עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, דבר ראשון חשוב לדעת מערכת וינדוס אקס.פי פרופשיונל בשפה האנגלית כרטיס רשת ראשון, און בורד מחובר למודם ADSL, עובד כראוי כרטיס רשת שני, אדימקס (רילטק) מחובר למחשב אחר (מערכת לינוקס) בכל מקרה... הכרטיס השני מוגדר בתור 192.168.0.1 והמחשב השני (הלינוקס) שמחובר אליו, מוגדר בתוך 192.168.0.2 שתי המחשבים מסוגלים לשלוח ולקבל פינגים מה 192.168.0.2 אבל הכרטיס 192.168.0.1 לא מגיב לפינגים לא עונה... עכשיו, המחשב הראשון יוצר קשר עם המחשב השני מקבל ממנו פינגים והכל אז מה בעצם הבעיה ?!?! למה לאזעזל הוא לא מגיב ??

2. Started by ORrrr,

התוכנה הזאת כל דבר קטן שאני עושה במחשב מקפיצה חלון אם לאפשר או לא איך אני מבטל את זה? יש ארבעה מודולים שם מה להשאיר מה לא כי זה ממש עולה לי על העצבים.. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  3. 2 שאלות 1 יש לי אי די אס אל זה יהיה טוב? 2 ויש לי 3 כרטיסי רשת 1 למודם ו2 למחשבים שונים... אז לעשות ב2 האחרים אותם הגדרות?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. שלום, בחברה בא אני עובד יש מודם אלקטל שהועבר להיות ראוטר ושונו הגדרות השם והסיסמא מהמקוריות שהיגיעו אם המודם בגישה למודם ( 10.0.0.138 ) ולכן איני יכול להיכנס אליו ולשנות הגדרות בחברה החליטו לעבור לספק אינטרנט אחר ומכיוון שאיני יכול להיכנס למודם ולשנות את ההגדרות החייגן לשם המשתמש של הספק החדש העברה מתעקבת. האם יש איזו שהיא דרך לגלות את שם המשתמש והסיסמא שהוכנסו במודם? האם יש אפשרות שאצרוב למודם BIOS חדש וכך הוא ידרוס את שם המשתמש והסיסמה הקימים בתוכו ויאפשר לי גישה אליו

5. נכנסתי לכמה אתרים שמאפשרים בדיקה של מהירות החיבור - וכל אחד מהם נתן לי תוצאה שונה. חלק אפילו חצי מאחרים. באתרים מסויימים יש אפשרות לבחור דרך איזה שרת לבדוק את המהירות - ובכל שרת קיבלתי תוצאה שונה. מישהו מכיר אתר אמין וטב - או כל דרך אחרת - שבה אוכל לבדוק את מהירות החיבור שלי? בתודה מראש.

6. Started by Bizi,

עשיתי לפי כל ההגדרות שמופיע במדריך הסטיקי(-יש לי ADSL. המחשב עם הXP הוא השרת וה98 הוא אורח. בכל זאת איני מצליח מה98 לראות את הHOST ומה XP, איני מצליח לראות את הקבצים אבל אני רואה שיש אורח.הוא נותן לי שגיאה שאין לי השראה לראות את הקבצים ושורה מתחת הוא רושם:נתיב לא קיים(משהו כזה) לא איכפת לי שלפחות אני יכול רק להעביר קבצים. הלוואי שתעזרו לי.אמן!!!

7. Started by starter,

יש לי בעיה.. יש לנו 3 מחשבים בבית אחד למטה ועוד שניים למעלה (בשני חדרים ניפרדים) ויש לנו ADSL שאנחנו רוצים לחבר לכולם אז אני יודע שאני צריך לעשות רשת בין המחשבים ואז לחבר אותם לADSL אז השאלה שלי היא כזאת: על איזה רשת אתם ממליצים ? (אני יודה לכם אם תצרפו הוראות איך להתקין אותה) בתודה מראש, חן.

8. Started by sky-net,

בזמן האחרון יש לי הרבה התנתקויות מהאנטרנט (כבלים@012) לפעמים המודם ישר מתחבר מחדש ולפעמים לוקח כמה דקות או שעות, דבר דומה קרה לי לפני כמה שבועות והחליפו לי מודם (עכשיו יש מודם מוטורולה- SB4200 משהו כזה) ועד עכשיו זה לא קרה. אני משחק משחקי רשת ויש לפעמים קפיצות פינג מ50 ל500 ויותר (רק לי- לשאר האנשים נשאר בסביבות ה50 וגם לאלה שאני יודע שיש להם 012 ככה שהבעיה לא בספק) למשך זמן די ארוך ולפעמים יש התנתקות אחרי זה. רציתי לדעת אם זה יכול להיות בגלל packeting (שליחת פינגים למחשב שלי כדי להעמיס על החיבור עד שהוא מתנתק) ואם כן האם הפיירוואל (נורטון כרגע) יכול למנוע את זה. כמו כן האם כדאי לעבור לשיטת החייגן כדי שהאיפי יתחלף כל חיבור? אם זה לא מהסיבה הנ"ל איזה עוד סיבה יכולה להיות? …

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. Started by Home Boy,

עברתי לחבילת אינטרנט מהיר בנטויזין וקיבלתי את המודם שצויין בכותרת מבזק... אני מנסה להתקין את המודם על מערכת 98SE בה קיים כבר מודם 56K וכל זאת ללא כרטיס רשת...אני מצליח להתקין את המודם והכל הולך טוב אבל הנורית של ה-LINK לא דולקת אלא רק מהבהת מדי פעם ואני לא מסוגל להיכנס לאינטרנט...האם זה בגלל המודם הישן שעדיין מותקן? מישהו יכול לעזור לי??? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  10. Started by rosesr,

^^^ תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. שלום, יש לי רשת ביתית של 3 מחשבים, אלקטל משודרג וסוויטצ'. עכשיו כדי שאני יוכל להיכנס למירק, אני צריך להפעיל שירות של פורט 113 Ident ועשיתי את זה על המחשב הראשון. במחשב השני זה לא מצליח לי וכותב לי Failed to create static NAT entry.

12. Started by redti,

יש לי רשת אלחוטית: חברה-LINK דגם:DI-614+ כיצד אני פותח את הפורטים ההבאים: The game will need to talk to external servers that use the following port numbers. These ports need to be open in your firewall in order to play on Generals Online: TCP ports: 80, 6667, 28910, 29900, 29920 UDP ports: 4321, 27900 תקשיבו זו השאלה העשירית שלי בפורום ולא קיבלתי תשובה! זה מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי אני מבקש מכל הלב תעזרו לי אני במצוקה!

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  13. אנא סילחו לי שאני נדחף, אך יש לי שאלה מאוד קשורה לנושא: איך אני מגדיר את מודם ה-ALCATAL המשודרג שלי, שינתב אל המחשב שלי (10.0.0.1) את כל הפורטים? אם אין כזו אופציה, איך אני מגדיר לו שינתב אלי טווח של פורטים, למשל מ-1000 עד 2000? תודה.

14. ובכן חבר'ה,בשעה טובה ומוצלחת רכשתי ביוקר רב (70 דולר) ראוטר אלחוטי והתחלתי בהקמת הרשת הביתית שלי. מן הראוי לציין שהמוצר הוא ראוטר אלחוטי 4 פורטים+יציאה לאינטרנט מהיר,כשהראוטר תומך ב4 מחשבים בצורה אלחוטית או של לאן. הדגם הוא מסדרת בי והנה הקישור למוצר http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=33&scid=35&prid=544. המחשב שלי עובד תחת מערכת הפעלה וינדואוס אקס פי,כשבינתיים מחשב שני בעל מערכת הפעלה וינדואוס 98 גם רץ עליה (הרשת). הרשת הורכבה כך: הראוטר חובר למודם הadsl על המחשב שלי,וחובר בחיבור לאן למחשב שלי. כשלמחשב השני (הוינדואוס 98) הוא חובר במכשיר וויירלס יו אס בי ( http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=33&scid=36&prid=435). הכל בהרכבת הרש…

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  15. Started by Home Boy,

יש לי adsl 750kb ולאחרונה התקנתי את ה- NORTON personal firewall... עכשיו כל פעם שאני מנסה לגלוש לוקח לו שעות עד שהוא מתחיל לקבל נתונים מהאתרים ולכן הוא מעלה אותם לאט יותר (אתר כמו גוגל שלוקח לו לעלות כרגיל שנייה עולה בעשרים שניות)...כאשר אני עושה disable ל- firewall הכל פועל חלק... מה לעשות???? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  16. Started by gzlt,

שלום ברשותי לפטופ קומפאק פקסאריו 701ea הלפטופ מובנה לתמוך רק בוינדוס XP כביכול התקנתי עליו וינדוס 98, כי הXP בקושי זז עליו ומצאתי דרייברים לכל ההתקנים חוץ מכרטיס הרשת עד כמה שידוע לי עאטיס הרשת הוא: compaq iPaq 10/100 fast ethernet network card לא הצלחתי למצוא דרייבר מתאים משהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  17. Started by Svideo,

2 מחשבים. שניהם מריצים XP. מחוברים בינהם בכבל רשת. המחשב הראשון מחובר למודם כבלים ובעל 2 כרטיסי רשת. לכל אחד מהמחשבים נתתי כתובת פנימית : 192.168.0.1 192.168.0.2 (בקנפוג TCP/IP של כרטיס הרשת שאליו מתחבר כבל הרשת בכל אחד מהמחשבים כמובן). ה Subnet בשניהם הוא : 255.255.255.0 השאלות שלי : 1. מהו "שער ברירת המחדל" של המחשב הראשון (המחובר למודם) ? 2. מהו "שער ברירת המחדל" של המחשב השני ? (ה IP של המחשב הראשון ?) 3. האם ניתן לנע מהגדרת DNS בכלל (לא להגדירם בשני המחשבים ?) תודה.

18. Started by ילד-hw,

שלום רציתי לדעת אני מחבר רשת בייתית בבית ויש לי אפשרות ב-HUB שנקראת cross-over רציתי לדעת עם אני יהפוך את האב ל- cross-over אני לא יצטרך לקנות כבל מוצלב בשביל חיבור המודם עם ה-HUB במוצלב, ו- העם זה יהפוך את הכבלים הרגילים שמתחברים לכרטיסיי רשת למוצלבים ? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. Started by 114508534,

איך אני משתף מדפסת בין שני מחשבים עם אקספי

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  20. אני מחובר לאינטרנט דרך מודם כבלים. אני מחובר לספק "בזק בינלאומי" שלא דורש חייגן. יש לי מודם AMBIT של מת"ב דיגיטל שמחובר דרך חיבור הרשת ל-HUB. ל-HUB יש UPLINK + 5 חיבורי רשת. ל-HUB מחוברים 2 מחשבים עם WIN-XP PRO. אני גולש חופשי בשניהם ללא קשר ביניהם (אחד יכול להיות כבוי והשני גולש). הבעיה שלי היא שלפעמים החיבור ניתק, אי אפשר לגלוש אלא לאחר הוצאת החשמל מהמודם והחזרתו. כשניתק הקשר אני מנסה להריץ IPCONFIG /RENEW ולא מקבל תגובה עד להוצאת החוט חשמל מהמודם והחזרתו. גם RESET למחשב לא עוזר - הנורות במודם נשארות דולקות קבוע ורק לאחר הוצאת והחזרת החשמל למודם הוא עובד ושוב אפשר לגלוש. זה קורה לא בשעות קבועות ולאחר ההוצאה/הכנסה יש שוב כ-8 שעות שעובד תקין עד לפעם הבאה. יש למישהו …

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  21. Started by starter,

הבעיה היא כזאת.. יש לנו אינטרנט מהיר מגה וחצי ועד עכשיו הכל היה בסדר... אתמול שמנו ראוטר והיום אני ואחותי היתיישבנו לגלוש... בהתחלה הכל היה בסדר.. והתחלתי להוריד דברים כל היום המחשב היה בהורדות... ממש ניצלתי את הפס הרחב... והיום הערב היתיישבתי לגלוש.. ובכמה שעתיים שלוש ראשונות הכל היה בסדר, ואז התחילו הבעיות... *בעיות כאלה היו עוד קודם (היום ) ICQ מיתנתק מעצמו, אקספלורר פתאום מנותק , קזאה רוב הזמן מנותקת והיא אפשר להיתחבר.... והגלישה הפכה מקשה עד בילתי אפשרית! כרגע אני גולש אם נאו-פלאנט.... ובאופן מוזר האינטרנט לאחר 7 מדורי גהנום אם האקספלורר של מיקרוסופט אני גולש במהירות מפתיעה אם הניאו-פלנט.. מה אני יכול לעשות ? כי אם חשבתי שהבעיה היא מגע רופף\בעיות בכבלים הרי …

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  22. Started by tavor21,

יש לי שני מחשבים בבית, אחד מהם הוא מחשב ניייד שכולל כרטיס רשת ומחשב שלי רגיל שהוא המחשב שמחובר לאינטרנט וגם בו יש כרטים רשת אני מבקש ממכם עזרה איך להתקין את הרשת צעד - צעד אם אפשר ניסתי פעם אחת ולא הצליח לי אני צריך שזה אני יוכל לגלוש בשני המחשבים ועדיף ללא קניות מיותרות [b/] בתודה רבה לכל העוזרים בבקשה תעזרווווווווווו

23. Started by N.S,

אוקי שלום... אני הולך לקנות ראוטר מסיבה כזאת... יש לי שני מחשבים בבית ושאחד מהם משחק קאונטר סטרייק והשני גולש ..אז המחשב שעם הקאונטר מקבל פינגים גבוהים וקופצניים רציתי לדעת אם ראוטר יעזור לי בפתרון הבעיה...ואם כן אז איזה ראוטר.. מה אתם אומרים על זה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-401821644.htm

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. Started by i.k,

האם ישנה אפשרות כולשהי לשלוח פקס דרך מודם idsl בעיקרון אני חושב שאי אפשר אבל אולי מישהו מכיר איזה אפשרות או תוכנה שיכולה לשלוח עם הidsl. תודה על התגובות

25. אני צריך שיתוף אינטרנט בין שתי מחשבים שניהם עם windows 98 ו inter explorer 5.01 sp 1 לא שזה משנה לא חייב שהייה גם שיתוף קבציים אלא שאני יוכל לשתמש באינטרנט בשני המחשבים

דיונים חדשים בפורומים