עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי אינטרנט במהירות של 5M - כאשר אני מורד קבצים או עדכוני למחשב הוא מוריד לי במהירות אסטרונומית. הבעיה שלי היא בגלישה.-כאשר אני גולש יש לי המתנה של כמה שניות בין דף לדף ולפעימם גם יותר מ 10 שניות. חשבתי שזה בא מאיזו רוגלה או תוכנת ריגול אז פירמטתי את המחשב - עכשיו יותר טוב אבל עדיין הגלישה איטית . מה אפשר לעשות ? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by Gt1980,

שלום לצורך הגדלת כיסוי הרשת האלחוטית בבית רכשתי מגדיל טווח שמאפשר 3 תצורות AP, מגדיל טווח bridge. אני מעוניין לחבר אותו כך שכל הבית יהיה תחת אותו SSID ויהיה מעבר אוטומטי עפי עוצמת הרשת בין הנתב הראשי לרחיב טווח. האם דבר כזה אפשרי בכלל עם הציוד הנ"ל? אם כן אשמח להבין איך מבצעים.תודה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by Red-men,

שלום: אני חדש פה אני נמצא בבעיה קטנה אני רוצה לקנות נתב אך אני לא יודע מה הכי טוב ששוה להשקיעה בו השקעה גדולה בכול אופן אני אשמח לקבל הצעות מכל אחד! אני אחכה לכם

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  4. יש לי כרגע ADSL 750 ואני גולש דרך בזק בנלאומי... כשאני משחק במשחקי רשת הפינגים שלי הם מאד גבוהים ( 500+). לפי דעתי פתרון הבעיה הוא להחליף ספק או שבעצם יש לי בעיה במודם.. יכול להיות שאני טועה. הבעיה היא שאם צריך להחליף ספק לאיזה ספק להחליף ולמה .. תודה מראש ! ;D :AR15:

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by baz0r-,

כבר הרבה זמן אני מנסה לפתוח פורטים ולא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי, אפילו פתחתי פה טופיק אבל לא הצליחו לעזור לי הראוטר הוא WGR614 V7 של Net Gear אני מנסה לפתוח פורטים דרך הראוטר אבל זה לא עובד וניסיתי לסגור את הפיירוול לתת גישה דרך הפיירוול והכל, פשוט לא מצליח לפתוח את הפורט

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by 1m_b1,

שלום! זהו מחשב נייחWIN 7 בעברית 64 BIT ביטלתי את חומת האש של ווינדוס ויש לי NOD32 Smart Security 5 ונראה שהאופציה של קבוצה ביתית פועלת שם: הבעיה היא כזאת: יצרתי קבוצה ביתית במחשב הנייח שלי וקישרתי את כל שאר המחשבים (נייח ונייד) למחשב שלי רשום שהוא מצורף לקבוצה אבל כשאני נכנס לתקייה ולוחץ קבוצה ביתית זה מראה שכלום לא מחובר **ואצל המחשבים האחרים זה מזהה את הקבוצה ומראה את המחשבים המחוברים תמונה: כמו שציינתי המחשבים האחרים מחוברים ואפילו ברשת רואים שיש עוד 3 מחשבים. ועוד עזרה קטנה:המחשב הנייד שלי הפך להיות מעין התקן מדיה (שזה טוב) וכך אני יכול לראות סרטים מהנייד דרך הפלאפון שלי (GS3) דרך הנגן של הפלא', הוא מוצא את המחשב ב"התקנים קרובים". איך אני מפעיל את…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by kpkpkp,

ברצוני לקנות סטרימר PLAY ON HD ובנוסף צריך לקנות אנטנה שהיא בתקן N אצלי בבית יש ראוטר אלחוטי של HOT בתקן G ברצוני לדעת האם המכשירים יוכלו "לדבר אחד עם השני" או שאני חיב לקנות ראוטר אלחוטי בתקן N כדי שאני אוכל להעביר סרטים שירים וכו' בסטרימר האם ישנם גם בעיות שיכולות לצוץ עקב שימוש בשני תקנים שונים

