רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי linksys חדש ומשום מה הוא לא מתחבר לאינטרנט. יש לי ADSL והגדרתי כדלקמן: pppeo, username@014, password מה חסר? כשאני מגדיר כך בראוטר edimax או בחייגן זה מתחבר יש לי מודם aztech
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
טוב היום באיחור של כמה ימים התקינו לי תכבלים ואחרי כמה שעות קרוב מישפחה שלי הדריך אותי איך לחבר תראוטר ובינתים אני רוצה להגיד אני מאוד מרוצה יש לי 3.5 על 150 בכבלים בספק בזק בינלאומי -IP אוטומטי וחוץ מיזה עד סוף החודש יש לי בזק 1.5 על 96 (ניסיתי להגדיל מהירות אבל היו ניתוקים) ואני רוצה להגיד המהירות באמת טובה בעבר שהפעלתי תוכנה כמו אימיול המהירות גלישה היתה איטית מאוד ושאחי הקטן היה בבית לא הפעלתי את אימיול היום אני יכול לתת 10 מהירות שליחה (אני בודק בינתים בביטורנט) ואחי גולש ואין בעיות פעם מעל 8 זה היה תוקע תאינטרנט חוץ מיזה אני רוצה להגיד שאני רחוק מהמרכזיה וכניראה ביגלל זה הכבלים עדיפים לי פשוט שניסיתי מהירות נורמלית בבזק היו ניתוקים בכל מיקרה בינתים אח…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
צריך עזרה דחופה בחיבור ראוטר- OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router Version 2.01.10 לכבלים מישהו יכול לתת לי לינק להדרכה בזה או איך לעשות את זה הספק זה בזק בין לאומי עריכה טוב בסוף זה היה מאוד פשוט רק היתי צריך ליכתוב לראוטר לימצוא תIP אוטומטית ככה זה במודם שנתנו לי
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
מה הפקודה הזו עושה? ומזה כל השרתים האלו שמופיעים? תודה
-
- 25 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית עם מודם אלקטל , ראוטר ו3 מחשבים . במחשב הראשי הכל עובד סבבה , האינטרנט מחובר ואפשר להיכנס דרכו למחשבים האחרים ברשת ולקבצים שלהם . במחשבים האחרים אי אפשר להיכנס למחשב הראשי ואי אפשר לגלוש דרכו באינטרנט . הבעיה נמשכת כבר זמן רב ואני לא מצליח לפתור אותה וניסיתי מספר דרכים . כל פעם שאני עושה system restore הבעיה נפתרת לבדיוק 10 דקות ואז חוזרת ואני ממש מיואש . מחקתי norton internet security ואין לי פיירוואל במחשב , איך אני פותר את הבעיה ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי רשת ביתית של בזק ויש לי נתב: נתב אלחוטי AZTECH 600EW ןמתאם USB לרשת אלחוטית.. עכשיו איפה שיש לי נתב הכל בסדר במחשב הזה אבל איפה שהמתאם נמצא (במחשב ה2) יש בעיה רצינית... כל הזמן שאני מדליק את המחשב עולה לי הדבר הזה: איך אני מבטל את זה שלא יעלה אם הwindows ? בעיה 2 : האינטרנט איטי בטירוף עד שהוא נכנס לאתר אחד לוקח לפחות 2 דקות.. התקשרתי לבזק והם רוצים 300 שקל למשך שנתיים בישביל התמיכה...מקווה שתוכלו לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי ראוטר : של טומסון (thomson) ואני רוצה שרת אפ טי פי במחשב שלי ואני צריך לפתוח פורטים בראוטר.. איך עושים את זה? אין לי פיירוול או משהו כזה ואני לא יכול להתחבר לשרת..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר כרג, דרך הכבלים, והספק זה אנטרנט זהב. ואני רוצה לקחת חבילת אפלוד יותר גבוהה אצל הכבלים, אני חייב להלעלות גם אצל הספק? הספק יכול לשלוט על זה ?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
א. הבעיה הראשונה הפשוטה: הגדרתי רשת והכל אך איני יכול להכנס מהמחשב המשני אל המחשב הראשי אך ביכולתי להיכנס מהמחשב הראשי למשני.... ב.הבעיה השניה- אני לקוח אינטרנט זהב עם רשת וראוטר כנ"ל בזמן האחרון יש לי קצב הורדה איטי להחריד מאימיול(המהירות העלאה גוברת על המהירות הורדה לשם השוואה) ומשרתי FTP (מהירות ההתחברות לשרתים איטית להחריד ובנוסף המהירויות נעות בין 1-3KBs *הערה1: לפני מספר חודשים הייתה לי את הבעיה הנ"ל אך הוספתי בלוח הבקרה של הראוטר במסך שם המשתמש את הפקודה %bypass ומאז המהירויות הורדה השתפרו אך הבעית הורדה חזרה. *הערה2: אין אם מי לדבר באינטרנט זהב על רשתות, מנסיון. בתודה, אוריאל.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לא מצאתי בחיפוש אז פתחתי נושא... לבזקסטור יש מבצע.. נתב אלחוטי ב237 ש"ח בערך ב24 תשלומים, הדגמים: eci 352 tnn aztech 600 שניהם כוללים מודם ADSL ואינם כוללים כניסת רשת, רק כניסת כבל טלפון. לשניהם 4 יצאות את'רנט רגילות ל tnn aztech 600 יש גם יציאת USB מה אתם אומרים על המבצע? ואיך המכשירים? איזה משניהם לבחור? יש גם מבצע על כרטיס אלחוטי, 118 שקל.. בUSB שאלה נוספת.. אני מתכנן לשים את הנתב בממ"ד.. עד כמה זה יפגע בקליטה? תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום כאשר אני נכנס לחלק מדפי האינטרנט הדפדפן מודיע לי שיש RSS ושואל אם לאשר לו או לא - מה זה בדיוק? תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אתם יכולים להגיד לי איך אני מבטל את הפייר וואל בנתב של SWEEX מדגם RO001 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחברתי לבזק בינלאומי. חשבתי שבזק ביןלאומי טובה לגלישה ופינגים בחו"ל. כולם אומרים שהיא הכי עדיפה. (כמו בתראד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172644.msg1476187#msg1476187) ד"א אני מחובר דרךadsl (אם זה משנה ) הקיצר ישר איך שקיבלתי את היוזר מהם בדקתי והפינגים היו ממש גבוהים לחו"ל (400-1000). דיברתי איתם והם אמרו שזו בעיה של ניתוב ושהם יסדרו את זה. הם אמרו לי להתנתק ולהתחבר מחדש כדי להחליף שרת עם ניתוב יותר טוב. למחרת גם היו שרתים עם בעיות בניתוב התקשרתי אליהם שלחתי להם tracert ואמרו שהם..... שכחתי לצין שלא ביטלתי את היוזר שלי אצל נטווזין-שלפי מה שהבנתי היא הכי גרועה בפינגים לחו"ל(תכנסו ללינק^) עשיתי לפני כמה דקות פינג ליאהו-הפינג עם היוזר של נ…
-
- 40 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לכבלים מבצע תשתית 1.5, ספק (013, netvision, 012 או זהב), ציוד לרשת אלחוטית (לא ברור מה זה כולל אבל לבטח מודם-נתב) במחיר של 99 ש"ח (או 89 עבור 0.75 במקום 1.5). השאלות שלי: 1. מישהו פה עשה את המבצע הזה ויודע פרטים? 2. אמרו לי שהציוד האלחוטי מהספק. יש איזה ספק שאתם ממליצים על הציוד שלו (לצערי אין רשימה מסודרת של מי נותן מה)? 3. המחיר לדעתכם שווה? 4. אף פעם לא הייתי מחובר לכבלים. יש משהו שאתם ממליצים לדרוש בזמן ההתחברות (הבנתי שיש סיפור עם חייגן)? עד היום היה לי נתב-מודם של 2WIRE והייתי מחובר דרך ADSL אבל אני אוצה לעבור לכבלים כי אני רחוק מהמרכזיה של בזק ולכן יש ניתוקים תכופים (הם בעצמם המליצו לי לעבור!). אגב המודם-ראוטר הוא בבעלותי (קניתי מבזק). יש לכם מושג כמה הוא שווה י…
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקבל מחשב נייד עוד מעט, ואני רוצה לקנות עבורו כרטיס רשת אלחוטי. חיפשתי בZAP בשביל לקבל רעיונות ולהתרשם מהמחירים. אבל, העניין הוא שאני לא כל כך מתמצא באילו כרטיסים עדיפים על זולתם , עד כמה שאני מבין הטובים יותר הם מתוצרת EDIMAX, 3COM, D-LINK, LEVEL-ONE ,ושזה "ממש MUST" שיהיה לך תקן G. לכן, באתי לכאן בתקווה שתוכלו להמליץ לי על כרטיס טוב: * המחשב הנייד שאני עומד לקבל הוא IBM THINK-PAD T42 (בלי כרטיס רשת אלחוטי). * במעונות יש לנו ראוטר אלחוטי מתוצרת D-LINK , אני לא זוכר את הדגם, אבל הוא אמור לשדר בתקן G. * הגבול התקציבי הוא 250-300 ש"ח. * מה זה בדיוק PCMCIA? ולמה חשוב שהכרטיס יהיה מהסוג הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המודם eci B-FOCuS router 312+ ועד לפני חצי שעה הייתי מתחבר לאינטרנט עם חייגן. נמאס לי מהחייגן כי: 1. כל פעם צריך להתחבר. 2. לפעמים הוא מתנתק. 3. סתם כי היה לי משעמם ורציתי 'אתגר' חדש. סידרתי באשף ההגדרות של המודם חיבור PPPoA (לא PPPoE), הזנתי את כל הפרטים של שם המשתמש והסיסמא, עקבתי אחרי המדריך של המודם. לאחר מכן, כשהייתי מחובר ללא חייגן, שמתי לב שהפינגים שלי לחו"ל ממש בשמיים עכשיו - למשל yahoo.com היה קודם 250, עכשיו הוא כ-400+. האם יש קשר? האם ההגדרות נכונות? הנה תמונה מצורפת: http://img409.imageshack.us/img409/1643/connection1ht.jpg אגב, הפינגים בארץ טובים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי נתב מהסוג למעלה, כל פעם אחרי איזה פרק זמן לא קבוע משהו כמו 3, 5, חצי יום, הואמתנתק מהרשת ורק כשאני נכנס להגדרות שלו ועושה לו REBOOT רק אז הוא חוזר לעבוד וחוזר חלילה... יש לכם רעיון????
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני וחבר שלי מנסים לשחק פיפא ברשת.. ! ולא מצליחים.. ניסינו להוריד את הפיירוול של הוינדוס.. שתינו.. ניסינו אם פיירוול שתינו.. לאף אחד מאיתנו אין אנטי וירוס או משו..! מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה לשחק במשחקים כמו AOE2 AOE3 וכאלה שצריכים את IP כדי להתחבר למשחק עם כמה שחקנים.. דוגמא: לי יש איפי אני נותן לחבר שלי אותו..הוא מעתיק אותו לאיפה שצריך במשחק הוא מתחבר למחשב שלי..(לא יודע איך כל העניין עובד) ואז אנחנו יכולים להתחיל משחק.. כל העניין עבד עד שהוא עשה רשת אלחוטית..הבעיה היא לא רק איתו יש לי עוד חבר עם אותה בעיה. כשהוא מנסה להכין את המשחק ולתת לי את האיפי המחשב שלי לא מזהה מחשב עם איפי כמו שלו וההפך גם כשאני מכין המחשב שלו לא מזהה.. עכשיו כל זה בדוק רק בגלל הרשת האלחוטית.. מה יכולה להיות ה"בעיה" ?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך את עזרתכם יש לי 2 מחשבים בבית על אס פי רציתי לדעת איך אני עושה שיתוף אינטרנט וגם שיתוף קבצים אמממ אבל אם אפשר שמחשב אחד יהיה על איפי קבוע והמחשב השני יקבל אייפי משתנה ככה שהם לא יהיו על אייפי זהה תודה ויום טוב.
-
- 10 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לאחרונה חיברתי את המדפסת שלי ל-PRINT SERVER (דגם PS-1206U של אדימקס) ברשת הביתית שלי (סה"כ 3 מחשבים ו-PRINT SRVER אחד שמחוברים למודם-נתב-סוויטש [ http://www.dynamode.net/ADSL/R-ADSL-C4.htm ]), השאלה שלי היא האם ניתן לגשת ישירות למדפסת מהאינטרנט?, ואם כן איך אפשר לחסום את הגישה ככה שרק מבתוך הרשת המקומית שלי יוכלו לשלוח עבודות למדפסת? כבר בדקתי את ה-PS ואין כל אפשרות לסנן עבודות לפי כתובות IP ככה שהסינון כפי הנראה יצטרך לבוא מכיוון הנתב. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום... לי סופית נמאס מהבעיה הזאת ! ואני בטוח שזה קרה גם לאחרים פה ! במשך כמה שנים יצא לי לשחק בכמה משחקי אסטרטגיה טובים ואני כל פעם מחדש ניסיתי לשחק בהם ברשת... אבל כל פעם אותה הבעיה ! אני מתחיל לשחק lotr2 לדוגמה עם אח שלי אחרי דקה או שתיים של משחק זה מראה שהוא חוסל ואף אחד לא נגע בו פשוט פתאום מראים את כל הצבא שלו נהרג ואת המבנים מתפוצצים....ורשום לו שהוא הפסיד כאילו הוא יצא מהמשחק... ! זה קורה רק במשחקי אסטרטגיה שאותם הכי כיף לשחק ברשת ביתית זה קרה לי עם lotr עם generals עם red alert אבל משחקי פעולה זה לא קורה ! למה אלוהים למה \?! תעזרו לי לשים סוף למחלה הזאת ! תודה מראש,עידן
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לאחר פרמוט של אחד המחשבים שלי, עדיין רואים את התיקיות המשותפות בשאר המחשבים למרות שהם כבר לא קיימות. ניסיתי למחוק את הקישור אלהם ברשת דרך my network places אבל התיקיות עדיין מוגדרות כמשותפות בקבוצה. אז האשלה היא בעצם- כיצד ניתן לבטל שיתוף לתיקייה כאשר היא אינה קיימת? ובכלל, האם יש דרך לבטל שיתוף לתיקייה מבלי להיכנס למאפיינים שלה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-