עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by BuNKeR,

אז ככה אני מנסה לחבר שני מחשבים ברשת עם כבל רשת מוצלב שני המחשבים עובדים על Windows XP כרטיס רשת אחד הוא מובנה על הלוח אם שלי Epox 8RDA+ הכרטיס השני הוא של IBM 10/100 לא זוכר בדיוק את הדגם במנהל ההתקנים רשום ששני הכרטיסים מותקנים כמו שצריך בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה הזאת a network cable is unplugged הודעה שפעם עם כרטיסי רשת אחרים לא הופיעה מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות חוץ מזה הכבל לא תקין

2. Started by crazydiamond,

התחברתי לאינטרנט המהיר ע"י מודם רשת וחיברתי את המחשב השני ע"י כרטיב רשת נוסף כך שבשני המחשבים אפשר יהיה לגלוש, ולשתף קבצים ברשת הפנימית בין שני המחשבים. הכל עבד בסדר לאחר מכן התקנתי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2004 אפשר עדיין לגלוש עם שני המחשבים אך יכולת שיתוף הקבצים ברשת בין שני המחשבים אבדה וניסיתי להגדיר את החיבורים שוב אך ללא הועיל, יש רק אינטרנט אך אין רשת.

3. Started by com555,

הרווטר משמש גם כרווטר וגם כמודם.מה הגדרות שצריך לעשות כדי הוא יתחיל לתפקד כרווטר.כלומר שברגע שאחבר אותו להאב' שני מחשבים יוכלו להתחבר לאינטרנט דרכו בלי להתחשב בכך אחד מהם הוא מנותק. אני רוצה לדעת איך לחבר כלומר איזה כבלים הולכים איפה ואיך להגדיר במחשב . מידע על המודם רווטר עצמו ניצן להשיג ב http://www.inoviatele.com/Products_Hi/HiBFOCuS_270.asp תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. ממצב חברה? שמעו יש לי בעיה, אני מנסה להיכנס ללינק אבל האינטרנט לא מגיב, לדוגמא, אני נכנכסתי לאיזה מודעה, וישיש לינק למדריך א' או ב' הוא לא ניכנס לי וזה גם לאחרים עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , אני מעוניין לדעת איך עושים יש לי אקס פי עם 2 כ. רשת בשביל הרשת אחד בשביל האינטרנט ושני בשביל רשת, ככה זה גם במחשב השני, ובמחשב השני יש 98 אני רותה לדעת איך מכינים רשת, ע"פ הנתונים שיש לי כאן, ויש לי גם כבל רשת

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  5. אני משתמש במודם של ECI B-FOCUS ROUTER 270PR כשאני משחק ב FS2004 במולטיפלייר ומתחבר לרשת עם עוד שחקנים אחרים קורה דבר מאוד מוזר... כאשר שחקן אחר מתנתק מהרשת אז המולטיפלייר מתנתק.... גם שאני מנסה לסגור את ה SESSION של המולטיפלייר אז ה FS2004 נתקע.... למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה??? אני כבר מיואש.... תודה מראש לכל המגיבים רונן אקשטיין המחשב שלי: p 2.4 800 mhz 512 ram

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  6. Started by guysh,

שלום. יש לי מחשב XP PRO עם Kerio Personal Firewall 4 (כ"שרת") ועוד מחשב שמחובר אליו (גם XP PRO). קיצר.. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להפעיל את ה-IIS על השרת ועם ה-KPS בלי בעיות... עכשיו.. התקנתי את ה-KPS כי הבנתי שהוא מעולה... אבל הוא עושה קצת בעיות... הפיירוול של XP- עד עכשיו היה נחמד, אבל עשה בעיות ב-ICQ... לדעתי ה-KPS הוא קצת די מסובך, ודורש הרבה הגדרות בשביל משתמש בסיסי+ (כמוני למשל). אתם ממליצים על משהו אחר? אולי על חבילת Norton Internet Security? (ואפרורו.. יש לי Norton AntiVirus 2003.. לעבור ל-2004?)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. Started by ינשוף לבן,

טוב אז ככה לקחתי הכרטיס דחפתי הכרטיס בסלוט הפעלתי המחשב זיהה הכרטיס אך משום המ כול פעם הוא מזהה אותו בתור כרטיס של RELTAK אבל הוא רושם שיש לי בעיה בתקשורת עכשיו הוא מתקין כרטיס רשת אשר הוא לא הכרטיס הנכון והוא מוכן להכיר רק אותו מה עושים בבעיה הזו הוא מתקין את הכרטיס הלא נכון שגורם להתנגשויות חומרה. מדובר במערכת הפעלה חלונות 98 בתודה מראש ינשוף

8. Started by berner,

שלום חברים :hideing_behind_computer: איך אנ יכול לשגר פקס בקו ADSL ומערכת הפעלה XP בעבר יכלתי שלא היה לי קו ADSL אשמח לקבל הדרכה והכוונה בברכה ???

