עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by moses,

נכנסתי ל-10.0.0.138 ולא הבנתי מה צריך לעשות שם כדי לעדכן את המודם... ודבר שני, מה יעזור לעדכן את המודם? תודה מראש! ;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. חברת FAST עדכנה את המחירים שלה לכל המהיריות רק ב 15 ש"ח וללא מגבלת תעבורה!:מבצעים[table][tr][td]חבילה[/td][td]העלאה[/td][td]מחיר חודשי[/td][/tr][tr][td]2.5[/td][td]0.25[/td][td]10 ש"ח[/td][/tr][tr][td]5[/td][td]0.5[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]12[/td][td]1[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]30[/td][td]1.5[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]100[/td][td]2[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][/table]בכפוף לתקנוןשווה לעבור ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by chenrp,

שלום לכולם. לכל מי שחשש לרכוש את הנתב של TP-LINK הזה: http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=418196 עכשיו את אותו הנתב אך עם קושחה החדש יש לו QOS. אומנם יש ראוטרים טובים ממנו בשוק, אך רציתי לעדכן אתכם כי עכשיו הוא תומך ב QOS. תודה. עריכה: העדכון יהיה רק ברוטרים בעלי חומרה V7.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Inter,

שלום, לפני כמה ימים בשל בעיות רבות בכל נושא התקשורת האלחוטית ויציבות ראוטר edimax br6504n החלטתי שאני מעדכן קושחה, לאחר שבדקתי גיליתי שהיו בעיות מראש עם חלק מאפשרויות השימוש בתקן N ובוצעו הגבלות ע"י פיקוק שנדרשו התקנה של קושחה מאתרם ולאחר מכן מאתר החברה... לאחר ביצוע העדכון (הכל בוצע כנדרש) הקושחה החלה את עבודתה בצורה מסודרת ולאחר מספר רגעים בהם הטענתי מחדש את ההגדרות הקודמות שהיו לי הראוטר איבד כל קשר... כשאר אני בודק מה הנתונים שאני מקבל ממנו הוא מציג לי כתובת אייפי 169.254.122.199 כמו שאתם רואים היא CLASS B, ושונה לחלוטין מכל ההגדות שאמורות להיות עם עדכון הקושחה, בנוסף לכך אין לי כלל קשר אליו מלבד כתובת האייפי שהוא מעניק לי ואין לי כתובת DG לגשת אליה. למישהו יש רעי…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. ברשותי יש נתב Siemens ADSL SL2-141 (מהאלה הגרועים שבזק מחלקת והוא בעצם של dynalink בכלל) שלפעמים מחליט שהספיק לו ואז האינטרנט מפסיק לעבוד בדר"כ מספיק לכבות אותו למספר שניות ואז להדליק ואז הוא שוב עובד, אבל גם זה מעצבן בכל אופן, זכור לי שקראתי איפשהו שעדכון קושחה יכול לפתור כמה מהבעיות שלו, ורציתי לדעת האם מישהו עדכן את הקושחה של הנתב שלו, והאם הוא יכול לשלוח לי את הקובץ? וכן האם מישהו נתקל בבעיות דומות עם הנתב הזה והאם עדכון קושחה עזר לו? הגירסא של הקושחה הנוכחית שיש לי היא: 3.02.02.08b_A2pB020a.d17f תודה...

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by pure perfection,

מה המצב ?? מישהו יודע מה הדגם המדוייק של המודם הזה DGN2200V2 זה לא שם הדגם המדוייק שלו זה השם שבזק נתנו לו , חוץ מזה האם יש עדכון קושחה חדש ?? תודה

• 1 תגובה
    • 7.1k צפיות
  7. Started by weinman,

עדכון מודל ברשותי מודם/ראוטר מדגם RTA1025W שנרכש מבזק ככל הנראה המודם אינו תקין (לאחר בדיקת טכני ושירות לקוחות) בזק מתנערים מאחריות ולא מוכנים להחליף בתירוצים שונים שמשמעותם "תשלם עוד כסף" לפני שאני אשקול רכישת מודם/ראוטר חדש, לא דרכם, אני רוצה לנסות לעדכן את הקושחה עפ"י אתר היצרן http://www.dynalink.co.nz/asset-listings/firmware-listing?firmware_id=18165 קיים עדכון קושחה חדש עם אופציה עבור השוק לניו-זילנד או עשוק באוסטרליה האם ידוע למי מבאי הפורום האם אחת מהקושחות הללו תתאים גם לתשתית הישראלית? והאם וכיצד אפשר לגבות את הקושחה הקיימת במכשיר שלי תודה עמיר

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by behagai,

שלום לידענים המשובחים של הפורום, בעצתכם (מי מכם שענה בזמנו), רכשתי את הראוטר TP-Link WR1043ND שהגיע כרגע לידי. גירסאת הקושחה שברשותי (טרם בדקתי אם יש אחת מעודכנת יותר) היא 3.12.2. לפי המדריך של נט צ'יף (שהיה מעולה ומאיר עיניים) הוא ממליץ להחליף את הקושחה לקושחת DD_WRT וזאת על בסיס הקושחה שהוא בדק עת כתיבת השורות (מתישהו ב- 2010) שהיא גרסא 3.11X. מעבר לעניין ששינוי קושחה זה עלול לבטל אחריות (לא משהו באמת מטריד), האם כדאי שאחליף את הקושחה? אציין רק כי לי חשוב הביצועים האיכותיים בלבד ושאר הדברים (כגון שליטה זו או אחרת בתשתית) פחות חשובה לי, מה גם שמרושם ראשוני הקושחה המקורית נראית די טובה. אשמח לחוות דעת טובה (= מנומקת ככל הניתן...) שתעזור לי להחליט בחוכמה. ובמאמר מוסגר…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מנסה לעדכן את הקושחה של Edimax br-6424n. הגרסא שיש עכשיו היא 1.21 הגרסא באתר של אדימקס 1.56 הורדתי את קובץ ה-bin מהאתר, אבל כשאני מנסה לעדכן זה אומר לי Invalid file format. יש למישהו מושג? עריכה: חיפשתי באתר של פיקוק, אבל אין שם עדכון קושחה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by asaf556,

רציתי לדעת אם יש עדכון קושחה לנתב level one wbr-3406tx אם כן אשמח לקישור והוראות התקנה תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by Shasoosh,

היי, רכשתי את הנתב הנ"ל (DIR-825ACG1) ואני מעוניין לעדכן לו את הקושחה. ניסיתי לחפש ברשת אבל הקושחה העדכנית היחידה שמצאתי לגירסא שלי (G) היא מהאתר הישראלי של D-Link מקישור שמפנה לדרופבוקס. 2018.02.12-18.39_DIR_825AC_G1A_ISR_1.0.1_release https://www.support.dlink.co.il/dir-825ac מישהו התנסה עם הקושחה הזאת? מתלבט אם להתקין היות ואין לי את הקובץ של הקושחה המקורית.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Yehudaa,

יש לי את הנתב הנ"ל הוא HW ver:3.0 עכשיו באתר הרשמי של Level One יש עדכון קושחא לגירסת חומרה 4 או 5 ואין לגירסת חומרה 3 כמו שיש לי . לפי דעתכם אם אעדכן בכל זאת לפירמוויר גירסת חומרה 4 או 5 יש סכנה בהשבתת הנתב ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by smounche,

היי, יש לי בבית את הראוטר של בזק - dgn2200v2 כיום הוא משמש לי כבריגד' (bridg) בלבד, הקושחה שהוא מגיע איתה זה על הפנים !!! אז ככה - אחרי שחפרתי שעה ומשהו באינטרנט הגעתי לאתר הזה - http://wiki.openwrt.org/toh/netgear/dgn2200v2 אז לראוטר הזה - הציפ' שלו זה על בסיס - BCM63281 אני רוצה לעשות לו עדכון - ל dd-wrt. \ openWRT - או כל דבר אחר. אני לא מעוניין להשתמש בו כמודם ADSL. רק כראוטר פשוט. אני לא יודע איזה גרסה תתאים לי. כאן זה לצורך העניין כל הגרסאות שמובבסות על השבב - BCM63281 https://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/brcm63xx/generic/ מה אתם אומרים? חייב להעיף את הגרסה המגעילה הזאת של בזק!

• 6 תגובות
    • 11.1k צפיות
  14. 1. עדכון קושחה כרגע על קושחה מקורית v1.01.04 מישהו עדכן את הקושחה לראוטר הזה? הגרסה שהאחרונה שמצאתי היא v1.02.15 עבור DG834Nv1 והדגם של בזק הוא DG834NU, כך שלא בטוח אם הוא מתאים. http://support.netgear.com/app/products/model/a_id/2331 2. מהירות תקשורת איטית מאד ברשת הביתית -הראוטר מוגדר על מהירות 270Mb -מחשב אחד מחובר קווי, OS Win7, כרטיס רשת Giga -מחשב שני, נייד R52מע' הפ' Win7, כרטיס רשת Intel PRO/Wireless 2200BG מהירות העברת מידע בין המחשבים עומד על בערך 1.6MB/s נראה לי שהבעיה כנראה קשורה לדרייבר של הכרטיס האלחוטי (באתר של אינטל מצוין שהוא אינו תומך בווינ' 7) חשבתי על עדכון הקושחה , אם זה מגיע מכיוון הראטור. איפה הבעיה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Cheif,

אחרי המתנה ארוכה יצא לנתב ה-N המשולב של בזק (ה-DSL-2760U של DLINK) עדכון קושחה. גרסת העדכון היא 2.26 והיא נמצאת כאן -- http://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx. מי שרוצה LINK ישיר להורדה -- http://www.bezeq.co.il/Documents/דרייברים/DSL-2760U-BN_2.26_12282009_cfe_fs_kernel עדכון זה צריך לשפר את הבעיות בהן נתקלו המשתמשים בנתב הזה.

• 6 תגובות
    • 23.4k צפיות
  16. Started by ido135,

חיפשתי באתר של בזק בינלאומי עדכון קושחה לראוטר הזה ולא מצאתי היכן משיגים?

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  17. לאחרונה התחברתי דרך ה Privatebox של בזק בינלאומי. למי שלא יודע, ה Privatebox מאפשר בנוסף להיותו מודם ADSL וראוטר גם שיחות טלפון על גבי תשתית האינטרנט. הממשק הפשוט ב Privatebox אינו מאפשר תזמוני גלישה לפי כתובות MAC של המשתמשים ברשת הביתית, כלי שעזר לי לסגור את האינטרנט לילדי אחרי שעה מסוימת בערב ולהשאירו פתוח לי ולאשתי. אופציה זו קיימת ברוב הראוטרים שאני מכיר, linksys וכמובן הראוטר של בזק ה 2760U. לפתרון הבעיה נעזרתי במאמרו של chief, בו הגדרתי את ה 2760 כספק הרשת הביתית וה Privatebox כנקודת הגישה לאינטרנט המחוברת בצורה חוטית אל ה 2760. ה 2760 אכן נותן שירותי רשת ואינטרנט בצורה קוית ואלחוטית אולם לא הצלחתי לכוון בו את התאריך והשעה, מאחר ולהבנתי הוא יתעדכן בהם רק אם יחובר ד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בהמשך לבעיה שהועלתה בפורום בשרשור קודם על ידי splashy ביצענו את השינוי המבוקש ומחר נשחרר קושחה חדשה ל- DIR-655 בה ניתן להתחבר ל- L2TP גם באמצעות כתובית שמית (FQDN) את הקושחה ניתן יהיה להוריד דרך האתר שלנו www.dlink.co.il משרת ה- FTP גרסת הקושחה: 1.34WWB15Beta קישור מדוייק לספרייה: http://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-655/Firmware/ נשמח לקבל feedback ממשתמשים המחוברים בחייגן L2TP דרך המוצר הזה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אתמול התקשרתי ל014 לחדש חבילה ואמרו לי שאי אפשר לעשות לי מחיר טוב בלי שידרוג אז מכרו לי 20 מגה באיזה 240 שקל כולל תשתית וגיימר בלי התחיבות. בשביל ה20 מגה צריך לשדרג לVDSL וחשבתי שאפשר להינות מהשיפור קטן בפינג . אני התקשרתי כבר לכמה חנויות בזק ולכולם יש את הnetgear ששמעתי שהוא בעיתי. כבר חשבתי להתקשר לבאר שבע או ירושליים. עם פינג זהה למה שיש לי עכשיו אני יכול לחיות אבל חוסר יציבות זה בעיה אחרת. יש למישהו את הנתב VVG2000 netgear שיכול לשפוך קצת אור על הנושא? אני גם ככה לא צריך את הגיימר כלכך ואני יכול לרדת בשקט ל10 מגה ואם 014 לא ירצו אותי כנראה שהגיע הזמן לנסות ספקיות אחרות... בחנות בזק אמרו לי שאני יכול לקחת אותו לניסיון וכשהnetgear יגיע משהו אחר אני יכול להחליף אותו. זה…

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. חברת Sec Consult פרסמה לפני מספר ימים מידע על פירצת אבטחה חדשה במנגנון ה NetUSB של הרבה מאוד ראוטרים. מנגון הNetUSB מאשר חיבור אל התקני USB על גבי הרשת ("USB over IP"). המנגנון בד"כ מאופשר כברירת מחדל ובחלק מהמקרים אינו ניתן לכיבוי מלא גם אם לא משתמשים בו. הפריצה מאפשרת buffer overflow attack אשר במקרה הטוב יכולה לגרום לקריסת הראוטר, ובמקרה הרע להרצת קוד זדוני. בין יצרניות הראוטרים שזוהו כמטרות פוטנציאליות נמצאות חברות כגון d-link, tp-link, netgear, zyxel אשר מוצריהן מאוד נפוצים בארץ. חברת TP-Link כבר הוציאה מספר firmwares אשר כוללות תיקון לבעיה (למשל עבור הw9980 שדי פופולארי פה). חברות אחרות עדין לא פרסמו תיקונים. לאנשים שמעוניינים לנסות לצמצם את חלון ההזדמנויות, מומלץ …

• 46 תגובות
    • 14.1k צפיות
  21. Started by izikd,

לפני כחודש רכשתי כרטיסי רשת אלחוטיים של level1 ואדימקס, וכמו כן ראוטר אלחוטי של level1. המחשבים האלחוטיים מוקמו כ-10 מטרים מהראוטר, וכפי הנראה לי ללא יותר מדי מכשולים בדרך. התקנתי את הדריברים שסופקו לי בדיסקי ההתקנה שבאו עם הכרטיסי רשת, ולהפתעתי הרבה הקליטה הייתה 30% בלבד. טוב, אמרתי לעצמי שאין מה לעשות, ניסיתי לכוון קצת ערוצים, לבנות אנטנות מאולטרות, ובעיקר האשמתי את קירות הבטון. היום, לא יודע למה, אבל צץ לי הרעיון לבדוק האם קיימים עדכוני דרייברים לכרטיסי רשת. רעיון זה צץ לי בעיקר בגלל שהדרייברים שהיו בדיסק ההתקנה הם של level1/edimax עצמם, ואילו באתר יצרנית ה chipset, שהיא RaLink זכרתי שראיתי גם דרייברים לכל הכרטיסי רשת שמבוססים עליהם. טוב, אז הורדתי והתקנתי את הדרייברים…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. שלום רב, שאלה לי אל המומחים בפורום לאחר ויכוח שהיה לי בנושא עם חבר. אני מחובר לבזק בינלאומי ועובד כרגע עם חייגן (דרך הוט, חיבור 1.5 ללא ראוטר, ז"א המחשב הנייח מחובר דיירקט למודם). חבר שלי טוען שהחייגן רק מאיט את קצב התעבורה שלי היות והתקשורת שלי עוברת דרך עוד רכיב. האם הוא צודק? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. ד"א אני לא מחובר לאף תכנית גיימרים או משהו דומה. אם מישהו יודע מה טווח ה- IP של התכנית הזאת אני אשמח לדעת והאם היא באמת מועילה לגלישה ולמהירות. תודה ויום מצויין לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם! לאחר שאני מחובר כבר כמה שנים טובות לADSL וממש לא מרוצה לאחר שהייתי בכל החברות! אני עובר לכבלים גם בגלל מהירות ה UL הגבוהה יחסית. יש לי 2 שאלות: 1.האם אני עושה אינטרנט בכבלים האם אני חייב להתקין גם TV שלהם?ואם יש לי YES זה מפריע? 2.לאיזה ספקית הייתם ממליצים לי להתחבר? תודה מראש נועם

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by netanel38121,

שלום יש לי אינטרנט 5MB אצל הספקית בזק בנלאומי ותשתית כבלים. השאלה שלי פשוטה ביותר. האם עצם העובדה שיש לי תשתית כבלים גם של הטלוויזיה וגם של האינטרנט. זה אומר שאם לשכנים שלי יש (אפילו רק כבלים הוט של הטלוויזה בלי אינטרנט) גם אז אני מתחלק איתם וזו יכולה להיות הסיבה לפינגים גבוהים? בדרך כלל יש לי פינגים ממש נמוכים לחול. כמעט רוב הזמן אבל רק בשבת וביום אחד פתאום באמצע השבוע יום שלם אני סובל מזה כמו כן אני יודע שזה לא מאצלי (זה משהו שקשור לתשתית שלהם נראה לי) גם היו אצלי טכנאים על ימין ועל שמאל מכל הסוגים שרק יש החליפו לי כבר 8 פעמים אם לא יותר את המודם. וכולנו הגענו ביחד בשיחת ועידה עם הכבלים והספק למסקנה אחת ברורה שללא ספק זה תקלה מהתשתית= כבלים. עקרונית אני יודע ששום טלפון …

25. Started by HORADRiM,

מכיוון שאני כרגע בשלבים של החלפת ISP - מאוד מעצבנת אותי חוסר השקיפות הטכנית של ספקיות האינטרנט (למרות שאני מבין ששקיפות נוגדת את האינטרסים שלהן). לכן חשבתי לפתוח שרשור לריכוז מידע עפ"י נסיון של חברי הפורום בנושאים כמו: - בעיות רוחב פס לחו"ל - חסימת פורטים - הגדרות Quality of Service על שירותים שונים - שימוש באותם קווי אינטרנט לחו"ל כדי לספק שירותי טלפוניה ב-VoIP מכיוון שכל המידע הנ"ל אינו מפורסם לציבור ע"י ספקיות האינטרנט, האפשרות היחידה לגלות את הדברים האלה היא רק עפ"י נסיון והסקת מסקנות - וכאן כל אחד מכם יכול לתרום. אם השרשור יצליח הוא יעזור לכולנו - בבקשה המנעו מספאם ומהבעת דיעות לא ענייניות שסותרות את חוקי הפורום. ------------------------------------------------ אני א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים