עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב, אני כרגע מנוי להוט, שוקל לעבור לבזק עקב הצעה משתלמת מסלקום שמשתמשת בתשתית של בזק. התשתית של הוט באיזור שלי יציבה, איזור בת-ים. תקלות הן נדירות מאד. האם אוכל לצפות לאותה רמה של יציבות בתשתית של בזק? היכן אני יכול לקבל מידע לגבי רמת התשתית של בזק באיזור שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  2. Started by 1nstall,

היי ריציתי לבדוק משהו באינטרנט ולא היה לי כח להדליק את המחשב, אז הלכתי למחשב הנייד של אמי, באתי להיכנס לאינטרנט (אאוטלוק ואקספלורר) והוא אומר לי שחסר קובץ CMD ניכנתי ל"הפעלה" כתבתי CMD והוא לא מצא את הקובץ הזה מישהו יודע מה הבעיה\ ואיך פותרים אותה? :s05: תודה מראש Install

3. התחברתי ל netvision ולפני זה היתי מחובר ל aquanet עכשיו היתנתקתי מהם וקניתי מהם את המודם שהם נתנו לי זה עלה לי 400 שקל עכשיו רציתי לשאול אם המודם היה שווה את 400 שקל זה מודם pci של Dynamode a220 ואם אתם יכולים לימצוא לי אליו מידע עריכת המודר הסלחן: שמעון, תלמד לכתוב כותרות

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  4. Started by olina,

יש לי נתב אלחוטי של 3COM, ואני מנסה להגביר את אות השידור שלו או לחילופין להגביר את איכות הקליטה במחשב שבחדר אחר. איך אני יכול לעשות את זה בצורה פשוטה ויעילה? יש הצעות? תודה שחר.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  5. Started by oron1g,

מעוניין בנתב חוטי/משולב לשימוש ברשת ADSL לא אכפת לי אם הוא מסובך הוא לא. העיקר שלא יהיו ניתוקים! מה אתם ממליצים לי? תודה, אורון[br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 21:35:27 אין לאף אחד פה אף המלצה?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. Started by Iko89,

שלום יש ברשותי ראוטר מסוג סמסונג של חברת בזק האם אפשרי לתת פקודת הדפסה ממחשב אחד ברשת למחשב אחר ? אני מתכוון שהמדפסת מחוברת למחשב X, האם אפשרי לשלוח פקודת הדפסה ממחשב Y לX דרך הרשת הפנימית ?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  7. Started by ex_,

היי עשיתי חיפוש ההודעה הכי קרובה בקשר לכרטיס רשת היתה מ 2003 :-\ אין לי מושג בזה אז שאלה קטנה אני רוצה להתקין רשת בין הראשי(זה) למשופץ, במשופץ יש כרטיס "און בורד" בראשי גם אבל הוא בשימוש מודם אז צריך כרטיס רשת מתאים, זה משנה הסוג נתונים וכו' או שלקנות את מה שזמין וזהו? תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  8. Started by dot com,

יש לי שני מחשבים עם WINDOWS 2K בלי האב שמחוברים עם כבל רשת רגיל, ואני מחובר לאינטרנט במודם. הגדרתי שהתחברות במחשב המארח תהיה משותפת ובמחשב השני הפעלתי את "אשף ההתחברות לאינטנרט" והגדרתי לו חיבור דרך LAN יש לי כתובת I.P. קבועה 192.168.0.X לפני זה היה לי שני מחשבים אחד עם XP והשני עם WIN98 ועשיתי אותו הדבר רק שבWIN98 הפעלתי את האשף דרך דיסק ההתקנה של ה-XP ובמחשב של הWIN98 היה את הINTERNET GATEWAY והוא פעל. בשני המצבים היית י יכול להעביר קבצים לגבי המדפסת עוד לא בדקתי כי אני עצלן. אופס: השיתוף לא פועל!!!???!!!??? למה? ואיך לפתור את הבעיה??

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  9. אהלן . יש לי רשת ביתית לא אלחוטית עם ראוטר של אדימקס ושני מחשבים עם XP. את אחד המחשבים אני לא מצליח לחבר לאינטרנט. אני אפרט את המצב: כרטיס הרשת מזוהה במנהל ההתקנים לא נראה שיש לו בעיה. הגדרות אייפי - אוטומטי. כשאני עושה :IPCONFIG אין בכלל כתובת - פשוט ריק. החלפתי בין שני המחשבים (כל מחשב עבר לחדר אחר) - המצב הוא כזה: זה שהתחבר -מתחבר גם פה. זה שלא - לא מתחבר גם פה. מכאן אני מסיק שאין בעיה בכבלים וגם לא ברואוטר. האם לדעתכם זה כרטיס הרשת (שעבד מצויין לפני הפירמוט) ? תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  10. לאחר יום שלם של ניסיונות, כישלונות ולמידה דרך היוטיוב לגבי הגדרת dd-wrt כרפיטר על לינקסיס הוותיק שלי, אני פונה עליכם בתקווה כי כאן הישועה. ביוטיוב מראים מספר הסברים שונים לגבי ההגדרה כרפיטר . יש לציין כי הנני מנסה להעביר את האות ממודם של בזק מסוג Netgear DGN2200v2. מס שאלות , לפי הסרטונים ישנם הגדרות כפולות, כלומר פעם אחת הן נבחרות ובפעם השניה הן לא . השאלה מה הנכון ? - תחת Network Setup מופיעים ה IP וה- Mask זה מובן לי שהIP שונה יש לשים והMask כמו המודם עצמו . מה לגבי Geteway ? האם להגדירו לפי הIP של המודם (Netgear) ?? - תחת Connection Type מופיע הגדרת DHCP כברירת מחדל האם להשארה או להחליפה ל Disable כפי שחלק מהסרטונים ? - תחת Network Address Server Settings מופ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, יש לי שתי מחשבים נייחים בבית, אחד שמחובר ישירות לראוטר ולמודם ומחשב נייח נוסף שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני מתחבר דרכו לראוטר. במחשב שמחובר ישירות לראוטר אין בעיות של איטיות בכלל, ובמחשב השני שמחובר דרך הכרטיס רשת אלחוטי יש את הבעיית איטיות, ולפעמיים גם האינטרנט מתנתק בפתאומיות במחשב שמחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי וישר לאחר מכן הוא חוזר אחרי חצי דקה בערך. המרחק בין שתי המחשבים הוא סך הכל חמש מטר ביניהם יש גם שתי קירות של החדרים. ניסיתי את השיטה עם חיזוק האות של הראוטר ע"י האנטנה המאולתרת שהסברתם איך להכין וזה גרם לאות להיות יותר נמוך וגם לאחר שהורדתי את האנטנה מהראוטר האות נשארה נמוכה, במחשב שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי נקלט 1 mBps לעומת זאת לפני ששמתי את האנטנה המאולתרת על…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  12. היי חברה. נתקלתי בבעיה בשיתוף קבצים בין שני מחשבים, אחד עם XP, ואחד עם VISTA הגדרתי במחשב עם XP תיקיות לשיתוף וכל מה שצריך. כשאני מתחבר מהמחשב עם הויסטה אליו, אני יכול לראות את התיקיות שמשותפות, אבל זה לא נותן לי גישה אליהן. הגדרתי FULL CONTROL, ו EVERYONE ב PERMISSIONS... פיירוול מבוטל... עוד משהו ששכחתי?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  13. Started by stingeR-,

טוב. אז ככה - יש לי כאן שני מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB והאחר לא מחובר לכלום. באחר צריך אינטרנט ואני מאוד הייתי רוצה אינטרנט אלחוטי בין שניהם ככה שבאחד האינטרנט מחובר ישירות לנתב האלחוטי והשני מחובר לנתב אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו. המחשב הראשי נמצא בתוך ממ"ד(ממש בכניסה - זאת אומרת שהוא צמוד לדלת של הממ"ד(כחצי מטר מהדלת)) והמחשב השני נמצא בתוך הבית בטווח של כ-10מטר פחות או יותר. אז - על מה תמליצו לי. ואם אפשר גם הסבר מפורט על איך להגדיר את הרשת האלחוטית הזו והאם זו בעיה בשביל אחד כמוני?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. Started by spongBob,

=\ לאחרונה, הפינג שלי התחרפן, והחליט להתחיל להציק לי... בדר"כ הוא תמיד היה יציב, ואפילו דיי נמוך, אבל בקאונטרסטרייק למשל, הוא יכול להיות 17 למשך כמה דקות ואז לאיזה שניה לקפוץ ל4000 ומעלה, ושוב לרדת ל17 (כמובן אחרי דקה, כשכבר כל הקבוצה שמו בי 2 מחסניות ועשו לי לינץ' לגופה) אי אפשר לשחק ככה =| המודם הוא אלקטל 510, והשרתים בהם אני משחק הם ישראליים. השאלה היא, האם אני יכול לשנות משהו בהגדרות ולייצב את הפינג? וגם הייתי רוצה לדעת אם בכלל ניתן לפנות לספק \ בזק ולספר להם על עלילות הפינג שלי? אודה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. איך אני יודע איזה תהליך/תוכנה משתמש לי בפס רוחב של האינטרנט ?? יש תוכנה שבודקת את זה או משהו? כי פיתאום יש לי פינגים במשחקים ואין לי spyware או וירוסים וכאלה אני אם NOD32 ו Spydoctor & Ad-Aware

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  16. אני רוצה להחליף את הLINKSYS הישן שלי WRT54GL שקולט ממש נמוך דרך קירות ובבית בכללי... מחר אני שוקל לקנות אותו ככה שאני צריך לוודא את כל הפרטים עכשיו . אני צריך משהו שיעשה את העבודה ב350 ש"ח בתקן N הכי חשוב - קליטה גבוהה! יש לי בעיות בסקייפ בגלל קליטה נמוכה. חשוב שיהיה UPNP וDMZ

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. אהלן. לפני השאלה, אני רק אציין שיש לי ידע כללי במחשבים אבל הידע שלי ברשתות הוא דל מאוד. אני בטוח שזאת אפילו תיחשב שאלה "שטותית", אבל אני אשאל בכל זאת - כי מצב ה-Wifi בבית שלי הוא בכי רע. התשתית אצלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. מהירות גלישה 40Mb. נכון לעכשיו אני משתמש בראוטר+מודם שלהם: Private Box 2. בגב המכשיר יש חיבורי LAN שאני יכול לחבר אליהם מחשבים, אבל רציתי לשאול האם ניתן לחבר לשם גם את ה-Google Wifi וכך לספק לו חיבור? זה יעבוד? אני רוצה מאוד לקנות ראוטר איכותי כי הראוטר הזה פשוט לא מספיק טוב... הוא נמצא בקומה למטה, ובקומה למעלה אין כמעט קליטה של Wifi. ה-Extender קצת מרחיב את הפריסה אבל החיבור אליו לא באמת איכותי. אין לי אפשרו…

18. Started by roei88,

יש לי רשת של שני מחשבים שמחוברת דרך סוויטש שמחובר לרווטר. השיתוף קבצים לא עובד (בין 2 המחשבים) אבל המדפסת כן - במחשב אחד שאני לוחץ על שיתוף זה כותב שהמשאב שיתוף בשימוש או לא נמצא או משהו כזה, ואז זה כאילו משתף אבל במיקומי רשת לא רואים כלום. במחשב השני זה כאילו משתף בסדר, אבל עדיין לא רואים את זה במיקומי רשת במחשב השני. ניסיתי להגדיר רשת ביתית קטנה בחיבורי רשת דרך win xp בשני המחשבים וזה לא עזר, מה אני צריך להגדיר כדי שזה יעבוד? עריכה: עכשיו ראיתי שהבעיה רק במחשב אחד, כשלוחצים על שיתוף לתקייה מסויימת זה כותב: "אירעה שגיאה בנסיון לשתף את "שם התקייה" the server service is not started המשאב המשוץף לא נוצר בעת נסיון זה" ואז זה כאילו משתף, וגם התקייה מופיעה כתקייה משותפת, אבל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by grove,

למישהוא קרה פעם אולי תקלה עם המודם הזה בחיבור ואיבוד תקשורת עם הISP? המודם נראה כמחובר ועובד אבל תעבורת מידע לא קיימת התקשרתי ל166 והם אמרו לעשות RESET למודם אכן עשיתי והבעיה נפתרה מישהוא שמע על כזו תופעה?

20. Started by אריק9,

שלום אנשים, יש לי ברשותי ראוטר TL-WR1043ND ושמתי לב שאני לא יכול להוריד טורנטים דרך התוכנה uTorrent בשל השגיאה הבאה: פעם יש לי את השגיאה הזאת: "Error: The system cannot find the specified file" ופעם יש לי את השגיאה הזאת: "The Process cannot access the file because another process has locked a portion of the file uttorent" השאלה היא איך אני יודע שאני אמור לפתוח פורטים וזאת בעיה של הפורטים או שזה משהו אחר ? אם וכאשר אני צריך לפתוח פורטים איך אני עושה את זה ? ניסיתי לעשות את זה דרך portforward.com אבל העיניין שיש לי איפי דינאמי ואני לא רוצה לעבור לאיפי סטטי. תודה על העזרה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yoniby,

שלום, יש לי מודם נתב לרשת אלחוטית מסוג R-ADSL-C4W-EG DYNAMODE. קיבלתי מבזק מודם נתב לרשת אלחוטית מסוג TNN SIEMENS SL2-141. שווה להחליף ביניהם? יש הבדל כלשהו בין שניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by alex15,

יש לי בעיה עם ACCESS POINT EDIMAX EW-7206APG הוא כל הזמן מתנתק . הוא לוקח הראוטר EDIMAX BR-6524N / האקסס פוינט לוקח מהראוטר ומחובר ל מחשב בכבל רשת . המודם במחשב בא משולב עם לוח אם . כשאני יש לי אינטרנט בראוטר וב מחשב השני שמחובר קווי אין לי אינטרנט ב מחשב באקסס פוינט . המרחק הוא כ 10 - 12 מטר . כולל 2 קירות באותו מפלס . אני גם את האקסס פוינט גם על מחשב שהוא ממש ליד הראוטר עבד 5 דקות והתנתק . היה צרייך לעשות ריסטרט . גם ניסיתי לעדכן אותו ץ היה לי 1.29 שמתי את העידכון 1.26 עידכון קשוחה .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by arield,

אני רוצה להכניס את הראוטר שלי לארון עשוי עץ, השאלה שלי היא האם הכנסתו לארון עץ מורידה את המרחק שהWIFI משדר? כאילו מרחק השידור של הWIFI ירד בגלל שהוא בתוך מקום סגור(עשוי עץ) או שאין לזה משמעות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by m83b4,

נכנסתי לאתר של 012, שמרתי את החייגן ואת המדריך התקנה צרבתי והבאתי לחבר, עשינו הכל לפי איך שכתוב... אבל אנחנו מקבלים שגיאה 752 (אני כמעט בטוח שזו מספר השגיאה...) אני מדבר על המדריך הזה http://012.net/pages/techSupport/win98Cables.html יש לו מודם Terayon TJ x715.. אין לי מושג למה זה לא מתחבר.. ניסיתי גם את החייגן של 012 וזה לא עזר.. יש רעיונות?

25. שלום לכולם , אני יודע שזה אפשרי דרך תוכנת צד ג' , אבל לא יודע איך מבצעים זאת דרך DD-WRT , אפשר לקבל עזרה? תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.