עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yoavavr,

עברתי לפני כמה ימים לאיטנרנט 12 מגה של הוט. האינטרנט פועל מדהים מהר כמו שד חוץ מטורנטים שיורדים ממש לאט. גם מטורנטים פרטיים שיש לי שכשהיה לי 1.5 היו יורדים במקסימום עכגשיו יורדים באיזה 5-10 ק"ב לשנייה. הספק שלי הוא 012. יכול להיות שהספק הוא זה שחוסם לי? אם כן על יש איזה ספק שאתם יכולים להמליץ עליו שלא חוסם טורנטים או לפחות לא בצורה כזאת מוגזמת?

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי בPS3, רכשתי עבורה ראוטר אלחוטי כדי שאוכל להתחבר בה לרשת, הראוטר הוא ראוטר של D-LINK, דגם DIR 300. התשתית שלי היא HOT והספקית היא נטויזן, הגדרתי בראוטר חייגן L2TP, הכל עובד ומתחבר, הPS3 מתחברת לרשת גם היא בלי בעיות, הבעיה היחידה היא שמאז השינוי אני פשוט לא מצליח לעבור את ה100KB במחשב משום מקור הורדה (יש לי חיבור 5BM), מה יכולה להיות הבעיה? :-\

3. שלום.. מה שלומכם? יש לי שלושה מחשבים בבית אחד עובד על WIN95 אחד על XP ואחד על ME ב XP יש לי ADSL עכשיו אני רוצה לחבר בין שלושת המחשבים ברשת + ADSL עכשיו חשוב לי שה ADSL יהיה דרך חומרה ולא תוכנה כמו PROXY (כדי שלא יהיו לי בעיות עם FTP או ICQ וכאלה... עכשיו הציוד שיש לי הוא שלושה כרטיסי רשת 10/100 ראוטר(שמותאם ל ADSL ) והאב(5 PORT 10/100) של LINKSYS עכשיו איך אני עושה את החיבור? והאם אני צריך עוד משהו? אני יודע שזה לא בדיוק השאלה הכי קלה אבל אני מאוד מקווה שתעזרו לי תודה... ביי

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by tal_levi1000,

אני מעוניין להקים שרת FTP משלי מה אני צריך בדיוק? כלמור איזה חומרה? איזה חיבור אינטרנט? כל הדברים האלה תודה מראש לעודרים טל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by devilh,

אני לא מצליח להבין(וחיפשתי כבר בגוגל ) מה ההבדל(אם יש)- אני מבין שה- simultaneous dual band היה קודם - האם AC זה אותו דבר רק ממוסד בתקן? התפתחות? האם AC הוא בכלל simultaneous ? תודה

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  6. שלום רב, אתמול עברנו מהתשתית של הכבלים לזו של בזק, יש פריסה של NGN ואנחנו במהירות 4M בספיד-טסט אנחנו מקבלים שיש לנו את הקצב הורדה/העלאה הדרוש, אבל מאז המעבר כאשר אנחנו מורידים באמצעות טורנטים (מטורנטליצ') ההעלאה סבבה, אבל ההורדה לא מתרוממת - כל טורנט מתחבר לגג שלושה סידרים בו זמנית ( בדקתי טורנטים שהורדתי באותו היום בתשתית כבלים והם ירדו על המקסימום, כאלה עם מעל 1000 סידרים ואיזה 200 ליצ'רים) , זה נראה לי לא תקין. קיבלנו מודם rotal 1320a ואנחנו משתמשים בראוטר airport של apple מישהו יודע היכן הבעיה (אגב, לא החלפנו ספק, היינו ונשארנו עם בזק בינ"ל כך שאני לא מאמינה שזו חסימה מכוונת) תודה! נופר

7. אני מתכנן לעבור מ-ADSL לכבלים. הספק שלי הוא ברק. ברצוני לדעת, האם עלי להודיע לספק האינטרנט על המעבר, או שאוכל להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא תוך שנוי VPN אצלי. בנוסף, במידה ואודיע לספק, האם אוכל להמשיך להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא, כשאני נמצא בבית הורי, שם יש ADSL? תודה רבה

8. Started by elad_rabi,

הקמתי בבית שרת ווינדוס 2003 מוגדר עליו שרת DNS DHCP DC וRAS (Routing and Remote Access אני רוצה להרים תקשרות VPN בין מחשב לשרת. למחשב כתובת IP 10.0.0.3 לשרת יש שני כרטיסי רשת ומוגדר על על הכרטיס רשת הראשי את פילטרים שצריכים כדי להרים תקשרות VPN (IP 100.0.0.100) יש PING בין השניים.. יש לי בעיה עם הכניסה ז"א עם Authentication אני לא יודע אם אני מגדיר את הPOLICY נכון... מישהו מכיר את הנושא ויכול להדריך אותי?... בתודה, אלעד

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  9. Started by of1978,

יש ברשותי ראוטר של COMPEX 27G שיש לו יציאת USB לחיבור מדפסת או כונן קשיח. האם כל מדפסת עם חיבור USB תתאים לי או שהמדפסת צריכה לכלול תמיכה מיוחדת בחיבור ליציאת USB בראוטר...? בפורום אחר אמרו שיש עם זה בעיות... אני לא רוצה לקנות מדפסת ואז להתאכזב...

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש מודם שן כחולה לפאלם.... כלומר אתה מחבר אותו לאינטרנט וזה מוציא לך אותו בשן כחולה לפאלם... ד"א זה אינטרנט מהיר תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. Started by Neus,

אז ככה חברים, ברצוני לגלות מה היא סיסמאת הWEP של הרשת הביתית שלי(שכחתי אותה, או שבכלל אף פעם לא ידעתי אותה, משום שלא אני הגדרתי אותה ) ועל מנת להיכנס לממשק אני מקליד את הכתובת הבאה 192.168.2.1 ואז admin 1234 ושום דבר לא קורה, הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא עוד פעם :s05:.. אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה המטרידה הזאת

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by avshalom81,

שלום אני כרגע לקראת הזמנת מחשב על פי מפרט אישי ורציתי לדעת אם אפשר להוסיף למחשב wifi בדיוק כמו בנייד , אם כן אשמח אם מישהו יראה לי איפה זה נמתא באתר הזה http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של Linksys שמשתף את האינטרנט (דרך מודם כבלים) - הראוטר כולל Switch וכן תמיכה בהתקנים אלחוטיים (G) מחשב אחד (WindowsXP) מחובר דרך ה- Switch של הראוטר והשני הינו מחשב נייד שמתחבר בצורה אלחוטית. על מנת ליצור רשת המחשבים צריכים לשבת באותו Workgroup אך הבעיה היא שהמחשב הנייד הוא מחשב מהעבודה שצריך לעבוד גם בעבודה ושם יש לו Domain ! מה אני צריך לעשות על מנת ליצור רשת ביתית לשיתוף קבצים ומדפסות מבלי שכל פעם שאני מגיע מהעבודה לשנות מ- Domain ל- Workgroup וההיפך... ???? תודה מראש על כל רעיון, גיא.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  14. שאלה : אני רוצה לעבור מחיבור כבלים ל ADSL .. רציתי לדעת מה צריך לעשות להתקשר לספק 012 להגיד להם שאני רוצה לעבור... ואני בהתחייבות אצלהם...רציתי לדעת אם אני ישנה מסלול לADSL ההתחיבות מופרת וצריך לשלם כנס.... ומ HOT אני רוצה להתנתק ואני התחייבתי אליהם לשנה !! מה הכנסססססס שאני ידע מחר מה לדבר איתם בטלפון .. הסיבה שאני עובר היא התשתית של הכבלים על הפנים !! בגללה אני עובר !! יש לנו בבית כבלים ישנים ותבל רוצים להחליף לחדשים אבל לשים לנו כבלים על הקירות כמו איזה מחסןןןןןן ובגלל שהתשתית על הפנים האיטנרנט פתאום מתנת'ק!! אמרו לי שהתדר שעובר בכבלים נמוך וצריך להחליף אותם !! וכך גם אני לא יכול לחבר תראוטר שהתדר לפצל תאיטנרט ל4 מחשבים לא מספיק.....שאני מחבר אותו האינטרנט איטי מאוד ח…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. Started by nim901,

כשאני מחבר תראוטר למחשב אין התקשרות בינהים ז"א כשאני עושה run - cmd - ipconfig אני מקבל Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Autoconfiguration IP Address. . . : 0.0.0.0 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . : אז בדקתי בהגדרות TCP IP של הכרטיס רשת והיה מסומן שם שהוא יקבל אוטומטי (כמו שצריך ...) וגם לא עזר. חיברתי את המודם לבד למחשב שלי וזה כן עבד אז למה עם הראוטר זה לא עובד לי? (בשאר המחשבים יש אינטרנט)

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  16. באיזה מדינה בעולם יש את האינטרנט הכי מהיר שיש?(מהירות העלה והורדה)

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  17. שלום השבוע העברתי באמצעות בעל מקצוע כבל cat6 מקומת קרקע לקומה שניה. ההשחלה עברה חלק ובקלות, "כמו חמאה". כבל אחד, ללא חיבורים בדרך. מרחק של כ-30 מטר הנה מה שמוזר: כשאני מחבר מחשב נייד לכבל בקומה השניה אני מקבל מהירות נמוכה מאוד (10M לעומת 90M בחיבור ישיר לראוטר בקומת קרקע). כשאני מחבר לכבל ראוטר של tp-link כנקודת גישה (בקומה למעלה), אני מקבל ב-wifi מהירות של כ-40M מדוע אני מאבד כל כך הרבה מהירות בחיבור ישיר לכבל ? איך יכול להיות שעם נקודת הגישה אני מקבל מהירות גבוהה יותר ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by יעקב כוכב,

איך אני יכול למשל ליצור חיבור לאינטרנט שלי בבית ולפי זה להתחבר לאינטרנט שלי מהעבודה בVPN של ווינדוס מה אני צריך לעשות? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yanivd28,

היי לכולם אני בחו'ל מטייל כרגע במקסיקו , עם מחשב נייד עם ווינדוס 7 סטארטר, בחיבור לרשתות מסוימות של ההוסטלים הוויפי מתחבר אבל רושם limited connection ואי אפשר לגלוש. בסמארטפון אנדרואיד אין שו בעיה וגם ב tathering מהסמארטפון למחשב אין שום בעיה. שאלתי אנשים אחרים עם ווינדוס אם נתקלו בבעיה אמרו שלא. מישהו מכיר ? יש פיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by assafey,

היי, יש לי רשת ביתית. לרשת מחוברים 4 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי (WIRELESS), ומחשב אחד נייח בחיבור רגיל (ETHERNET). אני לא מצליח לשלוח פינג לשני מחשבים ניידים ספציפיים ברשת, בשום מצב. למרות שהם תמיד מחוברים לרשת. עם השאר אין בעיה. האם ישנם חסימות מסוימות שגורמות לכך? ביטול הפיירוול לא עוזר... תודה מראש על העזרה. מערכות הפעלה בכל המחשבים הניידים: Vista. מהירות מעבדים: 2GHz+

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by alex15,

יש לי ראוטר D-LINK 524 ואני לא יודע איך נכנסים לממשק המנהל של הראוטר לפתוח פורטים וכאלה ..

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by hatzhaik,

אני כרגע משתמש בכרטיס של TP-LINK 321 USB ויש לי מידי פעם בעיות עם הקליטה. הבנתי שכרטיס PCI נותן חיבור יותר יציב ושמתי עין על שלושה כרטיסים ואודה לכם אם תכוונו אותי איזה עדיף 1. edimax EW-7128g http://www.edimax.com.tw/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=86&pd_id=1 2. tp link TL-WN550G http://www.tplink.com/products/product_spe.asp?id=39 3.tp-link TL-WN353G http://www.tplink.com/products/product_spe.asp?id=115 ושאלה שנייה האם הכטיסים האלה יעבדו על מערכת הפעלה 64 BIT (במידה ואני אחליף לזה בעתיד)

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  23. שני המחשבים מחוברים באמצעות רשת ביתית והם עם חלונות 7. בשני המחשבים אני רואה את תיקיות השיתוף והכל יפה וטוב. שאני לוחץ על תיקיית שיתוף מסויימת במחשב השני אז מופיע לי חלון ומבקש שם משתמש וסיסמא. לשני המחשבים אין סיסמת כניסה - ובעת ההפעלה הם נכנסים רגיל לחלונות 7 ללא שם משתמש או סיסמא. כאשר אני נכנס למחשב שלישי באותה רשת עם מערכת ויסטה - אז לא מתבקש ממני שם משתמש וסיסמא. כאשר אני נכנס מהמחשב של הויסטה למחשב עם חלונות 7 אז שוב מתבקש ממני שם משתמש וסיסמא. איך אפשר לבטל את בקשת שם המשתמש והסיסמא? עזרה בבקשה...

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  24. שלום, יש לי מודם של בזק dlink 6740u-G2 בתצורת מודם בלבד, וראוטר של dlink dir-645, אני מחובר בחבילת 20Mbps. המחשב שלי מחובר לראוטר בכבל. עד לפני חודשיים השתמשתי רק במודם/ראוטר של בזק, אבל סבלתי מניתוקים כמה פעמים ביום, בד"כ כשמתחילה הורדה כלשהי (למשל סטרים של וידאו בקצב של 3Mbps, או הורדת קובץ משרת HTTP, אפילו לא מדבר על טורנטים). הניתוק לא היה "ניתוק מוחלט", כי ההורדה או הסטרים שהתחלתי עדיין המשיכו להוריד בקצב רגיל, אבל שום דבר אחר לא הצליח (למשל פינג לגוגל). אחרי חצי דקה בערך פתאום התקיעה היתה משתחררת, והכל היה ממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה היא בגלל שהמודם מתפקד גם בתור ראוטר והוא נחנק, אז העברתי את המודם/ראוטר של בזק לתצורת מודם בלבד, וחיברתי ראוטר ישן שהיה לי dlink d…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by TeaTime,

כמה עולה לאחסן שרת בחוות מחשבים (בהנחה שיש לי אחד)? מה הרוחב הפס (לשתי הכיוונים) שמקבלים?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.