עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Adielion,

אנשים תעזרו לי בבקשה להתקין ראוטר... מבית NETGEAR יש ברשותי מחשב נייד ואני מתכוון לרשת ביתת אלחוטית תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by sinister18,

שלום. רכשתי ראוטר של ‏Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router לינק לתיאור: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=263 עכשיו העניין הוא כזה. האינטרנט בדידרה שאני צריך להתקים אותו הוא אינטרנט של כבלים והרשת תכלול שני מחשבים ניידים.מחשב נייד אחד חדש לגמרי והוא תומך בכל היכולות האלחוטיות שיש. המחשב השני אני לא יודע באיזה יכולות אלחוטיות הוא תומך. השאלה שלי היא כזאת. האם ניתן לחבר פיזית את המודם לראוטר ואת המחשב ללא היכולות האלחוטיות לראוטר ולהגדיר את הרשת על המחשב הנ"ל ואז לתת למחשב עם היכולות האלחוטיות לזהות את הרשת ולהתחבר אליה אלחוטית, או שבמידה ושני המחשבים תומים באלחוט, ניתן לחבר רק את המודם לראוטר ואז שני המחשב…

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by yaelbd,

יש לי ראוטר wrt54gl ואני מחוברת להוט ול- 012. (שני מחשבים בבית, אחד נייח אחד נייד) לפני חצי שנה, כשקניתי את הראוטר, התקנתי אותו עם הדיסק התקנה (את הנתונים הנדרשים קיבלתי מ 012), והוא עבד מצויין. לפני כמה ימים, הלך לי ההארד דיסק בלפ טופ, והחלפתי לחדש. מאחר ובטמטומי לא כתבתי לי באיזה מקום את הסיסמא של ההתחברות לראוטר, לא נותרה לי כל ברירה אלא לאפס את הגדרות הראוטר ולהגדירו מחדש. טמטומי ממשיך בכך שגם זרקתי את הדיסק התקנה, כך שעכשיו אני צריכה להגדירו דרך ה- setup מבוסס web. עד כאן הכל סבבה, הבעיה היא שמרגע שנכנסתי ל setup (דרך 192.168.1.1 או מה שזה לא יהיה) הכל השתבש: כבר מהשלב שבו הייתי צריכה לבחור ב- pptp, l2tp, dhcp וכו', לא ידעתי במה לבחור. וגם אחרי שניסיתי כל אחד מהם, …

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by wooper,

שלום עד עכשיו תמיד השתמשתי בראוטר edimax והיה לי כתובת ip ב tcp\ip קבועה היום התקנתי ראוטר של 3com אבל הוא עובד לי רק שאני באופציה obtain up adress automatically איך אני יכול לעבוד דרך הכתובת שהיתה לי בנתב הקודם?

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by yking,

שלום קניתי לפני שבוע ראוטר חדש http://www.tp-link.com.au/products/details/cat-15_Archer-VR600.html שקניתי בארץ וניסיתי לחבר אותו, אבל הוא כל הזמן אומר שאין לו חיבור. יש לי את שם המשתמש והסיסמה של בזק אבל זה גם לא עוזר... אשמח אם תוכלו לסייע לי! יוחאי

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  6. אני מעוניין להתקין את המודם EDIMAX BR6024WG ורציתי לדעת כי אני עושה מה שכתוב בחוברת ולא הולך אז אם יש הגדרות אחרות. אם כן תוכלו לכתוב לי.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Adielion,

שלום רציתי עזרה בהתקנה של ראוטר אלחוטי מבית NETGEAR, למטרת רשת אלחוטית תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by JohnClark,

שלום אני מנסה להתקין בפעם הראשונה ראוטר חיברתי את המודם ושני מחשבים לראוטר המחשבים לא מתקשרים ביניהם ולא עם המודם בחוברת הוראות של הראוטר כתוב לכתוב פקודת ipconfig/release ואז ipconfig/renew וזה אמור לסדר ip שאני מכניס לאקספלורר ואז מסדר שם משהו הבעיה היא שהrenew לא עובד שאלתי את אחי מה הוא עשה כשהוא התקין ראוטר והוא אומר שזה פשוט ישר עבד לו מה אני עושה עכשיו? תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by 11iceman11,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתקנת רוטר NETGEAR WGR614v5. יש לי מודם של אלקטל (5 נורות) של בזק עם חיבור של אינטרנט זהב. כאשר אני מנסה להתקין את הרוטר לפי הדיסק והשלבים ובדיקת עשרות פעמים שהחיבורים תקינים והנורות דולקות בצורה תקינה ברוטר. בשלב ההתקנה המחשב מאתר את הגדרות הרשת שלי ונותן לי את ה-IP ואת הDNS שלי לאחר מכן אני מתבקש לנתק את המודם ולחבר את הרוטר למודם ולמחשב, כעת תוכנת ההתקנה מנסה ליצור רשת חדשה לאחר מספר דקות מתקבלת לי הודעת שגיאה שמבקשת ממני לבדוק שהחוטים מחוברים בצורה תקינה - לא ברור מה הבעיה כי כמו שצינתי החוטים מחוברים והנורות דולקות בצורה תקינה ברוטר (אני בטוח שזה לא בעיה בכבלים - כי אני מצליח להתחבר למודם הרגיל עם 2 הכבלים בנפרד). ניסיתי לבדוק עם מחשב אחר ו…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by avi909,

אני מעוניין להתקין בעסק שלי רשת של שלושה מחשבים, אבל משהו אמר לי שניתן לחבר שלושה מסכים לכונן מחשב אחד, ככה ששני מסכים יתפקדו כמסוף בלבד. לכל מסוף שיהיה רק מסך, מקלדת, ועכבר. ולכולם תהיה גישה לאותו כונן ושיוכלו לתפקד עצמאית. האם זה ניתן? או שאני יצתרך לקנות לכל עמדה גם כונן?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  11. אל תמחק לי את זה שוב בבקשה, הראשון נעול ואני לא יכול להגיב. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81929.0 תודה רבה ל- tembo על העזרה כמעט סידרתי הכל! האינטרנט והכניסה למחשב האורח פועלים מה-Host. האינטרנט והכניסה ל-Host לא פועלים מהמחשב ה-אורח. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by X-Viper,

בבית החדש שלי יש לנו בשקע של הטלפון שישה או שמונה קבלים, שנים מהם מיועדים לכבל טלפון... את השאר אני רוצה לייעד לכבל רשת. כפי שאני יודע ציריכם שמונה כבלים לכבל רשת עבור תמיכה ב 1GBps , לעומת זאת, ניתן להשתמש בארבעה כבלים ולקבל תמיכה ב 10/100 MBps . השאלה שלי היא כזאת, האם עלי להתעקש ולהכין את הרשת שלי עבור 1G ולהעביר כבלים חדשים, או פשוט להשמתמש בארבע כבלים שיש לי וזה יפסיק... עוד שאלה, אילו כבלים כדי לי לקנות ? CAT5 או CAT5E או שאר הסוגים... הבנתי שהשוני הוא באיכות הכבל... אני ישמח אם מישהי יוכל להביא לי הסבר יותר לעומק על הדבר. בתודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. השבוע חבר שלי הזמין נתב ומתאם אלחוטי מבזק. את הנתב הצלחנו לחבר ל-2 מחשבים בחדר אחד והכל עובד כמו שצריך. בחדר אחר חיברנו מתאם לרשת אלחוטית והוא לא קלט שום מידע למרות שבנתב כתוב שהרשת האלחוטית פועלת... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? או אולי אפילו להסביר איך מגדירים רשת אלחוטית? (כי לא שיננו שום הגדרה בנתב) זה הנתב: http://www.bezeq.co.il/Bezeq_Applications/UserSide/bezeqstore/scripts/prod.asp?prod_id=21292 זה המתאם: http://www.bezeq.co.il/Bezeq_Applications/UserSide/bezeqstore/scripts/prod.asp?prod_id=21293 תושה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yoakall,

בקרוב יתוסף מחשב נוסף לבית שלי ואני מעוניין להקים רשת בין שני המחשבים שלי הבנתי שאני יכול לעשות את זה דרך קוי הטלפון הקימים. אין לי מושג איך עושים את זה מבחינת חומרה.. מה אני צריך והאם יש לרשת טלפונית חסרונות ע"פ רשת דרך קוי חשמל או ע"פ רשת רגילה עם כבלים.. (מאט את האינטרנט..?..) ???...

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by ngrom,

שלום חברים, אני נמצא בשליחות בטורקיה, רכשתי ראוטר DLINK 2640U והתחברתי לאינטרנט החיבור עובד מצוין, הבעיה מתחילה שאני מנסה לחבר את הVOIP של 012 לנתב ואז אני מתנתק מהאינטרנט ומהיכולת לגשת לנתב, בנוסף כאשר אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל רשת לראוטר רק מחשב אחד מצליח לגלוש. win xp, חיבור ADSL. כל עזרה תתקבל בברכה כי התמיכה המקומית לא מצליחה לעזור.... תודה רבה.

16. Started by prido,

אני מעוניין לחבר 2 מחשבים: הראשון פנטיום 3 - 1000 והשני לפטופ שנמצא 2 קומות מעל ( בבניין ) האופציה הראשונה היא חיבור wireless - אבל אמרו לי שיכול להיות שתהיה בעיה בקליטה ( בלפטופ יש כרטיס לחיבור wireless ) יש מצב שזה פתרון טוב? מה אני עוד צריך לקנות וכמה זה אמור לעלות האופציה השניה חיבור רגיל ברשת יש אופציה שלא חשבתי עליה? תודה..

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. יש לי בבית מחשב ואקס-בוקס במרחק בערך 30 מטר ממחשב שני בבית שלי. מה הדרך הכי טובה במחיר סביר (לא רשת אל-חוטית במאות דולרים) לחבר את כולם לאינטרנט בכבלים ואולי גם לחלוק קבצים? מה אני יצטרך לקנות? ועוד שאלה: יש לי כרגע חיבור לאינטרנט בכבלים במהירות 750 ק"ב. זה יהיה איטי אם ישתמשו בו שני מחשבים בו זמנית, אז מה עדיף לי - לעשות חיבור לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב או 2 חיבורים במהירות 750 ק"ב?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אנשים יש לי מחשב עם מודם פנימי על PCI של ADSL .. !!! ועכשיו הזמנתי מחשב חדש אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שאני יוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים ??? ( כי החדש יהיה שלי והישן יהיה של אחי ) תודה מראש על העזרה ... !!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  19. שלום לכולם. המחשב שלי מחובר לאינטרנט 3M בכבלים עם מודם RCA שקיבלתי בזמנו מ-HOT. למודם יש 4חיבורים מאחורה - חשמל, USB, חיבור רשת גדול כזה והחיבור העגול לשקע כבלים בקיר. כרגע המודם מחובר למחשב שלי בעזרת כבל רשת שקניתי בזמנו בכוונה לעשות רשת ביתית קטנה שלא יצאה לפועל בגלל פער הידע שלי ברשתות =\ בכל מקרה הגיע הזמן לחבר עוד מחשב לבית באינטרנט. קראתי בפורום הרבה הודעות על אנשים שרוצים לחבר עוד מחשב לאינטרנט, והבנתי שעדיף רשת קווית מאלחוטית (2 המחשבים ב-2 חדרים כמעט צמודים אותה קומה בלי הפרעות). גם שמתי לב שאמרו שעדיף לא למתוח סתם כבל רשת ישירות בין 2 המחשבים (מה שניסיתי בזמנו) אלא לעבוד עם נתב. קיוויתי להמנע משימוש בנתב כי אני כל הזמן קורא בעיות של אנשים שקשורים לבעיות בנתב שלה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה לחבר שתי מחשבים לאינטרנט (ואחד לשני אם אפשר..) יש לי ראוטר בן 2 שאני לא יודע להשתמש בו, באיזה הגדרות אני צריך להשתמש? יש בשתי המחשבים XP ד"א הנה האפשרויות של הראוטר: תודה מ

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי בבית 2 מחשבים. אחד נמצא בקומה למטה בחדר ממ"ד, ויש לו קולט USB. השני נמצא בקומה למעלה, ויש לו ראוטר והוא מחובר אליו בכבל. הבעיה היא כזאת: המחשב שלמטה לא קולט את הראוטר שנמצא למעלה. מה אפשר לעשות כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים בלי הרבה כבלים ובלאגן, ובלי להעביר את הראוטר למקום אחר. תודה.

22. Started by hosham,

אהלן, יש ברשותי ראוטר אלחוטי אחד המחובר לאינטרנט. אני מעוניין בעזרת ראוטר אלחוטי נוסף לקלוט את הרשת הראשית ולשדר אינטרנט ל LAN של הראוטר השני. בעצם להפוך את הראוטר ממשדר אלחוטי למקלט אלחוטי. עזרתכם נחוצה תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. חבר שלי רוצה לחבר עם כבלים 3 מחשבים ושגם יהיה בכולם את האינטרנט כבלים שלו... עכשיו... הוא הזמין רשת אל-חוטית אבל זה עובד לו ממש גרועה כי יש לו הרבה דברים שמפריעים לקליטה וגם זה רחוק מדי אמרו לו... בקיצר הוא רוצה לחבר אותם ולשתף אינטרנט איך עושים את זה?!? כמו שהבנתם לא חסר לו כסף... צריך ראוטר או משהו?!? איזה כבלים? איזה כרטיס רשת צריך במחשבים? איזה ראוטר? תעזרו לי בבקשה... תודה!!!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. טוב חיברתי את המחשב הראשי לסוייץ ויש אינטרנט סבבה מפה אני לא יודע להמשיך תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by yarl,

אני צריך עזרה בחיבור רשת בין 3 מחשבים כולם XP

• 10 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים