עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מה אומרים הוא טוב / בסדר?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Imtheman,

אני מחפש שרות שיאפשר לי לגבות באינטרנט ע"ב יומיומי נפח הגיבוי הוא 300MB וזה צריך להתעדכן כל יום .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by vorlon_,

שלום. אני מעוניין להקים רשת קווית בביתי. האורך הכללי של כל הכבלים שאצטרך להעביר יהיה בסביבות 60-70 מטר. אני לא רוצה לקנות כבלים מוכנים, כי יהיה קצת בעיה להעביר אותם עם הקונקטורים שלהם דרך הקירות לכן חשבתי לקנות חבילה של כבל רשת בלי קונקטורים באורך של 60-70 מטר ולחבר את הקונקטורים בעצמי. רציתי לדעת מה המחיר פחות או יותר של המכשיר שמחבר את הקונקטורים האלה וכמה אמורים לעלות לי הכבלים? כמו כן באיזה סוג של כבל כדאי להשתמש ? האם כבל של 7 גידים כמו של טלפון יספיק? תודה רבה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Levcog,

אם לדוגמא יש לי את מחשבים X, Y וZ מקושרים אחד לשני, והם צריכים להיות מקושרים למחשב נוסף שיהיה מקושר למערכת הכללית. איך אני מקטין את חשיפת המידע ביניהם לרמה הקטנה ביותר? זתומרת שY לא יקבל את כל המידע על X ועל Z וככה גם האחרים.. ציור להמחשה: אני צריך תשובה תאורתית. תודה רבה רבה לעוזרים, אסף

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  5. שלום רב ושבוע טוב לחברי הפורום , 1. נתבקשתי למשימה מסוימת בעבודה שדורשת ממני להתחבר למספר רב של מתגים ונתבים ,ולאחר ההתחברות ,הרצת מספר פקודות . רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לקבל כמות מרובה של כתובות ,או שם הציוד , ולהתחבר אליו בבת-אחת (ואולי אפילו כבר לשים את השם משתמש והסיסמא באופן אוטומטי) ,ואולי אף התוכנה יכולה לעשות יותר מזה ואפילו להקליד את הפקודות הרצויות ? אגב ,גם את מישהו מכיר תוכנה כזו שהיא בתשלום ,זו גם יכולה להיות אופציה . 2. דבר שני ולא קשור כלל לראשון , כיום ,בכדי לבדוק האם יש כתובות פנויות בsubnet המבוקש שלי ,אני משתמש בתוכנת הסריקה SolarWind IP Tracker בכדי לראות האם נעשה שימוש בכתובות , ומשתמש גם בתוכנת FastResolver בכדי לבצע בדיקה מול שרת הDNS…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eladh16,

שלום מזה ip static? יש לי נתב. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Pav3l,

אבא שלי רוצה לעשות רשת אל-חוטית בין שני מחשבים ושזה מה שיש לו כרגע... 2 מודמים ADSL ב- USB. 1 ראוטר. והמתאם האל-חוטי עצמו. הבעיה היא שהוא לא יכול לחבר את הראוטר למודם כי הוא USB ובראוטר יש חיבור של רשת, כיצד אפשר לגרום לזה לפעול? אולי מתאם או משהו? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by master,

שלום אנשים, יש לי בבית שני מחשבים,בשני חדרים שונים המרוחקים בערך 15 מטר אחד מהשני. אף אחד מהם לא בממ"ד או משהו כזה. יש לי מודם רשת ואני רוצה להקים רשת אלחוטית בין שני במחשבים,מה עלי לקנות? האם מודם אלחוטי או ראוטר אלחוטי? האם מספיק רק כרטיס רשת אלחוטי אחד? כלומר המודם או הראוטר יהיו מחוברים למחשב אחד עם כבל ורק במחשב השני יהיה כרטיס רשת אלחוטי? על איזה ציוד אתם ממליצים ומה מחירו? תודה מראש וחג שמח לכולם...

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by shon,

מה עושים חבר'ה? כשאני מוריד קובץ וידאו בקאזה זה פותח חלון של "דרוש רישיון"(באנגלית) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by yoavavr,

עברתי לפני כמה ימים לאיטנרנט 12 מגה של הוט. האינטרנט פועל מדהים מהר כמו שד חוץ מטורנטים שיורדים ממש לאט. גם מטורנטים פרטיים שיש לי שכשהיה לי 1.5 היו יורדים במקסימום עכגשיו יורדים באיזה 5-10 ק"ב לשנייה. הספק שלי הוא 012. יכול להיות שהספק הוא זה שחוסם לי? אם כן על יש איזה ספק שאתם יכולים להמליץ עליו שלא חוסם טורנטים או לפחות לא בצורה כזאת מוגזמת?

• 23 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי בPS3, רכשתי עבורה ראוטר אלחוטי כדי שאוכל להתחבר בה לרשת, הראוטר הוא ראוטר של D-LINK, דגם DIR 300. התשתית שלי היא HOT והספקית היא נטויזן, הגדרתי בראוטר חייגן L2TP, הכל עובד ומתחבר, הPS3 מתחברת לרשת גם היא בלי בעיות, הבעיה היחידה היא שמאז השינוי אני פשוט לא מצליח לעבור את ה100KB במחשב משום מקור הורדה (יש לי חיבור 5BM), מה יכולה להיות הבעיה? :-\

12. שלום.. מה שלומכם? יש לי שלושה מחשבים בבית אחד עובד על WIN95 אחד על XP ואחד על ME ב XP יש לי ADSL עכשיו אני רוצה לחבר בין שלושת המחשבים ברשת + ADSL עכשיו חשוב לי שה ADSL יהיה דרך חומרה ולא תוכנה כמו PROXY (כדי שלא יהיו לי בעיות עם FTP או ICQ וכאלה... עכשיו הציוד שיש לי הוא שלושה כרטיסי רשת 10/100 ראוטר(שמותאם ל ADSL ) והאב(5 PORT 10/100) של LINKSYS עכשיו איך אני עושה את החיבור? והאם אני צריך עוד משהו? אני יודע שזה לא בדיוק השאלה הכי קלה אבל אני מאוד מקווה שתעזרו לי תודה... ביי

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by tal_levi1000,

אני מעוניין להקים שרת FTP משלי מה אני צריך בדיוק? כלמור איזה חומרה? איזה חיבור אינטרנט? כל הדברים האלה תודה מראש לעודרים טל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by devilh,

אני לא מצליח להבין(וחיפשתי כבר בגוגל ) מה ההבדל(אם יש)- אני מבין שה- simultaneous dual band היה קודם - האם AC זה אותו דבר רק ממוסד בתקן? התפתחות? האם AC הוא בכלל simultaneous ? תודה

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  15. שלום רב, אתמול עברנו מהתשתית של הכבלים לזו של בזק, יש פריסה של NGN ואנחנו במהירות 4M בספיד-טסט אנחנו מקבלים שיש לנו את הקצב הורדה/העלאה הדרוש, אבל מאז המעבר כאשר אנחנו מורידים באמצעות טורנטים (מטורנטליצ') ההעלאה סבבה, אבל ההורדה לא מתרוממת - כל טורנט מתחבר לגג שלושה סידרים בו זמנית ( בדקתי טורנטים שהורדתי באותו היום בתשתית כבלים והם ירדו על המקסימום, כאלה עם מעל 1000 סידרים ואיזה 200 ליצ'רים) , זה נראה לי לא תקין. קיבלנו מודם rotal 1320a ואנחנו משתמשים בראוטר airport של apple מישהו יודע היכן הבעיה (אגב, לא החלפנו ספק, היינו ונשארנו עם בזק בינ"ל כך שאני לא מאמינה שזו חסימה מכוונת) תודה! נופר

16. אני מתכנן לעבור מ-ADSL לכבלים. הספק שלי הוא ברק. ברצוני לדעת, האם עלי להודיע לספק האינטרנט על המעבר, או שאוכל להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא תוך שנוי VPN אצלי. בנוסף, במידה ואודיע לספק, האם אוכל להמשיך להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא, כשאני נמצא בבית הורי, שם יש ADSL? תודה רבה

17. Started by elad_rabi,

הקמתי בבית שרת ווינדוס 2003 מוגדר עליו שרת DNS DHCP DC וRAS (Routing and Remote Access אני רוצה להרים תקשרות VPN בין מחשב לשרת. למחשב כתובת IP 10.0.0.3 לשרת יש שני כרטיסי רשת ומוגדר על על הכרטיס רשת הראשי את פילטרים שצריכים כדי להרים תקשרות VPN (IP 100.0.0.100) יש PING בין השניים.. יש לי בעיה עם הכניסה ז"א עם Authentication אני לא יודע אם אני מגדיר את הPOLICY נכון... מישהו מכיר את הנושא ויכול להדריך אותי?... בתודה, אלעד

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  18. Started by of1978,

יש ברשותי ראוטר של COMPEX 27G שיש לו יציאת USB לחיבור מדפסת או כונן קשיח. האם כל מדפסת עם חיבור USB תתאים לי או שהמדפסת צריכה לכלול תמיכה מיוחדת בחיבור ליציאת USB בראוטר...? בפורום אחר אמרו שיש עם זה בעיות... אני לא רוצה לקנות מדפסת ואז להתאכזב...

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש מודם שן כחולה לפאלם.... כלומר אתה מחבר אותו לאינטרנט וזה מוציא לך אותו בשן כחולה לפאלם... ד"א זה אינטרנט מהיר תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  20. Started by Neus,

אז ככה חברים, ברצוני לגלות מה היא סיסמאת הWEP של הרשת הביתית שלי(שכחתי אותה, או שבכלל אף פעם לא ידעתי אותה, משום שלא אני הגדרתי אותה ) ועל מנת להיכנס לממשק אני מקליד את הכתובת הבאה 192.168.2.1 ואז admin 1234 ושום דבר לא קורה, הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא עוד פעם :s05:.. אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה המטרידה הזאת

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by avshalom81,

שלום אני כרגע לקראת הזמנת מחשב על פי מפרט אישי ורציתי לדעת אם אפשר להוסיף למחשב wifi בדיוק כמו בנייד , אם כן אשמח אם מישהו יראה לי איפה זה נמתא באתר הזה http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של Linksys שמשתף את האינטרנט (דרך מודם כבלים) - הראוטר כולל Switch וכן תמיכה בהתקנים אלחוטיים (G) מחשב אחד (WindowsXP) מחובר דרך ה- Switch של הראוטר והשני הינו מחשב נייד שמתחבר בצורה אלחוטית. על מנת ליצור רשת המחשבים צריכים לשבת באותו Workgroup אך הבעיה היא שהמחשב הנייד הוא מחשב מהעבודה שצריך לעבוד גם בעבודה ושם יש לו Domain ! מה אני צריך לעשות על מנת ליצור רשת ביתית לשיתוף קבצים ומדפסות מבלי שכל פעם שאני מגיע מהעבודה לשנות מ- Domain ל- Workgroup וההיפך... ???? תודה מראש על כל רעיון, גיא.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  23. שאלה : אני רוצה לעבור מחיבור כבלים ל ADSL .. רציתי לדעת מה צריך לעשות להתקשר לספק 012 להגיד להם שאני רוצה לעבור... ואני בהתחייבות אצלהם...רציתי לדעת אם אני ישנה מסלול לADSL ההתחיבות מופרת וצריך לשלם כנס.... ומ HOT אני רוצה להתנתק ואני התחייבתי אליהם לשנה !! מה הכנסססססס שאני ידע מחר מה לדבר איתם בטלפון .. הסיבה שאני עובר היא התשתית של הכבלים על הפנים !! בגללה אני עובר !! יש לנו בבית כבלים ישנים ותבל רוצים להחליף לחדשים אבל לשים לנו כבלים על הקירות כמו איזה מחסןןןןןן ובגלל שהתשתית על הפנים האיטנרנט פתאום מתנת'ק!! אמרו לי שהתדר שעובר בכבלים נמוך וצריך להחליף אותם !! וכך גם אני לא יכול לחבר תראוטר שהתדר לפצל תאיטנרט ל4 מחשבים לא מספיק.....שאני מחבר אותו האינטרנט איטי מאוד ח…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. Started by nim901,

כשאני מחבר תראוטר למחשב אין התקשרות בינהים ז"א כשאני עושה run - cmd - ipconfig אני מקבל Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Autoconfiguration IP Address. . . : 0.0.0.0 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . : אז בדקתי בהגדרות TCP IP של הכרטיס רשת והיה מסומן שם שהוא יקבל אוטומטי (כמו שצריך ...) וגם לא עזר. חיברתי את המודם לבד למחשב שלי וזה כן עבד אז למה עם הראוטר זה לא עובד לי? (בשאר המחשבים יש אינטרנט)

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  25. באיזה מדינה בעולם יש את האינטרנט הכי מהיר שיש?(מהירות העלה והורדה)

• 4 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.