עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי שני מחשבים שחיברתי ברשת ע"י כך שהפכתי את האלקטל שלי גם לראוטר. עכיוש יש לי גם מדפסת עם כרטיס רשת ככה שאני לא צריך שהמחשב שאליו היא מחוברת יהיה דלוק אבל כל פעם אחרי שאני מדליק את המדפסת מחדש היא מחליפה IP ואני לא יכול להדפיס ממנה מהמחשב השני. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. בוקר טוב החלטתי להקים רשת בבית לארבע מחשבים . מחשב ראשי שיהיה בחדר שלי ואליו מחובר מודם ADSL של ECI (ודרכו תעבור התקשורת מהאיטרנט לשאר המחשבים ) ואליו מחוברים שני כרטיסי רשת (1 למודם ואחד חופשי ) מחשב 2 יהיה בסלון ויוחבר לטלויזיה ( יהיה אפשרות לשיתוף קבצים אבל לא אינטרנט ) מחשב 3 יהיה בחדר של הילדה ( שיתוף קבצים + אינטנט ) מחשב 4 לאפטופ ( שיתוף קבצים בלבד ) כל התשתית כבר מוכנה ! האם יש אפשרות לחבר את הראוטר למחשב הראשי ואת שאר במחשבים אליו ? ( ראוטר של EDIMAX יעשה את העבודה ? איזה מומלץ ) ? מה לגבי אבטחה ? כרגע אני משתמש בפיירוול תוכנה למחשב הראשי בלבד ! כל עזרה והמצלצה תתקבל בברכה אוקיי לאחר חיפוש בפורם מצאתי הודעה לגביי EDIMAX BR-6104K - Broadband Router …

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  3. Started by com555,

כשאני גולש באינטרנט אז הוא לא מיתנתק לי . אבל כשאני מוריד דברים דרך תוכנות אז הוא מראה לי את השגיעה הזאת : יש לי אינטרנט מהיר 750 מודם USB ADSL MODEM ALE 130 איך אני מסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  4. Started by danieln9,

שלום יש לי בבית רשת אלחוטית G ורציתי לדעת אם אפשר להישתמש בזה בארץ אני דיי בטוח שכן אבל הדבר היחיד שאני לא בטוח בה זה הגדרת האינטרנט

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  5. ברשותי שני מחשבים בבית, רציתי לדעת איך ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית ב Adsl יחד ?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  6. Started by b-a,

נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. האם זה אפשרי? במידע שימושי וקישורים יש את ה Bandwidth Controller אבל לא נראה לי שהוא יעבוד עם נתב. (לא נשמע לי פשוט הגיוני).

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  8. Started by amir007,

1. יש לי שני מחשבים עם XP וכבל מוצלב שהפעיל את הרשת בין שניהם והכל היה בסדר שנתיים. כרטיסי הרשת הם ON BOARD. 2. החל מלפני שבועיים - אני מקבל את ההודעה "a network cable is unplugged" ואין קשר בינהם יותר. 3. החלפתי כבל. 4. התקנתי את הרשת שוב - ע"י האשף של החלונות. 5. לא עזר כלום. 6. אנא..... אמיר ettyamir@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. יש לי 4 פריטים CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKING FILE AND PRINTER SHARING QOS PACKET TCP IP לרשת ביתית כולם מסומנים בV איזה ניתן להוריד לחיוג למודם אלקטל כולם חוץ מFILE SHARING מסומנים ראיתי מדריך באינטרנט שאמר שחיוג למודם אלקטל אפשר להשתמש רק ב TCPIP ואת כל השאר להוריד, זה נכון? תודה.

10. Started by e-d-a,

אז ככה פתאום התחילו להיות לי פינגים בשמיים במשחקי רשת (בעיקר cs) וזה ממש מעצבן ואי אפשר לשחק ככה ומעיפים אותי מכל שרת, בדקתי את המהירויות של האנטרנט עם הכבלים וזה לא מאצלם הבעיה הם אמרו שאולי יש לי ווירוס וצדקו היה לי 10 ניקיתי את כולם עם nav 2004 וגם spywere (או איך שרושמים את זה) ניקיתי עם Ad-aware 6.0 ואין כלום יותר על המחשב. אבל עדיין יש לי בעיות עם הפינגים שהם ממש גבוהים ובקשר לגלישה והורדה לא נראה לי שהשתנתה המהירות הכל כרגיל אני חושב. עצות בקשה זה מעצבן בטירוף... עריכת המודר: אין צורך ב-"(אנשים דחוף!!! עזרו לי)" בכותרת.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. Started by BlackMan,

היי חברה אני יודע שאני לא נמצא כאן הרבה זמן. צבא............ :-\ בכל אופן אני צריך עזרה דיי דחוף..... (התאבדות חברתית......) אני צריך עזרה ממכם מומחי רשתות.... אם אפשר לחבר סורק לרשת כך שכדי להעביר סריקה למחשב מסויים לא צריך לשמור כקובץ ואז לשטף אלה שאפשר לשטף את הסריקה עצמה. ואם לא אז מה שהכי קרוב לזה..... אשמח מאד לקבל תשובה אם אפשר (ורק אם אפשר) כמה שיותר מהר (חיים ומוות תלויים בזה ואני אסביר בהזדמנות......) עריכת המודר: כותרת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by AB,

אמרו לי שבמערכות win xp יש איזה שהיא חסימה שחוסמת את האפשרות לניצול מלא של הפס הרחב ואמרו לי שצריך להסיר או לסמן משהו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך.... אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להסביר לי איך לעשות את זה אני אשמח..! תודה! (אמרו לי את זה בחטוף בגלל זה אני לא יודע איך עושים את זה...)

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  13. שלום לכולם. אני מחובר לבזק בין-לאומי בחיבור של ADSL, ואי מעוניין לשתף את האינטרנט עם המחשב השני. על שני המחשבים יש ווינדוס XP, יש לי במחשב הזה 2 כרטיסי רשת, בחמשב ההוא כרטיס אחד וכבל רשת מוצלב אחד. תודה על העזרה 8)

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  14. רוצה לעשות רשת אבל לא עובד עשיתי כמו המדריך וזה לא עובד לפי המדריך שעשיתם עשיתי וזה לא עובד הוא כותב לי network cable unplugged והכבל מחובר והכרטיס חדש שקניתי גם במחשב השניי יש כרטיס טוב שניי הכרטיסים אותו סוג אותו מהירות ובשנייי המחשבים יש אותה מערכת הפעלה במחשב בראשון יש מודם את המחשב השני אני רוצה לחבר אליו קניתי כבל מוצלב 20 מ' כי המחשבים רחוקים זה מזה המחשב הראשון הוא מהיר וחדק ואילו השני הוא נורמלי אז עם מישהו יגיב אלי או שידבר איתי באי סי קיו 214153807 תודה לעוזרים

15. שלום, איזה פרוטוקולים חייבים לבדוק שיש בנתב, יש עוד משהו שצריך לבדוק? ואם כדאי שיהיו פרוטוקולים נוספים לכבלים לדוג' ? ושאלה נוספת פרוטוקולי אלחוט זה תקן או שזה תלוי חברה? תודה, HaimTS

16. Started by ttwow,

שלום רציתי לדעת אם יש מצב שמישהו יכול להסביר כאן לאדם כמוני שאין לו הבנה גדולה במחשבים ולא במושגים איך אני יכול לשתף באינטרנט דרך המחשב שלי קבצים מהכונן קשיח במחשב שלי כך שאנשים יוכלו לגלוש באינטרנט ולהוריד קובץ מהכונן קשיח שבחשב שלי.(הבנתי שזה נקרא FTP?) והאם יש סכנות שעוללים לפרוץ לי בגלל זה למחשב ואיך אני מתגונן מפני סכנות אלה? אשמח אם תסבירו שלב שלב בהמון תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. מישהו אולי יודע?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. היי התקנתי רשת ביתית בין 2 מחשבים ע"י כבל מוצלב הגדרתי שיתוף קבצים ואינטרנט במחשב הראשי (שמחובר ישירות לאינטרנט) יש FIREWALL וANTI VIRUS, האם אני צריך להתקין FIREWALL ו\או ANTI VIRUS גם במחשב השני? (שמחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון) תודה

19. Started by N.S,

יש לי האב ומודם אלקטל שמחובר ....מה שאומר שיש לי איפי קבוע ... אני בלתי ניתן לראייה מבחוץ....קיצצרררר אני לא מצליח לשלוח ולקבל קבצים דרך האי סי קיו... כביכול הוא לא מוגדר לפי ההאב והמודם ... מישהו יכול לעזור פה ?תודה בכל מקרה יאללה ביי

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  20. Started by HaimTS,

שלום, הקישור: http://www.dlink.com/products/?pid=6 תודה HaimTS

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  21. Started by R.L,

שלום,ברשותי נתב DI-604 ונתב זה מחובר לשלושה מחשבים שהיים מהשלוש מחוברים לאינטרנט והשלישי לא מצליח להתחבר כאשר אני ניכנס לדפדפן ואני רושם כתובת של אתר ומנסה להיכנס לאחר שניה הוא מעלה שגייה שאומרת "לא ניתן להקים קשר עם השרת" מה עליי לעשות בכדי לגלוש גם במחשב זה באינטרנט נ.ב יש בו חלונות 98

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  22. Started by galz,

אוקי הבעיה היא כזאת: השגתי מודם אלקטל, במקום ה itex הלא משהו שהיה לי עד עכשיו. המודם עובד טוב יציב מאד והכל טוב ויפה, אבל, גרסת התוכנה שמותקנת בו ישנה מאד מאד זה אומר: KHDSAA.132 כשאני מנסה לעדכן אותה הוא עושה הכל חלק עד לשלב האחרון, שם לאחר העדכון הגרסה הזאת נשארת active והחדשה שאני מנסה לשים נשארת passive. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. אי בטוח שהיו על זה המון אבל אני פשוט לא מוצא אותם...סורי... ו..כן..עשיתי חיפוש... שוב תודה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. מהי הדרך הכי קלה לעשות את זה ? יש לי ווינדוס אקס פי בברכה, יובל

25. Started by Sygnus,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים יחד כרשת ביתית, והאחד גולש דרך השני. מערכת ההפעלה בשניהם היא xp. הגדרתי את כל ההגדרות עוד מלני חודש לערך דרך set up home or office network ומאז האינטרנט עבד בשניהם. היום ניתקתי את המחשב השני ובמקמו חיברתי את הנייד ע"מ לצרוב ממנו, לאחר שהחזרתי למחשב הרגיל והגדרתי מחדש את הרשת, המחשב כבר אינו גולש דרך הראשי למרות שהרשת פועלת כראוי ולמרות שהגדרתי הכל נכון. השאלה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? ועוד שאלה האם כל פעם שאני אחבר את הנייד במקום המחשב הפרטי השני, אני צריך להגדיר ביניהם רשת ? האם אין מן חשבון רשת כמו חשבון משתמשים ? תודה.

דיונים חדשים בפורומים