רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחובר בתשתית לבזק ובספק לבזק בינ"ל. איך אפשר לדעת אם אני מחובר לכבל התת-ימי של בזק בינ"ל? אני גולש במהירות 15 מגה עם ראוטר של בזק (D-LINK אם זה משנה). תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני חודש העלתי את המהירות ל 5 מגה בגלל שהמהירות נמוכה עשיתי מנוי ל megaupload עם המנוי המהירות נעה בין 50-300 לעיתים רחוקות היא ממריאה ל 600 גם ביוטוב המהירות נמוכה בצפייה מה עושים?? אני מרגיש ששילמתי לשווא גם למגהאפלוד ו כמובן ל 012 גם התחייבתי לשנה לעזעזל מה שעבד עלי, זה שיש שירותים שהאינטרנט עובד במהירות מקסימלית ככה שלא הייתי בטוח אם באמת הם משחקים לי במהירות
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מאתר בחו"ל את הראוטר הזה ASUS RT-AC66U האם למישהו יש ניסיון עם הזמנה של ראוטרים ויכול להגיד אם שווה לקחת את הסיכון. הבנתי שרוב הסיכויים שמשרד התקשורת יעצור את זה אצלו. האם יהיה ניתן לשחרר במקרה כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב אולי לקנות אותו כחלק מ black friday ? אולי כדאי להוסיף עוד קצת לקחת משהו יותר עמיד ? ראיתי שממליצים על ה D-Link DIR655 , האם כדאי כבר לקחת את ה DLINK ? הוא אמור יהיה להתחבר למודם של HOT ללא חייגן , האם זה אפשרי ? עריכה : מוכן להשקיע עד כ 500 ש"ח . צריך תקן N לנייד .
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
dell 9400 laptop לא מצליח להתחבר לאינטרנט לא בצורה קווית ולא אלחוטית טוען שלא מוצא את ה IP. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס אך ללא הועיל.. יש למישהו מושג?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי תשתית hot במהירות 30 מגה במודם hotbox . נתב tplink וספק של בזק בינלאומי 30 מגה עם חבילת גיימר. ברצוני להקים רשת ביתית גם קווית וגם אלחוטית, ל2 מחשבים 2 סטיירמרים 2 סמארטפונים 2 טאבלטים 1 smart tv ןps3. למטרת צפייה בסרטים ובהעברת נתונים בקצב הכי מהיר שיש. הסמארטפוניים הטאבלט ואחד המחשבים מחוברים באופן אלחוטי ,וכל השאר באופן קווי. מאוד חשוב לי שקצב העברת המידע יהיה מהיר, כי היום בניסיון לצפייה בתוכן mkv.1080 , יש הרבה תקיעות תמונה ולפעמים גם עצירות מוחלטות. מה עלי לרכוש לכך? מחיר הוא לא בעיה . וכמה חברים אמרו לי לרכוש סוויץ של 1ג'יגה וזה יפתור לי את הבעיה ,האים זה נכון? תודה רבה לכל מי שיענה על post זה.
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי... חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי... איך מקימים רשת מ 2 מודמים ? במקרה שלי מדובר ב 2 מודמים של הוט : המודם הראשון הוא מוטורולה שמחובר לחיבור של הוט בסלון. המודם השני הוא הוטבוקס שמחובר בחדר, לחיבור של הוט כמובן. איך אני גורם לכך שתהיה תקשורת ביניהם מבלי לחבר כבל ביניהם ? אשמח מאוד לעזרה.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מודם Alcatel SpeedTouch ופרצתי אותו ל Pro, יש לי חלונות Xp, ומאז שפרצתי אותו כאשר אני מפעיל את החמור לא משנה איזו גירסה של החמור אני לא יכול לגלוש באינטרנט בכלל! הFirewall של Xp לא מופעל ואין לי תוכנות Firewall אחרות, גם כן פתחתי את כל הפורטים של החמור במודם עצמו דרך Nat! איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
טוב- אין לי מושג מה אני עושה,אני מנסה לקנפג את המודם שלי(ROTAL 1320) שיעבוד כראוטר. מפה לשם, הצלחתי להכנס להגדרות שלו ע"י CMD+TELNET10.0.0.38 הסיסמא כפי שמשהו הציע למודם אחר היתה ADMIN ושם המשתמש גם הוא היה ADMIN. משם הגעתי לתפריט שבאחת מהאפשרויות שלו היה "ADD ROUTE" שזו האופציה בה בחרתי. במחשב השני ביצעתי IPCONFIG, והזנתי את הנתונים: DESTINATION NETWORK IP-10.0.0.1 DESTINATION NETWORK SUBNET-255.255.255.0 GATEWAY IP ADDRESS-10.0.0.138 ואז נשאלתי ל GATEWAY INTERFACE NAME...... מה זה??? S.O.S
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודשיים או פחות פירסמתי הודעה על בעיית פינגים בשרתים ששוכנים באירופה ובארצות שונות, עם המשחק COD ושאר המשחקים בכלל אצלי. הייתי צריך להתחבר ולהתנתק מהאינטרנט כמה פעמים ברצף רק כדי לקבל פינג "טוב", וגם אז הוא היה עדיין בלתי יציב והורס את חווית המשחק אונליין בגלל ה-LAG. הייתי מחובר אז עם ספק אינטרנט זהב, בתשתית כבלים על 1.5MB. כמובן שעשיתי את כל הבדיקות האפשריות לווירוסים, תוכנות ריגול וכו'. ואפילו בדיקות של התשתית עם הספק וחברת הכבלים. הספק חזר וטען שהבעיה לא נובעת מאצלו. למרבה הפלא, כשהחלפתי ספק לפני שלושה שבועות לקווי-זהב 012, בעיית הפינגים נעלמה לגמרי! אני עכשיו מתחבר לאינטרנט, וגם אם נשאר מחובר כמה ימים ברצוף, הפינגים על השרתים (אותם השרתים אגב, אותה תשתית הכבלי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לנסוע לבזקסטור עוד היום ולקנות מהם ראוטר אלחוטי שהוא גם מודם, השאלה היא אם הוא שווה את ה600 ש"ח או שכבר עדיף להחליף את המודם USB שלי למודם רשת וליקנות ראוטר אלחוטי ב450 שקל של אדימקס? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5086 ועוד שאלה, אני יאבד מהמהירות גלישה/פינג כשאני יעבור לאלחוטי? כי כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המחשב נייד שלי אצל חבר אני רואה תמיד שהאינטרנט שלי מחובר על 0.54mbps לעומת 1.8mbps אצלי בבית... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום, עכשיו עדכנתי את הקושחה ל DD-WRT מיני ולאחר מכן רציתי לשדרג לסטנדרט. הבעיה , הוא נכנס לממשק , אך כשאני מנסה לכנס ללשונית מהממשק הוא מבקש סיסמה , ושום סיסמה לא עובדת , ניסיתי ADMIN וכו' וכלום לא עוזר. מה אמורה להיות הסיסמה בכניסה הראשונית??? תודהההה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי IIS ב SERVER 2003, הגדרתי באתר הדיפולטי, תיקייה וירטואלית, מסמך דיפולטי ונתתי הרשאות. הבעיה שאני לא מצליח לראות את הדף גם כשאני מה IIS לוחץ על BROWS !!! הוא נותן לי שגיאה "you are not authorized to view this page" אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מצלמת IP במשרד, אני לא מבין גדול במה שיש היום בשוק אני צריך מצלמה באיכות טובה (שבקלות אני יוכל לזהותפנים) במחיר של עד 700 שקל שאלה: אם אני מחבר אותה לרשת דרך ראוטר זה בעיה?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם במצב שבו אני מחבר יותר מציאה אחת למודם (ומקבל איפי שונה) - אני מקבל סה"כ את כל חבילת הגלישה שלי? כלומר סה"כ חבילת הגלישה שלי מתחלקת בסה"כ היציאות של ההוטבוקס ללא תלות באיפי? אני מחובר להוט 100 מגה + 014 עם חיבור ללא חייגן
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבריה קראתי על שניהם ,דיון מאוד ממושך ,אז השאלה מה עדיף לרכוש? כותרת ,יש לי כעת D-225 של פרטנר ולא מרוצה ממנו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
למחשב נייח שהאינטרנט בו פועל 24/7... מה עדיף, מתאם USB או PCIE פנימי עם אנטנות? בעיקר מבחינת יציבות/קליטה וכו'. ברור שעדיף כבל רשת אבל אין אפשרות.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
עקבתי לפי המדריך שפה הבעייה שאין לנו אותה חברה אז אני לא יודע מה אני עושה הגעתי לשלב של ההגדרות אבל אני לא יודע מה לעשות מכאן קיבלתי את החלון הזה: http://members.lycos.co.uk/Lion00/ma-osim.jpg מה אני עושה מכאן?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת קווי וכרטיס רשת אלחוטי מובנה על הלוח אם. יש לי ראוטר אלחוטי שנותן לי את הגישה לרשת בבית והמחשב מחובר אליו דרך הכרטיס רשת הקווי אני רוצה להתחבר ל-WIFI מהטלפון שלי אבל במקומות מסוימים אין לי קליטה, ועל כן אני רוצה להפוף את המחשב שלי למעין AP שיצור רשת WIFI מעצמו וישתף את החיבור הקווי שלו. יש לי לוח אם Asus PK5E שבמקור הגיע עם תוכנה של ASUS שנותנת לעשות את זה - Wifi AP Solo. היא לא עבדה ואחרי הרבה זמן של חקירות באינטרנט רק גיליתי שאני לא היחיד שלא מצליח להפעיל אותה אבל לא מצאתי פתרון שעוזר. אח"כ גיליתי שהשבב הוא של RealTek ושגם להם יש תוכנה שעושה את אותו דבר. היא עבדה חלקית, כל פעם הייתי מצליח להתחבר אבל אחרי שהייתי מתנתק פעם אחת הייתי …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע מה קורה עם האימייל של WALLA של ה 1G מתי נפתח?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שביררתי מספר אופציות לשדרוג מערכת התקשורת הביתית, הגעתי למסקנה כי ביחס עלות/תועלת אני יכול לבצע את העבודה בעצמי. אולם לשם כך אני נדרש לקנות קורונה קרימפר, כבל תקשורת באורך של 50-60 מטר (CAT5 UTP) ומספר שקעים (RJ45). האם יש כאן מישהו שמוכן למכור לי את הציוד המשומש שלו ? חבל לי לקנות ציוד במאות שקלים שאתשמש בו פעם אחת בלבד. שבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יצא לי לקנות ראוטר D-LINK ID 604 ב90 ש"ח שיגיע אליי בקרוב. עכשיו חיפשתי וחיפשתי אבל לא מצאתי צדריך טוב שמסביר לי איך לחבר אליו את המחשבים המודם, לשנות הגדרוץ, לפתוח פורטים וכל מיני ירקות אחרים.... יש למישהו איזה הצעה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב בחדר של אח שלי ויש בו כרטיס רשת (שמתחבר למודם של ADSL) ובמחשב החדש יהיה כרטיס רשת מובנה בלוח עכשיו מה עוד צריך לקנות (אני מעדיף לעשות את זה בהזמנה אחת) כדי שיתאפשר לי לבנות רשת?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי תשתית הכבלים, ואני מחובר עם קווי-זהב בחיבור קבוע ועם בזק בינלאומי בחיבור עם חייגן. החיבור הקבוע מן הסתם פעיל, אבל הוספתי גם את החייגן של בזקבינלאומי והצלחתי להתחבר איתו. כרגע אני מקבל שתי כתובות IP, הראשונה של קוויזהב והשנייה של בזק בינלאומי (014). השאלה שלי בעצם, היא דרך איזה מהחיבורים הגלישה שלי מתבצעת? אני כרגע גולש דרך 014 שמחובר, או דרך קווי זהב שיש להם חיבור קבוע אצלי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לם לכולם..אז ככה הקדמה ופירוט : יש לי מחשב אחד בחדר שלי שאני יקרא לו המחשב הראשי הוא כולל: כרטיס רשת און בורד של נוידיה כרטיס רשת רגיל פשוט של חברת realtek המחשב מחובר עם כבל רשת מכרטיס הרשת של realtek למודם מסוג thomson (זה מודם ולא ראוטר). בכרטיס רשת של נוידיה אין לי שימוש ביננתים. --- בחדר של אחי יש מחשב שאני יקרא לו מחשב משני הוא כולל: כרטיס רשת פשוט רגיל של חברת realtek . עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתי אלחוטית בין שני המחשבים שגם אחי יוכל לגלוש? מה אני צריך לקנות ? איזה ראוטר עדיף לי? צריך כרטיס רשת אל חוטי לשני המחשבים? אני מבולבל... לשנינו יש מערכת xp ...המרחק ביני ובינו הוא בערך כ- 8-10 מטר.. ויש לי אינטרנט בכבלים,נטויזין,3m . לציין כי אני ממש לא מבין בדברים האלה…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-