כל זרם מידע (data stream) תומך בעד 150Mbps. כך לדוגמא, נתב הכולל שתי אנטנות, הוא נתב מסוג 2x2:2 - כלומר יש לו שתי אנטנות שידור, שתי אנטנות קליטה והוא תומך בשני זרמי מידע (data strea…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by jambo7,

שלום מחר אני עובר מבזק ל hot בכבלים מחר יגיע אלי הטכנאי של hot עם המודם, רציתי לדעת האם לדרוש מודם מסויים ,חיבור מסויים וכד' ? בעצם אני צריך כל מיני טיפים בשביל להוציא מהטכנאי את המקסימום , תודה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  23. איפה אפשר למצוא אתר/כתבה כלשהי למה שיהיה בעתיד עם עולם המחשבים? ב5-30 שנה הבאות?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  24. Started by parker8,

שלום, בקרוב אני קונה PS3 ורציתי לדעת איך אפשר לחבר אותו לרשת האלחוטית (כדי להעביר קבצים). כרגע יש לי רשת חוטית בבית וזה קשה לחבר גם את ה-PS3 אליה כי הוא יהיה רחוק. יש אפשרות לקנות רק כרטיס רשת אלחוטי ואז לעשות מין AD-HOCK? או שחייבים ראוטר? אם כן, אז אני מעדיף שהוא יהיה ראוטר אלחוטי כמובן אבל עם חיבורים של ראוטר חוטי... ככה שהרשת תישאר אותו דבר רק יהיה את האפשרות של האלחוט... אשמח להמלצה לגבי ראוטר כזה. תודה לעוזרים מראש נ"ב התלבטתי אם לפרסם כאן או בפורום קונסולות, בסוף החלטתי כאן כי כאן יש יותר "מומחים" לרשתות.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by santi,

שלום לכם אנשים... אני רוצה לדעת איך לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת של חדר מחשבים של בית ספר כשכל המחשבים מחוברים ברשת במערכת הפעלה ווינדוס 98 בלי שום תוכנה תודה!

• 4 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.