רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היום אני נמצא ב 018 (שוק סיטונאי) ומשלם 70 ש״ח אני סך הכל מרוצה אבל הם התנהלו מאוד לא יפה בעת החידוש ואני מעוניין להחליף אותם. יש המלצות לספק + תשתית שהוא במחירים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לאינטרנט סיבים, הותקן עם הראוטר שלהם. יש לי ראוטר חדש ARCHER C9 ואני רוצה להשתמש בו לרשת הביתית במקום הראוטר שסופק. החיבור כרגע הוא סיב מהקיר אל מתאם נוקיה שחור, ומשם חיבור לראוטר. - האם המתאם השחור הוא גם מודם ואפשר לחבר אליו את הראוטר החדש ? - כיצד צריך להגדיר את הראוטר C9 החדש ? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מנסה כרגע לתכנן הקמת רשת ביתית קווית. החלטתי שאני רוצה להשתמש בכבל רשת CAT6 FTP עכשיו נשאלת השאלה האם להשתמש בכבל גמיש או קשיח? הבנתי שהכבל הקשיח טוב להשחלות אך לא ניתן או בקושי ניתן (תקנו אותי אם אני טועה) לחברו לקונקטור ושהכבל הגמיש ההפך מזה, מיועד לחיבור לקונקטור, אך לא מחזיק טוב בלחיצה לשקע. אני מעוניין להשחיל כבל כאשר מצד אחד הוא מחובר לשקע תקשורת, ומהצד השני (מאחר וכל הכבלים מתרכזים לאותו מקום בו גם יישב הסוויטץ') לחבר לו קונקטור ולחבר ישירות לסוויטץ'. השאלות הן: 1. באיזה כבל צריך / מומלץ להשתמש? 2. האם אין מנוס אלא מקניית פאנל תקשורת? (אם רלוונטי, מדובר על בערך 8 כבלים שאני רוצה להש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתעניין בחיבור נתבי MESH בבית כפתרון לבעיות קליטה וניתוקים שחוזרות על עצמן מדי יום. מהבדיקה שלי, הטכנולוגיה הנ"ל היא הפתרון הטוב והאיכותי ביותר לבעיות קליטה ביתיות בתקציב הגיוני. אשמח להמלצה למערכת MESH לבית דו קומתי רחב (בצורת מלבן) המתאימה לשימוש של ל4 דיירים קבועים (כאשר לכל אחד קיים טלפון + מחשב נייד), ממירים המשדרים על גבי הרשת ומכשירים נוספים. הנתב שאני משתמש בן כרגע הוא TP-LINK AC1750 Archer C7, האם הוא תומך בטכנולוגיה הנ"ל? האם הנתבים של TP-LINK DECO M5 יכולים להתאים לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. לתדהמתי,נוכחתי היום לדעת שהראוטר שספק האינטרנט נתן לי,מוציא ומשדר גלי (RF(WI FI גם אם מנתקים את ה-WI FI בראוטר. אני אחד מאותם אנשים שעדיין מאמינים שהימצאות ליד ראוטר שמשדר גלי WI FI לא כ"כ בריאה לאדם ולכן,כל לילה אני מכבה את ה-WI FI ברואטר,המנורה של ה-WI FI נכבית ואני שקט.(הראוטר נמצא ליד המיטה של הילד). אבל מה מסתבר,שגם אם אני מכבה את ה-WI FI באמצעות הכפתור המיועד לכך בראוטר,האנטנה של ה-WI FI ממשיכה לשדר עסקים כרגיל ועדיין פולטת קרינה.איך אני יודע?כי השכרתי היום מכשיר שמודד קרינה וגיליתי זאת ממש במקרה . התקשרתי למוקד התמיכה של הספק ושטחתי בפניו את הדברים. הנציג אישר את דברי ואמר לי שאכן כך הוא הדבר,שגם אם מכבים את ה-WI FI באמצעות הכפתור …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נמאס לי לשלם לבזק 9 שח לחודש על הנתב netgear wireless n600. אם אני רוכש נתב כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26479&iszap=1 ואני משתמש בו רק כBRIDGE ומבטל את כל האפשרויות, האם יש הבדל במודם בו אעשה שמוש במהירות 100/5 רק כמודם? האם קייממות גרסאות או חברות טובות יותר ופחות טובות בעניין המודם בלבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי משרד ובו 2 מחשבים. את 2 המחשבים אני רוצה לחבר באופן מרוחק למחשב הבייתי שלי כדי שאמשיך לעבוד עליו מהבית. איזה שיטות יעילות יכולות להוות לי פתרון בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא זוכר אם עניתם לי על זה פעם אם אתם מכירים מדריך טוב להסבר על התקנה אשמח לקישור יש גם כבל בקיר ואני לא יודע אם הוא תקין או לא כי זה לא עבד בזמנו אבל אין בעיה לבדוק את המגדיל בלי כבל נכון? תודה...!
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום יש לי כ 10 מצלמות דיגיטליות קטנות ללא יכולת להעביר וידאו ואודיו לוייפיי. האם יש שיטה לחבר אותן למרכזת או לחבר התקן אם קיים, לכל מצלמה בנפרד? תודה אורנה
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
הי שלום, בבקשה עזרו לי, איך מונעים מהפנייה האוטומטית לאתר מקומי, למשל: אני רוצה לגלוש באתר דיסני הגרסה האמריקאית/אנגלית. אני מקיש את כתובתו www.disney.com וזה מפנה אותי אוטומטית לאתר דיסני הישראלי: www.disney.co.il ניסיתי להקיש את הכתובת הבאה: www.disney.com/ncr ncr- no country redirect אך ללא הועיל אותה בעיה מתרחשת עם האתר של מיקרוסופט, פלייסטישן 4 וכו' בנוסף, נניח ואני רוצה להזמין טיסה ב www.skyscanner.com אז הוא באופן אוטומטי מראה לי את השער בשקלים. מי ביקש?! בבקשה עזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מדובר על הרואטר VV5823 על הסיבים של סלקום , מישהו הצליח להגדיר WOL מרחוק ? שום דבר לא עובד , הפנתי פורטים , ביטלתי Firewall כל מיני אופציות אחרות שום דבר לא עוזר לא מצליח להדליק מרחוק את המחשב . רק ברשת הפנימית אני מצליח להדליק את המחשב . מישהו מצא פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אתחיל מתיאור המצב הקיים : בחדר שלי יש ראוטר EA8500 של LINKSYS שמחובר למודם W9970 של TP-LINK. ויש גם סוויטצ' של TP-LINK מאחר ויש המון חיבורים שנדרשים ב WIRELESS הגדרתי רשת בשם BIXENTE (שהיא 2.4GHz) ו BIXENTE5GHz. בסלון יש AP של LINKSYS מדגם LAPAC1750. קודם כל בחדר כשאני מנסה להתחבר לרשת BIXENTE הוא רושם לי שהסיסמה שגויה או שהרשת לא קיימת. משהו בסגנון. בנוסף לכך אני מרגיש שהמהירות לא בשיאה. בבדיקות מהירות אני מקבל 60 מגה (יש לי חבילה של 100 אז 60 זה איכשהו הגיוני) אבל בפועל מרגיש לי איטיות. גם כשאני מנגן נטפליקס (ואני מחובר בכבל לטלוויזיה) יש טשטוש לכמה דקות עד שהוא עושה BUFFER. הדברים האלו לא קרו לי בעבר ואני מרגיש כאילו שצריך לעשות סד…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
היי, התקנתי וינדוס 10 ומתאם ה WIFI נעלם מ device manager לאחר ההתקנה. איך אני גורם למתאם ה WIFI לפעול? אין זכר ל WIFI... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב האם ניתן לפתוח חשבון אימייל חדש בג'ימייל, רק שהסיומת אחרי ה - @ תהיה של ספק האינטרנט שלי?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי במתנה ראוטר של CISCO מדגם 887VAW. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי שצריך כבל מיוחד כדי לחבר אותו למחשב ולקנפג אותו, בנוסף לא מצאתי כמעט שום בעל מקצוע ברשת שמתעסק עם לקוחות פרטיים. אשמח לקבל המלצה או עזרה בנוגע לטכנאי שיוכל להגיע ולהגדיר את הראוטר. תודה רבה~!
