רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
הי אני שוכר בימים אלה תשתית לאינטרנט ביתי. חשובה לי אמינות (Uptime) ויציבות (שקצב ההעברה יישאר יציב ומהיר, בלי ירידות איכות). עם מי כדאי לי ללכת? ADSL או כבלים?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה יש לי תוכנה שעושה שיתוף ברשת לטלוויזיה מלווין זאת אומרת שבמחשב שיש שם את הכרטיס לוויני אני משדר ובמחשב אחר אני רואה את השידור שמשודר במחשב הראשי... עכשיו הבעיה שלי שהכל מגיע מקוטע והשידור איטי מאוד. אצל חבר שלי יש את זה והשידור עובד חלק.. לי יש ראוטר אלחוטי של comehome בתקןg ואצל חבר שלי ראוטר אלחוטי cnet יכול להיות שפורטים סגורים ולכן זה איטי או שצריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? או שהבעיה היא בראוטר? תענו לי בבקשה, רק המבינים כדי שלא תטעו אותי...
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי שלום למי שיכול לעזור לי!! רכשתי את המודם לאחרונה ואינני יודע איך להגדיר אותו.. פשוט מאוד מה שקורה הוא חוסם לי את האיי מיול בכך שהוא כותב לי מזהה נמוך וכמו כן חוסם קבלת קבצים האיי סיי קיו.. איך אני מגדיר את המודם ולפתוח אותו שיוכל לקבל ... אבל בתנאי שפיירוול של הראווטר ישאר ! בברכה NB
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת אני מחובר לאינטרנט ממחשב אחד דרך חיבור USB ומשתמש במודם SB4200 וכשאני מנסה להגדיר שיתוף התקשרויות הוא נותן לי הודעה "אירעה שגיאה בעת שיתוף התקשרויות לאינטרנט לשירות אין אפשרות לקבל הודעות בקרה כעת" מישהו יודע מה הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חברה חיברתי שני מחשבים לרשת ביתית דרך האשף של ה WINDOWS אלו הם שני מחשבים אם כרטיסי רשת וכבל מוצלב בינהם עכשיו שאני בא להיכנס למחשב הבן אני לא מצליח לעלות אתרים בדפדפן מישהו יכול לעזור תודה? אבל במחשב הבן ה ICQ וMESENGGER עולים רק הדפדפן מזייף (המחשב האב מחובר לאינטרנט דרך מודם USB).
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אין לי כוח להתקשר לבזק בינלאומי שיעשו ועידה עם הכבלים לגבי החלפת פול כתובות , יש איזשהי פקודה להעביר למודם שיבקש אייפי חדש לגמרי ? אני יושב על פול כתובות של 212 ואני רוצה להחליף ל84 בלי שיחה , עכשיו ניסיון ידני ואז להחזיר לאוטומטי לא עבד , כולל כיבוי ממושך של המחשב והחלפת סלוטים בהאב , למישהו יש עוד רעיון ? יש לי האב שאליו מחוברים 2 מחשבים מחשב אחד מקבל את הפול הנכון מחשב שני לא
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית שמחוברת על ידי מודם של בזק שהפכתי לראוטר וסוואיץ הכול עובד חלק ברשת אבל משום מה יש תקיות שאני משתף בין המחשבים ולפעמיים הוא לא מראה לי את את כול הקבצים ששתפתי בין המחשבים כלומר אם נגיד שתפתי במחשב 1 ספריה עם 10 קבצים אז במחשב השני לפעמיים אני יראה רק 7 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קיבלתי מודם נתב של ADSL דגם: TNN Eth-Aztech DSL 600E יש לי רשת בבית.. ואני רוצה להפוך אותו לנתב כדי שהוא יחייג לבד לאינטרנט ואני לא יצטרך חייגן...כל אלה שיש להם רשתות יכולים להבין למה .... תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... בבקשה תעזרו במהרה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איך אני עושה ריקונקט לאינטרנט עם נתב אינטרנט מסוג Edimax והאם אני צריך לעשות את הריקונקט דווקא מהמחשב המארח או שזה אפשרי מהמחשב האורח... תודה לעוזרים! נ.ב מישו התחיל להסביר לי איך עושים ריקונקט במצב הזה הוא אמר לי בדפדפן אני צריך לרשום את את האייפי של default gateway ואז אנטר אבל משום מה הופיע לי דף לבן AKA שגיאה 404 בלה בלה.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
שלום לפני בערך חודש וחצי הייתי מוריד מהתוכנה MIRC במהירות המקסימלית של האינטרנט שלי. עכשיו זה כבר לא ככה,התוכנה מורידה לי מקסימום על 10.. נכנסתי לאתר שבודק פורטים וגיליתי לתדהמתי שהפורט 6667 שקשור למירק סגור! אז רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי עם זה ולומר לי איך פותחים אותו? נ.ב -אין לי רשת.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי שתי מחשבים שמחוברים לHUB עכשיו באחד המחשבים אין בעיה והאינטרנט עובד טוב אבל בשני האינטרנט כל הזמן מתנתק וכשאני מדליק את המחשב מחדש הכל חוזר לקדמותו עד לניתוק הבא...: מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
איזה ראוטר טוב יותר?? 1) http://lamir.co.il/product.asp?product=8372 2) http://lamir.co.il/product.asp?product=8626 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים באחד 2 כרטיסי רשת ובשני אחד ואני רוצה לחבר בין שני המחשבים ושאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הנה מדריך למצאתי כיוון שאפחד פה לא עזר לי עם העניין...אז אני משתף את כל מי שרוצה לדעת ויש לו מודם כזה.. תנו!!! http://uploaded.fresh.co.il/2005/07/14/16911849.rar
-
- 2 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב נייד משומש עליו מותקן Windows 2000. קניתי למחשב זה כרטיס רשת המתחבר ליציאת PC-MCIA. כאשר הבאתי אותו הביתה וניסיתי לחבר אותו לרשת הביתית האלחוטית, ראיתי שהוא התחבר וניתן לגלוש באיטרנט, אבל כשניסיתי לפתוח את השיתוף קבצים בין המחשבים נתקלתי בהודעה שאומרת שעליי לשנות את ה-IP שהראוטר נותן למחשב. בכל המחשבים האחרים מותקנת מערכת Windows XP ואין בעיה כזו. אודה לכם אם תוכלו להסביר לי איך אני מסדר את השיתוף קבצים.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום האם יש נתב שיש בו יציאה למדפסת שימנע את הניצול של המחשב כלומר עכשיו יש לי רשת אבל כל הזמן שמדפיסים דרך המדפסת אצלי המחשב מאוד מקרטע
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום רב...! יש לי אתר שאני מתעדכן יום יום לגבי תוכניות של wwe ופתאום האתר הפסיק לעבוד לי הכוונה אני בא בוחר את האתר במועדפים ופשוט בלי להטען אפילו שניה ישר הוא אומר לי שהדף לא יכול להטען וכו... אני חזור בלי לחושב שניה אפילו ישר הוא מראה לי את הדף שגיאה... !!! זה האתר: http://special.pwtorrents.net/index.php מודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי HDD חדש של 300GB, התקנתי WIN, ואז גיליתי שאני צריך להתקין SP1\2 בשביל שהWIN יזהה את כל הנפח אני מציין שיש ברשותי ראוטר אלחוטי של DLINK, המחשב שלי מחובר אליו באופן חוטי ומחשב נוסף, באל חוט לאחר התקנת הWIN, ללא שום הגדרות למיניהם, האינטרנט עבד\ לאחר התקנת SP2 התחילו הבעיות הIP לא מוגדר ע"י DHCP, בגם באופן ידני (שהדפולט גייט ואי מוגדר ליציאה לראוטר) המחשב שלי לא מתחבר אנא, עזרו לי לפתור את הבעיה הערב, שכן מחר אני חוזר לבסיס, ואני צריך שהמחשב יעבוד.. דרך המחשב שלי אין לי גישה לראוטר (דף ההגדרות שלו לא נפתח, אבל מהמחשב השני כן) הצעות?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד יש בו כרטיס רשת אלחוטי אם אני יקנה את זה http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1518&scat=282&tcat=45 ויחבר למחשב הביתי אם אני יוכל לגלוש במחשב הנייד או שאני צריך ראוטר תודה
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי PRINT-SERVER והחלטתי לחבר אותו למדפסת-סורק (מכונה משולבת), כשהמדפסת תחובר דרך ה-PS היא תהיה מדפסת רשת לכל דבר ללא תלות במחשב אחד, השאלה היא איך אני יכול לנצל את הסורק בקונפיגורציה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להתחבר לאינטרנט ומופיעה לי הודעת שגיאה 769. אני מחובר דרך הכבלים עם מודם בחיבור USB. כיביתי את המחשב ניתקתי את המודם מהחשמל,מהמחשב ועשיתי סינכרון מחדש של המודם.הדלקתי חזרה וכלום לא עוזר. מחברת הוט נמסר לי שיש בעייה עם שרת DHCP וזה בעייה במערכת חלונות שלי(windows xp pro sp2) כמו כן באופן תמידי מופיע לי בשורת המשימות אייקון שאומר "מנסה לייבא כתובת רשת" בדקתי בגוגל וב Y-NET על הקוד וניסיתי לפעול ע"פ ההנחיות וגם לא עזר. אין לי תמונות להעלות מכיוון שזה מחשב של אחותי ושתינו נמצאים בערים שונות. יש לכם רעיונות? וגם - בכלי ניהול,שירותים:מופיע ששרת DHCP אינו מופעל.כשלוחצים הפעל מחדש נאמר לא הצליח להפעיל מחדש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אם מישהו יודע אילו חוטים יש להצליב כדי להפוך כבל רגיל למוצלב שיגיב בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-