עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by oitb,

יש לי 2 מחשבים שבכל אחד מהם יש כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שהם לא מזהים אחד את השני(לא בעיה של מרחק). אם אני צריך עוד משהו או שאני צריך להגדיר משהו?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  2. שלום לכולם היום מחקתי בעזרת תוכנת האנטיספייוור hijackthis יציאה מהמחשב השני בשם O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{96F819C3-17CD-4266-AF7B-0C156B5B4462}: NameServer = 192.115.106.10,192.115.106.11 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{A31AB5D6-2CE2-432E-88F3-F2A8849FDFAE}: NameServer = 10.0.0.138 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{DA1B6AFD-5D73-4619-8DA6-5B2CCB7B9A2D}: NameServer = 192.115.106.35,62.219.186.7 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{E2FD02A5-19F9-4D29-A5B5-A3973EC42DAE}: NameServer = 10.0.0.138 בערך ומאז אין אינטרנט. מישהו יודע מה זה? איך אפשר לתקן? רצוי לציין שאין גיבוי :-[ תודה מראש לכל העונים הנחמדים, אבי. אגב-אתם חושבים ששיחה עם התמי…

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  3. שלום כל המחשבים שיש לי בבית גולשים עכשיו ברשת האלחוטית, ורציתי לשאול איך אני מקים ביניהם רשת ביתית ככה שאני אוכל להעביר ביניהם קבצים וכו' תודה ^Z^

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  4. שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה, הקמתי רשת ביתית, (כמו כולם) ויש לי את הבעיה הזאת: (ואני בטוח שאני לא הראשון ולא האחרון) אח שלי זה המחשב המארח, ואני הלקוח, המחשב של אחי מוגן בפיירוול של ווינדוס, ולי אין פפירוול (כי לא צריך... אני מוגן ע"י המחשב שלו) מה שקורה זה ככה, גם כשיש פיירוול וגם כשאין (אצלו, כמובן) אני לא יכול להתחבר לאימיול ב- High ID, או לכל תוכנה אחרת, אני מקבל רק Low ID, וזה ממש מטריד אותי כי אני לא יכול להוריד כלום... למישהו יש פיתרון?!?!? תודה רבה לכל הסוסים והתותחים שבפורום וכל מי שמנסה לעזור!!! :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  5. אם תוכלו לתת לינק אני אשמח... תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by kipi25,

שלום, אני כרגע מחובר ל ברק 013 בכבלים, עם חייגן, ונראה לי שבחודשים האחרונים מהירות הגלישה ובעיקר מהירות באימיול נפגמו קשות. האם חיבור ללא חייגן באותה החברה אמור לשפר את הבעיה? פשוט הבנתי שלקוחות המחוברים ללא חייגן עוברים דרך שרתים פחות עמוסים....

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Eviljelly,

בחודש האחרון אני מרגיש האטה דרסטית במהירות האינטרנט באתרים מחו"ל אני לא מצליח לעבור את ה 25 לשניה בהורדות קבצים ניסיתי להחליף ספק אבל גם לא עוזר כל נסיונות בדיקת מהירות דירגו אותי איפשהוא בין מודם אנלוגי 56 לISDN (אתרים שונים, ספקי אינטרנט שונים , זמנים שונים) בארץ אין בעיה מוריד לי בשקט ב 150+ יש לי 1.5 מגה כרגע מחובר עם בזק בינלאומי לפני שבוע עם אינטרנט זהב ... יש רעיון ??? ???

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. Started by omri_ro,

יש לי רשת עם שלושה מחשבים+מחשב נייד באלחוטי ועד לפני יומיים הכל עבד חלק (שיתוף קבצים ואינטרנט). מה שמוזר ששמתי לב שבSAFE MODE WITH NETWORKING זה עובד בסדר ובמצב עבודה רגיל זה לא. מישהו אולי מכיר את התופעה?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  9. Started by hararim,

רכשתי מבזק מודם שהוא גם ראוטר tnn 600ew . ואני לא מצליח להתחבר לא לאימיול ולא לקאזה למישהו יש מושג מה עושים?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על Switch בסביבות ה-120 ש"ח לחיבור 4 מחשבים ברשת (לא אלחוטית). חיבור ADSL עם מודם של בזק ECI B-FOCuS 312+ . יש אפשרות להחליף בבזק את המודם ל- ECI B-FOCuS 342+ (יש לו 4 חיבורים של Eth ) ואז אני לא אצטרך לקנות Switch ??? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, משתמשים מהעבודה אשר לוקחים את המחשבים הניידים לביתם לא מצליחים להתחבר לשיתופים שלהם לאחר שימוש ב- VPN . המשתמשים מתחברים עם הלפטופ גם בעבודה וגם בבית באותו פרופיל ,מפעילים VPN , מצליחים להתחבר לשרת אבל כאשר נכנסים ל"מחשב שלי" ולוחצים על השיתופים הם אינם פעילים ! גם שימוש ב-UNC \\server_name\Map_drive לא עוזר הוא גורר אחריו תיבת דו שיח הדורשת שם משתמש וסיסמה . * כאשר אני מקיש את שם המשתמש והסיסמה כפי שהם מוכרים ע"י ה- AD המערכת טוענת שנעשה שימוש ביוזר זה ועליי להחליפו , ורק כאשר אני מוסיף את שם השרת לפני שם המשתמש זה עובד , אבל רק עד האתחול הבא. האם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת. תודה.

12. הצלחתי לעשות רשת חוטית בין מחשב שיש בו win 98 עם win XP (המחשב המארח הוא האקס פי) הקטע זה ששיתוף הקבצים לא הושלם. ה 98 יכול לראות את הקבצים של ה XP וה XP לא יכול לראות של ה-98 מה לעשות כדי שה XP כן תהייה לו גישה? תודה!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  13. ^^^^ שיהיה מתחת ל600 שקל צריך שיתחבר ל 2 מחשבים עם כרטיסי רשת בחיבור USB אם צריך עוד פרטים אני יוסיף

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by the_big,

חברה אני צריך עצה ועזרה אז ככה יש לי סכום כסף שמיועד להשקעה חשבתי להקים שרת אינטרנט מסחרי הסכום הוא משהו כמו5 אלף עכשיו יש לי כמה שאלות. א:האם זה עסק רווחי בכלל ב:איך אני עושה את זה תודה

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by X_Dror,

לפני כמה שעות אתרים בחו"ל התחילו לא לעבוד טוב. לדוגמה שאני מנסה להיכנס לאתר כמו nforce.nl הוא כותב looking for nforce.nl ואז לבסוף הוא כותב שהוא לא מצא אתר כזה, וזה קורה עם רוב האתרים שאני מנסה עוד בחו"ל. כמו TorrentLeech Gamespot וכו... אני מחובר בברק ב- ADSL 2.0Mb וגר בירושלים. לעוד מישהו יש את הבעיות האלה עכשיו? אהה ואתרים ישראלים עובדים מצוין.

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by tgen,

שלום, לאחרונה כל פעם שאני לוחץ על כפתורים באינטרנט יש אפקט קול של "קליק" מעצבן ביותר שלא היה לי עד עכשיו... אני לא יודע מה גרם לזה ואני מת להשתיק את זה... למישהו יש רעיון??? דרך אגב, ערכת הצלילים שלי היא "no sounds" ככה שזאת לא הבעיה!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by toppy,

שלום, על איזה ראוטר אלחוטי אתם ממליצים עבור חיבור דרך הכבלים (L2TP)? הבנתי שהיום הראוטרים יודעים לתת פיטצ'רים נוספים (כמו חיבור VPN נכנס וFW), האם זה נפוץ בשוק הביתי?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם. אז ככה כרגע אני מחובר בחבילה די עלובה בשבילי 1.5/96K בקיצור אנחנו רוצים לשדרג את החבילה אבל לא בטוחים בקשר לכמה דברים.. בואו נגיד שהכסף לא משחק פה תפקיד (לפחות בינתיים) מה החבילה הכי טובה שאני יכול לקחת דרך הוט ו-012 (וזה חשוב שרק אלה כי לאבא שלי יש מבצע מהעבודה שזה יוצא נורא זול ביחד עם הטלוויזיה ועוד דברים אז לא נעזוב אותם אז חשוב חבילות רק דרכם) בקיצור מה החבילה הכי טובה שאני יכול לקחת וכמה זה אמור לעלות? ואם יש עוד פירוט על חבילות מומלצות אני אשמח לשמוע... אגב אפשרי להתחבר בארץ דרך חברה מחול זאת אומרת להביא איזה חבילה מחברה מאנגליה סתם לדוגמא ולהתחבר דרכה בארץ? ומה החבילה הכי טובה שיש בארץ בלי קשר להוט ו-012 יעני מכל חברה שיש? תודה רבה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by R3,

http://img509.imageshack.us/my.php?image=05vz.jpg http://img480.imageshack.us/my.php?image=16ha3.jpg http://img218.imageshack.us/my.php?image=20561ox.jpg התמונה שליד הפורום האחר זה אני (צ'יקו..) איך? מהירות האינטרנט שלי זה 1.5 מגה כבלים נטוויז'ן ;D

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום לכולם,המון זמן לא כתבתי פה מעצלות, אז ככה בבית יש ADSL , 750 קילובייט חבילה טוב כרגע רק אני מנצל אותו בעיקרון. יש אחד מחשב נייח שלי ועוד 2 ניידים של השותפים. יש נתב אלחוטי EDIMAX. כולם מחוברים באלחוטי. 1,אימיול כל הזמן מדווח על LOWID ביגלל שהפורטים סגורים והם פתוחים פתחתי אותם ב NAT ועדיין אימיול מסרב והבדיקה מסרת להגיד שהם פתוחים. מה עושים? הפיירוואל של הנתב מכובה כמו כן אין פיירוואל תוכנה. 2.קצב ההורדות עלוב באימיול וגם בביטרונט . 3.ב HALF LIFE 2 פינגים גבוהים יש מפות שביכלל אי אפשר לשחק בהן כי זה איטי מדי וכל הזמן נתקע, שהיה לי ADSL עם מחשב יחיד עבד נהדר. 4.והבעיה הכי גדולה שלי כרגע יש לו איזה סוס טראוייני מטורלל שאני לא מצליח להסיר אותו וגם נורטון לא ממש מזהה אות…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  21. איזה ספק מועדף בחבילה זו, מה ההתרשמות הכללית ולאיזה קצב הורדה ניתן להגיע בזמן שקצב ההעלאה הוא מקסימלי ? תודה על התגובות

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה לשלוח תמונה למישהו אך שהוא יוכל רק לראות אותה ולא לעשות "שמירה תמונה בשם". אך עושים זאת?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by g_s,

יש לי רשת עם כבל מוצלב ובמחשב שלא מחובר למודם משום מה אני לא מצליח להכנס ל GMAIL ולדואר של וואלה אין פיירוול בשני המחשבים והאנטי וירוס זה לא הבעיה משהו יכול לעזור לי ?!?!?!?! * גם המסנג'ר לא מתחבר לי... תודה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by hararim,

יש לי בעיה בכניסה לאתרים מסויימים. כמו האתר של הווינר ועוד אתרים מאובטחים מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  25. עד עכשיו הייתי ברשת כשהמחשב השני הוא השרת... היום החלפתי את זה ככה שהמחשב שלי יהיה השרת... הרשת עובדת אבל כשאני מנסה לעשות את השיתוף איטרנט מופיעה הבעיה: error 1060 the specified service does not exist as an installed service (תמונה למטה...) ואיזה פיירוואל טוב יש? תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים