עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AvalonX,

יש לי נתב WRT54GL LINKSYS הצלחתי לשתף את כל המחשבים באינטרנט אבל לא הצלחתי לעשות רשת לעברת קבצים בין כל המחשבים בנתב רק האינטרנט משותף בין כולם. מה לעשות ? נסיתי לעשות רשת דרך הXP אבל לא קרה כלום אחרי שהגדרתי בכל המחשבים . יש לי ביוס מקורי של WRT54GL הכי מעודכן

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by guy_intel,

מודם סלולרי (של סלקום או אורנג') משדר בנפחים גדולים יותר ולמרחק גדול יותר ולכן עוצמת השיגור שלו חזקה יותר מאשר אינטרנט אלחוטי. האם סכנת הקרינה ממודם סלולרי כזה מסוכנת ? מיקום המודם הסלולרי במרחק של 3-4 מטר מאדם מספיק ? האם יש מידע כלשהו על עוצמות הקרינה וסכנותיה ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום התקנתי windows 7 על המחשב שלי יש לי כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g התקנתי אותו הווינדוס זיהה והתקין יש חיבור והוא נותן לי תמונת מצב של חיבור ב54.8mb\s ושאיכות החיבור היא טובה מאד אך עדיין הגלישה וההורדה איטי מאד, הורדה על 30mb\s הכי הרבה שניתקלתי חשוב לי לציין שעם אותו כרטיס בויסטה וXP הורדתי על 150 MB\S ממוצע אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור זאת שבת שלום

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  4. התקנתי מערכת הפעלה XP 32BIT דרך כונן DOK היום, על מחשב נייד שקיבלתי מזמן מפלאפון LG X120. הכל נראה תקין, אפילו התקנתי בצורה רגילה את כרטיס הרשת, כשרק ההתקנה של האלחוטי לא בסדר! אני מתקין את הדרייבר, מתבקש לבצע ריסטרט אחרי הודעה שההתקנה עברה בהצלחה, אבל עדיין הכרטיס לא מופיע בחיבורי רשת או במנהל ההתקנים! באחרון הוא מופיע אגב כסימן שאלה צהוב תחת network controlles. איך אפשר לפתר את הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Matan D,

שלום, רכשתי מחשב נייד dell inspirion n5010 אך הנייד לא מזהה את הראוטר הביתי.. הראוטר מזוהה על-ידי האייפון ובנוסף כאשר אני מחשב את הראוטר בכבל למחשב הנייד הוא כן מזהה אותו... ניסיתי ללחוץ על הכפתור שמוצא רשתות אלחוטיות ( במקרה שלי f2, עם fn ובלי fn) ועדיין לא מצא לי כלום.. איפה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. יש לי 2 מחשבים בבית הם מחוברים להאב אני רוצה לחבר גם את המודם של האינטרנט להאב היה פעם מדריך פה ועכשיו אין =\ אולי משהו יכל הלביא לי מדירך ?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  7. אשמח לקבל מידע מאלה שמבינים, אני מעונין לרכוש ראוטר אלחוטי עם ביצועי רוחב פס גדולים ברשת הביתית ואמינות של המכשיר את הטוב ביותר שיש .

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by liav12,

אני יוזר חדש באתר, לא יודע אם זה קשור להשפעה על המהירות אבל כשאני מוריד קבצים המהירות לא עולה מעבר ל50-60 kbps במצב הכי טוב... אני 1.5 באינטרנט זהב, ובדרך כלל הורדות רגילות אני מוריד בקצב של 180-190.. האם זו בעיה בגלל שאני יוזר חדש או משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by slowdive,

בחיפושי אחרי ראוטר קווי במחיר סביר (עד 200 ש"ח) ניתקלתי בעיקר בDLINK כמשתלם מבחינת מחיר אבל בזאפ ראיתי מלא תגובות שקוטלות את כל הראוטרים הקוויים שלהם,אומרים שהם מתנתקים מלא ולא אמינים.מה דעתכם? על איזה ראוטר קווי אתם ממליצים (עם עדיפות לאחד עם USB לשיתוף מדפסת)?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  10. Started by יוני777,

אתמול בלילה כשאני גולש באינטרנט קרה לי משהו מוזר. באמצע גלישה המסך שלי נהייה שחור למספר שניות ולא הייתה לי אפשרות לגלוש. לאחר כמה שניות הדפדפן כרום חזר לעבוד. אבל הוא קיבל צורה שונה . כל פעם שאני גולש אז מעל ומתחת הדפדפן אני רואה ברקע את שולן העבודה באופן מעומעם. אבל אתמול היה רקע כחול. ההרגשה הייתה כאילו משהו השתלט לי על המחשב . באותו זמן הייתה פעילות מוגברת של המעבד. מעולם זה לא קרה לי מה יכולה להיות הסיבה . איך אפשר לבדוק עם השאירו עקבות. תודה מראש לכל החברים.

11. Started by EyalNem,

קודם כל.. התקנתי לא מזמן את הוויסטה. עכשיו אני משתמש בXP כדי להיכנס לאינטרנט. איך אני בדיוק מתקין את החייגן בצורה נורמלית?! הורדתי והתקנתי את החייגן של נטוויז'ן ( משתמש בכבלים ). והוא עושה לי טונות של בעיות =\ הוא לא מתחבר לי בכלל. חוצמזה.. למרות שהווינדוס XP מותקן, אני מחויב להתקין את הדריברים? בתודה, אייל.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. Started by matan13,

שלום, יש לי רשת אלחוטית ביתית עם נתב TL-WER340G. יש מחשבים המחוברים חוטים ואל חוטית. במחשבים שמחובר חוטית - אין איבודי מידע בכלל כאשר אני נותן פינג לאתר חיצוני. במחשב שלי, שמחובר חוטית זה המצב - כמו בתמונה המצורפת. מה עושים ? מה לבדוק בכדי לפתור את זה ? ניסתי להתקין את הדרייבר מחדש, אבל ה-WIN7 שיש לי כל הזמן מתקין את הדרייבר אוטומטית כמה שניות לאחר שאני מסיר אותו. איך ניתן לבטל התקנה אוטומטית חד פעמית?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by liviu,

שמו לנו במעונות באוניברסיטה ראוטרים של הוטבוקס. עכשיו הלפטופ שלי תמיד חווה ניתוקים/אי התחברויות לwifi ואצל שאר האנשים בדירה זה בסדר. אם אני מתחבר להוטבוקס בכבל האינטרנט עובד לי טוב. יש לציין שהלפטופ כן מצליח להתחבר לרשתות WIFI אחרות שיש בפקולטה/בבית. מה אני עושה כדי לסדר את זה? אם זה עוזר יש לי מחשב dell vostro

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by Emms12,

למישהו יש מושג אם יש אפשרות להתחבר לDSL בארץ? דיברתי עם השירות לקוחות של בזק והבחורה שדיברתי איתה בכלל לא ידעה מה זה.... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ag43,

עקב צורך לאחד מספר סביבות הדגמה בעבודה אני צריך ראוטר שינהל את התעבורה וישאר יציב. הראוטר יחובר להוטבוקס (500\10) שיוגדר כברידג'. יחוברו אליו 2 סוויטצי 24 פורט, אקסס פוינט אלחוטית אחת וראוטר נוסף (DOUBLE NAT). לכל הציוד הנ"ל יחוברו כ20 מדפסות, 5 מדפסות תלת מימד ועוד כ15 מחשבים. עיקר התעבורה תהיה הדפסות,אינטרנט ומעט מאוד smb. מדובר על סביבת הדגמה כך שאני לא מתכונן להשקיע בציוד מקצועי. כל שאר הציוד כבר קיים. איזה ראוטר יחזיק את כל זה בצורה סבירה?

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  16. מה קורה חבר'ה? היום עשיתי בדירה שאני משכיר בב"ש אינטרנט בכבלים דרך 014 אני מתכנן לעשות שם רשת אלחוטית דרך LinkSys WRT54GL קיצר, הטכנאי בא היום, הכין את הקו והכל וחיבר את המודם למחשב, הכניס אותי לIP מסויים של TOMPSON ואמר לי שעכשיו המודם צריך להסתנכרן ושזה לוקח בסביבות 30 דקות. (ואמר שלמודמים אחרים זה עלול לקחת 4 שעות), אני מדבר על חיבור רגיל, לא אלחוטי קיצר אני והשותף הלכנו לאכול ושחזרנו זה התחבר, היו 4 נורות וכו', התחלנו להגדיר את הראוטר, ואז נשארה רק הנורה הראשונה, ושחיברנו את המודם למחשב, ונכנסתי לIP הזה שוב פעם, הוא התחיל סנכרון מחדש מישהו מכיר את התופעה הזאת??? איך המודם הזה בכלל? לי בבית יש MOTOROLA - והוא לא מכיר את המושג סנכרון אפילו (וגם לא שום מודם אחר של הכבלי…

17. Started by THE FOX,

האם כדאי לעבור להתחברות לאינטרנט ללא חייגן אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by mazinya,

אני עומד לעבור להתגורר ביחידת דיור ואני רוצה להשתמש בחיבור 5 מגה שיש לדיירים שגרים מעלי. אני לא מבין בזה הרבה, אבל אני מאמין שמה שאני צריך זה כרטיס אלחוטי טוב בחיבור USB או כרטיס רשת PCI אבל לא יודע מה עדיף. יש לי WIN 7 64 אז כמובן אני רוצה משהו שקל להתקין ושמתאים לוינדוס החיבור ישמש אותי להכל. גלישה רגילה וגם להורדות תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by Spider - Mike,

כרגע יש שני מחשבים בבית, נייח שנמצא בתוך ממ"ד ועוד אחד נייד. השאלה שלי היא: איך אני מחבר גם את הנייד לאינטרנט בדרך היעילה ביותר? ד"א מדובר במפלס אחד שהמרחק המירבי בין שני המחשבים הוא באזור ה-15 מטר, כרגע הנייח מחובר למודם פשוט של בזק (במהירות 10 מגה)

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by MK007,

זה כבר תקופה שהגלישה באינטרנט נהייתה בלתי נסבלת, כלומר אני יכול לגלוש כמה דקות והכל יעלה חלק ואז יתקע לי דף מסויים במשך חצי דקה ולא יעלה עד שאני לא ירענן איזה 4 פעמים וזה קורה הרבה. פירמטתי את המחשב לא מזמן, ניסיתי 3 דפדפנים ועשיתי סריקה של וירוסים, מעבר לזה לא נראה לי שזה משהו במודם כי אני גולש דרכו גם במחשב הנייד בWIFI והוא עובד חלק. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לכל חברי הפורום שלום! רציתי לקבל המלצות לנתב שיעבוד מממ"ד. אם אפשר עד 450 ש"ח. התשתית שיש לי זה כבלים. תודה

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  22. שלום לכולם אבקש את המלצתכם החמה על נתב אלחוטי בתקיב של עד 400 ש"ח שיתאים לכבלים ו ADSL עם קליטה טובה וללא ניתוקיםץ קראתי המלצות של Netchife בקיצור על מה ללכת לי יש בבית TP LINK שקניתי מאייבורי והוא זוועתי מלא ניתוקים תודה על עזרתכם חג שמח ושבת שלום לכולכם

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by rOnka,

פעם בשבוע באופן כימעט קבוע כבר במשך חודשיים בערך מתנתק אצלי האינטרנט במחשב. ליד החיבור יש לי תמרור צהוב עם סימן קריאה(WIN7). עכשיו התקשרתי אל הוט(התשתית) וכל פעם הם מרחו אותי ואמרו שהם לא יודעים שאצלהם הכל תקין ולא טרחו לבדוק מה באמת הבעיה עד שהיום התקשרתי והנציג אמר לי שהוא כימעט בטוח שהבעיה היא בכרטיס רשת שהוא לא מושך IP תקין משהו כזה. נישמע לי דיי הגיוני בלהתחשב שיש לי עוד 2 מחשבים ברשת ושניהם עובדים כמו שצריך. מה זה אומר בעיה בכרטיס רשת? משהו שאני יכול לסדר? משהו בהגדרות משהו בכרטיס עצמו? הוא בדק איתי במחשב שלי מאפיינים התקנים ואז מתאמי רשת ושם ליד הכרטיס רשת לא היה כלום לידו והכל תקין. לעומת זאת נכנסו לCMD ואז כתבתי NETSH ואז הוא ביקש לכתוב שמה i i r l.txt וזה עשה לי…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by רקיע,

אני צריך לקנות ראוטר הכי זול מצידי אפילו בלי וויפי שתומך מאהmbps רק שאני לא יודע מה לרשום בחיפוש באליאקספרס/איביי וכו.. מישהו יכול לשים כאן לינק לדגם הכי זול ?

25. שלום, מישהו יכול להסתכל על יומן אירועים של הוטבוקס שלי? נראה לי יש שגיאות שחוזרות על אצמן.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.