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  8. Started by mushroom man,

שלום! מחשב אחד מחובר לאנטרנט בעזרת נתב חוטי רגיל של בזק עובד ללא בעיות בקומה 2. אני רוצה לחבר מחשב שנמצא בקומה ראשונה לאנטרנט במרחק של עד 20 מטר עם הרבה קירות בדרך. צריך המלצה האם לחבר נתב אלחוטי או נתיב רגיל,ואיזה סוג.. אשמח לשמוע מגוון פתרונות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  9. שלום. יש לי מחשב נייד שמחובר ישירות לאינטרנט (אינטרנט סלולרי) אני מעוניין להגדיר את המחשב כמשדר WIFI על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם פלאפון תומך WIFI או עם מחשב אחר תומך WIFI דרך המחשב שמחובר לאינטרנט ישירת. ניסיתי כבר המון אפשרויות אני אשמח אם מישהוא יכול לעזור לי בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by zglazer,

לפני כשנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשה הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך ,אך אני כל פעם מקבל מסך של חיבור אינטרנט רגיל (חייגן) עם סיסמא ושם משתמש ואין לי חיבור אינטרנט הדפדפן לא עולה הכל מת, נראה לי שאולי עפו הגדרות מאפשריות אינטרנט אך לא עליתי על כך אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  11. שלום רב, יש ברשותי את הנתב המצויין לעיל, תוך שימוש ברשת ביתית קטנה עם שני מחשבים.. אני מחובר לאינטרנט דרך ספק של נטוויז'ין ותשתית של הוט.. בהגדרות הנתב ,בעזרתו האדיבה של טכנאי מחשבים פרטי ,חיברתי את הרשת בסגנון l2pt , והגדרתי כתובות קבועות אלה לשני המחשבים: 192.168.2.100 , ו-192.168.2.101.. עכשיו ,משום מה כל פעם שאחד מהמחשבים דולק עם רשת פועלת וחיבור לאינטרנט, ואני רוצה להדליק את המחשב השני, הרשת מתנתקת, ורק התחברות מחדש דרך הגדרות הנתב, או ניתוקו מהחשמל וחיבורו מחדש, מאפשרים חזרה תקינה של הרשת. אודה מראש לעזרה איך להתגבר על הבעיה הנ"ל..

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  12. שלום לכולם. קודם כל אני מעוניין לשדרג את גירסת הנתב ל 6.2, משום מה כשאני מתחיל את השדרוג, או שואל אותי על שם משתמש וסיסמא של הנתב (כשבפועל אין לי!) - יש פתרון לכך? דבר שני, אני משתמש בתוכנה uTorrent גירסא 1.7.5, פתחתי כבר אלף פעם את הפורטים הנכונים, ומשום מה הוא עדיין מראה לי בתוכנה שיש לי פורט חסום! (עיגול אדום...) כמה עובדות: אתמול רק קיבלתי את הנתב,ולפני כן לא הייתה לי את הבעייה הזו. האם יש למישהו מושג איך עושים DMZ בנתב הזה?(FW מבוטל כבר),, כי אני לא ראיתי אופציה כזו.. האם יש איזשהו הגדרות מתקדמות סמויות לממשק שלו? חבל לי לחזור לסוג הקודם של החיבורים שהיו לי לפני כן..זה נתב מעולה! תודה, מוטי

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by elior021,

אהלן קראתי את המדריך הזה לסבנטינג בשיטה זריזה http://mymodemsux2.wordpress.com/subnetting-%d7%91%d7%a9%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94/ הגעתי לשלב השני שבו הוא לוקח את האוקטטה השלישית ומוסיף אפסים ומפה כבר לא הבנתי כלום מישהו יכול להגיד לי אם זה השיטה הזאת עובדת ואת הדרך לפיתרון אודה לו מאוד תודה מראש אליאור

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by most,

שלום בטעות פתחתי את פורט 4899 הצלחתי לסגור אותו זמנית דרך תוכנה לסגירת פורטים אבל אחרי ריסט הוא נפתח שוב הפורט מאפשר פריצה למחשב שבו הוא פתוח אני לא מעוניין להתקין בגלל זה תוכנה פייר וואל מה שכן אני לא זוכר איך מפעילים רק תפיירוואל שבא אםxp וכמו כן אני זוכר שיש תוכנה שסוגרת את הפורט הנ"ל לתמיד אני לא מצליח כבר שעות למצוא פתרון ממשי לבעיה ולסגור תפורט הזה לתמיד אודה מאוד לעוזרים!. יום טוב.

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי משהו שהוא קצת מוזר - יש לי ראוטר WR841N אבל התופעה לא היתה רק בו (היה גם בראוטר הקודם שלי - DLINK כלשהו, הזה שמסופק עם בזק) כשאני מפעיל את המחשב, והWindows נדלק - זה כאילו מזהה 2 רשתות, אחת אמיתית ואחת Undenfied ואין חיבור לרשת - בשביל לאפשר חיבור לרשת אני צריך להיכנס ללוח בקרה>רשת ביתית> שם ללחוץ על הLocal Area Connection ואז לעשות Disable ואז לגשת למנהל ההתקנים ולעשות Enable מחדש לכרטיס רשת שלי.. ניסיתי כלכך הרבה פתרונות שאני כבר אובד עצות... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא מצ"ב צילום מסך [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אנחנו נמצאים במהלך שיפוץ בדירה של 2 קומות. בעצת איש תקשורת, העברנו כבלי CAT6A לכל החדרים בבית וגם ל3 נקודות שאמורות לשמש כנקודות גישה. בסה״כ עוברים כבלים ל- 14 שקעים. בארון תקשורת שנמצא מחוץ לבית הותקן גם פאנל שאליו מחוברים הכבלים. הגעתי לנקודה שבה אני מרגיש שהשקעתי יותר מדי מאמץ וכסף בכל התשתיות האלה כשבסופו של דבר לא בטוח שיהיה לזה ערך, אבל אני מנסה להבין מה נשאר לעשות כך שאקבל רשת איכותית בכל הבית מבלי להשתגע עם עוד הוצאות מוגזמות. כרגע אין בבניין חיבור של סיבים אופטיים ואני מתכוון כנראה להתחבר להוט 500 מגה ובעתיד לעבור לסיבים כשיתאפשר. חשוב לי מן הסתם שיהיה בבית כיסוי wifi טוב. להבנתי נשאר לקנות: …

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by avi1231231900,

אתם יכולים לעזור לי לבנות סקריפט שיעביר קבצים בין תיקיות.? המצב הנתון הוא שיש שתי מחשבים עם כונן משותף ואני רוצה שאני מעביר קבצים ממחשב A למחשב B הקבצים שהעברתי יעברו אוטומטית לכונן בדיסק קשיח במחשב B תודה

18. Started by idg83,

אני עושה עבודה במערכות מידע אני ישמח לעזרה בנושא למי שיש ידע . מה תחוייב כניסה מאסיבית לשילוב האינטרנט בפעילות של חברה ? תודה לכול עוזר

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. Started by ylehman,

ברשותי ראוטר D-LINK DI-614 שאליו מחוברים שני מחשבים. אני רוצה להתקשר באינטרנט פעם לספק מסחרי ופעם לאוניברסיטה. האם ניתן ? כיצד ? נ.ב בלי ראוטר השתמשתי בשני חייגנים שונים.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  20. שלום ברשותי מודם ADSL D-LINK 2650U של בזק. נכנסתי לאתר של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx ושם שורה ראשונה יש עדכון קשוחה למודם שלי. אני מוריד את העדכון. שם אותו בכונן שלי (אפילו ישר ב C:), וכשנכנס למודם שלי (10.0.0.138) ומנסה לעדכן, אני מקבל הודעת שגיאה: "Please enter a valid name" מישהו יודע מה זה? ואיך אפשר לפתור את זה בבקשה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Aviad6,

היי לאחרונה התחלתי להיכנס לFAR CRY ברשת ונוכחתי לדעת (!!!) שיש לי פינגים די גבוהים שנעים בין 130 - 200 במקרים היותר קשים עכשיו שאני נכנס אני יוצא מכול הורדה שהיא או תוכנת הורדה וגם מההגנות (זה נותן לי עוד טיפה) של המחשב. עדיין המצב ממש דרוע וזה כבר לא כיף יותר ככה להשאר מאחורי כולם. איך אני יכול להוריד אותם יש לי חיבור ADSL של או 75 או 175 ק""ב אני פשוט זוכר רק משהו אם 75 P4 Perscot 512 DDR2 GF6200TC Intel D915gev זאת המערכת שלי הכרטיס רשת הוא רגיל מה אני יכול לעשות אני יודע שהמערכת הזאת כבר די עבר זמנה אבל זה מה שיש כרגע.

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  22. שלום. שלחתי מייל עכשיו, כמו בכל יום, לנמען מסוים. שלא כמו בשאר הימים, קיבלתי הודעת שגיאה: DNS Error: DNS server returned general failure הנה מה שאני יודע: הם עושים שימוש ב Google Apps. יש להם Domain שמנוהל דרך Google Apps אצל GoDaddy. ואל תשאלו אותי איך BlueHost קשורים לנושא, אבל Bluehost כנראה מארחים (???) את האתר? אני לא כל כך יודע להסביר, כי הידע שלי מוגבל. כל שאני יודע זה שבזמנו, כאשר התבקשתי לבצע את כל הבלאגן הזה, נעזרתי בצ'אט של BlueHost והם הסבירו לי איך לעשות מה. אם כן, מישהו יכול אולי לעזור? מדוע המייל לא מתקבל? הנה ההודעה המקורית: This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOU…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Nastradamus,

אז ככה אנשים , אחותי משגעת לי תמוח על זה שהיא רוצה תאינטרנט כל דקה > אז בסוף מצאתי פתרון . אני רוצה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים ולחבר אותם ואת המודם ADSL לאב שמעתי שאפשר לעשות אתזה ע"י פריצת המודם ושידרוגו אני משתמש ב WIN XP PRO ובשני המחשבים יש כרטיס רשת רציתי אב כי אז גם במקרה ואבא שלי ירצה לחבר את הנייד אז יהיה מקום הבעיה שלי היא : איך אני עושה את זה , אילו חלקים אני צריך , יש המלצות , והאים זה יוריד לי מהמהירות משחקים והורדה ברשת במקרה ושנינו נהייה משתמשים באינטרנט באותו זמן ואים כן אני יכול להגביל לה תרוחב פס או משהוא כזה ? בתודה מראש נדב , Nas

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by EVGA-yuvalll22,

היי לכולם.. איך אני מוצא פורטים בשביל לפתוח ? אני לא זוכר שהיה דרך למצוא מספר שרת של המודם שלי האינטרנט שלי דרך ההפעלה בXP ומוצא מספר שרת בתודה לעוזרים עריכה:אם זה הפורום לא נכון אז נא להעביר לפורום אחר בתודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  25. Started by taz24,

הי אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הכבלים ולבז בינלאומי טכנאים של הוט היו אצלי היום וחברו את הטלפון שגם הוא שלהם ומאז שהם עשו את זה עושה רושם שהאינטרנט עושה לי בעיות פינגים יותר גבוהים וקפיצות שלהם לעישתים קרובות אני מצרף תמונה עם פרטי החיבור של מההגדרות של הנתב אני מניח שזה מראה שיש באמת בעיה?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים