עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rbu99fm,

יש לי שני מחשבים: 1. מערכת הפעלה Win 98 2. מערכת הפעלה Win XP Home Edition לשני המחשבים יש כרטיסי רשת. א. אני רוצה לדעת איך אפשר לחבר את שניהם ברשת? אני מבקש לפרט ככל האפשר, בבקשה... ב. איך אפשר שלפחות אחד מהם יהיה גם מחובר לאינטנט (רצוי המחשב עם Win 98) תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  2. Started by langa,

אני רוצה לשתף אינטרנט בין שני מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט. אני מעוניין ברשת אלחוטית. המרחק בינהם הוא כ40 מטר ללא הפרעות בינהם. (שכנים) איזה רכיבים אני צריך כדי לקנות כדי לעשות זאת במחיר הכי זול? יש לי WIN98. האם צריך רכזת או רק שני כרטיסים אלחוטיים?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by AVI.S.T,

לפני כמה ימים אני התחיל ליות לי בעיות בדפדפן : אני נכנס לאתרים גולש אחרי זה אני נכנס לאיזה אתר אחר ולא רואים תמונות רק כתוב ויש רקע וזהו (וזה בכל מני אתרים) אז אני צריך לצאת מהדפדפן ואז להכנס לאתר וזה מסתדר מה הבעיה? עריכה : יש מצב זה האינטרנט שלי כי עם היא לי בעיה שלא היו ראים חלק מהאתרים בכלל אבל זה הסתדר לבד אחרי כמה ימים.

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  4. שלום לכולם, אני צריך עזרה קטנה בבניית הרשת הביתית בגלל הוספת מדפסת רשת שהיא לא אלחוטית. עד היום היה לי ראוטר וכל המחשבים היו מחוברים אליו חוטית, אבל בעקבות הוספת מדפסת הייתי צריך לשנות את כל המבנה של הרשת. כיום, המחשב המרוחק ביותר מחובר חוטית לראוטר. המדפסת נמצאת בדיוק באמצע של הכבל רשת, בין הראוטר למחשב המרוחק. תמונה להמחשה: אני צריך מן מפצל שיעביר את האינטרנט גם למדפסת וגם למחשב המרוחק. אבל למיטב ידעתי אין מפצל ממשי וצריך HUB. אז חשבתי לעשות את הדבר הבא: [ זה אפשרי ? לא יהיה עם זה בעיות ? הראוטר שיש ברשותי הוא: Edimax 6204Wg ומודם של HOT. עוד שאלה, אם ה- HUB הזה שאני רוצה לחבר הוא יתאים ? ראיתי ב- KSP את ה- Edimax ES-3205P ב- 55 ש"ח - הוא יעבוד …

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  5. שלום, יש לי לקוח שהיום אני הולך להתקין לו רשת בייתית בין 2 מחשבים והוא רוצה כמובן גם שיתוף אינטרנט. הבעיה שבמחשב הראשי אצלו (זה שמחובר לאינטרנט) יש Windows 98 מהמהדורה הראשונה (ללא ICS) ולכן אני לא יכול להשתמש באופציה הזאת לשתף את האינטרנט. מישהו מכיר תוכנה אחרת שניתן באמצעותה לשתף את האינטרנט בין המחשבים? (המחשב השני בעל אותה מערכת הפעלה בדיוק). בתודה מראש, עומר.

6. Started by אסף ב,

שלום יש לי מודם מסוג Tearayon TJ 715x וראוטר מסוג Edimax br-6104K לאחרונה כל תוכנות השיתוף ובעצם כל הפורטים שאליהם אני מנסה להתחבר חסומים לי וזה לא קשור לראוטר, גם כשאני מתחבר ישירות למודם ומבטל את הפיירוול במחשב הפורטים נשארים סגורים מישהו יודע מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  7. היי, אני מחובר דרך בזק בינלאומי ב ADSL. הנתב הנ"ל עולה 150 שקל, האם הוא יעשה את העבודה או שאתם ממליצים על נתב אחר ? עוד שאלה, המחשב שמחובר חוטית לנתב, האם הוא יעבוד ב 100% מהירות ? (כמו מודם רגיל). תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by shay108,

שלום לכולם. יש לי כמו לרבים מכם את ה- B-Focus 270PR Router שקיבלתי מבזק-סטור. וכמו רבים מכם, גם אני קניתי hub (או switch) במקרה שלי ואני מנסה להפוך את המודם לראוטר. קראתי כבר את המדריך שפורסם באתר אבל בכל זאת נתקעתי באחד השלבים (מי שעשה את זה יבין): 1. נכנסתי ל wan setup 2. בחרתי בחלק התחתון באופציה הראשונה (8,48) 3. בחרתי באופציה הרביעית - pppoa 4. העברתי ל- vc multiplexing 5. סימנתי וי ב- enable NAPT 6. הכנסתי pppoa ו- user בתור יוזר וסיסמא 7. לחצתי modify 8. זה תקוע על negotiating ולא הופך ל- active או on הוא לא הופך ל- active או on אף פעם... ניסיתי להתקדם הלאה בשלבים ועשיתי strat ל- DHCP וגם עשית save ואז reboot וגם הפכתי את כרטיס הרשת מ- IP סטטי ל- DHCP וגם עשיתי …

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by imp,

שאלה בכותרת, איך אני מוריד את ה FIREWALL של Edimax3 או איך אני פותח פורטים

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  10. הסתכלתי במדריך ופתחתי פורטים והכל טוב ויפה אך כשאני עושה RESET למודם אז שוב הפורטים סגורים. ניסיתי לעשות STATIC IP לפי הספר של בזק למודם זה אך שוב אותה בעיה. יש למישהו עצה. תודה.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by avif539,

היי לכולם מבקש עזרה בחיבור כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK DWL 520 + מנסה לחברו לנתב של בזק דגם D-LINK 2650U ולצערי ללא הצלחה לפעמים מופיע X על הכרטיס ולפעמיים הכרטס מראה שהוא מחובר מהירות סבירה אבל לא גולש (מתחבר לאינטרנט) השמח לעזרתכם ובפעם הראשונה פה אבי פרוכטמן

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by Street-Fighter,

שלום חברה יש לי בעיה עם התוכנה הזו אבל אני ממש צריך להשתמש בה. הבעיה היא כזאת, אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן, ויש לי רשת עם כאבל מוצלב בין 2 מחשבים. אני רוצה לשחק עם חבר בלאן במשחק מסוים(בשני בתים שונים, לצורך הבהרה, לא במחשב השני שמחובר אלי לרשת) הבעיה היא שכבר פעמיים שהתקנתי את התוכנה הזאת ופעם אחת היא ביטלה לי את הרשת הביתית ופעם אחת היא דפקה לי את כל החיבור לאינטרנט, אתם יודעים אולי איך אני יכול למנוע את זה? [br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 19:10:01 מישהו בבקשה?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by rubiliani,

היי חברים, אני מחפש ראוטר אלחוטי שמשדר טוב והכי חזק שאפשר להביא.. הראוטר המעפן של הכבלים בקושי משדר ל10 מטר.. יש מצב לאחד כזה? התקציב עד 400 ש"ח..

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  14. סוגיה פשוטה אך תמוהה. אני משתף כוננים ממחשבים שונים ברשת הביתית כדי לתת גישה מלאה. משום מה מחשב אחד קיבל גישה רק לכונן אחד וזורק שגיאה על האחרים - שאין permissions לגשת לכונן. מיותר לציין שבהגדרות השיתוף נתתי הרשאות מלאות לכתיבה, קריאה וכו'. כשאני מנסה לשתף את המחשב השני לאותו מחשב לא הצלחתי לחבר שום כונן. רעיונות? אם זה משנה משהו, מחשב אחד עם ווינדוז 10 והשני עם 11.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by ashkenazone,

יש לחבר שלי ראוטר של D-LINK והוא חוסם לו את הSoulseek (תכנת שיתוף קבצים ללא מכירים שביניכם) ניסנו לשחרר לה את הפורט אבל הראוטר לא מוותר. אולי עשיתי משהו לא נכון, מישהו יכול לתת תדריך קצר ולחשוב איתי למה אולי?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

היום אחרי גלישה ברשת הבחנתי באיטיות מסוימת, נכנסתי ל cmd וניסיתי לעשות Ping ל walla התשובה שקיבלתי (לכל אתר שניסיתי) היא Request timed out הגלישה כרגע בסדר אך איני מצליח לקבל פינג מאף אתר, חשוב לציין שאין לי Firewall , לא של XP לא תוכנה אחרת ולא ראוטר כמו כן סגרתי את Kaspersky וכל תהליך אחר ברקע, ביצעתי סריקה עם ספיבוט ו Adware מישהו מכיר את התופעה? תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by pringles,

