רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי תמודם עם הראוטר ועם סוויצ לרשת מחוברים 2 מחשבים אני רושם בדוס במחשב הראש IPCONFIG ולא רושם לי את האיפי שאני אמור להתחבר אליו עשיתי FTP עם SESRVU וגם לא הצלחתי להתחבר מה אני עושה שזה יעבוד לי ? וגם אני רוצה לעשות שרת טרמינל ולא יודע איזה איפי של המחשב עצמו שיתחבר לי ?~?~
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת פשוטה בין שתי מחשבים עם כבל רשת מוצלב ואל המחשב שלי מחובר גם מודם של אלקטל שחור 3 נורות. הגדרתי אותה כמו המדריך באתר אבל הבעייה שזה נראה כאילו כל המהירות במחשב הראשי.. אני יודע שזה לא רשת איכותית ושאימיול ודברים כאלו בטח מאיטים אבל זה עדיין מוגזם כי ממש במחשב השני האינטרנט לא זז והאימיול אפילו לא מצליח להתחבר. יש איזה דרך לפצל את המהירות יותר טוב ? אם אני יקנה ראוטר זה יעזור(אני לא רוצה לקנות) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לשלוח אימלים זה גם דרך HOTMAIL אני חושב שזה בגלל שיש לי נתב כי זה התחיל רק אחרי שהרכבתי אותו אולי מישהו יודע איך אני יכול לפתוח את הפורט של האימיל שאני יוציא הודעות ומה הפורט? נ.ב אני לא יכול גם לשלוח דברים בICQ ולקבל אני כן יכול זה רק שאני רוצה להוציא דברים
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית והאב מפוצל ל 8 מחשבים איך אני מחבר אותו עם מודם ECI 312 שכולם יעבדו באינטרנט??? מישהו יכול לעזור לי צריך עזרה דחוף....!!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
-
היי בטח שאלו את זה כבר פעם, אבל בחיפוש מהיר לא הצלחתי למצוא תשובה מדוייקת. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית של שני מחשבים. עד כאן הכל טוב, אבל אני לא רוצה לעשות שיתוף אינטרנט משום שאני רוצה שגם כשהמחשב ה"ראשי" כבוי עדיין תהיה למחשב השני גישה לאינטרנט. אני מחובר דרך הכבלים בחיבור קבוע ללא חייגן. עד כמה שאני מבין אז כל מה שצריך בגדול זה לחבר ראוטר אלחוטי למודם, ולחבר כרטיס רשת אלחוטי לכל אחד מהמחשבים שלי. נעזוב רגע בצד את המחשב ה"חדש" ונישאר עם המחשב שהיה מחובר עד עכשיו ישירות למודם. לאחר שאני אתקין בו את הכרטיס האלחוטי, האם הוא מייד ידע לדבר עם הראוטר וימשיך לפעול כמו שהיה קודם ? האם אני צריך משהו נוסף חוץ משני כרטיסי רשת וראוטר ?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
היוזר מוגדר(כמו WORKGROUP) רק לקבוצה אחרת כאשר אני נכנס לNETWORK ב לוח בקרה ומנסה לשנות בתויות ה identification את הקבוצות עבודה ל "WORKGROUP" המחשב פשוט נתקע מה עושים כדי לשנות את זה? האם להסיר את הכרטיס רשת יעזור? הצילו?!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
הפכתי את ת'מודם של ECI 312+ לנתב ומאז האמיול מופיע לי עם המשקפיים איך אני מוריד אותם? מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
האמיול מציג לי LOW ID במחשב אורח (לא שער) איך אני מטפל בבעיה , יש לי את ה FIREWALL של SP2 עידכניתי בכל ה FIREWALL את התוכנה ועדיין קיים לי LOW ID
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שאני בא ללחוץ אוקי זה עושה לי בעיה cannot enble shaed access eror 1003:cannot complete this function איך מסדרים את זה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה חינמית שתעשה רשימה של כל הפרוססים וכמה upload וכמה download הם לוקחים. netlimiter - היא ל30 יום ואני לא צריך את הקטע של הגבלת הפרוסס. netpeeker - גם ל-30 יום והיא גם firewall... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
