רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום, למשרד קטן בשלבי הקמה נחוצה רשת לשני מחשבים (קצת מצחיק לקרוא לשניים רשת, אבל שיהיה...) כל מה שנחוץ כרגע זה שיתוף אינטרנט ושיתוף קבצים. אנחנו מתכננים שבסוף כל יום כל מחשב יגבה את עצמו על המחשב השני בין השאר. בגלל אופי המידע שאנחנו עובדים איתו, רשת אלחוטית לא באה בחשבון מטעמי בטיחות. מאחר ומחשב אחד כבר מחובר כרגע לאינטרנט, חשבתי פשוט לקנות לו כרטיס רשת נוסף ולחבר אותם ישירות עם כבל רשת. המרחק בין המחשבים הוא כ-15 מ', האם צריכה להיות בעיה עם כבל ארוך כל-כך ? אילו פתרונות אבטחה בסיסיים מומלצים ?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
צהריים טובים. מה ההבדל בין vpn לבין פרוקסי? גם בארגונים וגם אצל פרטיים. והאם יש המלצה לשירות כזה או אחר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לאיזה פרום גרמני נדמה לי אולי טועה ומישהו שם העלה משהו שהוא ניגן ושר לאיזו כתובת שהכל בגרמנית ואני לא מבין ואחרי שמעלים נכנסים לכתובת וזה מנגן את זה , מבלי שאותו אחד שנותנים לו את הקישור יצטרך להוריד את הקובץ זה כל כך טוב בשבילי , מישהו יודע? אם זה אפשרי או שדמיינתי .
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני אגלה פה איזה טריק שהייתי עושה בעבר: משתמש חדש בבזק בינלאומי עדיין לא מתועדף אבל לאחר תקופה זה משתנה בהתאם לאופי המשתמש, אתה הופך להיות מתועדף וזה הופך לקיצוני עם הזמן (שוב זה תלוי במשתמש) בדרך כלל מי ששם לב לזה מנסה כל דבר כדי לשפר: שינוי אייפי ריסט של מודמים אפילו שינוי mac ולסוף שיחות עם תמיכה שאומרים ש P2P זה אסור (ביטורנט סקייפ FTP וקליינטים אחרים שעושים ריבוי חיבורים הם P2P) - כלום לא עוזר לצאת מהתיעדוף, עד שגיליתי משהו - היה לי חבר שעובד בתמיכה של בב"ל וביקשתי שישנה לי את השם משתמש (באתר שלהם אפשר לשנות רק ססמה) - וזה עזר מאוד, וככה מדי תקופה הייתי משנה את השם משתמש, עד שאותו חבר עזב את העבודה שם והתיעדוף התגבר שוב בצורה קיצונית ..... (להתחבר לשרת שונה של בב"ל ג…
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
זו התוכנה שאיתה אני מוריד
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בחיבור נתבי MESH בבית כפתרון לבעיות קליטה וניתוקים שחוזרות על עצמן מדי יום. מהבדיקה שלי, הטכנולוגיה הנ"ל היא הפתרון הטוב והאיכותי ביותר לבעיות קליטה ביתיות בתקציב הגיוני. אשמח להמלצה למערכת MESH לבית דו קומתי רחב (בצורת מלבן) המתאימה לשימוש של ל4 דיירים קבועים (כאשר לכל אחד קיים טלפון + מחשב נייד), ממירים המשדרים על גבי הרשת ומכשירים נוספים. הנתב שאני משתמש בן כרגע הוא TP-LINK AC1750 Archer C7, האם הוא תומך בטכנולוגיה הנ"ל? האם הנתבים של TP-LINK DECO M5 יכולים להתאים לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל אופן אם מישהו יודע אני אשמח אם יוכל לעזור לי שמעתי שיש תוכנה שדרכה ניתן לשלוח הודעות SMS דרך אינטרנט סלולרי ושרתי ICQ בחינם מהפלאפון. איך קוראים לתוכנה הזו? איך מתקינים אותה? תודה שי
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרה והכוונה בתכנון רשת קוית ואלחוטית לבית 3 מפלסים חדש. היום יש לי מודם-ראוטר של הוט בקומת הכניסה, וכצפוי אין קליטה בקומה העליונה ובמרתף. איזה פתרון מומלץ? שמעתי על פתרונות MESH זולים ( DECO ) ויותר יקרים ( UBIQUITY ) וגם לכל אחד מספר דגמים. בנוסף - אני צריך מתג POE למצלמות (בתכנון כרגע כ-6 מצלמות, אולי בעתיד יהיו יותר, בכל הנוגע למספר הפורטים...). איזה מתג מומלץ? מה ההבדלים? גם ראיתי טווח מחירים מאוד גדול החל מכמה מאות, עד כמה אלפים. מכיוון שזה למצלמות אבטחה חשובה לי היציבות. בנוסף - אני צריך (או רוצה) להעביר כבלי רשת לכמה מקומות בבית. בכל קומה יש לי נישת תקשורת שמשם אמתח כבלים לחדרים (ונקודות שונות כמו טלויזיה וכו'). האם …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פורטים לאימיול הפורטים שיש לי לא טובים ואיך אני יעשה שהוא יוריד יותר מהר כבר שיניתי לו תאגדרות כמו שהיה רשום באתר אחד וזה באמת עזר אבל חבר שלי גם שינה ואצלו זה טס (יש לנו אותו סוג אינטרנט) (אים אני לא בפורום הנכון בישביל השאלה שיתקן אותי)[br]פורסם בתאריך: 19.01.2007 בשעה 22:42:54 לא סוג מהירות אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שני פורטים לMW2 שיעבוד יותר מהר אבל איך פותחים אותם?אני לא מוצא את האפשרות...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים המקושרים ביניהם באמצעות כבל רשת מוצלב האחד (ראשי) עם מערכת Windows XP והשני עם מערכת Windows 98SE. הרשת פועלת מצויין ולא נתקלתי בשום בעיות. כל הכוננים משותפים בין שני המחשבים וגם מסומנים באפשרות "Allow network users to change my files". אבל כאשר אני ניסיתי להכנס לתוך תקיית הprogram files מהמחשב המשני לא ראיתי את התקייה (כמו כן גם תקיית ה-Windows)! כשניסיתי לשתף את התיקייה, (לחיצה ימנית ו- ...Sharing and Security) אז האפשרויות היו חסומות ובתחתית החלון ההודעה: all the options on this tab are disabled because this folder is used by the operating system Print Screen (מצטער על האיכות..). כמו כן, בחיפוש קצרצר בעזרה של האקס פי מצאתי את הדבר הבא. אני רוצה לציין …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להתחבר לראוטר ולאינטרנט אבל יש לי בעיה ממש מרגיזה . כל פעם שהמחשב מתחבר הוא לא מצליח להיכנס לאינטרנט , וכדי להתחבר לאינטרנט אני צריך ללחץ על הכפתור אבחון ואז רענון הגדרות רשת וזה עובד ברוב המקרים , אם זה לא עובד אני פשוט צריך להתנתק מהרשת להתחבר מחדש ואז לעשות את התהליך שוב . (בצורה אלחוטית לא קווית הכל) הראוטר הוא D-link DIR300 המערכת הפעלה היא ויסטה SP1 אני חייב לציין שניסיתי להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות באזור וזה גם עושה לפעמים את אותה הבעיה , אבל ברשת בלימודים שלי אין שום בעיה .
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
נגיד שרימת או משהו כזה אתה מקבל באן, לא לכתובת שלך ממש אלה לטווח כתובות לפי מה שהבנתי מחשבר שלי פעם זה לא פשוט לצאת מזה,אתם בטח מבינים יותר ברור שה IP שלי משתנה, אבל משום מה זה עובד לו פעם נחסמתי ולא הצלחתי לחזור.
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
מישהוא פה התקין ADSL ROUTER??? אם כן אני צריך המלצות לגבי adsl router שעובד טוב בשביל רשת של 3 תחנות והדרכה קצרה בהגדרות.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX... ושינתי את ההגדרות של הכבלים (עשיתי חייגן)... יום בבוקר בעבודה התחברתי לIP שלי בבית ובטלתי את ההגדרה הזו ועכשיו אני לא יכול להיכנס לכתובת 192.168.2.1 של הראוטר... יש לי עוד מחשב שמוחבר לראוטר שדרכו אני כן יכול להיכנס לדף הגדרות! כבר איפסתי לגמרי את הגדרות הראוטר (בלחיצה מאחורה) אבל כלום... במחשב הראשי אני לא לא יכול להתחבר ובמחשב השני כן... בשני המחשבים האינטרנט עובד רק דף ההגדרות של הראוטר לא עובד במחשב הראשי :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סיבה לחשוד שמישהו מסויים איכשהוא קיבלת הרשאה להיכנס למחשב שלי דרך האינרטנט. כמו בעזרת התוכנות האלה, שדרכם אפשר לשלוט במחשב של סבא/סבתא מרחוק ולסדר דברים. בדקתי את כל מה שמותקן אצלי במחשב, לא מצאתי שום תוכנה חשודה. יכול להיות שלא עשו את זה דרך תוכנה, אלא דרך הגדרות רשת בווינדאוס עצמו? (שהכל קיבל הרשאה דרך המחשב שלי, מישהו שיחק בהגדרות... אולי)..
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום כולם, אני טס בקרוב לארה״ב ורוצה לקנות ראוטר (תוך לקיחת הסיכון לעצירה במכס ), ומתלבט בין כמה דגמים. אני מתכנן להשקיע באזור ה-150$, אלא אם זה מאוד שווה את זה. לאחר בדיקה קלה, לכמה דגמים שנראים לי רלוונטים: TP Link Archer C9 Asus RT-AC68U Linksys EA6900 Linksys EA7500 שתומך ב-MU-MIMO (שכרגע הבנתי שאין הרבה מכשירים תומכים, מצד שני טלפונים חדשים שיוצאים כבר מתחילים לתמוך בזה). כולם dual band ac1900. אני מוחבר להוט בחבילה של 100 מגה, כרגע ללא ראוטר בכלל אלא משתמש בהוט פייבר-בוקס כמודם וראוטר (וסובל בכל רגע..) שאליו מחוברים בדר״כ 2 טלפונים ו2 מחשבים. מישהו יכול לעזור לי להגיע להחלטה מה מביניהם הכי מומלץ? או אם יש דגם אחר ששווה להתבלט גם לגביו? …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להקים רשת משרדית שיהיו מחוברים אליה כ-20-30 מכשירים קוויים ואלחוטיים. אני זקוק לראוטר שיהיה יציב ואיכותי. הראוטר יתחבר למודם של הספקיות (כרגע הוט במהירות 200 מגה) וממנו יוצאים 2 סוויצ'ים שברשותי של HP מדגם 1820. אני מתחבט בין דגמים של סיסקו ל- HP. הייתי שמח לקבל המלצות לדגמים משתי החברות, ואם אפשר גם לקבל חוות דעת לגביהם זה היה יכול להיות ממש נפלא! באמרת אגב, אני גם אצטרך בהמשך AP אז אם יש משהו מומלץ אשמח גם לשמוע. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הגעתי הבוקר למשרד ואין אינטרנט. לאחר שיחה עם בזק + בזק בינלאומי - הכל תקין. אחד הנציגים ביקש שאבדוק עם WIFI - ואכן יש חיבור. כך בודדנו את הבעיה ל SWITCH. מעבר לחיבור ישיר (שלא דרך ה SWITCH) אכן פתר את הבעיה. השאלה שלי: האם ה Switch מת? רכשתי אותו לא מזמן. TP-LINK. אמנם לא היה יקר, אבל נראה שהוא תקין. כל האורות דלוקים כראוי. ולמיטב הבנתי - אין שום הגדרות. בסך הכל מחברים את הכבלים אליו במקום לראוטר, והכל עבד. האם לרכוש חדש, או שיש פה דרך אחרת? תודה על העזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
יש לי בסלון סוויץ' קווי 4 יציאות שעד היום היו מחוברים אליו: ממיר יס מקס, טלוויזיה חכמה, מכשיר מבוסס אנדרואיד (לקודי) ורסיבר (לרדיו אינטרנטי). הכל עבד חלק. הסוויץ' מחובר לראוטר D-link N600 של בזק. היום באו להתקין את הממיר החדש של יס - ultra שתומך ב4K, חיברו אותו במקום היס מקס, והממיר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט דרך הסוויץ', אלא אם כן מנתקים את שלושת המכשירים האחרים (ניתוק מהחשמל של כל הציוד / חידוש כתובת IP בממיר לא עזרו). מדובר בסוויץ' 100Mbps בסיסי שהזמנתי בזמנו ב eBay. האם לדעתכם החלפתו לסוויץ' ממותג של 1000 Mbps , דוגמת D-Link DGS1008C, תעזור? או אולי דגם אחר עדיף? (אני חושבת לקנות סוויץ' של 8 יציאות למרות שמספיק 4, כדי לוודא שיה…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם/ןיש לי ראוטר חדש של בזק- vtech IAD604-IL. המהירות בוויפי מספקת בהחלט. הבעיה שעיקר השימוש שלי הוא בandroid TV )mi box( ויש ניתוקים בוויפי. ניתוקים קצרים יחסית אבל תכופים ומעצבנים. השאלה שלי האם יש מה לעשות כדי לפתור בעיה זו? חיפשתי בהגדרות הראוטר האם יש אפשרות לקבוע QoS ולא מצאתי. היתכן שאין אפשרות כזו? ואם אין האם בזק או מישהו יכולים לפתור בעיה זו? תודה רבה!דקלון
-
- 1 תגובה
- 5.8k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להקים רשת בין 2 מחשבי PC. לצערי אין לי אופציה לחיווט ולכן אני צריך רשת אלחוטית. חשבתי לחבר מחשב אחד לראוטר, ושמחשב שני, מהקומה התחתונה, יתחבר באמצעות כרטיס USB אלחוטי לראוטר. האם זה נשמע סביר בהתחשב במגבלות? אם כן, האם יש המלצות כלשהן לראוטר וכרטיס USB שיעשו את העבודה? כמו כן, האם יש צורך בציוד בתקן G או שחובה תקן N? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אני כרגע מנסה להתקין מערכת אלחוטית של EDIMAX שכוללת: ראוטר BR-6424n וכרטיס רשת (בחיבור USB) מסוג EW-7717Un . להלן המהירות שמתקבלת: Transmit Link Speed--> 135Mbps Receive Link Speed--> 270Mbps למיטב הבנתי זה אמור להיות עד 300Mbps? האם זה אמור להיות גם לגבי ה TRANSMIT ? שאלה שניה היא לגבי ה CHANNEL שיש לבחור. ראיתי שבגדול יש הבדלים במהירויות שמתקבלות בהתאם ל CHANNEL שנבחר....הסבר יותר מפורט על איך לבחור את ה CHANNEL הרצוי יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים שמחוברים ע"י סוויטץ' והמודם הוא ADSL של בזק (RTA1320). איך מקנפגים אותו שיעבוד כראוטר ואני אוכל לעבוד עם 2 המחשבים? צריך עזרה דחופה.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
רכשתי את הראוטר לינקסיס E1000 אני צריך עזרה בהגדרתו נכנסתי ל192.168.1.1 אני עם 012 כספקית וכבלים כתשתית - יש לי MPLS (אם זה רלוונטי) האינטרנט עובד אך לאט בחיבור בכבל ישירות למחשב מוריד 10 מגה תקין בחיבור ללינקסיס ובמחשב שמחובר לראוטר עם כבל - בדיקת מהירות נותנת 2 2.5 עם הראוטר הישן עובד תקין לדעתי לא הגדרתי טוב אם מישהו יוכל לעזור
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-