9. Started by GambiToN,

הבנתי שיש בעייה לעשות טאנלינג דרך ראוטר לאיי פי וי 6 בגלל שאין אפשרות להעביר את פרוטוקול 61 האם זה נכון או יש אפשרות שאני לא יודע עליה.. האם יש ראוטרים שתומכים בזה או האם אפשר לגרום לאלקטל לתמוך בהעברת הפרוטוקול של ipv6 ? תודה לעוזר....

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  10. Started by Oprapc,

השיתוף אינטרנט עבד בסדר גמור עם ה-ADSL שלי ועכשיו עברתי לכבלים ופתאום כל ריסט מצד אחד מהמחשבים דורש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים בשביל שהרשת תפעל בכלל לא רק לשיתוף אינטרנט. עריכה: הגדרתי את הרשת כך שאני מתחבר ראשוני ואצל המחשב השני שהוא מתחבר דרך המחשב השני ברשת, קבעתי שם ל-WORKGROUP ושם לכל מחשב כמובן. ה-ADSL מחובר למחשב הראשון ודרך הכרטיס רשת המחשב השני מחובר לאינטרנט. כל ריסט מצד אחד המחשבים עלול, אבל לא תמיד, לדרוש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים כדי שהרשת בכלל תיקלט. יוצא מצב שכל יום-יומיים צריך להגדיר מחדש את הרשת. זה חשוב ודחוף מאוד אז כל תשובה תתקבל בברכה! תודה חברה!

11. אז ככה: אני מחובר לאינטרנט -ADSL 1.5MB ועם מודם USB מדגם APACHE. וחוץ מזה, אני משתמש ב-WIN XP PRO ומחשב P4 2.4 256DDR. עכשיו - יש המון אתרים שמאפשרים להריץ בדיקה על מהירות והגדרות החיבור לרשת. כל אתר ממליץ על דברים אחרים, ונראה לי שבאיזשהו שלב התחלתי לבלבל כל מיני המלצות של כל מיני אתרים ובסופו של דבר, נראה לי, שהמהירות שלי רק נפגמה. באחד האתרים הורדתי תוכנה שמאפשרת לשנות הגדרות מסויימות לגבי החיבור לרשת. אני אודה מאוד למישהו שמבין בזה - יותר ממני, שיגיד לי מה ההגדרות המומלצות לחיבור. הוספתי תמונה של ההגדרות הנוכחיות שלי. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  12. כמו שכבר אמרתי, אני מחבר 12 מחשבים ברשת אינטרנט דרך Switch 16 Ports , ראוטר ומודם כמובן. אני רוצה שבחלק מהמחשבים לא יוכלו לגלוש באינטרנט אך הם יהיו מחוברים לאינטרנט. כלומר לא יוצגו להם דפי אינטרנט. לפי ההגיון חשבתי לחסום את פורט 80 לחלק מהמחשבים. זה נכון? אני גם רוצה שבחלק מהמחשבים לא תיהיה גישה לספריות שמשותפות ברשת הפנימית אלה רק ע"י סיסמא. האם אני עושה את זה דרך תוכנה מסויימת? האם זה מסובך?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  13. זה מודם שהפכתי לראוטר.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  14. Started by Bar_B_q,

שמעו קניתי כזה שקע לרשת בהום סנטר בשביל לעשות שקעים עכשיו פתחתי ויצא משהו כמו זה: http://www.dandr.co.il/products/02022004145526.jpg עכשיו מאחרוה יש לי 10 חורים להכניס חוטים (5 בכל צד ) אפילו שצריך להיות 8 אבל הם צבועים בצבעיים מוזרים שאני לא מבין לפי זה לחבר... ויש את הקיצוניים שהם לא צובעים כנראה הם לא לשימוש או לסיכוך עכשיו לי יש 8 חוטים חשופים בצד אחד אתם יודעים תצבעים כתום כתום לבן חום חום לבן.... עכשיו לאן לחבר כל אחד לשקע ?!?!? אני יודע שאם היה לי שני שקעים (אחד בכל צד אז זה לא היה ממש משנה הייתי מחבר אותו דבר בשתי הצדדים ) אבל בצד השני יש לי כבר תקע שנכנס ישר לכרטיס רשת!! מצאתי תאתר הזה http://www.southwest.com.au/~jfuller/rj45/rj45.htm תסתכלו למטה איפה שה WALL JA…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. יש לי שני מחשבים שלא מחוברים לאינטרנט. בשניהם יש WIN XP PRO ןמחובר בניהם כבל רשת מוצלב (יש להם כמובן כרטיסי רשת). איך אני מחבר אותם אחד לשני ככה שאוכל להעביר קבצים מאחד לשני? ניסיתי דרך ה-My Network Places ואח"כ לחצתי על האייקון של להקים רשת ביתית ו-ADD A NERWORK PLACE אבל אני לא מצליח. דרך אגב שני הפיירוואלים מבוטלים (גם של הווינדוס וגם הרגיל). דרך אגב רק אחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט אבל אני מוציא את הכבל רשת כי אני מחבר אותו למחשב השני אז הוא לא מחובר.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  16. linux 9.2 המודם מחובר דרך הכרטיס רשת! לוח אם של Abit NForce2 כרטיס רשת on board יש למישהו מושג איפה אני מוצא דרייברים לדבר הזה בישביל לינוקס?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  17. Started by MetalB,

יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת שאני משתף ביניהם חיבור רשת (המחשב השני הוא מחשב נייד) את המחשב הנייד נתתי למישהו שחיבר אותו עם מחשב אחר ועכשיו שהחזרתי את המחשב לרשת שבבית הוא אמנם פועל ואפשר להעביר קבצים בין המחשבים אבל האקספלורר רושם הודעת שגיאה: Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. ואי אפשר לגלוש ??? בשני המחשבים מותקן windows xp תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  18. היי האם כבל מוצלב באורך 30 מטר (http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=47006&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=41) יעבוד ללא שגיאות או הורדת מהירות (לחיבור שני מחשבים לרשת ביתית)? דבר נוסף (לא רציתי לפתוח עוד ת'ראד): מה האורך המכסימלי לכבל USB (ללא הגברה)? כלומר, יש לי מכשיר שמחובר למחשב ע"י כבל USB של 2 מטר, האם אני יכול להוסיף לו כבל USB מאריך של 5 מטר? (http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=54002&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1) תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  19. Started by Ralph,

האם יכול לצאת מצב שבקניית מודם טוב בסתם חנות מחשבים ואחר כך לעשות מנוי לספק אינטרנט זול יצאלי יותר זול מאשר שכירת מודם? אם כן. אז איזה מודם כדי לרכוש? איזה מהירות ואיזה חברה ואיפה? מה זה rauter או מה שלא יהיה?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  20. Started by alexg1,

היי לכם, ידיד שלי ביקש שאני יעזור לו להגדיר את הראוטר הזה שנקרא BILLION או משהו כזה. לפני המדריך הקצר שלו, עשיתי בדיוק מה שרשום שם אבל זה לא עובד. עשיתי: 1. חיברתי את המודם ADSL שלו לכניסת WAN ונדלקה נורת WAN. 2. חברתי את הכ.רשת שלו בכבל מוצלב ונדלקה נורת LAN שם. מה עוד צריך לעשות או להגדיר?? אנא עזרו לי. נ.ב. יש לו XP

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by DrowNz,

Hello guys, In the next few days I should receive my new pc and we goin` to connect to cable. Now my question is which devices I need to share 2 connections in one modem so I and my father could surf in the same time through the same modem. Also please try to explain me about the devices and the approximately cost Thanks a lot mates

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  22. Started by DJO,

שלום, יש ברשותי את המשחק הישן Death Rally. יש בו אופצייה לשחק ברשת. כשאני מנסה להתחיל משחק רשת המשחק מודיע לי ש netware ipx protocol not loaded. ניגשתי למאפיינים של הרשת שלי וסימנתי וי על יד nwlink ipx/spx/netbios compatible transport protocol, אך זה עדיין לא עזר. שני המחשבים הם WINXP, תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  23. Started by tphss,

קודם כל מה אני רוצה: לחבר 2 מחשבים ניידים ברשת אלחוטית (עם ROUTER של D-LINK נראה לי ה714P). עכשיו אני משתמש ב ADSL 1.5 אבל רק מחשב אחד יכול להיות מחובר בו זמנית ואם אני רוצה לגלוש במחשב השני אני צריך להעביר את הכבל. עכשיו אני רוצה להקים רשת שאני יוכל לגלוש בו זמנית עם שני המחשבים, אבל אני לא יודע איך עושים את זה בלי SERVER שמחובר כל הזמן והמחשבים האחרים מתחברים דרכו (כי צריך "לחייג" לספק כדי להתחבר לADSL כל פעם וזה לא כמו כבלים ישר מחובר). יש אפשרות? הרי 2 מחשבים לא יכולים להתחבר על אותו שם משתמש באותו זמן בADSL, אז איך אני עושה את זה? עדיף להחליף לכבלים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  24. שלום רב סבא שלי קיבל שלשום מודם ECI בחיבור רשת שעובד כנתב גם כן , ואני לא מבין איך אני מתחבר איתו לאינטרנט , אני אף פעם לא התחברתי דרך כרטיס רשת. יש ברשותו מערכת הפעלה אקס פי פרו ולוח אם ambit ntfs 7

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  25. Started by nor,

אפליקציית תוכנה כתובה בדלפי 6 עובדת היטב בתקשורת מקומית. התוכנה אינה פונה למסדי נתונים כגון פרדוקס או SQL כשמריצים אותה בחיבור VPN פרוטוקול תקשורת TCP/IP ומבצעים מיפוי כונן רשת לכתובת IP קצב עיבוד הקבצים איטי להחריד. ליתר דיוק קצב העברת החומר מהתחנה לשרת ולהיפך מתפקד כמו בערך מודם 56 נתונים נוספים: התקשורת באינטרנט מהיר פס רחב השרת בסביבת Windows 2003 המחשב המרוחק בסביבת Xp profesional האם לשנות את אופן הגישה לקבצים ב source האם לשנות מאפייני תקשורת האם להתקין terminal server האם להוסיף רכיבי חומרה לתקשורת אנא תשובתכם

• 1 תגובה
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים