עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני ממש לא מבין בנושא, יש לי ראוטר "נט לינק" שקניתי מ"בזק בינלאומי" כשעשיתי רשת, הוא יכול לשמש כרשת אלחותית אבל אני משתמש בו ועושה רשת דרך קוי החשמל.... אני מעוניין לפתוח את הפורטים שלו בשביל לאפשר לאי מיול מזהה גבוה.... מה הסכנה? איך עושים את זה? האם זה בכלל נכון שהוא חוסם לי פורטים?......

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  2. שלום, יש לי רשת בבית שמורכבת ממודם אזטק 600E שמחובר לראוטר אלחוטי D-Link DI-524. לאחר החיבור האינטרנט נהפך איטי פתאום, ואין לי מושג למה (אני מחובר ישירות דרך כבל, למרות שגם האלחוטיים לא עובדים טוב). כמו כן, רציתי לדעת איך ניתן לחלק את רוחב הפס בין משתמשי הרשת.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  3. Started by WaRez.,

אוקיי היום אני בבעיה. יש לי 4 מחשבים בבית, שמחוברים לROUTER של LEVEL ONE.. עכשיו הROUTER חוסם המון המון דברים, כמו פורטים של אימיול, משחקים והמון תוכנות. עכשיו אפשר לפתוח את הדרך הROUTER, אבל זה פשוט לא משפיע, ואני עדיין לא יכול לשחק. חשבתי שאני יעשה עוד מודם, אבל כל ספקי האינטרנט + הוט רוצים עוד המון כסף מעבר למה שיש לנו עכשיו אז חשבתי פשוט לקנות ROUTER אחר, עם FIREWALL, אבל ניתן לביטול, שלא יחסום פורטים ודברים כאלו ושיהיה פשוט לשימוש. העלויות של מודמים לפי הוט - 29 שקל ל750 מגה ו39 ל1.5 מגה. זה לא כולל את ה50 שקל של אינטרנט זהב לכל מודם... זה יוצא יקרר ולא ממש בא לי לשלם. אז תמליצו לי על פתרונות או פשוט ROUTERS .. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  4. שלום התקשרו אלי מ012 שאלו אותי אם אני רוצה לשדרג את המהירות שלי כרגע אני גולש 1.5\150 (הפוך) עכשיו הם שאלו אותי מה אני רוצה 1.5Mb/256Kb במחיר של 94 ¤ לחודש 1.5Mb/512Kb במחיר של 115 ¤ לחודש 3Mb/278Kb במחיר של 148 ¤ לחודש ואני לא יודע מה לרכוש בבקשה תעזרו לו הקו יהיה מחובר כניראה ל2 מחשבים שכרגע הוא מחובר 2 מחשבים בבקשה כמה שיותר מהר כי הנציג אמור להתקשר כל רגע

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by WhiteLen,

היי, אתמול היתה לי בעיה באינטרנט והתקשרתי לתמיכה. הטכנאי הסביר לי להכנס למודם שלי ולשנות כמה שורות מ RELAY_PPP1 ל PPPOE אחרי זה הוא הסביר לי איך ליצור חיגן חדש שמתחבר ישירות לאינטרנט ולא דרך VPN. מישהו יכול להסביר לי מה הוא שינה והאם יש הבדל בין שתי השיטות? ( יתרונות / חסרונות ) תודה

• 3 תגובות
    • 11.5k צפיות
  6. Started by Tabasco,

קנו לי כבל רשת, וניסיתי לחבר אותו בין שני המחשבים, עכשיו במחשב החדש זה התחבר בלי בעיות אבל במחשב השני זה לא התחבר, החור במארז קטן מידי ואין לי אינטרנט בשני המחשבים כבר כמה שבועות. אממ יכול להיות שזאת בעיה במארז? אולי הוא ישן מידי ואז היו חיבורים שונים? לפי מה שאני יודע יש לי כבל רשת מוצלב, אולי יש סוג אחר עם ראש יותק קטן שיתאים? תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by roniok,

שלום. אני כבר חיפשתי ולא מצאתי מדריך כיצד להפוך את המודם שלי לראוטר. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או להסביר לי כיצד עושים זאת זה יתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  8. יש לי ראוטר של checkpoint safe@office ואני מוצא כלום על פתיחת פורטים לאימיול בבקשה מי שיש לו פורטים שיביא לי כי אני עובד עצות :'(

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  9. יש לי אינטרנט עם רשת אלחוטית, עכשיו קניתי מחשב ואני צריך לחבר אותו לרשת, אצלי הרשת ( אם אני לא תועה קוראים לי המארח, לא להרוג אותי אם אני טועה ). עכשיו יש לי בעיה, אני לא יודע לבד לעדכן את האינטרנט וכל מה שצריך כדי שהאינטרנט יפעל, השאלה שלי היא, האם אני יכול לעשות את זה עם תמיכה טלפונית או חייב שיבוא מישהו לבית שלי שיסדר לי את זה? תודה רבה לכם .

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  10. Started by ex_,

היי סיימתי עם ההתחייבות עם בזק ואני מחפש לשדרג... (הת'רד עבר עריכה אבקש להתייחס לפוסט הראשון.תודה.) לכל שחקני מולטי ברשת שגולשים דרך הכבלים בחבילה רגילה(לא גיימר) 1.5/256 אתם מרוצים מהפינגים? gunz bf2 tm farcry וכו'

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI במחשב של TRENDNET. חיבור האינטרנט במשחב משותף. האם ניתן ליצור ACCESS POINT עם כרטיס רשת כדי שרכיבים כמו פוקט/פלייסטיישן וכו' יתחברו אליו? אם כן, איך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. Started by ras81,

שלום שידרגתי את החבילה שלי ל3MB (מ1.5) איך אני יכול לבדוק שבאמת שידרגו לי אותה? כי זה נראה לי אותה מהירות ? בהורדה של קובץ זה מראה לי 200+/- תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. תודה למשתתפים!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. http://img120.imageshack.us/my.php?image=13bm.jpg מה כל חיבור משמש???

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by bbnbbn,

היי, רציתי לברר איתכם מה המהירות של ההורדות שלכם בקצבי אינטרנט שונים שכל אחד ירשום פה את הספקית, מהירות חבילה ואת המהירות עצמה שהוא מוריד באמת מהאינטרנט בשרתים ישראלים ומשרתים מחו"ל. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  16. שלום.. אני מחבור לאינטרנט בחיבור קבוע בכבלים,ככה שיש לי IP קבוע המודם מחובר להאב ושני מחשבים להאב ,כאשר כל מחשב מקבל כתובת IP חיצונית שונה,עד פה הכל בסדר והכל עבד ועובד. עכשיו אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי מדגם DLINK DI-524 שיתן לי גם אינרננט אלחוטי. הבעיה,כשאני מחבר את הראוטר למודם הראוטר יוצר לי רשת דרכו ונותן לכל מחשב כתובת פנימית. אני רוצה שלמחשבים החוטיים יהיה IP חיצוני שונה ושישארו באותו חיבור כמו שהם עכשיו ולאל חוטי לא אכפת לי שיקבלו כתובות פנימיות מהראוטר. אפשרי לסדר את הענין?? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה לעשות לי רשת ביתית (רק לכמה שבועות)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני עכשיו משדרג את האינטרנט שלי מ1.5/128 ל3/150 במחיר של 140 (כולל תשתית)... בשאלה היא אם להישאר עם הספקית שלי או לא...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. התקנתי במחשב שני בבית נטלימיטר כי שכהעלו הפינג שלי עלה מן הסתם השאלה שלי כמה לכוון בתוכנה במחשב השני את ההעלאה ? מכמה קיי זה כבר ישפיע ויקפיץ לי את הפינג במשחקי הרשת ? 3..4...5...K ? תודה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  20. אני רוצה לקנות את הנתב הבא האם הוא טוב כדאי ? האם כדאי לקנות אחר של טכנולוגיית ה MIMO? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  21. Started by WaRez.,

שנים אני מנסה ולא מצליח.. הוא תמיד חוסם לי דברים וזה ממש מעצבן.. הROUTER שלי הוא FBR-1418TX של LEVEL ONE.. אגב, הDMZ זה הFIREWALL? תמונות של הROUTER.. זה מראה שם את כל האפשרויות כמעט http://img206.imageshack.us/img206/7180/aaa57wk.jpg http://img206.imageshack.us/img206/6559/aaa4bg.jpg

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  22. Started by y42r,

יש לי רשת אלחוטית ביתית. מחשב שולחני (מחובר עם כבל לנתב) מריץ חלונות 2000. 3 מחשבים נוספים מריצים חלונות XP (מחוברים עם כ. רשת אלחוטי). אני משתף תקיה/מדפסת בשולחני וכשאני מנסה להתחבר אליה ממחשב אחר אני נדרש להקיש סיסמא. מבקש עזרה להגדיר נכון את הדברים על מנת שאוכל לשתף משאבים ללא סיסמאות. תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by momi2004,

אני מעוניין להחליף את המודם הפנימי שלי של ITEX למודם אחר בחיבור USB או רשת, עם עדיפות לרשת כדי למנוע מראש בעיות תאימות לויסטה. האם יש מודם מומלץ ל ADSL שכדאי לבקש מבזק? האם כדאי ללכת על מודם או שעדיף הראוטרים שלהם, למרות שאני לא זקוק ליכולות של רשת בשלב הזה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lmlm,

האינטרנט שלי נהיה להיות איטי יותר ומוריד פחות מ 60KB לשניה. עכשיו יש לי ראוטר לשלושה מחשבים. סגרתי 1 והשני פועל לו משחק רשת. התקשרתי לבזק ואמרו לי שהראוטר משתמש ברוחב פס או מוריד -קיצר בלבלו לי את השכל ואמרו שצריך את המודם שלהם כדי להוריד יותר. מה לעשות? לפני שאני חוזר למודם של בזק. (יש לי 1.5MB ומהירות העלאה 190KB ,אם שלושת המחשבים משתמשים באינטרנט זה 60KB ואם שנים אז 80.) שכחתי לכתוב שגם הגלישה באינטרנט איטית יותר

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  25. שלום. עשיתי כמה שינויים ברשת הביתית שלי לא מזמן. היה לי שני מחשבים: אחד השרת, שהיה מחובר אליו מודם והשני היה מחובר אליו והיה מקבל ממנו את האינטרנט. אבל המחשב שהיה מחובר לשרת היה צריך שהשרת יהיה דלוק בשביל לקבל את האינטרנט (אגב השרת מתחבר לאינטנט דרך חייגן). חוץ' מאינטרנט הייתה גם גישה לתיקיית שיטוף שיש בכל מחשב (ז"א הייתי יכול להעביר קבצים ממחשב אחד לשני). בעקבות כל זה קניתי סוויץ'. עכשיו המודם ושני המחשבים מחוברים לסוויץ', ואני יכול להתחבר דרך חייגן בכל מחשב, כלומר אני מחייג בו זמנית בשני המחשבים ואז יש לי גישה לאינטרנט. אבל עם כל זה אין לי גישה לתיקיית שיתוף, ז"א אני מקבל הודעת שגיעה שהוא לא מצא את תקיית השיתוף ברשת (גם ממחשב ראשון וגם ממחשב שני)(הדרך היחידה לראות את ת…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.