עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ErezH,

עברתי מספק נטוויזין 750 לספק בזק נט 1.5 ותשתית adsl אני מחובר עם מודם סמסונג aht-e300 דרך כרטיס רשת ועדיין גולש במהירות 750 ואפילו פחות! עם מישהו יכול לעזור או מישהו מכיר את הבעייה.... תודה.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  2. אני משתמש בWIN XP ובנתב של level1 wbr-3406TX אל חיבור כבלים. הגדרתי לו לפתוח את פורט 3389 ואני מצליח להתחבר מתוך הרשת ממחשב אחר,ומחוץ לרשת שלי. (אודות לעזרתכם פה בפורום ) כרגע אני יודע את הכתובת החיצונית שלי, אבל מכיוון שאין לי כתובת סטטית, ונניח שהיא מתאפסת ומתקבלת כתובת חדשה - איך אוכל לדעת מבחוץ מה היא? זאת אומרת - האם ישנה דרך להציב ערך יותר סטטי לחיבור שלי מאשר לזכור ו/או להסתמך על הכתובת הנוכחית והזמנית שלי? תודה מראש - גדי.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. הסתכלתי במדריך ופתחתי פורטים והכל טוב ויפה אך כשאני עושה RESET למודם אז שוב הפורטים סגורים. ניסיתי לעשות STATIC IP לפי הספר של בזק למודם זה אך שוב אותה בעיה. יש למישהו עצה. תודה.

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  4. הרי החיבור האנלוגי הוא דרך המודם וקו בזק, והחיבור השני הוא דרך המודם שמחובר לכבלים, ולכרטיס הרשת במחשב. על פניו, שניהם יכולים להיות מחוברים בו זמנית, האמנם ?... ומה יקרה כשאגלוש לאתר מסויים, מי לוקח פיקוד ? החיבור המהיר או האיטי ?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  5. שלום רב! איך אני יודע מה שם המדפסת שלי ברשת? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by ashkenazone,

יש לחבר שלי ראוטר של D-LINK והוא חוסם לו את הSoulseek (תכנת שיתוף קבצים ללא מכירים שביניכם) ניסנו לשחרר לה את הפורט אבל הראוטר לא מוותר. אולי עשיתי משהו לא נכון, מישהו יכול לתת תדריך קצר ולחשוב איתי למה אולי?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by Cheif,

חברת D-LINK ניצלה את תערוכת CES 2016 על מנת להכריז על קו נתבים חדשים המכונה EXO ועל קיט משולב של נתב ו-Range Extender. כל הפרטים על המוצרים החדשים הללו בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6135

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by Wolf-Net,

שלום, רכשתי לפני 3 חודשים USB Skype Gateway מאתר סיני המכשיר הגיעה עם תוכנה שנקראת ITA, התוכנה עובדת עם ה- SKYPE . עברתי אחרי כל ההוראות התקנה והכל עבד לי כמו שצריך עד ש.... בזמן האחרון אני מתקשר דרך ה- SKYPE במחשב הנייד לבית השני שבו מחובר ה- Gateway אחרי 1-4 דק' בערך ישנו צפצוף כמו של ניתוק. לא ידוע לי למה זה קורה וניסיתי למצוא כל דרך (שאני מכיר) למצוא פתרון. אני זקוק לעזרה למצוא תוכנה אחרת או מישהו מכיר את התופעה הזאת ואיך אפשר לסדר את זה. זה המפרט אם זה יעזור: USB Gateway,USB Skype Gateway with PSTN LK-C18 תודה על העזרה זאב.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  9. תנו לי אתרים באנגלי תמוכרים זה הי כזה כמו ftp הייתי מעלה עליו דברים מלא פעמים הבנתי לינק באתר תמונות שהעלתי וכאלה עם לא איפה אני יכל לעלות תמונה ולמחוק אותה מהר

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by alone66,

מזה מסיבת רשת תודה

11. Started by Peri228,

אהלן ! כיום , יש לי בבית שני מחשבים . אחד מריץ Linux Ubuntu , והשני Windows XP . המחשבים מחוברים בכבל מוצלב ( או שזה לא מוצלב ? אני כבר לא זוכר ) , ואני משתף אינטרנט דרך ה Ubuntu , כך ששני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט . בעתיד המאוד קרוב , הולך להצטרף מחשב שלישי , ואני מעוניין להקים כבר את ה'תשתית' . כרגע יש לי את ה Alcatel Speedtouch Home , שבקרוב ישמש כנתב , ובנוסף אני צריך המלצה ל Switch\Hub מוצלח עד 300-400 שקל . תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by Ameralis Zaiir,

אני לא בטוח אם הפורום הזה הוא המקום הנכון, אם לא תעבירו אני מחפש מקום שאפשר לאכסן בו בחינם אתר אינטרנט שעובד עם ASP וMySQL. מישהו מכיר אתר כזה? (כרגע לא משנה הגודל..) תודה מראש.

13. Started by YRP99,

יש לי מחשב אחד שמקבל אינטרנט ממודם של כבלים. למחשב הזה מחובר בכבל רשת מוצלב עוד מחשב. אני רוצה להפוך את כל העיניין הזה לאלחוטי, 2 כרטיסי רשת אלחוטיים צריכים לעשות את העבודה? אני זקוק לעוד דברים? תודה.

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  14. אני רוצה לקנות ראוטר+מודם מחוברים במכשיר אחד התקציב לא מוגבל. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by tsipi911,

שלום,בבקשה עזרה!!!!! אני רוצה לפתוח אתר רדיו משלי איך אני עושה את זה בחינם ובקלות? ואם מישהו יכול לפתוח לי ולעשות את העבודה הקשה.. ופשוט להסביר לי איך ניכנסים בתור מנהלת?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by pyro,

אני בתהליכי רכישת נתב אלחוטי של EDIMAX ורציתי לדעת על כמה CONNECTIONS יש להגביל את האימיול על מנת שהנתב לא יקרוס. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  17. שלום. יש לי שני מחשבים בבית ומתי שאחד משחק במשחק אינטרנט ובמחשב השני אני סתם עובר דפים אז יש אצלו פינגים במשחק מחשב... איך אני יכל להגדיר את האינטרנט שלא השתמש בכל הפס בישביל דף אינרטנט? או אם אפשר להגדיר להמחשב שמשתף את האינטרנט יגלוש במהירות מסויימת והמחשב השני היגלוש במהירות מסויימת ככה מתי שנשתמש באינטרנט במחשב אחד השני יוכל גם ליגלוש בלי בעיות. מקווה שהבנתם אותי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. ובכן אחרי ששדרגתי את האינטרנט לאינטרנט סיבים ואחרי בדיקה עם הטכנאי ובזק (אינטרנט סיבים איטי במחשב כשבמקום 1 ג'יגה קיבלתי רק 200 מגה.... בסמארטפון האינטרנט טס על 870 ויותר.) הגיע הזמן לשדרג את כרטיס הרשת לחדש. המחשב שלי הוא מחשב ישן יחסית (לוח אם של ג'יגה בייט ZX-68...) כך שאין שום טעם להשקיע בציוד יקר אך שיהיה טוב. ראיתי שני סוגים: מתאם רשת שמגיע בחיבור USB 3.0 וכרטיס רשת PCI-E (אני כמובן מעדיף PCI-E אך אם לא תהיה ברירה אז USB 3.0....). אשמח להמלצה מכם איזה כרטיס רשת לקנות ואיזה סוג. שבוע טוב שיהיה לכם.

19. נסיוני במחשבי windows xp הוא שמספיק לעשות sharing של ספריות או כוננים כדי שאפשר לגשת אליהם. בויסטה זה לא עובד. אודה על הסבר אן הפנייה להסבר.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. בתוכנות שיתןף.מה שקרה פתאום הוא שאני מחובר לבזק בינלאומי ולכן לפני יומיים חיברו אותי לגלישה ללא חייגן.מאז שזה נכנס לתוקף, ההורדות לא זזות לי בסבבה למשל כשעד לפני שעברתי לגלישה עם חייגן, הכל היה טס בחיבור של ה2.5 שלי. האם לחזור לחייגן, ואיך אני מבטל את החיבור האוטומטי?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by dr_drek,

שלום, ברשותי 3 מחשבים - 2 לאפטופים אוחד נייח. אחד הלאפטופים עובד על מערכת ויסטה והשנים האחרים על XP. יש לי בבית רשת אלחוטית, כאשר המחשב הנייח מתחבר ברך כבל רשת קוי. עד לפני שבוע הרשת עבדה כמו שצריך, יכלתי לשתף קבצים ומדפסת כמו שצריך, אבל לפני כשבוע משהו השתמש. מאז אני לא יכול לשתף כמו שצריך קבצים ומדפסת. ניסיתי להגדיר את הרשת מחדש, אבל כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב עם הויסטה לאחד המחשבים, אז זה מראה לי את השגיאה network path not found - 0x80070035 מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? חיפשתי בגוגל פתרונות, אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש לציין שהנתב עובד כמו שצריך, כיון שהוא מחובר ישירות לאינטרנט, ויש אינטרנט בכל המחשבים. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  22. שלום יש לי שניי מחשבים עים מודם ישן 56.6 , אני רוצה לחבר בניהם כמו הכרטסי רשת .. האם אני יכול ואיך ?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  23. אוקיי... יש לי רעיון לאיזושהי מערכת קצת מסובכת אבל אני מאמין שאפשר לבנות אותה. (ראה תמונה) המערכת בעצם בנויה בצורה כזאתי שיש לי מחשב שאליו בחובר ראוטר שיש לו אופציה לקבל שיחות טלפון למספר שאני נותן לו, משמע קיים SIM בתוך הראוטר בעל מספר ויש לי אפשרות לחייג אליו דרך כל טלפון. מצד שני יש לי קו טלפון שאני מעוניין להשתמש בו דרך המספר שקיים בראוטר. הבעיה שלי היא די כללית.. כיצד אני עושה את זה ?! אני מעוניין למצא תוכנה או יישום כלשהו שמקבל שיחת טלפון ועונה לה ואוטומטית מנתב לי אותה לקו טלפון שנמצא בצד השני שמחובר דרך מודם קוי.. שורה תחתונה שבעזרת שיחת טלפון אחת אני אקבל קו נוסף שדרכו אני אחייג לכל מספר שאני רוצה. מישהו מכיר אופציה כזאתי ? תודה מראש GS [attachment deleted by ad…

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. יש לי בבית מודם adsl של בזק וקניתי פלאפון של נוקיה e65 עם Wireless ויש מכירה היום בוואלה : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PDTLWR542G של מה שאני מבין נתב אלחוטי שזה מה שאין לי כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט בפלאפון חינם . השאלה שלי כזאת אם זה מה שאני צריך והאם זה מספיק או שחסר לי עוד משהו ? והאם זה טוב ? אשמח לתשובה ותודה מראש .

25. Started by the kooks,

שלום לכולם. בוקר אור, יש לי בעיה די מוזרה כאשר אני מנסה לשחק בוולשפטין ברשת, כאשר אני מחובר יש לי חיבור קבוע לאינטרנט אני נכנס למשחק, ואז אחרי כמה שניות הוא לא מראה לי שרתים לא כלום לחצתי ALT וראיתי שהחיבור שלי התנתק והוא מראה שהוא מתחבר מחדש, הסרתי לגמרי את המשחק הישן והתקנתי מחדש מדוע עדיין האינטרנט מתנתק כאשר אני מנכס לראות את רשימת השרתים במשחק? יש לציין שאין לי כלל וכלל בעיות של ניתוקים באינטרנט... אגב אם חסר מידע משהו ואתה יכולים לעזור רק תשאלו

• 0 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.