לאחר הרבה זמן (יותר מידי זמן....) שלא שיחקתי בהירוס2 החלטתי שאני רוצה לשחק שוב קיצר אני מצאתי בקאזה ורוצה להוריד אך להפתעתי זה מוריד מ8 יוזרים על 0.30 בערך... אז לא הבנתי מה קורה והחלטתי לנסות להוריד כמהקבצים גדולים מ50 מגה עד 600+ ולהפתעתי זה מוריד גם על מהירות דומה אך שירים שהם קטנים זה מוריד טוב על מהירות 60 70 וגם זה ליפעמים בדכ על 40 50 ושתבינו הקבצים הגדולים זה דברים שקל להוריד כי יש אותם בשפע ולא אכפת לאףאחד שיורידו את זה קיצר המניאקים האלה כנראה הגבילו לי את המהירות לקבצים גדולים מה אתם אומרים יש לי חיבור 750K בבזק בןלאומי אם מישו יודע מיספר לאן להתקשר שירשום בקשה ומה אתם אומרים יכול להיות מצב שהם הגבילו?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  18. תודה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  19. היי חברה, אני מחפש המלצה לראוטר שיתפקד כשרת מדפסת, אך חשוב לי שיוכל לתפקד גם כ AP ריפטר(?) ברצוני לחברו למדפסת בקומה התחתונה ושיתפקד כמחזק אות לאותה קומה. אם ניתן למצוא תמיכה גם ברשת N ובזול, עדיף. הראוטר הראשי הינו leveOne WBR-6001 . התקציב: עד 500 ש"ח אך אני בהחלט מעדיף שלא לנצל את התקציב. ראיתי את הDIR-320 של D-Link, הוא זול ועם שרת מדפסת, השאלה האם הוא יכול לתפקד כ AP ריפטר? האם יש דרך להפוך את הראוטר הישן שלי, trendnet TEW-431BRP לצרכי?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by X7-007,

יש לי את הגירסה tomato-E3000USB-1.28.9054MIPSR2-beta-vpn3.6 שהורדתי מזמן מ http://tomatousb.org/download שמתי לב שיש גירסאות אחרות של Toastman שאמור לשפר דברים פה ושם, למרות שהגירסה שלי רשום שהיא יותר חדשה 9054 בהשוואה למספרים של הגירסאות האלו 7500, האם יש הבדל ? ואיזה גירסה נותנת גם IPv6 וגם VPN, את כל שאר הדברים אני לא ממש צריך כי אני גם לא יודע בדיוק איזה גירסה נותנת מה.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by Ameralis Zaiir,

אני לא בטוח אם הפורום הזה הוא המקום הנכון, אם לא תעבירו אני מחפש מקום שאפשר לאכסן בו בחינם אתר אינטרנט שעובד עם ASP וMySQL. מישהו מכיר אתר כזה? (כרגע לא משנה הגודל..) תודה מראש.

22. Started by eranir,

אני מעוניין להקים בבית רשת אלחוטית בין 2 מחשבים. הראוטר יחובר חוטית למחשב שלי, ואלחוטית למחשב שכרגע יושב אצל אחותי (5מטר) ומשמש רק לאינטרנט ובהמשך יעבור לסלון (15 מטר ו-4 קירות) ואז הרשת תשמש בעיקר כדי להעביר סרטים בין המחשבים לצפייה בטלויזיה. בהמשך יצורף גם לפטופ. ראיתי בפורום המלצות בעיקר לשני נתבים: Edimax BR6204WG LinkSys WRT54GL רציתי לדעת לאיזה רוחב פס אמיתי אני יכול לצפות בעזרת הנ"ל (אני מניח שלא באמת 54Mbps) גם בין המחשבים וגם בגלישה (אני ארגיש האטה בגלישה והורדות?), האם הם יעמדו בטווח הרחוק יותר? מה ההבדל בביצועים ביניהם (שמצדיק הפרש של יותר מ-50% במחיר)? לא מפריע לי להוסיף את ההפרש, אני רק רוצה להרגיש קצת מספרים, כי בשום מקום בפורום לא ראיתי התייחסות לפרמטרים ממ…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by pyro,

אני בתהליכי רכישת נתב אלחוטי של EDIMAX ורציתי לדעת על כמה CONNECTIONS יש להגביל את האימיול על מנת שהנתב לא יקרוס. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  24. נסיוני במחשבי windows xp הוא שמספיק לעשות sharing של ספריות או כוננים כדי שאפשר לגשת אליהם. בויסטה זה לא עובד. אודה על הסבר אן הפנייה להסבר.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  25. יש לי בעיה בנייד לנובו האלחוט פתאום הפסיק לעבוד. למרות שהוא דלוק גם בכתפור הוא רשום "the wireless radio is powered off" ומסרב להידלק.... לא הצלחתי לפתור את הבעיה... אבקשת רת עזרתכם

• 0 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים