רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, לאחרונה הצטרפתי לפרטנר ל 1Gb סיבים, קיבלתי ממיר אופטי d-link וחיברתי עם Dynamic ip לראוטר Tp-link vr600, כל מספר שעות יש לי ניתוק בחיבור ואם נכנסים להגדרות רואים שמתקבל IP אבל הודעת שגיאה please configure dns manually, הגדרתי אותו ידני, ניסיתי גם של גוגל וגם של ISP, קראתי קצת ברשת ונראה של הרבה אנשים יש את הבעיה (בעבודה עם WAN, לאו דווקא פרטנר), רציתי לדעת אם יש פה מישהו עם אותו סטאפ וחווה בעיה דומה, והאם יש לכם רעיונות לפתרון, דבר נוסף לקבל המלצה לראוטר חדש שכן יעבוד, חשבתי לנסות את ax3600 של שיאומי. תודה יום טוב
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... שמי אמיר וכפי שאתם מבינים זו הפעם הראשונה שלי בפורום! לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש בנוסף למחשב הישן שלי ועכשיו ניצבת בפניי בעיה והיא כיצד לחבר את שני המחשבים לאינטרנט בדרך הטובה ביותר כך ששני המחשבים ינצלו את החיבור לאינטרנט בצורה הטובה ביותר! יש לי את ציודי הקצה, כלומר- ראוטר, SWITCH, HUB או מחשב ישן. עכשיו שאלתי היא כיצד לחבר את שני המכשירים (בעזרת אילו ציוד קצה ואיך?)
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לנתב edimax-br6524n באמצעות לפטופ hp probook 4330s עם כרטיס רשת atheros ar9285. החיבור הוא אלחוטי עם הצפנה wpa2-psk, אני משתמש ב inSSIDer כדי לראות את מצב הרשת שלי ואת הרשתות של השכנים. שמתי לב שכאשר אני מציב את הלפטופ שלי בצמוד לנתב (10 ס"מ) ה RSSI שלי הוא -45 ובמרחק 3-4 מטרים בקו ישר ללא הפרעות RSSI יורד לכיוון ה -70. לעומת זאת יש לי מחשב נייד אחר hp pavilion dv3000 שבו מאותו מרחק של 3 מטרים ה- RSSI הוא בערך -35 ובנוסף קולטים הרבה יותר ראוטרים מאשר במחשב לי. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה מראש, בוריס.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היום עברתי מחיבור ללא חייגן לעם חייגן l2tp בשביל שחבילת הגיימר בבזק בינלאומי תחזור אליי (כבר שילמתי עליה). קושחת טומטו מותקנת, אמרו פה בפורום שאפשרי לגלוש איתה עם חייגן על הראוטר הזה, ונתקלתי בבעיה שהתכונה נותנת לי הקצאה של שעה לכתובת איי פי ואז מנתקת אותי מהאינטרנט ורק אחרי הפעלה מחודשת של הראוטר אני יכול לגלוש שוב. זה נקרא Remaining Lease Time והוא נותן לי כל הזמן שעה אחורה. יש פתרון לדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים אחד מהם הוא סרבר שמחובר ישירות למודם ה-ADSL וכל שאר המחשבים והסרבר גם, מחוברים לSWITCH... היום בבוקר בלי שום דבר מיוחד פתאום שאר המחשבים שברשת לא יכולים לגלוש באינטרנט לא נגעתי בשום הגדרות או משהו כזה... מה יכולות להיות הסיבות לכך? מה לבדוק? תודה רבה רבה! זה ממש דחוף לי... :-\ עריכת המודר: כותרת.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
עברתי לNGN וזה אומר החלפה של מודם האלקטל הישן במודם ראוטר חדש מדגם 2760U של D-LINK. הגדרת הראוטר החדש עברה לה בקלות. הבעיה היא שכמו הראוטר הקודם EDIMAX BR6204WLG גם הראוטר החדש לא נותן כיסוי מלא לכל הבית. מצאתי מדריך להגדרת הראוטר הקודם שלי בתור ACCESS POINT: http://www.computer-aid.com.au/blog/2010/05/09/using-edimax-br-6204wlg-in-client-mode/ עקבתי אחר ההוראות, הכנסתי את שם הרשת שאם אני לא טועה זה הSSID את המפתח שנתתי בהגנת הWEP להבדיל מהגנת הWPA שיש במדריך, פשוט כי אני לא חושב שהראוטר הזה תומך בWPA שאני הסתפקתי בו עד כה. כאשר אני מגיע לשלב של SITE SURVEY, אני בוחר את הרשת הנכונה, אבל כאשר אני לוחץ "CONNTECT" אני מקבל את התשובה "JOIN REQUEST FAILED" בדקתי לראות שהסיסמאו…
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר את גרסא 3 של הראוטר (כולל ה VOIP) של סלקום? מישהו יודע מה הדגם המקורי שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשכור שרת משלי, ורציתי לשאול ממי שמבין כאן אם החבילה הבאה היא טובה: Includes 2U server case and power, Intel FastEthernet (NIC) card, video card, Intel Pentium 4 3.0 GHz PRESCOTT 800mhz FSB CPU with 1gig cache DUAL CHANNEL, 512 MB Kingston PC3200 DDR ram, 120 GB Serial ATA Western Digital or Seagate Hard Drive כל זה ב100 דולר לחודש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נתב אלחותי בשביל שיהיה לי אינטרנט בפלפון וגם לחבר עוד מחשב (ישן) שנימצאה 8 מטר ממקום שאני רוצה להתקין את הנתב 1. איזה נתב כדי לקנות?? תקציב (250 שח +- ) Edimax BR-6204WG Wireless Router או Edimax EW-7206 Access Point 802.11G 2. מישהוא יודעה משהוא אליהם?? (במיוחד על 6204)
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם סטרימר והכל עבד בסדר עד עכשיו. אתמול קניתי הארד דיסק חדש וחיברתי אותו וכשאני מנסה לשתף אותו בסטרימר הוא מבקש סיסמה אליו, למרות שלא קבעתי לו סיסמה ולכל שאר הכוננים והתיקיות שבשיתוף אצלי הוא לא מבקש סיסמה.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 5 מגה מ 2.5. כיום יש לי ראוטר ROTAL 1025W האם בשביל לקבל את המהירות שמגיעה לי אני צריך להחליף ראוטר בתקן N או משהו כזה? תודה סופ"ש נעים
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר אלחוטי של D LINK שמחובר ישירות למחשב שלי. מחשב נייח אחר ועוד מחשב נייד היו מחוברים אליו ברשת אלחוטית וגולשים באינטרנט. בשבוע האחרון פתאום אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ככה שרק במחשב הנייח שמחובר לראוטר ניתן לגלוש באינטרנט. בדקתי בהגדרות רשת של המחשב הנייח וראיתי שהחיבור לאינטרנט מוגדר כ-Local area connection. במחשב הנייד זה wireless network connection. השאלה היא האם אני צריך איכשהו להגדיר שככה יהיה גם במחשב הראשי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם היום פרמטתי תמחשב לאח שלי ויש בעיה עם האינטרנט (כבלים של ברק עם חיגן l2tp) קיצר הוא לא רוצה להתחבר לי הוא תמיד מביא 678 שזה אומר משהו הגדרות לא נכונות או שיש בעיה עם המודם כלומר החיבורים אבל החיבורים בסדר לאחר שקצת שיחלקים עם ההגדרות שרשמתי כמה פעמים תססימא ותשם משתמש וcable.barak.net.il אז הוא החליט להתחבר לי ואחרי ריסרט שוב אותה בעיה ואז לאחשר משחק של חצי שעה עם ההגדרות החיגן החליט להתחבר שוב מה לעשות????
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
עשיתי טעות גדולה וכשעברנו דירה החלטתי לשדרג את המודם SAMSUNG הגרוטאה שהיה לי למודם/נתב אלחוטי חדש בחינם עד אז אמרתי להם כל הזמן לא כי לא הייתי צריך אבל עכשיו היה לי מקום לשימוש באלחוט. קיצר מאז יש לי רק בעיות, בהתחלה היו לי בעיות ניתוקים ולאחר שהתקשרתי עליהם הם כל הזמן טענו שיש בעיה אצלם במרכזת ושהם עובדים על זה וזה יסתדר מעצמו תוך כמה שעות, שטויות פשוט לא היה להם פתרון והם ניסו לנפנף אותי ... הפתרון היה בנתב שפשוט התחמם יתר עח המידה, וכשהרמתי אותי קצת שיהיה איורור קצת יותר טוב מתחת בעיות של חודש נפתרו מיד. אבל עדין אני מרגיש שיש בעייה של איטיות בעיקר בזמן שלא רק אני גולש בבית או כשהטורנט מפגיז (לא בעיה של רוחב פס) לדעתי זאת בעיה של מודם/נתב זול ומכיוון שאני יודע שלא יחלי…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP פרו וחיבור אינטרנט ADSL משודרג וכל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני רוצה להכנס לאינטנרט אני מקבל הודעה שמודיעה לי שאני לא מחובר לאינטרנט ואם ברצוני לעבור למצב לא מקוון או אולי אני רוצה לנסות שנית, אם אני לוחץ על לנסות שנית אז הבעיה מסתדרת אך הפתרון הזה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם אתם יודעים כיצד לפתור את הבעיה לגמריי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה עם הגדרה של פתיחת פורטים עבור חיבור חדש של בי-פייבר (עם נתב פרטי). אני מנסה לפתוח port ע"מ לגשת אליו מבחוץ. הציוד שאני משתמש בו: 1. נתב deco M5 - הגדרתי בו חיבור PPPoE וגם Port forwarding כמו שאמור להיות. 2. ממיר מדיה tplink MC220l. 3. gpon ont sfp class 1 laser nokia מחובר לממיר המדיה 4. סיב אופטי של בי-פייבר אני לא מצליח לגשת לאף port אשר אני פותח באחד המכשירים בבית (לאחר שהגדרתי את ה port forwarding כנדרש). הדבר הנוסף הוא שבהגדרות של הנתב, כאשר הוא מראה את ה ipv4 הוא לא מראה את אותה כתובת כאשר אני מחפש [What is my ip] (XYZ.TUV.200.1), אלא 100.77.132.135, ה Primary DNS הוא XYZ.TUV.0.4. ההשער…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הנתב הוא חדש יחסית ותומך כמובן בתקן N, יש לו יציאות קוויות 10/100/1000 וגם USB לחיבור דיסק נייד. המחיר שלו הוא כ-370 ש"ח (מאד זול יחסית למקבילים). לי אין ניסיון עם החברה הזו, למרות שראיתי לא מעט מוצרים שלה, ואני גם לא מכיר את הנתב הזה, אשמח לשמוע המלצות, בעד/נגד או מה שלא יהיה. מבחינתי עדיף לרכוש נתב ולא לקחת נתב N מבזק בהתחייבות ל-3 שנים. הנה לינק לדף המוצר: http://www.tp-link.com/products/product ... 2DWR1043ND
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
כפי שרשמתי בכותרת עם אני הראוטר הזה,הכל היה בסדר גמור עד לפני כשבוע ואז הורגשה איטיות רצינית בגלישה. נכנסתי לאתר של 012 הורדתי את הקובץ של ה-60M שאיתו אמורים לבדוק את מהירות ההורדה ולהפתעתי המקס' שהגעתי אליו היה 180KBS ורוב הזמן זה היה באזור ה-150KBS כשאני בעצם אמור להוריד על 307.5 בערך... נכנסתי לממשק של הראוטר,התנתקתי והתחברי שוב ואז הכל היה בסדר עד היום. היום שוב נכנסתי ואותו הסיפור מתחיל מחדש. צריך לציין ששום תוכנת שיתוף לא פעלה ברקע. יכול להיות שמישהו גונב ממני אינטרנט בצורה אלחוטית? משיחה שלי עם 012 לא דיווחו לי שיש להם איזה שהם תקלות באזור שלי שאמורות לגרום לעניין הזה..
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
ומה מכניסים בDOMAIN Win98sec אי אפשר שלא לכתוב שם כלום ואין לי מושג מה צריך... דחוף דחוף!!! ****אשמח אם מישו שמבין יפנה אליי לאי סי קיו 109354512 **** ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון שלום זאת ההודעה הראשונה שלי פה D: יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. פעם הייתי ב-012 עם אחד וחצי מגה אבל זה היה ממש מזמן לפני בערך 3-4 שנים. הייתה לי בעיה לא קשורה לפינגים הפינגים שלי היו דווקא מצויינים בכל המשחקים. לא משנה עברתי ל-014. הכל היה טוב לכמה חודשים אולי שנה אבל בשלב מסוים התחילו לי לאגים. היו לי לאגים באותם המקומות שלא היו לי ב-012 אפילו שחבילת הגלישה שלי כרגע היא 2.5MB שזה יותר ממש שהיה קודם 1.5MB. אם היו לי לאגים במקום אחד אז מלא עוד אפשר להבין אבל בכל משחק ולא משנה מה הוא יש לי פינגים-חוץ משרתים בישראל. ב-DEKARON שזה שרת ארופאי יש לי 1200+ פינג בשרתים פרטיים של DEKARON שמאוכסנים גם כן יש לי 18000 פינג!!!,בכל השרתים הפרטיים של RYL מי שמכיר יש ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי פה ראוטר מודם של בזק ROTAL RTA1025W אבל אנחנו פה HOT עדיין אוכל לשתף איתו אינטרנט אל חוטי ? כי מאחורה יש לי כניסת DSL (של טלפון רגיל) ובנוסף עוד 4 כניסות רגילות של ETHERNET כבל רשת החיבור שלי פה הוא קבוע איי פי קבוע מ בזק בין לאומי (ללא חייגן) .... ניתן ? כרגע המודם הוט מחובר לקיר ולמחשב עם כבל רשת אני צריך להוציא את הכבל מהמחשב לחבר לפורט מספר 1 ולמתוח עוד כבל רשת מפורט 2 למחשב וזהו ? או שזה לא יעבוד .... ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב. כרגע אני מחובר לאינטרנט במהירות של 10mb עם מודם 2500U, מבקש המלצה לראוטר אלחוטי עד 200 ש"ח. הבית הוא מפלס אחד בלי ממ"ד אני לא רואה את עצמי עובר למהירות של 100MB בשנה הקרובה חשבתי על tplink 841N או 941N תודה!
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבל רשת (כזה שמתחבר לhub וממנו למחשבים שונים בבית) באורך של בערך 10 מטרים. חסר לי עוד מטר אורך כדי שהוא יגיע ליעדו. האם יש אפשרות לקנות הארכה לכבל רשת כזה ? אם כן , כמה זה יעלה ? (יותר זול מכבל רשת חדש של 11 מטר אני מניח...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש המלצה לראוטר פשוט, עד 150 ש"ח. השימוש לראוטר יהיה רק ל Iphone אחד שיש בבית, (בעיקר כדי לעשות סקייפ לחו"ל) אל הראוטר יהיה מחובר קווית גם מחשב נייח אחד. דגש על אמינות וקלות התקנה, פחות חשובה המהירות (הרשת בסה"כ במהירות של 5 mbps) ראיתי שתי המלצות בטווח המחירים: 1) edimax 6428nS אצל k.s.p ב-125 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13020 2) D-Link Dir 300N אצל Ivory ב99 ש"ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5353 מה דעתכם? האם למישהו יש המלצה נוספת? אשמח לעזרה, יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום אנשים. החלטתי לעזוב את בזק ולעבור להוט. ניתן לקרוא את הסיבה פה: http://www.hometheater.co.il/vt129760.%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%9D עקב המעבר איאלץ כנראה לרכוש ראוטר אלחוטי חדש מכיוון שלמיטב הבנתי הנוכחי לא מתאים (ASUS AM 640G שקיבלתי בזמנו מבזק). אני זקוק להמלצה על ראוטר אלחוטי תקן N איכותי (עוצמת שידור טובה, ללא תקלות/אמין) שמותאם ל UFI 12 מגה. יש רעיונות? עריכה, חזרו אליי כרגע מהוט, אם אתחייב לשנה וחצי הם יספקו ראוטר של TPLINK, לא יכלו לתת לי תשובה לגבי הדגם. מישהו יודע איז דגם הם מספקים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-