התלבטתי אם לשים תא ההודעה הזאת בפורם הזה או ב"חומרה אחרת וציוד הקפי", אבל אני מניח שפה יש אנשים שיותר מתעסקים ברשתות, אז החלטתי לפרסם פו את ההודעה, אם זה לא המקום, אז שהדיון יועבר או משהו. בקיצור, אני צריך לחבר 2 מחשבים ומודם כבלים ברשת אלחוטית. אני יודע שאת המודם צריך לחבר לראוטר, ואת הראוטר למחשבים. אז אני צריך המלצה לראוטר + כ.רשת (למחשב שולחני) בתקציב של עד 800ש"ח. הראוטר ימוקם בצמוד לאחד המחשבים, אז אם יש אפשרות לחבר אותו עם כבל רשת רגיל לאותו מחשב (ורק למחשב השני יהיה כרטיס אלחוטי), אז עדיף ככה. בבקשה תענו מהר, זה דיי דחוף לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום חיברתי ראוטר אלחוטי של D-LINK למחשב, האינטרנט עובד בצורה מצויינת אבל אני לא יודע איך להגדיר קבצים משותפים בין 2 המחשבים שלי. אני מעוניין להעביר קבצים ממחשב למחשב איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר רשת ביתית בין שני מחשבים. האחד - WIN XP ,שרת. השני - WIN 98 SE , לקוח. יש לי מודם של בזק(ADSL) של "רוטל" בחיבור USB. אני מעוניין להשאר עם המודם הזה ולהוסיף לו את הציוד הדרוש. ברצוני ליצור רשת שבה מחשב אחד לא יהיה צריך להיות מופעל כדי שהמחשב השני יוכל לגלוש באינטרנט. מה אני צריך לקנות?(תנו לי דברים ספציפיים- שם הרכיב, שם החברה, דגם, מחיר). תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת בלי אינטרנט, עכשיו אני רוצה לשלוח מהמחשב הזה למחשב השני הודעה זה אפשרי? הודעה שתשמיע רעש או שיראו כשהיא תגיע... תודה... :
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם של טבל דיגיטל (אפור) והוא מתחבר לUSB ואין לו חייגן הוא ישר מחובר אני רוצה לעשות רשת ביתית ביני לבין עוד מחשב יש לי 2 כרטיסי רשת התקנתי כרטיס אחד אצלי ואחד אצלו עכשיו השאלה שלי איך אני אמור לשתף את האינטרנט כלומר איך להגדיר ולסדר הכל????????????? תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום,התקינו לי לפני כמה ימים רשת אלחוטית בבית ואחי טוען שהרשת האלחוטית סגרה כל מיני PORTS מה שלא מאפשר לנו להמשיך בעסקי הMIRC ;D . זה נכון? אם כן יש דרך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
נכון יש את המכשיר הזה הגורם לקבוצת מחשבים לראות כל מה שיש במחשב הראשי אז רציתי לשאול אם יש תוכנה שאני יכול להתקין ב15 מחשבים ואחד מהם יוכל לשדר כל מה שעל המסך של שאר המחשבים בלי שהו יוכלו לצאת מהשידור (זה עבור בית ספר) אם אפשר שם של תוכנה לא משנה כמה היא עולה זה יעזור! תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם ל מזממן קניתי מחשב חדש ועשיתי רשת עם אחי................... עכשיו כל פעם שהוא מוריד משהו 90% מהפס הרחב מוקדש לו....... רציתי לדעת אם אני יכול לעשות שחצי מהפס הרחבס יוקדש לי וחצי לו ואם אי אפשר זה אומר שכל פעם שהוא יוריד דברים אז כמעט כל הפס יוקדש לו?? ואם כן מה הפיתרון שאתם מציאים לי?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש את זה בשביל העבודה שלי יש לנו רשת אם מודם אלקטל וטואטר ולפעמיים אני רוצה הרשת האינטנט עובד נוראה לאט ואני רוצה לדעת אם מישהוא בחברה מישתמש בחיבור לאינטנט בצורה כזו שתופסת את רוח הפס או שזו בעיה אחרת אבל אני מקיר רק דרך אחת שלא כול כך חביבה עלי היא להיכנס ל TELNET ולנסות שם לנתר את התעבורה לבד מה שאני מחפש זו תוכנה קטנה ופשוטה שתגיד לי מה תעוברת הרשת שלי יש לי מודרם אלקטל וראוטר ליציאה מהרשת האם משיהוא מקיר תוכנה כזו האם מישהוא יכול להצליץ על איזו תוכנה כזו
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להפסירק את הFIREWALL כי זה עושה לי בעיות במשחקים תעזרו בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים (אחד מהם נייד עם מודם ורשת מובנים) עם XP בעזרת כבל מוצלב, הגדרתי ICS על החייגן מודם. במחשב השני רואים את החייגן והוא אפילו מצליח לגרום למחשב הראשון להתחבר לאינטרנט (אינטרנט זהב), אבל המחשב עצמו לא רואה אינטרנט. על המחשב הראשון (זה עם המודם) מותקן Norton internet security, ואני חושד שהוא הבעיה, איפה מגדירים שם רשת פנימית? כמו בpersonal firewall? (אני שואל ולא בודק כי אין לי גישה למחשבים האלה עכשיו, אני רק רוצה להגיע לשם עם רעיון מוכן). במחשב הCLIENT אני אמור להגדיר עוד משהו? DNS או GATEWAY? או שהכל אמור להיות מועבר אוטומטית ע"י הICS?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-