עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by עינב,

שלום לכל העוזרים , שתדעו שאני ממש בור בקטע של רשתות ... אני רוצה לבצע רשת בין מחשב שיש לו XP לבין מחשב שיש לו WIN98 ... אני רוצה לדעת איך עושים זאת (ושתדעו שכל השפה שאתם מדברים בה היא מוזרה לי , בגלל זה פתחתי תרד) .. ועוד שאלה אחת אני יודע שיש דבר כזה שבמחשב שנותן את השרות מעתיקים על דיסק 1.4 את התצורה של הרשת ואז מכניסים למחשב השני והוא מזהה את המחשב הראשון .. דרך אגב המחשב XP הוא הרשת והשני WIN98 הוא המקבל שרות ... אשמח לעזרתכם .

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  2. שלום לכולם! יש לי בבית Yes עם מתאמי ה-VOD. המצב הוא כזה: בסלון יש נתב של בזק שמחובר ישירות לקו הטלפון. שער ברירת המחדל שם הוא 10.0.0.138 ב-2 חדרים נוספים בבית יש 2 נתבים אחרים, של TP-LINK שהכתובת שלהם הינם 192.138.0.1 ו192.138.1.1, בהתאמה. הכל עובד מצויין! יש כמה רשתות אלחוטיות בבית וכולן עובדות מצויין. למעט בעיה אחת קטנה. אם אני מחובר לרשת אחרת שהיא לא הראשית אני מצליח להגיע לממשק ניהול של הנתב. כלומר, אם אני באחד החדרים ולא מחובר לראוטר הראשי בסלון ואני מקיש 10.0.0.138 אני מצליח לראות את ממשק הניהול של הנתב של בזק. באחד החדרים יש מחשב-שרת שמחובר ישירות לראוטר. כתובת ה-IP שלו היא 192.168.0.108 הבעיה, שאין אפשרות לגשת אליו …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מחבר ראוטר לינקסיס E2000 / WRT320N לכבלים הראוטר מתחבר בלי בעיה וגולש בסדר (ההודעה נכתבת ממנו) הבעיה שיש לי חיבור אצל הספק 10 מגה אבל עכשיו אני מקבל בקושי 5 בקצב היורד המהירות הולכת ויורדת לכיוון 1 אבל הראוטר לא מתנתק וממשיך לשמור על החיבור הקצב העולה לא נפגע וממשיך להיות 1 חיברתי את הכבל שיוצא ממודם הכבלים ישירות למחשב נייד (לא בדקתי על המחשב שלי) והקצב מצויין נראה שהראוטר מקבל חיבור 10 ומוציא במקרה הטוב 5 (בדקתי בנוסף גם בחיבור האלחוטי התוצאה זהה) יש לי בנוסף ראוטר אדימקס 6216MG הכל תקין אין שום בעיה אני מניח שהבעיה נובעת מהראוטר E2000 תודה למי שיכול לעזור

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shlompis,

שלום לכולם, אני מעוניין לקבל עזרה בנושא Repeater. קראתי את ההסבר בלינק הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ברשותי נתב: LinkSys WRT54GL בעקבות אילוצים מסויימים הנתב ממוקם בקומת הכניסה, ובמספר נקודות בקומות מעל הסיגנל ממש חלש/לא קיים. אני מעוניין לרכוש נתב נוסף אשר ישמש כ- AP בקומות העליונות, הבנתי שכדי ליישם פתרון של Repeater צריכה להיות תמיכה בתכונת WDS. האם רק הנתב הנוסף שאני רוכש צריך את תכונה זו או גם הנתב הקיים ? (LinkSys WRT54GL) האם הנתב שאני רוכש כעת צריך/מומלץ להיות מאותו היצרן שיש לי כיום ? (LinkSys) אשמח להמלצה לנתב אשר ישמש כ- AP בתצורת Repeater. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by freee,

שלום, לאחרונה קניתי מחברה 1000 אימיילים ועכשיו אני רוצה לפרסם את החברה שלי איך אני יכול לשלוח את מה שאני רוצה במכה? כאילו לכול ה1000 אימיילים את התוכן שאני רוצה מישהו מכיר? תודה על העזרה. נ.ב: מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו ולא תמחקו תודה.

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by UnLiMiTeD,

שלום אין לי כמעט שום ידע ברשתות מחשבים, אבל אני עוד מעט עובר בית, ואני לא רוצה לשלם לטכנאי שיתקין לי רשת. חוץ מזה אני רוצה שהרשת תהיה לפי הצרכים שלי. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. האינטרנט שלי כרגע 750 אבל אולי אגדיל את החבילה. אני רוצה שהמחשב שלי (שמחובר דרך כבלים, חייגן, ל-012, IP משתנה) ישאר כמו שהוא ואליו יתחבר ראוטר אלחוטי שיספק אינטרנט לעוד 1-2 מחשבים (שדרך אגב יהיו קומה מעל) הבנתי שקוראים לרשת כזאת ICS נכון? בעצם ככה: מודם כבלים -> מחשב שלי -> ראוטר -> מחשבים אחרים. מישהו יכול לעזור לי? איזה ציוד אני צריך? כמה זה יעלה בערך כל הסיפור? איזה ראוטר מומלץ? לא רוצה משהו יקר בלי כל השטויות של הכי חדש, אני רוצה משהו טוב שיעשה את העבודה ואמין. אנ…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. Started by badolev,

אני משתמש בדפדפן AVANT BROWSER ורציתי לדעת אם הוא נחשב לדפדפן טוב ? ומה הם הדפדפנים הטובים או המומלצים מכל הבחינות כולל כמות המשאבים שהוא לוקח כאשר אני פותח כמה דפני אינטרנט. תודה. ???

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by arikbaron1,

שלום לכולם ברשותי ראוטר הוטבוקס שלצערי האותות האלחוטיים שלו חלשים ולא מגיעים לכל חלקי הבית.הומלץ לי להשתמש במתאמי הום פלאג כשאחד מחובר לראוטר והאחרים מחוברים לשקעי החשמל לפי הצורך(אחד או יותר) עד כאן הכל מובן לי. מה לא לא מובן האם למתאמים הרחוקים צריך לחבר איזה התקן שישדר את או שהמתאם משמש כמשדר וויפיי? ףתודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by alex125,

שלום רב לכולם יש לי בעיה במכללה שאני לומדת בה יש חסימה של אתרים מסוים אך אני יכול לעקוף את חסימה זאת???

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  10. אני צריך שהאינטרנט של המחשב שלי יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה, הכוונה שלא יהיה צורך ללחוץ על התחברות כדי להיכנס לאינטרנט. (עבודה מרוחקת על מחשב) יש לי מודם רגיל של בזק חיבור פס רחב, שכדי להתחבר את אני צריך ללחוץ על החיבור פס רחב ואז זה מחבר אותי. איך אני עושה שזה יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  11. יש לי אינטרנט במהירות של 5M - כאשר אני מורד קבצים או עדכוני למחשב הוא מוריד לי במהירות אסטרונומית. הבעיה שלי היא בגלישה.-כאשר אני גולש יש לי המתנה של כמה שניות בין דף לדף ולפעימם גם יותר מ 10 שניות. חשבתי שזה בא מאיזו רוגלה או תוכנת ריגול אז פירמטתי את המחשב - עכשיו יותר טוב אבל עדיין הגלישה איטית . מה אפשר לעשות ? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by Gt1980,

שלום לצורך הגדלת כיסוי הרשת האלחוטית בבית רכשתי מגדיל טווח שמאפשר 3 תצורות AP, מגדיל טווח bridge. אני מעוניין לחבר אותו כך שכל הבית יהיה תחת אותו SSID ויהיה מעבר אוטומטי עפי עוצמת הרשת בין הנתב הראשי לרחיב טווח. האם דבר כזה אפשרי בכלל עם הציוד הנ"ל? אם כן אשמח להבין איך מבצעים.תודה

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by Red-men,

שלום: אני חדש פה אני נמצא בבעיה קטנה אני רוצה לקנות נתב אך אני לא יודע מה הכי טוב ששוה להשקיעה בו השקעה גדולה בכול אופן אני אשמח לקבל הצעות מכל אחד! אני אחכה לכם

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. יש לי כרגע ADSL 750 ואני גולש דרך בזק בנלאומי... כשאני משחק במשחקי רשת הפינגים שלי הם מאד גבוהים ( 500+). לפי דעתי פתרון הבעיה הוא להחליף ספק או שבעצם יש לי בעיה במודם.. יכול להיות שאני טועה. הבעיה היא שאם צריך להחליף ספק לאיזה ספק להחליף ולמה .. תודה מראש ! ;D :AR15:

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by baz0r-,

כבר הרבה זמן אני מנסה לפתוח פורטים ולא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי, אפילו פתחתי פה טופיק אבל לא הצליחו לעזור לי הראוטר הוא WGR614 V7 של Net Gear אני מנסה לפתוח פורטים דרך הראוטר אבל זה לא עובד וניסיתי לסגור את הפיירוול לתת גישה דרך הפיירוול והכל, פשוט לא מצליח לפתוח את הפורט

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by 1m_b1,

שלום! זהו מחשב נייחWIN 7 בעברית 64 BIT ביטלתי את חומת האש של ווינדוס ויש לי NOD32 Smart Security 5 ונראה שהאופציה של קבוצה ביתית פועלת שם: הבעיה היא כזאת: יצרתי קבוצה ביתית במחשב הנייח שלי וקישרתי את כל שאר המחשבים (נייח ונייד) למחשב שלי רשום שהוא מצורף לקבוצה אבל כשאני נכנס לתקייה ולוחץ קבוצה ביתית זה מראה שכלום לא מחובר **ואצל המחשבים האחרים זה מזהה את הקבוצה ומראה את המחשבים המחוברים תמונה: כמו שציינתי המחשבים האחרים מחוברים ואפילו ברשת רואים שיש עוד 3 מחשבים. ועוד עזרה קטנה:המחשב הנייד שלי הפך להיות מעין התקן מדיה (שזה טוב) וכך אני יכול לראות סרטים מהנייד דרך הפלאפון שלי (GS3) דרך הנגן של הפלא', הוא מוצא את המחשב ב"התקנים קרובים". איך אני מפעיל את…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by kpkpkp,

ברצוני לקנות סטרימר PLAY ON HD ובנוסף צריך לקנות אנטנה שהיא בתקן N אצלי בבית יש ראוטר אלחוטי של HOT בתקן G ברצוני לדעת האם המכשירים יוכלו "לדבר אחד עם השני" או שאני חיב לקנות ראוטר אלחוטי בתקן N כדי שאני אוכל להעביר סרטים שירים וכו' בסטרימר האם ישנם גם בעיות שיכולות לצוץ עקב שימוש בשני תקנים שונים

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. Started by mushroom man,

שלום! מחשב אחד מחובר לאנטרנט בעזרת נתב חוטי רגיל של בזק עובד ללא בעיות בקומה 2. אני רוצה לחבר מחשב שנמצא בקומה ראשונה לאנטרנט במרחק של עד 20 מטר עם הרבה קירות בדרך. צריך המלצה האם לחבר נתב אלחוטי או נתיב רגיל,ואיזה סוג.. אשמח לשמוע מגוון פתרונות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  19. שלום. יש לי מחשב נייד שמחובר ישירות לאינטרנט (אינטרנט סלולרי) אני מעוניין להגדיר את המחשב כמשדר WIFI על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם פלאפון תומך WIFI או עם מחשב אחר תומך WIFI דרך המחשב שמחובר לאינטרנט ישירת. ניסיתי כבר המון אפשרויות אני אשמח אם מישהוא יכול לעזור לי בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by zglazer,

לפני כשנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשה הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך ,אך אני כל פעם מקבל מסך של חיבור אינטרנט רגיל (חייגן) עם סיסמא ושם משתמש ואין לי חיבור אינטרנט הדפדפן לא עולה הכל מת, נראה לי שאולי עפו הגדרות מאפשריות אינטרנט אך לא עליתי על כך אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  21. שלום רב, יש ברשותי את הנתב המצויין לעיל, תוך שימוש ברשת ביתית קטנה עם שני מחשבים.. אני מחובר לאינטרנט דרך ספק של נטוויז'ין ותשתית של הוט.. בהגדרות הנתב ,בעזרתו האדיבה של טכנאי מחשבים פרטי ,חיברתי את הרשת בסגנון l2pt , והגדרתי כתובות קבועות אלה לשני המחשבים: 192.168.2.100 , ו-192.168.2.101.. עכשיו ,משום מה כל פעם שאחד מהמחשבים דולק עם רשת פועלת וחיבור לאינטרנט, ואני רוצה להדליק את המחשב השני, הרשת מתנתקת, ורק התחברות מחדש דרך הגדרות הנתב, או ניתוקו מהחשמל וחיבורו מחדש, מאפשרים חזרה תקינה של הרשת. אודה מראש לעזרה איך להתגבר על הבעיה הנ"ל..

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  22. שלום לכולם. קודם כל אני מעוניין לשדרג את גירסת הנתב ל 6.2, משום מה כשאני מתחיל את השדרוג, או שואל אותי על שם משתמש וסיסמא של הנתב (כשבפועל אין לי!) - יש פתרון לכך? דבר שני, אני משתמש בתוכנה uTorrent גירסא 1.7.5, פתחתי כבר אלף פעם את הפורטים הנכונים, ומשום מה הוא עדיין מראה לי בתוכנה שיש לי פורט חסום! (עיגול אדום...) כמה עובדות: אתמול רק קיבלתי את הנתב,ולפני כן לא הייתה לי את הבעייה הזו. האם יש למישהו מושג איך עושים DMZ בנתב הזה?(FW מבוטל כבר),, כי אני לא ראיתי אופציה כזו.. האם יש איזשהו הגדרות מתקדמות סמויות לממשק שלו? חבל לי לחזור לסוג הקודם של החיבורים שהיו לי לפני כן..זה נתב מעולה! תודה, מוטי

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by elior021,

אהלן קראתי את המדריך הזה לסבנטינג בשיטה זריזה http://mymodemsux2.wordpress.com/subnetting-%d7%91%d7%a9%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94/ הגעתי לשלב השני שבו הוא לוקח את האוקטטה השלישית ומוסיף אפסים ומפה כבר לא הבנתי כלום מישהו יכול להגיד לי אם זה השיטה הזאת עובדת ואת הדרך לפיתרון אודה לו מאוד תודה מראש אליאור

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by most,

שלום בטעות פתחתי את פורט 4899 הצלחתי לסגור אותו זמנית דרך תוכנה לסגירת פורטים אבל אחרי ריסט הוא נפתח שוב הפורט מאפשר פריצה למחשב שבו הוא פתוח אני לא מעוניין להתקין בגלל זה תוכנה פייר וואל מה שכן אני לא זוכר איך מפעילים רק תפיירוואל שבא אםxp וכמו כן אני זוכר שיש תוכנה שסוגרת את הפורט הנ"ל לתמיד אני לא מצליח כבר שעות למצוא פתרון ממשי לבעיה ולסגור תפורט הזה לתמיד אודה מאוד לעוזרים!. יום טוב.

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי משהו שהוא קצת מוזר - יש לי ראוטר WR841N אבל התופעה לא היתה רק בו (היה גם בראוטר הקודם שלי - DLINK כלשהו, הזה שמסופק עם בזק) כשאני מפעיל את המחשב, והWindows נדלק - זה כאילו מזהה 2 רשתות, אחת אמיתית ואחת Undenfied ואין חיבור לרשת - בשביל לאפשר חיבור לרשת אני צריך להיכנס ללוח בקרה>רשת ביתית> שם ללחוץ על הLocal Area Connection ואז לעשות Disable ואז לגשת למנהל ההתקנים ולעשות Enable מחדש לכרטיס רשת שלי.. ניסיתי כלכך הרבה פתרונות שאני כבר אובד עצות... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא מצ"ב צילום מסך [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.