רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
בדקתי בכל הנעוצים ועשיתי חיפוש בפורום שלא עזר לי במציאת תשובה לשאלתי .. השאלה היא כזאת, יש לי שתי מחשבים נייחים בבית שאני רוצה לחבר ברשת אלחוטית ורציתי לדעת מה אני צריך בשביל זה ? מה אני צריך לקנות ? התקשרתי לספקית של האינטרנט שלי והם הציעו לי רשת אלחוטית במחיר של 31 ¤ ל-24 חודשים + 199 ¤ על התקנה .. ככה שזה יוצא כמעט 1000 שקל. אז אני מעוניין לעשות את הרשת בעצמי במחיר כמה שיותר נמוך מהמחיר הזה. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב נייח פנטיום 4 שמחובר למודם והמודם מחובר לראוטר. יש לי מחשב נוסף ישן, פנטיום 3 מעבד 1000 עם זיכרון של 512.. רציתי לדעת אם אני יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB למחשב פנטיום 3 שיהיה בקומה למעלה? רציתי לקבל עצות לאיזה כרטיס יכול להתאים לי? חשבתי על EW7128G Edimax רציתי לדעת אם זה יתאים לפנטיום 3? הבנתי שיש הבדל בין G ל-D אפשר לקבל הסבר? תודה מראש לעונים!
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קודם כל אנחנו 6 אנשים משתמשים בHUB ?(לא ידוע לי עם חד כייוני או דו כיווני) של 8 איש כל אחד מתחבר אילו עם כבל מפוצל זהו בעיקרון.. לכל אחד יש מערכת הפעלה שונה 3 עם XP שנייםן עם 98 SE ואחד עם 2K יהיה לנו בעיות או לאגים במשחקים? (בעיקר משחקי RTS ו FPS ישנים כמו קוייק)
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, האם אני יכול באיזה שהיא דרך להשאיר את ה IP שלי קבוע? גם אם אני מתחבר מחדש. בתודה מראש, עומר אפרת.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי את הגירסה tomato-E3000USB-1.28.9054MIPSR2-beta-vpn3.6 שהורדתי מזמן מ http://tomatousb.org/download שמתי לב שיש גירסאות אחרות של Toastman שאמור לשפר דברים פה ושם, למרות שהגירסה שלי רשום שהיא יותר חדשה 9054 בהשוואה למספרים של הגירסאות האלו 7500, האם יש הבדל ? ואיזה גירסה נותנת גם IPv6 וגם VPN, את כל שאר הדברים אני לא ממש צריך כי אני גם לא יודע בדיוק איזה גירסה נותנת מה.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
שלום, אתמול הייתה איזה הפסקת חשמל באיזור אני לא יודע אם זה קשור אבל זה התחיל מאז בקיצור נכבה המחשב וכשהדלקתי אותו מחדש מופיע לי סימן של X על הכרטיס רשת - כאילו לא מחובר אליו כבל.. טוב ניסיתי להזיז את הכבל בראוטר עדיין ללא שינוי ניסיתי עם כבלים אחרים עדיין שינוי ניסיתי לחבר את המחשב ישירות למודם בלי ראוטר ועדיין אין שינוי היום גם קניתי כרטיס רשת של edimax והמחשב מסרב גם לזהות אותו לא משנה עם איזה דרייבר אני מתקין אני כבר לא יודע מה לעשות למישהו יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש שרת שאני אוכל להעלות עליו סדרות או סרטים ואני אוכל לקחת את ה url שלו ולהכניס אותם לנגני פלשא באינטרנט? (את הנגן יש לי אני מחפש רק את השרת). תודה.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, מתנצל מראש אם זה לא הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו יותר מתאים. יש לי מדפסת משולבת עם פקס שהבעיה איתה היא שהיא פשוט ממוקמת במקום שרחוק מנקודת טלפון. אני מנסה למצוא משהו כמו מקלט DECT. כלומר, יש לי כמה טלפונים בבית שעובדים בטכנולוגיית DECT ואני יכול לחבר אליהם עוד מכשיר טלפון. אני מחפש משהו שבעצם יוכל להתחבר (עם או בלי כאבל) למדפסת ויתחבר לרשת ה-DECT הביתית כאילו שהוא עוד טלפון אלחוטי נוסף (סליחה מראש אם אני משתמש במונחים בצורה לא נכונה). ניסיתי לאתר דבר כזה באינטרנט, אבל לא הצלחתי למצוא אפילו דבר אחד כזה. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כמה שאלות לי אליכם. 1) יש איזשהו ראוטר ממולץ? ראיתי את ה 3COM 3CRWER10075 בזאפ, השאלה היא אם אין משהו חדש יותר וטוב יותר.. 2) את הכרטיסי רשת האלחוטיים אני צריך איכשהו להתאים לראוטר, או שהכל תומך בהכל? 3) המודם החוטי שלי נשאר מחובר לכבלים בקיר ואז אני מחבר את הראוטר למודם, או שאני יכול לחבר את הראוטר ישר לשקע של הכבלים בקיר? תודה,
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום...יש לנו בבית מודם של מוטורולה SB4200 (לא משנה לצורך העיניין אני חושב אבל בכול זאת) הוא עושה את עבודתו נאמנה כבר שנים ואין סיבה להחליפו, אני מציין זאת כי אמרו לי להחליף אותו וכול מיני בילבולים. אין לנו חייגן אני מחובר בכבל רשת ואחים שלי בכבל USB בכול מקרה המודם נימצא בעמדת מחשב של אחים שלי במרתף של הבית ואני מחובר בכבל רשת ארוך (מאוד יחסית) מלמטה לקומה הכי עליונה בבית. כלומר קומה מספר 3 אם סופרים מהמרתף...ואחותי קנתה מחשב נייד לצורך לימודים וצריך לעשות רשת אלחוטית רק בקומה העליונה שאני נימצא בה...האם אני יוכל לחבר את הראוטר האלחוטי אצלי בחדר אפילו שהמרחק מהמודם הוא ענק? כלומר הרטואר צריך ליהיות מחובר למודם ממה שאני יודע וממנו מפצלים למחשבים...והבל שבא למחשב שלי בא יש…
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם נתב שקיבלתי מבזק והוא rotal - rta1320a והוא קווי ואליו מחובר ראוטר אלחוטי conpex np27g לפי מה שהבנתי לנתב שקיבלתי מבזק יש אפשרויות של פתיחת פורטים הלא כן? אז בשביל לפתוח פורט אז אני צריך לפתוח גם בראוטר וגם בנתב שקיבלתי מבזק אם כן אז מהי כתובת הפאנל של הנתב של רוטל? אין לי כרגע שום דיסק ולא חוברת כי נאבד לי *ראוטר=נתב
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי שני מחשבים - אחד נייח עם WIN XP PRO עליו ואשר מחובר לראוטר של חברת EDIMAX וממנו למודם של של ROTAL. המחשב השני הוא מחשב נייד אשר עליו מותקנת VISTA HOME PREMIUM. עד כה הצלחתי להפעיל את שיתוף האינטרנט, ואכן המחשב הנייד מקבל גישה ללא בעיה (נכון לעכשיו הרשת לא מאובטחת) לעומת זאת בנושא שיתוף הקבצים אני לא מצליח כלל. אני אפילו לא מצליח "לראות" אף אחד מהמחשבים (לא מכאן ולא מכאן) כמו כן אני מעוניין לשתף מדפסת.... הודה לכם על העזרה
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לא משנה כבר הסתדרתי אפשר למחוק את התר'ד הזה הובכן במוסד האקדמאי בו אני לומד קיימת תחנת רדיו וההינו מעוניינים לשדר אותה דרך האתר אינטרנט שלהם. השאלה כיצד אני עושה זאת? האם מספיק לי מחשב עם Windows Media Encoder שיחובר לציוד האודיו שם וכן שרת MMS שישדר זאת? או שמע אני זקוק לציוד/תוכנות נוספות? האם בכדי לשדר אני צריך רישיון כל שהוא מטעם מיקרוסופט? אודה לעזרה בנידון. נ.ב. עם ההודעה פורסמה בפורום הלא נכון אז נא להעביר לפורום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שאלה על 012 החברה תומכת בCache לתוכנת ה"אימיול" ?? 013 תומכים בCache ? לאיזה חברה יש פינגים יותר טובים בחוץ לארץ ל012 או ל013?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
זה מה שמגיעלי ניסיתי תוכנה האצה speed guide מי שניסיתי הגלישה מהירה אבל כל התוכנות שיתוף זה ממש האט אותן לא יודע מה לעשות רוצה לחזור להגדרות הנורמליות שהיו לי
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי אנשים אשמחלדעת האם קיימת דרך לחבר את המחשב שלי באמצעות התקן שלו ואם כן איזה לאוזנית הבלוטוס שלי, כך שאפשר יהיה לקיים שיחות דרך המחשב באמצעות אזניית בלוטוס במקום אזניות-רמקולים ומיקרופון חוטיים. אם הדבר אפשרי אשמח להמלצות באשר לחומרה המומלצת. תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה, יש לי ראוטר בבית שמחובר למחשב הראשי, אני יש לי מחשב נייד, עכשיו בחדר שלי אני לא מצליח לקלוט כמעט מהראוטר לצערי, אני חושב שזה בגלל שיש הרבה קירות שחוסמים את הקירות בדרך ומשבשבים את האות או משהו. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את זה, ואני יודע שאפשר, חשבתי על לקנות אנטנה, או איזה מכשיר כזה שאמרו לי שהוא קולט את האותות שאני שם אותו בנקודה בבית שיש בה קליטה והוא מעביר פולט עוד אותות מה שמקצר את המרחק מהמחשב ל"ראוטר החדש", או שבכלל הבעיה זה בחיבור שלי במחשב ואני צריך לקנות חיבור יותר חדש שיכול לקלוט למרחק גדול יותר ? אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי מה אני צריך לעשות למה זה משגע אותי כבר !!
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 3 מחשבים נייחים. הבנתי שעבור הקמת רשת אלחוטית, אני צריך נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי עבור כל מחשב. מה תפקידו של הנתב האלחוטי? איך בעצם מחברים את כל הציוד, על מנת שיהיה אינטרנט משותף ורשת משותפת? לאן הנתב מתחבר בעצם? אני מחובר בכבלים, מודם בכבל רשת, חיבור MPLS. אשמח להמלצה של נתב אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי שיענו לצרכים של שיתוף אינטרנט ורשת משותף. איך הולך המהירות של הכרטיסים האלחוטים? האם קיימות הפרעות? לכמה מטרים משדר הנתב? והאם גוף זר שעובר בטווח יכול להתחבר לרשת שלי? ואם יש מדריך בעברית להקמת רשת אלחוטית, אשמח שיסבירו איך מגדירים ומתקינים וכו'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה עברתי לדירה משלי הרחוקה בקו אווירי 2.1 ק"מ מהוריי. אני מעוניין להגביר את הקליטה בניידים שלי כך שאני יוכל לגלוש על האינטרנט שלהם שגם ככה הם משלמים אותו ובקןשי משתמשים בו. חיפשתי בגוגל פתרונות אבל כולם יקרים וגם לא ממש הבנתי איך זה מתחבר. אם מישהו יוכל להמליץ לי מה לעשות איזה מוצר לקנות באי ביי ואיך זה בדיוק מתחבר ועובד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אינטרנט של בזק (014), וכבר שבוע שלם האינטרנט לא זז! - לוקח לדף אינטרנט 2-3 דקות לעלות. אין לי שום תוכנה שלוקחת את רוחב הפס!, נכנסתי למנהל המשימות,תחת הקטגוריה ''רשת'',וכתוב לי - שימוש ברשת 0%. אני לא יודע מה לעשות!. זה קורה לעוד מישהוא? MuTaTiOn.
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של IDIMAX ורציתי לדעת מה הקוד של הראוטר כדי להיכנס אליו דרך האינטרנט כדי לשנות סיסמא בתודה מראש רזיאל
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ערב לכולם ושבוע טוב! עוד מישהו נתקל בנפילות בתשתית של חברת נזק הגדולה???? 20M=1.5M
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-