עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרגע, אם אני רושם מילה בשורת הכתובת, אזי אני מקבל תשובות מ GOOGLE.COM אבל אני רוצה לקבל תשובות מגוגל ישראל. איך אני עושה זאת? (אין לי מושג איך קרה ששורת הכתובת הפכה למנוע חיפוש של גוגל דוט קום)

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  2. אני לוחץ connect זה מתחבר.אני לא עושה כלום אבל הsent גודל במהירות ל 22,000 ואז הוא גודל קצת וזה קורה מבלי שאני עושה משהוא שקשור להורדה או משהוא למה זה ככה? אחרי שזה מחובר 2 דקות זה עולה בקצב איטי +20 +20 +20...

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  3. שלום, לא מזמן גיליתי שמייקרוסופט מאפשרת הורדה של XPx64 לתקופה של חצי שנה. החלטתי לנסות, אז אני מוחק את ה-2000. השאלה היא בעקבות ההתקנה של מערכת הפעלה חדשה אני אצטרך להגדיר מחדש שוב את כל הקטע של הראוטר? והאם המחשב השני שמחובר לאינטרנט דרך הנתב והמודם (win98) יוכל להישאר מחובר בינתיים שאלה נוספת שלא קשורה: אני לא אמור להיות מסוגל לגשת מהמחשב שעליו יש את ה-98 למחשב של ה-2000...בגלל ה NTFS?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  4. בדקתי בכל הנעוצים ועשיתי חיפוש בפורום שלא עזר לי במציאת תשובה לשאלתי .. השאלה היא כזאת, יש לי שתי מחשבים נייחים בבית שאני רוצה לחבר ברשת אלחוטית ורציתי לדעת מה אני צריך בשביל זה ? מה אני צריך לקנות ? התקשרתי לספקית של האינטרנט שלי והם הציעו לי רשת אלחוטית במחיר של 31 ¤ ל-24 חודשים + 199 ¤ על התקנה .. ככה שזה יוצא כמעט 1000 שקל. אז אני מעוניין לעשות את הרשת בעצמי במחיר כמה שיותר נמוך מהמחיר הזה. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by jafar,

שלום לכם על איזה ריפיטר אתם ממליצים (מגביר טווח) מי עושה ת'עבודה יותר טוב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12724 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6894

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by pMor,

שלום לכולם אני נמצא מאחורי רשת סטנדרטית (מודם B-FOCUS 312 פתוח לראוטר + סוויץ'), ומשחק די הרבה במשחקים. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח סרברים, כלומר איזה כתובת אייפי \ פורט לתת לחברים שלי שרוצים להתחבר. הכתובת שלי ברשת היא 10.0.0.3.. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  7. קיבלתי ראוטר CISCO 881 W שבעיקרון מיועד לעסקים האם אפשר לחבר אותו לרשת ביתית? לא ראיתי בפלגים אפשרות לחיבור קו טלפון

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  8. אני צריך ראוטר שיתאים למודם של הכבלים, יש את הTP-LINK ב150 שקל, אל נראה לי אני אקח את ה‏Edimax BR-6204WG ב200 שקל. מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המכשיר זה של אדימקס? איך הראוטרים של TP-LINK? יש איתם בעיות? תודה

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  9. כבר כמה ימים שאני צריך להתחבר אליו 3-4 פעמים עד שהוא יסכים ברוב טובו לבדוק דואר זה קורה אצל כולם או שזאת בעיה ספציפית אצלי? (בשרתים אחרים אין בעיה...)

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by AnoxiA,

אוקי קניתי היום את הראוטר הבא: http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104K.htm השאלות שלי הם כאלה: האם הוא ראוטר טוב? האם הוא כולל פיירוואל? האם אני צריך עוד איזה משהו בשביל רשת בין שתי מחשבים אם אינטרנט בכבלים? האם אני יהיה מוגן אם הראוטר הזה? והשאלה הכי גדולה.. זה איך לעזעזל אני מגדיר את הכל..????

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  11. ברשת שלי יש שני מחשבים. אחד נייד (שלי), ואחד נייח. הנייח מחובר לאינטרנט ונותן גם לשלי דרך שיתוף אינטרנט. נכון היה כיף אם כאן היה נגמר הפוסט? בכל מקרה, כשהמחשב שלי עובר שימוש בכמות מסוימת של רוחב פס (אני לא סגור על כמה אבל לא הרבה), בין עם זה בFTP, טורנט, משחק רשת או אחר, המחשב השרת סוגר אותו מהרשת. כלומר במחשב הנייח הכל נשאר אותו דבר, אבל המחשב שלי כבר לא יכול לגשת אליו בשום צורה דרך הרשת (גם שיתוף קבצים/מדפסת לא עובד) עד שהוא (או במקרים מסוימים, שניהם) מודלקים מחדש. ניסיתי להריץ את אשף התקנת הרשת (מספר פעמים), זה לא עוזר. הפיירוולים על שני המחשבים הם Zone Alarm אצלי (שכנראה לא גורם לזה כי ברשתות אחרות הוא לא מפריע) והפיירוול של ווינדוז על החיבור אינטרנט במחשב הנייח (נ…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  12. Started by אבי .א.,

יש לי בעיה אני מקבל הודעות שאני פותח אותם הם ניפתחות עי הוינאמפ והוינדוס לא נותן ליפתוח הוא טוען שהאבטחה של הוינדוס לא מאשרת ליפתוח אותם איך אני פותח את הקובץ??

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. הוא צריך לעבור דרך לא מעט קירות ומרחק די גדול...שתיהיה לו קליטה טובה בלי תקלות,עדיף של edimax אבל אם יש משהו יותר טוב ואיכותי אז עדיף. הראוטר צריך להיות גם אלחוטי וגם כמה יציאות קוויות זה לא משנה גם אם זה יציאה אחד כי יש לי כזה מפצל(ממתג) מחיר עד 300 ש"ח, עדיף זול ואיכותי ושיהיה פשוט להתקנה והפעלה, שהחנות תיהיה באזור המרכז( רמת גן,גבעתיים,תל אביב) תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  14. שלום לכולם, מחיפוש קצר ראיתי שהראוטר המומלץ היום הוא WRT54GL של לינקסיס. הבעיה היא שהוא חורג מהתקציב שלי. אני רוצה ראוטר לחיבור מחשב אחד חוטי ועוד נייד אלחוטי. שמחירו לא יעלה על 250 ש"ח. יש ראוטר אמין במחיר הזה ? תודה

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by idan1836,

יש לי פלאפון נוקיה 6230 וקבלתי איתו את הדונגל של הבלותות' , רציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו חוץ מלהעביר קבצים מהפלאפון למחשב ולהפך? תודה מראש! ;D נ.ב. יש שם כמה אפשרויות נוספות של פקס וכמה דברים! אז אם למישהו יש גם כזה ויודע שאפשר לעשות עוד דברים איתו אז תודה..

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  16. שלום,אני מחקתי את ההודעה הקודמת משום שהיא אינה רלוונטית יותר. אבל יש לי עוד שאלה אחת. יכול להיות שתחשבו שהיא מטומטמת. האם אני יכול לשפר את הקליטה של הראוטר שלי בתוספת כלשהיא ? יש לי edimax br-6204wg. אני יכול אולי להוסיף משהו לאנטנה הקיימת או אולי להחליף אותה במשהו יותר רציני ? הקליטה בסדר באופן עקרוני אבל אני רוצה יותר מזה . תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  17. אני לא מצליח להתחבר לאימיול שלי כמו שצריך.. יש לי בבית רשת של שלושה מחשבים.. תודה,ניר.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. מקרה מוזר שלא ניתקלתי בו עד היום. פנו אלי בעיצה איך לחבר שני מחשבים שמחוברים לשני ראוטרים ואין בבית חיבור לאינטרנט. המצב שהיה קודם, ששני המחשבים היו מחוברים לשני ראוטרים(כל אחד לראוטר משלו) והיתחברו לאינטרנט דרך הרשתות הפתוחות בסביבה. המקום ששם היתה קליטה היה - בממד. פתאום נוצר צורך להעביר את אחד המחשבים לחדר אחר,מרוחק, ששם לא ניתן לקלוט את הרשתות הפתוחות באזור. הרעיון שלי היה להזיז את המחשב לחדר המרוחק, להציב את הראוטר שלו בעמצע הדרך ולהפעילו כ- AP שאליו המחשב המרוחק יתחבר בכרטיס רשת, ה-AP יתחבר לראוטר שנמצא בממד. אפשרות פשוטה יותר היא למקם את הראוטר באמצע הדרך (להשאירו כראוטר) ולחבר את המחשב המרוחק ע"י כרטיס רשת לרואטר שנמצא בעמצע הדרך, והוא יקלוט את השני שבממד…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  19. אני פותח את המחשב עם הודעות של TROJANS, יש לי הודעות IP למחשב שאלוהים יודע איך לעזאזל אני מקבל אותם ומאיפה, הן נשלחות דרך CSRSS.EXE, קובץ שעובד עם ה WINDOWS ואי אפשר לסגור אותו. יש לי במחשב גם TROJANS אחרים כמו MIRC BACK DOORS ועוד אחרים וטובים. אני צריך הגנה למחשב, אם זה FW טוב ב SHAREWARE או חינם או משהו כזה כי אני לא יכול להמשיך ככה, אם מישהו יכול לתת לי טיפים להגנת האינטרנט, שיפור הגדרות הIE והגדרות ההתחברות זה ממש יהיה טוב. הWINDOWS הוא WIN 2K SP4 עם כל העידכנוים וה PATCHים, NORTON אצלי כבר עובד שעות נוספות וכרגע גמר סריקה אבל ווירוסים הם לא הבעיה, הבעיה זה הפצצות TROJANS שכל הזמן מתגלים ונמחקים. תודה רבה, אוהד.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by ShahafH,

שלום. ש לי ראוטר של WOW B-FOCuS מבית ECI Telecom ורציתי לדעת איך אני פותח פורטים דרכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by RazTK,

שלום לכם, אני גר בקיבוץ כשכולנו מחוברים דרך רשת מחשבים לאינטרנט. עכשיו, יש לי רשת ביתית שכוללת שני מחשבים, רציתי לדעת איך אני יכול לקבוע סיסמה לשיתוף כדי שרק אני יוכל להיכנס ולא אנשים אחרים בקיבוץ. דוגמה: תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  22. Started by m0ti,

יש לי שני מחשבים אחד לי ואחד ואח שלי שני המחשבים מחוברים דרך כבל רשת. כאשר אני מוריד מביטורנט זה גורם להאטת האינטרנט בשני המחשבים. ראוטר זה פתרון לבעיית האיטיות במחשב השני?

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by satlan1,

יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים, אחד עם אקספי השני עם 98. ואני לא יכולל להכנס ממחשב אחד לשני וההיפך.(עד לפני חודש יכלתי.. לא יודע למה פתאום לא). מהאקספי ל98 שאני מנסה להכנס זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. ומה98 לאקספי זה מבקש סיסמא(לא זכור לי שהגדרתי מתישהו סיסמא..). מה אפשר לעשות? וזה לא קשור לפיירוול או משהו.. הרשת מחוברת עם כאבל מוצלב וחוץ מהבעייה הזאת הכל פועל. תודה! *בדקתי עכשיו והמחשב עם ה98 היה מוגדר בקבוצת עבודה אחרת, אז שיניתי את הקבוצת עבודה לזאת שבXP והפעלתי מחדש, אבל זה עדיין לא פועל.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. זה מה שמגיעלי ניסיתי תוכנה האצה speed guide מי שניסיתי הגלישה מהירה אבל כל התוכנות שיתוף זה ממש האט אותן לא יודע מה לעשות רוצה לחזור להגדרות הנורמליות שהיו לי

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  25. אני מנסה לשתף בין מחשב לממיר ולא מצליח. ניסיתי כמה מדריכים, לא הולך... אולי אני נופל באיזה service שלא מופעל... (אחרי התקנת windows ביטלתי כמה). תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים