רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
היום (בשעה טובה ומוצלחת) התחברתי לאינטרנט מהיר (מתב+ברק) כדי להתחבר אני משתמש בחייגן של ברק אני זוכר שפעם אצל חבר לא היה צורך בחיגן ולא כלום איך אני נפטר מהתוכנה המזעזעת הזאת??? עקבתי אחי התרד הקודם של שיתוף האינטרנט עם ראוטר וגחיין ולא ממש הבנתי אותו
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מודם כזה. יש לו LOW ID ואני רוצה לפתוח לו פורטים במודם. המודם גם משמש כראוטר. האם יש למישהו מושג איך אני אמור לפתוח לו את הפורטים. לגלות איזה פורטים אני צריך אני יודע(רואים באימיול) אבל איך לפתוח אותם בצודם אני לא יודע. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הסתכלתי במדריך ופתחתי פורטים והכל טוב ויפה אך כשאני עושה RESET למודם אז שוב הפורטים סגורים. ניסיתי לעשות STATIC IP לפי הספר של בזק למודם זה אך שוב אותה בעיה. יש למישהו עצה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWDR101A-75, מאז שחיברתי אותו יש לי בעיה בגלישה באינטרנט. חלק מהאתרים לא תמיד עולים (למשל האתר הזה) ובחלק מהאתרים הוא לא מציג תמונות. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הרשת אצלי עובדת.... זה 2 כרטיסי רשת וכבל אחד... שני המחשבים הם XP הם מזהים אחד את השני (הכוננים הכל) אבל המחשב שאינו מחובר לאינטרנט לא מצליח להתחבר לאינרנט דרך הרשת.... ניסיתי כבר הכל... DNS כל האשפים שיטפתי את החייגנים.... מה עוד צריך לעשות? תודה 2יי 2יי אהה עוד שאלה קטנה: שכתוב במדריך שצריך לשטף את החייגן.. איזה צריך לשטף ? של האינטרנט או של הרשת? כי בשניהם יש אפשרות לזה ... והמחשב מאשר לתת רק לאחד מהם... יש לי מודם USB.... בקשה תעזרו לי....
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה המחשב שלי מחובר באופן שוטף לאיננטרנט אך כאשר אחותי מתחברת לאינטרנט אני מאבד את החביור לאינטרנט כאילו יש נפילת מטח בחשמל שנוצר אפקט שהמחשב לשניה מרסטט את עצמו אז ככה קורא לי עם החביור שלנו שנינו בעלי כרטיס רשת רגילה של DLink וכמובן ראוטר של Dlink 614+ הבעיה הזו לא מוכרת לי ולא נתקלתי בה בעבר הראוטר חדש ובגלל זה אני פונה אליכם אין שום הסבר בחוברת ההסברים שלהם וגם באתר קראתי איזה משהו ברפרוף שלא ממש קלע למטרה. האם מישהו ממכם נתקל בבעיה או יודע מה הגורם שלה?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שניהם מריצים XP, המחשב השני קצת יותר חלש מבחינת חומרה, לא רץ בו שום דבר מיוחד או כבד... בקיצור, שםו דבר שיכול להסיבר לדעתי את ההבדל בביצועים...
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ראוטר אלחוטי עם אנטנה. לאחותי יש נייד עם WIRELESS מובנה כמובן וכל מה שנישאר זה הנייח שלי ואז נוכל להסיר את הכבל. אני לא מבין כלום בכרטיסי רשת. ראיתי כרטיסי רשת אלחוטיים שבאים בצורה של חיבור USB, וראיתי כאלה שמתחברים ל PCI עם אנטנה בהם מה עדיף? הבנתי שהעסק לא יקר ואני אשמח לא להוציא יותר מ 100 שקל על זה. תודה מראש. אגב, הראוטר נמצא בדיוק מטר וחצי ממני מאחורי דלת עץ חלולה (בחדר של אחותי)
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר של 3COM 3CRWER100-75 האם ניתן להגביל/לקבוע מהירות מקסימלית לכל מחשב ברשת? -לדוגמא: להקצות רוחב פס למחשב אחד מקסימום 2.5MB וכן הלאה והאם הראוטר הזה יכול להוות בעיה לאינטרנט 10MB? והאם ברשת הNGN יש צורך במודם חדש (כרגע יש לי את ה- TNN- AZTECH 600E) ?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב נייח פנטיום 4 שמחובר למודם והמודם מחובר לראוטר. יש לי מחשב נוסף ישן, פנטיום 3 מעבד 1000 עם זיכרון של 512.. רציתי לדעת אם אני יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB למחשב פנטיום 3 שיהיה בקומה למעלה? רציתי לקבל עצות לאיזה כרטיס יכול להתאים לי? חשבתי על EW7128G Edimax רציתי לדעת אם זה יתאים לפנטיום 3? הבנתי שיש הבדל בין G ל-D אפשר לקבל הסבר? תודה מראש לעונים!
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קודם כל אנחנו 6 אנשים משתמשים בHUB ?(לא ידוע לי עם חד כייוני או דו כיווני) של 8 איש כל אחד מתחבר אילו עם כבל מפוצל זהו בעיקרון.. לכל אחד יש מערכת הפעלה שונה 3 עם XP שנייםן עם 98 SE ואחד עם 2K יהיה לנו בעיות או לאגים במשחקים? (בעיקר משחקי RTS ו FPS ישנים כמו קוייק)
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ושני מחשבים במחשב שקורב לראוטר הקליטה מעולה במחשב השני יש אות חלש מאוד אני נמצא במבנה בטון אם אני אחבר AP באמצע , או AP ל מודם ואת הראוטר אני אשים באמצע זה יכול לעזור? זה עובד ככה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
תנו לי אתרים באנגלי תמוכרים זה הי כזה כמו ftp הייתי מעלה עליו דברים מלא פעמים הבנתי לינק באתר תמונות שהעלתי וכאלה עם לא איפה אני יכל לעלות תמונה ולמחוק אותה מהר
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי את הגירסה tomato-E3000USB-1.28.9054MIPSR2-beta-vpn3.6 שהורדתי מזמן מ http://tomatousb.org/download שמתי לב שיש גירסאות אחרות של Toastman שאמור לשפר דברים פה ושם, למרות שהגירסה שלי רשום שהיא יותר חדשה 9054 בהשוואה למספרים של הגירסאות האלו 7500, האם יש הבדל ? ואיזה גירסה נותנת גם IPv6 וגם VPN, את כל שאר הדברים אני לא ממש צריך כי אני גם לא יודע בדיוק איזה גירסה נותנת מה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז ככה יש לי אינטרנט 1.5 מגה של הוט ו013 ומאז שהחליפו לי מודם (היה מתנתק לי כל הזמן) הביאו לי טריון המודם ההכי איטי בעולם (היה לי את ה3COM בצורת סנפיר כריש עוד מהנסיינים 7 שנים של אינטרנט נורמאלי) הגיע הפסקת חשמל בבית וכנראה שרפה את המודם החליפו לי את המודם לטריון הכי איטי בעולם החליפו לי אותו גם לתומפסון חדש בניילון ממש חדש ומשום מה במודם הראשון (3COM) היינו מורידים אני ואחי במהירויות מצויינות וכרגע זה מוריד לנו ממש לאט בקושי מוריד לי על 5 כשהאימיול אצל אחי פתוח (אני מדבר על זה שאני מוריד מטוררנט מהיר ומפאבים מהירים) ממש איטי כבר כמעט 5 שבועות אני רודף אחרי הוט ו-013 ומתלונן על המהירות הם חושבים שמחשב אחד מוריד השני צריך ליהיות מכובה כוס.... אני ממש לא מרוצה מהאינ…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני בתהליכי רכישת נתב אלחוטי של EDIMAX ורציתי לדעת על כמה CONNECTIONS יש להגביל את האימיול על מנת שהנתב לא יקרוס. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום זה מרתיח אותי הבעיה הזו אתמול עבד האינטרנט רגיל אבל vgames לא עלה היום youtube שאני צריך אותו לא עולה לי אין לי מושג למה הבעיה קשורה לספק או לי? אולי צריך לשנות הגדרות כלשהם? עריכה: סתם ניסיתי ב google chrome ועובד רגיל שם מוזר
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מחובר ישירות למודם ומתחבר באמצעות חייגן עכשיו קניתי נתב ואני רוצה לנסות אותו ולחבר את המחשב לנתב והנתב למודם אלא שספק האינטרנט עדיין לא העביר את קובץ ההגדרות לחברת הכבלים אשר מסיר את התלות בחייגן האם בכל זאת אפשרי להגדיר התחברות באמצעות הנתב
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? במידע שימושי וקישורים יש את ה Bandwidth Controller אבל לא נראה לי שהוא יעבוד עם נתב. (לא נשמע לי פשוט הגיוני).
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום רב יש לי חיבור אינטרנט דרך 012 שכולל גם את קו הטלפון שלהם שבנוי על תשתית של ADSL. חיברתי ראוטר של LEVEL ONE wbr 6001, למודם של בזק כאשר 012 הגדירו לי IP סטאטי בראוטר. יש לי שני מחשבים שמחוברים על ידי קו רשת לראוטר. שני המשבים הצליחו להתחבר לאינטרנט. הבעיה שלי היא שניסיתי להגדיר כונן רשת (ע"י מיפוי כונן רשת) ולא מתאפשר לי על ידי הראוטר הנ"ל. למישהו יש רעיון איך אני פותח את האפשרות הנ"ל בראוטר ? תודה מראש רוני
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם נתב שקיבלתי מבזק והוא rotal - rta1320a והוא קווי ואליו מחובר ראוטר אלחוטי conpex np27g לפי מה שהבנתי לנתב שקיבלתי מבזק יש אפשרויות של פתיחת פורטים הלא כן? אז בשביל לפתוח פורט אז אני צריך לפתוח גם בראוטר וגם בנתב שקיבלתי מבזק אם כן אז מהי כתובת הפאנל של הנתב של רוטל? אין לי כרגע שום דיסק ולא חוברת כי נאבד לי *ראוטר=נתב
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
סוף סוף משהו מתחיל לזוז פה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690110,00.html
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בתוכנות שיתןף.מה שקרה פתאום הוא שאני מחובר לבזק בינלאומי ולכן לפני יומיים חיברו אותי לגלישה ללא חייגן.מאז שזה נכנס לתוקף, ההורדות לא זזות לי בסבבה למשל כשעד לפני שעברתי לגלישה עם חייגן, הכל היה טס בחיבור של ה2.5 שלי. האם לחזור לחייגן, ואיך אני מבטל את החיבור האוטומטי?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
שוב שלום, הפעם אני זקוק המלצה לנתב וכרטיס רשת לחבר. זה המפרט הדרוש: 2 מחשבים בלי כרטיס רשת אלחוטי פלייסטיישן 3 חיבור B/G מחשב ומודם ADSL בתוך הממ"ד הראוטר יכול להתחבר בכבל רשת למחשב הזה מחשב ופלייסטיישן מחוץ לממד, במרחק של בערך 10 מטר באותה קומה - רצוי שהחיבור יעבוד גם כשהדלת סגורה בנוסף צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב שמחוץ לממ"ד. רשת משמשת להורדות, העברת קבצים, משחקי רשת (של הפלייסטיישן והמחשב) יהיה נחמד אם זה יכלול גם שרת הדפסות, כדי לשלוח הדפסות למחשב המרוחק מהמודם מבלי להדליק אותו, אבל מהמלצה שכבר קיבלתי בנושא, הבנתי שיש כנראה רק את ה-Edimax BR-6215SRg. אז אפשר לוותר על זה. מחיר: עד 300-400 לנתב שוב תודה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-