עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by benwin21,

האם יש אפשרות לשים איזשהו מפצל כדי שאני אוכל לחבר שני מחשבים לאינרנט? שמעתי על ראוטר אבל אני מעדיף משהו שאין לו קרינה. בנוסף שמעתי גם על switch ו-hub 1.אפשר בבקשה פרטים על כל אחד מהם ומאיפה אפשר להשיג אותם. 2.האם יש עוד דרכים לעושת את הדבר הזה. 3.האם יש איזושהי דרך לקבוע כמה מהמהירות כל מחשב יקבל? -תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום, לפני כמה זמן התקלקל לי הראוטר, ועכשיו אחותי משגעת אותי ורוצה את המחשב... ספק האינטרנט שלנו זה 012. יש לי 2 מכשירים שקשורים לאינטרנט, אם אתם צריכים, תמונות: http://www.pictor.co.il/lils22/221450/5326527.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/221450/5326532.jpg תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by gabrielf,

קיימת בעיה כאשר ה DNS של גוגל מוגדר במכשירים של אםל- ההורדה איטית ביותר, הבעיה נפתרה עם הכנסת ה DNS של ה ISP 014

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Swed,

קניתי ראוטר חדש כמו שכמה המליצו עליו פה בפורום ediman 6204WG... עכשיו כשאני מוריד משהו מהאינטרנט תוכנה/משחק/עידכון זה מוריד לי ממש לאט ואני לא יודע מה לעשות... מה אני יכול לעשות במצב הזה איך אני מסדר תעיניין ? נ.ב אני משתמש דיי הרבה בטראקרים של טורנטים עכשיו בתוכנה הפורט שלי הוא 62520 ובראוטר הגדרתי אותו פורט אך עדיין יורד לאט מה עושים במצב הזה ?

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  5. שלום, שידרגתי לחבילה של 5 מגה (ספק + תשתית=כבלים דרך נטויזן). עד עכשיו היתה לי חבילה של 1.5 מגה והכל עבד בסדר גמור. ראטור של EDIMAX BR6524N . ** עריכה - אני גם ללא חייגן ** כאשר אני מבצע בדיקת מהירות שאני מחובר קווית לראוטר דרך האתר של נטויזן אני מקבל מהירות של 1.5 כאשר אני מבצע בדיקת מהירות שאני מחובר קווית לראוטר לתשתית אני מקבל 5 מגה. כאשר אני מחובר ללא ראוטר אני מקבל מהירות של 5 מגה ספק+ תשתית(באתר של נטויזן) ניסיתי לעשות ריסט לראוטר. ניסיתי לאתחל אותו. עדכנתי את הגרסה האחרונה 1.58 אשמח לקבל רעיונות נוספים תודה ניר

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by רמי אשכנזי,

אם למשל יש בדף האינטרנט שידור וידאו מסויים, איך אני יכול לדעת מה הכתובת RTMP שלו?

• 16 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. Started by Tal14,

שלום פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את כל הדרייברים וכל הדברים הנחוצים. האינטרנט עבד הכל טוב ויפה הלכתי לישון ובבוקר שלמחרת האינטרנט הפסיק לעבוד. הראוטר עובד בסדר, אבל ה"חיבור" של הכרטיס רשת נעלם, ואפילו אין אור ירוק בחיבור של הכרטיס רשת. זה קרה אחרי שהתקנתי עידכונים של ווינדוס. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אחרי הסרה, פשוט הכל. גם איפסתי את הראוטר. מה עושים ? תודה. כרטיס הרשת מובנה על לוח אם - GigaByte P35-DS3L והוא כרטיס של RealTek

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  8. IMGUR לא מראה לי שום תמונה. גם לא במצב HTML שאמור לפתור בעיות עם הפלאש. לאחרונה עברתי לחברת FAST כספק וזה השינוי היחיד שקרה לדעתי. יש פתרונות למישהו?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Konchi,

היי, התקינו לי לא ממזמן רשת עם ראוטר מסוג Edimax (דגם BR-6104P) נכנסתי לנושא "מידע שימושי ולינקים שימושיים" (משהו כזה) והשתמשתי בלינק הזה http://www.portforward.com/routers.htm קראתי את המדריך לראוטר שלי לפתיחת פורטים ונדמה לי שהצלחתי לפתוח פורט למשהו אבל אני לא בטוח, מאיפה אני יודע מהו הפורט של התוכנה שאני רוצה לפתוח לה פורט? וגם, אחרי שהצלחתי לפתוח פורט נדרשתי לעשות דבר בשם "Triggering Port" שלפי מה שהבנתי הוא כמו מין מתג שמפעיל וסוגר את הפורט, אבל במצב האוטומטי שלו הוא כבוי וצריך למלא בו פרטים בכדי שיפתח את הפורט ולא הבנתי גם שם מה אני אמור לעשות..! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by snaidis,

ברשותי הראוטר BEFW11S4(אלחוטי) ומודם חדש של THOMSON. לרשת מחוברים 3 מחשבים. מהירות הגלישה וההורדה ברוב המחשבים פשוט איטית להחריד חוץ מזה שמחובר ישירות לראוטר.(יש לי חבילת 3 MB של NETVISION) ניסיתי לאפס את הראוטר, סרקתי גם וירוסים וכל שאר המזיקים אך כלום לא עזר... יכול להיות שזו בעיה בראוטר וצריך להחליפו? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by yuvalma,

מה נשמע אז ככה, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית ואני לא הכי מבין במה ומי עד עכשיו גלשתי על השכן, שבשבוע האחרון החליט לשים סיסמא יש לציין שהיה לי מחשב נייח ששבק חיים מחובר למודם של הוט. מה שרציתי לשאול איזה ראוטר כדי לקנות כדי שאני אוכל לגלוש מכל מקום בבית עם הנייד, גם בהתחשב שהמודם בממ"ד כי הבנתי שצריך לחבר את הראוטר למודם. משהו באמת סטנדרטי ולא מסובך להתקנה. תודה רבה רבה אגב ראיתי את זה בוואלה שופס מה אתם אומרים http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD45287DA8

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by GPS,

המחשב הישן מחובר לאינטרנט דרך 012 והוט אם זה עוזר במשהו.. קניתי מחשב חדש לפני חודשיים בערך ואני רוצה לחבר אותו לראוטר, אני צריך לקנות בשביל זה כרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב בשביל לחבר ראוטר? אם לא מה אני צריך לעשות ובקשה אני לא מבין בזה פשוט כלום ;D

13. Started by oshri.a@gmail.com,

אני צריך תוכנה שתנהל את כל החיבורים שלי. יש לי מודם סלולרי אשר אני מתחבר לעבודה דרכו רק שאני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך החיבור הזה החיבור לאינטרנט אני לוקח דרך כבל אינטרנט רק מתי שאני מחבר את הכבל כאשר אני מחובר לעובדה אוטומטי החיבור של כל החיבורים במחשב עובירם לחיבור של הכבל רשת. התוכנה שאני צריך היא תוכנה שיודעת להגדיר לאיזה חיבור הבמחשב כל תוכנה מתחברת.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  14. Started by israelnba,

יש לי רשת אלחוטית מבוססת 3com 3crwer100-75 הפופולרי. השרת VPN מחובר ישירות לראוטר והמחשב ה"מרוחק" מחובר בצורה אלחוטית. כאשר אני מנסה ליצור חיבור בתוך הרשת, כלומר, מחייג מהמחשב המרוחק (192.168.1.3) אל השרת (192.168.1.2) - החיבור תקין. לעומת זאת, כאשר אני יוצא לרשת האינטרנט החיצונית בשביל להתחבר לשרת (זה בעצם המבחן האמיתי) ומתחבר לכתובת שאני מקבל מהספק -החיבור לא מצליח. ראיתי שיש צורך להפנות את פרוטוקול GRE מסוג 47 אבל לא ראיתי לזה כל זכר בהגדרות של הראוטר שלי. בחייגן VPN ניסיתי להשתמש ב - Automat ו - PPTP. כמו כן הפניתי את פורט 1723 לכתובת הIP הפנימית של השרת. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  15. האם ניתן להגדיר את הסמארטבוקס של אורנג' לשימוש כAP אלחוטי בלבד, ולבטל את החייגן לWAN ואת שרת הDHCP? אני מעוניין לחבר אותו קווית לראוטר ראשי בקומה השנייה לשיפור הכיסוי האלחוטי.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  16. ברצוני להוציא את המחשב(נייח) מהחדר שלי , לחדר שממולי ובו הוא ימוקם. בגלל שאין בחדר המיועד שקע של בזק - התכנון הוא להשאיר את המודם\ראוטר של בזק של NETGEAR בחדר הנוכחי, ופשוט לקנות כרטיס רשת אלחוטי בצורת USB קטן ולחברו למחשב. המרחק בין הראוטר למחשב במקומו החדש יהיה בערך 9-10 מטרים סה"כ. חשבתי על הדגם הבא של EDIMAX : Edimax EW-7811UN Wireless nLITE Nano-Size USB Adapter 150Mbps האם זהו הפתרון האידיאלי בשבילי במקרה הזה? למרות המרחק הקטן, אולי כדאי ללכת על : Edimax EW-7711IN nLITE Wireless PCI Adapter 150Mbp אשמח לדעת . הראשון עולה 60 ש"ח, והשני עולה 88 ש"ח. ההבדל ב28 ש"ח - יעשה הבדל כלשהו באמת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by b3ta0,

שלום לאחרונה התקשרו אלי נציגי הוט בשביל להציע חבילת תשתית + ספק דרכם מה זה אומר בדיוק? שהספק והתשתית הם שניהם הוט? או שיש בחירה בין תשתית + ספק לבחירתי? מה היתרון/חסרון? תודה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by TeaTime,

יש לי את הבעיה הכי מוזרה שתקלתי בה עד היום אחרי מס דקות של גלישה רגילה לחלוטין האינטרנט האקספלורר מסרב להעלות אתרים האינטרנט עדיין פועל, אפשר להוריד דברים האי מייל פועל וגם הICQ אבל לא אתרים והכי מוזר שהמחשב השני שמתחבר לאינטרנט דרך המחשב הזה פועל רגיל לחלוטין והאתרים עולים כאילו לא קורה כלום איך אני נפתר מהדבר הזה???

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  19. אני בטוח מפספס פה משהו לאחרונה גיליתי את ההבדל בין מגה בייט למגה ביט וזה קצת עירער אותי אני מתכוון להתחבר לחבילה של 5MB, הבנתי שבפועל מדובר על משהו כמו 600KB לשניה ז"א שהמהירות בארץ לא מנצלת אפילו את המהירות החוטית של 10Mbps? שלא נדבר על 100 מה שמוביל אותי לתקן N האם העובדה שגדלנו מ 54 או 108Mbps (שרחוקים מאד מניצול מלא) ל 270 או 300Mbps משנה משהו? האם היא משפרת את הקליטה? או שזו טכנולוגיית MIMO שנוספה לתקן והרחיבה את הטווח? מי מתנדב לעשות לי סדר בבלאגן?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  20. אהלן חבר'ה החלפתי לא מזמן את הראוטר הישן שלי (DLINK DI-514) באחד חדש(NETGEAR DGN2200) הראוטר החדש מצויין אבל יש בעיה אחת: הקליטה לא טובה בחלקים מסויימים בבית. הבנתי שיש אפשרות לחבר את הראוטר את הישן בעזרת כבל רשת לחדש ואז להגדיר אותו כך שהוא יהיה סוג של תחנת ממסר ובכך יגדיל את עוצמת האות בעזרת האנטנה שלו. רציתי לדעת אם זה באמת אפשרי ואם כן, אם יש מדריך כלשהו שיוכל להסביר איך לעשות את זה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. רכשתי את הדגם הבא של TPLINK , TP-Link TL-WN822N הענין הוא, מאז שהתחלתי להשתמש איתו, משום מה אני חווה פעם בכמה זמן ניתוקים. (פתאום עמודי דפדפן לא נטענים -"לא ניתן להציג דף זה", הDROPBOX פתאום מCONNECTED מראה חיווי של CONNECTING) זה יכול לקרות פעם ב20-30 דקות ויכל לפעמים לא לקרות. זה ממש מוזר, כי זה מראה לי כל הזמן קליטה EXCELLENT ובסביבות ה75-80%. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות בעקבות הניתוקים הללו?

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by robinzon,

היי, ברשותי מודם אלקטל 510 (3 נורות). כרגע הוא עובד בתור ראוטר, שאליו מחובר סוויץ'. אני קונה ראוטר אלחוטי (3COM 100-75), ואני רוצה להחזיר את המודם לעבוד שוב כמודם סטנדרטי, כלומר, שהחיוג ייתבצע דרך הראוטר. מישהו יודע איך עושים את זה? באופן כללי, האם אני יכול להשאיר את המודם שיעבוד כרגע כראוטר, ופשוט ב-3COM להגדיר שיקבל את החיבור מהמודם (כאילו שייתפקד רק כ"סוויצ' אלחוטי")? תודה למשיבים.

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by holander,

שלום לכם! אני רוצה לחבר את המחשב של אחים שלי לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. בגלל שאני הולך לצבא אני לא רוצה שהם ייגעו לי במחשב אז שאלתי אנשים והם אמרו לי שא ני יכול לקנות נתב או HUB ולחבר את המחשב אתם יכולים להגיד לי איך אני עושה את זה? אני רוצה שלא תהיה תלות של אחד המחשבים בשני כלומר- שלא יהיה אחד שצריך להיות מחובר ורק השני יהיה גם מחובר תודה יש לי אינטרנט ADSL אם זה חשוב

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by Makaveli_iL,

מה ההבדל בין שני הכלים הללו כאשר אני בא לבחון את האות שעובר ברשת שלי? בעיקרון הבנתי שההבדל היחיד הוא שה-Logic Analyzer יודע לפענח את השינוי בוולטים למידע בינארי (0 ו-1) והאוסצילוסקופ לא יודע, אלא רק מראה את הזרם על ציר אופקי כפונקציה של הזמן. האם ישנם עוד הבדלים (שימו לב שאני מדבר על שימוש ספציפי של שניהם לפתירת בעיות ברשת, ידוע לי שיש לשניהם עוד שימושים שונים ומגוונים שלא קשורים לעולם המחשבים והרשתות) ? אשמח לשמוע אתכם

25. אני בקומה התחתונה ואין שם קליטת WIFI חשבתי אולי לעביר קבל אינטרנט שמחובר לראוטר למעלה ועם הראוטר שבקומה שלי להגדיר לו סיסמה והכל ואז הוא ישדר WIFI השאלה שלי אם זה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.