רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
רציתי המלצה על נתב אלחוטי טוב בטווח מחירים של 500 ש"ח וכולל כרטיס רשת אלחוטי תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתקנת רוטר NETGEAR WGR614v5. יש לי מודם של אלקטל (5 נורות) של בזק עם חיבור של אינטרנט זהב. כאשר אני מנסה להתקין את הרוטר לפי הדיסק והשלבים ובדיקת עשרות פעמים שהחיבורים תקינים והנורות דולקות בצורה תקינה ברוטר. בשלב ההתקנה המחשב מאתר את הגדרות הרשת שלי ונותן לי את ה-IP ואת הDNS שלי לאחר מכן אני מתבקש לנתק את המודם ולחבר את הרוטר למודם ולמחשב, כעת תוכנת ההתקנה מנסה ליצור רשת חדשה לאחר מספר דקות מתקבלת לי הודעת שגיאה שמבקשת ממני לבדוק שהחוטים מחוברים בצורה תקינה - לא ברור מה הבעיה כי כמו שצינתי החוטים מחוברים והנורות דולקות בצורה תקינה ברוטר (אני בטוח שזה לא בעיה בכבלים - כי אני מצליח להתחבר למודם הרגיל עם 2 הכבלים בנפרד). ניסיתי לבדוק עם מחשב אחר ו…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש ראוטר (משולב סוויצ'), ממש אין צורך שיכלול Access Point אלחוטית. האם תוכלו להמליץ על דגם מסויים? תודה, עדי.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיות קפיצות פינגים פתאומיות, שללתי הרבה אפשרויות ורציתי לשאול משהו. יש לי רשת אלחוטית, שללתי הרבה אפשרויות לבעיות ואני חושד שהבעיה כזאת: יכול להיות שדרך איזה מרגל או סוס או משהו שנכנס לאחד מהמחשבים בשרת אלחוטית גם אם המחשב שדרכו נכנס המרגל כבוי המרגל נמצא בתוך הרשת האלחוטית וזה משפיע על כולם? רשת אלחוטית של לינקסיס. רציתי לשאול האם זה הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים לבזק בינלאומי. מחשב יחיד, ללא חייגן. ברקע כמה חלונות אקספלורר ופיירוול. שמתי לב שקפיצות בפינגים. אומנם לא גבוהות, אבל אני מאמין שהן משמעותיות יחסית ומשפיעות על איכות החיבור. להלן התוצאות: Pinging hwzone.co.il [212.199.164.181] with 32 bytes of dat Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=9ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=16ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=11ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=11ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=10ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=12ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=10ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
זהו הפורום המתאים, נכון? אוקי, יש לי 3 מחשבים שברצוני לחבר לאינטרנט (750 kbps כבלים של נטוויז'ן). אמרו לי שבארץ נתב לכבלים עולה הרבה, בקיץ אני טס לניו-יורק אז חשבתי שאולי אני אקנה שם במחיר נמוך יותר. הייתי שמח לקבל המלצות על חברות שמייצרות נתבים אלחוטיים ומחירים. תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הגעתי לבית עסק מסויים עם לטפטופ, חיברתי אותו לנקודת רשת בקיר בעזרת כבל רשת, ע"מ לקבל גישה לאינטרנט, ואכן אני מצליח לגלוש באינטרנט ללא בעיה. הבעיה היא שכל כמה דקות קופצת חלונית להתחברות לאינטרנט (של WINDOWS, שצריך להזין שם וסיסמא), אני סוגר אותה וממשיך לגלוש - אבל איך גורמים לה להפסיק להפריע ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
קורה שעוצמת אות שנקלט במחשב המחובר אלחוטי נמוכה ומהירות 12Mbps מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, כיום ברשותי חיבור ADSL וספק ברק. בכל פעם שאני מתחבר לאינטרנט אני מקבל כתובת IP חדשה. בקרוב אני עומד לעבור לאינטרנט של הוט (כבלים), ולהשאר עם אותו ספק. ברצוני לדעת, האם גם בכבלים, כל פעם שאתחבר מחדש לאינטרנט אקבל כתובת IP חדשה, או שאקבל כתובת IP קבועה? תודה
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם יש לי רשת מנותבת דרך נתב אדימקס 6104. לנתב מחוברים שלושה מחשבים ושלושתם מופיעים ברשת. כמו כן מחוברת מדפסת עם כרטיס רשת וגם המדפסת מחוברת לנתב. הבעיה היא שאני יכול לגשת למדפסת רק משני מחשבים. מהמחשב השלישי אני לא מצליח להתחבר. אני גם לא רואה את המדפסת על מחשב זה. אשמח אם תוכלו לתת לי עצה (רצינית ועינינית) איך לעשות כך שגם מהמחשב השלישי יהיה ניתן להוציא הדפסה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX 7128G שאני רוצה שיתחבר לראוטר של EDIMAX יש לי בנוסף למJשב החדש מחב נייח שאליו מחובר הראוטר ומחשב נייד שמחובר גם כן בלי בעיות אני מנסה להתחבר מהמחשב החדש אחוטי ואני לא מצליח לא מזהה לי כלום האנטנה בפנים הכול ולא מוצא לי שום רשת ואני לא יודע מה לעשות =[
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום חברים, אני נמצא בשליחות בטורקיה, רכשתי ראוטר DLINK 2640U והתחברתי לאינטרנט החיבור עובד מצוין, הבעיה מתחילה שאני מנסה לחבר את הVOIP של 012 לנתב ואז אני מתנתק מהאינטרנט ומהיכולת לגשת לנתב, בנוסף כאשר אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל רשת לראוטר רק מחשב אחד מצליח לגלוש. win xp, חיבור ADSL. כל עזרה תתקבל בברכה כי התמיכה המקומית לא מצליחה לעזור.... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום , אני עובר היום לתשתית של בזק באינטרנט , הטכנאי אמור להגיע עוד מעט. איזה מודם הכי טוב לקחת בבזק ? ואם זה משנה אז הראוטר שלי הוא EDIMAX 6204WG ויש לי גם D-LINK 604 תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני בבזק ADSL עם בזק בינלאומי ויש לי מודם aztec DSL-600E ויש לי התנתקויות כל 20 שניות בערך (האור של הDSL מתחיל להבהב.) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח שרת משחק או כל שרת אחר עם הראטור, זה תמיד פותח שרת עם האייפי הזה 10.0.0.1, איך אני עושה שזה יביא אייפי של האינטרנט? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ובו מותקנת תוכנת ויסטה הידועה לשימצה. כשניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית מוגנת אפילו לא הופיעה האפשרות של הזנת סיסמא, בשונה מתוכנת חלונות הישנה יותר. לכן, כשאני רואה את הרשת שאליה אני רוצה להתחבר, האפשרות היחידה שניתנת לי היא ללחוץ על Connect ואז כמובן שאי אפשר להתחבר בגלל שלא הזנתי סיסמא בשום מקום. ניסיתי גם את אופציית ההוספה הידנית, אבל זה לא עבד. מישהו יכול לומר לי מה אפשר לעשות? ממש ממש תודה!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה ? איזה מהירות הוא? (פשוט תנו חוות דעת ) תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי דומיין משלי וגם יש לי תיבת דואר אצל ספק האינטרנט. אני רוצה שכל מי שישלח מייל ל myname@mydomain זה יגיעלתיבת דואר של הספק. האם השינוי הזה אני עושה דרך מי שמספק לי את הדומיין או דרך הספק אינטרנט? ואיך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן אשמח לדעת אם יש למישהו המלצה לנתב טוב שתומך בתקן N וגם בGIGABIT LAN התקציב הוא עד 1000 ש"ח מאחורי הנתב יעמדו כ 10 מחשבים - ביניהן שרת מייל והורדות מסיביות בטוררנט תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להתחבר לראוטר ולאינטרנט אבל יש לי בעיה ממש מרגיזה . כל פעם שהמחשב מתחבר הוא לא מצליח להיכנס לאינטרנט , וכדי להתחבר לאינטרנט אני צריך ללחץ על הכפתור אבחון ואז רענון הגדרות רשת וזה עובד ברוב המקרים , אם זה לא עובד אני פשוט צריך להתנתק מהרשת להתחבר מחדש ואז לעשות את התהליך שוב . (בצורה אלחוטית לא קווית הכל) הראוטר הוא D-link DIR300 המערכת הפעלה היא ויסטה SP1 אני חייב לציין שניסיתי להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות באזור וזה גם עושה לפעמים את אותה הבעיה , אבל ברשת בלימודים שלי אין שום בעיה .
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום, אתמול הייתה איזה הפסקת חשמל באיזור אני לא יודע אם זה קשור אבל זה התחיל מאז בקיצור נכבה המחשב וכשהדלקתי אותו מחדש מופיע לי סימן של X על הכרטיס רשת - כאילו לא מחובר אליו כבל.. טוב ניסיתי להזיז את הכבל בראוטר עדיין ללא שינוי ניסיתי עם כבלים אחרים עדיין שינוי ניסיתי לחבר את המחשב ישירות למודם בלי ראוטר ועדיין אין שינוי היום גם קניתי כרטיס רשת של edimax והמחשב מסרב גם לזהות אותו לא משנה עם איזה דרייבר אני מתקין אני כבר לא יודע מה לעשות למישהו יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום,כבר כמעט חודש שפשוט לוקח דקות שלמות לאתר לעלות ולפעמים הוא בכלל לא עולה הדבר היחיד שעולה זה הPREM ZONE אני מחובר בהוט ו014 האם עוד מישהו סובל מזה שהאתר פשוט לא זז?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי במחשב הנייח, שאליו מחוברת המדפסת, וינדוס 7 ובנייד יש 7/XP הגדרתי שיתוף של המדפסת כמו שמגדירים כונן/תיקיות למינהן וניסיתי לשלוח קובץ מהמחשב השני אבל ההדפסה לא יצאה לפועל.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
של D-LINK זזה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 וזה של NETGEAR : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12451 הראשון עולה 100 $ והשני 130 $ אני גר בארה"ב
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-