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחבר השבוע לפרטנר פייבר ומחפש לקנות נתב חדש שיתמוך ברשת בצורה הטובה ביותר. יש המלצות? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
אפשר לחבר כרטיס רשת קווי PCIE X1 X4 ב PCIE 16 ? יש לי בלוח 2 חריצי הרחבה PCIE X16 אחד תפוס עם כרטיס מסך והשני פנוי עדיף לחבר כרטיס רשת קווי PCIE X1 ב PCIE16 במקום כרטיס PCI ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייי לכולם קניתי לפני תקופה LINKSYS WRT1900AC ולא מצליח לחבר אותו למודם של בזק ניסתי אותו אצל חחבר יש לו אינטרנט של סלקום וכן זה עבד אבל שאני מחבר אוות למודם של בזק מנורת INTERNET ממשיכה להבהב בצבע אדום המודם של בזק זה NETGEAR VEGN2610 האם מישהו הצליח להפעיל אותו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מודם + ראוטר מאד בסיסי (TP-LINK TD-W9970) שלא מספק קליטה מספיק טובה בכל הדירה (כ-80 מטר). יש לי תקציב של 700 ש"ח להחליף אותו למשהו יותר טוב. מה עדיף, לקנות מודם חדש משולב עם ראוטר או להשתמש במודם הקיים ולקנות רק ראוטר? ראיתי את האופציה הזו: https://ksp.co.il/?uin=51227&select=.263..264..330.&txt_search= חשבתי לשים אחד בסלון ואחד בחדר שינה. החיבור ביניהן הוא אלחוטי עם עם כבל? אשמח לשמוע גם על אופציות אחרות בתקציב. תודה ורק בריאות!
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
האם חיבור הנתב חייב להיות דרך המיקרופילטר, או שאפשר לחבר ישירות לשקע, ולשים מיקרופילטר רק בשקע שמחובר לו טלפון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עשיתי חבילת אינטרנט TOP 100 עם בזק (כי לטענתם אין כבר משהו אחר) במחיר כמו שהיה אז לא כזה אכפת לי אבל מאז פרוץ הבלאגן במהלך היום מהירות האינטרנט שלי יורדת ל 1.5 מגה היום בלילה בדקתי (שעה 4) היה 68 היום בבוקר שעה 8 נישארה אותה מהירות סבבה במהלך היום זה יורד לעט לעט עד שכרגע זה עומד על 1.5 מגה מצ"ב תמונה מ SPEEDTEST (המחזוריות הזאת נמשכת כבר במשך שבוע) היה אצלי אתמול טכנאי שעה 5 לא עשה כלום בבית לטענתו עשה משהו למטה ולשעתיים המהירות חזרה להיות בסדר ואז שוב פעם ירדה ל 1.5 (אני כרגע במצב הזוי שמהירות ההורדה שלי נמוכה יותר ממהירות ההעלאה) היתקשרתי לבזק הם מרחוק רואים שהכל בסדר ואם אני מזמין טכנאי והבעיה בציוד שלי (כי יש לי ר…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה להפריד בבית שלי את הרשת הפנימית בבית שלי לשתי רשתות נפרדות. האחת רשת ל"בית חכם" (אבטחה, חיישנים, מצלמות, תאורה,...), ולרשת משתמשים רגילה (מחשבים, טאבלטים וניידים...) חשבתי על האפשריות הבאות, ואשמח לשמוע את דעתכם על יתרונות וחסרונות לכל אפשרות. 1. ראוטר ראשי, מפוצל לשני VLAN שונים. כל VLAN מחובר לSWITCH שונה. Switch אחד לשרת "משתמשים", Switch שני לרשת "בית חכם". 2. ראוטר ראשי מחובר לSwitch אחד לרשת "משתמשים". ראוטר `משני` מחובר לרשת "משתמשים" , שאליו יחובר Switch לרשת "בית חכם" . 3. ראוטר ראשי מחובר לSwitch אחד לרשת "משתמשים". Raspberry PI עם שני ETH, יחובר לרשת "משתמשים" מצד אחד, ולרשת "בית חכם" מצד שני. ה Raspberr…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר בזק dsl g256dg- vdsl 2 gigabit modem router מחובר ואני רוצה להגדיל טווח ע"י בראוטר בכותרת.מישהוא יודע איך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-